ОБЩИНСКИ СЪВЕТ РАДОМИР град Радомир 2400, площад Свобода 20, тел./факс: , тел: Р Е Ш Е Н И Е 6

Размер: px
Започни от страница:

Download "ОБЩИНСКИ СЪВЕТ РАДОМИР град Радомир 2400, площад Свобода 20, тел./факс: , тел: Р Е Ш Е Н И Е 6"

Препис

1 Р Е Ш Е Н И Е 66 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Напредък 1895 град Радомир, вх. С-73/ г., с вносител: Георги Щалиянов-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 66 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Напредък 1895 град Радомир.

2 Р Е Ш Е Н И Е 67 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Христо Ботев 1928 кв. Върба, вх. С-74/ г., с вносител: Ценка Цонева-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 67 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Христо Ботев-1928 град Радомир, кв. Върба.

3 Р Е Ш Е Н И Е 68 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Напредък 1915 село Стефаново, вх. С-75/ г., с вносител: Славчо Гебрев-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 68 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Напредък 1915 село Стефаново, Община Радомир.

4 Р Е Ш Е Н И Е 69 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Просвета 1928 село Кондофрей, вх. С-76/ г., с вносител: Милена Миланова-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 69 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Просвета 1928 село Кондофрей, Община Радомир.

5 Р Е Ш Е Н И Е 70 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Христо Ботев 1928 село Копаница, вх. С-77/ г., с вносител: Мирослав Мирчев-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 70 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Христо Ботев-1928 село Копаница, Община Радомир.

6 Р Е Ш Е Н И Е 71 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Благой Гебрев 1905 село Друган, вх. С-78/ г., с вносител: Евдокия Пиперкова-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 71 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Благой Гебрев-1905 село Друган, Община Радомир.

7 Р Е Ш Е Н И Е 72 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Никола Павлов Корчев 1928 село Долна Диканя, вх. С-79/ г., с вносител: Елинчо Колевпредседател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 72 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Никола Павлов Корчев-1928 село Долна Диканя, Община Радомир.

8 Р Е Ш Е Н И Е 73 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Благой Попов 1927 село Дрен, вх. С-80/ г., с вносител: Фиданка Рударска-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 73 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Благой Попов-1927 село Дрен, Община Радомир.

9 Р Е Ш Е Н И Е 74 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Народна просвета 1945 село Червена могила, вх. С-81/ г., с вносител: Златка Деянова-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 74 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Народна просвета 1945 село Червена могила, Община Радомир.

10 Р Е Ш Е Н И Е 75 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Отец Паисий 1927 село Извор, вх. С-82/ г., с вносител: Румен Мирчев-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 75 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Отец Паисий-1927 село Извор, Община Радомир.

11 Р Е Ш Е Н И Е 76 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Климент Охридски 1915 село Долни Раковец, вх. С-84/ г., с вносител: Симеон Исачки-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 76 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Климент Охридски-1915 село Долни Раковец, Община Радомир.

12 Р Е Ш Е Н И Е 77 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Васил Левски 1916 село Кленовик, вх. С-85/ г., с вносител: Мариана Симеонова-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 77 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Васил Левски-1916 село Кленовик, Община Радомир.

13 Р Е Ш Е Н И Е 78 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Светлина 1925 село Дебели лаг, вх. С-86/ г., с вносител: Роза Кръстева-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 78 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Светлина-1925 село Дебели лаг, Община Радомир.

14 Р Е Ш Е Н И Е 79 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Светлина 1936 село Прибой, вх. С-87/ г., с вносител: Николай Андонов-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 79 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Светлина-1936 село Прибой, Община Радомир.

15 Р Е Ш Е Н И Е 80 първа точка от дневния ред Докладни записки, Доклад за осъществените дейности и Отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Евлоги Агайн 1927 село Владимир, вх. С-88/ г., с вносител: Сашко Карамиджанов-председател на читалищното настоятелство, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.26а, ал.2 и чл.26а, ал.4 от Закона за народните читалища, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 80 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА доклад за осъществените дейности и отчет за изразходваните средства през 2018 година на НЧ Евлоги Агайн-1927 село Владимир.

16 Р Е Ш Е Н И Е 81 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 101/ г., относно приемане на отчет за изпълнение на общинската програма за закрила на детето за 2018 година, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становището на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности. След извършеното гласуване, на основание чл.21, ал.1,т.1 от ЗЗД, чл.3, ал.1 от ППЗЗД и чл.21, ал.1,т.23 от ЗМСМА и чл.5, т.15 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-радомир, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 81 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА Отчет за изпълнението на общинската програма за закрила на детето за 2018 година. /общ брой съветници-21, присъствали по време на гласуването 20/ / за - 18, против - няма, въздържал се - 2/

17 Р Е Ш Е Н И Е 82 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 100/ г., относно приемане на общинска програма за закрила на детето за 2019 година, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становището на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности. След станалите разисквания и извършеното гласуване, на основание чл.3, ал.1 и ал.3 от ППЗЗД, чл.21, ал.1,т.23 от ЗМСМА и чл.5, т.15 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-радомир, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 82 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА общинска програма за закрила на детето за 2019 година. /общ брой съветници-21, присъствали по време на гласуването 20/ / за - 18, против - няма, въздържал се - 2/

