Gorenje_BUG_BI_Book_2013_layout3-2.pdf

Размер: px
Започни от страница:

Download "Gorenje_BUG_BI_Book_2013_layout3-2.pdf"

Препис

1

2 БЯЛО. ЧЕРНО. ТОЧНО ЗА МЕН! Колекцията Gorenje Simplicity е създадена според модерните трендове и съвременните нужди на хората. Линията се фокусира върху логичния избор на програми, адаптивните технологии, които позволяват настройване на потребителските предпочитания, отличният дизайн и високата стойност на уредите през целия им полезен живот. DESIGNED BY Gorenje Design Studio

3 SIMPLICIT Y LIFE Житейската ми философия е проста. Оценявам това, което пасва на навиците ми. Подреждам живота си по свой собствен начин. Избирам колекцията от уреди, която се нагажда към начина ми на живот. Лесно е да намеря място в своя дом за уредите от колекцията Gorenje Simplicity в черно и бяло. Те ме допълват идеално, тъй като именно Simplicity се адаптира към мен, а не обратното! Красиви. Лесни. Достъпни. ЛОГИЧЕН ИЗБОР: В уредите от колекцията Simplicity, най-често използваните и най-удобни настройки са достъпни чрез един единствен програматор. ADAPT TECH: Уредите запаметяват вашите лични настройки и ви ги предлагат при всяка следваща употреба. Това, което трябва да направите е само да натиснете бутона за потвърждение. СОЛИДЕН ДИЗАЙН: Изчистените линии, качествените материали и ергономичността, позволяват интегрирането на уредите във всеки дом. ИДЕАЛНА СТОЙНОСТ: Започвате да спестявате още със закупуването. Освен това, технологиите, използвани в уредите, позволяват да заплащате единствено това, от което наистина се нуждаете, а това означава допълнителни спестявания в дългосрочен план.

4 Стъкло. Метал. Хармония. Присъствие. Наслада за окото. ДИЗАЙНЪТ ТОЧНО ЗА МЕН!

5 AdaptBake технология Не е необходимо да настройвате повторно Фурната ще запамети настройките на температура към всяка програма и ще предложи последните или най-често използваните от тях при следваща употреба. Електронен програмируем таймер със сензорно управление Лесно и удобно управление GentleClose система за затваряне на вратата Програма за конфитюри Сигурен начин за направа на конфитюри Таймерът ви позволява да настроите времето за готвене и да изберете подходяща температура. Можете да наблюдавате тях, както и използваната в случая нагревателна система, на дисплея. Повърхността на таймера е гладка и лесна за почистване. Допълнителен комфорт при затваряне на вратата. Вратата ще се затвори меко и тихо, без значение дали е натисната по-силно. Специална запаметена програма ще ви осигури вкусни конфитюри през този сезон и след него.

6 Лесно управление със SmartControl Удобство и контрол при готвенето SuperPower индукционен плот Бързо и ефективно готвене и лесно почистване BoilControl функция Времето за готвене може да бъде настройвано отделно за всяка нагревателна зона. Когато избраното време изтече, таймерът автоматично ще спре зоната и ще ви уведоми със звуков сигнал. Индукционните плотове нагряват забележително бързо и ефективно, за да приготвят отлични ястия. SuperBoost функцията за бързо и мощно нагряване позволяват дори по-бързо и ефективно готвене, което води до спестяване на време и енергия. BoilControl е автоматична система, която ще настройва периодично мощността на нагревателната зона. След първоначалната работа на максимална мощност, зоната ще запази температурата на необходимото ниво, за да предотврати изкипяване.

7 AdaptCool сензорна технология Запазва храната свежа до 20% по-дълго Адаптивната интелигентна система наблюдава, анализира и запаметява потребителските навици в рамките на седмица. След което, работата на хладилника и в частност регулирането на температурата, се настройват според събраните данни. Така при отваряне на вратата, температурата на храната няма да се повиши и тя няма да бъде изложена на опасност от развитие на бактерии. MultiFlow 360 панел Продължителна свежест и ниска консумация на енергия IonAir технология Поддържа храната свежа до 10 дни по-дълго NoFrost Plus Без лед, скреж или ръчно размразяване Интензивната циркулация, осигурена от многоточковия MultiFlow 360 панел, разположен на задната стена на хладилника, гарантира равномерна температура в цялата хладилна част. Йоните генерирани в хладилника елиминират до 95% от бактериите, вирусите, газовете и миризмите, гарантирайки винаги свеж въздух в хладилника. Модерната NoFrost технология използва интензивна циркулация на хладен въздух, за да елиминира влагата от фризерната и хладилната част. Така се предотвратява натрупването на скреж по храната и лед по вътрешността на уреда.

