ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 19 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 10 МАЙ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца

Размер: px
Започни от страница:

Download "ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 19 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 10 МАЙ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца"

Препис

1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 19 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 10 МАЙ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров Главен прокурор на Република България ОТСЪСТВА: Магдалена Лазарова /На заседанието присъства Димитър Тончев главен секретар на ВСС/ /Откриване на заседанието ч/ СОТИР ЦАЦАРОВ: Добър ден. Откривам заседанието. Дневният ред, такъв какъвто е обявен, с още три допълнителни точки, които са на вашите монитори. Едната от тях касае дисциплинарна дейност. Другата касае възстановяване на длъжността следовател на служебния министър на правосъдието г-жа Мария Павлова. Третата е проект за актуализиране на избирателния списък на действащите следователи. По дневния ред, както е предложен, по допълнителните предложения, и, разбира се, ако имате някакви други предложения? Има ли изказвания? Ако няма, режим на гласуване за дневния ред с допълнителните предложения. Само, че аз бих ви предложил, ако го приемете, да се включи в това гласуване, по отношение на

2 2 дисциплинарната дейност да бъдат разгледани, с оглед на това, че ще е закрито заседание, точки 1, 2 и 21 от допълнителните, която също е дисциплинарна. Ако го приемате така, да го гласуваме така. Да? Добре. Гласуваме. Десет гласували, десет за. Дневният ред е приет. По внесените допълнения и на основание последвалите разисквания по дневния ред І. Включва в дневния ред следните допълнителни точки: 21. Проект на решение по заповед на и.д.административен ръководител на Окръжна прокуратура гр. Плевен за обръщане на внимание на Йорданка Антонова прокурор в Окръжна прокуратура гр. Плевен. Внася: Комисия Дисциплинарна дейност и взаимодействие с ИВСС 22. Проект на решение по молбата на Мария Енчева Павлова за възстановяване на длъжност следовател в Национална следствена служба, считано от датата на освобождаването й от длъжност министър на правосъдието. 23. Проект на решение за актуализиране избирателния списък на действащите следователи във връзка с провеждане на избори на членове на Висшия съдебен съвет.

3 3 СОТИР ЦАЦАРОВ: Пристъпваме към раздел Дисциплинарна дейност и взаимодействие с Инспектората към Висшия съдебен съвет и съответно обявяваме закрито заседание. /камерите са изключени/ Дисциплинарни производства закрито заседание /камерите са включени/ СОТИР ЦАЦАРОВ: Обявявам резултатите от раздел Дисциплинарна дейност. По т. 1. Това е дисциплинарно производство образувано срещу Веска Василева Тенева, прокурор в Районна прокуратура- Ямбол, с 9 гласа за и 1 глас против бе прието решението на дисциплинарния състав да не се налага дисциплинарно наказание на Веска Тенева прокурор в Районна прокуратура-ямбол. По т. 2 с 9 гласа за и 1 глас против бе приета за сведение заповед на административния ръководител на Военноокръжна прокуратура София за обръщане на внимание на полк. Елин Алексов военен прокурор в тази прокуратура, на основание чл. 327 от Закона за съдебната власт. Точка 21 от допълнителните бе разгледана, като бе приета за сведение заповед на и.ф. административен ръководител на Окръжна прокуратура-плевен, с която е обърнато внимание на Йорданка Антонова прокурор в тази окръжна прокуратура. Оттук нататък, по т. 3 от дневния ред, раздел Атестиране и конкурси. Точка 3 в конкретния случай касае актуализиране на, направо казано, избирателния списък по отношение на колеги, които са напуснали. Изказвания? Няма. Гласуване. Десет за.

4 4 3. ОТНОСНО: Актуализиране на избирателния списък на действащите прокурори във връзка с провеждане на избори на членове на Висшия съдебен съвет 3.1. АКТУАЛИЗИРА, на основание чл. 5, ал. 3, изречение 3-то от Правилата за провеждане на избори на членове на Висшия съдебен съвет от съдиите, прокурорите и следователите, избирателния списък на действащите прокурори, съставен с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по пр. 09/ г. и актуализиран с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по пр. 15/ г., като заличава от същия лицата, загубили качество на прокурори, както следва: Росен Димчев Димов /решение на Прокурорската колегия на ВСС по Протокол. 16/ г., т. 12/ Диана Савова Ангелова Георгиева /решение на Прокурорската колегия на ВСС по Протокол 16/ г., т. 13/ Актуализираният избирателен списък да публикува на интернет страницата на Висшия съдебен съвет. СОТИР ЦАЦАРОВ: Преминаваме към т. 4. След заявлението на колегата Борислав Сарафов, че оттегля своята кандидатура, проектът за решение е заличава, на съответното основание, от списъка на кандидатите, допуснати до участие в избора на членове на Висшия съдебен съвет, неговото име.

