Презентация на PowerPoint

Размер: px
Започни от страница:

Download "Презентация на PowerPoint"

Препис

1 ПОРТФОЛИО Елина Бориславова Даганова

2 Съдържание 1 2 За мен за контакт, образование, месторабота, длъжност, философия на преподаването учебна година учебна година учебна година учебна година

3 За контакт Елина Бориславова Даганова Служ. тел.:

4 Образование Висше образование Биолог, бакалавър СУ Св. Климент Охридски Професионална квалификация - СУ Св. Климент Охридски Учител по биология Учител по информационни технологии

5 ПКС Свидетелство за ПЕТА професионалноквалификационна степен г.

6 Сертификат английски език Сертификат със завършено A2 Waystage ниво по английски език г.

7 Удостоверения - БДП Удостоверение за завършен курс по Методика на обучението на децата и учениците по БДП в V-VIII клас г. Удостоверение за завършен курс на тема Специфични умения за работа в комисия по БДП г.

8 Месторабота и длъжност ОУ Митрополит Авксентий Велешки, гр. Самоков Учител по информационни технологии, биология и здравно образование и човекът и природата

9 Философия на преподаването Преподаването в същността си е да дадеш знания и да научиш на различни умения учениците си. За да постигнеш успех в тези си цели обаче, е необходимо да предизвикаш интерес към предмета, да убедиш децата, че всяко от тях може да разбере и научи учебния материал. Участието в различни работи по проекти, упражнения, учебни игри разнообразява уроците и прави ученето по-приятно. За мен е важно учениците да се заинтригуват от изучавания материал, защото само така би могло да се постигне максимален ефект. Важно е и да се учат да работят заедно, като си помагат, а не като се конкурират. Дори малките постижения трябва да бъдат видяни и отбелязани, така че ученикът да знае, че има смисъл да се старае.

10 учебна година

11 Съдържание Сертификати, удостоверения Грамоти Сайт по информационни технологии Участие в училищния живот Поддръжка на сайта на училището Изработване на покани, брошури, грамоти Училищна украса Празници Проект Твоят час

12 Сертификати, удостоверения (1) Сертификат Microsoft Innovative Educator, получен след обучение в курс на тема Облачни технологии в образованието г.

13 Сертификати, удостоверения (2) Сертификат за участие в обучение на тема Приложението на закона за предучилищното и училищно образование стъпка по стъпка г. Удостоверение за участие в квалификационен курс на тема Професионално портфолио на учителите, директорите и другите педагогически специалисти г.

14 Сертификати, удостоверения (3) Удостоверение за участие в квалификационен курс на тема Дигиталните умения и ИКТ за педагогически специалисти г. Удостоверение за участие в квалификационен курс на тема Разпознаване на обучителни затруднения и комплексна подкрепа на деца и ученици с обучителни трудности г.

15 Грамоти (1) Грамота за подготовка на ученици, спечелили първото място в Национален конкурс Зелената планета 2016 в номинация Еко-обектив г.

16 Грамоти (2) Грамота за участие в конкурс Предизвикателствата на първите дни в училище Публикация на есето, участвало в конкурса в mladuchitel.com г.

17 Грамоти (3) Диплом като ръководител на награден ученик от Осми международен конкурс за компютърна рисунка и колаж Творчество без граници, Хасково г.

18 Грамоти (4) Грамота за активна педагогическа работа и добри резултати от Общински съвет Самоков г.

19 Сайт по информационни технологии (1) elinadaganova.wixsite.com/itveleshki

20 Сайт по информационни технологии (2) Създаденият от мен сайт има за цел: да покаже най-добрите ученически работи, свързани с информационните технологии да бъде източник на информация за родители и ученици, показвайки дейността в часовете по ИТ да стимулира учениците, така че, запознавайки се с добрия пример на своите съученици, да се стараят повече и в своите практически задачи да информира за новости в областта на ИТ да покаже постиженията на заслужили ученици

21 Участие в училищния живот Поддръжка на сайта на училището Поддръжка на училищния сайт с актуалните новини, документация, снимков материал Публикации във връзка с училищните мероприятия в групата на училището във фейсбук veleshki.com

22 Участие в училищния живот Изработване на покани, брошури, грамоти Изработване на покани, брошури, грамоти за различни училищни мероприятия 15 септември Празник на училището 15 юни и др.