8 AdaptAir технология Автоматична работа на абсорбатора При автоматичния режим на работа, сензор в абсорбатора ще усети ако въздухът е замърсен, или ако има пара и газове по време на готвене и ще настрои мощността подобаващо освен това ще спре вентилатора след като вече не е необходим. Функционален дизайн Халогенно осветление Отлично осветление над плота Лесни за почистване филтри Лесна поддръжка и по-дълъг живот Освен с блестящата си работа, абсорбаторите изпъкват с качеството на материалите, от които са изработени неръждаема стомана в комбинация със стъкло. Привлекателният дизайн е характеристика с нарастващо значение, а освен тази тяхна характеристика, абсорбаторите могат да бъдат особено полезни като източник на светлина над плота. Допълнителен източник на светлина за оптимално осветление над плота. Халогенното осветление е по-мощно и по-икономично от стандартните лампи. Металните филтри в абсорбаторите, са направени за премахване на мазнините и могат лесно да бъдат свалени и почистени. Можете да ги измиете на ръка или в съдомиялна при деликатна програма.

9 Висока ефективност Икономично миене Вашите чинии ще бъдат третирани отговорно и с грижа към околната среда, тъй като съдомиялните Gorenje покриват напълно стриктните Европейски директиви за енергийна ефективност. AquaStop система против изтичане Не се безпокойте от изтичане на вода 3 в 1 Настройване на началото на програмата. Чисти чинии, точно когато ви трябват В случай на изтичане на вода, системата за безопасност AquaStop автоматично спира притока на вода, а помпата ще изпомпа всичката останала вода от вътрешността на уреда. Уредите предлагат програми, специално изработени за употреба на таблетки 3 в 1. Началото на програмата може да бъде отожено с 3,6 или 9 часа. Работа на съдомиялната по време на ниските тарифи на електроенергия означава допълнително спестяване.

10 SensorIQ сензорна технология Оптимални резултати със значително спестяване на енергия, вода и време Множество сензори непрестанно наблюдават процеса на изпиране. На базата на събраната информация, те автоматично настройват процеса на пране според програмата, типа пране и теглото му. AdaptWash интелигентна технология на пране Не е необходимо да повтаряте въвеждането на настройките Настройване на старта на програмата на пране Изпрано в точното време Отлична енергийна ефективност Пералната машина ще запомни вашите настройки за цикъла на пране към всяка програма. Също така ще запомни ако изберете по-високо ниво на вода или предпране за конкретни програми. Последните избрани настройки ще бъдат предложени следващия път, когато използвате същата програма отново. Всички перални машини предоставят възможност за отложен старт до 24 часа. Това ще ви позволи да използвате по-евтината електроенергия през нощта. Много иновативни решения като ефективните алгоритми на програмите, OptiDrum барабана, QuickWet системата за оптимално накисване, комбинирани с интелигентната сензорна технология SensorIQ, заедно доставят отлична ефективност при прането и консумацията на енергия. Моделите Gorenje Simplicity осигуряват клас А +++ или А -30%, което означава, че използват 30% по-малко енергия в сравнение с клас А.

11 Кондензационна сушилна машина с термопомпа Особено икономично сушене A++ Това е единственият домакински уред, който използва както охладителната, така и затоплящата част на термопомпата. Пълната и употреба доставя 50-процентово намаляване на консумацията на енергия в сравнение с клас А. АdaptDry интелигентна технология на сушене Без необходимост от повторно въвеждане на настройките TwinAir технология За равномерно изсушено пране Настройване на старта на цикъла на сушене Изсушени в точния момент Сушилните машини ще запаметят (в зависимост от модела) дали сте използвали функцията ExtraDry, по-ниска температура на сушене, функция освежаване или тази против намачкване. Последните избрани настройки ще бъдат предложени следващия път, когато използвате същата програма отново. Кондензационните сушилни с термопомпа предоставят уникална система за впръскване на въздух, която позволява той да влиза в барабана през два отвора, при въртенето на барабана и в двете посоки. Началото на цикъла на сушене може да бъде настроено до 24 часа предварително. Дрехите ви ще бъдат изсушени до предварително избраното ниво на влажност и ще бъдат готови за подреждане в гардероба, или за гладене според това, което сметнете за най-удобно.

