РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩА В РАЙОНА НА ДИРЕКЦИЯ МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - ВАРНА. Генерални товари; насипни товари; наливни товари; Ро-Ро товари; Контейнери

Размер: px
Започни от страница:

Download "РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩА В РАЙОНА НА ДИРЕКЦИЯ МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - ВАРНА. Генерални товари; насипни товари; наливни товари; Ро-Ро товари; Контейнери"

Препис

1 РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩА В РАЙОНА НА ДИРЕКЦИЯ МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - ВАРНА Пристанища за обществен транспорт с национално значение по ред, дата на регистрация, страница в регистъра 1/ г. стр.1 4 2/ г. стр Пристанище/пристани щен терминал/наименован ие обществен транспорт с национално значение Варна Пристанищен терминал Варна-изток обществен транспорт с национално значение Варна Пристанищен терминал Варна - запад Предлагани пристанищни услуги Обработка на товари; Обслужване на пътници; Швартоване; Снабдяване на корабите с електрическа енергия и комуникации; Снабдяване с хранителни и други продукти. Обработка на товари; от Швартови услуги; снабдяване на корабите с електрическа енергия и вода. Типове обработвани товари Генерални товари; насипни товари; наливни товари; Ро-Ро товари; Контейнери Обработка (товарене, разтоварване, подреждане, съхранение, преопаковане, контейнеризация и деконтейнеризация) на неопасни генерални, насипни, наливни и Ро Ро товари и контейнери; Обработка (товарене, разтоварване и подреждане) на опасни генерални, насипни, наливни, Ро Ро товари и контейнери от клас 1, подкласове по Класификацията на ИМО; Номер и дата на валидно удостоверение за експлоатационна от г. Част Б на УЕГ от г. Удостоверение за експлоатационна от г. Наложени ограничения на експлоатационната

2 3 / г. стр / г. обществен транспорт с национално значение Варна Пристанищен терминал Леспорт обществен транспорт с Обработка на товари; Морско технически от Швартоване; снабдяване на корабите с електрическа енергия и вода. Обработка на товари и поща Обработка (товарене, разтоварване, подреждане, съхранение, преопаковане, контейнеризация и деконтейнеризация) на опасни генерални, насипни, наливни, Ро Ро товари и контейнери от клас 4, подкласове 4.1 и 4.2; клас 5, подклас 5.1; клас 8 и клас 9, както и на контейнери от клас 2, подкласове 2.1, 2.2 и 2.3; клас 4, подклас 4.3; клас 5, подклас 5.2 и клас 6, подклас 6.1 по Класификацията на ИМО. Обработка (разтоварване) на опасни наливни товари от клас 2, подкласове 2.3 по Класификацията на ИМО. Обработка на генерални, насипни и РО РОтовари, растителни хранителни наливни товари, празни 20-футови контейнери от/на стиф и поща товарене, разтоварване, подреждане, съхранение, преопаковка и вътрешнопристанищен транспорт. Генерални товари; насипни товари; от г от г.

3 стр / г. стр национално значение Варна Пристанищен терминал Балчик обществен транспорт с национално значение Варна Пристанищен терминал Петрол Обработка (товарене и разтоварване) на неопасни наливни товари (биодизел) и на опасни наливни товари от клас 3 по класификацията на ИМО; Морско технически от Швартоване; снабдяване на корабите с електрическа енергия и вода. наливни товари(разстилни и хранителни); Обработка (товарене и разтоварване) на неопасни наливни товари (биодизел) и на опасни наливни товари от клас 3 по класификацията на ИМО от г.

