VII Brochure Bulgarian

Размер: px
Започни от страница:

Download "VII Brochure Bulgarian"

Препис

1 Когато небето се докосне до морето VII корпус, Черно море Свети Влас България

2 Изглед към Свети Влас Като скъпоценен камък в Черно море На Бургаския залив, Свети Влас е като бисер в Черно море, състои се от малка заможна общност от различни националности, Свети Влас създава съвършената атмосфера за цялото семейство. От яхтеното пристанище до морския изглед отвъд хълмовете, притежавайте своето мечтано бунгало и живейте вашият блестящ семеен живот, докато се наслаждавате на лукса в огромни количества.

3 Румъния Сърбия Pleven варна Свети Влас София Бургас Черно море Македония Пловдив Гърция Турция

4 Поглед около града Място пълно със щастие и приключения. Свети Влас и близките околности пулсират със непрекъсната енергия през лятото. Скуката не е опция тук! Усещанията ще ви привлекат да оцените настроението. Обогатете се от продължителния ваканционен дух,където безграничната красота на Черно море задоволява всички дейности, за които мечтае вашето семейство.

5 Бреговете Слънчеви бани на цялото крайбрежие Пешеходен достъп от хотела до 15 км бряг е на кратко разстояние. Започвайки от Свети Влас до Слънчев бряг и Несебър. Има безброй варианти на плажове за всякакви възрасти и различни атмосфери. Автобусната спирка за градския транспорт е само на няколко метра и има директен велисипеден маршрут достъпен от хотела.

6 Градът Бургас Земята на рибата Бургас е град разположен на черноморския залив. В сърцевината му се намира църквата " Св. Св. Кирил и Методий" е известна със впечатляващите си стъклописи намиращи се на главния вход. Наблизо с намира Етнографския музей изучавайки българския фолклор, със цветни носии и всекидневни предмети. По протежението на бургаския залив се намира Морската градина с обширни алеи, представления в Летния театър и тереса с изглед към морето и пристанището.

7 Старият град на Несебър Нищо не може да замести добрата разходка и кафето Наричан "Перлата на Черно море, Несебър е на 10 мин. от хотела. Богат град състоящ от музеи, които са съхранили историята на повече от три хилядолетия. Малкият град се състои от две части разделени от тесен провлак, като древната част на селището се намира на полуострова (по-ранно остров), а помодерната част е на сушата. По- старинната част има следи от окупацията на множество цивилизации по времето на своето съществуване.

8 Свързване с природата Девствените брегове на Иракли Иракли е защитена девствена плажна ивица на Българското крайбрежие. На 30 километра от Свети Влас, бреговата ивица е с дължина 3 км., много чиста, няма скали и се намира в близост до защитената местност. Иракли е обявена за защитена местност със Заповед No.РД110 от г. с цел опазване на типични крайбрежни хабитати на редки и застрашени растителни видове (пясъчна лилия и млечка, морски ранилист, татарски млечник, морски ветрогон) и птици. Част от растенията са вписани в Червената книга на България (списък на застрашените и изчезващи видове в страната) и са защитени от Закона за биологичното разнообразие.

9 Свързване с природата Острието на Черно море - нос Емине По протежението на брега Иракли, и само на 12км. на хотела, се намира нос Емине едно от най-красивите места за любителите на природата. Нос Емине е най- източната точка на Стара планина и се счита за условна граница на Северното и Южното черноморие, там завършва Европейският пешеходен маршрут Е-3.

10 Духът на пътешествието Релаксирайте покрай девствените брегове и красивите пейзажи Околността около Свети Влас предоставя веломаршрути съединявайки цялото крайбрежие. Насладете се на пътуването с колело, пешеходни маршрути, къмпинг на девствените брегове или планирайте сафари екскурзия.