12 Лесно и удобно управление Микровълновите печки разполагат с удобно електронно управление, позволяващо точни настройки на време и режим. Всяка настройка е удобна и леснодостъпна. Микровълни заедно с грил За отлични резултати на печене и затопляне Запаметени програми Лесен и логичен избор, без нищо излишно Микровълновите печки Gorenje със забележителен обем от 23 литра доставят в кухнята предимствата както на микровълните, така и на грила. Комбинираното действие на грил и микровълни позволява да печете малки пържоли, да правите пица и др., много по-бързо. Програмите се избират с едно завъртане на програматора. Всяка от деветте запаметени програми (пица, риба, зеленчуци, топене на шоколад и още) има автоматични запаметени настройки за режим на нагяване, мощност и продължителност. Последната може да бъде настройвана ако е необходимо. Освен това, можете да избирате и отложен старт и самопочистваща програма, която използва вода.

Най-хрупкавата коричка Нежно докосване с ПАРА Мултифункционална фурна с функция за пара PlusSteam

Най-хрупкавата коричка Нежно докосване с ПАРА Мултифункционална фурна с функция за пара PlusSteam Най-хрупкавата коричка Нежно докосване с ПАРА фурна с функция за пара PlusSteam Пекарна вкъщи, домашно приготвен хляб Фурните Electrolux PlusSteam притежават всички характеристики на мултифункционалните

Подробно

Описание на фурната

Описание на фурната Фурна FAGOR 6H-760X Описание на фурната 1. Избор на температура 2. Програматор 3. Избор на функция 4. Крушка 5. Показател за височина 6. Индикатор за отчитане отварянето на вратата Описание на програматора

Подробно

1. MFL _en

1. MFL _en Преди да използвате вашия уред, прочетете внимателно настоящото ръководство и го запазете за бъдещи справки. 3 9 10 10 11 12 13 13 13 13 13 14 (опция) 14 14 15 Плъзгащ се рафт (опция) Изваждаща се тавичка

Подробно

Hoval Firmengruppe

Hoval Firmengruppe Кондензен газов котел UltraGas предимства Кондензен газов котел UltraGas UltraGas (15-90) Иновативна кондензна технология за еднофамилни и многофамилни домове. UltraGas (125-2000D) Голямо спестяване на

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation SPACE 400 BI COMBI 70 cm ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ SPACE 400 Ново измерение при уредите за вграждане с +40% допълнително пространство* Интуитивно & лесно ползване ПО-ДОБРА РАБОТА МОДЕРЕН ДИЗАЙН ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Подробно

CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife

CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife www.ruvex.bg ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА Безшумна работа от 20 db (A) Екологично решение Хладилен агент

Подробно

BG

BG BG Calux Италиански първокласни маркови печки, камини и котли на пелети, които компанията Алфа-Плам купи през 2015 г. заедно с комплектната know how технология. Компанията Алфа-Плам продължи да развива

Подробно

BG

BG BG За нас История Алфа-Плам разполага с най-модерни технологии, халета и складове, които създават възможност за производство на повече от 180 000 единици годишно. Съвременните машини на известни европейски

Подробно

Eurolux_PROMO_06_BG.ai

Eurolux_PROMO_06_BG.ai ЕКСПЕРТЪТ В УРЕДИТЕ З ВГРЖДНЕ www.eurolux.bg ПКЕТ ФУРН И ПЛОТ лева HBEI TCB FV PRIORITY EG8 BK 55 Вертикален аспиратор PRIORITY EG8 BK 80 Вертикален аспиратор 700 СПИРИРЩ 5' Капацитет 700 m³/h Метало касетъчни

