ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ХАДЖИДИМОВО гр. Хаджидимово, ул. Димо Хаджидимов 46 тел , П Р О Т О К О Л 43

Размер: px
Започни от страница:

Download "ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ХАДЖИДИМОВО гр. Хаджидимово, ул. Димо Хаджидимов 46 тел , П Р О Т О К О Л 43"

Препис

1 1. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Утвърждаване на разходи. /вх / г./ 14.. С 13 за, 0 против, 3 въздържали се, Общински съвет -Хаджидимово взе следнoтo РЕШЕНИЕ 513 На основание чл. 21, ал.1, т. 6 от ЗМСМА, чл.124, ал.2 предложение първо от Закона за публичните финанси, Общински съвет гр.хаджидимово 1. Дава съгласие Кмета на община Хаджидимово да извърши Реконструкция на улица Гоце Делчев О.Т.324, до О.Т.323 по плана на град Хаджидимово; 2. Средствата в размер на лв. (шестдесет хиляди седемстотин петдесет и шест лева и седемдесет и две стотинки), необходими за реконструкцията ще бъдат осигурени от собствени приходи на общината. 3. Упълномощава Кмета на община Хаджидимово да извърши всички необходими действия за изпълнението на настоящото решение.

2 2. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Приемане на план за действие на общинските концесии за програмен период г. /вх / г./ 14.. С 14 за, 0 против, 2 въздържали се, Общински съвет -Хаджидимово взе следнoтo РЕШЕНИЕ 514 На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 8, ал. 9 от Закона за общинската собственост (ЗОС) и чл. 40, ал. 1 от Закона за концесиите (ЗК), в сила от г., във връзка с чл. 11, ал. 1, чл. 17, чл. 18, ал. 1 и чл. 19, ал. 1 и ал. 3 от Наредбата за изискванията за определяне на финансово- икономическите елементи на концесията, обнародвана в ДВ, бр. 44 от г. и чл. 27, ал. 4 и ал. 5 от ЗМСМА, след проведено поименно гласуване, Общинският съвет Хаджидимово Р Е Ш И: 1. На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 8, ал. 9 от Закона за общинската собственост (ЗОС) и чл. 40, ал. 1 от Закона за концесиите (ЗК), в сила от г., във връзка с чл. 11, ал. 1, чл. 17, чл. 18, ал. 1 и чл. 19, ал. 1 и ал. 3 от Наредбата за изискванията за определяне на финансово- икономическите елементи на концесията, обнародвана в ДВ, бр. 44 от г., Общински съвет Хаджидимово приема План за действие на общинските концесии в община Хаджидимово за програмен период г., съгласно Приложение, представляващо неразделна част от настоящото решение. 2. На основание чл. 8, ал. 10 от ЗОС планът за действие за общинските концесии да се обяви на населението по ред, определен в Наредбата по чл. 8, ал. 2 от същия закон и да се публикува на интернет страницата на общината. 3. На основание чл. 40, ал. 3, т. 6 от ЗК, във връзка с чл. 19, ал. 3 от Наредбата за изискванията за определяне на финансово- икономическите елементи на концесията, планът за действие за общинските концесии да се публикува в Националния концесионен регистър.

3 3. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Актуализиране на Програма за управление и разпореждане с общинска собственост в община Хаджидимово за 2018 година. /вх / г./ 14.. С 13 за, 1 против, 2 въздържали се, Общински съвет -Хаджидимово взе следнoтo РЕШЕНИЕ 515 На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 и т. 12 от ЗМСМА, във връзка с чл. 8, ал. 9 от ЗОС, Общински съвет Хаджидимово РЕШИ: Актуализира Програма за управлението на общинска собственост в община Хаджидимово за 2018 година, приета с Решение 397 от Протокол 34 от заседание проведено на год., като в приложение 2, в точка І Отдаване под наем, чрез публичен търг или публично оповестен конкурс се добавят следните точки: по ред ИМОТ 34. ПОМЕЩЕНИЕ със застроена площ от 100 м 2, находящо в приземния етаж на Двуетажна масивна сграда (читалище) изградена в УПИ (парцел) ІІ (втори) от квартал 36 по плана на село Абланица, община Хаджидимово, обл. Благоевград, при граници (съседи) на помещението: от север и запад помещение на Община Хаджидимово, изток и от юг външна стена и от горе помещение на Община Хаджидимово, актуван с Акт за частна общинска собственост 41/ год.