11 Здраве Чист въздух и свежа храна Като едно от най-чистите места на планетата, Свети Влас е и едно от най- добрите места за лечение на астма. Освен свежия бриз и кристалната вода, има голям избор на био- продукти, от плодове до зеленчуци и месо. Кратки пътувания могат да се планират до селищата и да се изберат продукти, които са пресни.

12 Улици и пазари Всекидневни и Шопинг разходки Открийте невероятните улици и пазари пеша или с колело. От най-старите традиционни бутици до модерни търговски центрове, в които има всички известни марки. Улиците са винаги жизнерадостни, пълни с енергия и пулсиращи с изпълнения на улични музиканти.

13 Водни дейности Насладете се на тръпката на водните спортове и паркове Прекарвайки повече време на плажа е много лесно в Свети Влас. Възрастните и децата могат се радват на разнообразни водни дейности на 10 мин.пеша от сградата.

14 VII Модерното място в града Перфектната рецепта за лукс, непринуденост и забавление. Обзаведено за да се отличи с модерна и вдъхновяваща концепция, VII е неповторима забележителност в Свети Влас. 8,500 кв. метра от сгради и площи състоящи се от 74 апартамента и 10 стаи в Бутиковия хотел и 26 комерсиални магазини. С първокачествената си локация на главния път, лесно достъпно и близо до всички дестинации в околността. Location: HX7Gkx1tuz62

15

16

17

18

19

20

21 VII Бутик Хотел Спокойна Атмосфера Хотела предлага 8 стаи със изтънчен декор, интуитивен подход и впечатляващо съчетание от лукс и удобство. Стилните стаи за гости и апартаменти са обзаведени за най - добрия комфорт за гостите. 24 часово обслужване с достъп до всички удобства в хотела.

22 Басейните Наслаждавайте се на слънцето стилно Двата басейна и зоната на терасата предлагат отделни пространства за отдих за възрастни и деца. Барът на басейна предлага свежи коктейли и хапки за да може да се отпуснете и да се наслаждавате на слънцето.

23 Спа и Уелнес център За са успокоите ума си, да излекувате тялото си и да повдигнете духа си Спа и фитнес помещенията в хотела са обзаведени да осигурят перфектната атмосфера да се потопите в режим релакс със своята парна стая, джакузи, сауна и масажни услуги. Заедно със салона за красота, който предлага процедури както за жени така и за мъже

24 Детска зона Създадена за да създава детски спомени Какво по - важно от нашите ценни деца.в VII, създадохме весела и забавна среда, като предвидихме безопасните мерки в най- малкия детайл. Децата могат спокойно да се забавляват в безопасните граници на комплекса.

25 Ресторанта и пекарната Нищо не сближава хората така както храната Ресторанта и пекарната ще се управляват от някои от най-добрите и елитни готвачи и персонал в града.

26 Покрив- тераса Насладете се на залеза стилно Бар - покрива, с изглед към Черно море ще бъде домакин на едни от най-добрите диджеи и танцьори в региона. Ще се ръководи от професионален екип, който ще приготвя найсвежите коктейли, хапки и ще осигурява най-доброто обслужване.

27 Търговски център Разнообразни магазини и марки Лесно достъпния търговски център се състои от 30 различни магазини предлагащи различни видове продукти за мъже, жени и деца.

28 Безопасност Всички аспекти са подсигурени Надеждни дигитални входове и сензори Камера и сензори от ново поколение Заградена паркинг зона Огради с височина 2 метра

29 Construction Material Quality Matters Двойно глазирано термално стъкло Топлоизолация Високо качество на санитарните услуги Керами Висококачествено PVC тръби

30 50 кв. метра 1 спалня, 1 баня 1 апартамент

31

32 75кв. Метра 1 спалня, 1 баня 1 апартамент

33

34 85кв. Метра 1 спалня, 1 баня 1 апартамент

35

36 Апартаменти Създадени според нуждите на всеки един клиент Съществуват опции и варианти вариращи от 35к в м. помещения до 80 кв.м. двустайни мансардни апартаменти с различни изгледи, към морето, планината или басейна. Нашите клиенти имат възможност да направят най-добрия избор. Акюпропъртис предлага възможност за покупка на напълно обзаведени апартаменти на разумни цени.