Подробно

Eurolux_PROMO_03_BG.ai

Eurolux_PROMO_03_BG.ai ЕКСПЕРТЪТ В УРЕДИТЕ З ВГРЖДНЕ www.eurolux.bg Мебели Марая 0 870 0 05; 0887 8 гр. София, ул. Каймакчалан 85 https://mebelimariah.com HBEI TB FV ПКЕТ ФУРН И ПЛОТ лева PRIORITY EG8 BK 55 Вертикален аспиратор

Подробно

Microsoft Word - Forster1

Microsoft Word - Forster1 ЛЕТЯЩ СТАРТ С ХРАНИЛКАТА ECO Автоматичните хранилки на Förster Technik са се доказали в много страни по света като най-доброто решение за отглеждане на агнета и ярета. Те осигуряват бърз растеж и отлично

Подробно

ХЛАДИЛНИК ФРИЗЕР С DC КОМПРЕСОР МОДЕЛ: DC-26F / 32F / 42F ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА ( Български) Поздравления за покупката на този качествен Хладилник Фр

ХЛАДИЛНИК ФРИЗЕР С DC КОМПРЕСОР МОДЕЛ: DC-26F / 32F / 42F ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА ( Български) Поздравления за покупката на този качествен Хладилник Фр ХЛАДИЛНИК ФРИЗЕР С DC КОМПРЕСОР МОДЕЛ: DC-26F / 32F / 42F ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА ( Български) Поздравления за покупката на този качествен Хладилник Фризер. Ние, производителите, вярваме че ще се радвате

Подробно

Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22

Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22 Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22 Няма изтичане, няма зацапване Без зацапване По-дълъг живот По-ниско ниво на шум Без замърсяване

Подробно

Ръководство за закупуване KNOXHULT Кухненска система ПОДДРЪЖКА: Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препа

Ръководство за закупуване KNOXHULT Кухненска система ПОДДРЪЖКА: Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препа Ръководство за закупуване KNOXHULT Кухненска система ПОДДРЪЖКА: Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици. За да подсушите,

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ВСЕКИДНЕВНИ СПРАВКИ BG БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЗАКУПИХТЕ ПРОДУКТ НА WHIRLPOOL. За дори по-пълна поддръжка регистрирайте уреда си на

РЪКОВОДСТВО ЗА ВСЕКИДНЕВНИ СПРАВКИ BG БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЗАКУПИХТЕ ПРОДУКТ НА WHIRLPOOL. За дори по-пълна поддръжка регистрирайте уреда си на РЪКОВОДСТВО ЗА ВСЕКИДНЕВНИ СПРАВКИ BG БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЗАКУПИХТЕ ПРОДУКТ НА WHIRLPOOL. За дори по-пълна поддръжка регистрирайте уреда си на www.whirlpool.eu/register WWW Изтеглете Инструкциите за употреба

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ВСЕКИДНЕВНИ СПРАВКИ BG БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЗАКУПИХТЕ ПРОДУКТ НА WHIRLPOOL. За дори по-пълна поддръжка регистрирайте уреда си на

РЪКОВОДСТВО ЗА ВСЕКИДНЕВНИ СПРАВКИ BG БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЗАКУПИХТЕ ПРОДУКТ НА WHIRLPOOL. За дори по-пълна поддръжка регистрирайте уреда си на РЪКОВОДСТВО ЗА ВСЕКИДНЕВНИ СПРАВКИ BG БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ЗАКУПИХТЕ ПРОДУКТ НА WHIRLPOOL. За дори по-пълна поддръжка регистрирайте уреда си на www.whirlpool.eu/register WWW Изтеглете Инструкциите за употреба

Подробно

ИНВЕРТОРНА СПЛИТ СИСТЕМА PERFORMANCE SMART POWER

ИНВЕРТОРНА СПЛИТ СИСТЕМА PERFORMANCE SMART POWER ИНВЕРТОРНА СПЛИТ СИСТЕМА PERFORMNCE SMRT POWER ИКОНОМИИ & ТЕХНОЛОГИИ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ: РЕАЛИЗИРАТЕ ИКОНОМИИ, КОГАТО ЦЕНАТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО СЕ УВЕЛИЧАВА Комисията за Енергийно Регулиране прогнозира,

