СОФИЙСКА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ гр. София, район Оборище, ул. Искър 61, п.к. 1000; тел. 02/ ; Приложение

Размер: px
Започни от страница:

Download "СОФИЙСКА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ гр. София, район Оборище, ул. Искър 61, п.к. 1000; тел. 02/ ; Приложение"

Препис

1 Приложение 1 към Завед /.. ГРАФИК НА V А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и природата Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

2 ГРАФИК НА V Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и природата Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

3 ГРАФИК НА V В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и природата Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

4 ГРАФИК НА V Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и природата Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

5 ГРАФИК НА V Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ РЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и природата Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

6 ГРАФИК НА V Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и природата Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

7 ГРАФИК НА VІ А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и прирота Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

8 ГРАФИК НА VІ Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и прирота Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

9 ГРАФИК НА VІ В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и прирота Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

10 ГРАФИК НА VІ Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и прирота Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

11 ГРАФИК НА VІ Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ РЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и прирота Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

12 ГРАФИК НА VІ Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ Математика ИТ История и 6. География и 7. Човекът и прирота Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

13 ГРАФИК НА VІІ А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

14 ГРАФИК НА VІІ Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

15 ГРАФИК НА VІІ В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

16 ГРАФИК НА VІІ Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

17 ГРАФИК НА VІІ Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ РЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

18 ГРАФИК НА VІІ Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 4. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 5. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 6. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

19 ГРАФИК НА VІІІ А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Физика и Химия и ООС Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

20 ГРАФИК НА VІІІ Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Физика и Химия и ООС Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

21 ГРАФИК НА VІІІ В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Физика и Химия и ООС Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

22 ГРАФИК НА VІІІ Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Физика и Химия и ООС Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

23 ГРАФИК НА VІІІ Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ Математика ИТ Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

24 ГРАФИК НА VІІІ Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ Математика ИТ Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

25 ГРАФИК НА ІХ А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Информатика Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

26 ГРАФИК НА ІХ Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Информатика Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

27 ГРАФИК НА ІХ В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Информатика Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

28 ГРАФИК НА ІХ Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Информатика Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

29 ГРАФИК НА ІХ Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Информатика Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

30 ГРАФИК НА ІХ Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ АЕ Математика ИТ История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Информатика Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

31 ГРАФИК НА Х А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика/ИТ История и География и Философия Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

32 ГРАФИК НА Х Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика/ИТ История и География и Философия Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

33 ГРАФИК НА Х В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика/ИТ История и География и Философия Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

34 ГРАФИК НА Х Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика/ИТ История и География и Философия Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

35 ГРАФИК НА Х Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ АЕ Математика Информатика/ИТ История и География и Философия Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

36 ГРАФИК НА Х Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ АЕ Математика Информатика/ИТ История и География и Философия Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

37 ГРАФИК НА ХІ А клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

38 ГРАФИК НА ХІ Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

39 ГРАФИК НА ХІ В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

40 ГРАФИК НА ХІ Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

41 ГРАФИК НА ХІ Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

42 ГРАФИК НА ХІ Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и География и Биология и ЗО Химия и ООС Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

43 ГРАФИК НА ХІІА клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и 7. География и 8. Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

44 ГРАФИК НА ХІІ Б клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и 7. География и 8. Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

45 ГРАФИК НА ХІІ В клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и 7. География и 8. Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

46 ГРАФИК НА ХІІ Г клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ АЕ НЕ Математика Информатика История и 7. География и 8. Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

47 ГРАФИК НА ХІІ Д клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ АЕ Математика Информатика История и 7. География и 8. Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

48 ГРАФИК НА ХІІ Е клас за провеждане на класните и контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година Учебен пмет БЕЛ НЕ АЕ Математика Информатика История и 7. География и 8. Физика и Контролните и класните работи се провеждат график при спазване на следните изисквания: 1. За една и съща паралелка не може да се провежда вече от една класна или контролна работа в един учебен ден; 2. За една и съща паралелка в една учебна седмица не могат да се провеждат вече от две класни и/или контролни работи; 3. Не се провеждат класни работи в следната седмица от учебния срок.

