Contact us: PELLSTAR ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и

Размер: px
Започни от страница:

Download "Contact us: PELLSTAR ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и"

Препис

1 PELLSTAR ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и финален текст се счита оригиналният текст/ изготвен от производителя/, а не превода на български език, който е съставен за улеснение на клиента

2 - Запалване/изключване (натиснете приблизително за 1 секунда) Бутона може да се използва също за да се излезе от менюто за програмиране. - Бутон за увеличаване и намаляване на температурата ( -Бутон който служи за преминаване в автоматичен режим -Бутон който служи за преминаване в ръчен режим ОПИСАНИЕ НА ДИСПЛЕЯ И СИМВОЛИ НА ДИСТАНЦИОННОТО

3 -Индикира обмяна на данни между дистанционното и контролния панел -Изтощени батерии! Подменете ги с нови и ги поставете в подходящи контейнери. -Клавиатурата е заключена(задръжте бутони A и M едновременно за няколко секунди, за да заключите или отключите клавиатурата) - Активиране на програмиране - Ако иконата премигва, камината е в изходна позиция, ако е фиксирана, камината е в работен режим -Индикатор за скоростта на вентилатора -Индикатор за температура - Камината е в режим на автоматично управление (температурата се появява на дисплея) -Камината е в ръчен режим на управление (стойността операционна мощност се появява на дисплея) На дисплея може да се покаже и друга полезна информация, в допълнение към иконите, описани по-горе. - Stand-by позиция: показва стайната температура (20 C), кг на останалите пелети (15 кг) в резервоара и текущото време (15:33) - Фаза на ръчен режим: показва зададената мощност (Power 1), Ниво на вентилация (F2), температурата на околната среда (20 C), кг пелети и оставащото време (15 кг 21h) - Автоматично фаза работа: показва зададената температура (Set 22 C), температурата на околната среда (20 C), кг пелети и оставащото време (15 килограма 21Н).

4 Преди активирането. 1-во Запалване: свържете се с упълномощен местен технически сервизен център (за информация, посетете които ще се калибрира камината в зависимост от вида на наличните пелети и условия на употреба. По време на първите няколко запалвания може да усетите лек мирис на боя, която изчезва за кратко време. Преди запалване, проверете: Правилната инсталация Електрическото захранване. Правилното затваряне на вратата. Почистването на тигела Режима на готовност на дисплея на дистанционното управление (дата, мощност или премигваща температура) Зареждане на захранващият шнек Когато за използвате за първи път или ако бункера е празен напълно натиснете + и бутоните на дистанционното заедно за няколко секунди за да се напълни захранващия шнек. LOAD се визуализира на дисплея когато бутоните се освободят. Това трябва да се случи преди да запалите камерата отново ако е спряла поради изчерпване на пелетите. Напълно нормално е да останат някакви пелети в бункера, които не могат да бъдат извадени от захранващият шнек. Автоматично запалване С камерата в режим на изчакване, натиснете бутон за 2 секунди (на панела или дистанционното). Това ще започне процеса на запалване, Старт ще се появи на екрана и ще започне отброяване в секунди (1020). Няма предварително зададено време за започване на процеса по запалване: неговата продължителност ще бъде автоматично съкратена ако контролното табло засече, че определени тестове имат положителен резултат. Пламъкът се появява след около 5 минути. Регулиране на мощността дистанционно управление с ръчна операция За тази функция, натиснете бутона M веднъж - на дистанционното управление се появява съобщение "POWER P" (за индикиране на мощността, в която камината работи), с натискане на "+" или "-" можете да увеличите или намалите работната мощност (от "POWER P1" да "P3 POWER"). Автоматична работа с дистанционно управление С натискане на "A" преминавате към автоматичен режим и можете да зададете препоръчителната температура за стаята ( за да настройте температурата от 5 на 35 C използвайте бутоните + и -) Ако зададете по-ниска температура от тази на средата, камината ще остане в "POWER P1".