Подробно

it600 Smart Home MAKING LIFE SIMPLE Комфорт и икономичност

it600 Smart Home MAKING LIFE SIMPLE Комфорт и икономичност it600 Smart Home MAKING LIFE SIMPLE Комфорт и икономичност Начин на управление Обикновена термоглава Обикновена термоглава за радиатори С традиционните термоглави за радиатори Вие задавате степента на

Подробно

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ до 30 юни 2015

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ до 30 юни 2015 ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ до 30 юни 2015 НАЙ-ПРОДАВАНАТА ФУРНА HOTPOINT-ARISTON 2 нива телескопични водачи FK 832 J X/ HA МУЛТИФУНКЦИОНАЛНA ФУРНА С 8 ПРОГРАМИ С FAST COOKING _ Обем: 68 л _ Управление с Push Push

Подробно

Layout 1

Layout 1 ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА A. Отделение на хладилника 1. Чекмедже за плодове и зеленчуци 2. Рафтове/Зона за рафтове 3. Комплект термостат с лампичка 4. Кутии на вратичката 5. Поставка за бутилки 6. Подвижен

Подробно

СЕЗОНЕН КАТАЛОГ - ЛЯТО 1 юли - 30 септември

СЕЗОНЕН КАТАЛОГ - ЛЯТО 1 юли - 30 септември СЕЗОНЕН КАТАЛОГ - ЛЯТО 1 юли - 30 септември 2019 www.pyramis.bg ПИРОГРАНИТНИ МИВКИ - доживотна гаранция KARTESIO (86X50) 1B 1D обръщаема 459 00 лв. 070053211 070053311 070053411 070053511 Размер на мивката:

Подробно

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1 РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ KUNGSFORS Серия Интелигентното съхранение осигурява повече свободнопространство в кухнята. Серията KUNGSFORS предлага открити рафтове и решения за съхранение на съдове за готвене,

Подробно

W200 Инструкция за работа Производител: BONECO GROUP Швейцария Дилър за България: ТСП ООД Интернет магазин: Фирмен магазин: 1504 Софи

W200 Инструкция за работа Производител: BONECO GROUP Швейцария Дилър за България: ТСП ООД Интернет магазин:   Фирмен магазин: 1504 Софи W200 Инструкция за работа Производител: BONECO GROUP Швейцария Дилър за България: ТСП ООД Интернет магазин: www.freshbul.com Фирмен магазин: 1504 София, ул. Чаталджа 13 Телефон: + 359 2 9431103 Факс: +

Подробно

ЦЕНОВА ЛИСТА OLIMPIA SPLENDID 2019 ВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИ Bi2 AIR SLR TR/AR ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР С РАДИАТОРЕН ПАНЕЛ ЗА ОТКРИТ МОНТАЖ Модел A B C D

ЦЕНОВА ЛИСТА OLIMPIA SPLENDID 2019 ВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИ Bi2 AIR SLR TR/AR ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР С РАДИАТОРЕН ПАНЕЛ ЗА ОТКРИТ МОНТАЖ Модел A B C D i2 IR SLR TR/R ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР С РАДИАТОРЕН ПАНЕЛ ЗА ОТКРИТ МОНТАЖ SLR IR 400 SLR IR 600 SLR IR 800 SLR IR 00 Отоплява, охлажда, изсушава и филтрира Изключително тънък естетичен панел 12,9 см и

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ Вградено кухненско осветление Качествено, функционално осветление Осветлението е важна част от всяка кухня, както по отношен

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ Вградено кухненско осветление Качествено, функционално осветление Осветлението е важна част от всяка кухня, както по отношен РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ Вградено кухненско осветление Качествено, функционално осветление Осветлението е важна част от всяка кухня, както по отношение на безопасността, така и относно визията на помещението.

Подробно

Clean Rim По-добра хигиена и ефективност в тоалетната.