5 5 единодушно. Изказвания? Няма. Гласуване. Решението е прието 4. ОТНОСНО: Заявление от Борислав Боби Сарафов заместник на Главния прокурор при Върховна касационна прокуратура, допуснат кандидат до участие в избора на член на Висшия съдебен съвет от квотата на прокурорите, за оттегляне на съгласието си по чл. 19, ал. 4 от ЗСВ. (вх. ВСС4443/ г.) ЗАЛИЧАВА, на основание чл. 14, ал. 2 от Правилата за провеждане на избори за членове на Висшия съдебен съвет от съдиите, прокурорите и следователите, Борислав Боби Сарафов заместник на Главния прокурор при Върховна касационна прокуратура, от списъка на кандидатите, допуснати до участие в избора на членове на Висшия съдебен съвет от квотата на прокурорите. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 5 касае освобождаването на Георги Панайотов Димитров от длъжността прокурор в Специализираната прокуратура. Изказвания? Няма. Гласуване. Десет за. 5.ОТНОСНО: Молба от Георги Панайотов Димитров за освобождаване от заеманата длъжност прокурор в Специализираната прокуратура, с ранг прокурор в АП, на основание чл. 165, ал. 1, т. 1 от ЗСВ. (вх. ВСС 5855/ г.)

6 6 ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 165, ал. 1, т. 1 от ЗСВ, Георги Панайотов Димитров от заеманата длъжност прокурор в Специализираната прокуратура, с ранг прокурор в АП, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Продължаваме с точка 6, а това е повишаването в длъжност на кандидатите от конкурса "прокурор" във Военно-окръжна прокуратура. Г-н Боев. РУМЕН БОЕВ: Колеги, тук са малко дълги нещата, тъй като премества, премества, не повишава, започвам поред. Това е конкурсът, който мина в Главна прокуратура и ще трябва да ги гласуваме отделно. СОТИР ЦАЦАРОВ: Възразявате ли направо да гласуваме според доклада на г-н Боев, така или иначе да му прехвърля воденето, така или иначе той докладва и съответно и подава и поканата за гласуване. РУМЕН БОЕВ: Точка 1 - премества Петър Стефанов Димов, военен следовател във Военно-окръжна прокуратура София на длъжност "прокурор" в същата прокуратура. Режим на гласуване. 10 "за". 6.ОТНОСНО: Мотивирано предложение за повишаване в длъжност и преместване на класираните кандидати за заемане на длъжността прокурор" във Военно-окръжна прокуратура, съгласно обявения конкурс с решение на Прокурорската колегия на ВСС по протокол 12/ г. /обн. в ДВ, бр. 63/ г./

7 ПРЕМЕСТВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 193, ал. 3 от ЗСВ, във вр. с 210 от ПРЗ на ЗИД на ЗСВ (ДВ., бр. 62/ г.) м-р Петър Стефанов Димов - военен следовател във Военно-окръжна прокуратура гр. София, в длъжност прокурор" във Военно-окръжна прокуратура гр. София, с ранг прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на встъпване в длъжност. РУМЕН БОЕВ: Премества Юлиан Станиславов Лефтеров - военен следовател в същата прокуратура в длъжност "прокурор" във Военно-окръжна прокуратура, с ранг "прокурор във ВКП и ВАП". Режим на гласуване ПРЕМЕСТВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 193, ал. 3 от ЗСВ, във вр. с 210 от ПРЗ на ЗИД на ЗСВ (ДВ., бр. 62/ г.) м-р Юлиан Станиславов Лефтеров - военен следовател във Военно-окръжна прокуратура гр. София, в длъжност прокурор" във Военно-окръжна прокуратура гр. София, с ранг прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на встъпване в длъжност.

