Dräger Pac 6500 Датчик за един газ

Размер: px
Започни от страница:

Download "Dräger Pac 6500 Датчик за един газ"

Препис

1 Dräger Pac 6500 Датчик за един газ Здраво конструираният детектор Dräger Pac 6500 е вашият надежден партньор в трудни условия. Персоналният едноканален газоанализатор измерва CO, H2S, SO2 или O2 бързо и прецизно. Бързото време за реакция на сензора и мощната батерия също осигуряват безопасност. Лесно закрепване с плътно затварящ се крокодилски клипс Лесна за подмяна филтърна мембрана защитава сензора Светещата D-светлина показва, че устройството е тествано и готово за употреба Голям дисплей показва цялата важна информация D Здрав корпус с удобен дизайн за трудни условия Ясното цветово кодиране предотвратява грешки 360 алармен сигнал може да бъде видян лесно от всички страни

2 02 Dräger Pac 6500 Предимства Едноканален газдетектор за персонален мониторинг на въздуха откриване на въглероден окис, кислород, сероводород или сериен диоксид за многократна употреба Висока производителност за максимална сигурност Можете да разчитате на Dräger Pac 6500: персоналното устройство за откриване на един газ с точност и надеждност предупреждава срещу опасни концентрации на въглероден окис, сероводород, серен диоксид или кислород. Мощните сензори с много ниско време за реагиране t-90 осигуряват бързи реакции. Детекторът Pac 6500 е универсален, благодарение на широкия си обхват на измерванията. Например, сензорът за CO измерва концентрации от 1 до 1999 ppm, а сензорът за H2S от 0,4 до 100 ppm. Лесно боравене благодарение на ясното ръководство на потребителя D-светлината показва дали функционалността на устройството е тествана и дали е готово за употреба. Корпусът е проектиран да осигури безопасността ви: всеки вариант на сензорите на Dräger Pac 6500 включва ясно видимо цветно кодиране, като по този начин вероятността от грешки се свежда до минимум. Здрав дизайн дори и при най-тежки условия Pac 6500 може лесно да се справи и при екстремни условия. В зависимост от сензора могат да се понасят температури от -40 C до 55 C и въздушно налягане между 700 и 1300 mbar. Мембранен филтър защитава сензора от чужди тела, като прах и течности. Защитеният от удар и устойчив на химикали корпус отговаря на изискванията, определени в характеристиките на стандарта IP68. Лесен за ползване дисплей с цялата важна информация Големият дисплей не съдържа думи и ясно показва съответната концентрация на газ. Показва се и друга важна информация, като капацитета на батерията. Яркото фоново осветление гарантира, че всички стойности са ясно четливи на тъмно. 360 аларма с различни функции Ако устройството Dräger Pac 6500 измерва концентрациите на опасни газове, то задейства звукова, визуална и отчетливо вибрираща аларма. Два ярки, примигващи светлинни индикатора на горната и долната част на устройството гарантират, че алармата може да бъде видяна лесно от всички страни. Акустичният сигнал достига ниво на звука от 90 db. На дисплея може да се покаже максималната концентрация,

3 Dräger Pac Предимства измерена във всеки определен момент. По-рано регистрираните аларми също могат да бъдат заредени покъсно, дори ако са били потвърдени. Pac 6500 с кислороден сензор има два допълнителни прага за аларма в допълнение към стандартните настройки на прага на алармата. Вградена памет за данни и регистратор на събития за анализи и отчети Dräger Pac 6500 регистрира концентрациите и събитията заедно с датата и часа. Данните могат да се заредят на персонален компютър чрез интерфейс и да се обработват допълнително там. Икономически оперативни разходи Всички версии на Pac 6500 са оборудвани с изключително издръжливи сензори DrägerSensors и мощна батерия. Не е необходимо да се подменят нито сензорът, нито батерията за целия необслужваем експлоатационен живот от две години на версиите H2S, SO2 и CO. Детекторът Pac 6500 е защитен срещу вода, прах и други чужди тела чрез специален мембранен филтър. Когато филтърът стане силно замърсен при употреба, можете бързо и лесно сами да го подмените. Устройството е готово да се използва отново веднага. Бърз функционален тест спестява време и пари Функционалните тестове и калибриранията може да бъдат извършени особено ефективно в калибриращата станция Dräger X-dock. Автоматичните тестове за годност в X-dock са ценово-ефективно и удобно решение, благодарение на кратката продължителност на тестовете и изключително ниската консумация на тестов газ. Pac 6500 просто се поставя в изпитателната станция и автоматично избира правилната настройка.

