Пощенските ни пратки са следните видове: Вид пратка пощенски писма пощенски пратки Тегло до 2 кг до 20 кг Размери до 260 х 360 мм, дебелина до 20 мм д

Размер: px
Започни от страница:

Download "Пощенските ни пратки са следните видове: Вид пратка пощенски писма пощенски пратки Тегло до 2 кг до 20 кг Размери до 260 х 360 мм, дебелина до 20 мм д"

Препис

1 Пощенските ни пратки са следните видове: Вид пратка пощенски писма пощенски пратки Тегло до 2 кг до 20 кг Размери до 260 х 360 мм, дебелина до 20 мм до 60 х 60 х 60 см Те са универсални пощенски услуги, които са освободени от ДДС. Тарифа за основни пощенски услуги за България Пощенски писма Пощенските писма се поставят в плик с максимални размери до 260 х 360 мм, дебелина до 20 мм и тегло до 2 кг. Тарифно тегло на писмото до 0,5 кг 1,50 лв. до 2 кг 3,00 лв. Посочените цени са в лева за един брой. Пощенските писма са универсални пощенски услуги, освободени от ДДС. Върху цената за доставката им не се добавя такса гориво и пътни условия. Пощенска пратка Пощенската пратка съдържа предмети с или без търговска стойност и които не са забранени за превоз. Всяка пратка или части от нея трябва да са с общо тегло до 20 кг и размери до 60 х 60 х 60 см. Тарифно тегло на пратката до 1 кг 4,00 лв. над 1 кг и до 20 кг +0,40 лв. за всеки следващ кг Цените са в лева за един брой, без включена такса гориво и пътни условия. Пощенските пратки са универсални пощенски услуги, освободени от ДДС. Върху цената за доставката им се добавя такса гориво и пътни условия. Формулата за изчисление на пощенска услуга е следната: Пощенска услуга = основна услуга + допълнителна услуга + такса гориво и пътни условия (начислява се само за пратки) Пощенските пратки са малки пакети до 2 кг, печатни произведения до 5 кг, секограми до 7 кг, пощенски колети до 20 кг. Писма, пратки, препоръка, обявена стойност са универсални пощенски услуги, освободени от ДДС. Обратна разписка, наложен платеж, съхранение след 7мия работен ден са неуниверсални пощенски услуги и към тях се начислява ДДС. Такса гориво и пътни условия: за пратки добавя се за писма не се добавя Обявява се от Еконт на 1во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.

2 Размери: за писма ширина 260 мм, дължина до 360 мм, височина до 20 мм за пратки до 60 см на всяка от страните. Eдна пратка може да се състои от няколко части с общ размер до 60 х 60 х 60 см. Еконтомат Нашите Еконтомати разполагат с три размера клетки за изпращане и получаване на пратки: малка с максимални размери за пратка с ширина 61 см, дължина 44 см, височина 8 см средна с максимални размери за пратка с ширина 61 см, дължина 44 см, височина 18 см голяма с максимални размери за пратка с ширина 61 см, дължина 44 см, височина 37 см Тарифирането на пратката е на база тегло, а не размер на клетката. Еконт запазва правото си да извърши контролно замерване на всяка пратка, изпратена от Еконтомат, при некоректно посочени параметри. За всяка получена или изпратена от Еконтомат пратка имате допълнителна отстъпка: 10% от куриерската основна услуга при подготовка на пратки през електронния ви кабинет или в офис на Еконт 50% от куриерската основна услуга, ако една пратка се изпрати и получи от един и същ Еконтомат. Тарифата е валидна от 03 ноември 2014 г. Тарифа за допълнителни пощенски услуги за България Пощенски писма Препоръка 2,00 лв. на писмо Препоръчаното писмо се предава лично срещу подпис на получател. Запазват се всички останали изисквания при изпращане на писмо. Посочените цени са в лева за един брой. Препоръка е универсална пощенска услуга, освободена от ДДС. Препоръчани пощенски писма Наложен платеж CD 1.20% от сумата, обявена за наложен платеж Услуга, при която пратката се дава на получателя след заплащане на предварително определената от подателя сума Обявена стойност ОС 0.20% от обявената стойност на пратката Обявена стойност е стойността на пратката, до която носим отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба. Тя се посочва от клиента при изпращане на пратката. С лимит лв. Нашата отговорност зависи от това дали сте ни позволили да прегледаме съдържанието на пратката преди изпращането ѝ: ако сте позволили носим материална отговорност в случаите на загуба, кражба или повреда на съдържанието на пратката ако не сте позволили носим материална отговорност в случаите на загуба, кражба или повреда само на опаковката, без съдържанието на пратката.

