ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. ДОРКОВО, ОБЩ. РАКИТОВО, ОБЛ. ПАЗАРДЖИК п. к. 4641, ул. Христо Ботев 1, тел.: 03543/2232,

Размер: px
Започни от страница:

Download "ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. ДОРКОВО, ОБЩ. РАКИТОВО, ОБЛ. ПАЗАРДЖИК п. к. 4641, ул. Христо Ботев 1, тел.: 03543/2232,"

Препис

1 ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. ДОРКОВО, ОБЩ. РАКИТОВО, ОБЛ. ПАЗАРДЖИК п. к. 4641, ул. Христо Ботев 1, тел.: 03543/2232, ПРОТОКОЛ 2/ г. за проведено заседание на обществения съвет към Основно училище Христо Ботев Днес, г. (понеделник), от 16,30 часа, в изпълнение на чл. 16, ал. 1, т. 4 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата се проведе заседание на обществения съвет към Основно училище Христо Ботев. На заседанието присъстваха петимата редовни членове на обществения съвет и директорът на училището г-н Ангел Гивечев. Всички присъстващи на заседанието членове на обществения съвет са регистрирани в присъствения списък, който е неразделна част от настоящия протокол. Заседанието протече по предварително обявения от председателя дневен ред, както следва: 1. Обсъждане и даване на становище по отчета за изпълнението на делегирания бюджет на училището за четвъртото тримесечие на 2018 година. 2. Обсъждане и даване на становище по отчета относно цялостното изпълнение на бюджета на ОУ Христо Ботев за 2018 година. 3. Обсъждане и съгласуване на избора от учителите на учебници и учебни комплекти за І клас за безвъзмездно ползване от учениците през учебната 2019/2020 година. 4. Обсъждане и съгласуване на избора от учителите на учебник по история и цивилизация за V клас за безвъзмездно ползване от учениците през учебната 2019/2020 г., 2020/2021 г., и 2021/2022 година. Налице е кворум за вземане на решения и дневният ред е приет с: 5 гласа за, 0 гласа против и 0 гласа въздържал се. По т. 1 от дневния ред директорът на ОУ Христо Ботев г-н Ангел Гивечев представи отчет за изпълнение на делегирания бюджет на училището за четвъртото тримесечие на 2018 г., както следва:

2 Изпълнение на бюджета на ОУ "Христо Ботев" Дорково за четвъртото тримесечие на 2018 г. План за годината Изпълнение по тримесечия Делегирани от държавата дейности V Зап. и въз. за перс., нает по тр. и сл.пр Запл. на персонала, зает по труд. правоотн Др. възнагр. и плащания за персонала За персонал. по извънтр. правоотнош СБКО Оптимизация на УМ (обезщ. по КТ) Болничен отпуск (първи ден) Зад. осиг. вноски от работодатели Осиг. вноски от работ. за ДОО Осиг. вноски от работ. за УПФ Здравноосиг. внос. от работодателя Вноски за ДЗПО Издръжка Храна - закуски Медикаменти Постелен инвентар и облекло Уч. и научноиз. разх. и книги за библ Материали Вода, горива и енергия Разходи за външни услуги Текущ ремонт Командировки в страната Разходи за застраховки Физическа култура и спорт Физическа култура и спорт Платени данъци, мита и такси Платени данъци, мита и такси РЕСУРСНО ПОДПОМАГАНЕ - дейност Зап. и въз. за перс., нает по тр. и сл.пр Запл. на персонала, зает по труд. правоотн Др. възнагр. и плащания за персонала СБКО Зад. осиг. вноски от работодатели Осиг. вноски от работ. за ДОО Осиг. вноски от работ. за УПФ Здравноосиг. внос. от работодателя Вноски за ДЗПО Издръжка Материали ПРОГРАМИ ЗА ЗАЕТОСТ - дейност Запл. за нещ. перс. по извънтр. правоотн Запл. за нещ. перс. по извънтр. правоотн Зад. осиг. вноски от работодатели Осиг. вноски от работ. за ДОО Здравноосиг. внос. от работодателя Вноски за ДЗПО ВСИЧКО: КАПИТАЛОВИ РАЗХОДИ - дейност Придобиване на ДМА (съоръжения) Придобиване на стопански инвентар КАПИТАЛОВИ РАЗХОДИ - дейност Придобиване на софтуер ВСИЧКО КАП. РАЗХОДИ: ВСИЧКО ЗА ДЕЙНОСТТА:

