Microsoft Word - Water renovator bg.doc

Размер: px
Започни от страница:

Download "Microsoft Word - Water renovator bg.doc"

Препис

1 Water renovator Модифицирано гумено-битумно покритие на водна основа Без разтворители, безопасно за приложение в закрити помещения, без опасни изпарения (неразатворимо във въглеводороди) Пастообразна смес за приложение върху груби повърхности Не се стича при нанасяне върху вертикални повърхности Приложимо като кит за грундиране при разтваряне с вода Опаковки кутия 5, 10, 20 и 30 kg Основно приложение Защитно покритие за бетон, например основи и сутерени над нивото на подпочвената вода. Фасадна защита срещу влага. Ремонтна смес за премахване на овлажняването на бетон. За вътрешни пространства: бани, кухни и влажни помещения с повърхност до 20 m². Като битумен грунд при разреждане с вода (две обемни части от чистия продукт с един обем вода). Описание Модифициран битумен полимер, добавки за оптимизиране на разливането и гъстотата, вода. Цвят: черен, след изсъхване. Съдържание на сухо вещество: 40%. Не съдържа разредители (незапалим продукт).

2 Приложение Съхранение и приложение при температури на продукта, приборите и въздуха не пониски от 5 C. Влияе се от студ. Лесно нанасяне с валяк, четка, гумен апликатор или шпакла. Прилага се върху чиста и суха основа. Време за съхнене при температура 20 C: 12 часа при използване като покритие с дебелина от 1 до 1.5 mm; 6 часа при използване като грунд. Времето за съхнене може да се увеличи в зависимост от атмосферните условия (например повисока влажност) и дебелината на покритието. Във всички случаи, този продукт трябва да се използва в съответствие с техническите спецификации. Допълнителна информация В продуктовата техническа информация. Митническа номенклатура L Безопасност Water renovator не се счита за опасен материал (за приложенията, описани в настоящия документ).

3 Инструкции за приложение При използване като грунд (да се разрежда във вода) Подготовка Разреждане с вода в съотношение от две обемни части от чистия продукт Water renovator с един обем вода Разбъркване на продукта с обичайни инструменти (бъркалка с много ниска скорост: до 2 оборота в секунда); водата се долива бавно и постепенно. Приложение Може да се нанася върху бетон, клетъчен бетон, зидария и дървена облицовка. Да се нанася върху чиста основа, свободна от въглеводородни съединения. Да се използва предимно бояджийски валяк с дълга четина, което позволява да се импрегнират кухини, без да е необходимо да се запълват или да се използва четка. Да не се използва за полагане гумено стъргало. Да се има предвид, че може да се полага върху леко влажна повърхнина и е препоръчително да се предпазва от дъжд в продължение на 6 часа. Температура на полагане: минимум 5 C. Време за съхнене: около 6 часа в зависимост от температурата и нивото на влажност на въздуха. Грундът и основата трябва да бъдат напълно сухи преди полагането на хидроизолационното покритие. Разход на материал: около 0.25 до 0.35 l/m² смесен продукт, в зависимост от характера и порьозността на основата. Окончателният вид е тъмно кафяв с по-светли места. Съхранение След употреба, кутията да се затваря плътно, за да се избегне образуването на кора на повърхността на продукта. Инструментите да се измиват с вода незабавно след употреба. Продуктът да се съхранява на закрито и да се пази от измръзване.

4 Нанасяне с валяк Нанасяне с маламашка При използване като пастообразно покритие (чисто и неразредено с вода) Основна употреба Защита от влага за фасади, подлежащи на облицоване с плочки и преградни стени. Стени в сутерени, ако са разположени над нивото на подпочвените води. Затворени помещения: бани, кухни, мокри помещения с повърхнина по-малко от 20 m². Подготовка Да се използва чисто, без добавяне на вода. Може да се хомогенизира с цел намаляване на бучки. В този случай, използвайте обикновени бояджийски инструменти (бъркалката при много ниска скорост: 2 оборота/сек). В случай, че емулсията се раздели, трябва да се остави за няколко часа, за да се възстанови първоначалната си структура. Прилагане Да се нанася върху чиста основа, свободна от въглеводородни съединения. Да се използва предимно бояджийски валяк с дълга четина, което позволява да се импрегнират кухини, без да е необходимо да се запълват или да се използва четка. Да се нанася на тънки пластове върху сух субстрат на основата и да се предпазва от дъжд 12 часа. При необходимост от нанасяне на по-дебели пластове, препоръчително е нанасянето да се извършва трикратно, като се използва метална маламашка или правоъгълна мистрия. Използването на гумено стъргало не се препоръчва при вертикалните стени.

