БЕЗЖИЧНА КАМЕРА МИНИ. РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА Модел: V380 PRO

Размер: px
Започни от страница:

Download "БЕЗЖИЧНА КАМЕРА МИНИ. РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА Модел: V380 PRO"

Препис

1 БЕЗЖИЧНА КАМЕРА МИНИ РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА Модел: V380 PRO Благодарим ви, че избрахте нашата безжична камера SESNSORI. Защитете дома и близките си по интелигентен начин! Следете всичко по всяко време и наблюдавайте на живо през вашия мобилен телефон. Камерата изпраща съобщения на телефона ви и запазва хронологията в картата памет и по този начин вие можете да ги проверявате записите по-късно. Панорамната гледка ви позволява да виждате всичко, което се случва в или извън дома ви.

2 ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА: 1 x Wifi камера SENSORI 1 x USB кабел за зареждане 1 x Магнитна стойка 1 х Ръководство за употреба ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ: Материал: ABS Поддържани приложения: Android/IOS Размер: 4,3*3,5*2,5 см Тегло: 180 гр Резолюция на камерата: 1920*1080 P Издръжливост на батерията: 180 минути Входящо напрежение: DC-5V/1A Литиево-полимерна презареждаща се батерия Цвят: черен ВНИМАНИЕ - Не отваряйте/променяйте устройството, тъй като това може да причини повреда на уреда и да анулира гаранцията. При необходимост от ремонт се консултирайте с продавач или упълномощен сервизен център. - Не използвайте аксесоари или захранване, различни от тези, който са описани и включени в комплекта, в противен случай това може да анулира гаранцията. - Пазете от влага. Не поставяйте устройството във вода и го предпазвайте от дъжд, морска вода или среда с висока влажност. Не използвайте устройството в близост до вана, душ, мивка, басейн и други.

3 - Пазете го от високи температури. За да избегнете повреда на устройството, използвайте само при температура от 0 ~ +40 C (32 ~ 104 F). - Не носете устройството изведнъж от горещо на студено място или обратно. Това може да причини повреда във вътрешността на устройството, като предизвика конденз. - Деца не трябва да играят с устройството. - В случай на неизправност и/или повреда не се опитвайте да ремонтирате устройството сами. Ако решите да изхвърлите устройството се уверете, че го правите спрямо местното законодателство. - За да предотвратите токов удар, НЕ ОТВАРЯЙТЕ УСТРОЙСТВОТО! - Не се опитвайте сами да го ремонтирате и се уверете, че всеки ремонт се извършва само от подходящо квалифициран техник. - Въпреки че устройството е проверено, неговото използване и последствията са строга отговорност на потребителя УСТРОЙСТВО 1. Лещи 2. Бутон Вкл/Изкл 3. Индикатор за зареждане 4. Wi-Fi индикатор 5. Бутон за избиране на режим 6. Слот за Micro SD карта 7. Вход за зареждане НАЧАЛНИ СТЪПКИ Когато разопаковате устройството, първо трябва да включите адаптера и микро-usb кабела, за да пуснете камерата си SENSORI и след това следвайте останалите стъпки, за да завършите настройките.

4 Бележка: за съхранение на видеозаписи ви препоръчваме да използвате SD карта. Този пакет НЕ включва такава, което налага да си я закупите отделно. ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО Има два модела на камерата Sensori. Камерите се различават само по приложението, което се използва. Разберете кой модел камера използвате чрез приложените инструкции на английски език и дали камерата има QR код на дъното. V380 PRO Сканирайте QR кода с мобилен телефон, за да изтеглите приложението V380 Pro. Телефон с Android може да изтегли V380 Pro от Google play, а iphone може да изтегли V380 Pro от App Store. Отворете приложението и създайте профил или влезте без профил (Свържете се без акаунт).