4 Пристанища за обществен транспорт с регионално значение по ред, дата на регистрация, страница в регистъра 1 / г. стр и стр Пристанище/пристани щен терминал/наименован ие обществен транспорт с регионално значение "ПЧМВ - Варна" Предлагани пристанищни услуги Обработка на товари; Морско технически от швартови услуги, снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия, по Анекси I, IV и V от МАРПОЛ 73/78. Типове обработвани товари Генерални товари; насипни товари; oпасни товари от клас 4.2 и клас 5.1 по Класификацията на ИМО; контейнери. Номер и дата на валидно удостоверение за експлоатационна от г. Част Б на УЕГ 21018, издадено на г. Наложени ограничения на експлоата-ционната 2 / г. стр обществен транспорт с регионално значение Обработка на товари Генерални товари; насипни товари; контейнери от г.

5 "Одесос ПБМ - Варна" 3 / г. стр обществен транспорт с регионално значение "ПЧМВ - Варна" Пристанищен терминал за базови масла Обработка на товари Нефтоналивни товари от г. 4 / г. стр обществен транспорт с регионално значение ТЕЦ Езерово Обработка на товари; морско-технически ЗМПВВППРБ: швартоване, снабдяване на корабите с вода, електрическа енергия и комуникации, приемане и обработване на отпадъци - резултат от корабоплавателна дейност, по Анекси I, IV и V от МАРПОЛ 73/78. насипни (в т.ч. зърнени товари в насипно състояние), генерални товари, контейнери и поща товарене, разтоварване, съхранение, подреждане, пакетиране, сепариране на партиди, преопаковане, контрол за количеството на товарите и състоянието на опаковките (в т.ч. дребни ремонти по опаковките на товарите) и вътрешнопристанищен превоз от г.

6 Рибарски пристанища по смисъла на чл.107 от ЗМПВВППРБ по ред, дата на регистрация, стр. в регистъра 1/ г. стр Пристанище /пристанищен терминал /наименование Рибарско пристанище "Чайка" Предлагани пристанищни услуги рибарски кораби с цел разтоварване на прясна риба Типове обработвани товари Номер и дата на валидно удостоверение за експлоатационна от г. Наложени ограничения на експлоатационната 2 / г. стр Рибарско пристанище СЕВЕР ЕКСПОРТ рибарски кораби с цел разтоварване на прясна риба. от Швартоване, снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия; (съгласно Анекс V от МАРПОЛ 73/78) от г. 3/ г. стр Рибарско пристанище Балчик рибарски кораби с цел разтоварване на прясна риба от г.

7 4/ г. стр / г. стр Рибарско пристанище Варна Рибарско пристанище Карантината рибарски кораби с цел разтоварване на прясна риба. от Швартоване, снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия; (съгласно Анекс V от МАРПОЛ 73/78). Домуване и/или приставане на рибарски кораби и лодки с цел разтоварване на прясна риба и приемане и обработване на отпадъцирезултат от, по Анекс I и V oт МАРПОЛ 73/ от г от г.

8 Яхтени пристанища по смисъла на чл.108 от ЗМПВВППРБ по ред, дата на регистрация, стр. В регистъра 1 / г. стр Пристанище /пристанищен терминал /наименование Яхтен терминал Свети Атанас Предлагани пристанищни услуги яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания, водни спортове, туризъм и развлекателни Програми Типове обработвани товари Номер и дата на валидно удостоверение за експлоатационна от г. Наложени ограничения на експлоатационната 2 / г. стр Яхтено пристанище Балчик яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания, водни спортове, туризъм и развлекателни. Швартоване; снабдяване на корабите с вода, електрическа енергия и комуникации; приемане и обработване на отпадъци резултат от (съгласно Анекси I и V от МАРПОЛ 73/78) от г.

9 3 / г. стр / г. стр и стр Яхтено пристанище Златни пясъци Яхтено пристанище Хидродинамик яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания по вода, водни спортове, туризъм и развлекателни програми. Швартоване, снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия; (съгласно Анекси V от МАРПОЛ 73/78). Домуване и/или приставане на яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания по вода, водни спортове, туризъм и развлекателни програми. Швартоване, снабдяване на корабите с електрическа енергия, комуникации, гориво, смазочни материали и вода; приемане и обработване на отпадъци резултат от от г от г.