4 35. Терен за ВТО с площ от 20 (двадесет) квадратни метра - отреден за търговска дейност, находящ се в западната част на УПИ (парцел) ІІ (втори), до имот с планоснимачен 528 от квартал 20 (двадесети) по плана на град Хаджидимово

5 4. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Промяна на начина на трайно ползване на имот общинска собственост. /вх / г./ 14.. С 13 за, 2 против, 1 въздържал се, Общински съвет следнoтo -Хаджидимово взе РЕШЕНИЕ 516 Общински съвет Хаджидимово, на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 25, ал. 9 от ЗСПЗЗ и чл. 78а от ППЗСПЗЗ РЕШИ: 1. Дава съгласие да бъде променен начина на трайно ползване на недвижим имот, представляващ: ПАСИЩЕ, МЕРА с площ от дка (сто и дванадесет декара двеста и четиридесет квадратни метра), находяща се в местност КОКОШКИТЕ в землището на град Хаджидимово, ЕКАТТЕ 77058, община Хаджидимово, област Благоевград, съставляващ имот (триста двадесет и осем) по картата на възстановената собственост на землището, при граници (съседи): имот Нива на община Хаджидимово, имот Полски път на община Хаджидимово, имот Производствен терен на Грийн форест проджект АД и имот Напоителен канал на община Хаджидимово, който имот е актуван с Акт за публична общинска собственост 405/ год. от пасище, мера на нива съгласно проектна скица К01703 от год., която е неразделна част от настоящото решение. 2. Възлага на Кмета на община Хаджидимово на основание чл.78а ППЗСПЗЗ да инициира процедура по промяна на начина на трайно ползване, като подаде заявление до общинска служба земеделие Хаджидимово, както и да извърши необходимите действия за правилното и законосъобразно изпълнение на процедурата.

6 5. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Даване на съгласие за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху язовири публична общинска собственост на Държавата, на основание 33 от Заключителните разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за водите /обн. ДВ, бр. 55 от г./ /вх / г./ 14.. С 11 за, 4 против, 1 въздържал се, Общински съвет следнoтo -Хаджидимово взе РЕШЕНИЕ 517 На основание чл. 21, ал.1, т.8 от ЗМСМА и 33 от Заключителни разпоредби към Закона за изменение и допълнение на Закона за водите (обн., ДВ, бр. 55 от г.), Общински съвет - Хаджидимово Р Е Ш И: 1. Да се прехвърли безвъзмездно на Държавата правото на собственост върху язовири - публична общинска собственост, подробно описани в Приложение 1, представляващо неразделна част от настоящото решение. 2. Възлага на кмета на Община Хаджидимово да извърши всички процедури за правилното и законосъобразно изпълнение на настоящото решение, включително да внесе в Министерството на икономиката мотивирано предложение за промяна на собствеността на язовирите по т. 1 от настоящото решение На основание чл. 60, ал. 1 допуска предварително изпълнение на настоящото решение.

7 6. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Кандидатстване на СУ,,Никола Вапцаров гр. Хаджидимово с проект Основно обновяване на Блок Б на 26 класно училище пред Норвежка програма за сътрудничество. /вх / г./ С явно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 518 На основание чл. 21, ал. 1, т. 23 от ЗМСМА Общински Съвет - Хаджидимово РЕШИ: 1.Общински съвет - Хаджидимово дава съгласие СУ «Никола Вапцаров» град Хаджидимово да разработи, кандидатства и изпълни проект Основно обновяване на Блок Б на 26 класно училище пред Норвежка програма за сътручничество. 2. Възлага на Директора на СУ «Никола Вапцаров» град Хаджидимово да предприеме всички необходими правни и фактически действия във връзка с подготовката, кандидатстването и изпълнението на проект Основно обновяване на Блок Б на 26 класно училище пред Норвежка програма за сътручничество.