8 8 РУМЕН БОЕВ: Точка 3 - премества Стоян Иванов Лазаров - военен следовател във Военно-окръжна прокуратура София в длъжност "прокурор" в същата прокуратура. И той е с ранг "прокурор във ВКП и ВАП". Режим на гласуване ПРЕМЕСТВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 193, ал. 3 от ЗСВ, във вр. с 210 от ПРЗ на ЗИД на ЗСВ (ДВ., бр. 62/ г.) полк. Стоян Иванов Лазаров - военен следовател във Военно-окръжна прокуратура гр. София, в длъжност прокурор" във Военно-окръжна прокуратура гр. София, с ранг прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на встъпване в длъжност. РУМЕН БОЕВ: Не повишава Калин Асенов Стоилов - прокурор в Районна прокуратура Перник в длъжност "прокурор" във Военно-окръжна прокуратура София, поради попълване на местата. Режим на гласуване НЕ ПОВИШАВА Калин Асенов Стоилов - прокурор в Районна прокуратура гр. Перник в длъжност прокурор" във Военноокръжна прокуратура гр. София, поради попълване на местата.

9 9 РУМЕН БОЕВ: Не премества Красимир Тодоров Драганов, следовател в Софийска градска прокуратура в "прокурор" във Военно-окръжна прокуратура София, поради попълване на местата. Режим на гласуване НЕ ПРЕМЕСТВА Красимир Тодоров Драганов - следовател в Следствения отдел в Софийска градска прокуратура в длъжност прокурор" във Военно-окръжна прокуратура гр. София, поради попълване на местата. РУМЕН БОЕВ: Не повишава Мирослав Илиев Илиев - административен ръководител - районен прокурор на РП Карнобат на длъжността "прокурор" във Военно-окръжна прокуратура София, поради попълване на местата. Режим на гласуване НЕ ПОВИШАВА Мирослав Илиев Илиев - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура гр. Карнобат, в длъжност прокурор" във Военноокръжна прокуратура гр. София, поради попълване на местата.

10 10 РУМЕН БОЕВ: Не премества Владимир Петров Вълев - прокурор в ОП Благоевград в длъжност "прокурор" във ВОП-София, поради попълване на местата. Режим на гласуване НЕ ПРЕМЕСТВА Владимир Петров Вълев - прокурор в Окръжна прокуратура гр. Благоевград, в длъжност прокурор" във Военно-окръжна прокуратура гр. София, поради попълване на местата. РУМЕН БОЕВ: Точка премества, на основание чл. 160 Владимир Петров Вълев - прокурор в Окръжна прокуратура гр. Благоевград в длъжност "прокурор" във Военно-окръжна прокуратура София, Военно-следствен участък гр. Плевен, с ранг "прокурор в ОП". Режим на гласуване ПРЕМЕСТВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 193, ал. 3 от ЗСВ, във вр. с 210 от ПРЗ на ЗИД на ЗСВ (ДВ., бр. 62/ г.) Владимир Петров Вълев - прокурор в Окръжна прокуратура гр. Благоевград, в длъжност прокурор" във Военноокръжна прокуратура гр. София - Военно - следствен участък гр. Плевен, с ранг прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на встъпване в длъжност.

11 11 РУМЕН БОЕВ: И точка поради попълване на местата прекратява гласуването за останалите участници, които са изброени в съответната точка Поради попълване на местата ПРЕКРАТЯВА гласуването за останалите кандидати, участвали в конкурса за повишаване в длъжност и преместване за прокурор" във Военноокръжна прокуратура, както следва: полк. Антон Иванов Мицов, Наталия Недкова Станчева, м-р Вихър Викторов Михайлов, Христо Стоянов Матев, Красимир Любомиров Кирилов, полк. Христо Ценов Христов, Борислав Георгиев Кънев, Светлин Петков Илиев и Мая Христова Големанова. РУМЕН БОЕВ: Точка 7 е повишаването на колегата Коюмджиев в по-горен ранг. Прокурор Людмил Коюмджиев - прокурор в Окръжна прокуратура Благоевград, с ранг "прокурор във ВКП и ВАП" в длъжност "прокурор" в Апелативна специализирана прокуратура. Режим на гласуване. 7. ПОВИШАВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 193, ал. 6 от ЗСВ (обн. В ДВ бр. 62/ г.), Людмил Траянов