5 Изключване Задръжте клавиша на дистанционното управление в продължение на две секунди, докато камината работи. Процедурата по спиране започва да тече и стартира обратно броене на дисплея (за общо 600 секунди). По време на изключване: Прекратява се зареждането с пелети Вентилация се включва на максимум Мотора за експулсиране на дим се включва на максимум. Никога не изключвайте камината от захранването, докато се изключва. ОПЕРАЦИИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШЕНИ САМО ОТ ДИСТАНЦИОННОТО Настройки на часовника Задръжте бутона М за 2 секунди, за да влезете в менюто за часовника и настроите вътрешният часовник на електронното табло. Натиснете бутона М повторително, за да се покаже и настрои ден, месец, година, час, минута и ден от седмицата. Когато ги зададете, на дисплея се показва save??. Уверете се че направените промени са правилни чрез натискане на бутона М (saved се визуализира на екрана) Седмично програмиране Задръжте бутон М от дистанционното управление за 2 секунди, за да включите функцията за настройка на времето и натиснете бутон +, за да стигнете до менюто за програмиране на седмичния таймер, като на екрана ще се появи Program ON/OFF. Седмичният таймер Ви позволява да зададете редица включвания и изключвания на камината през деня (до максимум три), за всеки ден от седмицата. След потвърждаване чрез бутон М, на екрана ще се появи една от следните възможности: - NO PROGRAM. (няма зададена програма) - DAILY PROGRAM (една и съща програма е зададена за всички дни от седмицата) - WEEKLY PROGRAM (за всеки ден от седмицата е зададена отделна програма). Изберете желаната програма, като използвате бутони +/-. Използвайте бутон М, за да потвърдите функция Daily Program и за да получите достъп до менюто за избор на желаната програма (включване/изключване) за деня. Използвайте бутон Program/daily, за да зададете една и съща програма/и за всички дни от седмицата. Ако натиснете бутон +, на екрана ще се появи следното: - No prog. - Prog. 1 (едно включване и едно изключване на ден), Prog. 2 (две включвания и две изключвания), Prog. 3 (три включвания и три изключвания). Използвайте бутона, за да ги покажете в обратен ред. Ако изберете първата програма, на дисплея се показва времето за включване.

6 На дисплея се показва: 1 Включване Час 10:30; използвайте бутони +/-, за да промените часа и натиснете М, за да потвърдите промените. На дисплея се показва: 1 Включване Минути 10:30; използвайте бутони +/-, за да промените минутите и натиснете М, за да потвърдите промените. Използвайте същите команди, за да настроите времето за изключване. Програмата се потвърждава чрез натискане на бутона М и на дисплея се появи Saved (промените са запазени). При избор на Program/week, Вие ще трябва да изберете деня за съответната програма: 1 понеделник; 2 вторник; 3 сряда; 4 четвъртък; 5 петък; 6 събота; 7 неделя. Използвайте бутони +/-, за да изберете ден от седмицата и потвърдете избора си, чрез натискане на бутона М. Продължете с настройката на програмите по същия начин, както при Program/daily, като изберете дали да зададете отделна програма за всеки ден от седмицата и настроите времето за различните операции. Ако допуснете грешка при настройката на програмите, можете да излезете от менюто без да запаметявате промените, като натиснете бутон, след което на екрана ще се появи no Saved. Промяна на зареждането на пелети Натиснете бутона М на дистанционното управление за две секунди и преминете през елементите с помощта на бутоните +/-, докато "ADJPELLET" се появява на дисплея. Потвърдете тази позиция, като натиснете клавиша за меню. Появява се настройката на зареждането с пелети. Намаляване на настройката намалява зареждането на пелети; увеличаване на настройката увеличава зареждането на пелети. Тази функция може да бъде полезна, ако типът на пелети за камината е калибриран и трябва да се промени, като по този начин е необходимо регулиране на зареждането. Ако регулирането на тази настройка не е достатъчно, се свържете със сервиза за нова операционна настройка. Забележка за вариране на пламъка: Всякакви промени в състоянието на пламъка зависят от типа на използваните пелети, както и върху нормалното отклонение на пламъците на твърдо гориво и на периодично почистване на тигела, които камината автоматично извършва. Преди да стартирате системата е необходимо да напълните бункера с пелети и да използвате камината докато цялото количество се изразходва. Това е необходимо, за да стартирате системата накратко. След това е възможно да напълните бункера отново и да стартирате камината. По време на процеса на работа на дисплея започват да премигват думите reserve сега е възможно да се презареди с нова 15 кг торба с пелети. След това се задава 15 кг. в паметта на камината. За да направите това следвайте стъпките: 1. Натиснете М за около 3-4 секунди, докато не се появи думата clock 2. Натиснете бутона + докато не се появи RESERVE PELLET 3. Натиснете М, за да достигнете до следващия екран, след което натиснете + за да се появи показаното на картинката (*) до достигане на количеството презаредени пелети (15 кг на показания пример)

