ISOFLEX-PU 650

Размер: px
Започни от страница:

Download "ISOFLEX-PU 650"

Препис

1 Техническа характеристика ISOFLEX-PU 650 Еднокомпонентна, прозрачна, UV устойчива, полиуретанова течна хидроизолационна мембрана Описание ISOFLEX-PU 650 е прозрачна, еднокомпонентна, алифатна, полиуретанова, мазана хидроизолация с високо съдържание на твърдо вещество. Образува водонепропусклива, еластична мембрана с UV устойчивост и отлични механични и химични устойчивости. Състой се от висококачествени еластични и хидрофобни смоли, като запазва прозрачността и еластичността си за големи периоди от време. Притежава следните предимства: Лесно и икономично решение, тъй като не се налага отстраняване на старата основа (например плочки). Ефективна хидроизолация и защита на повърхности от стари плочки, дърво, стъклени тухли, пластмасови материали и т.н. Образува непрекъсната, безшевна, еластична мембрана. Изключителни устойчивости на UV и атмосферни влияния (дъжд, сняг). Устойчивост на почистващи препарати, масла, морска вода. Устойчивост на пешеходен трафик. Продукта е сертифициран с маркировка CE като покритие за повърхностна защита на бетон, според EN Сертификат 2032-CPR-10.11D Области на приложение ISOFLEX-PU 650 се използва за хидроизолация и защита на: Плоски покриви, тераси и балкони, покрити с гланцирани плочки, керамични плочки, естествени камъни, дърво, микроциментови покрития, циментови замазки и т.н. Стени от стъклени тухли, естествен камък и т.н. Оберлихти, атриуми и парници от стъкло, пластмасови материали (поликарбонат) и т.н. Също така, се използва и като свързващ материал (биндер) за изготвяне на външни и вътрешни декоративни подови покрития, тип каменен килим, Като свързващ материал притежава висока еластичност, което го прави особено подходящ за употреба на тераси и балкони. Може да се използва и като прозрачна мембрана върху подови покрития с декоративни люспи (чипс). Технически характеристики 1. Свойства на продукта в течна форма Вид: Цветове: Плътност: Вискозитет: пре-полимер полиуретан прозрачен, гланц 1,0 ± 0,05 кg/l 900 ± 200 mpa.sec (при C) 2. Свойства на готовата мембрана Удължение до разрушаване: 200% (EN-ISO 527) Якост на опън: 22 N/mm 2 (EN-ISO 527) Твърдост по SHORE D: 45 2 Капилярна абсорбция: 0,01 kg/m (EN , изискване на EN : w < 0,1) 2 h 0,5 Якост на адхезия към плочки: 2,0 N/mm 2 (EN 1542) (разрушаване на плочките) Якост на адхезия към бетон: 2,0 N/mm 2 (EN 1542) (разрушаване на бетона)