3 Информацията за изпълнението на бюджета за четвъртото тримесечие на 2018 г. е представена подробно и ясно. Тъй като не постъпиха допълнителни въпроси членовете на обществения съвет пристъпиха към гласуване, а резултатите са, както следва: за - 5, против - 0, въздържал се - 0. Решение 1: На основание чл. 269, ал. 1, т. 4 от Закона за предучилищното и училищното образование и чл. 16, ал. 1, т. 4 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата общественият съвет при ОУ Христо Ботев дава положително становище по отчета за изпълнение на бюджета на ОУ Христо Ботев за четвъртото тримесечие на 2018 г. По т. 2 от дневния ред директорът на ОУ Христо Ботев г-н Ангел Гивечев представи обобщен отчет за цялостното изпълнение на делегирания бюджет на училището за 2018 г., както следва: Изпълнение на бюджета на ОУ "Христо Ботев" Дорково за 2018 г. План за годината Изпълнение по тримесечия Делегирани от държавата дейности V Остатък Зап. и въз. за перс., нает по тр. и сл.пр Запл. на персонала, зает по труд. правоотн Др. възнагр. и плащания за персонала За персонал. по извънтр. правоотнош СБКО Оптимизация на УМ (обезщ. по КТ) Болничен отпуск (първи ден) Зад. осиг. вноски от работодатели Осиг. вноски от работ. за ДОО Осиг. вноски от работ. за УПФ Здравноосиг. внос. от работодателя Вноски за ДЗПО Издръжка Храна - закуски Медикаменти Постелен инвентар и облекло Уч. и научноиз. разх. и книги за библ Материали Вода, горива и енергия Разходи за външни услуги Текущ ремонт Командировки в страната Разходи за застраховки Физическа култура и спорт Физическа култура и спорт Платени данъци, мита и такси Платени данъци, мита и такси

4 РЕСУРСНО ПОДПОМАГАНЕ - дейност Зап. и въз. за перс., нает по тр. и сл.пр Запл. на персонала, зает по труд. правоотн Др. възнагр. и плащания за персонала СБКО Зад. осиг. вноски от работодатели Осиг. вноски от работ. за ДОО Осиг. вноски от работ. за УПФ Здравноосиг. внос. от работодателя Вноски за ДЗПО Издръжка Материали ПРОГРАМИ ЗА ЗАЕТОСТ - дейност Запл. за нещ. перс. по извънтр. правоотн Запл. за нещ. перс. по извънтр. правоотн Зад. осиг. вноски от работодатели Осиг. вноски от работ. за ДОО Здравноосиг. внос. от работодателя Вноски за ДЗПО ВСИЧКО: КАПИТАЛОВИ РАЗХОДИ - дейност Придобиване на ДМА (съоръжения) Придобиване на стопански инвентар КАПИТАЛОВИ РАЗХОДИ - дейност Придобиване на софтуер ВСИЧКО КАП. РАЗХОДИ: ВСИЧКО ЗА ДЕЙНОСТТА: Директорът на училището представи изпълнението на бюджета по дейности и параграфи. Тъй като не постъпиха допълнителни въпроси членовете на обществения съвет пристъпиха към гласуване, а резултатите са, както следва: за - 5, против - 0, въздържал се - 0. Решение 2: На основание чл. 269, ал. 1, т. 4 от Закона за предучилищното и училищното образование и чл. 16, ал. 1, т. 4 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата общественият съвет при ОУ Христо Ботев дава положително становище по отчета за цялостното изпълнение на бюджета на ОУ Христо Ботев за 2018 г. По т. 3 от дневния ред директорът на ОУ Христо Ботев г-н Ангел Гивечев представи избраните учебници и учебни комплекти, по които ще се обучават учениците в І клас на ОУ «Христо Ботев» за учебната 2019/2020 г., приети с Решение 3 на ПС (Протокол 3/ г.), както следва:

5 Клас Учебен предмет Издателство Учебник/учебен комплект Наименование, автори Буквар, Ангелина Жекова и колектив Читанка, Нели Иванова и колектив І БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ИК Рива АД Първа учебна тетрадка по български език и литература, Втора учебна тетрадка по български език и литература, Трета учебна тетрадка по български език и литература, Учебна тетрадка към читанка Математика, Теодоси Витанов и колектив І МАТЕМАТИКА ИК Анубис ООД Учебна тетрадка по математика 1 Учебна тетрадка по математика 2 Учебна тетрадка по математика 3 ОКОЛЕН СВЯТ "Издателство Питагор" ООД Околен свят, Елена Кулина и колектив Учебна тетрадка по околен свят МУЗИКА "Просвета Плюс" ЕООД Музика, Галунка Калоферова и колектив ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО ИК Анубис ООД Изобразително изкуство, Б. Дамянов и колектив ТЕХНОЛОГИИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО "Бит и техника" ООД Технологии и предприемачество, Тодорка Николова и колектив Тъй като не постъпиха възражения относно представения избор на учебници и учебни комплекти за І клас за безвъзмездно ползване от учениците членовете на обществения съвет пристъпиха към гласуване, а резултатите са, както следва: за - 5, против - 0, въздържал се - 0. Решение 3: На основание чл. 269, ал. 1, т. 8 от Закона за предучилищното и училищното образование и чл. 16, ал. 1, т. 8 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата общественият съвет при ОУ Христо Ботев съгласува избора от учителите на учебници и учебни комплекти за І клас за учебната 2019/2020 година. По т. 4 от дневния ред директорът на ОУ Христо Ботев г-н Ангел Гивечев представи избрания учебник по история и цивилизации, по които ще се обучават учениците в V клас на ОУ «Христо Ботев» за учебната 2019/2020 г., 2020/2021 г. и 2021/2022 г., приет с Решение 3 на ПС (Протокол 3/ г.), както следва:

6 Клас Учебен предмет Издателство Учебник/учебно помагало Наименование, автори V История и цивилизации Булвест 2000 ООД История и цивилизации, Васил Арнаудов и колектив Тъй като не постъпиха възражения относно представения избор на учебник по история и цивилизации за V клас за безвъзмездно ползване от учениците членовете на обществения съвет пристъпиха към гласуване, а резултатите са, както следва: за - 5, против - 0, въздържал се - 0. Решение 4: На основание чл. 269, ал. 1, т. 8 от Закона за предучилищното и училищното образование и чл. 16, ал. 1, т. 8 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата общественият съвет при ОУ Христо Ботев съгласува избора от учителите на учебник по история и цивилизации за V клас за учебната 2019/2020 г., 2020/2021 г. и 2021/2022 година. Поради изчерпване на дневния ред, заседанието на обществения съвет към Основно училище Христо Ботев бе закрито. СЕКРЕТАР:. / Мария Пеева / ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ: / Борислава Балабанова - Деянова /

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. ДОРКОВО, ОБЩ. РАКИТОВО, ОБЛ. ПАЗАРДЖИК п. к. 4641, ул. Христо Ботев 1, тел.: 03543/2232,

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. ДОРКОВО, ОБЩ. РАКИТОВО, ОБЛ. ПАЗАРДЖИК п. к. 4641, ул. Христо Ботев 1, тел.: 03543/2232, ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. ДОРКОВО, ОБЩ. РАКИТОВО, ОБЛ. ПАЗАРДЖИК п. к. 4641, ул. Христо Ботев 1, тел.: 03543/2232, e-mail: ou_hr.botev.dorkovo@abv.bg ПРОТОКОЛ 2/06.02.2017 г. за проведено заседание

Подробно

Презентация на PowerPoint

Презентация на PowerPoint Отчет за изразходените средства от бюджет 2018 година в изпълнение на чл. 291 от Закона за предучилищното и училищното образование Директорите на държавните и общинските училища предоставят тримесечно

Подробно

ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА НА 7.СУ"СВ.СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ" ЗА ПЕРИОДА Г.- държавни дейности Параграфи и подпараграфи по Единната

ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА НА 7.СУСВ.СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ ЗА ПЕРИОДА Г.- държавни дейности Параграфи и подпараграфи по Единната ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА НА 7.СУ"СВ.СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ" ЗА ПЕРИОДА 01.01.2018-30.09.2018 Г.- държавни дейности Параграфи и подпараграфи по Единната бюджетна класификация дейност 117- Държ. и общ. служби

Подробно

ИНФОРМАЦИЯ от СЕДМО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "КУЗМАН ШАПКАРЕВ" БЛАГОЕВГРАД за изпълнението на делегирания бюджет на училището към г. Към г

ИНФОРМАЦИЯ от СЕДМО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ КУЗМАН ШАПКАРЕВ БЛАГОЕВГРАД за изпълнението на делегирания бюджет на училището към г. Към г ИНФОРМАЦИЯ от СЕДМО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "КУЗМАН ШАПКАРЕВ" БЛАГОЕВГРАД за то на делегирания бюджет на училището към 3.9.219 г. Към 31.9.219 год. училището има утвърден бюджет в лева 2454796 Към 31.9.219 г. училището