18 Р Е Ш Е Н И Е 83 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 105/ г., относно награди на ученици, завършващи средно образование, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание Решение 143/ г. на Общински съвет-радомир и постъпили докладни записки от директорите на училищата, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 83 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР НАГРАЖДАВА с грамота за отличен успех и парична награда в размер на 150 /сто и петдесет/ лева следните ученици: 1.Деница Чавдарова Кирилова ученичка в СУ Св.Св.Кирил и Методий град Радомир 2.Виктория Венциславова Милчова ученичка в СУ Св.Св.Кирил и Методий град Радомир 3.Десислава Руменова Георгиева ученичка в СУ Св.Св.Кирил и Методий град Радомир 4.Дамян Иванов Давчев ТПГ Никола Йонков Вапцаров -град Радомир 5.Елизабета Ивайлова Трендафилова ТПГ Никола Йонков Вапцаров - град Радомир 6.Диана Георгиева Славейкова ТПГ Никола Йонков Вапцаров град Радомир

19 7.Бисер Костадинов Николов ПГТ Юрий Гагарин град Радомир 8.Веселин Росенов Паунов ПГТ Юрий Гагарин град Радомир 9.Антонио Олегов Викторов ПГТ Юрий Гагарин град Радомир

20 Р Е Ш Е Н И Е 84 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 108/ г., относно отпускане на финансова помощ на зрелостницисираци/полусираци-випуск 2018/2019 г., с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.16, ал.1 от ППЗСП и чл.21, ал.1,т.23 от ЗМСМА, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 84 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ДАВА СЪГЛАСИЕ да бъде отпусната финансова помощ в размер на 200 /двеста/лева на зрелостниците: 1.Даяна Димитрова Рангелова XII а клас на ТПГ Никола Йонков Вапцаров град Радомир 2.Мартин Валентинов Димчев XII а клас на ПГТ Юрий Гагарин град Радомир

21 Р Е Ш Е Н И Е 85 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 106/ г., относно награда Радомир в системата на образованието и културата, с вносител: д-р Кирил Ангелов председател на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, съгласно статут на награда Радомир, приет с решение 11 от г. и Протокол 1 от г. на експертната комисия, назначена със заповед 333/ г. на кмета на Община Радомир, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 85 I.ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР НАГРАЖДАВА с награда Радомир в системата на образованието и културата, както следва: 1.Сфера Ученик на годината начален етап на основно образование в общообразователната подготовка Ивана Иванова Иванова ученичка в IV в клас на НУ Архимандрит Зиновий град Радомир; 2.Сфера Ученик на годината прогимназиален етап на основно образование в общообразователна подготовка Валентина Димитрова Владимирова ученичка в VII б клас на СУ Св.Св.Кирил и Методий град Радомир; 3.Сфера Ученик на годината в профилираната и професионалната подготовка Михаел Анатолиев Богомилов ученик в XII а клас на ПГТ Юрий Гагарин град Радомир; Владислав Бориславов Борисов ученик в XI а клас на ТПГ Никола Йонков Вапцаров град Радомир; 4.Сфера Учител на годината в общообразователната подготовка, начален етап на основно образование Албена

22 Благоева Иванова учител по музика в ОУ Христо Смирненски град Радомир; 5.Сфера Учител на годината в общообразователната подготовка, прогимназиален етап на основно образование Антонина Илиева Стоянова учител по физика и астрономия в СУ Св.Св.Кирил и Методий град Радомир; 6.Сфера Учител на годината в профилираната и професионалната подготовка Милена Иванова Попова учител в ТПГ Никола Йонков Вапцаров град Радомир; 7.Сфера Деец на културата на годината Олга Иванова Шаранкова секретар на НЧ Евлоги Агайн-1927г. село Владимир, Община Радомир. II. ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ОПРЕДЕЛЯ: 1.За Учител на годината в общообразователна, профилирана и професионална подготовка парична награда в размер на 300 /триста/лева; 2.За Деец на културата парична награда в размер на 300/триста/ лева; 3.За Ученик на годината в общообразователна, профилирана и професионална подготовка парична награда в размер на 200/двеста/ лева;

23 Р Е Ш Е Н И Е 86 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 107/ г., относно награждаване на културни и просветни дейци, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становището на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности. След извършеното гласуване, на основание чл. 33 от Наредбата за символите, почетните знаци и звания на град Радомир и във връзка с докладни записки, подадени от ръководителите на институциите в системата на културата и образованието, по повод 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, Общинският съвет - Радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 86 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР НАГРАЖДАВА с почетна грамота за заслуги към град Радомир в областта на образованието и културата както следва: 1.Анелия Станкова Величкова главен учител в ДГ Осми март - град Радомир; 2.Марияна Тенчева Григорова - ст. учител в ДГ Слънце град Радомир; 3.Светлана Александровна Шопска - ст. учител в ДГ Слънце град Радомир; 4.Емилия Борисова Христова - ст. учител - ДГ Радомирче - Радомир; 5.Галина Драганова Панчева - ст. учител - ДГ Радомирче - град Радомир; 6.Красимир Николаев Кирилов - старши учител НУ Архимандрит Зиновий град Радомир; 7.Наталия Василева Георгиева - старши учител - НУ Архимандрит Зиновий -град Радомир;