2 Устойчивост на изкуствено атмосферно влияние: Отговаря (без (EN , мехури, пукнатини след 2000h) или разпадане) Реакция на огън: (EN ) Euroclass F Време за повърхностно втвърдяване: 4-6 часа (при 23 С, 40-50% RH) (EN ISO ) Температурна устойчивост: от - 40 С до + 90 С Указания за употреба I. Полагане като прозрачна, мазана, хидроизолационна мембрана 1. Подготовка на основата Основата трябва да е напълно суха, здрава и чиста. Повърхности със съдържание на влага (например влага под плочките), трябва да се оставят да изсъхнат напълно, преди полагане на ISOFLEX-PU Неабсорбиращи повърхности (като гланцирани плочки, стъклени тухли и т.н.) се обработват предварително със специален подобрител на адхезията PRIMER-S 165, като цялата повърхност се почиства с плат напоен с продукта. Плата трябва да се сменя периодично. Първият слой ISOFLEX-PU 650 се полага min след почистване с PRIMER-S 165. Подобрителя на адхезията почиства основата и увеличава якостта на адхезията на ISOFLEX-PU 650. PRIMER-S 165 не трябва да се полага върху прозрачни пластмасови материали (като поликарбонатни плоскости). Разход: приблизително g/m Порьозни повърхности се грундират с PRIMER-PU 150. Преди полагане грунда се разбърква цялостно и се нанася равномерно върху цялата повърхност чрез четка ролер или пръскане. Първият слой ISOFLEX-PU 650 се полага 3-4 часа след полагане на PRIMER-PU 150. Разход: приблизително g/m Полагане Преди полагане се препоръчва ISOFLEX- PU 650 да се разбърка цялостно. Прекалено разбъркване трябва да се избягва за да се предотврати въвличането на въздух в материала. ISOFLEX-PU 650 се полага чрез ролер на 2-3 слоя. Всеки следващ слой се нанася в рамките на часа след полагане на предишният в зависимост от атмосферните условия, но не по-късно от 24 часа. Разход: приблизително 0,8-1,2 kg/m 2, на 2-3 слоя, в зависимост от вида на основата. Инструментите трябва да се почистят с разтворител SM-16, докато ISOFLEX-PU 650 не е засъхнал. 3. Крайно покритие ISOFLEX-PU 650 образува гланцирана крайна повърхност. Ако се изисква повърхността да е сатен-мат, върху ISOFLEX-PU 650 се нанася един слой VARNISH-PU 650 MF. II. Полагане като свързваш материал (биндер) за декоративни подови покрития, тип каменен килим. Декоративните покрития каменен килим на ISOMAT образуват декоративна, грапава повърхност. Поради високата си еластичност, са особено подходящи за полагане на балкони, плоски покриви, пешеходни алеи, около плувни басейни, в жилищни и търговски помещения.

3 Външни повърхности При полагане върху плоски покриви, балкони и т.н., преди полагане на каменния килим е необходимо основата да се хидроизолира с някой от следните полиуретанови, течни хидроизолационни мембрани: ISOFLEX-PU 500, ISOFLEX-PU 510 или ISOFLEX-PU 550. Каменния килим се полага след 24 часа, без да се полага грунд. В случай на полагане на каменен килим върху бетонова плоча, положена върху почвата, е необходимо основата да се грундира с епоксиден грунд DUROPRIMER- SG. Разход: g/m 2. Декоративното покритие се полага в рамките на часа след полагане на DUROPRIMER-SG. Приготвяне на декоративно подово покритие Съотношение на смесване Чипс от естествени камъни Разход на готова смес Чипс от естествени камъни 1:10 по маса 1,5 kg + 15 kg/m 2 /cm 1:15 по маса 1,0 kg + 15 kg/m 2 /cm 1:20 по маса 0,75 kg + 15 kg/m 2 /cm Специфична маса на каменния чипс: Размер на цветния каменен чипс: Минимална дебелина на каменния килим: 1,5 kg/l 2-4 mm 1 cm Естественият каменен чипс се добавя към ISOFLEX-PU 650 и се смесват, под непрекъснато разбъркване, с нискооборотен миксер, за около 5 минути. Особено важно е сместа да се разбърка добре в близост до стените и дъното на съда, за да се постигне образуване на хомогенна смес. При полагане върху големи повърхности се препоръчва да се използва подходящ смесител за бетон. За правилно и по-лесно полагане на каменния килим, се препоръчва да се използва NON-STICK AGENT, които не позволява на сместа да залепва към металните инструменти (маламашка, мистрия и т.н.), използвани за полагане на декоративното покритие. Преди полагане на каменния килим, чист плат се напоява с NON-STICK AGENT и се нанася върху повърхността на металните инструменти. Сместа се изсипва върху подготвената основа и се нанася на един слой, чрез гладка метална маламашка. Когато маламашката започне да залепва към сместа, NON-STICK AGENT се нанася отново. След втвърдяване, върху каменният килим може да се нанесе запечатващ слой ISOFLEX-PU 650. Разход: g/m 2. Вътрешни повърхности Подготовка на основата Като цяло, основата трябва да е суха (съдържание на влага под 4%), здрава, чиста, без прах мазнини и други замърсявания. Всички съществуващи отвори и празнини по основата трябва предварително да се възстановят с подходящ репарационен материал. 1.1 Порьозни повърхности (като бетон, циментови замазки и т.н.) се грундират с DUROFLOOR-PSF, PRIMER-PU 150 или PRIMER-PU 100.

