Новини за общините г. Труд Непроходими са общинските пътища в Шуменско Усложнена и тежка е обстановка на територията на община Шумен. По ра

Размер: px
Започни от страница:

Download "Новини за общините г. Труд Непроходими са общинските пътища в Шуменско Усложнена и тежка е обстановка на територията на община Шумен. По ра"

Препис

1 Новини за общините г. Труд Непроходими са общинските пътища в Шуменско Усложнена и тежка е обстановка на територията на община Шумен. По разпореждане на кмета на общината Любомир Христов фирма "Барс" е преустановила почистването на общинската пътна мрежа, заради силен вятър и снегонавявания. Работата ще бъде възобновена при първа възможност. Затворени са участъците Шумен - Друмево през село Овчарово и село Васил Друмев, Шумен - Велино през Мътница, кв."дивдядово" - Салманово през Мараш. Пътищата за Новосел и Лозево през Шуменското плато са затворени. В нощта срещу понеделник близо 20 закъсали автомобили са изтеглени от преспите и над 20 души са евакуирани с помощта на Районната противопожарна служба. И в момента има автомобили, които не могат да бъдат извлечени от проблемните участъци, съобщават от общинския пресцентър. Един човек е настанен в Кризисния център на общината, а колата му е останала зарита в преспите край с.царев брод. Оказана е помощ на закъсали в снега автомобили на Енерго-Про. Без ел.захранване са селата Белокопитово, Мараш, Салманово, части от Царев брод, Ветрище, Вехтово, Новосел. В някои райони няма и водоподаване, поради липса на електричество за помпомпените станции. На територията на област Шумен влаковете се движат със закъснение. По направлението Шумен Ц Комунари движението е преустановето, поради нападали клони по контактната мрежа. В Шумен продължава почистването на улиците, приоритетно се премахват опасни клони в районите на детските градни и яслите, както и в дворовете на училищата, които в понеделник са във ваканция. От общинската администрация отново се обръщат към шуменци с молба да не пътуват и да бъдат внимателни при преминаване по улици и тротоари, заради опасността от падащи клони и дървета. Служители от дирекция "Инспекторат" ще правят проверки за почистени тротоари пред търговските обекти. 24 часа 30 асистенти поемат 60 възрастни и болни в район "Източен" в Пловдив Център за почасово предоставяне на социални услуги предстои да заработи на ул. "Лотос" 1 по спечеления от район "Източен" в Пловдив проект "Независим живот". "Около 60 души, сред които хора с увреждания и възрастни в пълна или частична невъзможност да се самообслужват ще получат помощ от социалните асистенти. Те ще наброяват 30 души", уточни кметът на района Николай Чунчуков. Грижите ще се изразяват в пазаруване, разходки, пране, чистене, къпане, хигиенизиране.

2 30 асистенти ще се грижат за възрастни и болни хора в "Източен". "Водещ принцип в "Източен" винаги е бил да се работи за хората. Затова предизвикателството и отговорността при реализацията на поредния спечелен проект са огромни", подчерта ръководителят на проекта Емил Начев. Според него екипът е с опит в управлението на европейски проекти и е амбициран да докаже своя професионализъм. "Независим живот - район "Източен" е на обща стойност близо 500 хил. лв. Срокът на продължителност е 23 месеца, а периодът за предоставяне на услугите в Центъра е от 1 април 2016 г. до 30 ноември 2017 г. Информация за необходимите документи и срокове за подаването им заинтересованите могат да получат в районната администрация на ул. "Лев Толстой" часа Четвърт милион за мор на комари, кърлежи и бълхи в Пловдив Над шест пъти се завишават средствата за борба с кърлежи, комари, бълхи и плъхове в Пловдив, става ясно от обявената обществена поръчка на общинското предприятие "Дезинфекционна станция". Тя е на стойност лева. Такава голяма сума до сега не е отпускана, призна шефката Деспина Гърова. Тя твърди, че борели насекоми и гризачи с хиляди лева годишно. Според нея т. г. ще се пръска срещу комари по цялото протежение на река Марица в чертите на града и по двата бряга. Целият парк "Отдих и култура" щял да се обработва вместо само района на Гребната база. Срещу комари щяло да се пръска всеки месец от началото на май до края на септември. А срещу кърлежи - през пролетта и есента. Примамки за плъхове пък щели да се зареждат в шахтите преди зимата. Половин метър сняг и паднали дървета след валежите в София Фирмите, които отговарят за снегопочистването в столицата, ще бъдат глобени заради непочистени тротоари и спирки, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова. Към момента булевардите и улиците, по които се движи градският транспорт, са почистени. Днес фирмите ще влязат в кварталните улици, най-вече в районите на детски градини, училища и поликлиники, обясни още Фандъкова. Къде е най-критично положението с пътищата по данни на АПИ През изминалото денонощие над 50 сигнала за паднали клони и дървета вследствие на тежкия мокър сняг са подадени към дежурните екипи на Столична община. Снегът не спря и тази нощ в София, а на места снежната покривка достига близо 50 см. Кметът на града Йорданка Фандъкова е категорична, че основните пътни участъци са почистени, но фирмите, отговарящи за почистването, ще бъдат санкционирани заради преспите около спирките и пешеходните зони.