Подробно

ОТЧЕТ към г. на Целодневни детски градини, Община Кубрат І.Приходи Уточнен план Отчет Наименование на параграфи на Приходи за Общинска Прих

ОТЧЕТ към г. на Целодневни детски градини, Община Кубрат І.Приходи Уточнен план Отчет Наименование на параграфи на Приходи за Общинска Прих ОТЧЕТ към 31.03.20108г. на Целодневни детски градини, Община Кубрат І.Приходи Уточнен план Отчет Наименование на параграфи на Приходи за Общинска Приходи за Общинска параграф ДД отговорност Общо ДД отговорност

Подробно

714bf4cc8befa123243dc1d3d39eb32b.xls

714bf4cc8befa123243dc1d3d39eb32b.xls ПРИЛОЖЕНИЕ 2 Бюджетна дейност, параграф делегирани от държавата дейности дофинансиране на делегирани от държавата дейности местни дейности план 2019 план 2019 план 2019 І Общи държавни служби 11А Изп.и

Подробно

Утвърдил; КМЕТ НА ОБЩИНА: /инж. Г. Славов/ Б Ю Д Ж Е Т ЗА ДЕЛЕГИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ С ТРИМЕСЕЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ДГ "ПРОЛЕТ" за 2017 год

Утвърдил; КМЕТ НА ОБЩИНА: /инж. Г. Славов/ Б Ю Д Ж Е Т ЗА ДЕЛЕГИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ С ТРИМЕСЕЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ДГ ПРОЛЕТ за 2017 год Утвърдил; КМЕТ НА ОБЩИНА: /инж. Г. Славов/ Б Ю Д Ж Е Т ЗА ДЕЛЕГИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И МЕСТНИ И С ДГ "ПРОЛЕТ" за 217 година СЪСТАВИЛ: Веселин Рачев СЛУЖ. ТЕЛЕФОН: 46 663489 ГЛ. СЧЕТОВОДИТЕЛ: Веселин Рачев

Подробно

Приложение 1 към Решение 25 от г. Вид приход Параграф Актуализиран план към г. Отчет към г. Държавни дейности Обща су

Приложение 1 към Решение 25 от г. Вид приход Параграф Актуализиран план към г. Отчет към г. Държавни дейности Обща су Приложение 1 към Решение 25 от 07.03.2013 г. Вид приход Параграф Актуализиран план към 31.12.2012 г. Отчет към 31.12.2012 г. Държавни дейности Обща субсидия 3111 2163042 2161042 Получени целеви трансфери

Подробно

Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към Функция Образование 322-Общообразователни училища Дофинансиране УП Отчет Изпълнение II. РА

Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към Функция Образование 322-Общообразователни училища Дофинансиране УП Отчет Изпълнение II. РА Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към 30.09 Функция Образование 322-Общообразователни училища Дофинансиране УП Отчет Изпълнение II. РАЗХОДИ 9 785,00 2 136,00 21,83% 10-00 Издръжка 9 785,00

Подробно

Утвърдил: Кмет на Община Аксаково СУ "СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" гр. АКСАКОВО БЮДЖЕТ 2017/2018 година - проект <МАТДебат> дейност 388 Международни програ

Утвърдил: Кмет на Община Аксаково СУ СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ гр. АКСАКОВО БЮДЖЕТ 2017/2018 година - проект <МАТДебат> дейност 388 Международни програ БЮДЖЕТ 2017/2018 година - проект дейност 388 Международни програми и споразумения План м. 03 м.03 остатък Заплати 100 8000 4000 0 0 4000 4000 0 0 4000 0 0 0 0 0 0 0 0 4000 0 4000 Запл.тр.пр.

Подробно

Б А Л А Н С Н А О Т Ч Е Т А З А 2019 година за тримесечие 1 Община: ДГ-СИНЧЕЦ-КВ.БАНЕВО НАИМЕНОВАНИЕ Уточнен годишен план Отчет 1 Приходи Държавни дей

Б А Л А Н С Н А О Т Ч Е Т А З А 2019 година за тримесечие 1 Община: ДГ-СИНЧЕЦ-КВ.БАНЕВО НАИМЕНОВАНИЕ Уточнен годишен план Отчет 1 Приходи Държавни дей Б А Л А Н С Н А О Т Ч Е Т А З А 2019 година за тримесечие 1 Община: ДГ-СИНЧЕЦ-КВ.БАНЕВО НАИМЕНОВАНИЕ Уточнен Отчет 1 Приходи Държавни дейности 225819 51000 2 Разходи Държавни дейности 225819 51000 Разлика

