КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С GOOGLE CLASSROOM

Размер: px
Започни от страница:

Download "КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С GOOGLE CLASSROOM"

Препис

1 КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С GOOGLE CLASSROOM 1. Първоначална регистрация. Влезте в Въвеждате вашия имейл адрес и натискате бутона Напред. *валиден имейл с

2 Въвеждате парола.

3 Въвеждате новата си парола.

4 Влизане за първи път: Избирате дали сте: студент или учител. Кликнете върху Започнете.

5 2. Създаване на клас Като учител, едно от първите неща, които ще направите в класната стая е да създадете клас за всеки от предметите, които преподавате. В клас можете да възлагате на учениците работа и публикуване на съобщения. 2. На страницата Класове щракнете върху Добавяне на клас. 3. Въведете името на класа. 4. Section - (Незадължително). 5. Subject - (Незадължително). 6. Room - (Незадължително). 7. Кликнете върху Създаване. Следващи стъпки: Когато създавате клас, Classroom автоматично създава код на клас. Използвате го, за да поканите ученици в класа. Винаги можете да видите кода на класа на страницата Поток.

6 Редактиране на информация за класа 2. На картата на класа щракнете върху Още редактиране. 3. Въведете ново име, секция, тема или стая, щракнете върху Запиши.

7 3. Добавяне на материали На страницата Работа, материалите могат да бъдат организирани по теми, пренаредени и планирани за публикуване по-късно. Добавете материали 2. Кликнете върху класа Classwork. 3. В горната част щракнете върху Създаване на материал.

8 4. Въведете заглавие и описание. Добави прикачени файлове Можете да добавите файлове, връзки или видеоклипове на Google Drive към своите материали. За да качите файл, щракнете върху Прикачи щракнете върху Качване.. Изберете файла и За да прикачите файл в Google Диск: 1. Кликнете върху Диск. 2. Изберете елемента и щракнете върху Добавяне. Забележка: Ако видите съобщение, че нямате разрешение за прикачване на файл, щракнете върху Копиране. Класната стая прави копие, за да се прикачи към материала и го записва в папката на Drive. За да прикачите видеоклип от YouTube, щракнете върху YouTube и изберете опция: За да потърсите видео за прикачване: 1. В полето за търсене въведете ключови думи и щракнете върху Търсене. 2. Кликнете върху видеоклипа Добавяне.

9 За да прикачите видео връзка: 1. Кликнете върху URL адрес. 2. Въведете URL адреса и щракнете върху Добавяне. За да прикачите връзка, щракнете върху Връзка адреса и щракнете върху Добавяне на връзка., въведете URL За да изтриете прикачен файл, до него щракнете върху Премахни. Публикуване в един или повече класове Щракнете върху стрелката надолу, класовете, които искате да включите. изберете класа или Забележка : Не можете да публикувате на отделни ученици в няколко класа. Публикациите в няколко класа се споделят с всички ученици в часовете. Публикуване на отделни студенти По подразбиране материалът се публикува на всички ученици в класа. Можете да публикувате материал на отделни ученици. Ако обаче е включен повече от един клас, не можете да публикувате на отделни ученици. Освен това не можете да публикувате наведнъж повече от 100 индивидуални студенти.

10 1. До Всички ученици щракнете върху стрелката надолу Всички ученици, за да я премахнете. 2. Изберете студентите, на които искате да публикувате материала. Забележка: Ще видите броя на студентите, които сте публикували в потока на класа. За да видите имената на учениците, щракнете върху номера на учениците върху материала.