3 От сутринта имам своите забележки. София е голяма - някъде е изчистено, някъде - не. Там, където не е изчистено, няма да бъде платено и ще има и санкции за това", обясни Фандъкова. А в рамките на днешния ден работата по почистването на вътрешнокварталните улици продължава, увери кметът: Фирмите разполагат и с по-малка техника, която влиза и във вътрешнокварталните улици, но там наистина е натоварено от паркирани автомобили и не навсякъде е възможно да се влезе. Моето разпореждане е навсякъде, където може, да се влезе, като днес ще продължим с улиците около училищата, детските градини, болниците и поликлиниките и постепенно ще се влиза и в останалите". Десетки сигнали от граждани за паднали клони, вследствие на снега са получили в столичната дирекция по сигурността, съобщи Красимир Димитров от службата: Нашите екипи получават сигнали, които са повече в южните райони. Район Витоша" например - там са по-често сигналите към нас за паднали дървета върху пътното платно, клони. Някъде проверяваме дали пътищата са проходими". От Столична община умоляват гражданите и собствениците на сгради да огледат внимателно за ледени висулки и надвиснал мокър сняг. 5 от селата в община Габрово все още са с труден достъп Продължава да буди тревога почистването на селата от общинската пътна мрежа, каза пред Таня Христова, кмет на Габрово. 45 от селата в общината все още са с труден достъп. Таня Христова заяви, че според нея фирмата, която осъществява снегопочистването - Димас, се справя трудно с работата. Тя заяви, че очаква около обяд селата да бъдат с осигурена достъпност. Таня Христова каза още пред, че се поддържа постоянна връзка с кметските наместници и кметовете на малки населени места и се следи за безопасността на хората и ще се реагира моментално при необходимост. Много от габровци са излезли да чистят пред домовете и прилежащите към тях улици още вчера. Ситуацията продължава да е динамична. Досега е осигурена проходимост на основните места в Габрово. До някои от кварталите, разположени по високите части, все още се достига трудно и машините на "Благоустрояване" работят, за да осигурят проходимост - такъв например е Негенци. Основните дейности - транспорт, водоснабдяване, топлофикация и др., се изпълняват нормално. Няколко села от община Габрово и местността Узана продължават да са без ток. Става въпрос за Горнова могила, Чукили, Геновци, Мечковица, Трънет, Бойновци, Зелено дърво и част от село Яворец. Всички училища и детски градини са достъпни, няма нарушаване на учебния процес. Децата, които живеят на територията на села от община Габрово са извозени до училищата.