12 12 Коюмджиев - прокурор в Окръжна прокуратура - Благоевград, с ранг прокурор във ВКП и ВАП" в длъжност прокурор" в Апелативна специализирана прокуратура, с ранг прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на встъпване в длъжност. РУМЕН БОЕВ: 8 точка, колеги, ако имате въпроси към мен, това е статута на несменяемост на колегата Румяна Иванова Иванова, прокурор в Районна прокуратура Благоевград. Ако си спомняте, на вашето внимание беше предложена нейната атестация с по-нисък брой точки, 73, после 74, в крайна сметка бяха обследвани много внимателно, така както и тя поиска, всички нейни възражения да ги кажем, становища, намериха се и обосновани такива, което даде основание на Прокурорската КАК да ви предложи по-висока в рамките на "добра", а именно 80 точки. Не намерихме сили и този път да предложим "много добра", тъй като има много пропуски и просрочия, които са били и предмет и на дисциплинарно дело, и т.н., и т.н. Те бяха отчетени. СОТИР ЦАЦАРОВ: Гласуваме. 8. ПРИЕМА, на основание чл. 209, ал. 4 от ЗСВ, във връзка с 206, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр. 62/ г.), комплексна оценка "ДОБРА" - 80 (осемдесет) точки на Румяна Иванова Иванова - прокурор в Районна прокуратура - Благоевград.

13 13 СОТИР ЦАЦАРОВ: Отделно гласуваме статута на несменяемост на Румяна Иванова. 10 "за" Румяна Иванова Иванова - прокурор в Районна прокуратура - Благоевград, ПРИДОБИВА СТАТУТ НА НЕСМЕНЯЕМОСТ, на основание чл. 207, ал. 1 от ЗСВ, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 9, която е повишаването на Красимира Радославова Христова, Районна прокуратура Елена, в по-горен ранг "прокурор във ВКП и ВАП". Гласуване. 10 "за". 9. ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Красимира Радославова Христова - прокурор в Районна прокуратура гр. Елена, с ранг прокурор в АП", на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 10 точка е пак прокурор от Районна прокуратура Елена - Никола Иванов Пашов, в по-горен ранг "прокурор във ВКП и ВАП". 10 "за".

14 ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Никола Иванов Пашов - прокурор в Районна прокуратура гр. Елена, с ранг прокурор в АП", на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 11 - повишаването на Виолета Манолова Радева, тя е прокурор в Районна прокуратура Варна, в по-горен ранг "прокурор в АП". 10 "за". 11. ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Виолета Манолова Радева - прокурор в Районна прокуратура гр. Варна, с ранг прокурор в ОП", на място в по-горен ранг прокурор в АП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 12 - Виолета Христова Христова - прокурор в Софийска районна прокуратура в по-горен ранг "прокурор във ВКП и ВАП". 10 "за". 12. ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Виолета Христова Христова - прокурор в Софийска районна прокуратура, с

15 15 ранг прокурор в АП", на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 13 - Светлана Николаева Върбанова - прокурор в Районна прокуратура Варна в по-горен ранг "прокурор в АП". 10 "за". 13.ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Светлана Николаева Върбанова - прокурор в Районна прокуратура гр. Варна, с ранг прокурор в ОП", на място в по-горен ранг прокурор в АП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 14 - Габриела Антонова Дремсизова - прокурор в Районна прокуратура Павликени в по-горен ранг "прокурор в АП". 10 "за". 14.ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Габриела Антонова Дремсизова - прокурор в Районна прокуратура гр. Павликени, с ранг прокурор в ОП", на място в по-горен ранг прокурор в АП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението.

16 16 СОТИР ЦАЦАРОВ: 15 - Галина Иванова Антова, прокурор в Окръжна прокуратура Перник в по-горен ранг "прокурор в АП". 10 "за". 15.ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Галина Иванова Антова - прокурор в Окръжна прокуратура гр. Перник, с ранг прокурор в ОП", на място в по-горен ранг прокурор в АП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 16 - Вержиния Станиславова Савчева - заместник-окръжен прокурор Монтана в по-горен ранг "прокурор във ВКП и ВАП". 10 "за". 16.ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Вержиния Станиславова Савчева - заместник на административния ръководител - заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура гр. Монтана, с ранг прокурор в АП", на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП", с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: 17 точка от дневния ред е на мониторите ви, имате възможност за предложения. Необходимо е