8 7. Информация от Димитър Баханов зам. кмет на община Хаджидимово, относно: Работата по програмите за временна заетост към г. /вх / г./ С явно гласуване: 11 за, 0 против, 5 въздържали се, Общински съвет - Хаджидимово взе следнoтo РЕШЕНИЕ 519 На основание чл. 21, ал. 1, т. 23 от ЗМСМА, във връзка с Годишния план за работа на Общинския съвет за 2018 година, Общински съвет Хаджидимово приема Информация за работата по програмите за временна заетост към г.

9 8. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Изменение на структурата на учебните заведения в община Хаджидимово за учебната 2018/2019 г. /вх / г./ 14.. С поименно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 522 Общински съвет Хаджидимово на основание чл. 21, ал.1, т. 23 от ЗМСМА, чл. 68, ал. 1, т. 2 от Наредба за финансирането на институциите в системата на предучилищното и училищното образование изменя решение 507, взето по Протокол 41 от заседание на Общинския съвет, проведено на г., като същото придобива следния вид: На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА, чл. 68, ал. 1, т. 2 от Наредба за финансирането на институциите в системата на предучилищното и училищното образование и във връзка със справка за пълняемостта на паралелките за учебна 2018/2019 година от СУ Никола Вапцаров гр.хаджидимово, Общински съвет гр.хаджидимово, реши: Утвърждава 10 броя маломерни паралелки с минимален брой ученици в паралелка не по- малко от 10 бр., както следва: - II a клас 15 ученици - III a клас 14 ученици - III б клас 14 ученици - V a клас 13 ученици - V б клас - 15 ученици - VI а клас 17 ученици - VI б клас- 17 ученици - VII а клас- 13 ученици - VII б клас 17 ученици - XI б клас -15 ученици

10 9. Информация от Димитър Баханов зам. кмет на община Хаджидимово, относно: Дейността на социалните домове на територията на община Хаджидимово и решаване на техните проблеми. /вх / г./ С явно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет - Хаджидимово взе следнoтo РЕШЕНИЕ 523 На основание чл. 21, ал. 1, т. 23 от ЗМСМА, във връзка с Годишния план за работа на Общинския съвет за 2018 година, Общински съвет Хаджидимово приема информацията за дейността на социалните домове на територията на община Хаджидимово и решаване на техните проблеми.

11 10. Докладна записка от Кармелита Палашева председател на ПК по Образование, култура, вероизповедания, здравеопазване, социални дейности, спорт, детски и младежки дейности, относно: Отпускане на еднократна финансова помощ на нуждаещите се лица и семейства на територията на община Хаджидимово. /вх / г./ С поименно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 524 реши: На основание чл. 21, ал. 1, т. 6 и т. 23 от ЗМСМА, Общински съвет гр. Хаджидимово І. ОТПУСКА еднократна финансова помощ на следните лица: Подпис: 1. И. Райков, гр. Хаджидимово 300 лева; 2. И. Хавальов, с. Абланица 200 лева; 3. А.. Трендафилов, с. Копривлен 150 лева; 4. Р Сердарева, с. Ново Лески 150 лева; 5. С.. Конедарев, с. Абланица 100 лева; 6. С. Бялчева, с. Тешово 100 лева; 7. Б. Караиванова, с. Копривлен 100 лева; 8. К Петелов, с. Теплен 50 лева; 9. А Пеев, гр. Хаджидимово 50 лева. ІІ. Средствата да се осигурят от бюджета на община Хаджидимово за 2018 г. по параграф Обезщетения и помощи по решения на общински съвет.

12 11. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Разрешение за изработване на: проект за Подробен устройствен план план за застрояване (ПУП-ПЗ) на поземлен имот с идентификатор , местност Тумбите по кадастралната карта и кадастралните регистри /КККР/ на село Ново Лески, община Хаджидимово, с цел промяна предназначението на земеделската земя и отреждане на имота за изграждане на автосервиз, автомивка, пункт за годишни технически прегледи, бензиностанция и газстанция. /вх / г./ 14.. С поименно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 525 Общински съвет град Хаджидимово на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 и т. 11 от ЗМСМА, във връзка с чл. 124а, ал. 1 и чл. 124б, ал. 1 от ЗУТ 1. Разрешава изработването на проект за Подробен устройствен план план за застрояване (ПУП-ПЗ) на поземлен имот с идентификатор , местност Тумбите по кадастралната карта и кадастралните регистри /КККР/ на село Ново Лески, община Хаджидимово, с цел промяна предназначението на земеделската земя и отреждане на имота за изграждане на автосервиз, автомивка, пункт за годишни технически прегледи, бензиностанция и газстанция. 2. Одобрява задание за изработване на проект за Подробен устройствен план план за застрояване (ПУП-ПЗ) на поземлен имот с идентификатор , местност Тумбите по кадастралната карта и кадастралните регистри /КККР/ на село Ново Лески, община Хаджидимово, с цел промяна предназначението на земеделската земя и отреждане на имота за изграждане на автосервиз, автомивка, пункт за годишни технически прегледи, бензиностанция и газстанция.