24 8.Юлия Методиева Петрова - старши учител - ОУ Христо Смирненски - град Радомир; 9.Лилия Михайлова Станимирова - старши учител - ОУ Христо Смирненски град Радомир; 10.Любка Стоянова Миланова - старши учител - ОУ Христо Смирненски - град Радомир; 11.Елена Николова Янкова - старши учител - ОУ Христо Смирненски - град Радомир; 12.Дафинка Кирилова Митова - старши учител - ОУ Христо Смирненски град Радомир; 13.Славка Василева Григорова - старши учител - ОУ Христо Смирненски град Радомир; 14.Илина Николова Вучева - старши учител в ОУ Иван Вазов село Извор, община Радомир; 15.Миглена Валентинова Миткова - учител - ОУ Христо Ботев село Дрен, община Радомир; 16.Виолета Петрова Назърска - старши учител - СУ Св. Св. Кирил и Методий - град Радомир; 17.Антонина Илиева Стоянова - старши учител - СУ Св. Св. Кирил и Методий град Радомир; 18.Вера Богданова Диманова - старши учител - СУ Св. Св. Кирил и Методий град Радомир; 19. Румен Николов Асенов - старши учител - СУ Св. Св. Кирил и Методий - град Радомир; 20.Румяна Стоилова Иванова - старши учител - СУ Св. Св. Кирил и Методий град Радомир; 21.Елка Венелинова Иванова - старши учител - СУ Св. Св. Кирил и Методий град Радомир; 22.Илиана Стефанова Спасова - старши учител - ТПГ Никола Йонков Вапцаров град Радомир; 23.Детелина Славчова Георгиева - учител - ТПГ Никола Йонков Вапцаров - град Радомир; 24.инж. Мая Николова Йорданова - учител - ТПГ Никола Йонков Вапцаров - град Радомир; 25.инж. Силвия Николова Петрова - учител - ТПГ Никола Йонков Вапцаров град Радомир; 26.Антоанета Атанасова Даракова - учител ПГТ Юрий Гагарин - град Радомир; 27.Петър Боянов Георгиев - учител ПГТ Юрий Гагарин - Радомир;

25 28.Албена Богданова Радославова - учител ПГТ Юрий Гагарин град Радомир; 29.инж. Мария Цветкова Божилова - учител ПГТ Юрий Гагарин - град Радомир; /общ брой съветници-21, присъствали по време на гласуването 20/

26 Р Е Ш Е Н И Е 87 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 102/ г., относно приемане на проект на Наредба за общинската собственост на община Радомир, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост, ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.21, ал.2 от ЗМСМА, във връзка с чл.8, ал.2 от Закона за общинската собственост /ЗОС/ Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 87 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРИЕМА Наредба за общинската собственост на община Радомир.

27 Р Е Ш Е Н И Е 88 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 97/ г., относно път Е-79 Даскалово-Дупница от км до км преоткосиране, в землищата на село Старо село и село Долна Диканя, Община Радомир, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост и ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол. След извършеното поименно гласуване, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 88 1.Във връзка с изграждането на обект: Път Е-79 Даскалово-Дупница от км до км преоткосиране, ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ОБЯВЯВА от публична общинска собственост в частна общинска собственост засегнатите части от имоти публична общинска собственост, находящи се в землищата на село Старо село и село Долна Диканя, в съответствие с одобрените със Заповеди РД / г. и РД / г. на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството ПУП-парцеларни планове, посочени в таблица Приложение В изпълнение на чл.43б, изречение второ от ЗДС, ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ДАВА СЪГЛАСИЕ за безвъзмездно прехвърляне на собствеността в полза на Агенция Пътна инфраструктура /АПИ/ на всички засегнати имоти и части от имоти общинска собственост, находящи се в землището на село Старо село и село Долна Диканя, в съответствие с одобрените със Заповеди РД / г. и РД / г. на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството ПУП-парцеларни планове,посочени в таблица Приложение 2.

28 3. ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ВЪЗЛАГА на кмета на община Радомир, в изпълнение на настоящото решение, да извърши всички необходими фактически и правни действия по безвъзмездното прехвърляне на имотите в полза на АПИ. Таблица-Приложение 1 и Таблица-Приложение 2 са неразделна част от настоящото решение. /общ брой съветници-21, присъствали по време на поименното гласуване 18/ / за - 18, против - няма, въздържал се - няма/

29 Р Е Ш Е Н И Е 89 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 89/ г., относно приемане на решение, съгласно чл.6 от Наредба за общинската собственост за изразяване на предварително съгласие за започване на процедура по изменение на регулация за имоти частна общинска собственост в кв.99 по плана на град Радомир, Община Радомир, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост и ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.21, ал.1,т.8 от ЗМСМА и чл.6 от Наредба за общинската собственост, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 89 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ИЗРАЗЯВА предварително съгласие да бъде изменен планът на град Радомир в част от кв.99, като: -Площта на УПИ XXIV- за стопански дейности се намали от 5761 кв.м. на 4947 кв.м., съгласно учреденото право на строеж. -Образува се нов УПИ за паркинг и озеленяване. -Разширява се съществуваща по план алея в участъка откъм ул. Райко Даскалов със 120 кв.м. /общ брой съветници-21, присъствали по време на поименното гласуване 18/ / за - 18, против - няма, въздържал се - няма/