януари януари декември ноември октомври 21 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ V а клас IІ. График за провеждане на контролни работи за първи срок на учебната

януари януари декември ноември октомври 21 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ V а клас IІ. График за провеждане на контролни работи за първи срок на учебната 21 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ V а клас IІ. График за провеждане на контролни работи за първи срок на учебната 2019/2020 година: 01.10-04.10 Математика Информационни технологии Човек и природа 07.10-11.10

Подробно

Юни Април- Май Февруари - Март 21 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ IІ. График за провеждане на контролни работи за втори срок на учебната 2018/2019 година:

Юни Април- Май Февруари - Март 21 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ IІ. График за провеждане на контролни работи за втори срок на учебната 2018/2019 година: 21 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ IІ. График за провеждане на контролни работи за втори срок на учебната 2018/2019 година: V а клас Математика Информационни технологии 18.02-22.02 20.02.2019 г. 21.02.2019

Подробно

ИУЧ Седмично разписание за учебната г. V - VIII клас II учебен срок ПОНЕДЕЛНИК V а V б V в V г 1 Човекът и природата Музика Математика Изобр

ИУЧ Седмично разписание за учебната г. V - VIII клас II учебен срок ПОНЕДЕЛНИК V а V б V в V г 1 Човекът и природата Музика Математика Изобр ИУЧ Седмично разписание за учебната 2018-2019 г. V - VIII клас II учебен срок ПОНЕДЕЛНИК V а V б V в V г 1 Човекът и природата Музика Математика Изобразително изкуство 2 Музика Математика ФВС Човекът и

Подробно

Г Р А Ф И К ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПИСМЕНИ ИЗПИТВАНИЯ И КЛАСНИ РАБОТИ - II СРОК, 2018 / 2019 г. ПИСМЕНО ИЗПИТВАНЕ КЛАСНА РАБОТА ПРЕДМЕТ КЛАС/ УЧИТЕЛ ДАТА МЕ

Г Р А Ф И К ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПИСМЕНИ ИЗПИТВАНИЯ И КЛАСНИ РАБОТИ - II СРОК, 2018 / 2019 г. ПИСМЕНО ИЗПИТВАНЕ КЛАСНА РАБОТА ПРЕДМЕТ КЛАС/ УЧИТЕЛ ДАТА МЕ Г Р А Ф И К ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПИСМЕНИ ИЗПИТВАНИЯ И КЛАСНИ РАБОТИ - II СРОК, 2018 / 2019 г. ПИСМЕНО ИЗПИТВАНЕ КЛАСНА РАБОТА ПРЕДМЕТ КЛАС/ УЧИТЕЛ ДАТА МЕСЕЦ ПРЕДМЕТ КЛАС/ УЧИТЕЛ ПАРАЛ. ПАРАЛ. АЕ 5бг Ж.Димова

Подробно

КУЛТУРНО - ОБРАЗОВАТЕЛНИ ОБЛАСТИ Учебни седмици 31=18+13 Класове Образователни степени Основна начален етап І ЗП ЗИП СИП СП ДИ общо УЧЕБНИ ПРЕДМЕТИ 1

КУЛТУРНО - ОБРАЗОВАТЕЛНИ ОБЛАСТИ Учебни седмици 31=18+13 Класове Образователни степени Основна начален етап І ЗП ЗИП СИП СП ДИ общо УЧЕБНИ ПРЕДМЕТИ 1 Учебни седмици 31=18+13 І 1 Български език и литература 7 4 11 2 Английски език 3 3 2 8 3 Математика 4 4 8 4 Роден край 1 1 2 5 Музика 2 2 4 6 Изобразително изкуство 2 1 3 7 Домашен бит и техника 1 1 8

Подробно

СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ II срок 2018/2019 петък четвъртък сряда вторник понеделник I А I Б I В II А II Б II В 1 Бълг.език и л-ра Бълг.език и л-ра Бълг.ези

СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ II срок 2018/2019 петък четвъртък сряда вторник понеделник I А I Б I В II А II Б II В 1 Бълг.език и л-ра Бълг.език и л-ра Бълг.ези петък четвъртък сряда вторник 1 Бълг.език и л-ра Бълг.език и л-ра Бълг.език и л-ра ИУЧ-Информ.тех.І гр. ИУЧ-Информ.тех.І гр. Бълг.език и л-ра 2 Бълг.език и л-ра Бълг.език и л-ра Бълг.език и л-ра ЧСД Бълг.език

Подробно

Профилирана природо-математическа гимназия Никола Обрешков, град Казанлък Седмично разписание за II-и (втори) учебен срок на 2018/2019 учебна година 5

