Конфигурация и интеграция на I-CASH с платформа за електронна търговия WooCommerce

Размер: px
Започни от страница:

Download "Конфигурация и интеграция на I-CASH с платформа за електронна търговия WooCommerce"

Препис

1 Конфигурация и интеграция на I-CASH с платформа за електронна търговия WooCommerce Първа стъпка е създаване на Ваше складово сотопанство в I-CASH. Моля попълнете регистрационната форма на сайта. Ще получите мейл със данни за достъп, които включват номер на вашето стопанство и генерирани потребители с точно определени права и пароли. Създаването на складово стопанство през регистрационната форма активира ваш акаунт с едномесечен достъп. Забележка : За да получите достъп до интеграция с онлайн магазин моля свържете се с наш сътрудник. След като вече имате създадено складово стопанство и имате достъп до настройките на модул онлайн магазин трябва да инсталирате плъгина (линк има в статията) за връзка с API importer I-CASH (по вариант 2 по схеми - електронни магазини ). Влизате в админ панела на вашият онлайн магазин навигирате до WooCommerce Настройки ICASH. Тук въвеждате Домейн (V5), номер на стопанство (можете да откриете в мейла с данни за достъп до платформата) и връзка с касов апарат, ако ще ползвате плащания в брой въвеждате 1. Запазвате настройките и навигирате до woocommerce Настройки Разширени Rest API. Трябва да се добави ключ с потребител с права за Четене и Писане.

2 Данните от този ключ трябва да се въведат в I-CASH Настройки Други Онлайн магазин. Виж снимката долу. Настройки онлайн магазин Легенда: 1. Потребителски ключ генериран от API на WooCommerce 2. Секретен ключ генериран от API на WooCommerce 3. В зависимост от версията на Woocommerce. За повече информация Версия в горе посочения линк ще получите информация 5. Списък на всички обекти в складовото стопанство в icash могат да бъдат активирани няколко обекта, към които да има закачени касови апарати или да работят само по банков път. Когато интегрираме онлайн магазин задължително към обекта трябва да има закачен касов апарат. 6. Домейн на онлайн магазина 7. Задаване на интервал (в минути), през който крона да обхожда базата и да синхронизира при направени промени 8. При пуснат касов модул тук се визуализират всички касови апарати въведени в складовото стопанство.можете да ги видите в ICASH в меню Настройки Фирма Каосви апарати(физически). 9. Списък с всички банкови сметки въведени в номенклатурите на I-CASH 10. Избор на плащания в онлайн магазина, за които клиента на онлайн магазина плаща и доставка. Създава се услуга в ICASH с цена зададена от администратор на онлайн магазина 11. Тук ще се визуализират всички видове плащания активирани в WooCommerce 12. Плащане Банков превод - при избор от страна на клиента на този вид плащане в онлайн магазина Icash ще генерира уникален номер на продажбата, но няма да принтира бележка. 13. Плащане Наложен платеж - при избор от страна на клиента на този вид плащане в онлайн магазина Icash ще разпечати бележка. 14. Плъгина поддържа два статуса, като се създава кука (куката се създава след избор на бутона Старт) и можете да я видите в настройки разширени webhooks на woocommerce. Когато е активна куката поръчките влизат в I-Cash. Когато е на пауза (спряна) поръчките влизат в админ панела на WooCommerce, но не се отразяват в I-Cash.