23 Участие в училищния живот Училищна украса Участие в украсата на училището по повод различни празници

24 Участие в училищния живот Празници (1) Изработване на макет по повод Световния ден за защита на животните 4 октомври Участие в провеждането на състезание между учениците по повод Световния ден на водата 22 март

25 Участие в училищния живот Празници (2) Участие в Патронния празник на училището със сценката Малкият художник г. Организиране на еко ревю по повод Международния ден на Земята 22 април, на тема Приказни еко герои Изработка на костюми Спондж боб, Патрик, Ариел, Цар Тритон Изработка на награди за всички участници медал за отлично представяне

26 Участие в училищния живот Празници (3) Участие в организацията на ежегодна изложба на домашни любимци г.

27 Хиляди дървета за децата на България Участие в инициативата КОГАТО СТАНЕМ ЩЕ ПОСАДИМ ГОРА, благодарение на която училището получи 100 дръвчета, засадени тази пролет в обезлесен район около гр. Самоков

28 Проект Твоят час Създаденият клуб Компютърът учител и приятел работи по разнообразни теми през учебната година, част от които: изработка на баджове; направа на картички, участващи в коледния базар; направа на картички по повод 8 март, рождени дни и др. ; участие в конкурс за компютърна рисунка и колаж, в който една от рисунките беше наградена, а други три участваха в изложбата в гр. Хасково; открит урок на клуба пред ученици от втори клас, който беше създаден с изцяло интерактивни методи и анимации.

29 учебна година

30 Съдържание Сертификати, удостоверения Грамоти Участие в училищния живот Изработване на покани, брошури, грамоти Училищна украса Празници Проект Твоят час Олимпиади

31 Сертификати, удостоверения (1) Удостоверение за участие в квалификационен курс Професионално портфолио на учителите, директорите и другите педагогически специалисти Сертификат за участие в семинар Смислено внедряване на технологии г г.

32 Сертификати, удостоверения (2) Удостоверение за участие в онлайн семинар на тема Специфични цели на обучението по информационни технологии в 7 клас г.

33 Грамоти (1) Диплом като ръководител на награден ученик от Девети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж Творчество без граници, Хасково г.

34 Грамоти (2) Грамота за подготовка на ученик за модул Талантлив биолог в Национално състезание по природни науки и география Акад. Любомир Чакалов г.

35 Участие в училищния живот Изработване на покани, брошури, грамоти Изработване на покани, брошури, грамоти за различни училищни мероприятия 15 септември Празник на училището юбилеен вестник и др.

36 Участие в училищния живот Училищна украса Участие в украсата на училището по повод различни празници

37 Участие в училищния живот Празници (1) Изработване на табло по повод Световния ден за защита на животните 4 октомври Участие в организирането на състезание Ученически войни по природни науки г.

38 Участие в училищния живот Празници (2) Участие в Патронния празник на училището с макет на Самоковскоторилско богословско училище, построяването му на сцената и участие на ученици г.

39 Проект Твоят час Създаденият клуб Компютърът учител и приятел работи по разнообразни теми през учебната година, част от които: направа на картички, участващи в коледния базар; направа на картички по повод 8 март, рождени дни и др. ; участие в конкурси за компютърна рисунка; отбелязване на 22 май - Международен ден на биологичното разнообразие; участие в заключителния информационен ден на проекта в гр. Сливница с изложба.

40 Проект Твоят час Награди от конкурси Първо място за Моника Попова в XII Национален конкурс "Морето, морето, морето..." за литературно творчество и компютърна рисунка, Варна, 2017 г. Бронзов медал за Моника Попова в IX международен конкурс за компютърна рисунка и колаж Творчество без граници, гр. Хасково, 2018 г.

41 Проект Твоят час Отбелязване на 22 май - Международен ден на биологичното разнообразие Съвместно табло и видео на клуб Компютърът учител и приятел и клуб Космически детективи г.

42 Проект Твоят час Участие в заключителния информационен ден на проекта в гр. Сливница с изложба С изложба на компютърни рисунки клуб Компютърът - учител и приятел се включи в заключителния информационен ден по проекта Твоят час за Софийска област, проведен на 6 октомври 2018 г. в зала Арена, гр.сливница.

43 Олимпиади Олимпиада по информационни технологии Проектът Богатството от занаяти на България на шестокласничката Моника Попова премина областния кръг и беше предложен за национален, след като го представи пред комисия в гр. Ботевград.