10 (съгласно Анекси V МАРПОЛ 73/78). от 5 / г. стр Яхтен терминал Лотос Домуване и/или приставане на яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания по вода, водни спортове, туризъм и развлекателни програми от / г. стр / г. стр Яхтено пристанище Корабостроител Яхтено пристанище Тортуга Марина Домуване и/или приставане на яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания по вода, водни спортове, туризъм и развлекателни програми. от Швартоване, снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия; (съгласно Анекс V от МАРПОЛ 73/78). яхти и лодки за крайбрежни и международни плавания по вода, водни спортове, туризъм и развлекателни програми от г от г.

11 Пристанища със по смисъла на чл.109 от ЗМПВВППРБ по ред, дата на регистрация, стр. в регистъра 1 / г. стр Пристанище /пристанищен терминал /наименование "Строителен и технически флот" Предлагани пристанищни услуги Приставане, домуване, престой и ремонт на драгажната, крановоподемната, водолазната, буксирната и друга плаваща техника на СТФ Типове обработвани товари Номер и дата на валидно удостоверение за експлоатационна от г. Наложени ограничения на експлоатационната 2 / г. стр / г. стр / г. стр / г. стр ПЧМВ КРЗ Одесос МТГ Делфин Марианопол Приемане, съхраняване и преработка на течни и твърди отпадъци Приставане и престой на кораби и други технически средства за извършване на ремонт на кораби; Швартоване Извършване на дейности, технологично свързани с производствения процес на кораборемонтното и корабостроителното предприятие За извършване на дейности, технологично свързани с корабостроене и кораборемонт от г от г от г. -

12 6 / г. стр и стр / г. стр БУЛЯРД ТЕРЕМ - КРЗ Флотски арсенал Варна Извършване на дейности, технологично свързани с производствения процес на кораборемонтното и корабостроително предприятие. ЗМППВВППРБ Швартоване; снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия; (съгласно Анекс I, IV и V от МАРПОЛ 73/78). Извършване на дейности, технологично свързани с производствения процес на кораборемонтното и корабостроително предприятие. ЗМППВВППРБ Швартоване; снабдяване на корабите с вода и електрическа енергия; (съгласно Анекси I, IV и V от МАРПОЛ 73/78) от г. Част Б на УЕГ от г от г.

13 8 / г. стр БУЛПОРТ ЛОГИСТИКА Извършване на дейности, технологично свързани с производствения процес на корабостроителното и кораборемонтно дружество от г.

РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩНИ ОПЕРАТОРИ Пристанищни оператори в района на Дирекция "Морска администрация - Варна" Пристанища за обществен транспорт с нацио

РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩНИ ОПЕРАТОРИ Пристанищни оператори в района на Дирекция Морска администрация - Варна Пристанища за обществен транспорт с нацио РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩНИ ОПЕРАТОРИ Пристанищни оператори в района на Дирекция "Морска администрация - Варна" Пристанища за обществен транспорт с национално значение по ред, дата на Пристанища /терминали/,

Подробно

РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩНИ ОПЕРАТОРИ в района на Дирекция Речен надзор - Русе Пристанища за обществен транспорт с национално значение по ред, дата на ре

РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩНИ ОПЕРАТОРИ в района на Дирекция Речен надзор - Русе Пристанища за обществен транспорт с национално значение по ред, дата на ре РЕГИСТРИРАНИ ПРИСТАНИЩНИ ОПЕРАТОРИ в района на Дирекция Речен надзор - Русе Пристанища за национално значение по ред, дата на регистрация, стр. в регистъра 12/10.10.2005 г. стр. 1 01.07.2019 г. 15/21.04.2007