3 забележка : куката се активира и деактивира от бутона старт/стоп в настройки на I-Cash. забележка : крон обхожда всички поръчки в woocommerce и изпраща всички поръчки в статус Обработка към I-Cash. Въвеждате двата ключа от потребителя във WooCommerce. Избирате Api type и Api version. Избирате обекта, в който ще влизат поръчките като продажби в ICASH. Въвеждате адреса на онлайн магазина, в полето интервал за синкване (Syncinterval) въвеждате единица. Избирате касата през която ще минават плащанията и начина на плащане по банков път с коя сметка е обвързан (тези номенклатури трябва предварително да са подготвени във вашето складово стопанство). Последните две колони са свързани с видовете плащания, кой са в брой и изискват касова бележка и кои са по банков път и не изискват принтиране на фискален бон. Тези плащания са индивидуални за всеки един клиент и зависят от настройките подготвени в WooCommerce и видовете плащания в ICASH. След като запазите вече можете да прехвърлите информацията от онлайн магазина в I- CASH. Вариант 1: ЗАПИС НА ГРУПИТЕ ОТ МАГАЗИНА В I-CASH Трябва да подготвите артикулните групи по аналог с категориите в Онлайн магазина (Стоки артикулни групи Добави артикулна група).след като създадете дубликат на всяка една категория от Вашия онлайн магазин : Навиграте до Стоки Онлайн магазин Артикулни групи. Избирате бутона Прехвърли непосредствено след надписа Запис на групите от онлайн магазина в I-CASH. В този момент трябва да имате списък с всички категории от онлайн магазина и всички групи, които сте създали в I-CASH. Следва групиране : избирате редакция на първате категория от онлайн магазина (оцветена в син цвят) отваря се попъп прозорец, в който задавате на коя група артикули от I-CASH съответства.

4 Редактиране обединяване на групи и категории След което запазвате. Двете гупи ще се обединят в една, която ще се оцвети в зелен цвят. В крайна сметка трябва да постигнете резулта от снимката долу(колона Статус). Списък групи Забележка : ако категорията няма родител собствената позиция в магазина (WooCommerce) ще е 0 както е посочено на снимката. Вариант 2: ЗАПИС НА ВСИЧКИ ГРУПИ ОТ МАГАЗИНА СЪС СЪЗДАВАНЕ НА СЪЩАТА ГРУПА В ICASH Това прехвърляне ще създаде всички категории от WooCommerce в I-Cash. Във вариант 1 можете да си създадете артикулни групи,, които могат да не съответстват по име на категориите в онлайн магазина. Вариант 2 те се копират.

5 След което преминаваме към последна стъпка : прехвърляне на артикулите от Онлайн магазина в I-CASH. Трябва да навигирате до Стоки Онлайн магазин Артикули и да изберете бутона Прехвърляне непосредствено след надписа Запис на артикулите от магазина в I- CASH. Това ще доведе до наливане на всички артикули oт магазина в I-CASH( име на артикула, продажна цена, артикулен номер съответстващ на каталожен номер в онлайн магазина, категория, в която е ситуиран в WooCommerce). Първа поръчка След като сме интегрирали двете системи трябва да инсталираме модула за бързи продажби и да го свържем с касовия апарат избран в настройките на онлайн магазина (виж снимка Настройки онлайн магазин поле Каса). Описание на процеса можете да видите в Ръководство за работа с търговски софтуер. Вече сме готови да приемем първата поръчка. След като клиета посети онлайн магазина и подготви продуктите в кошницата, той трябва да избере начина по който ще заплати. В този конкретен случай клиента има възможност за заплати по банков път и с наложен платеж (виж снимка Настройки онлайн магазин). При избор, на който и да е от двата метода на плащане при финализиране на поръчката в онлайн магазина се прави връзка с касовия апарат и се генерира УНП. Ако е избран метод на плащане в брой от касовия апарат ще се принтира фискален бон (виж снимка Данни за поръчка). За да се принтира бележка трабва да са изпълнени всички условия изброени горе (коректно направена интеграция между двете платформи, инсталиран и стартиран модул за бързи продажби и вързан към него касов апарат). Ако в момента на поръчка от онлайн магазина едно от изброените условия не е спазено клиента няма да успее да финализира поръчката си (виж снимка Грешка). В този случай се изпраща инфромация до админа на сайта, за да се предприемат съответните действия за включвавне на касата онлайн (възобновяване на връзката с касовия апарат). В зависимост от статуса на куката имаме два основни сценария : Ако куката е активна продажбата ще се прехвърли и ще принтира касова бележка, ако е в брой или ще се прехвърли без да принтира касова белажка, ако е избрано плащане по банков път. Ако куката е на пауза поръчката ще се появи в списъка с поръчки със статус Обработка. Тук вариантите са много и различни. Има възможност поръчката да е откаже от администратора и да се подготви нова поръчка от админ панела (като попълни данни и начин на плащане), ако има разминавания между поръчката и желанието на клиента (след проведен разговор с клиента). Ако клиента няма претенции към направената от него поръчка то администратора на сайта може да принтира бележка от бутона най в дясно на реда. След като се принтира бележка (ако е в брой) статуса на поръчката ще премине в printeduuid.