44 Олимпиади Олимпиада по биология и здравно образование 4 класирани ученици на областен кръг Резултати: - между 46,14% и 61,43% от максималния брой точки за страната

45 учебна година

46 Съдържание Сертификати, удостоверения Грамоти Сайт на VI а клас Участие в училищния живот Изработване на покани, брошури, грамоти Училищна украса Празници Клуб Компютърът учител и приятел Олимпиади

47 Сертификати, удостоверения (1) Сертификат Design fundamentals г.

48 Сертификати, удостоверения (2) Сертификат WordPress Basics for Teachers - September 2018 Certificate г. Удостоверение за участие в курс WordPress.com въведение в работата с WordPress г.

49 Сертификати, удостоверения (3) Удостоверение за преминато обучение в квалификационен курс на тема Облачни технологии и тяхното приложение в образованието Удостоверение за участие в квалификационен курс на тема Играта като интерактивен метод на обучение в образователния процес г г.

50 Сертификати, удостоверения (4) Удостоверение за преминато обучение в квалификационен курс на тема Наставничеството в образователна среда г.

51 Сайт на VI а клас Сайтът на класа съдържа разнообразна информация и се актуализира с всички важни новини в бутон Блог

52 Участие в училищния живот Изработване на покани, брошури, грамоти Изработване на покани, брошури, грамоти за различни училищни мероприятия 15 септември Празник на училището юбилеен вестник и др.

53 Участие в училищния живот Училищна украса Участие в украсата на училището по повод различни празници

54 Участие в училищния живот Празници Изработване на табло по повод Световния ден за защита на животните 4 октомври

55 Клуб Компютърът учител и приятел Награди от конкурси (1) Второ място за Моника Попова от XIII Национален конкурс за литературно творчество и компютърна рисунка "Морето, морето, морето...", Варна, 2018 г. Специална награда за Моника Попова от Националния дворец на децата в XXII Национален конкурс Любовта в нас, Варна, 2019 г.

56 Клуб Компютърът учител и приятел Награди от конкурси (2) ОЧАКВАМЕ НАГРАДИТЕ СИ! Трето място за Моника Попова от IX Национален конкурс за компютърна рисунка и колаж Виртуална пролет 2019 Златен медал за Габриела Стоянова от X Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж Творчество без граници, гр. Хасково, 2019 г.

57 Олимпиади Олимпиада по информационни технологии Проекти: Едноклетъчни организми с автор Моника Попова VII клас Древен Египет с автор Мария Атанасова VI клас Преминали областния кръг и предложени за национален.

58 Олимпиади Олимпиада по биология и здравно образование 6 класирани ученици на областен кръг Резултати: - между 36,98% и 53,62% от максималния брой точки за страната

Презентация на PowerPoint

Презентация на PowerPoint ПОРТФОЛИО Елина Бориславова Даганова Съдържание 1 2 За мен за контакт, образование, месторабота, длъжност, философия на преподаването 2016-2017 учебна година 4 3 2017-2018 учебна година 2018-2019 учебна

Подробно

Презентация на PowerPoint

Презентация на PowerPoint Професионално учителско портфолио на Стоилка Гелова старши учител по математика в ОУ Митрополит Авксентий Велешки гр. Самоков Съдържание : Представяне Образование Професионален опит и стаж Моята философия

Подробно

Портфолио на Даяна Зашкева

Портфолио на Даяна Зашкева Портфолио на Даяна Зашкева Учител ЦДО в ОУ,,Митрополит Авксентий Велешки, гр.самоков Съдържание Част I. Раздел 1. За учителя Раздел 2. Педагогически практики Раздел 3. Методика на преподаване Раздел 4.

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Да научим английски език ПОРТФОЛИО на Теменужка Василева Крамарска, преподавател по английски език в ОУ Митрополит Авксентий Велешки гр. Самоков Визитна картичка Образование 2005 г. СУ Св. Климент Охридски

Подробно

Професионално портфолио на Евелина Огнянова Таинова Учител в прогимназиален етап на основното образование по История и цивилизация в ОУ”Митропо

Професионално портфолио  на   Евелина Огнянова Таинова  Учител в прогимназиален етап на основното образование  по История и цивилизация   в ОУ”Митропо Професионално портфолио на Евелина Огнянова Таинова Учител в прогимназиален етап на основното образование по История и цивилизация в ОУ Митрополит Авксентий Велешки - гр.самоков Да си учител е майсторство,