4 Разход: приблизително g/m 2 Каменния килим трябва да се положи в рамките на часа след грундиране с DUROFLOOR-PSF или 3-4 часа след грундиране с PRIMER-PU 150 или PRIMER- PU Непорьозни повърхности (като гланцирани плочки) се обработват предварително, със специален подобрител на адхезията PRIMER-S 165, като цялата повърхност се почиства с плат напоен с продукта. Плата трябва да се сменя периодично. Подовото покритие се полага min след почистване с PRIMER-S 165. Подобрителя на адхезията почиства основата и увеличава якостта на адхезията на каменния килим. Разход: приблизително g/m 2 Приготвяне на декоративно подово покритие Съотношение на смесване Чипс от естествени камъни Разход на готова смес Чипс от естествени камъни 1:10 по маса 1,5 kg + 15 kg/m 2 /cm 1:15 по маса 1,0 kg + 15 kg/m 2 /cm 1:20 по маса 0,75 kg + 15 kg/m 2 /cm Специфична маса на каменния чипс: Размер на цветния каменен чипс: Минимална дебелина на каменния килим: 1,5 kg/l 2-4 mm 1 cm Естественият каменен чипс се добавя към ISOFLEX-PU 650 и се смесват, под непрекъснато разбъркване, с нискооборотен миксер, за около 5 минути. Особено важно е сместа да се разбърка добре в близост до стените и дъното на съда, за да се постигне образуване на хомогенна смес. При полагане върху големи повърхности се препоръчва да се използва подходящ смесител за бетон. За правилно и по-лесно полагане на каменния килим, се препоръчва да се използва NON-STICK AGENT, които не позволява на сместа да залепва към металните инструменти (маламашка, мистрия и т.н.), използвани за полагане на декоративното покритие. Преди полагане на каменния килим, чист плат се напоява с NON-STICK AGENT и се нанася върху повърхността на металните инструменти. Сместа се изсипва върху подготвената основа и се нанася на един слой, чрез гладка метална маламашка. Когато маламашката започне да залепва към сместа, NON-STICK AGENT се нанася отново. След втвърдяване, върху каменният килим може да се нанесе запечатващ слой ISOFLEX-PU 650. Разход: g/m 2. III. Полагане като прозрачна запечатваща мембрана върху декоративни подове с люспи (чипс). Декоративните подови покрития с люспи на ISOMAT образуват повърхност наподобяваща мозайка, подходяща за жилищни и търговски помещения, вътрешно или външно. Покритието притежава отлични хидроизолационни свойства и устойчивости срещу UV и атмосферни влияния. Подходящо е за пешеходен трафик и притежава устойчивости на износване и химическа агресия. Крайната повърхност е гладка и лесна за почистване.