6 Данни за поръчка Грешка не е намерен касов апарат Направената поръчка се визуализира в Woocommerce (виж снимка продажби в WooCommerce) и в ICASH (виж снимка продажби в ICASH). Като за всички импортирани заявки/поръчки в ICASH се съхранява следната структурирана информация (виж снимка импортери) : дата и време на импорт в СУПТО; източник на импорта наименование на онлайн платформата, име / псевдоним / идентификатор на търговеца в платформата; уникален номер на заявката / поръчката, присвоен в онлайн-платформата; пълни данни за всяка импортирана заявка / поръчка (съгласно т. 2); за всички импортирани заявки/поръчки софтуерът прави обвръзка между номерата им, присвоени в онлайн-платформата и генерираните за тях УНП.

7 Продажби в WooCommerce Продажби в ICASH Импортери Следващите два скрийншота са на едни и същи поръчки в Woocomerce и автоматичното им отразяване в таблицата с импортери в icash.

8 Лист с поръчки в админа на онлайн магазина Лист с импортирани поръчки в Icash Последните две справки са видни от одиторския профил, който може да бъде достъпен от оторизирано лице на НАП, посредством данни предоставени от клиент или от фирмата производител. Допълнителни настройки, плъгини : 1. Постоянните връзки (Permalinks) в настройки трябва да са от тип: име на публикация (Post name) 2. Интеграцията се осъществява от потребител manager след генерирани ключове. 3. За да използвате складови наличности трябва за всички артикули в woocommerce да сe включи управление на наличности.

9 Складови наличности се управляват от ICASH. След направена доставка в софтуера се синхронизират количетвата от меню Стоки Онлайн магазин Артикули 4. При приключена поръчка в WooCommerce без генерирано УНП в админа панела на онлайн магазина тя влиза със статус Обработка. При промяна на статуса на Задържана и след обхождане на поръчките от крона трабва да принтира бележка (ако е в брой) и да промени статуса на printeduuid. До тази ситуация се стига когато няма връзка с касовия апарат. Проверете дали е стартиран пос-а и дали е осъществена връзка с касовия апарат. 5. При работа с продукти с вариации след синхронизиране ICASH създава различен продукт за всяка вариация. Всички вариации влизат с едно и също име и с различен код (въведен във вариацията). 5.1 Всяка една вариация е със свой уникален номер (SKU), който влиза в i-cash като артикулен номер. Всяка една вариация е с управление на наличности. При създаване на продукт с вариации в основния не задавате управление на наличности и да въвеждате код(sku). Ако въведете тези данни и създадете две вариации в I-Cash ще влязат (създадат) три продукта. 6. Управление на наличности: задължително трябва да е упоменато включването на управлението на наличности на ниво продукт в данните за продукт във WooCommerce. При създаване на доставка в ICASH от меню Операции Доставки Нова Доставка : Наличностите се заприхождават в склада след запазване на доставката и след последвало обхождане от Crone тези артикули, който са с променени количества се прехвърлят в WooCoomerce. По същият начин работи и резивията в ICASH : меню Операции Ревизия Нова ревизия. След приключване на операцията се обновяват количествата в склада, след което поредното онхождане на Crone ще се сменят количествата в WooCommerce. 7. Ако не е акривиран ssl сертификат на сайта няма да можете да осъществите интеграцията. Задължително изискване е https протокол. 8. Сторно операции (рекламации) се правят от модула за бързи продажби. Повече информация можете да намерите в пълното ръководство, в блога на сайта или на канала ни в youtube.

10 9. Работа с рецепти Поръчките в woocommerce са на бройка. Ако трябва да се следят наличности на наливни артикули трябва да се подготвят т.н. рецепти в i-cash. В канала на i- cash в YouTube можете да видите как става създаването на рецепта. В I-Cash се следят количества на съставни артикули, който участват в рецептите. За това количеството на тези артикули винаги е 0. При синхронизация наличностите в онлайн магазина също ще а 0. За това тези продукти трябва да са виртуални в WooCommerce. 10. Иконата за принтиране на бележки се визуализира в колона Действия, която може да се активира от настройки на изгледа на поръчките във WooCommerce.