Подробно

Портфолио

Портфолио Портфолио Учителското портфолио знак за качеството на педагогическата дейност Портфолиото на учителя е доказателствена колекция от документи, показващи професионалния път на учителя и придружаващи професионалната

Подробно

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО ПОРТФОЛИО Учителското портфолио знак за качеството на педагогическата дейност Портфолиото на учителя е доказателствена колекция от документи, показващи професионалния път на учителя и придружаващи професионалната

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ПРОФЕСИОНАЛНО ПОРТФОЛИО НА Иванка Йорданова Гаджинска -старши учител в СУ Христо Смирненски гр. Койнаре ПРЕДСТАВЯНЕ В педагогическата си практика залагам на: Сътрудничество и коректни взаимоотношения с

Подробно

Портфолио На Васил Георгиев Аджиков Учител по Физическо Възпитание и Спорт ОУ Митрополит Авксентий Велешки Гр.Самоков

Портфолио На Васил Георгиев Аджиков Учител по Физическо Възпитание и Спорт ОУ Митрополит Авксентий Велешки Гр.Самоков Портфолио На Васил Георгиев Аджиков Учител по Физическо Възпитание и Спорт ОУ Митрополит Авксентий Велешки Гр.Самоков Ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Изобразително изкуство,музика, Домашен бит и техника Изобразително изкуство 2013/2014 През учебната 2013-2014 преподавателите по изобразително изкуство участваха в следните дейности : 1.Участие в проекти.

Подробно

портфолио

портфолио ПОРТФОЛИО на Катина Лалкова Старши учител по Биология и ЗО и Човекът и природата в СУ Никола Войводов гр. Враца ЛИЧНИ ДАННИ Име, фамилия:катина Лалкова Настояща месторабота: старши учител по Биология и

Подробно

Портфолио

Портфолио Портфолио НА КАТЯ ИВАНОВА ДОНЕВА СТ. УЧИТЕЛ ЦДО В ОУ МИТРОПОЛИТ АВКСЕНТИЙ ВЕЛЕШКИ ГР. САМОКОВ Съдържание: Професионална квалификация и опит Други умения Моята философия Къде виждам себе си като учител

Подробно

ПОРТФОЛИО на Адиле Юсеинова Имамова СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПО

ПОРТФОЛИО на Адиле Юсеинова Имамова СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПО ПОРТФОЛИО на Адиле Юсеинова Имамова СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПОДАВАНЕ ОТГОВОРНОСТИ НА УЧИТЕЛЯ МЕТОДИ НА ПРЕПОДАВАНЕ

Подробно

3. Организиране на публични четения / по радиовъзела/ - Най-обичам..., Драматизации: Любими приказни герои гостуват на най-малките. Повишаване на моти

3. Организиране на публични четения / по радиовъзела/ - Най-обичам..., Драматизации: Любими приказни герои гостуват на най-малките. Повишаване на моти Организиране на публични четения / по радиовъзела/ - Най-обичам..., Драматизации: Любими приказни герои гостуват на най-малките. Повишаване на мотивацията на децата и учениците да четат художествена и

Подробно

КОО „ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ И ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ”

КОО  „ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ  И ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ” КОО ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ И ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ ДЕЙНОСТИ ПРЕЗ 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ДЗИ УСПЕХ ПО ГОДИНИ ПРЕДМЕТИ 2017 ГОДИНА 2018 ГОДИНА 2019 ГОДИНА ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ 4,68

Подробно

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО ПОРТФОЛИО на Даниела Ангелова Иванова начален учител в ОУ Митрополит Авксентий Велешки Лични данни Име: Дата на раждане: Имейл: Даниела Ангелова Иванова 28.05.1968 год. divanova68@abv.bg Телефон: 0879

Подробно

І ЦЕЛ ЗА РАБОТА НА МЕТОДИЧЕСКОТО ОБЕДИНЕНИЕ

І ЦЕЛ ЗА РАБОТА НА МЕТОДИЧЕСКОТО ОБЕДИНЕНИЕ СУ ОТЕЦ ПАИСИЙ С ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ 6600 гр. Кърджали e-mail: otec_paisii@mail.bg ул. Отец Паисий 12 www.paisii-kardjali.com Утвърдил:... Директор: Златко Атанасов ГОДИШЕН ПЛАН НА МЕТОДИЧЕСКО