5 Подготовка на основата При външна употреба, след полагане на грунда е необходимо основата да се хидроизолира с еластична, полиуретанова, течна хидроизолационна мембрана ISOFLEX-PU 500. След това, се нанася UV устойчиво, еластично, полиуретаново повърхностно покритие TOPCOAT-PU 720, образуваща силно еластичен слой, устойчив на разкъсване и износване. Като алтернатива на хидроизолационната система, съставена от ISOFLEX-PU 500 и TOPCOAT-PU 720, може да се използва само UV устойчива, течна, хидроизолационна мембрана ISOFLEX-PU 600. При вътрешна употреба, полагането на хидроизолационна мембрана не е задължително, и TOPCOAT-PU 720 може да се положи след грунда. Полагане Люспите, познати и като чипс, се предлагат в множество цветове и размери. Може да се изберат различни наситеност и модел. Люспите се разхвърлят върху все още не засъхналата повърхност на TOPCOAT-PU 720 или ISOFLEX-PU 600 и в последствие да се запечата цялата система с хидроизолационна мембрана ISOFLEX-PU 650. Мембраната създава защита срещу износване, атмосферни влияния и UV лъчи, като образува гланцирана крайна повърхност. За да се създаде сатен-мат крайна повърхност, е необходимо да се нанесе UV устойчиво, еднокомпонентно, прозрачно, полиуретаново покритие VARNISH-PU 650 MF. Опаковка ISOFLEX-PU 650 се предлага в опаковки от 1 kg, 5 kg и 20 kg. Съхранение Срок на годност 9 месеца от датата на производство, ако се съхранява в неразпечатани опаковки, на места защитени от влага и директна слънчева светлина. Препоръчителна температура на съхранение е между +5 С и +35 С. Забележки При полагане върху повърхности вече обработени с хидрофобни импрегнатори, може да възникна проблем с адхезията. Препоръчва се предварително да се направи пробно полагане за да се определи съвместимостта на продукта с основата. За създаване на повърхност със защита против подхлъзване, е необходимо върху последният слой ISOFLEX-PU 650, докато все още не е засъхнал, да се нанесе (разхвърля) кварцов пясък с подходяща зърнометрия. За повече информация, моля консултирайте се с отдела за Техническа подкрепа. В случай на полагане на ISOFLEX-PU 650 върху поликарбонатни плоскости, моля консултирайте се с отдела за Техническа подкрепа. ISOFLEX-PU 650 не е подходящ за поставяне на места, при които ще бъде в постоянен контакт с вода с химически добавки, като плувни басейни. Ниските температури забавят втвърдяването на ISOFLEX-PU 650, докато при високи температури се ускорява.

6 Температурата по време на полагане и втвърдяване на продукта трябва де е между +8 0 C и C. Разпечатани опаковки трябва да се изразходват веднага след като са отворени и изцяло, тъй като не могат да се запечатат отново. ISOFLEX-PU 650 е предназначен за употреба само от професионалисти. Летливи органични съединения (VOCs) Според Директива 2004/42/CE (Анекс II, таблица A), максимално допустимото съдържание на VOC за продукт подкатегория i, тип SB е 500g/l (2010) за готов за употреба продукт. Готовия за употреба продукт ISOFLEX-PU 650 съдържа максимум 500 g/l VOC ISOMAT S.A. 17 th km Thessaloniki Ag. Athanasios P.O. BOX 1043, Ag Athanasios, Greece CPR-10.11D DoP No.: ISOFLEX-PU 650/ EN Surface protection products Coating Permeability to CO2: Sd > 50m Water vapor permeability: Class I (permeable) Capillary absorption: w < 0.1 kg/m Adhesion: 0.8 N/mm 2 Artificial weathering: Pass Reaction to fire: Euroclass F 2 h 0.5 Dangerous substances comply with 5.3 ИЗОМАТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ЕООД СТРОИТЕЛНИ ХИМИЧЕСКИ МАТЕРИАЛИ СОФИЯ 1839, бул. Ботевградско шосе 348 Tel.: , Fax: ww w.isomat.bg info@isomat. bg

FLOWCRET 1-10

FLOWCRET 1-10 Техническа характеристика ISOFLEX-PU 500 Полиуретанова хидроизолация Описание ISOFLEX-PU 500 е еднокомпонентна, мазана, полиуретанова, хидроизолация за покриви и тераси, притежаваща: Отлични механични,

Подробно

ISOMAT PUA 2230

ISOMAT PUA 2230 Техническа характеристика ISOMAT PUA 2230 Двукомпонентна, силно устойчива мембрана от чиста полиуреа Описание ISOMAT PUA 2230 е двукомпонентна, силно устойчива, бързовтвърдяваща мембрана от чиста полиуреа,

Подробно

DUROFLOOR-R

DUROFLOOR-R Техническа характеристика DUROFLOOR-R Двукомпонентно, мазано епоксидно покритие Описание DUROFLOOR-R е двукомпонентна, цветна, епоксидна система, притежаваща високи якости и износоустойчивост. Устойчива

Подробно

DUROFLOOR

DUROFLOOR Техническа характеристика DUROFLOOR Двукомпонентно, самонивелиращо се, епоксидно подово покритие Описание DUROFLOOR е двукомпонентна, самонивелираща се, епоксидна система, притежаваща високи якости и износоустойчивост.