5 Работна температура: над 5 C. Време за съхнене: около 12 часа преди полагането на следващия слой, в зависимост от температурата и нивото на влажност на въздуха. Нанасяне с метална маламашка Разход на материал: около 1.30 kg/m² за един пласт, според характера и порьозността на на субстрата на основата. Трислойно полагане, (среден разходна материал: около 4 kg/m²), в резултат на което се получава дебелина след изсъхване от 2 mm. Когато се прилага върху стени на основи и сутерени под нивото на подпочвената вода в солена и суха среда, дебелината на изсъхналото покритие може да бъде намалена до минимум 1.5 mm, ако повърхността на субстрата на основата е гладка. Важно: при груб субстрат на основата, е необходимо предварително полагане на покритие (около 1kg/m²). Съхранение След употреба, кутията да се затваря плътно, за да се избегне образуването на кора на горната повърхност на продукта. Инструментите да се измиват с вода веднага след употреба. Продуктът да се съхранява на закрито и се пази от измръзване. Продуктова техническа информация Water renovator ОПИСАНИЕ И ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ Модифицирано битумно-гумено покритие на водна основа, идеално покритие за груби или порьозни повърхности. Без разтворители, безопасно за употреба в затворени пространства, пожаро-безопасно, без опасни изпарения. Плътна желирана смес, която може да се прилага върху неравни повърхности, запълваща фугите, не се стича при нанасяне върху вертикални стени (тиксотропна). Области на приложение: - Защитно покритие за бетон, например сградни основи и сутерени. - Фасадна защита от влага. - Ремонтна смес за спиране на овлажняването на бетон. - Хидроизолация, например бани, кухни и влажни помещения с повърхност до 20 m². - Грунд за самозалепващи или заплепвани чрез нагряване с горелка платна след разреждане с вода (1 обем вода на 2 обема Water renovator). - Ремонтно покритие върху стари битумни покривни изолации (поддръжка). Просто приложение с използване на валяк, четка, гумена миячка или шпатула. Леки баки от 5,10, 20 и 30 kg за лесно манипулиране. Във всички случаи, този продукт трябва да се използва в съответствие с техническите спецификации.

6 СЪСТАВ И ТИПОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Състав Цвята Време на съхнене при 20 C Съдържание на сухо вещество Битум, бутадиен-стирен-синтетичен латексов полимер с добавки за оптимизиране на разливането гъстотата, вода Черно когато изсъхне Шест часа при употреба като грунд. Дванадесет часа при употреба като покритие с дебелина от 1.0 до 1.5 mm. Според атмосферните условия (като висока влажност) и дебелината на слоя, времето за изсъхване може малко да нарастне. 40% ph 10 Плътност 1.04 Устойчивост на ултравиолетови лъчи Химическа устойчивост 2 месеца Въглероден двуокис, слаби киселини, морска вода, серен двуокис, сулфати и хлориди СВОЙСТВА ТЕСТ Приложим стандарт Единица мярка Средни стойности Пропускливост на сух слой с дебелина 1 mm EOTA TR 003 (EN1928) N/A OK Гъвкавост при ниска температура на сух слой с дебелина 1 mm EN 1109 C -5 Точка на възпламеняване Водосъдъжим продукт C > 200 Устойчивост на отлюспване на битуминозното покритие върху бетон с грунд от същия продукт Пропускливост (проба с дебелина 1 mm, налягане 4.5 bar) Тест на топлопроводимост върху стомана с грунд от същия продукт Тест на топлопроводимост на сух слой с дебелина 1 mm върху бетонна основа Отлюспване при mm/mm N/50 mm 75 EN цикъл > 12 FIT / CSTB класификация при откос 45, температура 90 C - 2 часа EOTA TR 009 при откос 90, 90 C - 7 дни mm 0.4 mm 0 Сертификация по ISO 9001 Производителят е сертифициран по стандарта ISO Техническата спецификация за продукт е документ съгласно ISO 9001.