Подробно

ПОРТФОЛИО на ЙОРДАНКА ПЕТРОВА БАЛАБАНОВА

ПОРТФОЛИО на ЙОРДАНКА ПЕТРОВА БАЛАБАНОВА ПОРТФОЛИО на ЙОРДАНКА ПЕТРОВА БАЛАБАНОВА СТАРШИ УЧИТЕЛ ОУ МИТРОПОЛИТ АВКСЕНТИЙ ВЕЛЕШКИ - ГР. САМОКОВ Съдържание Част I Професионален профил Раздел 1 Академична компетентност Раздел 2 Педагогическа компетентност

Подробно

ПОРТФОЛИО на Халил Ахмедов Имамов СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО Математика В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПОДАВАНЕ ОТГОВО

ПОРТФОЛИО на Халил Ахмедов Имамов СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО Математика В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПОДАВАНЕ ОТГОВО ПОРТФОЛИО на Халил Ахмедов Имамов СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО Математика В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПОДАВАНЕ ОТГОВОРНОСТИ НА УЧИТЕЛЯ МЕТОДИ НА ПРЕПОДАВАНЕ / СТРАТЕГИИ

Подробно

ПОРТФОЛИО на ============================== УЧИТЕЛ в Национално музикално училище

ПОРТФОЛИО на ==============================  УЧИТЕЛ в Национално музикално училище Професионално портфолио на Стойчо Красимиров Трендафилов учител по тамбура в Средно училище Любен Каравелов, Пловдив 1. Общи сведения Име Фамилия: Стойчо Трендафилов Гражданство: България Дата на раждане:

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Изобразително изкуство,музика, Домашен бит и техника Изобразително изкуство 2012/2013 Украси и изложби През учебната 2012/2013 учителите по изобразително изкуство имаха грижата да оформят интериорното

Подробно

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА 2016-2017 ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА НОВ ЗАКОН, НОВИ ДЪРЖАВНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ СТАНДАРТИ НОВА УЧЕБНА ПРОГРАМА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА В 5. КЛАС НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ

Подробно

Лични данни:

Лични данни: ПОРТФОЛИО на Зарка Петрова Гайдарова старши начален учител СОУ Вичо Грънчаров гр.горна Оряховица Лични данни: Гайдарова, Зарка, Петрова СОУ Вичо Грънчаров Старши начален учител Средно общообразователно

Подробно

Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог.

Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог. Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог. д-ост Професионално портфолио на Инна Васкова Чолакова

Подробно

План

План СРЕДНО УЧИЛИЩЕ МАКСИМ РАЙКОВИЧ гр. Лясковец 5140, ул. Манастирска 1, тел. 0619/ 2 20 95, факс 0619/2 20 95 e-mail: sou_mr@mail.bg, www.sou-mrlc.com Утвърдил:.. Директор на СУ Максим Райкович /Даниела Арабаджиева/

Подробно

І ЦЕЛ ЗА РАБОТА НА МЕТОДИЧЕСКОТО ОБЕДИНЕНИЕ

І ЦЕЛ ЗА РАБОТА НА МЕТОДИЧЕСКОТО ОБЕДИНЕНИЕ СУ С ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ ОТЕЦ ПАИСИЙ 6600 гр. Кърджали e-mail: otec_paisii@mail.bg ул. Отец Паисий 12 www.paisii-kardjali.com Утвърдил:... Директор: Златко Атанасов ГОДИШЕН ПЛАН НА МЕТОДИЧЕСКО

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation П О Р Т Ф О Л И О ОУ Митрополит Авксентий Велешки на Главена Ирена учител Милчева-в старши учител Учителскo професионално портфолио портфолиото и неговото системно поддържане е основен иновационен инструмент

Подробно

ПОРТФОЛИО НА Йорданка Стефчова Стефанова

ПОРТФОЛИО НА Йорданка Стефчова Стефанова ПОРТФОЛИО НА Йорданка Стефчова Стефанова Йорданка Стефчова Стефанова ПРОФИЛ: Образование и обучение: Начален учител 1992 1997 ШУ Епископ Константин Преславски, Шумен Начална и училищна педагогика магистър

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНА бул. Сливница 189, тел.: ; тел./факс: ; tcc_var

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНА бул. Сливница 189, тел.: ; тел./факс: ;   tcc_var ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНА бул. Сливница 189, тел.: 756-756; тел./факс:745-937; e-mail: tcc_varna@yahoo.com Училищен план за насърчаване и повишаване