4 04 Dräger Pac 6500 Продуктовата гама на Dräger Pac от един поглед Dräger Pac 6000 Ограничено време на работа (2 години) Неограничено време на работа Индикатор за функционалното състояние Температура до -40 C Индикатор за капацитета на батерията Подменяща се сензорна решетка Пик TLV ³ () STEL⁴ Памет за събития Памет за данни Стандартни газове Специални газове Dräger Pac 6500 Двоен сензор ¹Може да се конфигурира 2 Не е приложимо за озон или фосген ³TLV = гранични стойности на праговете ⁴STEL = пределно-допустима краткосрочна концентрация Dräger Pac 8000 Dräger Pac 8500 () () Компоненти на системата DrägerSensor XXS D Dräger е разработил миниатюрни електрохимични сензори специално за гамата Dräger Pac и X-am 1/2/5. Сензорите откриват много различни газове и пари. Освен това са много надеждни и стабилни в дългосрочен план, като по този начин намаляват оперативните разходи.

5 Dräger Pac Компоненти на системата Dräger X-dock 5300/6300/6600 D Серията Dräger X-dock ви осигурява пълен контрол над преносимите газоанализатори на Dräger. Автоматичните тестове за годност и калибрирането с намалено потребление на газ за тестване, както и кратки времена за изпитване спестяват време и пари. Пълната документация и оценки ви осигуряват ясен преглед. Изпитателна станция за годност на Dräger ST Лесна за употреба, самостоятелна и преносима. С изпитателната станция за годност функционалните тестове на газоанализаторите и сигнализаторите могат да се извършват лесно и бързо. Принадлежности Софтуер за конфигурация и оценка на Dräger D Запазване на резултатите от измерването, професионално конфигуриране на газоанализаторите и преглеждане на данните за ефективността всичко това е възможно с персонализирания софтуер на Dräger.

6 06 Dräger Pac 6500 Принадлежности Калибрировъчен газ и аксесоари D Калибрирането на оборудването му гарантира безопасна експлоатация и функционалност, и отговаря също на приложимите правила и кодекси в практиката. Налични са различни възможности за калибриране на това изделие. Комуникационен модул ST Комуникационният модул (включително USB кабел) се използва за свързване на оборудването към софтуера за конфигуриране и оценяване. Модулът се използва също за ръчен тест за годност или за ръчно калибриране. Тестовият газ се въвежда в устройството Pac през газов вход или изход. Сервизни услуги D Услуга за даване под наем От преодоляване на временен недостиг на оборудване до закупуване на специално оборудване за приложения, включващи специфични изисквания: Ако е необходимо само да покриете временна нужда, тогава Услугата за даване под наем на Dräger с над броя оборудване за даване под наем е икономична алтернатива на закупуването. Бързо, лесно и с широк набор от допълнителни услуги, които се предлагат при заявка.