3 Обратна разписка DC 2,40 лв. на писмо Документ, собственоръчно подписан от получателя, с който се гарантира, че пратката е приета от него. Подписаната разписка се връща обратно към подател на следващ работен ден. Посочените цени са в лева за един брой. Обявена стойност е универсална пощенска услуга, освободена от ДДС. Обратна разписка и наложен платеж са неуниверсални пощенски услуги и към тях се начислява ДДС. Пощенски пратки Наложен платеж CD 1.20% от сумата, обявена за наложен платеж Услуга, при която пратката се дава на получателя след заплащане на предварително определената от подателя сума Обявена стойност ОС 0.20% от обявената стойност на пратката Обявена стойност е стойността на пратката, до която носим отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба. Тя се посочва от клиента при изпращане на пратката. С лимит лв. Нашата отговорност зависи от това дали сте ни позволили да прегледаме съдържанието на пратката преди изпращането ѝ: ако сте позволили носим материална отговорност в случаите на загуба, кражба или повреда на съдържанието на пратката ако не сте позволили носим материална отговорност в случаите на загуба, кражба или повреда само на опаковката, без съдържанието на пратката. Обратна разписка DC 2,40 лв. на писмо Документ, собственоръчно подписан от получателя, с който се гарантира, че пратката е приета от него. Подписаната разписка се връща обратно към подател на следващ работен ден. Обратна разпискастокова разписка DC CP Връщане на документ с препоръчано писмо с 10% отстъпка Документ, който се изготвя и изпраща от подател. Подписва се собственоръчно от получателя при приемането на стоката. Подписаната разписка се връща обратно към подател на следващ работен ден. Услугата е на цената на документална пратка с 10% отстъпка. Опаковка PACK Вижте таблицата По ваше желание предоставяме полиетиленови пликове,, велпапе или аерофолио за опаковане на пратки. Вид опаковка Размери Код 40 х 35 х 35 cм PACK 1 3,00 лв. за бр. 30 х 20 х 30 cм PACK 2 2,10 лв. за бр. 30 х 25 х 15 cм PACK 3 1,20 лв. за бр. 25 х 17 х 10 cм PACK 4 0,72 лв. за бр. велпапе, аерофолио и стреч фолио 1 кв.м PACK 3 1,20 кв.м голям полиетиленов плик (до 9 кг) среден полиетиленов плик (до 6 кг) мини полиетиленов плик (до 3 кг) полиетиленов чувал (до 21 кг) 44 х 55.5 см 34.5 х 40 см 24 х 33 см 60 х 110 см 0,23 лв. за бр. 0,16 лв. за бр. 0,10 лв. за бр. 0,50 лв. за бр. картонена папка (за документи) 21.5 х 30.5 см 0,16 лв. за бр.

4 Двупосочна пратка DP Можете да изпратите пратка и да я върнете обратно с 10% отстъпка. Върни пратка Можете да върнете с минимум 10% отстъпка всяка получена пратка. Преглед Можете да прегледате стоката, преди да я платите. Преглед и тест Можете да прегледате и тествате стоката, преди да я платите. Преглед, тест и избор Можете да прегледате и тествате стоката. Да изберете и платите само нужното. Разпореждане Променяте свободно и по всяко време получателя, мястото и часа за доставка. Можете да го направите чрез разпореждане по телефон, от имейл известието или профила си в eecont. Указание Укажете на куриера какво трябва да направи с пратката при приемането или предаването ѝ, с парите от наложения платеж или с приложените документи. Верни данни и подпис върху документ PD 3,90 лв. Може да изпратите документи за подпис и да дадете указание на куриер: да провери самоличността на лицето, което подписва документа да посочи място за подпис да посочи цвят на химикалка да провери датата на подпис върху документа да приеме от получател копие на документ за самоличност или друг и да го достави на подателя Споделяне на разноските Можете да кажете кой да плати разноските вие, другата страна или да ги поделите помежду си според уговорката, която имате. Известия с имейл или SMS С имейл или SMS известие винаги знаете къде е пратката ви, офисът или куриерът, който се грижи за вас. Директно през имейла и само с един клик можете да промените начина на доставката преди получаването на пратката. Такса престой след 7мия ден SK 4,80 лв. на ден за пратка Начислява се, в случай че не вземете пратката си до 7 работни дни. Изплащане на наложен платеж чрез пощенски паричен превод Безплатна опция на Наложен платеж Решение, което ви дава възможност да търгувате от разстояние лесно, удобно и съобразно закона. Не е необходимо да издавате касова бележка. Посочените цени са в лева за един брой. Обявена стойност е универсална пощенска услуга, освободена от ДДС. Обратна разписка, наложен платеж, съхранение след 7ми работен ден са неуниверсални пощенски услуги и към тях се начислява ДДС и такса гориво и пътни условия.