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Облачна услуга за дистанционна връзка с касови апарати с марка ELTRADE Инструкции за употреба Характеристика на продукта ELTRADE Cloud е услуга, която свързва в облак касовите апарати на една фирма с базата

Подробно

WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отва

WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отва WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отварянето на линка на портала http://bt.bg73.net/ се визуализира

Подробно

ICS Natioanal

ICS Natioanal РЪКОВОДСТВО ЗА ВЪНШНИ ПОТРЕБИТЕЛИ Март 2019 г. История на промените Дата Версия Описание Автор 28.09.2018 1.0 Ръководство за потребителя ИО АД 07.03.2019 2.0 Ръководство за потребителя ИО АД СЪДЪРЖАНИЕ:

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно

1 КаБел ЕООД Документация за софтуерния продукт КаБел ЕООД, подпомагащ организация на складовата дейност в железария Автор: Румен Ангелов История на в

1 КаБел ЕООД Документация за софтуерния продукт КаБел ЕООД, подпомагащ организация на складовата дейност в железария Автор: Румен Ангелов История на в 1 КаБел ЕООД Документация за софтуерния продукт КаБел ЕООД, подпомагащ организация на складовата дейност в железария Автор: Румен Ангелов История на версиите 1.10 *подредба име, размер в наличност екран

Подробно

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Европейки фонд за регионално развитие Инвестираме във вашето бъдеще ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА Развитие на конкурентоспособността на българск

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Европейки фонд за регионално развитие Инвестираме във вашето бъдеще ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА Развитие на конкурентоспособността на българск BG161PO003-1.1.06-0022-C0001 Ръководство за работа със системата Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма на българската икономика 2007-2013, съфинансирана от Европейския

Подробно

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел. 0888-640825, 0877-660667 office@edis-bg.com, https://www.edis-bg.com ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТА \ Пловдив, юни 2019 г. - 1 - 1. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕКУЩАТА

Подробно

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата... 2 2. Избор на събитие...5 3. Избор на места (Попълване на заявка)... 7 4. Резервация на места...

Подробно

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия 6.0.0 за 2019 г. Последна актуализация на указанието: 01.02.2019 г. Препоръка: Да се извърши от системен администратор! Изисквания

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation FREE PPT TEMPLATES ЕНСИС МОБИЛЕН INSERT THE TITLE СКЕНЕР OF YOUR PRESENTATION HERE СЛЕДЕНЕТО НА НАЛИЧНОСТИ НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО-ЛЕСНO! www.nsys-bg.com www.nsys.bg Free PPT _Click to add title ZEBRA KIT

Подробно

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате или

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате   или Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате www.google.com или www.google.bg. Няма значение кой адрес ще напишете. Най-вероятно

Подробно

ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ СОФИЯ НИЛ ПО КОМПЮТЪРНА ГРАФИКА И ГИС СОФТУЕРНА ГРУПА АКСТЪР тел./факс(02) , (02) ; E-MAI

ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ СОФИЯ НИЛ ПО КОМПЮТЪРНА ГРАФИКА И ГИС СОФТУЕРНА ГРУПА АКСТЪР тел./факс(02) , (02) ;   E-MAI ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ СОФИЯ НИЛ ПО КОМПЮТЪРНА ГРАФИКА И ГИС СОФТУЕРНА ГРУПА АКСТЪР тел./факс(02) 965-3469, (02) 965-2422; HTTP://WWW.ACSTRE.COM E-MAIL: OFFICE@ACSTRE.COM АКСТЪР Портал за електронни административни

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ НОВО: За учебната година в електронната платфо

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ НОВО: За учебната година в електронната платфо РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ НОВО: За учебната 2019-2020 година в електронната платформа се въвеждат занимания по интереси, финансирани

Подробно

Допълнения в периода Версия Модул УПТО Във връзка с промените в Наредба Н-18 е разработен специализиран модул за Управлен

Допълнения в периода Версия Модул УПТО Във връзка с промените в Наредба Н-18 е разработен специализиран модул за Управлен Допълнения в периода 29.05.2019 15.07.2019 Версия 4.43.0 Модул УПТО Във връзка с промените в Наредба Н-18 е разработен специализиран модул за Управление на Продажбите в Търговски Обекти (УПТО) към СКИПТЪР(i).