Подробно

ИНТЕГРИРАНЕ НА ВОДНИЯ ТРАНСПОРТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТРАНСПОРТНИ СТРУКТУРИ

ИНТЕГРИРАНЕ НА ВОДНИЯ ТРАНСПОРТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТРАНСПОРТНИ СТРУКТУРИ АНАЛИЗ НА ДЕЙСТВИЯТА ОСИГУРЯВАЩИ БЕЗОПАСНО СЪХРАНЕНИЕ И МОРСКИ ПРЕВОЗ НА ОПАСНИ ТОВАРИ Валентина Грънчарова ВВМУ Н. Й. Вапцаров - Варна, България 9026 Варна, ул. Васил Друмев 73 Е-mail: grancharova.v@abv.bg

Подробно

Я. X X XX X X по конкурс за заемане на академична длъжност доцент"'' в професионално направление Транспорт, корабоплаване и авиация, област на висше о

Я. X X XX X X по конкурс за заемане на академична длъжност доцент'' в професионално направление Транспорт, корабоплаване и авиация, област на висше о Я. X X XX X X по конкурс за заемане на академична длъжност доцент"'' в професионално направление Транспорт, корабоплаване и авиация, област на висше образование Технически науки, специалност Експлоатация

Подробно

ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ЧЕТВЪРТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2011 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ

ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ЧЕТВЪРТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2011 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ЧЕТВЪРТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2011 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ По предварителни данни на НСИ през четвъртото тримесечие на 2011 г. превозените товари от сухопътния

Подробно

Превозени товари и пътници и извършена работа през второ тримесечие на 2019 г. по видове транспорт (предварителни данни)

Превозени товари и пътници и извършена работа през второ тримесечие на 2019 г. по видове транспорт (предварителни данни) ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2019 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ (ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДАННИ) Тримесечни изменения По предварителни сезонно изгладени данни през второто тримесечие

Подробно

Приложение 6.4. Таблица Отведени отпадъчни води във водни обекти, г. Страна, район, речен басейн

Приложение 6.4. Таблица Отведени отпадъчни води във водни обекти, г. Страна, район, речен басейн Приложение 6.4. Таблица 6.4-1. Отведени отпадъчни води във водни обекти, 2003-2013г. Страна, район, речен % % % Общо за страната 1193984 1191908 727807 775819 799360 793089 756675 811182 791385 786587

Подробно

Превозени товари и пътници и извършена работа през първо тримесечие на 2019 г. по видове транспорт (предварителни данни)

Превозени товари и пътници и извършена работа през първо тримесечие на 2019 г. по видове транспорт (предварителни данни) ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2019 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ (ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДАННИ) Тримесечни изменения По предварителни сезонно изгладени данни през първото тримесечие

Подробно

ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2015 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ (ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДАННИ)

ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2015 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ (ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДАННИ) ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 215 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ (ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДАННИ) Тримесечни изменения По предварителни сезонно изгладени данни през второто тримесечие

Подробно

ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМЕРА НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА ЗА 2018 ГОДИНА Данък върху недвиимите имоти Вид Данъчна основа размер Жилищни и нежи

ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМЕРА НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА ЗА 2018 ГОДИНА Данък върху недвиимите имоти Вид Данъчна основа размер Жилищни и нежи ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМЕРА НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА ЗА 2018 ГОДИНА Данък върху недвиимите имоти Вид Данъчна основа размер Жилищни и нежилищни имоти на Данъчна оценка на недв. имот 2.5 физически

Подробно

ИЗМЕНЕНИЯ към Международната конвенция за безопасност на човешкия живот на море от 1974 г. с измененията и допълненията Приети с Резолюция MSC.282(86)

ИЗМЕНЕНИЯ към Международната конвенция за безопасност на човешкия живот на море от 1974 г. с измененията и допълненията Приети с Резолюция MSC.282(86) ИЗМЕНЕНИЯ към Международната конвенция за безопасност на човешкия живот на море от 1974 г. с измененията и допълненията Приети с Резолюция MSC.282(86) на Комитета по морска безопасност на Международната

Подробно

Sheet1 Описание на кодовете за вид обект, подавани в поле PSType, подавани при регистрация и Код Вид дейност 1 Обект за продажба на автомобили и мотоц