11 Добавете тема 1. До Темата щракнете върху стрелката надолу. 2. Избери опция: За да създадете тема, щракнете върху Създаване на тема и въведете име на тема. За да изберете тема от списъка, щракнете върху нея. Публикувайте, насрочете или запазете изготвен материал За да публикувате материалите незабавно, щракнете върху Публикуване. За да планирате материала да публикувате по-късно: 1. До Публикуване щракнете върху График със стрелка надолу. 2. До датата щракнете върху стрелката надолу и изберете дата и час. 3. Кликнете върху График. Материалът автоматично се публикува в планираната дата и час. За да запазите материала като чернова, до Публикуване щракнете върху стрелката надолу Запазване на черновата. За да видите планираните и изготвени материали, щракнете върху Classwork.

12 Редактиране на материал: Забележка: Ако материалът е публикуван в няколко класа, редактирането му в един клас не го променя в нито един друг клас. 2. Кликнете върху класа Classwork. 3. До материала щракнете върху Още редактиране. 4. Избери опция: За публикуван материал : Направете промените си и щракнете върху Запиши. За насрочен материал : Направете промените си и щракнете върху График. За проектоматериал : Направете своите промени. След това до Публикуване щракнете върху стрелката надолу Запазване на черновата.

13 4.Поканете учениците си в клас За да запишете ученици във вашия клас, трябва да ги поканите или да им дадете код, за да се присъединят. Поканете студенти или групи студенти 2. Щракнете върху класа, към който искате да добавите студенти или група студенти. 3. В горната част щракнете върху People Поканете ученици. 4. Въведете имейл адреса на студента или групата. Докато въвеждате текст, може да се появи списък за автоматично завършване. 5. Под Резултати от търсенето щракнете върху ученик или група. 6. (Незадължително) За да поканите повече студенти или групи, повторете стъпки 4 и Кликнете върху Покани.

14 След като изпратите имейла на поканата, списъкът с класове се актуализира, за да покаже имената на поканените ученици. Дайте на ученика код, с който да се присъедини в класа. Имате няколко начина да споделите кода с вашите ученици. Например, можете да покажете кода на проектор или да го копирате и споделите. 2. Щракнете върху класа. 3. Ако искате бързо да покажете кода при проектиране, под името на класа до кода щракнете върху Цял екран. 4. Щракнете върху Настройки и изберете опция: За да покажете кода на проектор, в секцията Общи до кода, кликнете върху стрелка надолу на дисплея.

15 За да получите по-голям изглед на кода, щракнете върху Цял екран. За да копирате кода, който да споделите с учениците си, в секцията Общи до кода щракнете върху стрелката надолу Копиране. 5. Дайте на учениците тези инструкции: 2. На страницата Класове щракнете върху Добавяне на клас. 3. Въведете кода и щракнете Присъединяване. Изключете, нулирайте или копирайте код на клас Класната стая автоматично създава код на класа, когато създавате клас. Ако учениците имат проблем с кода на класа, можете да го

16 нулирате. Ако не искате нови ученици да се присъединят към вашия клас, изключете кода. Можете да го върнете по всяко време. 2. Щракнете върху Настройки на класа. 3. До кода на класа щракнете върху стрелката надолу и изберете опция: За да покажете кода, щракнете върху Покажи. За да копирате кода, щракнете върху Копиране. За да нулирате кода, щракнете върху Нулиране. За да изключите или включите кода, щракнете върху Деактивиране или Активиране. Забележка : Когато активирате код, Classroom генерира нов код на клас. 4. Кликнете върху Запазване.

17 5.Публикувайте съобщения на вашите ученици Можете да публикувате съобщения в класа си на страницата Поток. Обявите са публикации без задания. Използвайте ги, за да давате известия на учениците си. Обявленията се появяват на страницата Поток в хронологичен ред. Ако искате, можете да преместите по-стара публикация до върха. Студентите получават имейл за всяко съобщение, но те могат да изключат функцията за уведомяване по имейл. Можете да съставяте и планирате съобщения и да контролирате кой коментира или отговаря на постове. Създайте съобщение: Можете да публикувате съобщения в един или повече класове или да изберете ученици в клас. Можете също да добавите прикачени файлове. Публикувайте съобщение 2. Щракнете върху класа. 3. На страницата Поток щракнете върху Споделете нещо с вашия клас. 4. Въведете съобщението си и щракнете върху Публикуване. Забележка: Докато въвеждате съобщението си, Classroom автоматично го запазва и поставя чернова в Запазени съобщения в горната част на потока. Публикуване в допълнителни класове Обявите за множество класове отиват до всички ученици в тези класове.