7 Продуктова техническа информация ОБЩИ УКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ Преди употреба продуктът трябва да се разбърква (преди смесването) дори ако според вида на повърхността изглежда готов за употреба. Поради специфичните си свойства, този продукт трябва да се прилага при сухо време и при температурата на въздуха над 5 C. Третираните повърхности трябва да бъдат защитени от дъжд, докато не са напълно изсъхнали. Да не се прилага продуктът при риск от дъжд или слана през следващите часове. Бетонната основа трябва да бъде почистена при всички случаи на употреба от прах и масла. За предпочитане е този продукт да се прилага върху влажна повърхност. Water renovator е продукт на водна основа, като водата се изпарява в процеса на втвърдяване. При нанасяне на дебел слой, поради изпарението, могат да възникнат пукнатини, поради което за дебел слой ( mm) се препоръчва да се добави преди разбъркването фин или по-едър пясък (0.05 до 1.0 mm) или чистият продукт да се прилага в няколко слоя. Във всички случаи, ако бъдат забелязани пукнатини след втвърдяването, те се покриват с допълнителен слой от чистия продукт. Влагозащита на бетонни конструкции и основи Влагозащита на сградна фасада Под земята, над нивото на подпочвената вода: до kg/m² чист Water renovator според условията на място. Забележка: Механична защита преди запълването трябва да бъде поставена като се използват битумни мембрани с 3 mm минимална дебелина, като. Във всички случаи инженерът може да измени дозирането и/или да изиска предварителна обработка на повърхността според условията на място kg/m² чист Water renovator върху гладки повърхности, в два слоя kg/m² чист Water renovator върху неравни повърхности (като бетонни блокове) в два или три слоя. Забележка: Във всички случаи и ако помещенията се отопляват през студените сезони, инженерът може да измени разхода за потребление и/или да изисква предварителна обработка на повърхността според условията на място. Влажни участъци 2.00 до 2.50 kg/m² чист Water renovator върху гладки повърхности, прилагани в три слоя Забележка: Във всички случаи инженерът може да измени дозирането и/или да изиска предварителна обработка на повърхността според условията на място. Ремонтни работи 4.00 до 4.50 kg/m² чист Water renovator върху почистена съществуваща хидроизолация при нанасяне в четири слоя Забележка: Това приложение се ограничава само за обработка на детайли и поддръжка. Веднага след последния слой се посипват гранулати за подобряване устойчивостта срещу ултравиолетови лъчи. Подобряване Грунд За да се избегне задържане на вода върху съществуваща хидроизолация, могат да се прилагат няколко слоя от чистия продукт и смесен с пясък Water renovator. Последният слой се нанася от чист Water renovator. Над последния слой се насипват гранулати за подобряване на вида и устойчивостта срещу ултравиолетови лъчи. Разреждане с вода в съотношение 1 обем вода и 2 обема от чистия продукт. 0.3 kg/m² разредена емулсия, т.е. около 0.2 kg/m² от чистия продукт Забележка: продуктът трябва внимателно да се разбърка, преди да се смесва.