Sheet1 Описание на кодовете за вид обект, подавани в поле PSType, подавани при регистрация и Код Вид дейност 1 Обект за продажба на автомобили и мотоц Описание на кодовете за вид обект, подавани в поле PSType, подавани при регистрация и Код Вид дейност 1 Обект за продажба на автомобили и мотоциклети 2 Обект за ТЕ с части и принадлежности за автомобили

Подробно

Превозени товари и пътници и извършена работа през второто тримесечие на 2016 г. по видове транспорт (предварителни данни)

Превозени товари и пътници и извършена работа през второто тримесечие на 2016 г. по видове транспорт (предварителни данни) I '1 I I '11 I I '12 I I '13 I I '14 I I '15 I I '16 I '1 I I '11 I I '12 I I '13 I I '14 I I '15 I I '16 ПРЕВОЗЕНИ ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ И ИЗВЪРШЕНА РАБОТА ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 216 Г. ПО ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ

Подробно

Microsoft Word - UchPlan_Logistika_17_03_11_ikonomisti

Microsoft Word - UchPlan_Logistika_17_03_11_ikonomisti СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ УЧЕБЕН ПЛАН Утвърждавам, (подпис) Професионално направление: 3.8. Икономика Специалност: Икономика Магистърска програма: Икономика и управление на логистиката

Подробно

Техническа спецификация за неизолирани алуминиево-стоманени проводници ТС-ВН/СрН/НН-018 Версия: v.05 В сила от: г. Стр. 1 от 5 Техническа с

Техническа спецификация за неизолирани алуминиево-стоманени проводници ТС-ВН/СрН/НН-018 Версия: v.05 В сила от: г. Стр. 1 от 5 Техническа с Стр. 1 от 5 валидна за : Варна Тауърс, кула Е бул. Владислав Варненчик 258 9009 Варна Автор: изготвил: Мартин Костадинов експерт стандартизация /подпис/ /дата/ Съгласуване: проверил: Красимир Минев директор,

Подробно

Т ТТТТТЕРИТОРИАЛНО СТАТИСТИЧЕСКО БЮРО - ПЛЕВЕН ТЕРИТОРИАЛНО СТАТИСТИЧЕСКО БЮРО СЕВЕРОЗАПАД ОТДЕЛ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПЛЕВЕН НАЕТИ ЛИЦА И СРЕДНА

Т ТТТТТЕРИТОРИАЛНО СТАТИСТИЧЕСКО БЮРО - ПЛЕВЕН ТЕРИТОРИАЛНО СТАТИСТИЧЕСКО БЮРО СЕВЕРОЗАПАД ОТДЕЛ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПЛЕВЕН НАЕТИ ЛИЦА И СРЕДНА ЕРИОРИАЛНО САИСИЧЕСКО БЮРО - ПЛЕВЕН ЕРИОРИАЛНО САИСИЧЕСКО БЮРО СЕВЕРОЗАПАД ОДЕЛ САИСИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПЛЕВЕН НАЕИ ЛИЦА И СРЕДНА БРУНА РАБОНА ЗАПЛАА В ОБЛАС ПЛЕВЕН ПРЕЗ РЕОО РИМЕСЕЧИЕ НА ГОДИНА (ПРЕДВАРИЕЛНИ

Подробно

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 15/2018) София, 18 април 2018 г.

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 15/2018) София, 18 април 2018 г. Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 15/2018) София, 18 април 2018 г. Съдържание 1 Проведени основни селскостопански мероприятия към 12.04.2018

Подробно

An investigation of the static and dynamic behaviour of shrouded bladed disks of 4-th and 5-th stage of LP turbine

An investigation of the static and dynamic behaviour of shrouded bladed disks  of 4-th and 5-th stage of LP turbine Изследване експлоатационните повреди на корабни валови линии ас. инж. Севдалин Вълчев Технически университет - Варна Въведение Повредите във валовите линии не са чести, но са потенциално много опасни,

Подробно

Министерство на земеделието и храните Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 9/2017) София, 1 март 2017 г.