7 Килограми останали в бункера Заредено ново количество 4. Натиснете бутона М за да потвърдите 5. Натиснете бутона за изход Като следвате стъпките, описани по-горе, думата " RESERVE " ще мига на дисплея отново, когато системата е изгорила 15 кг. пелети Когато това се случи, операцията трябва да се повтори от точка 1 до точка 5.. Бутон в случай на авария В случай че нямате работещо дистанционно е възможно да получите достъп до основните функции чрез авариен бутон. Позициониран под външната врата, вляво (виж фигура 7). - червен С помощта на отвертка, натиснете бутона веднъж или няколко пъти, за да активирате желаната функция: 1. PELLSTAR OFF - натискане на червения бутон за 2 " - включва. 2. PELLSTAR ON -натискане на червения бутон за 2 " - изключва. 3. PELLSTAR ON - ръчен режим- с натискане на червения бутон превключва между P1 до P3. 4. PELLSTAR ON - автоматичен режим, натиснете червения бутон превключва между 5 C до 30 C. РАДИО АНТЕНА Pellinsert комуникира с дистанционното управление чрез радио вълни. Радиото сигнал е получен от предавателя чрез малка антена, намираща се под външната врата (виж фигура 7). В случай, че сигналът, изпратен на контрола на радио е твърде слаб за дистанционното управление, може да се удължи антената.

8 ВЪЗМОЖНИ ПРИЧИНИ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ 1) Проверете въздушния поток - Изключване поради ниско налягане 2) Проверете отвеждането на димни газове - изключване поради повреда на сензора на мотора за отвеждане на димните газове. 3) Stop Fire изключване поради падане на температурата на димни газове. 4) BloccoAFNo start изключване поради неправилна температура на дима повреме на запалване 5) Black out изключване поради спиране на тока 6) Broken TC изключване поради провал на термодвойката или прекъсване 7) Over temp. Exit изключва, когато е превишена максималната темп. за дим. Съобщението се появява, докато бутона е натиснат. Не рестартирайте камината докато не проверите и отстраните проблема. За да задействате камината отново след изключване първо оставете процедурата на изключване да приключи (600 секунди последвани от звуков сигнал). Тогава натиснете буто на. Никога не изключвайте камината от захранването по време на проблемите. Важно е да предоставите информация на сервиза, какво е било изписано на дисплея. След като се консумират 2500 кг пелети, на дисплея се изписва думата " service " Камината работи, но трябва да се свържете с оторизиран сервиз за специална поддръжка. СЪВЕТИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ 1) Проверка / движение на въздух (намесва се ако сензорът за поток засече недостатъчен поток на кислород за запалване). Спира поради недостатъчна циркулация в горивната камера. Потокът може да е недостатъчен ако вратата е отворена или не се затваря подобаващо (пр. дефект при запалване), ако има проблем входа на въздух или извеждането на дима, ако горивната камера е блокирана или сензорът за поток на въздух е мръсен (почистете със сух въздух). Проверете ограниченията на сензора за поток на въздух (в рамките на параметрите показани от ТЪРГОВЕЦА). Алармата за спадане на налягане също може да сигнализира по време на запалване 2) Проверка / извличане (намесва се ако сензорът за въртене на двигателя за отвеждане на дима засече аномалия). Спира поради аномалия на сензора на двигателя за отвеждане на дима. - Проверете функционалността на екстрактора на дим (връзка със сензора) - Проверете димоотвода за мръсотия - Проверете електрическата система (земя) 3) Спиране/Пламък (намесва се ако термоелемента засече температура на пушек която е по-ниска от тази, която е зададена, затова отчитайки го като грешка) спира поради спад на температурата на дима.

9 Пламъкът може да не се задържи поради следните причини: - Липса на пелети - Твърде много пелети са задушили пламъка - Максимум термостатът се е намесил (това се случва рядко, но се случва когато има свръх температура на пушек). 4) Block_FI/NO Start (появява се ако пламакът не се появи в рамките на 15 минути, или ако температурата на запалване не е достигната). Спира поради неправилна температура на пушека повреме на запалване. Различете който и да е от следните случаи: 5) Black-out - Проверете свързването към електрическата мрежа и за пад на напрежението. 6) Broken TC (ако термодвойката не успее или е изключена) Проверете връзката между термодвойката и печатната платка: проверите работата със студени тестове. 7) Over temp. exit (изключване поради прекомерната температура на дима) Може да бъде причинено от: вида на пелети, проваляне на димоотвода, блокиран димоотвод, неправилен монтаж, или изместване на мотор редуктура. Преди да се извърши поддръжка, изключете уреда от ел.мрежата. Нужна е редовна поддръжка за да работи камината правилно. АКО НЕ СЕ ИЗВЪРШВА РЕДОВНА ПОДДРЪЖКА, поне на СЕЗОННА база, може да доведе до лоша работа. Всякакви проблеми, които произлизат от липса на поддръжка, ще анулират веднага гаранцията. ЗАБЕЛЕЖКА След консумирани 2500 кг пелети, на дисплея се появява думата "поддръжка". Камината работи, но е необходимо да се извърши сезонно почистване от оторизиран сервиз.