30 Р Е Ш Е Н И Е 90 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 90/ г., относно приемане на решение, съгласно чл.6 от Наредба за общинската собственост за изразяване на предварително съгласие за започване на процедура по изменение на регулация за имот-публична общинска собственост УПИ III за поща, клуб, магазини за хранителни и нехранителни стоки, битови услуги, ресторант и сладкарница кв.32 по плана на село Кондофрей, Община Радомир, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост и ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.21, ал.1, т.8 от ЗМСМА и чл.6 от Наредбата за общинска собственост, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 90 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ИЗРАЗЯВА предварително съгласие да бъде изменен планът на село Кондофрей в частта на УПИ III за поща, клуб, магазини за хранителни и нехранителни стоки, битови услуги, ресторант и сладкарница, кв.32, като: -се заличава неизградена улица с осови точки предвижда се нова улица с проектни осови точки 106а-106б-106в-106 -образува се нов УПИ XII за търговия и обществено обслужване от кв.31; -останалата част от УПИ III за поща, клуб, магазини за хранителни и нехранителни стоки, битови услуги, ресторант и сладкарница, кв.32 запазва предназначението си; -се засягат съседни УПИ I и УПИ II от кв.41 и УПИ I и УПИ IX от кв.31, където регулацията минава по имотна граница.

31 Р Е Ш Е Н И Е 91 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 103/ г., относно приемане на решение, съгласно чл.6 от Наредба за общинската собственост за изразяване на предварително съгласие за започване на процедура по изменение на регулация за имоти-частна общинска собственост в кв.55 по плана на кв. Върба град Радомир, Община Радомир, с вносител: Пламен Алексиевкмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост и ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.21, ал.1,т.8 от ЗМСМА и чл.6 от Наредба за общинската собственост, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 91 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ИЗРАЗЯВА предварително съгласие да бъде изменен планът на кв. Върба град Радомир в част от кв.55, като: -От площта на УПИ III,IV,V,VI,VII,VIII се образуват два нови урегулирани поземлени имоти. -Новообразуваните имоти се отреждат за спорт и озеленяване и за обслужващи дейности.

32 Р Е Ш Е Н И Е 92 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 104/ г., относно приемане на решение, съгласно чл.6 от Наредба за общинската собственост за изразяване на предварително съгласие за започване на процедура по изменение на регулация, с което се засягат имоти общинска собственост и се създават нови придаваеми места, с вносител: Пламен Алексиевкмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост и ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.21, ал.1,т.8 от ЗМСМА и чл.6 от Наредба за общинската собственост, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 92 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ИЗРАЗЯВА предварително съгласие към имот с идентификатор , при изработване на план за регулация да се създаде придаваемо място откъм ул. Дупнишка с площ до 50 кв.м., което след одобряване на плана да се изкупи от собствениците.

33 Р Е Ш Е Н И Е 93 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 93/ г., относно предоставяне на имоти, придобити от общината по реда на чл.19, ал.2 от ЗСПЗЗ по искане на Общинска служба Земеделие -град Радомир, на граждани имот с начин на трайно ползване ливада, находящ се в землището на село Кондофрей, в местността Под селото/стопански двор на наследниците на Никола Ананиев Попов бивш жител на село Кондофрей, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Обществен ред, законност, местно самоуправление и общинска собственост и ПК Стопанска политика, земеделие, гори, екология, устройство на територията, строителство, транспорт, приватизационен и следприватизационен контрол. След извършеното поименно гласуване,във връзка с постъпило искане от общинска служба Земеделие град Радомир с вх. АО / г., направено по реда на параграф 27, ал.2,т.1 от Преходните и заключителни разпоредби на закона за изменение и допълнение на закона за собствеността и ползването на земеделските земи/зидзспзз/за предоставяне на земи от общинския поземлен фонд на собственици с признато право на възстановяване в землището на село Кондофрей, Община Радомир, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 93 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ПРЕДОСТАВЯ на наследниците на Никола Ананиев Попов, бивш жител на село Кондофрей: 1. Имот с идентификатор с площ от 1202 кв.м., образуван от обединяване на имоти с идентификатори и имот с идентификатор , с начин на трайно ползване ливада, категория на земята четвърта, находящ се в землището на село Кондофрей, в местността Под селото/стопански двор, при граници и съседи: имот с идентификатор ; имот с идентификатор ; имот с идентификатор ; имот с идентификатор с имот с идентификатор , съгласно скица проект за обединяване на имоти с идентификатори и

34 имот с идентификатор от ноември 2018 година, актуван с АОС 3966/ година и АОС 3967/ г., придобит от общината по реда на чл.19, ал.2 от ЗСПЗЗ. / за - 17, против - няма, въздържал се - 3/

35 Р Е Ш Е Н И Е 94 първа точка от дневния ред Докладни записки, Докладна записка, вх. С- 99/ г., относно отпускане на финансова помощ на Антоанета Стоянова Любенова от град Радомир, с вносител: Пламен Алексиев-кмет на Община Радомир, както и становищата на ПК Здравеопазване, социална политика, образование, наука, култура и духовни дейности и ПК Бюджет, финанси и инвестиционна политика. След извършеното поименно гласуване, на основание чл.11, ал.1 и ал.2 от ЗСП, чл.21, ал.1,т.23 от ЗМСМА и Раздел I, чл.2, ал.1 от Правила за отпускане на еднократни помощи, Общински съвет-радомир прие Р Е Ш Е Н И Е 94 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР ДАВА СЪГЛАСИЕ да бъде отпусната финансова помощ в размер на 700 /седемстотин/ лева на Антоанета Стоянова Любенова от град Радомир, ж.к. Арката бл.26, ап.7.