Подробно

Sheet2 Бланка стойностни показатели: Приход, Разход и натурални - Месечен отчет Община Година Месец ОУ ЗИДАРОВО параграф име на параграф уточне

Sheet2 Бланка стойностни показатели: Приход, Разход и натурални - Месечен отчет Община Година Месец ОУ ЗИДАРОВО параграф име на параграф уточне Бланка стойностни показатели: Приход, Разход и натурални - Месечен отчет Община Година Месец ОУ ЗИДАРОВО 2019 6 параграф име на параграф уточнен годишен план месечен отчет отчет - план % отношение I.Имуществени

Подробно

pril.- 1,2,3

pril.- 1,2,3 РАЗХОДИ ПО БЮДЖЕТА ЗА 2016 год. ПО ПАРАГРАФИ ПРИЛОЖЕНИЕ 3 1 Запл.за перс., нает по тр. и сл. прав. 01-00 22 296 923 22 819 844 22 325 230 24 145 043 1 848 120 1 325 199 1 819 813 държавни дейности 18 721

Подробно

РАЗХОДИ ПО БЮДЖЕТА ЗА 2017 год. ПО ПАРАГРАФИ ПРИЛОЖЕНИЕ 3 1 Запл.за перс., нает по тр. и сл. прав. 01-00 24,145,043 24,888,211 24,318,046 27,729,104 3,584,061 2,840,893 3,411,058 държавни дейности 20,029,989

Подробно

Б А Л А Н С Н А О Т Ч Е Т А З А 2019 година за тримесечие 2 Община: ДГ-СИНЧЕЦ-КВ.БАНЕВО НАИМЕНОВАНИЕ Уточнен годишен план Отчет 1 Приходи Държавни дей

Б А Л А Н С Н А О Т Ч Е Т А З А 2019 година за тримесечие 2 Община: ДГ-СИНЧЕЦ-КВ.БАНЕВО НАИМЕНОВАНИЕ Уточнен годишен план Отчет 1 Приходи Държавни дей Б А Л А Н С Н А О Т Ч Е Т А З А 2019 година за тримесечие 2 Община: ДГ-СИНЧЕЦ-КВ.БАНЕВО НАИМЕНОВАНИЕ Уточнен годишен Отчет 1 Приходи Държавни дейности 225909 92266 2 Разходи Държавни дейности 225909 92266

Подробно

Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към Функция Образование 322-Общообразователни училища Дофинансиране УП Отчет Изпълнение II. РА

Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към Функция Образование 322-Общообразователни училища Дофинансиране УП Отчет Изпълнение II. РА Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към 30.06 Функция Образование 322-Общообразователни Дофинансиране УП Отчет Изпълнение II. РАЗХОДИ 9 785,00 00,00 0,00% 10-00 Издръжка 9 785,00 00,00 0,00%

Подробно

година 2017 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ "ОСМИ МАРТ" ПЛАЧКОВЦИ (наименование на разпоредителя с бюджет) Трявна (наименование на

година 2017 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ ОСМИ МАРТ ПЛАЧКОВЦИ (наименование на разпоредителя с бюджет) Трявна (наименование на година 2017 НИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ "ОСМИ МАРТ" ПЛАЧКОВЦИ (наименование на разпоредителя с бюджет) Трявна (наименование на първостепенния разпоредител с бюджет) за периода от до 01.1.2017

Подробно

НАИМЕНОВАНИЕ НА ФУНКЦИИ, ДЕЙНОСТИ И ПАРАГРАФИ СБОРЕН БЮДЖЕТ Бюджет 2013г. от сесия О Б Щ И НА П Л О В Д И В БЮДЖЕТ 2014 ГОДИНА СБОРЕН БЮДЖЕТ Бюджет 20

НАИМЕНОВАНИЕ НА ФУНКЦИИ, ДЕЙНОСТИ И ПАРАГРАФИ СБОРЕН БЮДЖЕТ Бюджет 2013г. от сесия О Б Щ И НА П Л О В Д И В БЮДЖЕТ 2014 ГОДИНА СБОРЕН БЮДЖЕТ Бюджет 20 О Б Щ И НА П Л О В Д И В БЮДЖЕТ 2014 ГОДИНА - без МД Р Е К А П И Т У Л А Ц И Я 220 855 211 191 486 024 245 636 268 159 610 939 30 320 810 158 919 736 189 240 546 98.8 01 00 Запл и възн. на перс. нает по