Профилирана природо-математическа гимназия Никола Обрешков, град Казанлък Седмично разписание за II-и (втори) учебен срок на 2018/2019 учебна година 5 Профилирана природо-математическа гимназия Никола Обрешков, град Казанлък Седмично разписание за II-и (втори) учебен срок на 2018/2019 учебна година 5 а клас 1 Английски език Бълг. език и лит Математика

Подробно

СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ НА УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ при ЕГ "Христо Ботев" град Кърджали - първи учебен срок 2017/2018 година - ІI смяна ПЕТЪК ЧЕТВЪРТЪК СРЯДА ВТОР

СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ НА УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ при ЕГ Христо Ботев град Кърджали - първи учебен срок 2017/2018 година - ІI смяна ПЕТЪК ЧЕТВЪРТЪК СРЯДА ВТОР 11А1 1 Английски език 403 2 Английски език 403 3 География и икономика 5 4 Биология и ЗО 2 5 Български език и л-ра 40 6 Физическо възпитание и спорт ФС Физика и астрономия 6 1 Английски език 403 2 Английски

Подробно

График на контролните и класни работи за І - ви учебен срок на учебната 2013 / 2014 година 5а клас октомври ноември декември януари учебен предмет І І

График на контролните и класни работи за І - ви учебен срок на учебната 2013 / 2014 година 5а клас октомври ноември декември януари учебен предмет І І 5а клас октомври ноември декември януари 21.XI 4.XII 24.I - ЗИП 31.I 28.X 9.XII ЗИП 14.XI 22.X 18.XI 19.XII 27.I ЗИП 8.XI 17.I 2.XII 16.XII - ЗИП 9.I 15.XI 20.XII География и икон. 15.X 11.XI Човекът и

Подробно

ВТОРИ СРОК 2018 / 2019 Поредна седмица СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВИКТОР ЮГО ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КЛАСНИ И КОНТРОЛНИ РАБОТИ КЛАСЕН РЪКОВОДИТ

ВТОРИ СРОК 2018 / 2019 Поредна седмица СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВИКТОР ЮГО ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КЛАСНИ И КОНТРОЛНИ РАБОТИ КЛАСЕН РЪКОВОДИТ КЛАСЕН РЪКОВОДИТЕЛ: Албена Симеонова КЛАС: VII А.03.03-.04- Бълг. език и л-ра 06.03. 18.04. UХ.05. Английски език.03..05. Математика 19.03..04. UХ.05. 10.06 Математика ИУЧ.03... 04.06 История и цивилизации

Подробно

Първи срок, учебната 2018/2019 година СУ " ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - град ХАСКОВО СЕДМИЧНО УЧЕБНО РАЗПИСАНИЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ УЧЕБНИ ЧАСОВЕ 1 а, сутрин Понедел

Първи срок, учебната 2018/2019 година СУ  ВАСИЛ ЛЕВСКИ - град ХАСКОВО СЕДМИЧНО УЧЕБНО РАЗПИСАНИЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ УЧЕБНИ ЧАСОВЕ 1 а, сутрин Понедел 1 а, сутрин 1 Математика Бълг.език и лит. Математика Бълг.език и лит. Математика ИУЧ 2 Технол. и препр. Бълг.език и лит. Бълг.език и лит. Български ИУЧ Английски ИУЧ 3 Бълг.език и лит. Математика Бълг.език

Подробно

гр

гр ІІ а клас І в клас І б клас І а клас -ИУЧ Околен свят -ИУЧ 4 по 1 2 по -ИУЧ по 4 ни Околен свят ИУЧ 4 ИУЧ. 1 2. ИУЧ по 4 ни ИУЧ Околен свят ИУЧ 4 1 2 4 ИУЧ по ни ИУЧ Околен свят ИУЧ 3 4 интерси 1 2 3 4

Подробно

145 ОУ СИМЕОН РАДЕВ - РАЙОН МЛАДОСТ СОФИЯ София; ж.к. Младост 1 А, ул. Ресен 1, , ; ГРАФИК За контролни и класни

145 ОУ СИМЕОН РАДЕВ - РАЙОН МЛАДОСТ СОФИЯ София; ж.к. Младост 1 А, ул. Ресен 1, , ; ГРАФИК За контролни и класни 145 ОУ СИМЕОН РАДЕВ - РАЙОН МЛАДОСТ СОФИЯ София; ж.к. Младост 1 А, ул. Ресен 1, 02 877 41 36, 02 875 41 55; oy_145@abv.bg ГРАФИК За контролни и класни работи през II-ри учебен срок 2018-2019 УЧЕБНА ГОДИНА