5 ВКЛЮЧЕТЕ УСТРОЙСТВОТО Натиснете бутона за включване. След като камерата е включена, изпълнете стъпките по-долу, за да завършите настройката: 1. Докоснете ''+'' и след това next (''следващ'') 2. Изчакайте да се появи acess-point established ( установена точка за достъп ) или waiting for WiFi smartlink configuration ( чакане за конфигурация на WiFi линк ), сега може да свържете камерата към Wi-Fi. 3. Ако се появи известие, което гласи acess-point established, изберете метод A или B за конфигуриране на камерата. 4. Ако се появи известие, което гласи waiting for WiFi smartlink configuration, изберете метод C за конфигуриране на камерата.

6 Ако не откриете връзка или известие, използвайте метод В. А. БЪРЗА КОНФИГУРАЦИЯ Android: Докоснете acess-point established и изберете MV + ID, за да продължите. Изберете вашата Wi-Fi мрежа, въведете паролата, докоснете confirm (''потвърди'') и камерата ще се свърже с wi-fi. След като камерата се свърже, тя ще бъде показана в списъка с устройствата. Последната стъпка за настройка е да зададете парола на камерата. ios: Докоснете access-point established, отидете на настройките на вашия телефон, докоснете Wi-Fi и свържете MV + ID Изчакайте лентата на състоянието да покаже иконата wifi, след това се върнете в приложението и докоснете next Изберете вашата Wi-Fi мрежа, въведете паролата, докоснете confirm и камерата ще се свърже с Wi-Fi. След като камерата се свърже, тя ще бъде показана в списъка с устройствата. Последната стъпка за настройка е да зададете парола на камерата. В. HOT SPOT КОНФИГУРИРАНЕ отидете на настройките на вашия телефон, докоснете wi-fi и свържете MV + ID. изчакайте лентата на състоянието да покаже иконата wifi и след това се върнете в приложението, отворете списъка с устройства и то ще се покаже. Вече имате възможност да следите камерата в реално време, посредством LAN връзка, но за имате връзка с нея от разстояние, трябва да изпълните следните стъпки: Докоснете settings network change to wi-fi station mode ( настройки - мрежа - промяна на режима на wi-fi ), след това изберете вашата wi-fi мрежа, въведете паролата, докоснете confirm и камерата ще се свърже с wi-fi. След като камерата е свързана, вече е готова за

7 използване. C. WI-FI SMART LINK КОНФИГУРАЦИЯ - Докоснете waiting for wifi smartlink configuration, въведете паролата за Wi-fi, след което идентификатора на камерата и натиснете next - След като камерата се свърже, тя ще се покаже в списъка с устройствата. - Последната стъпка за настройка е да зададете парола на камерата. ПРЕГЛЕД По-долу са представени снимки, които показват визуализация на приложението, докоснете бутона за пускане, за да ги прегледате. СЪХРАНЕНИЕ В ОБЛАК Когато камерата заснеме движещ се обект, ще се задейства аларма и ще се качи видео в облак, потребителите могат да преглеждат записи от него, дори устройството или SD картата да бъдат откраднати. Купете пакет 1. Докоснете иконата. 2. Натиснете buy a new package ( купете нов пакет ). 3. Изберете subscribe ( абонирайте се ) и така ще поръчате пакет.

8 Активирайте пакета Докоснете activate ( активиране ) и облачното пространство вече ще е активно. Плъзгане Деактивирайте пакета 1. Деактивирайте от cloud storage service ( облачното пространство за съхранение ). 2. Докоснете vertifi code ( верификационен код ), кодът ще бъде изпратен на вашия телефон или имейл, които използвате за регистрация в приложението. НАСТРОЙКИ НА АЛАРМАТА Когато камерата открие движещ се обект, тя ще изпрати известие на приложението. Докоснете settings ( настройки ) и след това изберете alarm ( аларма ).

9 ПОВТОРНО ИЗПЪЛНЕНИЕ Влезте в интерфейса за преглед на записи и докоснете replay ( повторно изпълнение ), можете да изберете записи от SD карта или от облака и да зададете желаната дата, за да намерите записа, който искате да гледате. ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ Когато функцията за проследяване на движение е активирана, камерата автоматично засича и проследява движещия се обект. Можете да намерите опцията в интерфейса за преглед.