7 Dräger Pac Сервизни услуги D Финансова услуга Качество за всеки бюджет: Най-съвременните инструменти и оборудване са ключов конкурентен фактор. Помагаме ви да направите инвестиции по финансово ефективен начин: с атрактивни опции за закупуване, които увеличават финансовата свобода за действие, облекчават натоварването на бюджетите и ви дават поголяма гъвкавост. Финансовата услуга на Dräger предлага различни опции за различни изисквания. Независимо дали вземате под наем с намерение да закупите или вземате на лизинг ние ще ви съдействаме, за да намерим правилното решение за вас. D Услуга за безопасност при ремонтни дейности Имате нужда от цялостно решение за безопасност? Има дълъг списък от законови изисквания, които трябва да изпълните, а сте притиснати от времето? Балансирането на максималната ефективност с оптимална сигурност може да породи големи затруднения. Можем да ви помогнем да постигнете този баланс. Нашата услуга за безопасност при ремонти дейности е решение, което отчита всички нужди от спиране и особено вашите индивидуални изисквания. Услуга за безопасност на обекта D Независимо дали чрез център за отдаване под наем, услуги за персонал или цялостно управление на безопасността, нашите услуги за безопасност на обекта осигуряват поддръжка във всички проекти, в които съществуват особени рискове за безопасността да не говорим за нормалната ежедневна бизнес дейност.

8 08 Dräger Pac 6500 Свързани продукти Dräger Pac 6000 Персонален едноканален газанализатор за ограничена употреба, Dräger Pac 6000, измерва CO, H2S, SO2 или O2 надеждно и точно, D дори при най-тежките условия. Здравата конструкция, краткото време за реакция на сензора и мощната батерия осигуряват максимална безопасност за период до две години, като практически не се изисква поддръжка. Dräger Pac 8000 D Със здравия Dräger Pac 8000 ще бъдете добре оборудвани за трудни условия: Този персонален едноканален газоанализатор за многократна употреба е надежден и точен инструмент, който открива опасни концентрации на 29 различни газа, включително специални газове като NO2, O3 или COCl2. Dräger Pac 8500 D Едноканалният газоанализатор Dräger Pac 8500 е надежден и прецизен инструмент, дори при най-трудните условия. Устройството може да бъде оборудвано с водородо-компениран сензор за CO или с двоен сензор на Dräger. Това ви дава възможността да измервате два газа едновременно: или H2S с CO, или O2 с CO.

9 Dräger Pac Технически данни Dräger Pac 6500 Размери (без клипс) (Ш х В х Д) 64 x 84 x 20 mm Тегло Приблиз. 106 g (113 g с клипс) Експлоатационен живот на батерията 2 години (O2 сензори: 10 месеца) Клас на защита IP68 Налягане на въздуха 700 до 1300 hpa Влажност на въздуха 10 до 90% относителна влажност, без конденз Температура -30 C до +55 C (за кратко до -40 C за 1 ч., в зависимост от сензора) Сертификати ATEX I M1 Ex ia I Ma II 1G Ex ia IIC T4 Ga IECEx Ex ia I Ma Ex ia IIC T4 Ga CSA (Канада & САЩ) Клас I, зона 0, AEx ia IIC T4 Ga Клас II, раздел 1, групи E, F, G EAC PO Ex ia I Ma X OEx ia IIC T4 Ga MED Директива относно морското оборудване (2014/90/ЕС) за Dräger Pac 6500 O2 Информация за поръчване Dräger Pac 6500 Описание Обхват на измерване Прагове на аларма A1/A2 Номер на поръчка Dräger Pac 6500 CO ppm 30 / 60 ppm Dräger Pac 6500 H2S ppm 5 / 10 ppm Dräger Pac 6500 O об.-% 19 / 23 об.-% Dräger Pac 6500 SO ppm 0,5 / 1,0 ppm Dräger Pac 6500 Вижте по-горе По заявка на клиента Аксесоари за калибриране Адаптер за калибриране Dräger X-dock 5300 Pac Dräger изпитателната станция за Dräger Pac, без калибровъчна бутилка Dräger изпитателната станция за Dräger Pac, включително една калибрираща бутилка (избира се газ и концентрация) Аксесоари за комуникация Dräger CC-Vision Basic, предлага се безплатно на Комуникационен модул, включително USB кабел Резервни части Батерия Сензорна решетка (черна) Комплект крокодилски клипс