37 Демонстрационен апартамент

38 Построяването на VII завършено юни 2019

39 Построяването на VII

40 Контакти: Facebook.com/accuproperties instagram.com/accuproperties

Парк-хотел МОСКВА Вашият партньор за организиране на успешни настанявания и събития! Мобилен: Телефон:

Парк-хотел МОСКВА Вашият партньор за организиране на успешни настанявания и събития! Мобилен: Телефон: Парк-хотел МОСКВА Вашият партньор за организиране на успешни настанявания и събития! Мобилен: +359 885142901 Телефон: +359 2 971 1024 +359 2 963 0321 Факс: +359 2 963 0241 E-mail: marketing@parkhotelmoskva.net

Подробно

София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ , , , факс 02/ Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/

София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ , , , факс 02/ Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/ София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ 980 46 46, 988 09 08, 989 84 38, факс 02/ 988 84 50 Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/ 652 271 E-mail: rual@rual-travel.com; www.rual-travel.com

Подробно

ПОСЛЕДНА ФАЗА M / L

ПОСЛЕДНА ФАЗА M / L ПОСЛЕДНА ФАЗА M / L ПОМОРИЕ Град Поморие е един от най-древните ове на територията на България. Основан през IV в. преди н.е. под названието Анхиало, около солено езеро /лагуна/, което древните тракийци

Подробно

Park Side Park Side

Park Side Park Side Park Side Park Side Green Life each Resort Sozopol е разположен до еднa от любимите летни дестинации Созопол. Green Life each Resort e носител на златна награда в категория Най-добър комплекс за плажен

Подробно

IC Santai.xls

IC Santai.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 25.02.2014 г.

Подробно

Delphin Botanik.xls

Delphin Botanik.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 25.02.2014 г.

Подробно

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "СЪНШАЙН КОУСТ" СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС СЪНШАЙН КОУСТ СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, област Варна на 25 км северно от град Варна, на 12 км от к.к. Златни пясъци, на 8 км

Подробно

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември 2015 1 ФПП Диверсификация портфейл, Декември 2015 (1 от 2 стр.) Проект Инвестиция към 31.12.2015 (в лв., без ДДС) Инвестиция към 31.12.2015 (%) Title По

Подробно

Мароко – чартърен полет, All Inclusive

Мароко – чартърен полет, All Inclusive Мароко чартърен полет, All Inclusive Почивка със самолет Чартърен полет Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Маршрут: София Агадир Тиут Тарудант Тизнит Легзира Маракеш Агадир Есауира София ОБЩА

Подробно

WOW Kremlin Palace.xls

WOW Kremlin Palace.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 25.02.2014 г.

Подробно

Семеен Хотел Еница

Семеен Хотел Еница Семеен Хотел Еница Address Contact Person Mobile Number Email ул. Иван Вазов 172 Тетевен 5700 Област Ловеч, Bulgaria 087 920 9259 hotel_enica@abv.bg Прекрасният бутиков семеен Хотелски комплекс "Еница"

Подробно

real estates

real estates За контакти 8290 гр. Приморско ул. "Трети март" 56 телефон:+359 55033000 факс: +359 55032373 e-mail: obschtina_primorsko@mail.bg website: www.primorsko.bg Кмет: Димитър Германов СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ Площ:

Подробно

Delphin Imperial.xls

Delphin Imperial.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 26.02.2014 г.

Подробно

Rixos Sungate.xls

Rixos Sungate.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 26.02.2014 г.