13 12. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Разрешение за изработване на: проект за Подробен устройствен план план за застрояване (ПУП-ПЗ) на имот с номер , представляващ Посевна площ с площ от 1,066 дка, находящ се в местността Оградата в землището на град Хаджидимово, община Хаджидимово, област Благоевград с цел промяна предназначението на земеделска земя и отреждане на имота за къщи за гости. /вх / г./ 14.. С поименно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 526 Общински съвет град Хаджидимово на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 и т. 11 от ЗМСМА, във връзка с чл. 124а, ал. 1 и чл. 124б, ал. 1 от ЗУТ 1. Разрешава изработването на проект за проект за Подробен устройствен план план за застрояване (ПУП-ПЗ) на имот с номер , представляващ Посевна площ с площ от 1,066 дка, находящ се в местността Оградата в землището на град Хаджидимово, община Хаджидимово, област Благоевград с цел промяна предназначението на земеделска земя и отреждане на имота за къщи за гости. 2. Одобрява задание за изработване на проект за Подробен устройствен план план за застрояване (ПУП-ПЗ) на имот с номер , представляващ Посевна площ с площ от 1,066 дка, находящ се в местността Оградата в землището на град Хаджидимово, община Хаджидимово, област Благоевград с цел промяна предназначението на земеделска земя и отреждане на имота за къщи за гости.

14 13. Докладна записка от Кръстю Веселинков председател на ПК по Бюджет, финанси и данъчна поли тика, относно: Отпускане на финансова помощ. С поименно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 527 реши: На основание чл. 21, ал. 1, т. 6 и т. 23 от ЗМСМА, Общински съвет гр. Хаджидимово І. ОТПУСКА финансова помощ на И Мандажиев, ЕГН:, жител на гр. Хаджидимово за възстановяване щетите от възникнал пожар в размер на лева. ІІ. Средствата да се осигурят от собствените приходи на община Хаджидимово за 2018 г.

15

16 14. Докладна записка от Людмил Терзиев кмет на община Хаджидимово, относно: Кандидатстване на община Хаджидимово с проект по Програма за развитие на селските райони за периода г. С явно гласуване: 16 за, 0 против, 0 въздържали се, Общински съвет община Хаджидимово взе следното РЕШЕНИЕ 528 На основание чл. 21, ал. 1, т. 23, във връзка с чл. 17, ал. 1, т. 6 от ЗМСМА, Общински съвет Хаджидимово Р Е Ш И : 1. Дава съгласие Община Хаджидимово да кандидатства с проектно предложение: «Рехабилитация и реконструкция на улици, тротоари и съоръженията и принадлежностите към тях в град Хаджидимов подобект: Улица «Илинденци» - от О.Т. 177 до О.Т. 277а, Мярка Инвестиции в създаването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура от стратегията за Водено от общностите местно развитие (ВОМР) посредством процедура на подбор на проекти за безвъзмездна финансова помощ: BG06RDNP МИГ Гоце Делчев Гърмен Хаджидимово, Мярка Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура 2. Възлага на Кмета на Община Хаджидимово да предприеме всички необходими правни и фактически действия във връзка с подготовката, кандидатстването и изпълнението на проектно предложение по Програма за развитие на селските райони г.