8 Други приложения Водата трябва да се добавя постепенно и да се смесва в емулсия с разбъркване. Препоръчително е материалът да се използва не по-късно от една седмица след приготвянето. Бетонната повърхност трябва да бъде чиста, без прах и масла. Във всички случаи, инженерът може да измени прилаганото количество (при порьозност и грапавина на основата) и/или да изисква предварителна обработка на повърхността според условията на място. Други приложения са посочени в отделни документа. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Допуски Приложение Промени Други Средните стойности са получени от стандартни тестове и са обект на обичайни допуски в производството. Номиналната стойност на допустимите отклонения отговаря на посочените стандарти. Някои незначителни толеранси могат да бъдат забелязани, тъй като стойностите се основават на средни стойности, получени от различни заводи. Този продукт не може да се прилага върху метална повърхност без наши указания. В случай на съмнение относно разбирането на този документ, не се колебайте да се свържете с нашия технически отдел. Фирмата си запазва правото да променя състава на продукта в резултат на технологични подобрения и експерименти. За получаване на актуална техническа спецификация, моля свържете се с нашия технически отдел. Този документ предоставя само продуктова информация, като по отношение на конкретно хидроизолационно решение можете да се консултирате със съответната техническа документация, а в случай на неясноти, да се обърнете към нашия технически отдел. Въпреки че продуктът не се разрушава (структурата на емулсията не се разрушава) при измръзване, трябва да се транспортира и съхранява при температури над 5 C. Този продукт трябва да се съхранява на закрито, далеч от източници на топлина. Продуктът е най-добър в срок от 26 месеца от датата на производството. Предоставената информация се основава на изпитания, проведени в нашите лаборатории, като резултатите се съобщават на добра воля.

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / 04.2018 Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидроизолация и през зимата! Описание на продукта Приложения

Подробно

ЕЛИЦА-3 ЕООД Техническа карта SPECTRAL UNDER 365 Двукомпонентен акрилен грунд SPECTRAL UNDER 365 SPECTRAL U

ЕЛИЦА-3 ЕООД     Техническа карта SPECTRAL UNDER 365 Двукомпонентен акрилен грунд SPECTRAL UNDER 365 SPECTRAL U Техническа карта Spectral PLAST 825 Spectral PLAST 775 Свързани продукти P бял арилен грунд Р3 сив акрилен грунд Р5 черен акрилен грунд Стандарт, бърз и бавен акрилен разредител Продукт за повишаване на

Подробно

Semmelrock Projekte

Semmelrock Projekte Изграждане на оградни конструкции Системи за стени Системи за огради www.semmelrock.bg ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Semmelrock предлага и развива гама от продукти предназначени за изграждане на оградни конструкции,

Подробно

Microsoft Word - PDS_Sikadur-32 Normal_bg_ doc

Microsoft Word - PDS_Sikadur-32 Normal_bg_ doc Лист с технически данни Издание 16/07/2014 Идентификационен : 020204030010000125 2-компонентно структурно епоксидно лепило Construction Описание на продукта Употреба Характеристики / Предимства толерантно

Подробно

Технически информационен лист Approved 7461;7680 1, Цинк епоксид Barrier 80 ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно полиамид-епо

Технически информационен лист Approved 7461;7680 1, Цинк епоксид Barrier 80 ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно полиамид-епо Approved 7461;7680 1,2 7680 Цинк епоксид ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно полиамидепокси покритие с високо съдържание на цинк. Продукт с високо съдържание на цинк и сухо вещество.

Подробно

Технически информационен лист Approved 18540; , Полиуретан Futura Classic ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрил-п

Технически информационен лист Approved 18540; , Полиуретан Futura Classic ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрил-п Approved 18540;18640 1,2 18540 Полиуретан ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрилполиуретаново покритие с химическо съхнене. Гланцов финиш с добра устойчивост на цвета. Продукт с

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА последно издание БОРОЛЕКС СЪС СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ Акрилатен латекс със специални ефекти ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА последно издание БОРОЛЕКС СЪС СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ Акрилатен латекс със специални ефекти ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ТЕХНИЧЕСКА КАРТА 29.01.2015 последно издание БОРОЛЕКС СЪС СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ Акрилатен латекс със специални ефекти ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: За постигане на специфични ефекти върху върху боядисани

Подробно

Технически информационен лист Approved , Акрил Pilot ACR ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно акрилно покритие с физ

Технически информационен лист Approved , Акрил Pilot ACR ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно акрилно покритие с физ Approved 11480 1,2 11480 Акрил ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно акрилно покритие с физическо съхнене. Полугланцов финиш с добра устойчивост на гланца. Бързосъхнещ. Може да се използва