Министерство на земеделието и храните Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 9/2017) София, 1 март 2017 г. Министерство на земеделието и храните Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 9/2017) София, 1 март 2017 г. Съдържание 1 Външна търговия с основни земеделски култури... 3 1.1 Зърнени и

Подробно

ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНО И ВОДНО РЕГУЛИРАНЕ

ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНО И ВОДНО РЕГУЛИРАНЕ КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНО И ВОДНО РЕГУЛИРАНЕ София 1000, бул. Княз Дондуков 8-10;тел.: 988 24 98; 935 96 13; факс: 988 87 82 РЕШЕНИЕ Ц от...06.2015 г. ПРОЕКТ На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 и т. 8а във връзка

Подробно

document

document РЕШЕНИЕ Проект на решение Решение за публикуване Номер: БТГ-РД-07-27А от 18/09/2012 дд/мм/гггг А) за откриване на процедура Б) за промяна В) за прекратяване на процедура за възлагане на обществена поръчка

Подробно

НАУЧНИ ТРУДОВЕ НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ , том 52, серия 5.1 Насоки за pазвитие на Пристанищен комплекс Русе в условията на европейска интеграция

НАУЧНИ ТРУДОВЕ НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ , том 52, серия 5.1 Насоки за pазвитие на Пристанищен комплекс Русе в условията на европейска интеграция Насоки за pазвитие на Пристанищен комплекс Русе в условията на европейска интеграция Виолета Мутафчиева-Бакалова Guidelines for development of port complex Ruse in the conditions of European integration:

Подробно

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 4/2019) София, 30 януари 2019 г.

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 4/2019) София, 30 януари 2019 г. Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 4/2019) София, 30 януари 2019 г. Съдържание 1 Външна търговия с основни земеделски култури... 3 1.1

Подробно

Protocol Sunflower Seed Meal.doc

Protocol Sunflower Seed Meal.doc Протокол за санитарните и фитосанитарните изисквания към български шрот от слънчогледово семе, предназначен за износ за Китай, подписан между Генералната митническа администрация на Китайска народна република

Подробно

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 3/2018) София, 24 януари 2018 г.

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 3/2018) София, 24 януари 2018 г. Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 3/2018) София, 24 януари 2018 г. Съдържание 1 Външна търговия с основни земеделски култури... 3 1.1

Подробно

Slide 1

Slide 1 гр. София, бул. Витоша 31-33, тел/факс 02/98 175 89, www.bgfish.com, Международна конференция ИНТЕЛИГЕНТЕН И СИН РАСТЕЖ- НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СИНЯТА ИКОНОМИКА В РЕГИОНА НА ЧЕРНО МОРЕ. Аквакултура, възможности

Подробно

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 14/2019) София, 10 април 2019 г.

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 14/2019) София, 10 април 2019 г. Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 14/2019) София, 10 април 2019 г. Съдържание 1 Проведени основни селскостопански мероприятия към 04.04.2019

Подробно

СЕМЕСТРИАЛНИ ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИЕ СУБСИДИРАНО ОТ ДЪРЖАВАТА И ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ГРАЖДАНИ НА ЕС И ЕИП (в лева) ВЪВ ВВМУ Н. Й. ВАПЦАР

СЕМЕСТРИАЛНИ ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИЕ СУБСИДИРАНО ОТ ДЪРЖАВАТА И ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ГРАЖДАНИ НА ЕС И ЕИП (в лева) ВЪВ ВВМУ Н. Й. ВАПЦАР СЕМЕСТРИАЛНИ ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИЕ СУБСИДИРАНО ОТ ДЪРЖАВАТА И ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ГРАЖДАНИ НА ЕС И ЕИП (в лева) ВЪВ ВВМУ Н. Й. ВАПЦАРОВ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 20192020 ГОДИНА по ред Области на

Подробно

Въпрос, отговор графика 1. Могат ли в едно ППС да се превозват опаковки с опасни товари, имащи различни етикети за опасност? Да, ако изпращача е дал п