Подробно

Microsoft Word - Помощен файл ЯНАК МИНИ.doc

Microsoft Word - Помощен файл ЯНАК МИНИ.doc 1 Съдържание на помощния файл Янак Мини: Увод 2 страница Обща информация касаещи изискванията към софтуера 3 страница. УНП Точка 9-4 страница Одиторски профил - 6 страница Модул Янак Старт 7 страница Програма

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

Release notes_V3.0_BG

Release notes_V3.0_BG БЕЛЕЖКИ КЪМ ВЕРСИЯ V3.0 Hilti ON!Track Дата на излизане: 09.06.2018 г. 1 Важни моменти на версията 2 2 Нови функции 3 2.1 От местоположение и количество в потвърждение на доставката 3 2.2 Потвърждение

Подробно

Microsoft Word - KAD_ID_portal.docx

Microsoft Word - KAD_ID_portal.docx Заявяване на проектен идентификатор през КАИС Портал kais.cadastre.bg към службите по геодезия, картография и кадастър I. През страница КАРТА се идентифицира имота: 1. Избира се намерения имот, като се

Подробно

IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен

IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен модул позволяващ Ви да наблюдавате и контролирате алармената си система

Подробно

Online кандидатстване след VII клас За учебната 2019/2020 година имате възможност да подадете Вашето заявление за участие в първи и трети етап на клас

Online кандидатстване след VII клас За учебната 2019/2020 година имате възможност да подадете Вашето заявление за участие в първи и трети етап на клас Online кандидатстване след VII клас За учебната 2019/2020 година имате възможност да подадете Вашето заявление за участие в първи и трети етап на класиране за прием в VIII клас по интернет или на място,

Подробно

Услуга Web Presence Описание на услугата Версия: 4.0 Май 2018 Страница 1 от 7

Услуга Web Presence Описание на услугата Версия: 4.0 Май 2018 Страница 1 от 7 Услуга Web Presence Описание на услугата Версия: 4.0 Май 2018 Страница 1 от 7 Съдържание 1 Обща информация... 2 2 Описание на услугата... 2 2.1 Предлагани пакети... 2 2.1.1 Business... 4 2.1.2 Business

Подробно

Microsoft Word - Techn zad 2017-M1

Microsoft Word - Techn zad 2017-M1 ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ за предоставяне на достъп до специализирана уеб-базирана електронна платформа, позволяваща провеждане на Национално онлайн външно оценяване на дигиталните компетентности на учениците

Подробно

ВНИМАНИЕ

ВНИМАНИЕ ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА С ПЛАТФОРМА ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ НА ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ХАРМОНИЯ 1 ООД В тези инструкции ще намерите: 1. Как да влезем в плаформата за обучение?

Подробно

Десислава Цокова ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регис

Десислава Цокова ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регис Десислава Цокова dtsokova@pgaz.org ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регистрация. ВЪВЕДЕНИЕ LearningApps.org е Web сайт, подкрепящ

Подробно

Потребителско ръководство за платформа за кандидатстване по НП на МОН v0.4 2

Потребителско ръководство за платформа за кандидатстване по НП на МОН v0.4 2 Потребите)с+о ръ+о-одст-о за п)атформа за +андидатст-ане по Национа)ни програми (НП) +ъм Министерст-о на образо-анието и нау+ата Адрес: http://np.mon.bg/ Съдържание Работа с платформата... 3 Смяна на паролата...

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ Версия Ноември 2018 г.

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ Версия Ноември 2018 г. РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ Версия 1.0 8 Ноември 2018 г. 1 Регистрация на потребител Информационната система осигурява регистрация на следните групи потребители:

Подробно

Допълнения в периода Версия Модул Документи Към Права на достъп до екземпляри документи е добавено право Изтриване на док

Допълнения в периода Версия Модул Документи Към Права на достъп до екземпляри документи е добавено право Изтриване на док Допълнения в периода 25.04.2019 28.05.2019 Версия 4.42.0 Модул Документи Към Права на достъп до екземпляри документи е добавено право Изтриване на документ. Новото право е с по-нисък приоритет от правото

Подробно

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО 6.6 1. ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА. 1.1. Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтеглената актуализация (файл aso6600.exe) в папката, където