Подробно

Технически информационен лист Approved 635 1,2 635 Алкид Pilot II ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно алкидно покритие с окислява

Технически информационен лист Approved 635 1,2 635 Алкид Pilot II ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно алкидно покритие с окислява Approved 635 1,2 635 Алкид ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Еднокомпонентно алкидно покритие с окисляващо съхнене. Гланцов финиш с добра устойчивост на цвета. Да се използва като финишен слой при

Подробно

DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба

DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба Grundix DP ДЪЛБОКОПРОНИКВАЩ ГРУНД СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА: ИЗРАВНЯВАНЕ НА ПОПИВАЕМОСТТА ПРЕДИ НАНАСЯНЕ НА БОЯ. ФИКСИРАНЕ И ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА

Подробно

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДА СИ В ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО!

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДА СИ В ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО! УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДА СИ В ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО! СЪДЪРЖАНИЕ: Floor Expert EP Дизайн и функционалност Дизайнерските покрития Floor Expert се използват при наличие на високи

Подробно

Сила. Ефективност. Отговорност. Продуктова гама според БДС EN 206:2014/NA Холсим (България) АД

Сила. Ефективност. Отговорност. Продуктова гама според БДС EN 206:2014/NA Холсим (България) АД Сила. Ефективност. Отговорност. Продуктова гама според БДС EN 206:2014/NA Холсим (България) АД Кратки указания за полагане и експлоатация: Добавянето на вода и химически добавки на обекта се допуска само

Подробно

SikaCeram® 205 Xtra Large

SikaCeram® 205 Xtra Large Construction Лист с Технически данни Издание 15/01/2015 Идентификационен номер: 02 04 04 02 001 0 000125 Циментово, полимер-модифицирано лепило за подови или стенни керамични плочки, за вътрешна и външна

Подробно

Баумит Солидо Е225 Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълни

Баумит Солидо Е225 Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълни Солидо Е Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълнителни добавки 0-FP-0 Идеи с бъдеще. Солидо Е Качеството на марката

Подробно

DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки?

DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки? DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки? Cemfix GP ЛЕПИЛО ЗА ПЛОЧКИ СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНО ЗА: ПОДОВЕ И СТЕНИ ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ХИДРО- И МРАЗОУСТОЙЧИВО

Подробно

Баумит Баумакол

Баумит Баумакол Баумит Течовете остават в миналото... От Баумит компетентни решения за полагане на керамични покрития За красива кухня и фоайе За суха баня и перфектна тераса За реновиране При подово отопление Баумит.

Подробно

FLOWCRET 1-10

FLOWCRET 1-10 Техническа характеристика ISOFLEX-PU 500 Полиуретанова хидроизолация Описание ISOFLEX-PU 500 е еднокомпонентна, мазана, полиуретанова, хидроизолация за покриви и тераси, притежаваща: Отлични механични,

Подробно

Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, з

Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, з Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, за изработка на фуги с голяма химическа устойчивост

Подробно

За фуги от 1 mm до 20 mm

За фуги от 1 mm до 20 mm За фуги от 1 mm до 20 mm Еко свързваща добавка = Solid Green Binder Оптималната алтернатива на традиционната фуга от пясък. Иновативен продукт на базата на SOLID GREEN BINDER. Положителните свойства на

Подробно

Декларация за експлоатационни показатели Възстановяване Декларация за експлоатационни показатели Издание Идентификационен

Декларация за експлоатационни показатели Възстановяване Декларация за експлоатационни показатели Издание Идентификационен Възстановяване Издание 02.2013 Идентификационен 02 03 03 03 002 0 000003 Версия 1 EN 1504-2:2004 09 0921 ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИОННИ ПОКАЗАТЕЛИ 1. Тип на продукта: Уникален идентификационен код на типа