ПРОТОКОЛ 51/ Г. РЕШЕНИЕ 623 Дава съгласие за предоставяне на имот с площ от 1,173 дка, находящ се в местността Разпътя, землище на се

ПРОТОКОЛ 51/ Г. РЕШЕНИЕ 623 Дава съгласие за предоставяне на имот с площ от 1,173 дка, находящ се в местността Разпътя, землище на се ПРОТОКОЛ 51/23.04.2019 Г. РЕШЕНИЕ 623 Дава съгласие за предоставяне на имот 042069 с площ от 1,173 дка, находящ се в местността Разпътя, землище на село Ковачевица, актуван с АЧОС 5615 от 17.01.2019 година,

Подробно

Microsoft Word - ПК по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС

Microsoft Word - ПК по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС ПОСТОЯННА КОМИСИЯ по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС /ПКБФЕППМР/ П О К А Н А за ЗАСЕДАНИЕ 5.08.09 год. /четвъртък/ от 4.30 часа в зала на Община Кричим ПРОЕКТОДНЕВЕН

Подробно

ПРОТОКОЛ 52/ Г. РЕШЕНИЕ 645 Общински съвет село Гърмен разрешава да се изработи ПУП-ПЗ /подробен устройствен план - план за застрояване/ за

ПРОТОКОЛ 52/ Г. РЕШЕНИЕ 645 Общински съвет село Гърмен разрешава да се изработи ПУП-ПЗ /подробен устройствен план - план за застрояване/ за ПРОТОКОЛ 52/31.05.2019 Г. РЕШЕНИЕ 645 Общински съвет село Гърмен разрешава да се изработи ПУП-ПЗ /подробен устройствен план - план за застрояване/ за ПИ 035012, местност Горно ливаде, по КВС землище село

Подробно

Microsoft Word - reshenie454_460_181019

Microsoft Word - reshenie454_460_181019 Р Е Ш Е Н И Е 454 Относно: Информация за подготовката на общината за работа при есенно зимни условия 2019/2020 г. На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА, Общински съвет град Първомай Приема информацията

Подробно

П Р О Т О К О Л 7 От година Днес година, Общински съвет Ситово, област Силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на

П Р О Т О К О Л 7 От година Днес година, Общински съвет Ситово, област Силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на П Р О Т О К О Л 7 От 28.06.2011 година Днес 28.06.2011 година, Общински съвет Ситово, област Силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на заседанието присъстваха 11, отсъстваха 2 1. Ахмед Мудин

Подробно

О Б Щ И Н А М Ъ Г Л И Ж

О  Б  Щ  И  Н  А     М  Ъ  Г  Л  И  Ж О Б Я В Л Е Н И Е На основание Заповед РД-09-281 / 13.09.2017 г. на Кмета на Община Мъглиж, Община Мъглиж обявява публичен търг за: І. Откривам процедура за провеждане на публични търгове, както следва:

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Б О Р И Н О с. Борино, обл. Смолян, ул. Христо Ботев 1, /21-47, Относно: Р Е Ш Е Н И Е

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Б О Р И Н О с. Борино, обл. Смолян, ул. Христо Ботев 1, /21-47,   Относно: Р Е Ш Е Н И Е Относно: 461 Прието по Протокол 61/21.01.2015г. Избор на съдебни заседатели при Районен съд-девин за мандата 2015-2020г., от Община Борино. По предложение инж. Осман Кафа-Секретар на Община Борино и Председател

Подробно

ПРЕПИС ОТ РЕШЕНИЕ № 437

ПРЕПИС ОТ РЕШЕНИЕ № 437 ПРЕПИС ОТ 418 По първа точка Заповед АК-04-44/02.10.2013 г. на Областният управител на област Монтана. Ст. Панталеев подложи Заповедтта на поименно гласуване. След проведеното поименно гласуване с 20 гласа

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 183 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Пр

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 183 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Пр 183 Общинският съвет на основание чл. 21, ал. 1, т. 23 и във връзка с чл. 17, ал. 1, т. 3 от ЗМСМА Общински съвет Ивайловград приема Анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Ц Е Н О В О Р Е Ш Е Н И Е На Общински съвет Ценово, област Русе, взето на заседание с Прот

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Ц Е Н О В О Р Е Ш Е Н И Е На Общински съвет Ценово, област Русе, взето на заседание с Прот 347 На основание чл.21, ал.1, т.23 и ал.2, чл.17, ал.1, т.3 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл.68, ал.1, т.2, ал.2 и чл.69, ал.1, ал.2 и ал.3 от Наредба за финансиране