10 Докоснете motion track ( текущо проследяване'') и след това активирайте motion track ( проследяване на движение ). HDWIFICAM PRO 1. Изтеглете безплатно приложението HDWiFiCam Pro, използвайки QR кода в инструкциите или чрез Google Play. 2. Натиснете Allow ( Разреши ) 4 пъти. 3. Свържете камерата към компютъра си чрез USB кабел. 4. Натиснете бутона ON ( Включи ) и го задръжте докато се появи лилава светлина 5. Включете безжичния Wi-Fi на вашия компютър. 6. Включете Wi-Fi връзката на телефона си и изберете името на камерата DGK-XXXXX-EFDKK. 7. Отидете на HDWiFiCam Pro и натиснете знака +, за да свържете камерата към телефона си.

11 8. Изберете втората опция Add online camera ( Добавяне на онлайн камера ) 9. Натиснете Scan QR code ( Сканиране на QR код ) и сканирайте QR кода в долната част на камерата с телефона си. 10. Натиснете Sure ("Сигурни") (OK) и изберете камерата. 11. Камерата е успешно свързана и готова за снимане. След това камерата ще показва, че е онлайн. Щракнете върху камерата, която току-що добавихте, за да гледате видео в реално време. Можете да управлявате устройството във видео интерфейса. ИКОНИ И БУТОНИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО Тази икона е функция на други устройства и е безполезна за този продукт. Потребителите могат да чуят звука на камерата, ако имат двупосочен гласов домофон (съответно трябва да закупят такава камера). Правете снимки и записвайте видео файлове. Направете изгледа на изображението вертикално и хоризонтално. Превключвател за светлината на камерата и превключвател за нощно виждане.

12 Регулирайте яркостта и контраста, настройвайте звука на домофона. Гледайте видеоклипове от SD картата. Други спецификации на приложението Гледайте видео в реално време Преглеждайте снимки, направени от камерата Преглеждайте видео файлове на вашето мобилно устройство Вижте записите на алармата Въпроси и отговори 1). Не можете да откриете LAN връзка? Уверете се, че телефонът и камерата ви са свързани към един и същ рутер за интернет. 2). Камерата не записва? Форматирайте SD картата в приложението си на телефона или я извадете от устройството и я форматирайте на вашия компютър. Тогава поставете SD картата отново. Ако индикаторът за запис винаги е изключен, има някакъв проблем в самата SD карта. Когато захранването е включено, изключете камерата и извадете SD картата. 3). Сканирането на QR кода не работи? Уверете се, че камерата е обърната право към QR кода, след което преместете телефона. 4). Мобилното приложение "V380 Pro / HDWiFiCam Pro" и CMS на вашия компютър не могат да получат достъп до камерата едновременно? Само един потребител може да използва акаунта. Регистрирайте различни акаунти, ако искате повече хора да използват приложението. 5). Не получавате известия на имейл? Уверете се, че имейлите не са в папката ви със спам.

13 Инструкции за рециклиране и изхвърляне Този знак показва, че продуктът не трябва да се изхвърля с други битови отпадъци в рамките на Европейския съюз. За да намалите вредите за околната среда или човешкото здраве, причинени от неправилното изхвърляне на битови отпадъци, рециклирайте продукта, за да може частите му да бъдат използвани отново. За да върнете използваното устройство, моля, използвайте системата за връщане и събиране или се свържете с търговеца, от където е закупен продуктът. Те могат да се погрижат за екологичното рециклиране на продукта. Декларация на производителя, че продуктът отговаря на всички директиви, приложени от Европейската комисия. ИМЕ НА ПРОДУКТА: БЕЗЖИЧНА КАМЕРА