т.05

т.05 ДО ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ГР. СМОЛЯН ДОКЛАДНА ЗАПИСКА от Николай Тодоров Мелемов Кмет на Община Смолян Относно: Предоставяне на общински поземлен фонд на основание 27, ал. 2, т. 1 от Преходните и заключителни

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СИЛИСТРА

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СИЛИСТРА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СИЛИСТРА * гр.силистра, ул. С.Велики 16 ( 086/821938, факс: 086/821015 e-mail: obs@silistra.bg ДО ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СИЛИСТРА Д О К Л А Д Н А З А П И С К А ОТ МАРИЯ ДИМИТРОВА ДИМИТРОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ

Подробно

ДНЕВЕН РЕД

ДНЕВЕН РЕД ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА Изх. 6101 106 / 16.09.2015 ДО На основание чл. 25, т. 1 от ЗМСМА, чл. 16, ал. 1, т. 1 и чл. 63, ал. 1 от ПОДОСНКВОА и във връзка с чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА свиквам Общински

Подробно

Microsoft Word - reshenie454_460_181019

Microsoft Word - reshenie454_460_181019 Р Е Ш Е Н И Е 454 Относно: Информация за подготовката на общината за работа при есенно зимни условия 2019/2020 г. На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА, Общински съвет град Първомай Приема информацията

Подробно

Изх.... ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ИСПЕРИХ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА От БЕЙСИМ РУФАД - Кмет на Община Исперих ОТНОСНО: Извършване на замяна на земеделск

Изх.... ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ИСПЕРИХ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА От БЕЙСИМ РУФАД - Кмет на Община Исперих ОТНОСНО: Извършване на замяна на земеделск Изх.... ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ИСПЕРИХ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА От БЕЙСИМ РУФАД - Кмет на Община Исперих ОТНОСНО: Извършване на замяна на земеделски имот-собственост на Църковно настоятелство със земеделски

Подробно

П Р О Т О К О Л

П   Р   О   Т   О   К   О   Л П Р О Т О К О Л 9 от 21.09.2012 година Днес 21.09.2012 година, Общински съвет Ситово, област Силистра проведе заседание. От 13 общински съветника, на заседанието присъстваха 12, отсъства 1 Дженгиз Рубил

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т В А Р Н А

О Б Щ И Н С К И    С Ъ В Е Т В А Р Н А Гласуване 1 / 1. Питания и отговори на питания./ Дата/час: 29.04.2013 09:57 Гласуване на Решение... Гласували: 28 За: 28 Против: 0 Въздържал се: 0 Отсъстващи: 20 Аврам Иванов Тодоров: За Андрей Николаев

Подробно

ПРЕПИС ОТ РЕШЕНИЕ № 437

ПРЕПИС ОТ РЕШЕНИЕ № 437 ПРЕПИС ОТ 418 По първа точка Заповед АК-04-44/02.10.2013 г. на Областният управител на област Монтана. Ст. Панталеев подложи Заповедтта на поименно гласуване. След проведеното поименно гласуване с 20 гласа

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГРАД РУДОЗЕМ Препис! Р Е Ш Е Н И Е 407 НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ РУДОЗЕМ, ВЗЕТО НА РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ, СЪСТОЯЛО СЕ НА г., ПРОТОКОЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГРАД РУДОЗЕМ Препис! Р Е Ш Е Н И Е 407 НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ РУДОЗЕМ, ВЗЕТО НА РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ, СЪСТОЯЛО СЕ НА г., ПРОТОКОЛ 407 Относно: Приемане на годишен финансов отчет на общинско дружество Прогрес-строй 56/17.04.2019 г., предложена от председателя на Общински съвет - Рудозем г-н Владимир Антонов Янков и на основание чл.21,

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Дата: година. На основание чл. 78, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински с

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Дата: година. На основание чл. 78, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински с ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САТОВЧА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Дата: 08.06.2017 година. На основание чл. 78, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Сатовча, неговите комисии и взаимодействието му

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Б О Р И Н О с. Борино, обл. Смолян, ул. Христо Ботев 1, /21-47, Относно: Р Е Ш Е Н И Е

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Б О Р И Н О с. Борино, обл. Смолян, ул. Христо Ботев 1, /21-47,   Относно: Р Е Ш Е Н И Е Относно: 461 Прието по Протокол 61/21.01.2015г. Избор на съдебни заседатели при Районен съд-девин за мандата 2015-2020г., от Община Борино. По предложение инж. Осман Кафа-Секретар на Община Борино и Председател