10 ПРОБЛЕМ ПРИЧИНА РЕШЕНИЕ Дистанционното не работи Далече сте от камината Доближете се до камината Изтощени батерии на дистанционното Проверете батериите и ги подменете ако е необходимо Изходящия въздух не е топъл Не се появява пламък (запомнете, че се появява 5 минути след натискане на бутона on/off Провалено запалване Твърде много сажди в топлообменник Бункера е празен Зарари неизгорели материали в горивната камера Почистете топлообменника от вътрешната страна на огнището Напълнете бункера с пелети Почистете горивната камера Показва се грешка rtc-dr Запалването/изключването не започват във изискваното време резервна батерия, в електронната карта Некоректно настроени: Часовник програма, позволяване програма, позволяване за деня замени батерията Проверете позовавайки се на изнструкциите СЕДМИЧНА ПОДДРЪЖКА Камината има два инспекционни отвора на огнището "А" и две на тавана на горивната камера "Б", които позволяват лесно и ефективно достъп за почистване на комина. - Почистване от съществено значение димоотвод - Изпразнете резервоара и аспирирайте дъното, ако камината се остави неизползвана. Правете това веднъж на две седмици. А Б ВСЕКИ СЕЗОН ОТ ДИЛЪРА - След като са изконсумирани 2500 kg пелети, на дисплея се изписва думата service, което означава, че е необходима поддръжка. - Основно вътрешно и външно почистване. - Внимателно почистване на топлобменните тръби - Внимателно почистване на горивната камера и съответните отделения.

11 - Почистване на вентилатора и механична проверка на захващащите устройства - Почистване на димните канали (подмяна на уплътнението на изходната тръба за дим) - Почистване на вентилаторите за извеждане на дим и сензора на потока, проверка на термодвойката - Почистване, проверка и отстраняване на загряващият елемент за запалване и отделението или смяна на самия елемент, ако е необходимо. - Почистване/проверка на дисплей- контрол панел - Визуална проверка на кабелите, връзките и захранването - Почистване на пелетният бункер и захранващият шнек мотор редуктора assembly play - Подмяна на уплътнението на вратата - Проверка на захранващият шнек, запалването, работа за 10 минути и изключване Ако камината се използва често е препоръчително да почиствате димните тръби на всеки 3 месеца.

<4D F736F F D20372EC8CDD1D2D0D3CAD6C8C820C7C020D3CFCED2D0C5C1C02E646F6378>

<4D F736F F D20372EC8CDD1D2D0D3CAD6C8C820C7C020D3CFCED2D0C5C1C02E646F6378> ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА Панел за настройка Натиснете, за да включите и изключите (задръжте бутона за 2 секун) и за да излезете от менюто по време на програмиране За достъп до менюто по време на програмиране

Подробно

E-01 - Lyric T6 Wi-Fi Thermostat

E-01 - Lyric T6 Wi-Fi Thermostat T3, T3R Програмируем термостат BG Ръководство за потребителя T3 Програмируем термостат T3R Безжичен програмируем термостат Съдържание 1) Интерфейс на термостата...3 Общ преглед на екраните и бутоните...3

Подробно

Упътване за употреба на Midea Ultimate Comfort | MIDEA.BG

Упътване за употреба на Midea Ultimate Comfort | MIDEA.BG Упътване за употреба Midea Ultimate Comfort Спецификации на дистанционното Съдържание Модел ŒŸÎË fiÿ ÒfiŸ Спецификации на дистанционното... 2 Захранване Ú Æß æø ªÆ ª Œ Ò Œ Функционални бутони... 3 Работа

Подробно

Microsoft Word _ _DT.doc

Microsoft Word _ _DT.doc Ръководство с инструкции Моля, прочетете следващите инструкции внимателно, преди да свържете този таймер с електрически уреди. Внимание! Не включвайте два или повече таймера заедно! Не потапяйте таймера