5 Тарифа за специфични пощенски услуги за България Пощенски паричен превод Вижте таблицата Изпратете и получете пари където и да сте в България Изпратени пари от подател Получени пари от получател в брой в офис на Еконт в брой на адрес по банка в офис на Еконт в брой 1,2%* 2,4% 1,2% на адрес в брой 2,4% 2,4% 2,4% електронно ** 1,2% 2,4% не се предлага Експресен пощенски паричен превод +допълнителна такса от 2,40 лв. Задължително условие е сумата да се получи в офис на Еконт или по банка. * Процентите се изчисляват от стойността на изпратената сума. ** Електронно можете да платите: в офис на Еконт с банкова карта; в eеcont през epay или с банкова карта. Посочените цени са с ДДС. Максимален размер на пощенски паричен превод От офис: до офис на Еконт, изпратени в брой или с банкова карта, получени в брой до 9880 лв.; до адрес на клиента, изпратени в брой, получени в брой до 1000 лв.; до адрес на клиента, изпратени с банкова карта, получени в брой до 1000 лв. От адрес: до офис на Еконт, изпратени с банкова карта, получени в брой до 9880 лв.; до офис на Еконт, изпратени в брой, получени в брой до лв.; до адрес на клиента, изпратени с банкова карта, получени в брой до 1000 лв.; до адрес на клиента, изпратени в брой, получени в брой до 1000 лв. Бартер Разменяте свободно стоки от разстояние. Условия за прием и предаване пощенски писма от и до пощенска кутия, офис на Еконт или Еконтомат* препоръчани пощенски писма от и до офис на Еконт или лично на адреса на клиента пощенски пратки от и до офис на Еконт или Еконтомат *За всяка получана или изпратена от Еконтомат пратка, имате допълнителна отстъпка: 10% от тарифата 50% от тарифата, ако една опратка е изпратена и получена от един и същ Еконтомат. Когато изпращате пратки от Еконтомат техният размер е нужно да е помалък от 60x37x44 см Срокове за доставка за населени места с офис на Еконт на следващия работен ден след изпращането за населени места без офис на Еконт до 3 работни дни след изпращането, съгласно графика на обслужване от Еконтомат от 1 до 2 работни дни, в зависимост от часа на изпращане.

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА КОНСТАНТИН ФОТИНОВ БУРГАС Адрес: бул Хр.Ботев 42, тел. 056/ директор, 056/ ЗА

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА КОНСТАНТИН ФОТИНОВ БУРГАС Адрес: бул Хр.Ботев 42, тел. 056/ директор, 056/ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА КОНСТАНТИН ФОТИНОВ БУРГАС Адрес: бул Хр.Ботев 42, тел. 056/ 81 76 91 директор, 056/ 81 76 96 ЗАТС и зам.-директори, e-mail: pgeeburgas@gmail.com ДО

Подробно

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата... 2 2. Избор на събитие...5 3. Избор на места (Попълване на заявка)... 7 4. Резервация на места...

Подробно

ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ РАЗДЕЛ I Регистриране и разглеждане на искания за достъп до обществена информация Чл. 1. (1) Писме

ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ РАЗДЕЛ I Регистриране и разглеждане на искания за достъп до обществена информация Чл. 1. (1) Писме ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ РАЗДЕЛ I Регистриране и разглеждане на искания за достъп до обществена информация Чл. 1. (1) Писмените заявления по Закона за достъп до обществена информация

Подробно

Имe: Тек електроникс 2011 ЕООД Получател: Ружа Николова Русева Адрес: ул. Руски Пловдив Дата на дан. събитие: Дата на издаване: Място на издав

Имe: Тек електроникс 2011 ЕООД Получател: Ружа Николова Русева Адрес: ул. Руски Пловдив Дата на дан. събитие: Дата на издаване: Място на издав Имe: Тек електроникс 011 ЕООД Получател: Ружа Николова Русева Адрес: ул. Руски 77 4000 Пловдив Дата на дан. събитие: Дата на издаване: Място на издаване: Краен срок за плащане: Потребител : 5.01.017 5.01.017