Подробно

1 а клас Понeделник Вторник Сряда Четвъртък Петък 1 Бълг.език и лит. Математика Бълг.език и лит. Математика Музика 2 Бълг.език и лит. Физ.възп. и спор

1 а клас Понeделник Вторник Сряда Четвъртък Петък 1 Бълг.език и лит. Математика Бълг.език и лит. Математика Музика 2 Бълг.език и лит. Физ.възп. и спор 1 а клас 1 Бълг.език и лит. Математика Бълг.език и лит. Математика Музика 2 Бълг.език и лит. Физ.възп. и спорт Бълг.език и лит. Информ.технологии Математика 3 Математика Английски език Спортни дейности

Подробно

30. СУ Братя Миладинови -София СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ ЗА НАЧАЛЕН ЕТАП /2019 учебна година II срок 1 А клас 1 Б клас 1 В клас 1 Г клас Понеделник 1.

30. СУ Братя Миладинови -София СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ ЗА НАЧАЛЕН ЕТАП /2019 учебна година II срок 1 А клас 1 Б клас 1 В клас 1 Г клас Понеделник 1. 30. СУ Братя Миладинови -София СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ ЗА НАЧАЛЕН ЕТАП - 2018/2019 учебна година II срок 1 А клас 1 Б клас 1 В клас 1 Г клас 1. Български език и литература Български език и литература Български

Подробно

ВТОРИ СРОК 2018 / 2019 Поредна седмица СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВИКТОР ЮГО ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КЛАСНИ И КОНТРОЛНИ РАБОТИ КЛАСЕН РЪКОВОДИТ

ВТОРИ СРОК 2018 / 2019 Поредна седмица СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВИКТОР ЮГО ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КЛАСНИ И КОНТРОЛНИ РАБОТИ КЛАСЕН РЪКОВОДИТ КЛАСЕН РЪКОВОДИТЕЛ: Пенка Димитрова КЛАС: V А.03.03-.04- Бълг. език и л-ра.03 18.04 U Английски език 12.03 15.05 Математика 17.04 U 03.06 Математика 14.02.03 02.05.05 08.04 История и цивил..02 11.04 Геогр.

Подробно

График за провеждане на класни и контролни първи срок, 2019/2020 учебна година IV А клас Предмет Входно Самостояте Изходно ниво лна работа ниво 1 Бълг

График за провеждане на класни и контролни първи срок, 2019/2020 учебна година IV А клас Предмет Входно Самостояте Изходно ниво лна работа ниво 1 Бълг График за провеждане на класни и контролни първи срок, 2019/2020 учебна година IV А клас Предмет Входно Самостояте Изходно ниво лна ниво 1 Български език и литература 25.09.2019 30.01.2020 13.06.2020 2

Подробно

СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ НА УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ при ЕГ "Христо Ботев" град Кърджали - първи учебен срок 2019/2020 година - І смяна ПЕТЪК ЧЕТВЪРТЪК СРЯДА ВТОРН

СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ НА УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ при ЕГ Христо Ботев град Кърджали - първи учебен срок 2019/2020 година - І смяна ПЕТЪК ЧЕТВЪРТЪК СРЯДА ВТОРН ден час 8А1 1 Математика 302 2 Физическо възп. и спорт ФС 3 Английски език 302 4 Английски език 302 5 Английски език 302 6 Английски език 302 Английски език И 302 1 Английски език 302 2 Английски език

Подробно

# СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "НИКОЛА ЙОНКОВ ВАПЦАРОВ" ГР.ЦАРЕВО С Е Д М И Ч Н О Р А З П И С А Н И Е П Р О Г И М Н А З И А Л Е Н Е Т А П - I УЧЕБЕН СРОК учебна 201