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

HPRECV3BK_Notice.indd

HPRECV3BK_Notice.indd BLUETOOTH ТОНКОЛОНА Инструкции за употреба AUX DC 5V SD MIC LED Характеристики на продукта 1. Bluetooth безжична технология 2. AUX вход за слушалки 3. FM радио 4. Поддържа карта памет( MP3 аудио формати

Подробно

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на фърмуера. Ако не сте уверени,че можете да извършите актуализирането

Подробно

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управлвние на климатика. GWG04Eng-1 Отворете панела 1. Инсталиране

Подробно

Control no:

Control no: Smart Access Работна процедура A. Предварително условиe... 2 1. Съвместимост със смартфон... 2 2. Избор на кабел... 2 a. Устройства на Apple (iphone 4/4s)... 2 b. Устройства на Apple (iphone 5/5c/5s)...

Подробно

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да актуализирате фърмуера за следните камери

Подробно



 Кратка инструкция за инсталиране (За Windows & Mac OS) Външна HD P2P IP Камера Mодел:FI9803EP Mодел:FI9803P Mодел:FI9903P Съдържание на опаковката IP Камера Адаптер CD Ethernet Кабел Монтажна стойка Wi-Fi

Подробно

OPERATING NOTES

OPERATING NOTES ЕКСПЛОАТАЦИОННИ УКАЗАНИЯ Упътване за настройване на безжична LAN мрежа: Как се регистрира климатик При безжичен LAN адаптер с идентификатор SSID, който започва с AP-. * Идентификаторът SSID е посочен на

Подробно

Armor XL

Armor XL Armor XL www.evolveo.com Уважаеми клиенти, благодарим Ви, че избрахте EVOLVEO Armor XL. Вярваме, че нашият продукт ще ви донесе много приятни моменти. Въведение 1. Смяна на режима 2. Звук + / - 3. Фенер

Подробно

9-P550S UM (BULGARIAN)

9-P550S UM (BULGARIAN) 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ЗАПОЗНАВАНЕ С ВАШИЯ НОВ ТЕЛЕФОН Научете повече за приложенията, ключовете, дисплея и иконите на Вашия телефон. Клавиши Вижте 1.1 - страница 3 Следната таблица Ви предлага

Подробно

Full HD камера в настолен часовник с датчик за движение: инструкция за експлоатация - SPY.BG

Full HD камера в настолен часовник с датчик за движение: инструкция за експлоатация - SPY.BG F U LL H D КАМЕ РА В НАС Т ОЛЕН ЧАС ОВ НИК С ДАТ ЧИК ЗА Д В ИЖ ЕНИЕ ИНСТРУКЦ ИЯ З А ЕК С ПЛОАТ АЦИЯ 1. Заредете добре устройството, като го оставите на зарядното поне 4 часа. 2. Поставете microsd карта

Подробно

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате или

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате   или Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате www.google.com или www.google.bg. Няма значение кой адрес ще напишете. Най-вероятно

Подробно

Ръководство за употреба TWS-05

Ръководство за употреба TWS-05 Безжични Bluetooth слушалки TWS-05 Ръководство за употреба (Онлайн версия) Моля прочетете това ръководство за употреба внимателно и го запазете за бъдеща справка. I. Изглед на продукта LED Индикатор/Микрофон

Подробно

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където водещ фактор е сигурността. Вградената LINUX операционна

Подробно

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Съдържание Работа с USB мишка... 3 Главно меню... 4 Преглед на живо... 5 Цифрово машабиране... 5 PTZ Управление... 6 Извикване на Предварителна настройка (Presets)

Подробно

4 БЪЛГАРСКИ Зареждане Сдвояване Носене Екрани Активност Сън Цели Напомняния Известия 13 Приложения...