Подробно

THIS PRODUCT IS FOR

THIS PRODUCT IS FOR GLOBAL REFINISH SYSTEM Май 2006 Информация за продукта 2K GREYMATIC UHS PRIMA ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА D8018 бял D8019 черен D8024 сив 2K БЪРЗ GreyMatic е гама от 2K грунд фюлери, подходящи за много различни

Подробно

Баумит шпакловки

Баумит шпакловки Баумит Шпакловки На финала с финес! Баумит Фино и Вива От висококачествени суровини Съхнат без пукнатини Лесни за полагане Баумит. Идеи с бъдеще. Баумит Шпакловки Шпакловане, изглаждане, изравняване, поправки

Подробно

Sikafloor-13 A Pronto

Sikafloor-13 A Pronto Construction Лист с технически данни Издание 05/08/2009 Идентификационен номер: 01 08 03 03 001 0 000010 Sika Level -100 Т Циментов, саморазливен изравнителен разтвор Описание на продукта Употреба Характеристики/

Подробно

Sikalastic-621 TC

Sikalastic-621 TC Покривни хидроизолации Лист с технически данни Издание 07.2012 Идентификационен : 02 09 15 20 500 0 000014 Версия: 01 Sikalastic -612 Икономична, еднокомпонентна, полиуретанова, течна хидроизолационна

Подробно

Sikalastic-621 TC

Sikalastic-621 TC Покривни хидроизолации Лист с технически данни Издание 10.2013 Идентификационен : 02 09 15 20 500 0 000014 Версия: 02 Sikalastic -612 Икономична, еднокомпонентна, полиуретанова, течна хидроизолационна

Подробно

Технически информационен лист Approved Акрил SteelMaster 1200WF ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Това е еднокомпонентно, тънкосл

Технически информационен лист Approved Акрил SteelMaster 1200WF ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Това е еднокомпонентно, тънкосл Approved 25780 1 25780 Акрил ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Това е еднокомпонентно, тънкослойно,набъбващо акрилно покритие на водна основа. Одобрен за противопожарна защита на стоманени конструкции

Подробно

DUROFLOOR

DUROFLOOR Техническа характеристика DUROFLOOR Двукомпонентно, самонивелиращо се, епоксидно подово покритие Описание DUROFLOOR е двукомпонентна, самонивелираща се, епоксидна система, притежаваща високи якости и износоустойчивост.

Подробно

Технически информационен лист Approved 1531;3560;1533 1, Полиуретан Hardtop Flexi ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрил-

Технически информационен лист Approved 1531;3560;1533 1, Полиуретан Hardtop Flexi ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрил- Approved 1531;3560;1533 1,2 1531 Полиуретан ^(ValidationDate) 1 Описание на продукта Двукомпонентно акрилполиуретаново покритие с химическо съхнене. Гланцов финиш с много добра устойчивост на цвета. Продукт

Подробно

Sikafloor-381

Sikafloor-381 Construction Лист с технически данни Издание 22/07/2014 Идентификационен номер: 02 08 01 02 019 0 000010 Sikafloor -381 Двукомпонентно саморазливно епоксидно покритие с голяма механична и химическа устойчивост

Подробно

Microsoft Word - BG_RLD212V_UHS_RAPID_D8135_Clearcoat.doc

Microsoft Word - BG_RLD212V_UHS_RAPID_D8135_Clearcoat.doc GLOBAL REFINISH SYSTEM януари 2009 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Бърз безцветен лак GRS Deltron UHS UHS Бърз безцветен лак ПРОДУКТИ Deltron UHS Бърз безцветен лак Deltron UHS втвърдител Deltron разредител Deltron

Подробно

Саморазливна замазка Алфа 2000

Саморазливна замазка Алфа 2000 Баумит Саморазливна замазка Алфа Търсите добро решение за Вашия под? n Висока ефективност n За подово отопление n Изравняване на пода при по-големи дебелини на полагане Идеи с бъдеще. Баумит Саморазливна

Подробно

DUROFLOOR-R

DUROFLOOR-R Техническа характеристика DUROFLOOR-R Двукомпонентно, мазано епоксидно покритие Описание DUROFLOOR-R е двукомпонентна, цветна, епоксидна система, притежаваща високи якости и износоустойчивост. Устойчива