4 Връчват поетапно предизвестия на общински служители в пенсионна възраст Поетапно е започнало връчването на едномесечни предизвестия на служители в пенсионна възраст, съобщи кметът на Добрич Йордан Йорданов. Ние им благодарим на техния труд. Там където има квалифициран персонал обаче, като например в Центъра за психично здраве, ДКЦ 1 и 2, пенсионирането не може да стане толкова бързо, защото това са хора с дългогодишен стаж, опит и специална квалификация. Там процесът ще отнеме повече време, не можем с лека ръка да се освободим от тези хора, които лекуват добричлии и са се доказали през годините, заяви кметът. На 9 души в общинската администрация са връчени предизвестия, които изтичат на 11 февруари. Подлежащите на пенсиониране във всички общински структури са 111 човека. Най-много са образованието. Посериозен е проблемът в сферата на културата, например с освобождаването на музиканти /около 6 души/, тъй като ако веднага не бъдат назначени кадри, се поставя под въпрос съществуването на звеното. В Общинския съвет е внесена докладна записка за промяна в структурата на общинската администрация, която ще бъде обсъдена на сесията на 28 януари. От днес новата структура ще се разглежда от постоянните комисии, което според кмета Йорданов ще предизвика доста дебати. Смятам, че сме направили новото разпределение по начин, по който да оптимизираме оперативната работа. Освен това общината е получила писмо още през м.май 2015 година от министъра на финансите за съкращаване на щата с 5 бройки. В момента служителите в администрацията са 160, предложили сме структура със 155 бройки, обясни кметът. Самуил обяви бедствено положение, до половината села няма достъп Община Самуил в Разградска област обяви бедствено положение от 10 часа днес до 10 часа утре съобщи кметът д-р Бейтула Сали. Основната причина е, че няма достъп до половината населени места в общината. Почистващите машини не успяват да се справят с навяванията в множество участъци. Сред селата без достъп са: Голям извор, Ножарово, Хърсово, Владимировци, Кривица. Между Владимировци и Здравец тази сутрин са закъсали два микробуса единият снабдявал с хляб, другият събирал млякото в района. Очаква се до час два да бъдат извадени от преспите. Втори ден в общинския център няма вода, както и в селата Голяма вода, Хума и Хърсово каза още д-р Сали. Причината е авария в електроснабдителната система, която захранва помпите, и фактът, че екипите на Енерго Про не успяват да стигнат до мястото на аварията. Ваканцията за учениците в община Самуил е удължена с два дни, ако времето се оправи, те ще са на училище в четвъртък. Сложна е обстановката и в община Лозница съобщи заместник областният управител Нурие Црънгалова. Общинската пътна мрежа е затворена. От ОД Пожарна безопасност и защита на населението са изпратили МТЛБ, с което да бъдат транспортирани шестимата болни на хемодиализа от община Лозница трима са от общинския център и по един от: Чудомир, Ловско и

5 Градина. Те ще останат за по-дълъг период в лечебното заведение поради усложнената обстановка каза Црънгалова. Тя съобщи, че недостъпно е и село Костанденец в община Цар Калоян, там роторна машина ще пробива пътя. Освен селата в Самуилско, без вода са и Черковна и Ясеновец в община Разград, а без ток Черковна и Манастирци в община Лозница. Дежурният в Областно пътно управление съобщи, че вече е отворен пътят Юпер Бисерци, но останалите затворени от сутринта шосета продължават да са забранени за движение. Очаква се съгласуване с пътното управление в Русе за отваряне на пътя Разград Русе. Обмисля се също обявяване на обходен път към Шумен през Търговище, който на практика от вчера се ползва от шофьорите. Обявиха бедствено положение във Върбица, всички села в общината без ток и вода Кметът на Върбица обяви бедствено положение на територията на общината за срок от 48 часа, считано от днес - 18 януари. Възстановено е електрозахранването в град Върбица, но без ток и вода остават всички села в общината. Продължава работата на екипите на Енерго Про за отстраняване на авариите. Пътищата в общината са проходими, огромните преспи създават проблеми за почистването на пътя Иваново- Методиево. Селата са снабдени със стоки от първа необходимост. За справяне с тежката обстановка и отстраняване на падналите дървета е мобилизирано и доброволното формирование на общината. "Чичо Кмет, искаме дървена ваканция!" Бургаските ученици засипаха със съобщения фейсбук страницата на кмета Димитър Николов. Градоначалникът е получил стотици молби за обявяване на дървена ваканция, които се отличават с изключителна оригиналност. За съжаление Николов ще трябва да разочарова младите ентусиасти, тъй като минусовите температури и силният вятър навън не са достатъчна причина за прекратяване на учебните занятия. Пътната обстановка в града и региона е спокойна, сградите на училищата са добре отоплени и учението продължава с пълна сила. Ще се наложи децата да удържат фронта поне още две седмици, когато ще настъпи едноседмичната междусрочна ваканция. Вижте какво отговори бургаският кмет на страницата си в социалната мрежа: "Благодаря на всичките 258 бургаски ученици от горните класове, които днес почти блокираха фейсбука ми с лични съобщения и искане за обявяване на дървена ваканция. Не мога да изчета всичко, защото нищо друго не трябва да работя. Но пък се натъкнах на изключително изобретателни попадения: съобщения в умолителна стихотворна форма, десетки уникални снимки с ушанки, уши, ледени висулки, пингвини, фризери, бели мечки, шушони, снежни лавини и човеци :)