Подробно

Приложение № 11 Актуализирана бюджетна прогноза г..xls

Приложение № 11 Актуализирана бюджетна прогноза г..xls Приложение 11 АКТУАЛИЗИРАНА БЮДЖЕТНА ПРОГНОЗА ЗА ПЕРИОДА 218-22 г. НА ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ МЕСТНИ ПРИХОДИ И НА РАЗХОДИТЕ ОТ МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ I. ПРИХОДИ Бюджет Проектобюджет Прогноза Прогноза под- Н А И М Е

Подробно

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НУ "ДИМИТЪР БЛАГОЕВ" - СТАРА ЗАГОРА (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наимено

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НУ ДИМИТЪР БЛАГОЕВ - СТАРА ЗАГОРА (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наимено година 2018 за периода от до декември код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА Бланка версия 1.01 от 2018г. I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я 2018 - ПРИХОДИ Отчет 2018 - ПРИХОДИ местни

Подробно

Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към Скриване на аналитика "За средищни училища - вид на допълнителните средства" Функция Образ

Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към Скриване на аналитика За средищни училища - вид на допълнителните средства Функция Образ Отчет за касовото изпълнение на бюджета към Отчет към 30.06 Скриване на аналитика "За средищни училища - вид на " Функция Образование 322-Общообразователни училища Дофинансиране II. РАЗХОДИ 10-00 Издръжка

Подробно

Целодневна организация на учебния процес

Целодневна организация на учебния процес Отчет по бюджета на ОУ Христо Ботев към 31.12.2018 г. Нормативна уредба ПМС 8/16.01.2018 г. за изпълнение на държавния бюджет на Република България за 2018 г. Решение 3 / 25.01.2018г. на Общински съвет

Подробно

РЕКАПИТУЛАЦИЯ ПОКАЗАТЕЛИ ОТЧЕТ за касовото изпълнение на бюджета на ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" ГР.РАЗГРАД към г. Уточнен годишен план 2015 г. в т.ч. п

РЕКАПИТУЛАЦИЯ ПОКАЗАТЕЛИ ОТЧЕТ за касовото изпълнение на бюджета на ОУ ОТЕЦ ПАИСИЙ ГР.РАЗГРАД към г. Уточнен годишен план 2015 г. в т.ч. п РЕКАПИТУЛАЦИЯ ОТЧЕТ за касовото изпълнение на бюджета на ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" ГР.РАЗГРАД към 31.12.2015г. Уточнен годишен план 2015 г. в т.ч. план целеви 31.12.2015г. в лева в т.ч. Отчет на целеви 1.ПРИХОДИ

Подробно

СУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - ВЪЛЧИ ДОЛ-2016 г. Код на дейността: 322 Наименование Параграф План за год. Отчет Зап.и въз.за пер.,нает по трудови пр

СУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ВЪЛЧИ ДОЛ-2016 г. Код на дейността: 322 Наименование Параграф План за год. Отчет Зап.и въз.за пер.,нает по трудови пр СУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - ВЪЛЧИ ДОЛ-2016 г. Код на дейността: 322 Зап.и въз.за пер.,нает по трудови пр. 01 00 590945 590945 -запл.на перс.зает труд.правоотношения 01 01 590945 590945 Други възнагр. и плащания

Подробно

Приложение 3 ПРОЕКТ НА РАЗХОДИТЕ ЗА МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ ЗА 2015г Общинска администрация 123. Общински съвет Всичко функция "Общи държавни сл

Приложение 3 ПРОЕКТ НА РАЗХОДИТЕ ЗА МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ ЗА 2015г Общинска администрация 123. Общински съвет Всичко функция Общи държавни сл Приложение 3 ПРОЕКТ НА РАЗХОДИТЕ ЗА МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ ЗА 25г. 5 122. Общинска администрация 123. Общински съвет Всичко функция "Общи държавни служби" 25г. 23 24 25 /23г. Заплати по трудови и 25г. Проект

Подробно

1.pdf

1.pdf За месец Септември 21В ДГ 79 "Слънчице" Приход МД МД Наименование на параграфасумарн % % % % 24 Приходи и доходи от 24 431 25 969 16.2 24 431 25 969 16.2 244 нетни приходи от продажби на 24 431 25 969

Подробно

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ 11 ЗАГОРЕ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенния

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ 11 ЗАГОРЕ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенния година 2018 за периода от до септември код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА Бланка версия 1.01 от 2018г. I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я под- Н А И М Е Н О В А Н И Е 2018 -

Подробно

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ 11 ЗАГОРЕ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенния

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ДГ 11 ЗАГОРЕ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенния година 2018 за периода от до ноември код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА Бланка версия 1.01 от 2018г. I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я под- Н А И М Е Н О В А Н И Е 2018 - ПРИХОДИ