Подробно

836

836 Препис! О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т С М О Л Я Н Р Е Ш Е Н И Е 836 НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СМОЛЯН, ВЗЕТО НА ЗАСЕДАНИЕТО МУ, СЪСТОЯЛО СЕ НА 07.06.2018 ГОДИНА, ПРОТОКОЛ 38 ОТНОСНО: Учредяване право на строеж за изграждане

Подробно

Изх.... ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ИСПЕРИХ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА От БЕЙСИМ РУФАД - Кмет на Община Исперих ОТНОСНО: Извършване на замяна на земеделск

Изх.... ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ИСПЕРИХ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА От БЕЙСИМ РУФАД - Кмет на Община Исперих ОТНОСНО: Извършване на замяна на земеделск Изх.... ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ИСПЕРИХ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА От БЕЙСИМ РУФАД - Кмет на Община Исперих ОТНОСНО: Извършване на замяна на земеделски имот-собственост на Църковно настоятелство със земеделски

Подробно

Общинска администрация Суворово

Общинска администрация Суворово http://www.suvorovo.bg/bg/732-решения-от-12-то-заседание-от-26102016г Страница 1 Общинска администрация Суворово Решения от 12-то заседание от 26.10.2016г. РЕШЕНИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СУВОРОВО ХІІ заседание,

Подробно

П Р О Т О К О Л 3 от година Общински съвет с.ситово,обл.силистра на година проведе заседание. От 13 общински съветника, на засед

П Р О Т О К О Л 3 от година Общински съвет с.ситово,обл.силистра на година проведе заседание. От 13 общински съветника, на засед П Р О Т О К О Л 3 от 23.12.2003 година Общински съвет с.ситово,обл.силистра на 23.12.2003 година проведе заседание. От 13 общински съветника, на заседанието присъстваха 12, отсъства 1 1.Йордан Бобев Бобев

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - Г О Д Е Ч Препис-извлечение от Протокол 11/ г. от заседание на ОбС Р Е Ш Е Н И Е 101 На основание чл. 21, ал.1,

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - Г О Д Е Ч Препис-извлечение от Протокол 11/ г. от заседание на ОбС Р Е Ш Е Н И Е 101 На основание чл. 21, ал.1, 101 На основание чл. 21, ал.1, т.8 от ЗМСМА и във връзка с чл.42, ал.1 и чл.52, ал.1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на територията на Община Годеч,

Подробно

ОБЩИНСКИ С Ъ В Е Т ПРИ ОБЩИНА К Р И Ч И М 4220 гр. Кричим, пл. Обединение 3, тел /23 46, факс 03145/23 51 e mail: Р Е Ш Е Н И

ОБЩИНСКИ С Ъ В Е Т ПРИ ОБЩИНА К Р И Ч И М 4220 гр. Кричим, пл. Обединение 3, тел /23 46, факс 03145/23 51 e mail: Р Е Ш Е Н И ОБЩИНСКИ С Ъ В Е Т ПРИ ОБЩИНА К Р И Ч И М 4220 гр. Кричим, пл. Обединение 3, тел. 03145/23 46, факс 03145/23 51 e mail: obs_krichim@abv.bg Р Е Ш Е Н И Е 328 Протокол 33 от 02.07.2015 година ОТНОСНО: Предложение

Подробно

reshenie_28_03_2013

reshenie_28_03_2013 ПО ТОЧКА ПЪРВА ОТ ДНЕВНИЯ РЕД ОТНОСНО: Докладна записка относно приемане на нова Наредба 8 за реда за придобиване, управление и разпореждане с имоти и вещи общинска собственост. След направените изказвания

Подробно

ПРОТОКОЛ 33 от заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 21 декември 2013 година Дневен ред: 1. Докладна записка от д-р Арбен Мименов - кмет н

ПРОТОКОЛ 33 от заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 21 декември 2013 година Дневен ред: 1. Докладна записка от д-р Арбен Мименов - кмет н ПРОТОКОЛ 33 от заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 21 декември 2013 година Дневен ред: 1. актуализация на поименния списък за капиталови разходи. 2. приемане на План-сметка и определяне размера