6 Благодаря за милите обръщения - Миташки, брат, скъпи чичо -имаш ли сърце, Митак, човек, началник, адаш, Бург, чичо кмет и т.н. :) И въпреки че съм впечатлен от вашата организация, няма как, разберете. Говорих с Инспектората, с РИОКОЗ, с част от директорите - няма как. Освен това ми писаха и родители, които са против. Агенция Фокус Исмаил Осман, кмет на Община Руен: Положението в общината е критично, обявен е неучебен ден Положението в община Руен е критично. Това каза за Радио Фокус Бургас кметът на община Руен Исмаил Осман. По неговите думи, продължава да вали повече от 72 ч., има силен северен вятър и смразява. Пътищата в някои населени места не са проходими. В момента те се почистват, но поради силния вятър и навяванията, се затварят пътищата, каза той. Кметът допълни, че за днес е обявен неучебен ден. В селата Добра поляна, Средна махала, Топчийско и Каменяк няма ток. Частично затворени са пътищата към селата Речица, Заимчево и Снежа. Кметът допълни, че в село Зайчар има закъсал автобус. Пътят към село Мрежичко също е затворен и в момента се почиства. Агенция Фокус Отменено е бедственото положение в община Смолян Отменено е бедственото положение в Смолянска община. Кризисният щаб в общината се събра тази сутрин в 8.30 часа и взе решение бедственото положение да бъде отменено, съобщи кметът Николай Мелемов. Днес ще продължи работата по отстраняване на последиците от него. Частично само село Киселчово остава откъснато, няма и ток. Елекрозахранването още вчера в селата е възстановено, към този момент само без водоснабдяване са селата Киселчово и Горна Арда, но днес ще се работи по отстраняването на авариите. Остава затворен за движение пътят Арда Горна Арда, има пропадане на две места. Припомняме, че бедственото положение бе обявено миналата нощ след 2.00 часа от кмета на Община Смолян Николай Мелемов. Общината сформира кризисен щаб във връзка с бедственото положение в региона в следствие на обилните валежи и преливането на реките в общината. Най -тежко бе положението по Арденското корито. Имаше населени места без ток и вода, активизирали се свлачища. Реката в Устово бе излязла от коритото си и бе заляла промишлената зона, приземни етажи и цехове. Реката бе преляла в района на стадион Смолян, до производствената база за хляб Чино, на ул. Васил Райдовски, имаше наводнена къща след събирането на реките Черна и Бяла, дърводелски цех в Устово също бе наводнен, както и къща до Топливо. В следствие на преливане на реката бе прекъснат пътят Кошница Могилица. Имаше и населени места, където поради електроаварии нямаше ток. В следствие на валежите имаше наводнени трафопостове в село Смилян, производствени помещения и няколко къщи, отнесен е и бетонният мост на СБА. В село Момчиловци има пропаднала подпорна стена.