Подробно

Достъп до обществена информация

Достъп до обществена информация РЕД ЗА ИСКАНЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В ОБЩИНА ПАВЛИКЕНИ 1. Достъпът до обществена информация се предоставя по ред, предвиден в Закона за достъп до обществена информация /ЗДОИ/

Подробно

Microsoft Word - KAD_ID_portal.docx

Microsoft Word - KAD_ID_portal.docx Заявяване на проектен идентификатор през КАИС Портал kais.cadastre.bg към службите по геодезия, картография и кадастър I. През страница КАРТА се идентифицира имота: 1. Избира се намерения имот, като се

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ FLOTTEBO Серия дивани МОДЕЛИ Разтегателен диван ( см) Разтегателен диван ( см) Помощна маса Свалящ се калъф Изб

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ FLOTTEBO Серия дивани МОДЕЛИ Разтегателен диван ( см) Разтегателен диван ( см) Помощна маса Свалящ се калъф Изб РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ FLOTTEBO Серия дивани МОДЕЛИ Разтегателен диван (90 200 см) Разтегателен диван (120 200 см) Помощна маса Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф Пружинно ядро С място за

Подробно

София Ул. Крум Кюлявков 15А, ет.5 Т: , , ; М: ; Ф: E: Skype: jvibul Пловдив Ул. Железарск

София Ул. Крум Кюлявков 15А, ет.5 Т: , , ; М: ; Ф: E: Skype: jvibul Пловдив Ул. Железарск София Ул. Крум Кюлявков 15А, ет.5 Т: 02 9633394, 9630672, 9630272; М: 0888 625891; Ф: 02 9630251 E: uvi@uvibg.com; Skype: jvibul Пловдив Ул. Железарска 12, ет.1 Т: 032 265060, 265070; М: 0885 699663; E:

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ EKET Система за съхранение ПОДДРЪЖКА За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да подсушите,

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ EKET Система за съхранение ПОДДРЪЖКА За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да подсушите, РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ EKET Система за съхранение ПОДДРЪЖКА За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да подсушите, забършете с чиста кърпа. БЕЗОПАСНОСТ За да избегнете

Подробно

ÂÏ__äîñòúï ÎÄÇ Òúðãîâèùå---ÎÊÎÍ×_

ÂÏ__äîñòúï ÎÄÇ Òúðãîâèùå---ÎÊÎÍ×_ Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Д З е м е д е л и е Т ъ р г о в и щ е О б л а с т н а д и р е к ц и я З е м е д е л и е Т ъ р г о в и щ е Приложение към Заповед РД-05-936/.04.2013 г. УТВЪРЖДАВАМ: ДИРЕКТОР

Подробно

ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ НА ИН ТАЙМ ООД Валидна от 1-ви януари 2019 година Национален номер

ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ НА ИН ТАЙМ ООД Валидна от 1-ви януари 2019 година   Национален номер ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ НА ИН ТАЙМ ООД Валидна от 1-ви януари 2019 година www.intime.bg Национален номер 0700 1 88 77 и кратък номер *9696, удобен за връзка чрез мобилни

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф С място за съхранение Широк диван с изчистени

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ VALLENTUNA Серия дивани ДИЗАЙН Андреас Фредриксон Ева Лиля Льовенхилм Лиса Хиланд ЕЛЕМЕНТИ Модул за сядане Модул за сядане с

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ VALLENTUNA Серия дивани ДИЗАЙН Андреас Фредриксон Ева Лиля Льовенхилм Лиса Хиланд ЕЛЕМЕНТИ Модул за сядане Модул за сядане с РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ VALLENTUNA Серия дивани ДИЗАЙН Андреас Фредриксон Ева Лиля Льовенхилм Лиса Хиланд ЕЛЕМЕНТИ Модул за сядане Модул за сядане с ракла Модул за сядане с легло Облегалка 80 80 Облегалка

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ SANDBACKEN Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ SANDBACKEN Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ SANDBACKEN Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф Място за съхранение Широк и мек на допир диван Диванът

Подробно

\004\027\004\024\004\036\004\030\000-\0002\0000\0001\0000\000-\004'\004 \004\020\004\036

\004\027\004\024\004\036\004\030\000-\0002\0000\0001\0000\000-\004'\004 \004\020\004\036 ИЗВЛЕЧЕНИЕ от ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ, утвърдени със заповед ЗМФ-351 / 24.03.2010 г. на главния секретар РАЗДЕЛ IV Регистриране и разглеждане