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА 3200 Бяла Слатина, ул. Климент Охридски 68; Изх. 61

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА 3200 Бяла Слатина, ул. Климент Охридски 68;      Изх. 61 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА 3200 Бяла Слатина, ул. Климент Охридски 68; e-mail: obs_bslatina@mail.bg obs_bslatina@abv.bg www.byala-slatina.com Изх. 6101-100 / 22.08.17 г. ДО На основание чл. 25, т. 1 от

Подробно

П Р О Т О К О Л 56 от заседание на Общински съвет Дългопол гр. Дългопол, г. Днес, г. в гр. Дългопол, в залата на Общински съвет

П Р О Т О К О Л 56 от заседание на Общински съвет Дългопол гр. Дългопол, г. Днес, г. в гр. Дългопол, в залата на Общински съвет П Р О Т О К О Л 56 от заседание на Общински съвет Дългопол гр. Дългопол, 17.05.2019 г. Днес, 17.05.2019 г. в гр. Дългопол, в залата на Общински съвет гр. Дългопол от 09:00 часа, се проведе 56-то редовно

Подробно

Microsoft Word - ПК по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС

Microsoft Word - ПК по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС ПОСТОЯННА КОМИСИЯ по бюджет, финанси, европейски програми и проекти, местно развитие към ОбС /ПКБФЕППМР/ П О К А Н А за ЗАСЕДАНИЕ 5.08.09 год. /четвъртък/ от 4.30 часа в зала на Община Кричим ПРОЕКТОДНЕВЕН

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД / г. На основание чл. 3, ал. 4 от У

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД / г. На основание чл. 3, ал. 4 от У МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД-14-299/30.09.2016 г. На основание чл. 3, ал. 4 от Устройствения правилник на областните дирекции Земеделие,

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА 3200 Бяла Слатина, ул. Климент Охридски 68; Изх. 61

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА 3200 Бяла Слатина, ул. Климент Охридски 68;      Изх. 61 ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА 3200 Бяла Слатина, ул. Климент Охридски 68; e-mail: obs_bslatina@mail.bg obs_bslatina@abv.bg www.byala-slatina.com Изх. 6101-79 / 20.06.17 г. ДО На основание чл. 25, т. 1 от

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ С В И К В А ТРИДЕСЕТОТО РЕД

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ С В И К В А ТРИДЕСЕТОТО РЕД ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ С В И К В А ТРИДЕСЕТОТО РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет на Община Белослав,

Подробно

13

13 ДО ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СМОЛЯН ДОКЛАДНА ЗАПИСКА от Николай Тодоров Мелемов Кмет на Община Смолян ОТНОСНО: Учредяване право на строеж за изграждане на жилищни сгради върху поземлен имот с идентификатор 67653.916.457,

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т БОЙЧИНОВЦИ Препис Р Е Ш Е Н И Е 308 Протокол 31/ г Относно, приемане на общинска програма за енергийна ефективност

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т БОЙЧИНОВЦИ Препис Р Е Ш Е Н И Е 308 Протокол 31/ г Относно, приемане на общинска програма за енергийна ефективност Р Е Ш Е Н И Е 308 Относно, приемане на общинска програма за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници /за периода 207-2020г./ Р Е Ш Е Н И Е 308 На основание чл.2 ал. и ал.2 от Закона за

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Ц Е Н О В О Р Е Ш Е Н И Е На Общински съвет Ценово, област Русе, взето на заседание с Прот

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т Ц Е Н О В О Р Е Ш Е Н И Е На Общински съвет Ценово, област Русе, взето на заседание с Прот 347 На основание чл.21, ал.1, т.23 и ал.2, чл.17, ал.1, т.3 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл.68, ал.1, т.2, ал.2 и чл.69, ал.1, ал.2 и ал.3 от Наредба за финансиране

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАКОВСКИ п.к. 4150, гр.раковски, област Пловдив, пл. България 1, тел/факс: , Р Е Ш Е Н И Е 1 Взе

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАКОВСКИ п.к. 4150, гр.раковски, област Пловдив, пл. България 1, тел/факс: ,   Р Е Ш Е Н И Е 1 Взе Р Е Ш Е Н И Е 1 Относно: Избор на Комисия за провеждане на избор за Председател на Общински съвет -. На основание: чл. 21, ал. 1, т. 1, чл. 48, ал. 1 и чл. 21, ал. 2 от ЗМСМА във връзка с чл. 10 от Правилника

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 24 / г Р Е Ш Е Н И Е 176 На основание чл.21, ал.1, т.2

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 24 / г Р Е Ш Е Н И Е 176 На основание чл.21, ал.1, т.2 -ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 24 /18.03.2013 г 176 На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА и във връзка с чл.7 ал.2 от ЗБППМН Общински съвет Исперих 1. Приема

Подробно

ОБЩИНСКИ С Ъ В Е Т ПРИ ОБЩИНА К Р И Ч И М 4220 гр. Кричим, пл. Обединение 3, тел /23 46, факс 03145/23 51 e mail: Р Е Ш Е Н И