7 Тази сутрин обстановката в Смолян бе спокойна. Улиците в града се обработват от почистващата общината фирма. Опесъчават се и се осоляват. Тротоарите в града обаче са заледени и хлъзгави, пешеходците трябва да се движат с повишено внимание. Нормално започна учебният процес в училищата и занятията в детските градини в града. Агенция Фокус Бургас: Нормализира се обстановката в община Камено след обилните валежи Нормализира се обстановката в община Камено след обилните валежи. Това каза за Радио Фокус Бургас кметът на община Камено Жельо Вардунски. Освен новоднените къщи в село Ливада, има такива и в селата Тръстиново и Трояново. Той обясни, че там Гражданска защита се действали навреме и не са последвали много щети В тези села са пострадали около 4 къщи. Кметът уточни, че най-тежко е било положението в село Ливада. Гражданска защита помогнаха в село Трояново, ние помогнахме в село Тръстина с наши средства, каза Вардунски. Кметът допълни, че се очаква днес снеговете и дъждовете да спрат. Според него най-критично е било положението в събота вечерта срещу неделя и не се очаква ситуацията да се усложнява повече. Тогава се изпускаха язовири и дъждът валеше. Село Ливада е на такова положение, че водите на поне два язовира влизат в деретата, които преминават през селото и излизат на река Русокастренска, където се оказва, че тя не може да поеме тази вода, обясни Вардунски. Той допълни, че самите дерета не са били много добре почистени. В момента в община Камено се описват щетите и се отводняват наводнените къщи в село Ливада. Продължава да се наблюдава нивото на водите. Кметът поясни, че ако до днес по обяд нивото се задържи в това състояние, в което е в момента, той ще отмени частичното бедствено положение за с. Ливада. Агенция Фокус Бургас: Кандидатите за придобиване на професионална квалификация чрез стаж в Дегендорф, Германия, ще бъдат интервюирани от немски работодатели Кандидатите за придобиване на професионална квалификация чрез стаж в Дегендорф, Германия, ще бъдат интервюирани от немски работодатели на 19 януари в КЦ "Морско казино". Това съобщиха от Община Бургас. Борсата се организира за четвърта поредна година и е част от съвместен проект между Община Бургас и Дегендорф, област Бавария. Идеята е да се помогне на младежи от Бургас да продължат професионалното си образование в динамично развиващия се немски град, като работят по специалността си и същевременно усъвършенстват нивото си на владеене на немски език. За учебната 2016/2017 година могат да кандидатстват ученици и млади хора от 18 до 27 години. БТА Община Пловдив планира бъдещият нов мост да бъде и красив

8 Община Пловдив планира бъдещият нов мост в града, свързващ булевардите "Копривщица" и "България", да бъде и красив. Това обяви на пресконференция кметът Иван Тотев. По думите му, общината допълнително ще възложи на проектантите да предложат три визии на архитектурни разработки на новото мостово съоръжение. Те ще бъдат съгласувани с Камарата на архитектите в Пловдив, за да се избере вариант на добре изглеждащо и отличаващо се мостово съоръжение. За строителството на новия мост ще са необходими около 16 милиона лева, които обаче малко ще се увеличат заради изискването за допълнителен акцент в архитектурата, каза Иван Тотев. Според кмета това може да забави започването на проекта с 3-4 месеца. Той изрази надежда, че до средата на годината вече ще има издадено строително решение и ще започнат процедурите за избор на изпълнител. kmeta.bg Музей на планината отваря врати в Банско Експозицията ще се помещава в Дома на изкуствата Музей на планината ще бъде изграден в Банско. Проектът е готов, а за неговата реализация общината е предвидила около 300 хиляди лева. Деян Саздов, който стана популярен с оригиналните си решения за пространствен дизайн в градската архитектура и телевизионни студия, е разработил идеята до последния детайл. Музеят ще бъде създаден в Дома на изкуствата, по известен като Галерията, която е построена преди години до къщата-музей Никола Вапцаров. Още с влизането си посетителите на музея ще се потопят в красотата на Пирин, стъпвайки върху внушителен макет на планината, затворен под стъкления под. 3D прожекции ще използват стените, за да допълват внушението, че сте в центъра на живия организъм на природата и животът на банскалии. Богатството на народната култура, нейните материални и духовни измерения, традиционнни събития, ритуали, обичаи ще бъдат вплетени в хармоничната връзка природа-човек. Невероятният спектакъл от светлина, звук и картина ще гарантират невероятно изживяване, убеждава ни авторът на идеята за музей на планината. Всъщност съпричастността към проекта има и своята предистория.

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg. Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на ди

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на ди СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg. Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word

Microsoft Word СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg. Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08.00

Подробно

Microsoft Word

Microsoft Word СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg. Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word

Microsoft Word СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08.00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

Microsoft Word г.

Microsoft Word г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на ди

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на ди СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg. Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08.00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир

СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/ , Б Ю Л Е Т И Н на дир СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДИРЕКЦИЯ АВАРИЙНА ПОМОЩ И ПРЕВЕНЦИЯ София 1618, кв. Павлово, ул. Деспот Слав 19, дежурен 02/9041315, app@sofia.bg Б Ю Л Е Т И Н на дирекция Аварийна помощ и превенция За периода от 08:00

Подробно