17 17 да бъдат определени за участие в работна среща членове на Прокурорската колегия. Срещата, доколкото виждам, ще се проведе на 29 май от 9 до 13 ч. в Националния институт по правосъдие. Има ли предложения? Не знам, г-жа Лазарова бих предложил, но нея я няма в момента. Добре. Правя предложение за нея, вече вие преценете необходимо ли е да има и друг, с оглед това, че втора точка я виждате, ние ще ги гласуваме заедно, ще се одобрява участието на лицата ни за контакт в Европейската съдебна мрежа. ЕЛКА АТАНАСОВА: Не може ли да отиде и друг, освен определения? СОТИР ЦАЦАРОВ: Естествено, че може. Въпросът е, че така както е даден проекта за решение при всички случаи трябва да има определен. Ако има някой интерес няма проблем да си каже и направо да го определим. ЕЛКА АТАНАСОВА: Аз не знам дали ще съм точно на тази дата, но защото ми е интересно, но не възразявам да се определи г-жа Лазарова. НЕЗАБРАВКА СТОЕВА: Нека и г-жа Атанасова. СОТИР ЦАЦАРОВ: Вижте, г-жо Атанасова, ако определим Вас и нея то не пречи ако възникне някаква ангажираност, това не е някакво задължение - отиваш и край по въпроса. Затова да направим така - да определим Елка Атанасова, Магдалена Лазарова. ГЛАСОВЕ: Да, да. СОТИР ЦАЦАРОВ: С условието, че всеки ще си прецени заетостта. Нали не възразявате и втората точка - одобрява участието.

18 ОТНОСНО: Покана от Ангелина Лазарова - съдия в Апелативен съд гр. Варна, национално лице за контакт на Националната съдебна мрежа по международно сътрудничество по наказателни дела в Република България (НСММСНДРБ) до членовете на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, за участие в работна среща на г. по правните и практически положения на националната позиция на България по Директива 2014/41/ЕС на Европейския Парламент и на Съвета от 3 април 2014 г. относно Европейска заповед за разследване по наказателноправни въпроси ОПРЕДЕЛЯ за участие в работната среща по правните и практически положения на националната позиция на България по Директива 2014/41/ЕС на Европейския Парламент и на Съвета от 3 април 2014 година относно Европейска заповед за разследване по наказателноправни въпроси, която ще се проведе на г. от 9.00 ч. до ч., в зала 201 на Националния институт на правосъдието, следните членове на Прокурорската колегия на ВСС: - Елка Атанасова - Магдалена Лазарова ОДОБРЯВА участието на прокурорите - лица за контакт в Европейската съдебна мрежа, Националният

19 19 кореспондент на България в ЕСМ, членове на Националната прокурорска мрежа. * * * * СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 18 - утвърждаване на щатната численост. Проектът е внесен от г-жа Лазарова. Има ли изказвания? Не. Режим на гласуване. 10 "за". 18. ОТНОСНО: Утвърждаване на щатната численост на Прокуратурата на Република България Утвърждава щатната численост на Прокуратурата на Република България към г. и към г., съгласно Приложение 1 и Приложение 2. СОТИР ЦАЦАРОВ: 19-точка е одобрява. Това са проектите за обяви за вакантни позиции на командироване на национални експерти. 10 "за". 19. ОТНОСНО: Проекти на обяви за вакантни позиции за командировани национални експерти в Генерални дирекции на Европейската комисия - JUST.C.3 с краен срок за кандидатстване

20 20 пред МВнР г. и JUST.E.3 с краен срок за кандидатстване пред МВнР г. ОДОБРЯВА проектите на обяви за подбор на командировани национални експерти в Генерална дирекция Правосъдие и потребители" / JUST/ към Европейската комисия, както следва: за позиция - JUST.C.3 с краен срок за кандидатстване пред ВСС - 15 май 2017 г за позиция JUST.E.3 с краен срок за кандидатстване пред ВСС - 9 юни 2017 г Обявите за позиции - JUST.C.3 и JUST.E.3 да се публикуват на интернет страницата на ВСС, раздел Съобщения". СОТИР ЦАЦАРОВ: 20 точка. Г-н Тончев, Вие сте. ДИМИТЪР ТОНЧЕВ: Съвсем накратко. Постъпило е едноединствено предложение за наблюдател на настоящите избори и за двата избора, и за следователи, и за прокурори, има само едно несъответствие по документите, но считам, че то е формално, тъй като списъкът не е подписан от заявителя, но доколкото самото упълномощаване, което е извършено от изпълнителния директор на фондация "Институт за пазарна икономика" се съдържат същите имена считам, че този пропуск не е пречка, за да бъдат регистрирани посочените представители - Иван Георгиев Георгиев и Зорница Илкова Славова. СОТИР ЦАЦАРОВ: Т.е. Институтът за пазарна икономика ще наблюдава избора на членове на ВСС. Добре. Отделни