ОБЩИНСКИ С Ъ В Е Т ПРИ ОБЩИНА К Р И Ч И М 4220 гр. Кричим, пл. Обединение 3, тел /23 46, факс 03145/23 51 e mail: Р Е Ш Е Н И ОБЩИНСКИ С Ъ В Е Т ПРИ ОБЩИНА К Р И Ч И М 4220 гр. Кричим, пл. Обединение 3, тел. 03145/23 46, факс 03145/23 51 e mail: obs_krichim@abv.bg Р Е Ш Е Н И Е 328 Протокол 33 от 02.07.2015 година ОТНОСНО: Предложение

Подробно

ПРОТОКОЛ 51/ Г. РЕШЕНИЕ 623 Дава съгласие за предоставяне на имот с площ от 1,173 дка, находящ се в местността Разпътя, землище на се

ПРОТОКОЛ 51/ Г. РЕШЕНИЕ 623 Дава съгласие за предоставяне на имот с площ от 1,173 дка, находящ се в местността Разпътя, землище на се ПРОТОКОЛ 51/23.04.2019 Г. РЕШЕНИЕ 623 Дава съгласие за предоставяне на имот 042069 с площ от 1,173 дка, находящ се в местността Разпътя, землище на село Ковачевица, актуван с АЧОС 5615 от 17.01.2019 година,

Подробно

836

836 Препис! О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т С М О Л Я Н Р Е Ш Е Н И Е 836 НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СМОЛЯН, ВЗЕТО НА ЗАСЕДАНИЕТО МУ, СЪСТОЯЛО СЕ НА 07.06.2018 ГОДИНА, ПРОТОКОЛ 38 ОТНОСНО: Учредяване право на строеж за изграждане

Подробно

РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В ДЕСЕТИ РАЙОН КЮСТЕНДИЛСКИ П Р О Т О К О Л 19 ЕП Днес, 26 май 2019 година от 10:00 часа в заседателната зала, находяща се

РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В ДЕСЕТИ РАЙОН КЮСТЕНДИЛСКИ П Р О Т О К О Л 19 ЕП Днес, 26 май 2019 година от 10:00 часа в заседателната зала, находяща се РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В ДЕСЕТИ РАЙОН КЮСТЕНДИЛСКИ П Р О Т О К О Л 19 ЕП Днес, 26 май 2019 година от 10:00 часа в заседателната зала, находяща се на втори етаж в община Кюстендил се проведе заседание

Подробно

Document

Document ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ДУПНИЦА ПРОТОКОЛ 23 Дупница 14.10.2019 г. На 14 октомври 2019 г. от 13.00 часа в гр. Дупница, област Кюстендил, пл. Свобода 1 ет. 4, Панорамна зала се проведе заседание на

Подробно

Microsoft Word - СПИСЪК НА ЗАЛИЧЕНИТЕ ЛИЦА

Microsoft Word - СПИСЪК НА ЗАЛИЧЕНИТЕ ЛИЦА НАСЕЛЕНО МЯСТО ГР.КОСТЕНЕЦ КМЕТСТВО:... СЕКЦИЯ 001 адрес на избирателната секция гр.костенец, ул. Бреза 6 СОУ Св.Климент Охридски - кабинет по изобразително изкуство АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ ЗДРАВКОВ ВАСИЛ АНГЕЛОВ

Подробно

Microsoft Word - ПРОТОКОЛ_ doc

Microsoft Word - ПРОТОКОЛ_ doc ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БРУСАРЦИ 3680 гр.брусарци, ул. Георги Димитров 85, тел. 09783 / 22-11, факс. 09783 / 29-11, www.brusartsi.com, e-mail: brusartsi_adm@abv.bg Препис-извлечение! П Р О Т О К О Л 14 Днес, 28.09.2016

Подробно

Microsoft Word - Zapoved - Sporazumenie-Вардим

Microsoft Word - Zapoved - Sporazumenie-Вардим МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО 5000 гр. Велико Търново, бул. България 25, тел.: 062/601-191, 62-41-19, тел.факс: 062/600-850, E-mail: odzgvtr@gmail.com

Подробно

ДНЕВЕН РЕД

ДНЕВЕН РЕД ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БЯЛА СЛАТИНА Изх. 6101 12 / 21.01.2015 На основание чл. 25, т. 1 от ЗМСМА, чл. 16, ал. 1, т. 1 и чл. 63, ал. 1 от ПОДОСНКВОА и във връзка с чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА свиквам Общински

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 132 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Пр

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 132 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Пр 132 Общинският съвет на основание чл. 45, ал. 9 от ЗМСМА Общинският съвет отменя Решение 111/17.09.2013 година, прието с Протокол 8 на редовно заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на 17.09.2013

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - Г О Д Е Ч Препис-извлечение от Протокол 11/ г. от заседание на ОбС Р Е Ш Е Н И Е 101 На основание чл. 21, ал.1,

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - Г О Д Е Ч Препис-извлечение от Протокол 11/ г. от заседание на ОбС Р Е Ш Е Н И Е 101 На основание чл. 21, ал.1, 101 На основание чл. 21, ал.1, т.8 от ЗМСМА и във връзка с чл.42, ал.1 и чл.52, ал.1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на територията на Община Годеч,

Подробно

РЕГИСТЪР НА ДЕКЛАРАЦИИ ПО ЧЛ. 35 ОТ ЗАКОНA ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО (ЗПКОНПИ) по ред /дата Им