Подробно

Microsoft Word - centrala_SB_02_bul.doc

Microsoft Word - centrala_SB_02_bul.doc L8542350 Rev. 04/04/02 Централа за управление SB.02 Инструкция за експлоатация Упътване за настройка на централа SB. 02 Централа SB.02 може да се използва с мотори, чиято мощност не превишава 500W. Внимание:

Подробно

Алармена система модел: AM375N Инструкция за инталация Избор на функции За да програмирате функциите на алармата, моля следвайте процедурата по долу:

Алармена система модел: AM375N Инструкция за инталация Избор на функции За да програмирате функциите на алармата, моля следвайте процедурата по долу: Алармена система модел: AM375N Инструкция за инталация Избор на функции За да програмирате функциите на алармата, моля следвайте процедурата по долу: a. При изключена аларма подайте на контакт (завъртете

Подробно

Color Touch Heating Thermostat

Color Touch Heating Thermostat Екотерм Проект ЕАД www.ecotherm.bg ИНСТРУКЦИЯ за монтаж и експлоатация на термостат с цветен сензорен дисплей HT-CS02 Редакция 2016 Термостат с цветен сензорен дисплей - HT-CS02 Термостатът HT-CS02 е дигитален,

Подробно

L Rev. 03/05/00 Централа MISE-RE MISE-RI Инструкции за монтаж и експолатация MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5

L Rev. 03/05/00 Централа MISE-RE MISE-RI Инструкции за монтаж и експолатация MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5 L8542077 Rev. 03/05/00 Централа MISE-RE MISE-RI Инструкции за монтаж и експолатация MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5 MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 2 of 5 Централа MISE Електронната централа MISE може

Подробно

Contact us: TERMIKA KW ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно пре

Contact us: TERMIKA KW ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно пре TERMIKA 12-15-18-24-28 KW ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и финален текст се счита оригиналният текст/ изготвен от производителя/, а не превода на

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 СЪДЪРЖАНИЕ МОНТАЖ... Стр.3 СТАРТИРАНЕ НА ДОЗАТОРА... Стр.4 ГЛАВНО МЕНЮ... Стр.7 НАСТРОЙКА НА РАБОТНА ПРОГРАМА... Стр.10 КАЛИБРИРАНЕ... Стр.16 ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

Контролен блок CP

Контролен блок CP L8542396 Rev.05/08/04 Управляващ блок за двигател за плъзгаща врата до 400 кг. / 230v Инструкция за работа 1 ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ Ние декларираме по този начин, че нашият продукт Отговаря на следните

Подробно

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИИ НА НОВО ПОКОЛЕНИЕ РАДАРНИ ДЕТЕКТОРИ Септември/ 2015 Инструкция за експлоатация на радарен детектор Cobra SPX7700 Инсталиране

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИИ НА НОВО ПОКОЛЕНИЕ РАДАРНИ ДЕТЕКТОРИ Септември/ 2015 Инструкция за експлоатация на радарен детектор Cobra SPX7700 Инсталиране Инструкция за експлоатация на радарен детектор Cobra SPX7700 Инсталиране на радара 1. Монтирайте радара като го закрепите на прозореца със скобата или го залепете върху таблото на автомобила 2. Включете

Подробно

Описание на фурната

Описание на фурната Фурна FAGOR 6H-760X Описание на фурната 1. Избор на температура 2. Програматор 3. Избор на функция 4. Крушка 5. Показател за височина 6. Индикатор за отчитане отварянето на вратата Описание на програматора

Подробно

Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless)

Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless) Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless) Преди да свързвате или използвате този продукт, моля, прочетете внимателно тези инструкции и запазете това ръководство за бъдеща

Подробно

Microsoft Word - centrala_HEAD_MBE_bul.doc

Microsoft Word - centrala_HEAD_MBE_bul.doc L8542373 Rev. 06/05/01 Централа за управление HEAD - MBE Инструкция за експлоатация centrala_head_mbe_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5 centrala_head_mbe_bul.doc Beside Ltd. Page 2 of 5 Упътване за настройка

Подробно

Mobile: BASIC PLUS ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и фин

Mobile: BASIC PLUS ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и фин BASIC PLUS ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и финален текст се счита оригиналният текст/ изготвен от производителя/, а не превода на български език,

Подробно

Ръководство за потребителя ECL Comfort 210 / 296 / 310 Българска версия

Ръководство за потребителя ECL Comfort 210 / 296 / 310 Българска версия Ръководство за потребителя ECL Comfort 210 / 296 / 310 Българска версия www.danfoss.bg Бележка за безопасност Необходимата работа по монтаж, пускане в експлоатация и поддръжка трябва да се извършва само