Подробно

ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА за периода от до ЕИК/БУЛСТАТ НУПИ"Проф.Венко Колев" Гр.Троян (наименование на разпоредителя с бюджет)

ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА за периода от до ЕИК/БУЛСТАТ НУПИПроф.Венко Колев Гр.Троян (наименование на разпоредителя с бюджет) ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА за периода от до ЕИК/БУЛСТАТ НУПИ"Проф.Венко Колев" Гр.Троян (наименование на разпоредителя с бюджет) 01.1.2018 г. 31.12.2018г. 000284789 Министерство на културата

Подробно

МЕСЕЧЕН ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА ПО ПЪЛНА ЕДИННА БЮДЖЕТНА КЛАСИФИКАЦИЯ за периода от до ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "ХРИСТО БОТЕВ" С. САМУИЛОВО 01.

МЕСЕЧЕН ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА ПО ПЪЛНА ЕДИННА БЮДЖЕТНА КЛАСИФИКАЦИЯ за периода от до ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ С. САМУИЛОВО 01. г. т. код: 73 1. ПРИХОДИ Уточнен план Отчет под- НАИМЕНОВАНИЕ НА ПРИХОДИТЕ 214 финансиране Общо 1 (1) (2) (3) (4) (5) 24- Приходи и ходи от собственост 24 13 193 13 193 24-6 приходи от пае.чи на (сми 24

Подробно

Отчет по бюджета м г.

Отчет по бюджета м г. 1.1.214 г. 31.1.214 г. (наименование на разпоредителя с бюджет) I. ПРИХОДИ Уточнен план под- Н А И М Е Н О В А Н И Е Н А П Р И Х О Д И Т Е 214 финансиране 1 (1) (2) (3) (4) (5) 1- Данък върху ходите на

Подробно

година 2016 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ППМГ ГЕО МИЛЕВ ГРАД СТАРА ЗАГОРА (наименование на разпоредителя с бюджет) Община Стара Заг

година 2016 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ППМГ ГЕО МИЛЕВ ГРАД СТАРА ЗАГОРА (наименование на разпоредителя с бюджет) Община Стара Заг година 2016 за периода от до #REF! код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я под- Н А И М Е Н О В А Н И Е 2016 - ПРИХОДИ местни Отчет 2016 - ПРИХОДИ

Подробно

година 2016 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ППМГ ГЕО МИЛЕВ ГРАД СТАРА ЗАГОРА (наименование на разпоредителя с бюджет) Община Стара Заг

година 2016 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ППМГ ГЕО МИЛЕВ ГРАД СТАРА ЗАГОРА (наименование на разпоредителя с бюджет) Община Стара Заг година 2016 за периода от до #REF! код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я под- Н А И М Е Н О В А Н И Е 2016 - ПРИХОДИ местни Отчет 2016 - ПРИХОДИ

Подробно

ОБЩИНА МОНТАНА 3400 МОНТАНА, ул. Извора"1, тел:(096) , факс: , УТВЪРДИЛ КМЕТ : ПЪРВО ОУ СВ.СВ. КИРИЛ И МЕ

ОБЩИНА МОНТАНА 3400 МОНТАНА, ул. Извора1, тел:(096) , факс: ,   УТВЪРДИЛ КМЕТ : ПЪРВО ОУ СВ.СВ. КИРИЛ И МЕ ОБЩИНА МОНТАНА 34 МОНТАНА, ул. Извора"1, тел:(96) 394 21, факс: 588 391, E-mail: rnontana@montanabg.net УТВЪРДИЛ КМЕТ : ПЪРВО ОУ СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ ГР. МОНТАНА БЮДЖЕТ 2 1 9 г. БЮДЖЕТ - НАЧАЛЕН ПЛАН

Подробно

година 2019 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА СУ ИВАН ВАЗОВ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенни

година 2019 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА СУ ИВАН ВАЗОВ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенни година 219 за периода от до март код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА Бланка версия 1.1 от 219г. I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я под- Н А И М Е Н О В А Н И Е 219 - ПРИХОДИ местни

Подробно

Утвърдил: Кмет на Община Аксаково СУ "Св. Климент Охридски" гр. Аксаково БЮДЖЕТ ПРИХОДИ & Наименование & Год.план I-во трим Взаим.ЦБ-Су