4 БЪЛГАРСКИ Зареждане Сдвояване Носене Екрани Активност Сън Цели Напомняния Известия 13 Приложения... 4 БЪЛГАРСКИ Зареждане... 05 Сдвояване... 06 Носене... 08 Екрани... 09 Активност... 10 Сън... 11 Цели... 12 Напомняния... 12 Известия 13 Приложения... 14 Настройки... 15 Технически спецификации 16 П Р Е

Подробно

Упътване за употреба на Wi-Fi управление за климатици Midea

Упътване за употреба на Wi-Fi управление за климатици Midea Упътване за упoтреба QR код A (Android) QR код B (ios) ВНИМАНИЕ! QR код A и QR код B служат единствено за изтегляне на приложението. Забележка: внимателно прочетете това упътване, преди да започнете работа

Подробно

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?...

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... 2 Как да преместя избрания файл в друга папка?...

Подробно

Бебефон 2.4 GHz: инструкция за експлоатация - SPY.BG

Бебефон 2.4 GHz: инструкция за експлоатация - SPY.BG БЕБЕФ ОН 2. 4 GHZ ИНСТРУКЦ ИЯ З А ЕК С ПЛОАТ АЦИЯ Това е едно практично устройство, което ще ви помогне да държите вашето дете винаги под око. Бебефона е четириканален, с възможност за поддръжка на 4 камери

Подробно

Microsoft Word - Release notes Word document.docx

Microsoft Word - Release notes Word document.docx BenchMark MobileTrader Ръководство за употреба 2 Съдържание Отчет за сметка... 3 Основно Меню... 3 Търсене на инструменти... 4 Цени и Търговия... 5 Модул за Търговия... 6 Поставяне на поръчка... 7... 7

Подробно

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогнем да го усвоите по-лесно. Нека стане ваш Персонализирайте

Подробно

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще ви помогнат да изпитате удовлетворение от възможностите на Индивидуалното

Подробно

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно

Instrukcja użytkowania telefonu

Instrukcja użytkowania telefonu Наръчник myphone HAMMER 2 1 Съдържание: Съдържание:...2 Съдържание на опаковката на myphone Hammer 2:...4 Технически характеристика на myphone Hammer 2:...5 1. Дизайн на телефона въведение...6 Включване/Изключване...8

Подробно

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство Мебели Виденов - поща на Андроид устройство За помощ: todor.todorov@videnov.bg, тел. 0893 602 225 Съдържание Инсталиране на пощенски клиент...3 Начало на конфигурация...3 Email и парола...4 Настройки на

Подробно

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc Управляем генератор на амплитудно модулирани сигнали «БИОФОН» ПАСПОРТ (Инструкции за употреба) Прочетете преди употреба Съдържание: Съдържание на пакета...3 Характеристики на устройството...4 Дизайн и

Подробно

Color Touch Heating Thermostat

Color Touch Heating Thermostat Екотерм Проект ЕАД www.ecotherm.bg ИНСТРУКЦИЯ за монтаж и експлоатация на термостат с цветен сензорен дисплей HT-CS02 Редакция 2016 Термостат с цветен сензорен дисплей - HT-CS02 Термостатът HT-CS02 е дигитален,

Подробно

Instrukcja użytkowania telefonu

Instrukcja użytkowania telefonu Наръчник myphone Hammer 2+ Съдържание: 1 Съдържание:...2 Съдържание на опаковката на myphone Hammer 2+:...4 Технически характеристика на myphone Hammer 2+:...5 1. Дизайн на телефона въведение...6 Включване/Изключване...8

Подробно

http://it.souprovadia.info 1. Какво е облак (Cloud) Най-общо: Технологии и услуги (софтуер, хардуер, масиви от данни), достъпни през интернет; Разполагаме с... Място, където може да се качват файлове,

Подробно

CD275/270 Bulgarian quick start guide

CD275/270 Bulgarian quick start guide Ръководство за бързо инсталиране CD270/CD275 Какво има в кутията Слушалка * Базова станция (CD275) Зарядно устройство * Базова станция (CD270) Адаптер за електрозахранване * Телефонен кабел ** Ръководство

Подробно

Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless)

Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless) Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless) Преди да свързвате или използвате този продукт, моля, прочетете внимателно тези инструкции и запазете това ръководство за бъдеща