Подробно

СЪДЪРЖАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ ЕЛЕКТРОНЕН КАСОВ АПАРАТ PERFECT S 01 К Р АТ К А ИН СТ РУК Ц ИЯ ЗА МОНТ АЖ И ЕК СПЛО АТ АЦ ИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни www.daisy.bg ПОСТАВЯНЕ НА ХАРТИЕНА РОЛКА При

Подробно

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управлвние на климатика. GWG04Eng-1 Отворете панела 1. Инсталиране

Подробно

СЪДЪРЖАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ ЕЛЕКТРОНЕН КАСОВ АПАРАТ e.xpert 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни www.daisy.bg СМЯНА НА ХАРТИЕНА РОЛКА При работа с ЕКАФП се

Подробно

“ Ада – софт “ – софтуер за автоматизиране на финансово – счет

“ Ада – софт  “ – софтуер за автоматизиране на финансово – счет Офис София ж.к. Младост 1, бл.27 тел.: (02) 974 43 50 (02) 974 37 39 e-mail: office@ada-soft.bg РАЗРАБОТКА, ПРОДАЖБА И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ СОФТУЕР. ОДИТ РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА ISO 9001:2008 от Bureau

Подробно

9-P550S UM (BULGARIAN)

9-P550S UM (BULGARIAN) 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ЗАПОЗНАВАНЕ С ВАШИЯ НОВ ТЕЛЕФОН Научете повече за приложенията, ключовете, дисплея и иконите на Вашия телефон. Клавиши Вижте 1.1 - страница 3 Следната таблица Ви предлага

Подробно

Micro C 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни

Micro C 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни Micro C 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни www.daisy.bg ХАРАКТЕРИСТИКИ При работа с ЕКАФП се използва следната хартиена лента

Подробно

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

Online кандидатстване след VII клас За учебната 2019/2020 година имате възможност да подадете Вашето заявление за участие в първи и трети етап на клас

Online кандидатстване след VII клас За учебната 2019/2020 година имате възможност да подадете Вашето заявление за участие в първи и трети етап на клас Online кандидатстване след VII клас За учебната 2019/2020 година имате възможност да подадете Вашето заявление за участие в първи и трети етап на класиране за прием в VIII клас по интернет или на място,

Подробно

Препоръчваме да се използват следните браузери: Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari. За явяване на изпит и успешна регистрация е необходимо ПРЕДВАР

Препоръчваме да се използват следните браузери: Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari. За явяване на изпит и успешна регистрация е необходимо ПРЕДВАР Препоръчваме да се използват следните браузери: Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari. За явяване на изпит и успешна регистрация е необходимо ПРЕДВАРИТЕЛНО: 1. Да се заплати определената такса и платежният

Подробно

Microsoft Word - Release notes Word document.docx

Microsoft Word - Release notes Word document.docx BenchMark MobileTrader Ръководство за употреба 2 Съдържание Отчет за сметка... 3 Основно Меню... 3 Търсене на инструменти... 4 Цени и Търговия... 5 Модул за Търговия... 6 Поставяне на поръчка... 7... 7

Подробно

НАРЕДБА 4 от 31 май 2019 г. за специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти Раздел I Общи положения Чл. 1. С

НАРЕДБА 4 от 31 май 2019 г. за специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти Раздел I Общи положения Чл. 1. С НАРЕДБА 4 от 31 май 2019 г. за специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти Раздел I Общи положения Чл. 1. С тази наредба се уреждат условията и редът за: 1. предоставяне,

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 СЪДЪРЖАНИЕ МОНТАЖ... Стр.3 СТАРТИРАНЕ НА ДОЗАТОРА... Стр.4 ГЛАВНО МЕНЮ... Стр.7 НАСТРОЙКА НА РАБОТНА ПРОГРАМА... Стр.10 КАЛИБРИРАНЕ... Стр.16 ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойн

УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойн УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойник на детето: Всички полета, отбелязани със звездичка,

Подробно

http://it.souprovadia.info 1. Какво е облак (Cloud) Най-общо: Технологии и услуги (софтуер, хардуер, масиви от данни), достъпни през интернет; Разполагаме с... Място, където може да се качват файлове,

Подробно