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Приложение към заповед РД -08-086/12.06.2014 г. на Директора на Областна дирекция Земеделие Благоевград ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА За регистриране и разглеждане на искания за достъп до обществена информация в Областна

Подробно

Приложение 2

Приложение 2 Приложение 2 ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЕ APOSTILLE НА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРИДОБИТА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО НЕРЕГУЛИРАНА ПРОФЕСИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, НЕОБХОДИМИ ЗА ДОСТЪП ИЛИ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ

Подробно

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогнем да го усвоите по-лесно. Нека стане ваш Персонализирайте

Подробно

УТВЪРДИЛ: ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ПРЕДСЕДАТЕЛ:... (Димитър Думбанов) ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В РАЙОНЕН СЪД - РАЗЛОГ І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ 1. Вътрешнит

УТВЪРДИЛ: ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ПРЕДСЕДАТЕЛ:... (Димитър Думбанов) ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В РАЙОНЕН СЪД - РАЗЛОГ І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ 1. Вътрешнит УТВЪРДИЛ: ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ПРЕДСЕДАТЕЛ:... (Димитър Думбанов) ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В РАЙОНЕН СЪД - РАЗЛОГ І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ 1. Вътрешните правила на Районен съд - Разлог за достъп до обществена

Подробно

 АСОЦИАЦИЯ НА ГЕОДЕЗИЧЕСКИТЕ ФИРМИ 

 АСОЦИАЦИЯ  НА  ГЕОДЕЗИЧЕСКИТЕ  ФИРМИ  ПОКАНА ПРАЗНИК НА ГЕОДЕЗИСТА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ВЕЧЕРЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 22.03.2019 год. В ресторанта на Парк хотел Санкт Петербург - гр. Пловдив стр. 1 от 5 Основен ресторант Основният ресторант на Парк хотел

Подробно

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, гр. Смолян Гр.Смолян,Бул България УТВЪРДЕНИ:Заповед РД

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, гр. Смолян Гр.Смолян,Бул България УТВЪРДЕНИ:Заповед РД УТВЪРДЕНИ:Заповед РД07-1361 от 07.09.2018г. ПРАВИЛА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ЗДОИ Регистриране и разглеждане на заявленията за достъп до обществена информация Дейността по

Подробно

Вел Дизайн Всички права запазени

Вел Дизайн Всички права запазени ВЕЛ ДИЗАЙН изработва и монтира гипсови корнизи. В онлайн каталога ни можете да разгледате над 150 модела гипсови корнизи. При желание от страна на клиента е възможно моделът да бъде променен като височина

Подробно

What is the European Health Insurance Card (EHIC)

What is the European Health Insurance Card (EHIC) MEMO/11/406 Брюксел, 16 юни 2011 г. Здраве готвите се за почивка? Винаги пътувайте със своята Европейска здравноосигурителна карта! Когато сте на почивка, очаквайте... неочакваното! Планирате да пътувате

Подробно

Microsoft Word - el-summons.docx

Microsoft Word - el-summons.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УТВЪРЖДАВАМ: АДМ. РЪКОВОДИТЕЛ ПРЕДСЕДАТЕЛ: Д. ВАСИЛЕВ ПРАВИЛА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ И ПРИЗОВКИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН ПОЩЕНСКИ АДРЕС ПО РЕДА НА ЧЛ. 137, АЛ. 2 АПК, ВР. ЧЛ. 42, АЛ. 4 И СЛ.

Подробно

ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОСТЪПИЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В МБАЛ СВЕТА ПЕТКА АД Процедура

ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОСТЪПИЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В МБАЛ СВЕТА ПЕТКА АД Процедура ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОСТЪПИЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В МБАЛ СВЕТА ПЕТКА АД Процедурата за предоставяне на достъп до обществена информация

Подробно

Документ с информация за таксите Наименование на доставчика на сметката: Уникредит Булбанк АД Име на сметката: Програма Модула Дата: * Наст

Документ с информация за таксите Наименование на доставчика на сметката: Уникредит Булбанк АД Име на сметката: Програма Модула Дата: * Наст Документ с информация за таксите Наименование на доставчика на сметката: Уникредит Булбанк АД Име на сметката: Програма Модула Дата: 30.10.2018 * Настоящият документ има за цел да Ви информира относно