10 10 Dräger Pac 6500 Информация за поръчване Не всички продукти, опции или услуги се предлагат във всички страни. Упоменатите търговски марки са регистрирани само в определени страни, а не непременно в страните в които се разпространяват материалите. Посетете за да проверите текущото състояние. ЦЕНТРАЛА БЪЛГАРИЯ Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany Дрегер Сейфти България ЕООД, бул. Джеймс Баучер София тел факс bulgaria.safety@draeger.com. Намерете вашия регионален търговски представител на: Dräger - South East Europe Regional Management South East Europe Perfektastrasse 67 A-1230 Wien, Austria Tel Fax contactsee@draeger.com HQ PP Подлежи на изменения 2019 Drägerwerk AG & Co. KGaA TLV е регистрирана търговска марка на ACGIH.

Измервания и Анализи I Измерването е лесно Endura анализатори на горивни газове Повече стабилност. По-малко тревоги. Трудното вече е лесно.

Измервания и Анализи I Измерването е лесно Endura анализатори на горивни газове Повече стабилност. По-малко тревоги. Трудното вече е лесно. Измервания и Анализи I Измерването е лесно Endura анализатори на горивни газове Повече стабилност. По-малко тревоги. Трудното вече е лесно. За приложения с най-суровите технологични условия ние направихме

Подробно

Presentazione di PowerPoint

Presentazione di PowerPoint Общо продуктово описание Типология: безжично пожароизвестяване Общо описание: самостоятелна безжична пожароизвестителна система Настоящото решение и предназначено основно за онези инсталации, при които

Подробно

Shuttle УЛТРАЗВУКОВИ НИВОМЕРИ BROCHURE BG 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401

Shuttle УЛТРАЗВУКОВИ НИВОМЕРИ BROCHURE BG 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401 Shuttle УЛТРАЗВУКОВИ НИВОМЕРИ BROCHURE BG 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401 АДАПТИВНИ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАЛАГА ИЗМЕРВАНЕ MJK Shuttle притежава висока функционалност, която позволява стабилно и надеждно измерване

Подробно

Slide 1

Slide 1 СИСТЕМИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ Напълно автоматизирани и лесни за употреба, машините за климатици на Robinair са разработени за достъпна поддръжка на различните климатични системи в

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане D3 Системи за рязане Съвършенство във всеки детайл Гъвкава конфигурация на инструментите Сигурна и изпитана модулна система инструменти

Подробно

Hoval Firmengruppe

Hoval Firmengruppe Кондензен газов котел UltraGas предимства Кондензен газов котел UltraGas UltraGas (15-90) Иновативна кондензна технология за еднофамилни и многофамилни домове. UltraGas (125-2000D) Голямо спестяване на

Подробно

ДВУСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL Горелките от серия RL покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли

ДВУСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL Горелките от серия RL покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли СЕРИЯ Горелките от серия покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли с диатермично масло. Горелките са двустепенни и са оборудвани с програматор, който дава

Подробно

Въздушни праволинейни помпи ALITA (Мембранните компресори) _ 1.1_стандартни модели 1.2_модели за налягане и вакуум 1.3_OEM серия помпи Air and Vacuum

Въздушни праволинейни помпи ALITA (Мембранните компресори) _ 1.1_стандартни модели 1.2_модели за налягане и вакуум 1.3_OEM серия помпи Air and Vacuum Въздушни праволинейни помпи ALITA (Мембранните компресори) _ 1.1_стандартни модели 1.2_модели за налягане и вакуум 1.3_OEM серия помпи Air and Vacuum Components www.in-eco.eu/bg/ 1 Въздушни праволинейни

Подробно

МОДУЛИРАЩИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ PRESS P/G Горелките от серията PRESS P/G покриват диапазон от 415 до 5340 kw. Могат да работят като двустепенни прогр

МОДУЛИРАЩИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ PRESS P/G Горелките от серията PRESS P/G покриват диапазон от 415 до 5340 kw. Могат да работят като двустепенни прогр СЕРИЯ Горелките от серията покриват диапазон от 415 до 5340 kw. Могат да работят като двустепенни прогресивни или като модулиращи с инсталиране на PID регулатор на мощността и съответния датчик (за температура