18 До За щракнете върху стрелката надолу, искате да включите. изберете класовете, които Публикуване на отделни студенти Освен ако не публикувате в няколко класа, можете да публикувате съобщение на отделни ученици. Не можете да публикувате на повече от 100 студенти наведнъж. 1. Щракнете върху Всички студенти Всички студенти отново, за да премахнете избора на учениците. 2. За да изберете ученик, щракнете върху неговото име. На страницата Поток можете да видите броя на учениците, в които е публикувано съобщението.

19 3. (Незадължително) За да видите имената на учениците, върху съобщението щракнете върху номер ученици. Добави прикачени файлове Можете да добавите прикачени файлове, като файлове в Google Drive, видеоклипове в YouTube или връзки към съобщението си. Елементите от Google Drive са предназначени само за ученици и могат да се редактират от преподаватели. За да промените тези опции за споделяне, вижте Спиране, ограничаване или промяна на споделянето. Забележка: Ако видите съобщение, че нямате разрешение за прикачване на файл, щракнете върху Копиране. Класната стая прави копие, което да прикачи към съобщението, и го записва в папката на Drive. Тип прикачен файл инструкции File 1. Кликнете върху Файл. 2. Изберете файла и щракнете върху Качване.

20 Тип прикачен файл инструкции Drive 1. Кликнете върху Диск. 2. Изберете елемента и щракнете върху Добавяне. YouTube За да потърсите видео за прикачване: 1. Кликнете върху YouTube. 2. Въведете ключови думи и щракнете върху Търсене. 3. Кликнете върху видеоклипа Добавяне. За да прикачите видео връзка по URL адрес: 1. Кликнете върху URL адрес на YouTube. 2. Въведете URL адреса и щракнете върху Добавяне. Link 1. Кликнете върху Връзка. 2. Въведете URL адреса и щракнете върху Добавяне на връзка. За да изтриете прикачен файл, до прикачения файл щракнете върху Премахни. Публикувайте, насрочете или запазете проект на съобщение Докато пишете съобщението си, Classroom автоматично ще го запише и ще постави чернова в секцията Записани съобщения в горната част на потока. Забележка: Ако видите съобщение, че нямате разрешение за прикачване на файл, щракнете върху Копиране. Класната стая прави копие, което да прикачи към съобщението, и го записва в папката на Drivе. За да публикувате съобщението веднага, щракнете върху Публикуване. За да планирате съобщението за по-късно: 1. До Публикуване щракнете върху График със стрелка надолу. 2. До датата щракнете върху стрелката надолу и изберете дата и час. 3. Кликнете върху График. Обявата се публикува автоматично на планираната дата и час.

21 4. (Незадължително) За да планирате съобщението за друг клас, първо го насрочете за един клас и го използвайте повторно в другия клас. За да запазите съобщението като чернова, до Публикуване щракнете върху стрелката надолу Запазване на черновата. За да видите планираните и черновите си публикации, отидете в горната част на страницата Поток. Добавете коментар към публикувано съобщение 2. Щракнете върху класа. 3. На страницата Поток намерете публикуваното съобщение и щракнете върху Добавяне на коментар в класа. 4. Въведете коментар и щракнете върху Публикуване. Редактиране на обява Промените засягат отделните класове. За многокласни съобщения направете редакции във всеки клас. 2. Избери опция: За публикувано съобщение: 1. На страницата Поток до съобщението щракнете върху Още редактиране. 2. Въведете промените и щракнете върху Запазване. За планирано или проекто обявление: 1. В горната част на страницата Поток кликнете върху Запазени съобщения. 2. Кликнете върху съобщението и въведете промените си. 3. Избери опция: i. За планирано съобщение щракнете върху График. ii. За съобщение за чернова, до Публикуване, щракнете върху стрелката надолу Запазване на черновата.