Подробно

О Б Щ И Н А В А РН А ДИРЕКЦИЯ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ, ИКОНОМИКА И СТОПАНСКИ ДЕЙНОСТИ" ДО НИКОЛАЙ КОСТАДИНОВ КМЕТ НА РАЙОН В. ВАРНЕНЧИК Ж.К. В. ВАРН ЕНЧИ

О Б Щ И Н А В А РН А ДИРЕКЦИЯ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ, ИКОНОМИКА И СТОПАНСКИ ДЕЙНОСТИ ДО НИКОЛАЙ КОСТАДИНОВ КМЕТ НА РАЙОН В. ВАРНЕНЧИК Ж.К. В. ВАРН ЕНЧИ О Б Щ И Н А В А РН А ДИРЕКЦИЯ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ, ИКОНОМИКА И СТОПАНСКИ ДЕЙНОСТИ" ДО НИКОЛАЙ КОСТАДИНОВ КМЕТ НА РАЙОН В. ВАРНЕНЧИК Ж.К. В. ВАРН ЕНЧИК БЛ.302, ВХ. 17 ВАРНА до БОРИСЛАВ ВАЛЕРИЕВ ОБЩИНА

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ С В И К В А ТРИДЕСЕТОТО РЕД

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ С В И К В А ТРИДЕСЕТОТО РЕД ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ С В И К В А ТРИДЕСЕТОТО РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет на Община Белослав,

Подробно

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, чл.35, ал.1 и чл.37, ал.1 от ЗОС, чл.44, ал.1, т.1 и чл.63, ал.1 от НРПУРОИ О Б Я В Я В А І.Публичен търг на

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, чл.35, ал.1 и чл.37, ал.1 от ЗОС, чл.44, ал.1, т.1 и чл.63, ал.1 от НРПУРОИ О Б Я В Я В А І.Публичен търг на На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, чл.35, ал.1 и чл.37, ал.1 от ЗОС, чл.44, ал.1, т.1 и чл.63, ал.1 от НРПУРОИ О Б Я В Я В А І.Публичен търг на 18.06.2019 год. от 10.00 часа в заседателната зала на Общинска

Подробно

<4D F736F F D20D0E5F8E5EDE8FF20EFEE20EFF0EEF2EEEAEEEB20B EEF E320>

<4D F736F F D20D0E5F8E5EDE8FF20EFEE20EFF0EEF2EEEAEEEB20B EEF E320> ПРОТОКОЛ 3 От заседание на Общински съвет Сатовча проведено на 02.12.2011 година Дневния ред: 1. Приемане на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Сатовча, неговите комисии и взаимодействието

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 90 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Про

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 90 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Про О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д 90 Общинският съвет на основание чл. 27, ал. 6 от ЗМСМА Общинският съвет приема Отчет за дейността на Общински съвет Ивайловград и постоянните комисии към

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 24 / г Р Е Ш Е Н И Е 176 На основание чл.21, ал.1, т.2

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 24 / г Р Е Ш Е Н И Е 176 На основание чл.21, ал.1, т.2 -ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 24 /18.03.2013 г 176 На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА и във връзка с чл.7 ал.2 от ЗБППМН Общински съвет Исперих 1. Приема

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД ПРОТОКОЛ 3 година От заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 30 декември 2015 Дневен ред: 1. Докла

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД ПРОТОКОЛ 3 година От заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 30 декември 2015 Дневен ред: 1. Докла ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД ПРОТОКОЛ 3 година От заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 30 декември 2015 Дневен ред: 1. относно актуализация на Поименния списък за капиталови разходи

Подробно

ОБС - Покани - Комисии

ОБС - Покани - Комисии ПОСТОЯННА КОМИСИЯ по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС /ПКБФЕППМР/ Кмет, относно допълнение на Програмата за управление и Кмет, относно преобразуване чрез сливане

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - С Л И В Е Н ДО общинския съветник Уважаема /и/ г-жо /г-н/..., Уведомявам Ви, че на основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА и ч

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - С Л И В Е Н ДО общинския съветник Уважаема /и/ г-жо /г-н/..., Уведомявам Ви, че на основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА и ч О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - С Л И В Е Н ДО общинския съветник Уважаема /и/ г-жо /г-н/..., Уведомявам Ви, че на основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА и чл.31, ал.2, т.1 от ПОДОС, свиквам заседание на Общинския

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф.