Подробно

Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BSD Двустепенните газови горелки Gulliver BSD са специално разработени да покрият нуждите на малки о

Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BSD Двустепенните газови горелки Gulliver BSD са специално разработени да покрият нуждите на малки о Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BSD Двустепенните газови горелки Gulliver BSD са специално разработени да покрият нуждите на малки отоплителни инсталации, като същевременно отделят ниски

Подробно

По-голяма производителност ISOVOLT titan neo Рентгенов генератор от GE industrial.ai/inspection-technologies

По-голяма производителност ISOVOLT titan neo Рентгенов генератор от GE industrial.ai/inspection-technologies По-голяма производителност ISOVOLT titan neo Рентгенов генератор от GE industrial.ai/inspection-technologies ISOVOLT titan neo generator Генериране на по-добри резултати Подобрете работата си с ISOVOLT

Подробно

Low NOx ЕДНОСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BS Едностепенните газови горелки от серията Gulliver BS са специално разработени да покрият нуждите

Low NOx ЕДНОСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BS Едностепенните газови горелки от серията Gulliver BS са специално разработени да покрият нуждите Low NOx ЕДНОСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BS Едностепенните газови горелки от серията Gulliver BS са специално разработени да покрият нуждите на малки отоплителни инсталации, като същевременно

Подробно

Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ПРОГРЕСИВНИ И МОДУЛИРАЩИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BS/M Газовите горелки от серия Gulliver BS/M могат да функционират като дву

Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ПРОГРЕСИВНИ И МОДУЛИРАЩИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BS/M Газовите горелки от серия Gulliver BS/M могат да функционират като дву СЕРИЯ Газовите горелки от серия Gulliver BS/M могат да функционират като двустепенни прогресивни или модулиращи. Разработени са специално да покрият нуждите на малки отоплителни инсталации, като същевременно

Подробно

Microsoft Word - Forster1

Microsoft Word - Forster1 ЛЕТЯЩ СТАРТ С ХРАНИЛКАТА ECO Автоматичните хранилки на Förster Technik са се доказали в много страни по света като най-доброто решение за отглеждане на агнета и ярета. Те осигуряват бърз растеж и отлично

Подробно

Никел-кадмиеви акумулатори на ФЕРАК с широк спектър на приложение Септември 2004

Никел-кадмиеви акумулатори на ФЕРАК с широк спектър на приложение Септември 2004 Никел-кадмиеви акумулатори на ФЕРАК с широк спектър на приложение Септември 2004 ФЕРАК Безкомпромисна, абсолютна надеждност Изключителни експлоатационни качества Никел-кадмиевите акумулатори на Ферак са

Подробно

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на особено големи и тежки части. 1 / 2 Начин на функциониране

Подробно

L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задв

L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задв L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задвижване. Мощните мул компактните титаланти сред трактори

Подробно

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc Управляем генератор на амплитудно модулирани сигнали «БИОФОН» ПАСПОРТ (Инструкции за употреба) Прочетете преди употреба Съдържание: Съдържание на пакета...3 Характеристики на устройството...4 Дизайн и

Подробно

ЕДНОСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RIELLO 40 G Едностепенните нафтови горелки от серията Riello 40 G са разработени да задоволят всички нужди за отопл

ЕДНОСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RIELLO 40 G Едностепенните нафтови горелки от серията Riello 40 G са разработени да задоволят всички нужди за отопл СЕРИЯ Едностепенните нафтови горелки от серията Riello 40 G са разработени да задоволят всички нужди за отоплението на дома. Серията включва 10 модела с мощност от 12 до 240 kw. Всички горелки са изработени

Подробно

AM_Ple_LegReport

AM_Ple_LegReport 7.9.2017 A8-0188/298 298 Приложение I раздел ІV част А аудио-визуални медийни услуги и свързаното с тях потребителско оборудване с авангардни възможности за компютърна обработка; A. Услуги: 1. С цел да