Въпрос, отговор графика 1. Могат ли в едно ППС да се превозват опаковки с опасни товари, имащи различни етикети за опасност? Да, ако изпращача е дал п Въпрос, отговор графика 1. Могат ли в едно ППС да се превозват опаковки с опасни товари, имащи различни етикети за опасност?, ако изпращача е дал писмена инструкция за това, но само ако това е в съответствие

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ 6. Специалности в средните училища 1. Техник на прецизна техника; 2. Машинен оператор; 3. Машинен монтьор; 4. Техник на селскостопанска тех

ПРИЛОЖЕНИЕ 6. Специалности в средните училища 1. Техник на прецизна техника; 2. Машинен оператор; 3. Машинен монтьор; 4. Техник на селскостопанска тех ПРИЛОЖЕНИЕ 6. Специалности в средните училища 1. Техник на прецизна техника; 2. Машинен оператор; 3. Машинен монтьор; 4. Техник на селскостопанска техника; 5. Монтьор на селскостопанска техника; 6. Машинен

Подробно

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 16/2019) София, 24 април 2019 г.

Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 16/2019) София, 24 април 2019 г. Министерство на земеделието, храните и горите Оперативен анализ за основни земеделски култури (Бюлетин 16/2019) София, 24 април 2019 г. Съдържание 1 Проведени основни селскостопански мероприятия към 18.04.2019

Подробно

Slide 1

Slide 1 Разработване на интегрирана транспортна стратегия в периода до 2030 г. СЪБРАНИ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕТО ПРОЕКТА ОБХВАТ ПОИСКА И ПОЛУЧЕ Разработване на национален транспортен модел в неговите четири стъпки:

Подробно

4 Aπριλίου 2003

4 Aπριλίου 2003 НАЕТИ ЛИЦА И СРЕДНА БРУТНА ЗАПЛАТА В ОБЛАСТ ПЛОВДИВ ПРЕЗ ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2017 ГОДИНА По предварителни данни на Националния статистически институт (НСИ) в област Пловдив, наетите лица по трудово и

Подробно

Remote Desktop Redirected Printer Doc

Remote Desktop Redirected Printer Doc 46 Резултат: 94,5 85 Резултат: 90,5 30 Резултат: 89,5 275 Резултат: 86,5 427 Резултат: 85 93 Резултат: 84,5 400 Резултат: 84 689 Резултат: 83,5 4 Резултат: 83 142 Резултат: 79,5 386 Резултат: 74,5 398

Подробно

4 Aπριλίου 2003

4 Aπριλίου 2003 I. 205 II. 205 III. 205 IV. 205 V. 205 VI. 205 VII. 205 VIII. 205 IX. 205 X. 205 XI. 205 XII. 205 I. 206 II. 206 III. 206 IV. 206 V. 206 VI. 206 VII.206 VIII.206 IX.206 X.206 XI.206 XII.206 I.207 II.207

Подробно

вr Г _ `\ ~. г L~ 1 1 вв ВИСШЕ ВОЕННОМОРСКО УЧИЛИЩЕ Н. Й. ВАПЦАРОВ" 9026 Варна, ул. В. Дру иее " 73, те'-r. 052/632-OIS, факс 052/ FrLrr мактs

вr Г _ `\ ~. г L~ 1 1 вв ВИСШЕ ВОЕННОМОРСКО УЧИЛИЩЕ Н. Й. ВАПЦАРОВ 9026 Варна, ул. В. Дру иее  73, те'-r. 052/632-OIS, факс 052/ FrLrr мактs вr Г _ `\ ~. г L~ 1 1 вв ВИСШЕ ВОЕННОМОРСКО УЧИЛИЩЕ Н. Й. ВАПЦАРОВ" 9026 Варна, ул. В. Дру иее " 73, те'-r. 052/632-OIS, факс 052/303-163 FrLrr мактs suмus,~ УТВЪРЖДАВАМ : НАЧАЛНИК НА ВВМУ Н. Й. ВАПЦАРО.~

Подробно