Clean Rim По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. 2 1 1 The Gap стенна тоалетна / 2 PL 2 двоен бутон, хром гланц / 3 Unik The Gap / 4 L20 смесител за умивалник По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. Иновативен

Подробно

Аксесоари Н о в а т а г е н е р а ц и я

Аксесоари Н о в а т а г е н е р а ц и я Аксесоари Н о в а т а г е н е р а ц и я Проследимост за сигурност Днес, архивирането и осигуряването на доклади от стерилизационните цикли е съществена част от хигиенния протокол и важно доказателство

Подробно

Obálka PS GOR.cdr

Obálka PS GOR.cdr Благодарим ви, че ни се доверихте и закупихте нашия уред. Това подробно ръководство с инструкции е приложено, за да ви улесни при употребата на продукта. Инструкциите ще ви позволят да опознаете вашия

Подробно

Подово отопление Насладете се на комфорта на топлия под Intelligent solutions with lasting effect

Подово отопление Насладете се на комфорта на топлия под Intelligent solutions with lasting effect Подово отопление Насладете се на комфорта на топлия под Intelligent solutions with lasting effect www.vitumbuild.com Подово отопление DEVI с нагревателни рогозки DEVIheat TM 150S DEVIcomfort TM 150T Нагревателните

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 СЪДЪРЖАНИЕ МОНТАЖ... Стр.3 СТАРТИРАНЕ НА ДОЗАТОРА... Стр.4 ГЛАВНО МЕНЮ... Стр.7 НАСТРОЙКА НА РАБОТНА ПРОГРАМА... Стр.10 КАЛИБРИРАНЕ... Стр.16 ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

Инструкция за експлоатация на стъклокерамични плотове ТВ 6310, TB 6415, TZ 6315, TZ 6320, TZ 6420, TBR 6420 Инструкции за безопасност Ако забележите п

Инструкция за експлоатация на стъклокерамични плотове ТВ 6310, TB 6415, TZ 6315, TZ 6320, TZ 6420, TBR 6420 Инструкции за безопасност Ако забележите п Инструкция за експлоатация на стъклокерамични плотове ТВ 6310, TB 6415, TZ 6315, TZ 6320, TZ 6420, TBR 6420 Инструкции за безопасност Ако забележите пукнатини или счупвания по стъклокерамичния плот, незабавно

Подробно

BG-EPILATOR-DERMA_PERFECT-EP9830-LEAFLET-GB

BG-EPILATOR-DERMA_PERFECT-EP9830-LEAFLET-GB www.rowenta.bg МОЖЕ ЛИ ЕПИЛАЦИЯТА С ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ?! JPM & Associés 07/2012 Технологията с пулсираща светлина се използва от дерматолозите в продължение на над 15 години. Derma

Подробно

Obálka PS GOR.cdr

Obálka PS GOR.cdr Благодарим ви, че ни се доверихте и закупихте нашия уред. Това подробно ръководство с инструкции е приложено, за да ви улесни при употребата на продукта. Инструкциите ще ви позволят да опознаете вашия

Подробно

Мини фурна 20 l

Мини фурна 20 l Мини фурна 20 l 10030100 10030101 Уважаеми клиенти, Поздравления за закупуването на този продукт. Моля, прочетете внимателно ръководството и спазвайте следните инструкции, за да избегнете повреда на устройството.

Подробно

PERFECT MATCH GROHE КЕРАМИКА

PERFECT MATCH GROHE КЕРАМИКА PERFECT MATCH GROHE КЕРАМИКА УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ Може и да не ги забележите от пръв поглед, но керамиката на GROHE е оборудвана с най-иновативните технологии в сектора. Наша цел е да направим времето прекарано

Подробно

Slide 1

Slide 1 СИСТЕМИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ Напълно автоматизирани и лесни за употреба, машините за климатици на Robinair са разработени за достъпна поддръжка на различните климатични системи в

Подробно

Централен офис: София 1612, ж.к. "Хиподрума" бл.122, вх.е тел: 02 / , , , факс: 02 / w

Централен офис: София 1612, ж.к. Хиподрума бл.122, вх.е тел: 02 / , , , факс: 02 / w Централен офис: София 1612, ж.к. "Хиподрума" бл.122, вх.е тел: 02 / 958 1781, 958 1601, 958 1153, факс: 02 / 958 1153 e-mail: atark@mail.orbitel.bg, web site: www.atark-bg.com Шоурум: София, жк "Лагера"

Подробно