Подробно

AM_Ple_LegReport

AM_Ple_LegReport 6.9.2017 A8-0188/328 328 Приложение I раздел V част Г параграф 2 заглавие 2. Потребителски интерфейс и проектно решение по отношение на функционалността 2. Изисквания за функционалност на потребителския

Подробно

МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ГАЗСИГНАЛИЗАТОР

МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ГАЗСИГНАЛИЗАТОР МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ГАЗСИГНАЛИЗАТОР GAS ALARM DG910/2 2 независими канала 3 релейни изхода за сигнализация Светлинна и звукова сигнализация за активирани релейни изходи Буферно захранване (опция)

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф С място за съхранение Широк диван с изчистени

Подробно

Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22

Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22 Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22 Няма изтичане, няма зацапване Без зацапване По-дълъг живот По-ниско ниво на шум Без замърсяване

Подробно

ИНДУСТРИАЛНИ ГОРЕЛКИ С РАЗДЕЛНА КОНСТРУКЦИЯ, РАБОТЕЩИ НА ГАЗ, НАФТА ИЛИ КОМБИНИРАНИ СЕРИЯ ER Индустриалните горелки от серия ER са специално разработе

ИНДУСТРИАЛНИ ГОРЕЛКИ С РАЗДЕЛНА КОНСТРУКЦИЯ, РАБОТЕЩИ НА ГАЗ, НАФТА ИЛИ КОМБИНИРАНИ СЕРИЯ ER Индустриалните горелки от серия ER са специално разработе СЕРИЯ Индустриалните горелки от серия са специално разработени за инсталации с много големи топлинни мощности. Тези горелки позволяват да се реализира гъвкава модулна горивна система, която може да включва

Подробно

ИНДУСТРИЯ ЕНЕРГЕТИКА И ОКОЛНА СРЕДА 12 ЮНИ 2014 Г., ГР. СОФИЯ

ИНДУСТРИЯ ЕНЕРГЕТИКА И ОКОЛНА СРЕДА 12 ЮНИ 2014 Г., ГР. СОФИЯ ИНДУСТРИЯ, ЕНЕРГЕТИКА И ОКОЛНА СРЕДА 12 ЮНИ 2014 Г., ГР. СОФИЯ Мониторингът на качеството на атмосферния въздух и контролът на емисии на вредни вещества като част от интегрирания подход, насочен към превенция

Подробно

Microsoft Word - Technical_passport_Solar_Street_Lamp_bg.doc

Microsoft Word - Technical_passport_Solar_Street_Lamp_bg.doc phone: +359 2 945 42 12, fax: +359 2 945 41 45, Серия светодиодни осветители тип SSL Серията включва следните типове продукти: SSL 15W-20W, SSL 30W-40W, SSL 50W-60W и SSL 70W-80W; Наименование на производителя:

Подробно

ТРИСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ PRESS T/G Горелките от серия PRESS T/G са с мощност от 830 до 5340 kw. Серията включва 4 модела. Тези горелки са мно

ТРИСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ PRESS T/G Горелките от серия PRESS T/G са с мощност от 830 до 5340 kw. Серията включва 4 модела. Тези горелки са мно СЕРИЯ Горелките от серия са с мощност от 830 до 5340 kw. Серията включва 4 модела. Тези горелки са много подходящи за котли с голямо съпротивление на горивната камера. Техните характеристики ги правят

Подробно

SMT-D КЛЮЧ ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и работа

SMT-D КЛЮЧ ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и работа Инструкция за монтаж и работа Съдържание ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНА РАБОТА 3 ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 4 АРТИКУЛНИ КОДОВЕ 4 ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ 4 ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ 4 СТАНДАРТИ 4 ЕЛЕКТРИЧЕСКО СВЪРЗВАНЕ 5 МОНТАЖНИ

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ SANDBACKEN Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ SANDBACKEN Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ SANDBACKEN Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф Място за съхранение Широк и мек на допир диван Диванът

Подробно