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф. Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф. д.с.н. Димитър Греков - министър на земеделието и

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Дата: година. На основание чл. 78, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински с

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Дата: година. На основание чл. 78, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински с ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Дата: 08.06.2017 година. На основание чл. 78, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Сатовча, неговите комисии и взаимодействието му

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ М и н и с тъ р н а земеделието и х р а н и те П Р О Е К Т! ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Д О К Л А Д от проф. д.с.н.д

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ М и н и с тъ р н а земеделието и х р а н и те П Р О Е К Т! ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Д О К Л А Д от проф. д.с.н.д РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ М и н и с тъ р н а земеделието и х р а н и те П Р О Е К Т! ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Д О К Л А Д от проф. д.с.н.димитър Греков министър на земеделието и храните Относно:

Подробно

ДНЕВЕН РЕД

ДНЕВЕН РЕД ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА Изх. 6101 106 / 16.09.2015 ДО На основание чл. 25, т. 1 от ЗМСМА, чл. 16, ал. 1, т. 1 и чл. 63, ал. 1 от ПОДОСНКВОА и във връзка с чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА свиквам Общински

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ъ р н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Д О К Л А Д от

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ъ р н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Д О К Л А Д от Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ъ р н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Д О К Л А Д от проф. ИВАН СТАНКОВ министър на земеделието и храните

Подробно

ÊÄÍ îáÿâëåíèå

ÊÄÍ îáÿâëåíèå 1. Съвкупна продажба на: 1.1. ПИ с кадастрален идентификатор 14218.550.360 с площ 2484 кв.м. с административен адрес гр.габрово, ул. Капитан Дядо Никола 42 с трайно предназначение: урбанизирана, начин

Подробно

П Р О Т О К О Л 7 от година Днес година Общински съвет с.ситово, обл.силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на за

П Р О Т О К О Л 7 от година Днес година Общински съвет с.ситово, обл.силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на за П Р О Т О К О Л 7 от 25.10.2006 година Днес 25.10.2006 година Общински съвет с.ситово, обл.силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на заседанието присъстваха 10, отсъстваха 3 съветника. 1.

Подробно

П Р О Т О К О Л

П   Р   О   Т   О   К   О   Л П Р О Т О К О Л 9 от 21.09.2012 година Днес 21.09.2012 година, Общински съвет Ситово, област Силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на заседанието присъстваха 12, отсъства 1 Дженгиз Рубил

Подробно

ÊÄÍ îáÿâëåíèå

ÊÄÍ îáÿâëåíèå 1. Съвкупна продажба на 1.1. ПИ с кадастрален идентификатор 14218.550.360 с площ 2484 кв.м. с административен адрес гр.габрово, ул. Капитан Дядо Никола 42 с трайно предназначение: урбанизирана, начин на

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т М А Д Ж А Р О В О, О Б Л А С Т Х А С К О В О П Р Е П И С И З В Л Е Ч Е Н И Е От решение 255 протокол 34/ г. на Общ

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т М А Д Ж А Р О В О, О Б Л А С Т Х А С К О В О П Р Е П И С И З В Л Е Ч Е Н И Е От решение 255 протокол 34/ г. на Общ От решение 255 протокол 34/05.09.2019 г. на Общински съвет Р Е Ш Е Н И Е 255 На основание чл.21, ал.1, т.11 от ЗМСМА, във връзка с чл.127, ал.6 от ЗУТ, Общински съвет - Маджарово приема изготвения Общ

Подробно

Zasedanie_45

Zasedanie_45 РЕШЕНИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТВЪРДИЦА приети на 45-то редовно заседание, проведено на ДНЕВЕН РЕД: 1. Изказвания, питания, становища и предложения на граждани 2. Ново обсъждане на Решение 457/12.03.2014 г.

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ПОМОРИЕ

ОБЩИНСКИ    СЪВЕТ   – ПОМОРИЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПОМОРИЕ Р Е Ш Е Н И Я ОТ 25-ТО /ИЗВЪНРЕДНО/ ЗАСЕДАНИЕ ПРОВЕДЕНО НА 21.05.2013г. /мандат 2011-2015г. / Решенията ще влязат в сила след изтичане н сроковете по чл.45 от ЗМСМА 07.06.2013г.

Подробно