Подробно

Транспорт

Транспорт Автогара Разград информация тел.: (084) 660811 Национален телефон на служба "Справки": 0700 10 900 Информация автогари: http://avtogara-rz.com/ Железопътен транспорт - гара Разград информация тел. (084)

Подробно

Приложение

Приложение ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ЗАПОВЕД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ По Чл.417 от ГПК 1. Съд Съд:... Адрес:...... Град:...... Пощенски код... Получено от съда на... / попълва се от съда / Дело... / попълва се от съда / 2. Заявител/кредитор:

Подробно

Internationales Donaufest Ulm Neu-Ulm

Internationales Donaufest Ulm Neu-Ulm Д / 2018 П Д П я Л Я Щ Х Л Я рил и 1b рил и 2 я Д омн8 я рил и 3 Д 2018 рил и 4 П ПРИЛОЖЕНИЕ 1b към Правилника за организация и дейност на пазара Кандидатстване за участие в МДФ 2018 с щанд за продажба

Подробно

Правила за достъп до обществена информация.docx

Правила за достъп до обществена информация.docx І. ПОНЯТИЕ И ВИДОВЕ ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ 1. Обществената информация по смисъла на Закона за достъп до обществена информация е всяка информация, свързана с обществения живот в Република България и даваща

Подробно

З А П О В Е Д

З А П О В Е Д Утвърждавам Административен Ръководител-председател на : /Красимир Семов/ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В РАЙОНЕН СЪД МОНТАНА І. ПОНЯТИЕ И ВИДОВЕ ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ 1. Обществената информация

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ HEJNE Стелажи за помощните зони в дома ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Товароносимост на рафтовете: см: 50 кг см: 35 кг При по

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ HEJNE Стелажи за помощните зони в дома ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Товароносимост на рафтовете: см: 50 кг см: 35 кг При по РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ HEJNE Стелажи за помощните зони в дома ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Товароносимост на рафтовете: 77 47 см: 50 кг 77 28 см: 35 кг При повече от 6 рафта, монтирани на един модул, товароносимостта

Подробно

Micro C 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни

Micro C 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни Micro C 01 КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ Пълната инструкция за експлоатация можете да намерите на сайта ни www.daisy.bg ХАРАКТЕРИСТИКИ При работа с ЕКАФП се използва следната хартиена лента

Подробно

4_01 ПРАВИЛА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВЕДЕН СЪС ЗАПОВЕД 191/ г. Изменение 1 4_01 Стр. 1 от 14 Изменение Дата Основание за и

4_01 ПРАВИЛА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВЕДЕН СЪС ЗАПОВЕД 191/ г. Изменение 1 4_01 Стр. 1 от 14 Изменение Дата Основание за и Стр 1 от 14 Изменение Дата Основание за изменението Вид на изменението 1 12052016 г Зап 63/12052016 г Изменение и допълнение на ЗДОИ ( ДВ бр13/16022016 г) в сила от 15042016 г 2 06032017г Зап 31/06032017

Подробно

Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Цветно мултифункционално устройство Контролен панел Кратко ръководство за употреба Наличните приложения м

Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Цветно мултифункционално устройство Контролен панел Кратко ръководство за употреба Наличните приложения м Контролен панел Кратко ръководство за употреба Наличните приложения могат да варират в зависимост от настройките на вашето устройство. За повече подробности относно приложенията и функциите, вижте Ръководството

Подробно

Документ с информация за таксите Наименование на доставчика на сметката: Централна Кооперативна Банка АД Име на сметката: Разплащателна сметка Дата: 2

Документ с информация за таксите Наименование на доставчика на сметката: Централна Кооперативна Банка АД Име на сметката: Разплащателна сметка Дата: 2 Документ с информация за таксите Наименование на доставчика на сметката: Централна Кооперативна Банка АД Име на сметката: Разплащателна сметка Дата: 23.07.2019 г. Настоящият документ има за цел да Ви информира

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ NORSBORG Серия дивани ЕЛЕМЕНТИ 2-местен модул 3-местен модул Модул лежанка Ъглов модул Подлакътник Крака Свалящ се калъф Изб

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ NORSBORG Серия дивани ЕЛЕМЕНТИ 2-местен модул 3-местен модул Модул лежанка Ъглов модул Подлакътник Крака Свалящ се калъф Изб РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ NORSBORG Серия дивани ЕЛЕМЕНТИ 2-местен модул 3-местен модул Модул лежанка Ъглов модул Подлакътник Крака Свалящ се калъф Избор от калъфи Перящ се калъф Избор от крака Диван за

Подробно