Подробно

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / 04.2018 Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидроизолация и през зимата! Описание на продукта Приложения

Подробно

SikaCeram® 205 Xtra Large

SikaCeram® 205 Xtra Large Construction Лист с Технически данни Издание 15/01/2015 Идентификационен номер: 02 04 04 02 001 0 000125 Циментово, полимер-модифицирано лепило за подови или стенни керамични плочки, за вътрешна и външна

Подробно

Microsoft Word - PDS_Sikadur-32 Normal_bg_ doc

Microsoft Word - PDS_Sikadur-32 Normal_bg_ doc Лист с технически данни Издание 16/07/2014 Идентификационен : 020204030010000125 2-компонентно структурно епоксидно лепило Construction Описание на продукта Употреба Характеристики / Предимства толерантно

Подробно

DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба

DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба Grundix DP ДЪЛБОКОПРОНИКВАЩ ГРУНД СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА: ИЗРАВНЯВАНЕ НА ПОПИВАЕМОСТТА ПРЕДИ НАНАСЯНЕ НА БОЯ. ФИКСИРАНЕ И ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА

Подробно

Sikafloor-381

Sikafloor-381 Construction Лист с технически данни Издание 22/07/2014 Идентификационен номер: 02 08 01 02 019 0 000010 Sikafloor -381 Двукомпонентно саморазливно епоксидно покритие с голяма механична и химическа устойчивост

Подробно

Баумит Баумакол

Баумит Баумакол Баумит Течовете остават в миналото... От Баумит компетентни решения за полагане на керамични покрития За красива кухня и фоайе За суха баня и перфектна тераса За реновиране При подово отопление Баумит.

Подробно

DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки?

DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки? DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки? Cemfix GP ЛЕПИЛО ЗА ПЛОЧКИ СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНО ЗА: ПОДОВЕ И СТЕНИ ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ХИДРО- И МРАЗОУСТОЙЧИВО

Подробно

Sikafloor-13 A Pronto

Sikafloor-13 A Pronto Construction Лист с технически данни Издание 05/08/2009 Идентификационен номер: 01 08 03 03 001 0 000010 Sika Level -100 Т Циментов, саморазливен изравнителен разтвор Описание на продукта Употреба Характеристики/

Подробно

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДА СИ В ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО!

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДА СИ В ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО! УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДА СИ В ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО! СЪДЪРЖАНИЕ: Floor Expert EP Дизайн и функционалност Дизайнерските покрития Floor Expert се използват при наличие на високи

Подробно

Баумит Солидо Е225 Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълни

Баумит Солидо Е225 Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълни Солидо Е Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълнителни добавки 0-FP-0 Идеи с бъдеще. Солидо Е Качеството на марката

Подробно

Semmelrock Projekte

Semmelrock Projekte Изграждане на оградни конструкции Системи за стени Системи за огради www.semmelrock.bg ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Semmelrock предлага и развива гама от продукти предназначени за изграждане на оградни конструкции,

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА последно издание БОРОЛЕКС СЪС СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ Акрилатен латекс със специални ефекти ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА последно издание БОРОЛЕКС СЪС СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ Акрилатен латекс със специални ефекти ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ТЕХНИЧЕСКА КАРТА 29.01.2015 последно издание БОРОЛЕКС СЪС СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ Акрилатен латекс със специални ефекти ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: За постигане на специфични ефекти върху върху боядисани

Подробно

Саморазливна замазка Алфа 2000

Саморазливна замазка Алфа 2000 Баумит Саморазливна замазка Алфа Търсите добро решение за Вашия под? n Висока ефективност n За подово отопление n Изравняване на пода при по-големи дебелини на полагане Идеи с бъдеще. Баумит Саморазливна