Подробно

Туристически пакет за здравен туризъм и активно дълголетие Тридневна /3 дни/програма здраве и дълголетие - 2 нощувки за български клиенти /петък-недел

Туристически пакет за здравен туризъм и активно дълголетие Тридневна /3 дни/програма здраве и дълголетие - 2 нощувки за български клиенти /петък-недел Туристически пакет за здравен туризъм и активно дълголетие Тридневна /3 дни/програма здраве и дълголетие - 2 нощувки за български клиенти /петък-неделя/ Когато се стремим към здраве и дълголетие възниква

Подробно

ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД

ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД Управление на недвижими имоти и проекти Кийстоун мениджмънт ЕООД Кийстоун Мениджмънт ЕООД е консултантска компания, специализирана в управлението на недвижими имоти

Подробно

The EOS Group

The EOS Group Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен Представяне на инвестиционен проект Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен и финансови инструменти Семинар на Съвета по инвестиции към БТПП

Подробно

ПОЧИВКА В КАМПАНИЯ Бая Домиция, Неапол 8 дни / 7 нощувки Дати на отпътуване Настаняване в хотел Marina Club 4* Двойна стая Единична стая Трети възраст

ПОЧИВКА В КАМПАНИЯ Бая Домиция, Неапол 8 дни / 7 нощувки Дати на отпътуване Настаняване в хотел Marina Club 4* Двойна стая Единична стая Трети възраст ПОЧИВКА В КАМПАНИЯ Бая Домиция, Неапол 8 дни / 7 нощувки Дати на отпътуване Настаняване в хотел Marina Club 4* Двойна стая Единична стая Трети възрастен Дете до 12 години 19.07.2019 г. 1022 лева 1140 лева

Подробно

Цени за хотел Терма Еко 5*за 2019 Цената e в Лева на база BB (нощувка+закуска) и включва закуска, ползване на басейни с минерална вода (28-32) градуса

Цени за хотел Терма Еко 5*за 2019 Цената e в Лева на база BB (нощувка+закуска) и включва закуска, ползване на басейни с минерална вода (28-32) градуса Цени за хотел Терма Еко 5*за 2019 Цената e в Лева на база BB (нощувка+закуска) и включва закуска, ползване на басейни с минерална вода (28-32) градуса, термо зона (финландска сауна, парна баня), външно

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ : 2

ПРИЛОЖЕНИЕ : 2 ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ ЕАД 1797 София, жк Изгрев, ул. 172, тел.02/9707930,9707921, факс 8700129 ДРУЖБА 1 Бл.А 2 дни FB 3 дни FB Легло в двойна стая 250.00 350.00 Двойна стая за самостоятелно

Подробно

!!! НОВО!!! в Гранд Хотел Велинград Балнео и физиотерапия в Медицински център на Гранд Хотел Велингад Промоционални пакети с настаняване и процедури:

!!! НОВО!!! в Гранд Хотел Велинград Балнео и физиотерапия в Медицински център на Гранд Хотел Велингад Промоционални пакети с настаняване и процедури: !!! НОВО!!! в Гранд Хотел Велинград Балнео и физиотерапия в Медицински център на Гранд Хотел Велингад Промоционални пакети с настаняване и процедури: ЦЕНИ И УСЛОВИЯ Цените са в български лева на човек

Подробно

BG

BG HB+ РОЯЛ КАСЪЛ & РОЯЛ КАСА, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

Green Office and Residential Area

Green Office and Residential Area Green Office and Residential Area УЧИЛИЩЕ ДЕТСКА ГРАДИНА бул. Никола Вапцаров БИЗНЕС СГРАДИ ул. Козяк бул. Черни връх ХИЕР- МАРКЕТ ул. Люба Величкова ЛОВЕН АРК кв. ХЛАДИЛНИКА ЮЖЕН АРК ДЕТСКА ГРАДИНА ул.