Подробно

IDROPOINT ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и финален текст се счита оригиналният текст/ изготве

IDROPOINT ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и финален текст се счита оригиналният текст/ изготве IDROPOINT ВНИМАНИЕ!! При възникване на недоразумения и всякакви въпроси относно превода, за водещ и финален текст се счита оригиналният текст/ изготвен от производителя/, а не превода на български език,

Подробно

Microsoft Word - IN 5061 Krokoměr PR039

Microsoft Word - IN 5061 Krokoměr PR039 Упътване за употреба IN 5061 Крачкомер insportline PR039 Въведение Благодарим ви, че избрахте този крачкомер. Това е кракомер, който показва време, брой стъпки, калории и др. полезна информация. За да

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ПЕЛЕТНА КАМИНА AQUAS 22

РЪКОВОДСТВО ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ПЕЛЕТНА КАМИНА AQUAS 22 РЪКОВОДСТВО ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ПЕЛЕТНА КАМИНА AQUAS 22 СЪДЪРЖАНИЕ 1. ОТНОСНО ПЕЛЕТИТЕ 4 1.1. Качество на пелетите 4 2. ПРЕДИ ПУСКАНЕ НА ПЕЧКАТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ 5 3. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Подробно

Упътване за употреба на стенен инверторен климатик Midea MFAU-12FNXD0 | MIDEA.BG

Упътване за употреба на стенен инверторен климатик Midea MFAU-12FNXD0 | MIDEA.BG Упътване за употреба Midea MFAU-FNXD0 Модел Напрежение Обхват m Темпетатурен диапазон - C ~ 0 C Съдържание Характеристики на дистанционното Функции на бутоните Индикатори на дисплея Как да използвате бутоните

Подробно

Проверил: Р.Ч./ г

Проверил: Р.Ч./ г ПРЕВОД НА ОРИГИНАЛНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА JS0309 ЗЕГЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ За ваша безопасност, преди да използвате машината, внимателно прочетете тази инструкция за употреба. ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ Когато

Подробно

Артикул

Артикул 1. Описание Вътрешно тяло GEH(09)AA-K3DNA1B/I GEH(12)AA-K3DNA1B/I GEH(18)AA-K3DNA1B/I Дистанционно управление YAA1FB1 2. Технически характеристики Модел GEH (09)AA-K3DNA1B/I (12)AA-K3DNA1B/I (18)AA-K3DNA1B/I

Подробно

МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ТАЙМЕР MS8333 v3.11 ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПЛОВДИВ 2011

МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ТАЙМЕР MS8333 v3.11 ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПЛОВДИВ 2011 МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ТАЙМЕР MS8333 v3.11 ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПЛОВДИВ 2011 2 I. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ Цифрови входове 4 Start1, Start2 активно ниво GND ISO Нулиращи Reset1,

Подробно

HPRECV3BK_Notice.indd

HPRECV3BK_Notice.indd BLUETOOTH ТОНКОЛОНА Инструкции за употреба AUX DC 5V SD MIC LED Характеристики на продукта 1. Bluetooth безжична технология 2. AUX вход за слушалки 3. FM радио 4. Поддържа карта памет( MP3 аудио формати

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

INTIEL ЕЛЕКТРОНИКАТА НА ВАША СТРАНА ПРОГРАМИРУЕМО РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ INT0010 РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ тел.: факс:

INTIEL ЕЛЕКТРОНИКАТА НА ВАША СТРАНА ПРОГРАМИРУЕМО РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ INT0010 РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ тел.: факс: INTIEL ЕЛЕКТРОНИКАТА НА ВАША СТРАНА ПРОГРАМИРУЕМО РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ INT0010 РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ 1 І. Предназначение Релето за време е предназначено за управление на ел. вериги, като времезакъснително

Подробно

Microsoft Word - ERV Technical Service Manual

Microsoft Word - ERV Technical Service Manual Рекуперативни блокове Сервизно ръководство GREE ELECTRIC APPLIANCES INC. OF ZHUHAI СЪДЪРЖАНИЕ ПРОДУКТ... 3 1 СПИСЪК С МОДЕЛИ... 3 2 НОМЕНКЛАТУРА... 3 3 ХАРАКТЕРИСТИКИ... 4 4 ДАННИ НА ПРОДУКТА... 5 4.1

Подробно