Подробно

Microsoft Word - BG_RLD212V_UHS_RAPID_D8135_Clearcoat.doc

Microsoft Word - BG_RLD212V_UHS_RAPID_D8135_Clearcoat.doc GLOBAL REFINISH SYSTEM януари 2009 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Бърз безцветен лак GRS Deltron UHS UHS Бърз безцветен лак ПРОДУКТИ Deltron UHS Бърз безцветен лак Deltron UHS втвърдител Deltron разредител Deltron

Подробно

Microsoft Word - Water renovator bg.doc

Microsoft Word - Water renovator bg.doc Water renovator Модифицирано гумено-битумно покритие на водна основа Без разтворители, безопасно за приложение в закрити помещения, без опасни изпарения (неразатворимо във въглеводороди) Пастообразна смес

Подробно

Sikalastic-621 TC

Sikalastic-621 TC Покривни хидроизолации Лист с технически данни Издание 10.2013 Идентификационен : 02 09 15 20 500 0 000014 Версия: 02 Sikalastic -612 Икономична, еднокомпонентна, полиуретанова, течна хидроизолационна

Подробно

За фуги от 1 mm до 20 mm

За фуги от 1 mm до 20 mm За фуги от 1 mm до 20 mm Еко свързваща добавка = Solid Green Binder Оптималната алтернатива на традиционната фуга от пясък. Иновативен продукт на базата на SOLID GREEN BINDER. Положителните свойства на

Подробно

ЕЛИЦА-3 ЕООД Техническа карта SPECTRAL UNDER 365 Двукомпонентен акрилен грунд SPECTRAL UNDER 365 SPECTRAL U

ЕЛИЦА-3 ЕООД     Техническа карта SPECTRAL UNDER 365 Двукомпонентен акрилен грунд SPECTRAL UNDER 365 SPECTRAL U Техническа карта Spectral PLAST 825 Spectral PLAST 775 Свързани продукти P бял арилен грунд Р3 сив акрилен грунд Р5 черен акрилен грунд Стандарт, бърз и бавен акрилен разредител Продукт за повишаване на

Подробно

Технически информационен лист Approved 7461;7680 1, Цинк епоксид Barrier 80 ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно полиамид-епо

Технически информационен лист Approved 7461;7680 1, Цинк епоксид Barrier 80 ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно полиамид-епо Approved 7461;7680 1,2 7680 Цинк епоксид ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно полиамидепокси покритие с високо съдържание на цинк. Продукт с високо съдържание на цинк и сухо вещество.

Подробно

Sikalastic-621 TC

Sikalastic-621 TC Покривни хидроизолации Лист с технически данни Издание 07.2012 Идентификационен : 02 09 15 20 500 0 000014 Версия: 01 Sikalastic -612 Икономична, еднокомпонентна, полиуретанова, течна хидроизолационна

Подробно

Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, з

Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, з Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, за изработка на фуги с голяма химическа устойчивост

Подробно

Технически информационен лист Approved 18540; , Полиуретан Futura Classic ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрил-п

Технически информационен лист Approved 18540; , Полиуретан Futura Classic ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрил-п Approved 18540;18640 1,2 18540 Полиуретан ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрилполиуретаново покритие с химическо съхнене. Гланцов финиш с добра устойчивост на цвета. Продукт с

Подробно

Sikafloor-381

Sikafloor-381 Construction Лист с технически данни Издание 02/08/2012 Идентификационен : 02 08 01 02 019 0 000009 Sikafloor -381 AS Двукомпонентно епоксидно покритие с висока химическа устойчивост и електростатична

Подробно

Технически информационен лист Approved , Акрил Pilot ACR ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно акрилно покритие с физ

Технически информационен лист Approved , Акрил Pilot ACR ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно акрилно покритие с физ Approved 11480 1,2 11480 Акрил ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно акрилно покритие с физическо съхнене. Полугланцов финиш с добра устойчивост на гланца. Бързосъхнещ. Може да се използва

Подробно

СИЛИКОНИ И УПЛЪТНИТЕЛИ Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба

СИЛИКОНИ И УПЛЪТНИТЕЛИ Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАВИЛНО ПОЛАГАНЕ НА 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 45 1. При фуги с дълбочина над 8-10 mm е необходимо предварително запълване с полиуретановo