22 6. Изпратете имейл на вашите студенти Можете да изпратите имейл на един ученик, група студенти или цял клас. Можете също така да изпратите частна бележка на студент, когато оценявате и връщате задача. За да изпращате имейли на ученици, Gmail трябва да бъде включен за Вас и Вашите ученици. Ограничения за изпращане на имейл Можете да изпратите имейл до 100 получатели наведнъж - Ако даден клас има повече от 100 ученици, първо трябва да изпратите имейл на някои студенти и след това отново да изпратите съобщението до останалите ученици. Можете да изпращате имейл само до един клас наведнъж - За да изпратите съобщение до няколко класа наведнъж, да публикувате съобщение до няколко класа. Изпращане и преглед на имейл Изпрати имейл 2. Кликнете върху вашия клас. 3. В горната част щракнете върху Хора. 4. Избери опция: Изпратете имейл до един ученик - След това до името на студента щракнете върху Още имейл ученик. Изпратете имейл до няколко студенти - Поставете отметка в квадратчето до името на всеки ученик. След това в горната част щракнете върху Действия по имейл. Изпратете имейл до целия клас - Над списъка с ученици поставете отметка в квадратчето и щракнете върху Действия по имейл.

23 Забележка: Когато изпращате имейли на няколко ученици, настройката по подразбиране добавя адресите в полето Bcc. Можете да преместите адресите на учениците в полето To или Cc. 5. (Незадължително) За да прикачите файлове, снимки или връзки към съобщенията си, щракнете върху съответната икона и изберете елемента. Научете повече за изпращане на прикачени файлове с вашата поща. 6. Въведете съобщението си и щракнете върху Изпращане. Преглед на имейл 2. В горния десен ъгъл щракнете върху Gmail за стартиране на приложения.

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате или

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате   или Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате www.google.com или www.google.bg. Няма значение кой адрес ще напишете. Най-вероятно

Подробно

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогнем да го усвоите по-лесно. Нека стане ваш Персонализирайте

Подробно

Десислава Цокова ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регис

Десислава Цокова ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регис Десислава Цокова dtsokova@pgaz.org ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регистрация. ВЪВЕДЕНИЕ LearningApps.org е Web сайт, подкрепящ

Подробно

Използване на Гугъл Диск

Използване на Гугъл Диск Използване на Гугъл Диск Основни действия, създаване на папки, документи и таблици Какво е Гугъл Диск (или Google Drive)? Google Drive е виртуален облак за съхранение, който може да използвате, за да пренасяте

Подробно

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство Мебели Виденов - поща на Андроид устройство За помощ: todor.todorov@videnov.bg, тел. 0893 602 225 Съдържание Инсталиране на пощенски клиент...3 Начало на конфигурация...3 Email и парола...4 Настройки на

Подробно

http://it.souprovadia.info 1. Какво е облак (Cloud) Най-общо: Технологии и услуги (софтуер, хардуер, масиви от данни), достъпни през интернет; Разполагаме с... Място, където може да се качват файлове,

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Ръководство Инструменти по Еразъм+ Каталог с курсове Възможности за мобилност Стратегически партньорства www.schooleducationgateway.eu Обща информация Това ръководство ще ви помогне да използвате Инструментите

Подробно

ВНИМАНИЕ

ВНИМАНИЕ ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА С ПЛАТФОРМА ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ НА ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ХАРМОНИЯ 1 ООД В тези инструкции ще намерите: 1. Как да влезем в плаформата за обучение?