21 21 гласувания за следователи и прокурори? Добре. Гласуваме заедно, защото така или иначе то е регистрация на едно юридическо лице. Режим на гласуване. Всъщност, г-н Тончев, кога е крайният срок за регистрация на юридически лица? Дето се вика до провеждането на избора, втората седмица. ДИМИТЪР ТОНЧЕВ: Ако в петък постъпи нещо, ще трябва да се направи СОТИР ЦАЦАРОВ: Което означава, че трябва да се прави ат-хок, както се казва заседание, за регистрация. /говорят помежду си/ 20. ОТНОСНО: Произнасяне по заявления за регистрация на юридически лица с нестопанска цел, по реда на чл. 29м от ЗСВ, които изрично са упълномощили представители като наблюдатели за участие в Общите събрания на следователите и прокурорите за избор на членове на Висшия съдебен съвет на г. и г. РЕГИСТРИРА, на основание чл. 29м от ЗСВ, по заявленията на фондация Институт за пазарна икономика" - Зорница Илкова Славова и Иван Георгиев Георгиев, като наблюдатели в Общите събрания на следователите и прокурорите за избор на членове на Висшия съдебен съвет на 13 и г. и и г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Да гласуваме и 22 точка за възстановяването на Мария Енчева Павлова. Възстановяваме я на

22 22 длъжност "следовател" в Националната следствена служба, считано от датата на освобождаването й от длъжността "министър на правосъдието". Гласуване. 22. ОТНОСНО: Молба от Мария Енчева Павлова за възстановяване на длъжност следовател" в Национална следствена служба, с ранг следовател в НСлС" ВЪЗСТАНОВЯВА, на основание чл. 195, ал. 3 от ЗСВ, МАРИЯ ЕНЧЕВА ПАВЛОВА, на длъжност следовател" в Национална следствена служба, с ранг следовател в НСлС", считано от датата на освобождаването й от длъжност министър на правосъдието". СОТИР ЦАЦАРОВ: 23 точка е актуализиране на списъка. Само, че аз бих ви предложил едно допълнение в 23 точка - актуализираме списъка като допълваме Мария Енчева Павлова. Току-що освободихме колегата Георги Димитров. Има ли пречка да включим в тази точка освен допълване в списъка и изключване от списъка на колегата Георги Димитров, за да не се прави извънредно заседание за него? ГЛАСОВЕ: Няма пречка. СОТИР ЦАЦАРОВ: Това, ако погледнете дневния ред това е точка 5, колегата Георги Панайотов Димитров бе освободен от заеманата длъжност "прокурор" в Специализираната прокуратура. В такъв случай моето предложение е точка 1 от точка 23, т.е. подточка 1 от допълнителната 23 си остава, става Мария Енчева Павлова, която се допълва в списъка и съответно изключва

23 23 от списъка Георги Панайотов Димитров, освободен от заеманата длъжност "прокурор" в Специализираната прокуратура. То е считано от датата на вземане на решението, т.е. всъщност ние допълваме списъка на следователите с Мария Павлова и актуализираме списъка на действащите прокурори с изключването на Георги Димитров. Да се публикува на интернет-страницата. Гласуване. 10 гласували, 10 "за". 23. ОТНОСНО: Актуализиране на избирателните списъци на действащите следователи и прокурори във връзка с провеждане на избори за членове на Висшия съдебен съвет АКТУАЛИЗИРА, на основание чл. 5, ал. 3, изречение 3-то от Правилата за провеждане на избори на членове на Висшия съдебен съвет от съдиите, прокурорите и следователите, избирателния списък на действащите следователи, съставен с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по пр. 08/ г. и актуализиран с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по пр. 15/ г., като: ДОПЪЛВА В СПИСЪКА:

24 24 - Мария Енчева Павлова - възстановена на длъжността следовател" в Национална следствена служба /решение на Прокурорската колегия на ВСС по Протокол 19/ г., по д.т. 22/ Актуализираният избирателен списък да се публикува на интернет страницата на Висшия съдебен съвет АКТУАЛИЗИРА, на основание чл. 5, ал. 3, изречение 3-то от Правилата за провеждане на избори на членове на Висшия съдебен съвет от съдиите, прокурорите и следователите, избирателния списък на действащите прокурори, съставен с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по пр. 09/ г. и актуализиран с решения на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по Протокол 15/ г. и Протокол 19/ г., като ИЗКЛЮЧВА ОТ СПИСЪКА: Георги Панайотов Димитров /освободен от длъжност прокурор" в Специализираната прокуратура, т. 5 от дневния ред днес/ СОТИР ЦАЦАРОВ: Последна точка от дневния ред, с което заседанието се закрива. Благодаря за оперативността. /Закриване на заседанието - 14, 24 ч/