# СРЕДНО УЧИЛИЩЕ НИКОЛА ЙОНКОВ ВАПЦАРОВ ГР.ЦАРЕВО С Е Д М И Ч Н О Р А З П И С А Н И Е П Р О Г И М Н А З И А Л Е Н Е Т А П - I УЧЕБЕН СРОК учебна 201 # СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "НИКОЛА ЙОНКОВ ВАПЦАРОВ" ГР.ЦАРЕВО С Е Д М И Ч Н О Р А З П И С А Н И Е П Р О Г И М Н А З И А Л Е Н Е Т А П - I УЧЕБЕН СРОК учебна 2018/2019 год. V а V б V в VI а VI б VI в VII а VII б

Подробно

5 а от - до Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък 7:30-8:10 Човекът Български език 8:20-9:00 Изобразително Спортна Спортна Спортна Български език 9

5 а от - до Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък 7:30-8:10 Човекът Български език 8:20-9:00 Изобразително Спортна Спортна Спортна Български език 9 5 а 7:30-8:10 Човекът Български език 8:20-9:00 Изобразително Спортна Спортна Спортна Български език 9:10-9:50 Технологии подготовка подготовка подготовка Математика 10:10-10:50 История Български език Информационни

Подробно

СОУ Св.Св.Кирил и Методий, с.сатовча, област Благоевград 2950 с.сатовча, ул. Кирил и Методий 14 тел.: 07541/ 21-17, Милко С

СОУ Св.Св.Кирил и Методий, с.сатовча, област Благоевград 2950 с.сатовча, ул. Кирил и Методий 14 тел.: 07541/ 21-17, Милко С СОУ Св.Св.Кирил и Методий, с.сатовча, област Благоевград 2950 с.сатовча, ул. Кирил и Методий 14 тел.: 07541/ 21-17, e-mail:sou_satovcha@abv.bg Милко Сиркьов: Одобрявам: Директор /Огнян Соколов / СОУ Сз.св.Кирил

Подробно

понеделник АНГЛИЙСКА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "ГЕО МИЛЕВ", БУРГАС Седмично разписание на часовете за II-ри срок на учебната 2018/2019 г. VIIIа VIIIб VIIIв VII

понеделник АНГЛИЙСКА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ, БУРГАС Седмично разписание на часовете за II-ри срок на учебната 2018/2019 г. VIIIа VIIIб VIIIв VII VIIIа VIIIб VIIIв VIIIг VIIIд VIIIе 1 Английски език Английски език Английски език ФВС Английски език Български език и литература 2 ФВС Английски език Английски език Английски език Английски език Български

Подробно

СУ «СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ» - ВИДИН ул. «Горазд», 23, тел. 094/ ; , I. Разпределение на учебните предмети по клас

СУ «СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ» - ВИДИН ул. «Горазд», 23, тел. 094/ ; ,   I. Разпределение на учебните предмети по клас I. Разпределение на учебните предмети по класове и учебно време КЛАСОВЕ VІІІ ІХ Х ХІ ХІІ Общо УЧЕБНИ СЕДМИЦИ 6 6 6 6 УЧЕБНИ ПРЕДМЕТИ А. ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОДГОТОВКА (ЗП). БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА Български

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА А. С. ПОПОВ гр. Девин, обл. Смолян, ул. Васил Левски 3, тел: 03041/80

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА А. С. ПОПОВ гр. Девин, обл. Смолян, ул. Васил Левски 3, тел: 03041/80 МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА А. С. ПОПОВ гр. Девин, обл. Смолян, ул. Васил Левски, тел: 00/80-80 Одобрявам: Иван Муцевски Началник на РИО - Смолян СТЕПЕН

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ВАРНА Заповед РД г. На основание чл.17, ал.2 от Наредба 3 от г. за системата за оц

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ВАРНА Заповед РД г. На основание чл.17, ал.2 от Наредба 3 от г. за системата за оц ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ВАРНА Заповед РД-09-032 27.09.2017г. На основание чл.17, ал.2 от Наредба 3 от 15.04.2003г. за системата за оценяване и чл.20, ал.1 от Наредба 11от 01.09.2016г./за

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ВАРНА Заповед РД г. На основание чл.17, ал.2 от Наредба 3 от г. за системата за о

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ВАРНА Заповед РД г. На основание чл.17, ал.2 от Наредба 3 от г. за системата за о ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ВАРНА Заповед РД-09-1002 13.02.2019г. На основание чл.17, ал.2 от Наредба 3 от 15.04.2003г. за системата за оценяване и чл.20, ал.1 от Наредба 11от 01.09.2016г./за