Подробно

Слайд 1

Слайд 1 Методическо обединение по изобразително изкуство, музика, технологии и предприемачество Изобразително изкуство учебна година 2018-2019 През учебната 2018-2019 година преподавателите по изобразително изкуство

Подробно

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО Златка Панайотова Маджарова Образование и квалификация Специализация Общ и учителски стаж Заемана длъжност Учебни дейности Златка Панайотова Маджарова Висше, II Клас квалификация Българска

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО на Жана Стоянова Василева Старши учител по Български език и литература, Английски език в СУ Христо Смирненски гр. Койнаре, обл. Плевен Съдържание:

Подробно

гр. Койнаре, общ. Червен бряг, обл. Плевен, ул. Христо Ботев 1, тел /2423; GSM ; Портф

гр. Койнаре, общ. Червен бряг, обл. Плевен, ул. Христо Ботев 1, тел /2423; GSM ;     Портф гр. Койнаре, общ. Червен бряг, обл. Плевен, ул. Христо Ботев 1, тел. 06573/2423; GSM 0879827292; e-mail: sоu_koinare@abv.bg; www.sоu-koinare.com Портфолио на ВЕСЕЛКА ВЕНОВСКА старши учител в СУ,, Христо

Подробно

Специализирано обучение: Новият учител в клас - трудности и предизвикателства

Специализирано обучение: Новият учител в клас - трудности и предизвикателства Новият учител в клас - трудности и предизвикателства (Обучение за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти, съгласно Наредба 12/01.09.2016 и Закона за предучилищното и училищното образование)

Подробно

Прием

Прием График Подаване на документи за участие в първи етап на класиране 03.07.2019г. 04.07.2019г. 05.07.2019г. 08:00 18:00 стая 11 стая 12 Записване на приетите ученици на първи етап на класиране 12.07.2019г.

Подробно

Microsoft Word - final_zapoved_olimpiadi_2019_2020.docx

Microsoft Word - final_zapoved_olimpiadi_2019_2020.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министър на образованието и науката ЗАПОВЕД РД09-2149/27.08.2019 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка с организирането и провеждането на ученическите

Подробно

Microsoft Word - proekt_zapoved_olimpiada_19_20.docx

Microsoft Word - proekt_zapoved_olimpiada_19_20.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министър на образованието и науката ЗАПОВЕД./ 2019 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка с организирането и провеждането на ученическите олимпиади и

Подробно

Слайд 1

Слайд 1 Какво беше в началото, какво е сега? През учебната 2018/2019 година учителите работиха усилено за подготовката на учениците по математика за постигане на по-добри резултати на НВО и на ДЗИ. Може да кажем,

Подробно

Slide 1

Slide 1 ГОДИШЕН ОТЧЕТ НА КАТЕДРАТА ПО РУСКИ ЕЗИК 2012-2013. Дейности и мероприятия Създаване на информационна банка за методиката на преподаване на руски език в различните степени на обучение Провеждане на международен

Подробно

ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ

ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ КОО ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ И ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ: МАРИЯ КЬОСЕВА, ГЕОРГИ СИМЕОНОВ, МАРИЯНА ЯНКОВА ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА: ПАВЛИНКА АНТОНОВА, ТАТЯНА СТЕФАНОВА, ДОБРОМИР КОЦЕВ ФИЛОСОФСКИ

Подробно

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ СВ. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ" 2932, с. Абланица, общ. Хаджидимово, обл. Благоевград, ул. Христо Ботев 1, тел: , e-

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ СВ. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ 2932, с. Абланица, общ. Хаджидимово, обл. Благоевград, ул. Христо Ботев 1, тел: , e- СРЕДНО УЧИЛИЩЕ СВ. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ" 2932, с. Абланица, общ. Хаджидимово, обл. Благоевград, ул. Христо Ботев 1, тел: 0893 60 52 47, 0892 60 20 57 e-mail: souablanica@abv.bg. suablanica@abv.bg Съгласувал:...