Подробно

ÎÁßÂËÅÍÈÅ-6

ÎÁßÂËÅÍÈÅ-6 по ред Описание на обособените обекти/стаи/ на семеен хотел Феникс, съгласно схеми на АГКК Таблица 1 идентификатор площ, м2 ид.ч. м2 обща площ м2 ПАРТЕР 1 ет.0 /нула/,обект стълбище. 67800.504.232.1.31

Подробно

Япония пролет 2019 – сезона на цъфналите вишни

Япония пролет 2019 – сезона на цъфналите вишни Япония пролет 2019 сезона на цъфналите вишни Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Посете Япония през март (21.03. 31.03.2019г.), когато всичко се събужда за живот и обагрените в розово вишневи

Подробно

real estates

real estates За контакт 8350 гр. Малко Търново, ул. "Малкотърновска комуна" 3 централа: +359 59523021 факс: +359 59523128 e-mail: info@malkotarnovo.org website: www.malkotarnovo.org Кмет: Илиян Янчев e-mail: mt_kmet@mail.bg

Подробно

СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Метропол **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: , факс: metropol

СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Метропол **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: , факс: metropol СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Метропол **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: +359 52 385 999, факс: +359 52 394 990 E-mail: metropol@grifidhotels.com Web site: Грифид Метропол е уникален

Подробно

IB Park Hotels HRIndustry2019

IB Park Hotels HRIndustry2019 Надеждно партньорство и добавена стойност към събития, които целят мотивиран и сплотен екип Екатерина Христова посланик на гостоприемството и бранд мениджър IB Park Hotels Долината на река Места Целогодишен

Подробно

Родопа

Родопа Р О Д О П А Нашата планина Географско положение Родопа планина се простира на изток от долината на река Места. На север се спуска към Горнотракийската низина, а на юг продължава в Гърция. Родопа на картата

Подробно

Нова Година в Дубровник 2019 с чартърен полет

Нова Година в Дубровник 2019 с чартърен полет Нова Година в Дубровник 2019 с чартърен полет Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Отново за поредна година, Ви предлагаме да се възползвате от възможността да посетите Дубровник за Нова Година

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ : 2

ПРИЛОЖЕНИЕ : 2 ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ ЕАД 1797 София, жк Изгрев, ул. 172, тел.02/9707930,9707921, факс 8700129 Хотел ДРУЖБА 1 Бл. А 2 дни FB 3 дни FB Забележка 180.00 250.00 Двойна стая за самостоятелно

Подробно

СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Вистамар **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: , факс: vistamar

СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Вистамар **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: , факс: vistamar СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Вистамар **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: +359 52 355 455, факс: +359 52 355 144 E-mail: vistamar@grifidhotels.com Грифид Вистамар се включва в семейството

Подробно

Microsoft Word - Broshure

Microsoft Word - Broshure Ц Ц1 Ц2 Ц3 Ц4 Ж Ж1 Ж2 И И1 Група проекти ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ Архитектурно пространствено оформление и реконструкция на инженерната инфраструктура на пешеходна зона Зона В Архитектурно пространствено

Подробно

Слайд 1

Слайд 1 BULGARIA - TURKEY IPA CROSS-BORDER PROGRAMME CCI Number: 2007CB16IPO008 Kavakli Municipality Lead Partner Project title: For a Better Life 2007CB16IPO008-2011-2-051 Straldzha Municipalitya Partner През

Подробно

Elenite_template_AI

Elenite_template_AI ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2020 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ ЕАД I. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА 1. За потвърждаване на резервация се заплаща аванс в размер на 50 % от

ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ ЕАД I. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА 1. За потвърждаване на резервация се заплаща аванс в размер на 50 % от ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ ЕАД I. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА 1. За потвърждаване на резервация се заплаща аванс в размер на 50 % от доплащането за 10 дневния престой по Програмата. 2.