25 25 Стенографи: Зоя Костова Невенка Шопска /Изготвен на г./ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: СОТИР ЦАЦАРОВ

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 05.10.2016 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 27-33 Васил Петров Гласували: 9 9 0 1. Административен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 21.02.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 29-36. 1. Административен ръководител районен прокурор

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 22.02.2017 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 23 и 24 Резултати от избор 1. Административен ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 26.10.2016 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 34 и 35 1. Административен ръководител районен прокурор

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 26.09.2018 г. ДР. Дневен ред. *т. 16 отпада, т. к. дублира т. 11(техническа грешка) 1. Административен ръководител районен прокурор на Районна

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДТ. Допълнителна точка Незабравка Стоева Румен Георг

ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДТ. Допълнителна точка Незабравка Стоева Румен Георг ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 06.07.2016 г. ДТ. Допълнителна точка ДР. Дневен ред Резултати от избор Гласували: 9 9 0 Гласували: 9 9 0 1. Административен ръководител районен

Подробно

1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 13 ОТ ИЗВЪНРЕДНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 23 МАРТ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛС

1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 13 ОТ ИЗВЪНРЕДНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 23 МАРТ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛС 1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 13 ОТ ИЗВЪНРЕДНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 23 МАРТ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров Главен прокурор на Република България

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 03.10.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 19 и 20. Гласували: 10 10 0 1. Административен ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 13.03.2019 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 27. *точка 3 - оттеглена Георги Кузманов Гласували: 11

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 19.06.2019 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 19. Резултати от избор 1-1. Проект на решение относно

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. ДР. Дневен ред Георги Колев Галя Георгиева Милка Итова Юлия Ковачева Светла Петк

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. ДР. Дневен ред Георги Колев Галя Георгиева Милка Итова Юлия Ковачева Светла Петк ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 12.05.2016 г. ДР. Дневен ред Георги Колев Гласували: 14 8 6 Резултати от избор 1. Административен ръководител председател на Окръжен съд гр. Велико

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 15.11.2017 г. ДР. Дневен ред *точки 4 и 16 - оттеглени от вносителите Гласували: 8 8 0 1. Проект на решение по заповед на административния ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 07.11.2017 г. ДТ. Постъпило предложение за включване на допълнителна точка 12 в дневния ред. Гласували: 13 13 0 1. Определение по дисциплинарно дело

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДР. Дневен ред Галя Георгиева Калин Калпакчиев Светла П

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДР. Дневен ред Галя Георгиева Калин Калпакчиев Светла П ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 20.04.2016 г. ДР. Дневен ред Гласували: 11 11 0 1. Проект на решение по заявлението за отвод от резервен член на конкурсна комисия, във връзка с

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 21.11.2018 г. ДР. Дневен ред 2. Административен ръководител районен прокурор на Районна прокуратура Ихтиман. Кандидат: Десислава Иванова Стоименова

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 22.11.2016 г. ДР. Дневен ред Гласували: 13 13 0 1. Административен ръководител председател на Районен съд Мадан. Кандидат: - Димитър Иванов Стратиев

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 18.10.2016 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 28 Мария Кузманова Гласували: 11 9 2 Резултати от избор 1.

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 28.03.2018 г. 1. Административен ръководител районен прокурор на Районна прокуратура Девин. Кандидат: Мария Василева Дамянова прокурор в Районна

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 26.02.2019 г. Резултати от избор 1. Административен ръководител председател на Административен съд Варна. Кандидати: Евгения Иванова Баева съдия

Подробно

Microsoft Word - dnr doc

Microsoft Word - dnr doc ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 19.07.2017 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 20 24. *точки 23 и 24 да се разгледат след точка 3 Елка

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ДО

ДО ПРОТОКОЛ 2 от заседание на Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и взаимодействие с Инспектората към Висшия съдебен съвет, проведено на 18 януари 2016 г. /за публикуване/