Подробно

Microsoft PowerPoint - design-presentationNFS

Microsoft PowerPoint - design-presentationNFS За ученици от 2-ри до 7-ми клас; За ученици с желание за изучаване на съвременни науки За учители, които желаят да въведат иновация в своите часове. Няма значение дали ученикът рисува добре на ръка Необходими

Подробно

Приложение към т Отчет за изпълнението на Годишния план за дейността на РУО Габрово за учебната 2017/2018г 1. Анализ на потребностите от квали

Приложение към т Отчет за изпълнението на Годишния план за дейността на РУО Габрово за учебната 2017/2018г 1. Анализ на потребностите от квали Приложение към т.10.11.2 Отчет за изпълнението на Годишния план за дейността на РУО Габрово за учебната 2017/2018г 1. Анализ на потребностите от квалификация. Потребността от квалификация на те специалисти

Подробно

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО Старши учител начален етап в СУ,, Христо Смирненски гр. Койнаре Началният учител е този, който за първи път въвежда децата в храма на науката! Тук започва тяхната подготовка за бъдещи творци на материални

Подробно

Non-linear Green Marble

Non-linear Green Marble Професионално портфолио на Галя Стефанова Банковска старши начален учител в СУ Христо Смирненски гр.койнаре Учителско професионално портфолио -Целта на моето портфолио е да запозная с моята работа като

Подробно

ПЛАН ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА СТРАТЕГИЯТА НА ППМГ НИКОЛА ОБРЕШКОВ, ГР. КАЗАНЛЪК, ПРЕЗ УЧЕБНАТА Г. Дейности срок отговорник отчитане I. Поставяне на

ПЛАН ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА СТРАТЕГИЯТА НА ППМГ НИКОЛА ОБРЕШКОВ, ГР. КАЗАНЛЪК, ПРЕЗ УЧЕБНАТА Г. Дейности срок отговорник отчитане I. Поставяне на ПЛАН ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА СТРАТЕГИЯТА НА ППМГ НИКОЛА ОБРЕШКОВ, ГР. КАЗАНЛЪК, ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2019 2020 Г. Дейности срок отговорник отчитане I. Поставяне на ученика в отговорна активна позиция при овладяване

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ХРИСТО БОТЕВ Игр. Павел баня-6155, ул."христо Ботев 13 Директор: S04361/22-06 fax: 04361/22-03

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ Игр. Павел баня-6155, ул.христо Ботев 13 Директор: S04361/22-06 fax: 04361/22-03 МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ХРИСТО БОТЕВ Игр. Павел баня-6155, ул."христо Ботев 13 Директор: S04361/22-06 fax: 04361/22-03 зам.-директор: 04361/22-05 e-mail: soupb@abv.bg ПРОГРАМА

Подробно

Природни науки

Природни науки Природни науки Физика Химия Биология Държавни зрелостни изпити Сравнение на средния успех по предмети за училището с предходни години 2015 2016 2017 2018 Физика - - - 5,88 Химия 3,69-4,83 - Биология 4,47

Подробно

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ИВАН ВАЗОВ, ГР. СТАРА ЗАГОРА УТВЪРЖДАВАМ:... Директор: Елка Хънтова Заповед 548/ г. ПЛАН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА УЧИЛИЩНИЯ ТОРМ

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ИВАН ВАЗОВ, ГР. СТАРА ЗАГОРА УТВЪРЖДАВАМ:... Директор: Елка Хънтова Заповед 548/ г. ПЛАН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА УЧИЛИЩНИЯ ТОРМ СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ИВАН ВАЗОВ, ГР. СТАРА ЗАГОРА УТВЪРЖДАВАМ:... Директор: Елка Хънтова Заповед 548/05.12.2017 г. ПЛАН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА УЧИЛИЩНИЯ ТОРМОЗ ЗА УЧЕБНАТА 2017/ 2018 ГОДИНА Планът за училищния

Подробно

Изобразително изкуство ,Музика,Предприемачество и технологии

Изобразително изкуство ,Музика,Предприемачество и технологии МЕТОДИЧЕСКО ОБЕДИНЕНИЕ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО,МУЗИКА,ТЕХНОЛОГИИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО УЧЕБНА ГОДИНА 2016-2017 ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО- УЧЕБНА 2016-2017 ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2016-2017 ГОДИНА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ПО

Подробно

11. XII. 2017г. СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ С ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ ГРАД КЪРДЖАЛИ Изложба на рисунки Училищният живот в СУ Отец Паисий ; ФОТО

11. XII. 2017г. СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ С ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ ГРАД КЪРДЖАЛИ Изложба на рисунки Училищният живот в СУ Отец Паисий ; ФОТО 11. XII. СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ С ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ ГРАД КЪРДЖАЛИ Изложба на рисунки Училищният живот в СУ Отец Паисий ; ФОТОИЗЛОЖБА Училище мое, Моето любимо училище, Отец Паисий, Моето

Подробно