Утвърдил: Кмет на Община Аксаково СУ Св. Климент Охридски гр. Аксаково БЮДЖЕТ ПРИХОДИ & Наименование & Год.план I-во трим Взаим.ЦБ-Су Кмет на Община Аксаково СУ "Св. Климент Охридски" гр. Аксаково БЮДЖЕТ 2018 - ПРИХОДИ & Наименование & Год.план I-во 3100 1.Взаим.ЦБ-Субсидии 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2.Трансфери 1372799 411840

Подробно

година 2019 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА СУ ИВАН ВАЗОВ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенни

година 2019 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА СУ ИВАН ВАЗОВ (наименование на разпоредителя с бюджет) #N/A (наименование на първостепенни година 2019 за периода от до юни код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА Бланка версия 1.01 от 2019г. I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я под- Н А И М Е Н О В А Н И Е 2019 - ПРИХОДИ

Подробно

МАКЕТ ЗА БЮДЖЕТНА ПРОГНОЗА ЗА ПЕРИОДА г. НА ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ МЕСТНИ ПРИХОДИ И НА РАЗХОДИТЕ ОТ МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ за периода от до ОБЩИНА АЛФАТА

МАКЕТ ЗА БЮДЖЕТНА ПРОГНОЗА ЗА ПЕРИОДА г. НА ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ МЕСТНИ ПРИХОДИ И НА РАЗХОДИТЕ ОТ МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ за периода от до ОБЩИНА АЛФАТА МЕСТНИ ПРИХОДИ И НА РАЗХОДИТЕ ОТ МЕСТНИ ДЕЙНОСТИ 2013 2016 (наименование на разпоредителя с бюджетни кредити) (наименование на извънбюджетния фонд/сметка) ---> I. ПРИХОДИ Отчет Бюджет Проектобюджет Прогноза

Подробно

ФОРМУЛЯР Б - 3 ТРИМЕСЕЧЕН ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА (наименование на разпоредителя с бюджетни

ФОРМУЛЯР Б - 3 ТРИМЕСЕЧЕН ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА (наименование на разпоредителя с бюджетни (наименование на разпоредителя с бюджетни кредити) 01.1.2013 г. 31.12.2013 г. (наименование на извънбюджетния фонд/сметка) ---> I. ПРИХОДИ Уточнен план Отчет под- Н А И М Е Н О В А Н И Е Н А П Р И Х О

Подробно

НАИМЕНОВАНИЕ НА РАЗПОРЕДИТЕЛЯ С БЮДЖЕТ ИНСТИТУТ ПО МИКРОБИОЛОГИЯ "СТЕФАН АНГЕЛОВ" НАИМЕНОВАНИЕ НА ПЪРВОСТЕПЕННИЯ РАЗПОРЕДИТЕЛ С БЮДЖЕТ БЪЛГАРСКА АКАДЕ

НАИМЕНОВАНИЕ НА РАЗПОРЕДИТЕЛЯ С БЮДЖЕТ ИНСТИТУТ ПО МИКРОБИОЛОГИЯ СТЕФАН АНГЕЛОВ НАИМЕНОВАНИЕ НА ПЪРВОСТЕПЕННИЯ РАЗПОРЕДИТЕЛ С БЮДЖЕТ БЪЛГАРСКА АКАДЕ НАИМЕНОВАНИЕ НА РАЗПОРЕДИТЕЛЯ С БЮДЖЕТ НАИМЕНОВАНИЕ НА ПЪРВОСТЕПЕННИЯ РАЗПОРЕДИТЕЛ С БЮДЖЕТ БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ КОД ПО ЕБК 1790 ПЕРИОД КЪМ 01.01.2015 г. ДО 31.12.2015 г. /дд.мм.гггг/ /дд.мм.гггг/

Подробно

Отчет по бюджета м г.

Отчет по бюджета м г. 1.1.214 г. 28.2.214 г. (наименование на разпоредителя с бюджет) I. ПРИХОДИ под- Н А И М Е Н О В А Н И Е Н А П Р И Х О Д И Т Е 214 финансиране 1 (1) (2) (3) (4) (5) 1- Данък върху ходите на физически лица:

Подробно

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА Алфатар (наименование на разпоредителя с бюджет) Алфатар (наименование на първостепенния р

година 2018 ОТЧЕТНИ ДАННИ ПО ЕБК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА Алфатар (наименование на разпоредителя с бюджет) Алфатар (наименование на първостепенния р година 2018 за периода от до декември код от регистъра на бюджетните организации в СЕБРА Бланка версия 2.01 от 2018г. I. П Р И Х О Д И, П О М О Щ И И Д А Р Е Н И Я 2018 - ПРИХОДИ Отчет 2018 - ПРИХОДИ местни

Подробно