Подробно

Microsoft Word - PDS_Sikaflex Tank N_bg_ doc

Microsoft Word - PDS_Sikaflex Tank N_bg_ doc Лист с технически данни Редакция 3 (08/2014) Идентификационен : 020505011500000002 1-компонентен уплътнител за фуги изложени на въздействието на химикали Construction Описание на продукта / Употреба Характеристики

Подробно

ПОЛИУРЕТАНОВИ ПЕНИ И ЛЕПИЛА Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба

ПОЛИУРЕТАНОВИ ПЕНИ И ЛЕПИЛА Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба ПОЛИУРЕТАНОВИ ПЕНИ И ЛЕПИЛА Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАВИЛНО ПОЛАГАНЕ НА ПОЛИУРЕТАНОВИ ПЕНИ 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. -5-30 C 1. Почистете добре основата,

Подробно

Превод от италиански език

Превод от италиански език Tecsit Pro ХИДРОИЗОЛАЦИОННА ПОЛИУРЕТАНОВА МЕМБРАНА, НАНАСЯНА В ТЕЧНО СЪСТОЯНИЕ TECSIT PRO е еднокомпонентна полиуретанова мембрана, от най-ново поколение нанасяна в течно състояние и на студено, изключително

Подробно

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров ЕТ Маги - Ивайло Чакъров Address гр. Велико Търново Велико Търново 5000 Област Велико Търново, Bulgaria Contact Person Mobile Number 0889 693 214 Email ivo.vw@abv.bg Полиуреа Полиуреа се състои от съставката

Подробно

Техническа информация 473 DisboPOX 473 Двукомпонентно свързващо вещество, от епоксидна и полиуретанова смола Предназначение Характеристики Основа на м

Техническа информация 473 DisboPOX 473 Двукомпонентно свързващо вещество, от епоксидна и полиуретанова смола Предназначение Характеристики Основа на м DisboPOX 473 Двукомпонентно свързващо вещество, от епоксидна и полиуретанова смола Предназначение Характеристики Основа на материала Опаковка/размери на опаковъчните кутии Цветови тонове Съхраняване в

Подробно

Технически информационен лист Approved 635 1,2 635 Алкид Pilot II ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно алкидно покритие с окислява

Технически информационен лист Approved 635 1,2 635 Алкид Pilot II ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно алкидно покритие с окислява Approved 635 1,2 635 Алкид ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно алкидно покритие с окисляващо съхнене. Гланцов финиш с добра устойчивост на цвета. Да се използва като финишен слой при

Подробно

Декларация за експлоатационни показатели Възстановяване Декларация за експлоатационни показатели Издание Идентификационен

Декларация за експлоатационни показатели Възстановяване Декларация за експлоатационни показатели Издание Идентификационен Възстановяване Издание 02.2013 Идентификационен 02 03 03 03 002 0 000003 Версия 1 EN 1504-2:2004 09 0921 ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИОННИ ПОКАЗАТЕЛИ 1. Тип на продукта: Уникален идентификационен код на типа

Подробно

Стандартен материал

Стандартен материал : Галванизирани стоманени болтове, комплект с гайка и подложна шайба : Болтове, кт с гайка и шайба Категория: 30 Винтове, болтове, гайки, пирони Мерна единица: Брой Аварийни запаси: Да Характеристика на

Подробно

SikaBond®-64 AT

SikaBond®-64 AT Construction Лист с технически данни Издание 18/08/2011 Идентификационен : 02 08 01 04 001 0 000004 Sikafloor -20N PurCem Sikafloor -20N PurCem Износоустойчива, високоякостна, лесно полагаща се, полиуретанова

Подробно

Copy of Приложение 1-Техн. спец.

Copy of Приложение 1-Техн. спец. Приложение 1 ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ Артикул Изисквания Ориенти Мярка Опаковка ровъчни кол-ва 1. Прах за пране - бяло 600 Кг 2 кг Да е подходящ за всички видове тъкани. Да не алергизира. Мостра. 2. Прах

Подробно