Подробно

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров ЕТ Маги - Ивайло Чакъров Address гр. Велико Търново Велико Търново 5000 Област Велико Търново, Bulgaria Contact Person Mobile Number 0889 693 214 Email ivo.vw@abv.bg Полиуреа Полиуреа се състои от съставката

Подробно

FICHE TECHNIQUE PRODUIT

FICHE TECHNIQUE PRODUIT РЕНДЕРОК Ес ( Renderoc S ) constructive solutions Еднoкомпонентен, полимер модифициран циментов материал за поправка на бетони в строителството ПРИЛОЖЕНИЕ За възстановяване както на големи бетонни площи,

Подробно

АРМИРАНЕ НА АСФАЛТОВИ НАСТИЛКИ ТЪКАН ЗА АРМИРАНЕ НА АСФАЛТ ARMAPAL 1

АРМИРАНЕ НА АСФАЛТОВИ НАСТИЛКИ ТЪКАН ЗА АРМИРАНЕ НА АСФАЛТ ARMAPAL 1 АРМИРАНЕ НА АСФАЛТОВИ НАСТИЛКИ ТЪКАН ЗА АРМИРАНЕ НА АСФАЛТ ARMAPAL 1 5 АРМИРАНЕ НА АСФАЛТОВИ НАСТИЛКИ СЪДЪРЖАНИЕ 5...... Армиране на асфалтови настилки: Тъкан за армиране на асфалт ARMAPAL..................

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО София 1202, ул. "Св. св. Кирил и Методий" 17-19, централа , факс РАЗРЕШЕНИЕ з

МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО София 1202, ул. Св. св. Кирил и Методий 17-19, централа , факс РАЗРЕШЕНИЕ з МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО София 1202, ул. "Св. св. Кирил и Методий" 17-19, централа 94-059, факс 987-2517 РАЗРЕШЕНИЕ за оценяване на съответствието на строителни продукти

Подробно

POSSIBILITIES FOR CONCRETE IMPERMEABILITY INCREASING ON THE BASE OF NEW INTERNAL CAPILLARY CRYSTALLINE-HYDRATION STRUCTURES

POSSIBILITIES FOR CONCRETE IMPERMEABILITY INCREASING ON THE BASE OF NEW INTERNAL CAPILLARY CRYSTALLINE-HYDRATION STRUCTURES Катедра Строителни материали и изолации Тема 5 ДОБАВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ ЗА БЕТОНИ И СТРОИТЕЛНИ РАЗТВОРИ ЧАСТ 1. ДРЕБЕН ДОБАВЪЧЕН МАТЕРИАЛ - ПЯСЪК доц. д-р инж. Иван Ростовски 1. Класификация на добавъчните

Подробно

ISOMAT PUA 2230

ISOMAT PUA 2230 Техническа характеристика ISOMAT PUA 2230 Двукомпонентна, силно устойчива мембрана от чиста полиуреа Описание ISOMAT PUA 2230 е двукомпонентна, силно устойчива, бързовтвърдяваща мембрана от чиста полиуреа,

Подробно

Техническа информация Nr. 161 Permasilan Еластична боя за фасади на базата на силиконова смола, за напукани повърхности на мазилки позволява дифузия О

Техническа информация Nr. 161 Permasilan Еластична боя за фасади на базата на силиконова смола, за напукани повърхности на мазилки позволява дифузия О Permasilan Еластична боя за фасади на базата на силиконова смола, за напукани повърхности на мазилки позволява дифузия ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Сфера на приложение Фасадна боя със способност за покритие на

Подробно

CEMENTEX ФИБРОЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ЗА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ 12 MM 10 MM 8 MM

CEMENTEX ФИБРОЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ЗА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ 12 MM 10 MM 8 MM CEMENTEX ФИБРОЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ЗА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ 12 MM 10 MM 8 MM ПРИЛОЖЕНИЕ: ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ Cementex 8 мм > Окачени тавани и предстенни обшивки, които се намират на места със средна

Подробно