РЕГИСТЪР НА ДЕКЛАРАЦИИ ПО ЧЛ. 35 ОТ ЗАКОНA ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО (ЗПКОНПИ) по ред /дата Им РЕГИСТЪР НА ДЕКЛАРАЦИИ ПО ЧЛ. 35 ОТ ЗАКОНA ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО (ЗПКОНПИ) по ред /дата Име, презиме и фамилия Длъжност Вид декларация 1 4452/14.05.2018

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД / г. На основание чл. 37в,

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД / г. На основание чл. 37в, МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД-14-298/26.11.2018 г. На основание чл. 37в, ал. 13 от Закона за собствеността и ползването на земеделските

Подробно

ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ САПАРЕВА БАНЯ Тел:0707/22365; гр.сапарева баня; ул.германея 1 П Р О Т О К О Л 020-МИ/ го

ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ САПАРЕВА БАНЯ Тел:0707/22365; гр.сапарева баня; ул.германея 1 П Р О Т О К О Л 020-МИ/ го ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ САПАРЕВА БАНЯ Тел:0707/22365; e-mail:oik1041@cik.bg; гр.сапарева баня; ул.германея 1 П Р О Т О К О Л 020-МИ/21.10.2015 година Днес, 21.10.2015 година в 14:00 часа в сградата

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗАПОВЕД РД , гр. Велико Търново, г. На осн

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗАПОВЕД РД , гр. Велико Търново, г. На осн МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗАПОВЕД РД 14-191, гр. Велико Търново, 28.09.2018 г. На основание чл. 37в, ал. 4 от Закона за собствеността и

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ГР

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ГР ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГР.РОМАН,ОБЛ.ВРАЦА П Р О Т О К О Л 2 Днес 14.12.2007г. се проведе заседание на Общинския съвет на Община Роман. На заседанието присъстваха: От ОбС-Роман: От ОбА Роман :инж.красимир Петков-Кмет

Подробно

ПРОТОКОЛ 33 от заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 21 декември 2013 година Дневен ред: 1. Докладна записка от д-р Арбен Мименов - кмет н

ПРОТОКОЛ 33 от заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 21 декември 2013 година Дневен ред: 1. Докладна записка от д-р Арбен Мименов - кмет н ПРОТОКОЛ 33 от заседание на Общински съвет Сатовча, проведено на 21 декември 2013 година Дневен ред: 1. актуализация на поименния списък за капиталови разходи. 2. приемане на План-сметка и определяне размера

Подробно

ДО

ДО Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т е р с т в о н а з е м е д е л и е т о, х р а н и т е и г о р и т е О б л а с т н а д и р е к ц и я З е м е д е л и е - г р. В р а ц а З А П О В Е Д 375 Гр.

Подробно

П Р О Т О К О Л 3 от година Общински съвет с.ситово,обл.силистра на година проведе заседание. От 13 общински съветника, на засед

П Р О Т О К О Л 3 от година Общински съвет с.ситово,обл.силистра на година проведе заседание. От 13 общински съветника, на засед П Р О Т О К О Л 3 от 23.12.2003 година Общински съвет с.ситово,обл.силистра на 23.12.2003 година проведе заседание. От 13 общински съветника, на заседанието присъстваха 12, отсъства 1 1.Йордан Бобев Бобев

Подробно

<4D F736F F D20D0E5F8E5EDE8FF20EFEE20EFF0EEF2EEEAEEEB20B EEF E320>

<4D F736F F D20D0E5F8E5EDE8FF20EFEE20EFF0EEF2EEEAEEEB20B EEF E320> ПРОТОКОЛ 3 От заседание на Общински съвет Сатовча проведено на 02.12.2011 година Дневния ред: 1. Приемане на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Сатовча, неговите комисии и взаимодействието

Подробно

Районна избирателна комисия София Област РЕШЕНИЕ 32-ЕП София Област, ОТНОСНО: Назначаване съставите на секционни избирателни комисии и утвъ

Районна избирателна комисия София Област РЕШЕНИЕ 32-ЕП София Област, ОТНОСНО: Назначаване съставите на секционни избирателни комисии и утвъ Районна избирателна комисия София Област РЕШЕНИЕ 32-ЕП София Област, 25.04.2019 ОТНОСНО: Назначаване съставите на секционни избирателни комисии и утвърждаване на списъците с резервните ове в община Годеч,

Подробно

РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЛОВЕЧ

РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЛОВЕЧ РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ 11 - ЛОВЕЧ Р Е Ш Е Н И Е 75-НС 30 април 2013 г. ОТНОСНО: промяна в състава на секционни избирателни комисии за произвеждане на изборите за народни представители, насрочени за

Подробно

СТОЛИЧНА ОБЩИНА СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ 1000 София, ул. Московска 33, Тел , Факс ,

СТОЛИЧНА ОБЩИНА СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ 1000 София, ул. Московска 33, Тел , Факс , СТОЛИЧНА ОБЩИНА СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ 1000 София, ул. Московска 33, Тел. 93 77 591, Факс 98 70 855, e-mail: info@sofiacouncil.bg, http://www.sofiacouncil.bg РЕШЕНИЕ 520 на Столичния общински съвет от

Подробно