Подробно

ICS Natioanal

ICS Natioanal РЪКОВОДСТВО ЗА ВЪНШНИ ПОТРЕБИТЕЛИ Март 2019 г. История на промените Дата Версия Описание Автор 28.09.2018 1.0 Ръководство за потребителя ИО АД 07.03.2019 2.0 Ръководство за потребителя ИО АД СЪДЪРЖАНИЕ:

Подробно

9-P550S UM (BULGARIAN)

9-P550S UM (BULGARIAN) 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ЗАПОЗНАВАНЕ С ВАШИЯ НОВ ТЕЛЕФОН Научете повече за приложенията, ключовете, дисплея и иконите на Вашия телефон. Клавиши Вижте 1.1 - страница 3 Следната таблица Ви предлага

Подробно

ДИГИТАЛЕН РАЗКАЗ - STORYBIRD Десислава Цокова НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването й. Регистрация ДА, може да се вли

ДИГИТАЛЕН РАЗКАЗ - STORYBIRD Десислава Цокова НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването й. Регистрация ДА, може да се вли Десислава Цокова dtsokova@pgaz.org НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването й. Регистрация ДА, може да се влиза и с профил на Google. ВЪВЕДЕНИЕ Storybird е уникален инструмент за езиково изкуство.

Подробно

WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отва

WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отва WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отварянето на линка на портала http://bt.bg73.net/ се визуализира

Подробно

УНИВЕРСИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО И СВЕТОВНО СТОПАНСТВО ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ Ръководство за работа с web Студент и системата за електронно обучение

УНИВЕРСИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО И СВЕТОВНО СТОПАНСТВО ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ Ръководство за работа с web Студент и системата за електронно обучение УНИВЕРСИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО И СВЕТОВНО СТОПАНСТВО ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ Ръководство за работа с web Студент и системата за електронно обучение http://m-learning.unwe.bg Ръководство за работа с

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ НОВО: За учебната година в електронната платфо

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ НОВО: За учебната година в електронната платфо РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ НОВО: За учебната 2019-2020 година в електронната платформа се въвеждат занимания по интереси, финансирани

Подробно

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия 6.0.0 за 2019 г. Последна актуализация на указанието: 01.02.2019 г. Препоръка: Да се извърши от системен администратор! Изисквания

Подробно

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно

КАК РАБОТИ СОЦИАЛНА МРЕЖА ЗА ДОБРИ ДЕЛА- ВОЛОНТАЙМ Всяка регистрация в социалната мрежа е безплатна. Нито фирма Волонтайм, нито друг

КАК РАБОТИ СОЦИАЛНА МРЕЖА ЗА ДОБРИ ДЕЛА- ВОЛОНТАЙМ   Всяка регистрация в социалната мрежа е безплатна. Нито фирма Волонтайм, нито друг КАК РАБОТИ СОЦИАЛНА МРЕЖА ЗА ДОБРИ ДЕЛА- ВОЛОНТАЙМ WWW.VOLONTIME.COM Всяка регистрация в социалната мрежа е безплатна. Нито фирма Волонтайм, нито друго лице/фирма не може да Ви задължи да заплащате за

Подробно

Smart Review_.indd

Smart Review_.indd Изпращане на файлове през Kodak Insite За да използвате функционалността на програмата, е необходимо да имате регистрация в системата, която може да бъде създадена от екипа на Жанет 45. Ще получите имейл

Подробно

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?...

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... 2 Как да преместя избрания файл в друга папка?...