Подробно

График за писмените (класни и контролни) работи на учениците от II – XII клас

График за писмените (класни и контролни) работи на учениците от II – XII клас СРЕДНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ ГРАД АКСАКОВО, ОБЛАСТ ВАРНА ул. Митко Палаузов 27 а ; тел: 052/76-20-81; тел/факс 052/76-32-81; e-mail: souaksakovo@abv.bg Утвърдил:... Директор М. Петрова Приложение

Подробно

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ - РАКОВСКИ Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък 1a 1 Български език Час на класа Български език Български език Б

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ - РАКОВСКИ Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък 1a 1 Български език Час на класа Български език Български език Б 1a 1 Български език Час на класа Български език Български език Български език 2 Български език Математика Технологии Български РП Български език 3 Математика Български език Математика РП Математика Физическо

Подробно

час СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "НЕОФИТ БОЗВЕЛИ" 1а 1б СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ уч.2017/2018г. ВТОРИ СРОК час понеделник вторник сряда четвъртък петък 1 Физическо възпи

час СРЕДНО УЧИЛИЩЕ НЕОФИТ БОЗВЕЛИ 1а 1б СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ уч.2017/2018г. ВТОРИ СРОК час понеделник вторник сряда четвъртък петък 1 Физическо възпи час СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "НЕОФИТ БОЗВЕЛИ" 1а 1б СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ уч.2017/2018г. ВТОРИ СРОК 1 Физическо възпитание и спорт Математика Физическо възпитание и спорт Математика Български език и литература 2 Български

Подробно

График за контролни работи през ІI срок на 2017/2018 учебна година Клас Предмет Учител Дата Контролна работа 5 География и икономика Василка Фърчева 2

График за контролни работи през ІI срок на 2017/2018 учебна година Клас Предмет Учител Дата Контролна работа 5 География и икономика Василка Фърчева 2 График за контролни работи през ІI срок на 2017/2018 учебна година Клас Предмет Учител Дата Контролна работа 5 География и икономика Василка Фърчева 22.03.2018г. Контролна работа 5 Математика Величка Сабахлъкова

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА – ГР

ПРОФЕСИОНАЛНА   ГИМНАЗИЯ   ПО   ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ  И  ТЕХНИКА  –  ГР ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА ГР. ПЛОВДИВ гр.пловдив 4003, бул. Васил Априлов 156, Директор: 95-28-38, Секретар: 95-50-18, Факс: 95-28-38, e-mail: thvp_pv@yahoo.com, pghtt_plov@abv.bg

Подробно

Microsoft Word - final_zapoved_olimpiadi_2019_2020.docx

Microsoft Word - final_zapoved_olimpiadi_2019_2020.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министър на образованието и науката ЗАПОВЕД РД09-2149/27.08.2019 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка с организирането и провеждането на ученическите

Подробно

Microsoft Word - proekt_zapoved_olimpiada_19_20.docx

Microsoft Word - proekt_zapoved_olimpiada_19_20.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министър на образованието и науката ЗАПОВЕД./ 2019 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка с организирането и провеждането на ученическите олимпиади и

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА М И Н И С Т Ъ Р З А П О В Е Д РД / г. На основани

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА М И Н И С Т Ъ Р З А П О В Е Д РД / г. На основани Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА М И Н И С Т Ъ Р З А П О В Е Д РД 09-1453/07.09.2009 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка

Подробно

2012-stat.xls

2012-stat.xls Национална природо-математическа гимназия "Акад. Л. Чакалов" София 1164, ул. Бигла 52, тел. 862 83 63, 862 29 66 e-mail: npmg@npmg.org ; http://www.npmg.org Статистика за резултатите от приемен изпит по

Подробно

VІІ а клас класен ръководител: Златина Атанасова час от до понеделник вторник сряда четвъртък петък А. Дончева Н. Георгиева Т. Рандева В. Милков С. Ар

VІІ а клас класен ръководител: Златина Атанасова час от до понеделник вторник сряда четвъртък петък А. Дончева Н. Георгиева Т. Рандева В. Милков С. Ар VІІ а клас класен ръководител: Златина Атанасова А. Дончева Н. Георгиева Т. Рандева В. Милков С. Арнаудова 1 8:00-8:45 и Т. Рандева В. Милков Д. Лавтерова Б.Капсъзов В. Василева 2 8:55-9:40 Изобразително

Подробно