Подробно

wedding packages_sir_2019

wedding packages_sir_2019 Приказна Сватба В СВ. ИВАН РИЛСКИ ХОТЕЛ И АПАРТАМЕНТИ, БАНСКО Хотел Св. Иван Рилски, Банско, Ви представя специално предложение за провеждане на сватби и семейни празненства. Независимо дали предпочитате

Подробно

СХЕМА з а охраняваните части от прилежащ ата към морски плаж ИРАКЛИ акватория и разположението на спасителните постове

СХЕМА з а охраняваните части от прилежащ ата към морски плаж ИРАКЛИ акватория и разположението на спасителните постове СХЕМА з а охраняваните части от прилежащ ата към морски плаж ИРАКЛИ акватория и разположението на спасителните постове ОБЯСНИТЕЛНА ЗАПИСКА Морски плаж Иракли се намира на територията на община Несебър

Подробно

ВАШЕТО БЪДЕЩО ПРОСТРАНСТВО ЗА ЖИВЕЕНЕ ПОД ЮЖНОТО СЛЪНЦЕ Испания / Туре в близост до Моакар на 8-10мин. до шармантни плажове

ВАШЕТО БЪДЕЩО ПРОСТРАНСТВО ЗА ЖИВЕЕНЕ ПОД ЮЖНОТО СЛЪНЦЕ Испания / Туре в близост до Моакар на 8-10мин. до шармантни плажове ВАШЕТО БЪДЕЩО ПРОСТРАНСТВО ЗА ЖИВЕЕНЕ ПОД ЮЖНОТО СЛЪНЦЕ Испания / Туре в близост до Моакар на 8-10мин. до шармантни плажове ОБЩИ ЧАСТИ ЗА ПОЛЗВАНЕ Допълнително към Вашето комфортно жилище на разположение

Подробно

НАРЕДБА

НАРЕДБА НАРЕДБА за провеждане на индивидуален турнир по спортен подводен риболов за купа МЕСЕМБРИЯ -втори кръг за Купа България - гр.несебър 29 юни /събота/ 2019 год. 1. ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ Състезанието се

Подробно

Приоритет, специфична цел, мярка П Р О Г Р А М А ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЗА 2019 г. програма, проект, дей

Приоритет, специфична цел, мярка П Р О Г Р А М А ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЗА 2019 г. програма, проект, дей Приоритет, специфична цел, мярка П Р О Г Р А М А ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЗА 2019 г. програма, проект, дейност бенефициент обща стойност лв държавен бюджет общински

Подробно

BG

BG BG Calux Италиански първокласни маркови печки, камини и котли на пелети, които компанията Алфа-Плам купи през 2015 г. заедно с комплектната know how технология. Компанията Алфа-Плам продължи да развива

Подробно

HOME PAGE

HOME PAGE Българската голф асоциация има честта да ви покани на ТРЕТИЯ ОТКРИТ ШАМПИОНАТ ЗА ВЕТЕРАНИ който ще се проведе от 5 до 7 септември 2013 на невероятното игрище на Pravets Golf Club Pravets Golf & SPA се

Подробно

СЪОБЩЕНИЕ На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА), проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето

СЪОБЩЕНИЕ На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА), проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето СЪОБЩЕНИЕ На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА), проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги

Подробно

Microsoft PowerPoint - GEOTOK.pptx

Microsoft PowerPoint - GEOTOK.pptx GEOTOK Термопомпи - всички видове. с безплатна енергия от природата! Какво е ТЕРМОПОМПА? ТермоЕнергия от природата и термопомпи Енергия от ЗЕМЯТА Вода-вода (със сондаж) Вода-земя (със серпентина) Енергия

Подробно

Десант Плевен ЕООД

Десант Плевен ЕООД Десант Плевен ЕООД Address Магазин 1: гр. Велико Търново, бул. "България" 35А 064 984 488 Магазин 2: гр. Плевен, ул. "Данаил Попов" 3 вход откъм ул. "Гренадирска" 064 977 978 Плевен 5800 Област Плевен,

Подробно

Хоспис Юлиана

Хоспис Юлиана Хоспис Юлиана Address Contact Person Mobile Number Email бул. Братя Бъкстон 82 София 1000 София - град, Bulgaria 0878607677 info@webcroud.com Създадохме Хоспис Юлиана с идеята да предложим на пациентите

Подробно