Подробно

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да актуализирате фърмуера за следните камери

Подробно

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел. 0888-640825, 0877-660667 office@edis-bg.com, https://www.edis-bg.com ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТА \ Пловдив, юни 2019 г. - 1 - 1. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕКУЩАТА

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

m TwinSpace v e i s j A b d k Q y g f c l m W 2018 r o

m TwinSpace v e i s j A b d k Q y g f c l m W 2018 r o m TwnSpa v j A b d k Q y g f l m W 2018 r o Twnnng е образователна платформа, която обединява три уебсайта: Обществен портал, Twnnng Lv и TwnSpa. Всеки уебсайт има своите инструменти. TwnSpa е лично пространство,

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Облачна услуга за дистанционна връзка с касови апарати с марка ELTRADE Инструкции за употреба Характеристика на продукта ELTRADE Cloud е услуга, която свързва в облак касовите апарати на една фирма с базата

Подробно

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще ви помогнат да изпитате удовлетворение от възможностите на Индивидуалното

Подробно

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Съдържание Работа с USB мишка... 3 Главно меню... 4 Преглед на живо... 5 Цифрово машабиране... 5 PTZ Управление... 6 Извикване на Предварителна настройка (Presets)

Подробно

Ръководство за ползване на Historiana Historiana е платформа за електронно обучение, разработена от преподаватели по история от Европа и света. Целта

Ръководство за ползване на Historiana Historiana е платформа за електронно обучение, разработена от преподаватели по история от Европа и света. Целта Ръководство за ползване на Historiana Historiana е платформа за електронно обучение, разработена от преподаватели по история от Европа и света. Целта им е да подпомогнат колегите си и да мотивират учащите

Подробно

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на фърмуера. Ако не сте уверени,че можете да извършите актуализирането

Подробно

Microsoft Word - Release notes Word document.docx

Microsoft Word - Release notes Word document.docx BenchMark MobileTrader Ръководство за употреба 2 Съдържание Отчет за сметка... 3 Основно Меню... 3 Търсене на инструменти... 4 Цени и Търговия... 5 Модул за Търговия... 6 Поставяне на поръчка... 7... 7

Подробно

OPERATING NOTES

OPERATING NOTES ЕКСПЛОАТАЦИОННИ УКАЗАНИЯ Упътване за настройване на безжична LAN мрежа: Как се регистрира климатик При безжичен LAN адаптер с идентификатор SSID, който започва с AP-. * Идентификаторът SSID е посочен на

Подробно

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата... 2 2. Избор на събитие...5 3. Избор на места (Попълване на заявка)... 7 4. Резервация на места...

Подробно

Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционн

Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционн Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционно обучение на НИП 2. Инсталиране на мобилното приложение

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Подкрепата на Европейската комисия за представянето на тази публикация не представлява одобрение на съдържанието,което отразява само възгледите на авторите, и Комисията не носи отговорност за каквото и

Подробно

УКАЗАНИЯ

УКАЗАНИЯ УКАЗАНИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ИЗБИРАЕМИ ДИСЦИПЛИНИ ПРЕЗ СУСИ І. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ СУСИ е информационна система, през която всеки студент може да проследи студентското си състояние, изучаваните от него дисциплини,

Подробно

E-01 - Lyric T6 Wi-Fi Thermostat

E-01 - Lyric T6 Wi-Fi Thermostat T3, T3R Програмируем термостат BG Ръководство за потребителя T3 Програмируем термостат T3R Безжичен програмируем термостат Съдържание 1) Интерфейс на термостата...3 Общ преглед на екраните и бутоните...3

Подробно

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме htt

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме     htt РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме https://klett.bg, https://anubis.bg, https://bulvest.com и кликнете върху бутона Електронни

Подробно

УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойн

УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойн УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойник на детето: Всички полета, отбелязани със звездичка,

Подробно

Платформа за достъп до обществена информация Регистриране на потребител (Заявител) на Платформата... 2 Заявление за достъп до обществена информация...

Платформа за достъп до обществена информация Регистриране на потребител (Заявител) на Платформата... 2 Заявление за достъп до обществена информация... Платформа за достъп до обществена информация Регистриране на потребител (Заявител) на Платформата... 2 Заявление за достъп до обществена информация... 3 Попълване на заявление... 3 Избор на задължен субект...

Подробно