Подробно

Microsoft Word - Res-KS

Microsoft Word - Res-KS ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 11.04.2017 г. ДР. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 23-27 в дневния ред Гласували: 12 10 2 1. Административен ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 22.01.2019 г. ДТ. Постъпило предложение за включване на допълнителна точка 38 в дневния ред. 1. Изслушване на административния ръководител на Окръжен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 28.05.2019 г. ДТ. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 18-21 в дневния ред. 1. Обобщен отчет за дейността на КДДВИВСС към Съдийската

Подробно

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2CACF20414C4C2E2E786C7378>

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2CACF20414C4C2E2E786C7378> РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ на кандидатите в конкурса за повишаване и заемане на 3 (три) свободни длъжности прокурор във Върховна касационна прокуратура Образец 33 към чл. 4, ал. 2 3 5 6 7 8 9 0 4 46 Янка Стоянова

Подробно

Microsoft Word - Res-KS

Microsoft Word - Res-KS ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 28.03.2017 г. ДТ. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 21-23 в дневния ред Резултати от избор 1. Административен ръководител

Подробно

(Microsoft Word - PROTOKOL \347\340 \357\363\341\353\350\352\363\342\340\355\345.rtf)

(Microsoft Word - PROTOKOL \347\340 \357\363\341\353\350\352\363\342\340\355\345.rtf) ПРОТОКОЛ 25 от заседание на Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и взаимодействие с Инспектората към Висшия съдебен съвет, проведено на 27 юли 2015 г. Днес, 27 юли 2015 г.,

Подробно

ОТЧЕТ НА КОМИСИЯТА ПО ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА ОТНОСНО ОБРАЗУВАНИТЕ ДИСЦПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ МАГИСТРАТИ И НАЛОЖЕНИТЕ ДИЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ П

ОТЧЕТ НА КОМИСИЯТА ПО ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА ОТНОСНО ОБРАЗУВАНИТЕ ДИСЦПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ МАГИСТРАТИ И НАЛОЖЕНИТЕ ДИЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ П ОТЧЕТ НА КОМИСИЯ ДИСЦИПЛИНАРНА ДЕЙНОСТ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ИНСПЕКТОРАТА КЪМ ВСС КЪМ ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВСС ОТНОСНО ОБРАЗУВАНИТЕ ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ И НАЛОЖЕНИТЕ

Подробно

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 16 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 19 АПРИЛ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 16 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 19 АПРИЛ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 16 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 19 АПРИЛ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров - Главен прокурор на Република България и Румен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 21.05.2019 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 33 и 34. *точка 3 отложена от вносителя Гласували: 10 10

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 02.10.2018 г. ДТ. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 35 и 36 в дневния ред. Гласували: 12 12 0 1. Произнасяне по решение на

Подробно

ДО

ДО Д Н Е В Е Н ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА

Подробно

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2C0CF20414C4C2E786C7378>

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2C0CF20414C4C2E786C7378> РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ на кандидатите в конкурса за повишаване и заемане на 5 (пет) свободни длъжности прокурор във Върховна административна прокуратура Образец 33 към чл. 4, ал. 2 3 5 6 7 8 9 0 5 79 Албена

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 29 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 07 НОЕМВРИ 2018 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евге

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 29 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 07 НОЕМВРИ 2018 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евге ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 29 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 07 НОЕМВРИ 2018 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евгени Диков член на Прокурорската колегия на Висшия съдебен

Подробно

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 23 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 18 ЮЛИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 23 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 18 ЮЛИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 23 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 18 ЮЛИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров Главен прокурор на Република България (На заседанието

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 07.03.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 33 и 34. 1. Проект на решение по предложението на административния

Подробно

Microsoft Word - dnr doc

Microsoft Word - dnr doc Д Н Е В Е Н ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА

Подробно

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 21 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 31 МАЙ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Румен Бо

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 21 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 31 МАЙ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Румен Бо ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 21 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 31 МАЙ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Румен Боев член на Прокурорската колегия на Висшия съдебен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 14.02.2017 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 21 и 22 Резултати от избор Гласували: 9 9 0 1. Административен

Подробно

(Microsoft Word - \302\340\353\345\360\350 \312\317\ doc)

(Microsoft Word - \302\340\353\345\360\350 \312\317\ doc) ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 06.11.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 39. Резултати от избор Гласували: 9 9 0 1. Административен

Подробно

ДО

ДО Д Н Е В Е Н ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно