ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД

Размер: px
Започни от страница:

Download "ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД"

Препис

1 ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД

2 Управление на недвижими имоти и проекти Кийстоун мениджмънт ЕООД Кийстоун Мениджмънт ЕООД е консултантска компания, специализирана в управлението на недвижими имоти и проекти. Нашият екип е изграден от опитни професионалисти архитекти, инженери и икономисти, доказали своите качества в проектирането, реализацията и управлението на редица сгради и комплекси. Наши клиенти са както международни инвестиционни компании, дружества със специална инвестиционна цел и пенсионни фондове, така и индивидуални инвеститори.

3 Нашите услуги Управление на проекти Реализацията на един проект в сферата на недвижимите имоти преминава през различни фази. Всяка една от тези фази има своя специфика и ние най-добре знаем какво е необходимо на Инвеститора, за да премине успешно през всички етапи, за да реализира един успешен проект. В тази връзка предлагаме на нашите клиенти следните услуги през различните фази на строителството: проектиране, съгласувателни и разрешителни процедури, организация на търгове и договаряне, планиране и контрол на дейността, контрол по време на строителството, завършване на строителството, разрешение за ползване.

4 Нашите услуги Управление на имоти Основен принцип да сведем до минимум разходите по експлоатацията на една сграда и да постигнем максимума на оперативните приходи. Нашият опит показва, че реално управлението на една сграда трябва да започне поне 6 месеца преди откриването й. Целта е всички необходими системи да са на място и да работят, а ключовите елементи на инфраструктурата да бъдат проследени от процеса на строителство до старта на пълноценната експлоатация. В този период се изясняват всички необходими компоненти за оптималното управление на имота, тук е и момента да се селектира подходящият административен персонал и доставчици на външни услуги.

5 Бизнес център на ул. "Антим I" 14 Офис сграда кв.м В експлоатация от 2007 г. "Прайм Пропърти БГ" АДСИЦ Сградата е ситуирана в парцел от 507 кв.м, намиращ се в карето, между булевардите "Тодор Александров" и "Александър Стамболийски" и улиците "Антим I" и "Софроний Врачански", в оформящия се бизнес център на столицата. Бизнес-центърът е разположен върху девет надземни нива с обща площ от кв.м и два сутерена от по 475 кв.м. Проектът осигурява 35 паркоместа в двора и подземния паркинг, който се обслужва от подемна платформа. Нашият екип : проучване и подбор на подходящ парцел за реализация на проекта, управление на проекта във всички фази градоустройство, проектиране, тръжни процедури, строителство, въвеждане в експлоатация, управление на сградата и отношения с наематели.

6 "The Lighthouse", Св. Влас Туристически комплекс кв.м В експлоатация от 2008 г. "Иммоийст България 1" ЕООД и "Прайм Пропърти БГ" АДСИЦ Комплексът е разположен в парцел от кв.м, на 200 м от морето в гр. Св. Влас и се състои от пет отделни сгради, четири апартаментни и една, в която е съсредоточено обслужването ресторант, винарна, фитнес и СПА, открит бар. Местата за паркиране и сервизните помещения са под земята. Морският фар е в центъра на композицията и дава името на комплекса. Открит басейн, терасовидни градини, детска площадка и декоративни алеи допълват образа на ваканционното селище. Нашият екип : проучване и подбор на подходящ терен за реализация на проекта, урегулиране на имота, конкурс за избор на проектант, управление на проекта във всички фази градоустройство, проектиране, тръжни процедури, строителство, въвеждане в експлоатация, проект за обзавеждане, управление и представяне пред клиенти.

7 Сграда на ул. "Черковна", София Жилищна сграда кв.м В експлоатация от 2009 г. "Клийвс" ЕООД Сградата е ситуирана в центъра на София на ъгъла на улиците "Черковна" и "Русалка". Състои се от 15 луксозни апартамента, 3 магазина на партерно ниво и два подземни етажа с паркоместа и складове. Тъй като сградата е построена в парцел от едва 260 кв.м, дори изпълнението на две подземни нива не е в състояние да осигури необходимите паркоместа. Проблемът е решен с монтирането на хидравлични системи, които оползотворяват максимално пространството, като разполагат паркираните автомобили един над друг. Нашият екип: проучване и подбор на подходящ парцел за реализация на проекта, управление на проекта във всички фази проектиране, тръжни процедури, строителство, въвеждане в експлоатация, преговори с клиенти.

8 Бизнес парк Пловдив Бизнес парк кв.м Разрешение за строеж "Прайм Пропърти БГ" АДСИЦ Обектът е ситуиран в парцел от кв.м на основен булевард в гр. Пловдив, свързващ най-големия жилищен квартал Тракия с центъра на града. Проектът предвижда поетапна реализация на модерен бизнес парк с обща застроена площ от над кв.м. Първият етап включва Офис-сграда клас А от кв.м РЗП с подземни гаражи и магазини на партера. На финала комплексът ще разполага с повече от кв.м офис-площи, кв.м търговска площ и хотел с кв.м РЗП. Нашият екип: подготовка за участие в търг за земята, конкурс за избор на проектант и надзор, управление на проекта във фаза проектиране, външни връзки и тръжни процедури.

9 Прайм Бизнес Център Офис сграда, клас А кв.м Разрешение за строеж "Прайм Пропърти БГ" АДСИЦ Проектът е разположен в центъра на София, на ъгъла на две основни пътни артерии бул. "Иван Иванов" и улица "Пиротска" върху парцел с площ от квадратни метра. раната сграда представлява бизнес комплекс с надземна разгъната площ от кв.м и още кв.м под земята. Административните и търговските площи се разполагат на 15 етажа, като броят на отделните офиси може да достигне 95, конферентен блок, 4 магазина, ресторант и лоби бар. Общият брой на местата за паркиране е 250, разположени на четири подземни нива. Нашият екип: подготовка за участие в търг за земята, конкурс за избор на проектант и надзор, управление на проекта във фаза градоустройство, проектиране, външни връзки и тръжни процедури.

10 "Coral Residence", с. Лозенец Туристически комплекс кв.м Разрешение а строеж "Корал Резидънс" ЕАД и "Прайм Пропърти БГ" АДСИЦ Комплексът се разполага близо до село Лозенец, на 60 км южно от Бургас. Парцелът от кв.м е на първа линия до огромен плаж, а част от сградите са върху скален нос, който се врязва в живописен залив. Проектът предвижда хотел с 4 звезди, девет сгради с над 300 ваканционни апартамента и една сграда със заведения за хранене и магазини. Ваканционното селище ще разполага с 4 плувни басейна, един от които закрит, тенис кортове, огромна СПА и Уелнес зона, конферентен блок, боулинг, нощни барове, ресторанти и магазини. Нашият екип: конкурс за избор на проектант и надзор, управление на проекта във фаза градоустройство, проектиране, външни връзки и тръжни процедури.

11 "Mountain view", гр. Разлог Туристически комплекс кв.м В строеж УПФ "Доверие" Комплексът се разполага близо до гр. Разлог. Парцелът от кв.м е в непосредствена близост до голф игрището. Проектът предвижда сграда от 4 секции с 95 ваканционни апартамента, която ще разполага с покрит плувен басейн, СПА и Уелнес зона, скигардероб, лоби бар и заведение за хранене. Нашият екип: консултации по техническото изпълнение и бюджета, инвеститорски контрол, проект за обзавеждане.

12 Ваканционен комплекс "Несебър" Туристически комплекс кв.м В строеж УПФ "Доверие" Комплексът се разполага на подхода към гр. Несебър, в близост до северния плаж. Проектът предвижда сграда от 3 секции с 130 хотелски стаи и ваканционни апартаменти, която ще разполага с открит плувен басейн, СПА и Уелнес зона, магазини, лекарски кабинети, лоби бар, кафе, супермаркет и ресторант. Нашият екип: консултации по техническото изпълнение и бюджета, проект за обзавеждане.

13 Доверие Бизнес Център, София Офис сграда, клас А кв.м В експлоатация от 2010 г. ПОК "Доверие" АД Бизнес центърът е разположен в престижния столичен квартал Изток, с лице към ул. "Тинтява" и бул. "Драган Цанков". Сградата представлява бизнес комплекс със седем надземни и две подземни нива. На партера са разположени входно фоайе, банков салон, конферентен блок, магазини и ресторант. Паркоместата и складовете заемат двете подземни нива. Нашият екип: управление и поддръжка на сградата, отношения с наемателите.

14 Галерия

15 За нас «Кийстоун мениджмънт» ЕООД е създадено от екипа на Обслужващата компания на първото българско Акционерно дружество със специална инвестиционна цел "Прайм Пропърти БГ". В продължение на повече от 3 години движехме инвестициите на фонда в три основни направления проучване на имоти, развитие на проекти и управление на реализираните сгради. Сред нашите клиенти са също така и международни компании, инвестиращи в български имоти, пенсионни фондове и индивидуални инвеститори. Ангажиментите ни започват от селекцията на подходящи имоти за инвестиция, анализа на параметрите за застрояване и паричните потоци, преминават през организация на процесите на проектиране и строителство до успешното завършване и доходоносната експлоатация на обектите. Нашият екип е изграден от доказани специалисти във всяка фаза от реализацията на една инвестиция в недвижим имот.

16 Контакти ул. Н.Хайтов 23, офис 8 София 1172 България office@keystone.bg

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември 2015 1 ФПП Диверсификация портфейл, Декември 2015 (1 от 2 стр.) Проект Инвестиция към 31.12.2015 (в лв., без ДДС) Инвестиция към 31.12.2015 (%) Title По

Подробно

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "СЪНШАЙН КОУСТ" СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС СЪНШАЙН КОУСТ СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, област Варна на 25 км северно от град Варна, на 12 км от к.к. Златни пясъци, на 8 км

Подробно

Park Side Park Side

Park Side Park Side Park Side Park Side Green Life each Resort Sozopol е разположен до еднa от любимите летни дестинации Созопол. Green Life each Resort e носител на златна награда в категория Най-добър комплекс за плажен

Подробно

ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ

ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ОБЩИНСКИТЕ КОНЦЕСИИ НА ОБЩИНА ШУМЕН (2018 2020 г.) Индивидуализация на проекта за концесия Наименование на проекта за Предмет концесия (наименование на на Обект на концесията концесията)

Подробно

София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ , , , факс 02/ Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/

София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ , , , факс 02/ Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/ София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ 980 46 46, 988 09 08, 989 84 38, факс 02/ 988 84 50 Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/ 652 271 E-mail: rual@rual-travel.com; www.rual-travel.com

Подробно

Презентация Януари 2019

Презентация Януари 2019 Презентация Януари 2019 Общо представяне и информация за контакти 2 Делар e еднолично дружество с ограничена отговорност и 100% частен капитал, основано през 2000 г. Регистрирано е в Софийския градски

Подробно

ÎÁßÂËÅÍÈÅ-6

ÎÁßÂËÅÍÈÅ-6 по ред Описание на обособените обекти/стаи/ на семеен хотел Феникс, съгласно схеми на АГКК Таблица 1 идентификатор площ, м2 ид.ч. м2 обща площ м2 ПАРТЕР 1 ет.0 /нула/,обект стълбище. 67800.504.232.1.31

Подробно

Green Office and Residential Area

Green Office and Residential Area Green Office and Residential Area УЧИЛИЩЕ ДЕТСКА ГРАДИНА бул. Никола Вапцаров БИЗНЕС СГРАДИ ул. Козяк бул. Черни връх ХИЕР- МАРКЕТ ул. Люба Величкова ЛОВЕН АРК кв. ХЛАДИЛНИКА ЮЖЕН АРК ДЕТСКА ГРАДИНА ул.

Подробно

Microsoft Word - Broshure

Microsoft Word - Broshure Ц Ц1 Ц2 Ц3 Ц4 Ж Ж1 Ж2 И И1 Група проекти ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ Архитектурно пространствено оформление и реконструкция на инженерната инфраструктура на пешеходна зона Зона В Архитектурно пространствено

Подробно

FINAL ONLINE BROCHURE_БЪЛГАРСКИ

FINAL ONLINE BROCHURE_БЪЛГАРСКИ ДИНАМИЧНИ ИНОВАТИВНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ Кои сме ние design services е инжeнерна компания със седалище в гр. София. Фирмата има голям опит в проектирането и консултанстските услуги. Компанията предоставя инжeнерни

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф.

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф. Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф. д.с.н. Димитър Греков - министър на земеделието и

Подробно

Slide 1

Slide 1 История и собственост Токуда банк АД е учредена на 27 Декември 1994 като акционерно дружество с името Кредит експрес банк. В момента има пълен лиценз за банкови операции в страната и чужбина През 1998

Подробно

Elenite_template_AI

Elenite_template_AI ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2020 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

BROCHURE CIVEN BG

BROCHURE CIVEN BG ДИНАМИЧНИ ИНОВАТИВНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ Кои сме ние CivEn design services е инжeнерна компания със седалище в София,България. Фирмата има голям опит в проектирането и консултанстските услуги. Компанията предоставя

Подробно

ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с п

ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с п ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с протокол... от...2012 г.) І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ. Настоящата

Подробно

Списък на някои изработените проекти по част ОВКХТ, в проектантски екип

Списък на някои изработените проекти по част ОВКХТ, в проектантски екип 1. МЕЖДУНАРОДЕН ПАНИР ЕАД- гр. Пловдив- Палата 2. 2. МЕЖДУНАРОДЕН ПАНИР ЕАД- гр. Пловдив- Палата 12. 3. ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС БАРСЕЛОНА, гр. Барселона,Испания. 4. Търговски комплекс ЕКСЕЛСИОР-1894 със заведения

Подробно

ÊÄÍ îáÿâëåíèå

ÊÄÍ îáÿâëåíèå 1. Съвкупна продажба на: 1.1. ПИ с кадастрален идентификатор 14218.550.360 с площ 2484 кв.м. с административен адрес гр.габрово, ул. Капитан Дядо Никола 42 с трайно предназначение: урбанизирана, начин

Подробно

The EOS Group

The EOS Group Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен Представяне на инвестиционен проект Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен и финансови инструменти Семинар на Съвета по инвестиции към БТПП

Подробно

Т А Р И Ф А За базисните наемни цени за отдаване под наем на общински недвижими имоти лв./кв.м месечен. Приета с Решение 192/ г /Променена с

Т А Р И Ф А За базисните наемни цени за отдаване под наем на общински недвижими имоти лв./кв.м месечен. Приета с Решение 192/ г /Променена с Т А Р И Ф А За базисните наемни цени за отдаване под наем на общински недвижими имоти лв./кв.м месечен. Приета с Решение 192/15.02.2005г /Променена с р-е 213/24.03.2005г.; р-е 411/30.03.2006г.; р-е 542/21.12.06г.;

Подробно

РАБОТЕН ВАРИАНТ ЗА ОБСЪЖДАНЕ

РАБОТЕН ВАРИАНТ ЗА ОБСЪЖДАНЕ 1 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА ПРЕЗ 2013 г. 2 І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ. Настоящата програмата отразява намеренията

Подробно

ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да

ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

Microsoft Word - Programa za ObS_sobstvenost.doc

Microsoft Word - Programa za ObS_sobstvenost.doc П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ НА ОБЩИНА ЛОМ ПРЕЗ 2009 г. (Приета с Решение 303/22.05.2009 г. на Общинския съвет на Община Лом) І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата

Подробно

ÊÄÍ îáÿâëåíèå

ÊÄÍ îáÿâëåíèå 1. Съвкупна продажба на 1.1. ПИ с кадастрален идентификатор 14218.550.360 с площ 2484 кв.м. с административен адрес гр.габрово, ул. Капитан Дядо Никола 42 с трайно предназначение: урбанизирана, начин на

Подробно

BG

BG HB+ РОЯЛ КАСЪЛ & РОЯЛ КАСА, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА

МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА На основание чл. 59, ал. 2 от ППЗДС във връзка с чл. 45, ал.3 от ППЗДС обявява повторни търгове за продажба на недвижими имоти - частна държавна собственост, в управление на

Подробно

СЪОБЩЕНИЕ На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА), проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето

СЪОБЩЕНИЕ На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА), проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето СЪОБЩЕНИЕ На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА), проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги

Подробно

PROGRAMA2009

PROGRAMA2009 П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИ - ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА СИЛИСТРА ПРЕЗ 2009 г. І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програмата отразява намеренията на Община Силистра за управление

Подробно

МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС /ИН-ПРОПЪРТИС/ "АДСИЦ, НАСРОЧЕНО ЗА г. Съдържание: 1. Отч

МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС /ИН-ПРОПЪРТИС/ АДСИЦ, НАСРОЧЕНО ЗА г. Съдържание: 1. Отч МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС /ИН-ПРОПЪРТИС/ "АДСИЦ, НАСРОЧЕНО ЗА 26.05.2015 г. Съдържание: 1. Отчет на СД за дейността на дружеството за 2014г.; Проект

Подробно

Copy of KolushkoDere-IP(190919)

Copy of KolushkoDere-IP(190919) ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ СХЕМА - ПРOEКТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ "БЛАГОУСТРОЯВАНЕ И РЕВИТАЛИЗАЦИЯ НА КОЛУШКО ДЕРЕ, РАЗПОЛОЖЕНО МЕЖДУ РЕКА БАНЩИЦА И СРЕДНОВЕКОВНА ЦЪРКВА СВ. ГЕОРГИ, ГР. КЮСТЕНДИЛ ОБХВАТ (обща площ 5 866кв.м)

Подробно

None

None Проложение ч ш а 0 с 0( Z на имота съгласно таблица за разпределение на площитена имотите и архитектурнит е проекти Идентификато Р Етаж Застроена площ. я я, j 5. s И ' т u Обща площ Пазарен подход Подход

Подробно

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ СЪОБЩЕНИЕ Община Родопи на основание чл.124б, ал.2 от ЗУТ съобщава, че са издадени Заповеди на Кмета на община Родопи и Разрешения на Общински съвет Родопи -Пловдив за изработване на ПУП-ПРЗ и ПП за: 1.

Подробно

Мароко – чартърен полет, All Inclusive

Мароко – чартърен полет, All Inclusive Мароко чартърен полет, All Inclusive Почивка със самолет Чартърен полет Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Маршрут: София Агадир Тиут Тарудант Тизнит Легзира Маракеш Агадир Есауира София ОБЩА

Подробно

Programa imoti

Programa imoti П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2016 ГОДИНА НА ОБЩИНА САДОВО І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програма отразява намеренията на Община Садово за управление и

Подробно

Programa imoti 2019

Programa imoti 2019 1 П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2019 ГОДИНА НА ОБЩИНА САДОВО 2 І.ОБЩИПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програма отразява намеренията на Община Садово за управление и

Подробно

Проекти и дейности 1 ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА Отношение към подпомаганите операции на съответна ОП, ако е приложимо (код на операц.) Проектна готовност (ви

Проекти и дейности 1 ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА Отношение към подпомаганите операции на съответна ОП, ако е приложимо (код на операц.) Проектна готовност (ви 1 съответна ОП, на операц.) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Дейност ЗВІІІ-3.11. 2 Оборудване и обзавеждане ОПРР 1.3. ПИ ОП 120 379 102 322 6 019 12 038 Подготовка на проекта 593 0 Техническа

Подробно

_ Туристическа база: Хотели : Хотел GALERI * хотел Гайтани *** хотел Хисар **** хотел Аугуста *** хотел Рай *** хотел Гергана ***

_ Туристическа база: Хотели : Хотел GALERI * хотел Гайтани *** хотел Хисар **** хотел Аугуста *** хотел Рай *** хотел Гергана *** _ Туристическа база: Хотели : Хотел GALERI * хотел Гайтани *** хотел Хисар **** хотел Аугуста *** хотел Рай *** хотел Гергана *** хотел Средна гора *** хотел Минстрой * Стаи под наем : Розовата къща Вила

Подробно

Промените в Административнопроцесуалния кодекс

Промените в Административнопроцесуалния кодекс Традиционен национален учебен семинар ПРОМЕНИТЕ В АДМИНИСТРАТИВНОПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС 31 октомври - 2 ноември 2018 г. София, пл. "Македония" 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Азия" Лектори: СОНЯ ЯНКУЛОВА,

Подробно

Programa imoti

Programa imoti П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2016 ГОДИНА НА ОБЩИНА САДОВО І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програма отразява намеренията на Община Садово за управление и

Подробно

О Б Я В А МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА ГЛАВИНИЦА-СИТОВО КРАЙДУНАВСКА ДОБРУДЖА ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪ

О Б Я В А МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА ГЛАВИНИЦА-СИТОВО КРАЙДУНАВСКА ДОБРУДЖА ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪ О Б Я В А МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА ГЛАВИНИЦА-СИТОВО КРАЙДУНАВСКА ДОБРУДЖА ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ПО МЯРКА 7.2. ИНВЕСТИЦИИ В

Подробно

О Б Щ И Н А М Ъ Г Л И Ж

О  Б  Щ  И  Н  А     М  Ъ  Г  Л  И  Ж О Б Я В Л Е Н И Е На основание Заповед РД-09-281 / 13.09.2017 г. на Кмета на Община Мъглиж, Община Мъглиж обявява публичен търг за: І. Откривам процедура за провеждане на публични търгове, както следва:

Подробно

Programa imoti 2017

Programa imoti 2017 П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2017 ГОДИНА НА ОБЩИНА САДОВО І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програма отразява намеренията на Община Садово за управление и разпореждане

Подробно

Programa imoti 2017

Programa imoti 2017 П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЗА 2017 ГОДИНА НА ОБЩИНА САДОВО І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програма отразява намеренията на Община Садово за управление и разпореждане

Подробно