Подробно

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement (само

Подробно

WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отва

WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отва WEB портал за съобщаване на проблеми в СО Район Банкя Ръководство на потребителя I. Общ изглед на портала, вход и регистриране на потребител След отварянето на линка на портала http://bt.bg73.net/ се визуализира

Подробно

Installation manuals

Installation manuals 4P359542-2S Мрежова карта за безжична LAN връзка Ръководство за монтаж Мрежова карта за безжична LAN връзка Ръководство за монтаж Начална страница: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Подробно

Използване на Гугъл Диск

Използване на Гугъл Диск Използване на Гугъл Диск Основни действия, създаване на папки, документи и таблици Какво е Гугъл Диск (или Google Drive)? Google Drive е виртуален облак за съхранение, който може да използвате, за да пренасяте

Подробно

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx Онлайн актуализация на карти Общи указания онлайн актуализация на картата Тъй като картовите данни остаряват, се актуализират редовно. Съществуват следните възможности за актуализация в мултимедийната

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Облачна услуга за дистанционна връзка с касови апарати с марка ELTRADE Инструкции за употреба Характеристика на продукта ELTRADE Cloud е услуга, която свързва в облак касовите апарати на една фирма с базата

Подробно

Помощно ръководство Безжични стерео слушалки WH-XB700 Използвайте това ръководство, ако имате проблеми или въпроси. Актуализирайте софтуера на слушалк

Помощно ръководство Безжични стерео слушалки WH-XB700 Използвайте това ръководство, ако имате проблеми или въпроси. Актуализирайте софтуера на слушалк Използвайте това ръководство, ако имате проблеми или въпроси. Актуализирайте софтуера на слушалките и приложението Sony Headphones Connect до най-новата версия. За повече информация вижте следния уеб сайт:

Подробно

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN 802.11n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 БЪЛГАРСКИ Обзор NWD2105 е безжичен мрежови USB адаптер за Вашия компютър. NWD2105 е съвместим с WPS (Wi-Fi защитен

Подробно

Microsoft Word - IN 5061 Krokoměr PR039

Microsoft Word - IN 5061 Krokoměr PR039 Упътване за употреба IN 5061 Крачкомер insportline PR039 Въведение Благодарим ви, че избрахте този крачкомер. Това е кракомер, който показва време, брой стъпки, калории и др. полезна информация. За да

Подробно

‍ Ръководство за уеб свързване Вариант 0 BUL Приложими модели Това Ръководство за потребителя се отнася за следните модели: ADS-2500W и ADS-2600W Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя

Подробно

Десислава Цокова ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регис

Десислава Цокова ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регис Десислава Цокова dtsokova@pgaz.org ЗАБАВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ С LEARNING APPS НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ Компютър, интернет за създаването и ползването им. Регистрация. ВЪВЕДЕНИЕ LearningApps.org е Web сайт, подкрепящ

Подробно

Видеодомофон за апартамент - безжичен: инструкция за експлоатация - SPY.BG

Видеодомофон за апартамент - безжичен: инструкция за експлоатация - SPY.BG ВИ ДЕОДОМОФОН З А АПАРТ АМ ЕНТ - Б ЕЗ Ж ИЧЕН ИНСТРУКЦ ИЯ З А ЕК С ПЛОАТ АЦИЯ Видеодомофон за апартамент безжичен Практичен и много удобен уред, който ще ви позволи да наблюдавате какво се случва пред входната

Подробно

M03L Wired Laser Mouse

M03L Wired Laser Mouse Основни операции Натиснете и задръжте Бутон захранване за да включите устройството. То автоматично влиза в главното меню на Началния екран. Главното меню включва Книги, Музика, Снимки, Букмарки, Предпочитани,

Подробно

Microsoft Word _ _DT.doc

Microsoft Word _ _DT.doc Ръководство с инструкции Моля, прочетете следващите инструкции внимателно, преди да свържете този таймер с електрически уреди. Внимание! Не включвайте два или повече таймера заедно! Не потапяйте таймера

Подробно