# ВСИЧКО В Банята

Размер: px
Започни от страница:

Download "# ВСИЧКО В Банята"

Препис

1 # ВСИЧКО В Банята

2

3 BI

4 2 Index # ВСИЧКО В Банята Вече повече от 100 години ние от Roca работим за добруването на нашите клиенти и пишем заедно с тях историята на домовете им. Една история, която се превърна в наша, ставайки част от онова, което ни позволява да гледаме напред с оптимизъм, предлагайки персонализирани решения за всеки отделен човек. Днес ние в Roca взимаме най-доброто от миналото, за да напишем настоящето и посрещнем горди бъдещето. С този дух очакваме новите колекции за баня Carmen и Beyond, като същевременно затвърждаваме ангажимента на нашия бранд да поведе революцията в личната хигиена, благодарение на In-Wash Roca, тоалетната, която променя представи и технологии. Темите в това издание се допълват и от решения за душ пространството, мебели за баня и предложения за смесители, толкова разнообразни, колкото нуждите на всеки отделен човек и всяко семейство. Новият брой на изданието ни затвърждава нашата отдаденост към подобряване на пространството в банята, в което, както винаги, вие сте нaй-важни. IN-WSH 4 Присъединете се към смарт течението STONEX 20 Страхотен дизайн, подобрена безопасност

5 BEYOND Едно специално издание CRMEN Изживей го отново ДУШ ПРОСТРАНСТВА Практичност, естетика и удобство СМЕСИТЕЛИ Малки промени, значим резултат МЕБЕЛИ Дефинирай своя лайфстайл ПРОДУКТОВ СЕЛЕКТОР Необходимата информация, за да оформите дизайна на вашата баня Като част от своята политика на развитие, Roca си запазва правото да прави промени по всяко време и без предварително уведомление, в моделите и елементите, описани в това издание; Roca не гарантира за наличностите на представените продукти, нито че спецификациите, цветовете, формите или други репродуцирани характеристики са идентични с реалните. Показаните изображения са илюстративни и декоративни и при изготвянето им не са взимани предвид никакви технически изисквания на монтажа. Забранено е възпроизводството на цялото съдържание на това издание или части от него, без изрично съгласие от страна на Roca.

6 4 In-Wash Присъедини се към смарт течението In-Wash Умни градове, автономни къщи, телефони с лицево разпознаване. Дойде и моментът технологиите да бъдат приложени в банята, осигурявайки нови нива на хигиена и комфорт. Все още ли не сте чували за In-Wash?

7 5 L90 смесител за баня IN-WSH окачена тоалетна INSPIR мебел и умивалник NI смесител за умивалник PRISM огледало PONIENTE стенни плочки MOMENTUM подови плочки c. 60 c. 49 c. 49 c. 61 c. 55

8 6 In-Wash Живот с In-Wash Новата тоалетна на Roca намира място във всеки дом, като предлага революционно ново възприятие за хигиена и комфорт Баня за гости. Окачена тоалетна In-Wash. 2. Самостоятелна баня. Тоалетна In-Wash тип моноблок 3. Основна баня. Тоалетна In-Wash тип моноблок. 4. Баня в офис. Окачена тоалетна In-Wash. Изображенията, които са представени в тази статия, показват реални бани, в които са монтирани тоалетни In-Wash, но идентичността на притежателите им е защитена от регулациите за защита на личните данни, поради което представените портрети са измислени. Всяка прилика с действителни лица е съвпадение.

9 7 Толкова е лесно, че се научаваш как да я използваш за нула време Интерфейсът на дистанционното управление на In-Wash е толкова прост, че още след първия опит напълно разбираш как работи. Нещо повече, тоалетната има и страничен панел, който позволява да бъдат използвани основните функции, без да се налага употребата на дистанционното управление.

10 8 In-Wash Не бяхме чували за такъв тип тоалетни, но след като вече ги познаваме, се чувстваме 100% защитени, поддържайки и отлична хигиена In-Wash е оборудвана със сензор за присъствие, който блокира функциите за измиване и подсушаване, когато седалката е празна. Водата се филтрира преди ползване, а дюзите се самопочистват преди и след всяка употреба.

11 9 Благодарение на дизайна на тоалетната беше много лесно да й намерим място в нашата баня Благодарение на меките си форми, минималистичен дизайн и прости геометрични линии, In-Wash се превръща в продукт, който може да се приспособи към всеки интериорен дизайн. Захранването с вода и електричество може да се инсталира скрито зад тоалетната, като се елиминират всякакви кабели около продукта.

12 10 Beyond Unlimited edition Beyond Няма невъзможни неща, когато обръщате внимание на всеки детайл, когато се борите за съвършенство, когато правите всичко възможно, за да сбъднете мечтите си. Ако винаги сте се стремили да направите крачка отвъд възможното, тази колекция е именно за вас. С нея ще превърнете банята в мястото, за което винаги сте мечтали.

13 11 ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ 2019

14 12 Beyond DECK-T душ колона OCTOBER подови плочки c. 65

15 13 Създадени с най-добрите материали Взаимодействието на различни форми и обеми определя облика на тази изключителна колекция с изделия от санитарен порцелан и мебели на Roca. RIMLESS (БЕЗ РИНГ) Тоалетни Оптимизиран дизайн за максимална хигиена По-лесно почистване: Без вътрешни ръбове и стени По-хигиенично: По-добро разпределение на водата за измиване Без изпръскване: Дизайнът предотвратява излизането на вода от вътрешното пространство Еко-съобразно: Система 4.5/3 литра FINECERMIC Умивалници Нов висококачествен материал, разработен от Roca По-тънък: Тънки и прецизни стени По-лек: 40% по-лек в сравнение с класическите умивалници По-устойчив: 30% по-здрав и устойчив По-лесен за почистване и устойчив на абразивни материали: 100% порцелан SUPRLIT Седалки и капаци Нов икзлючителен материал, патентован от Roca По-устойчиви: 12% по-устойчиви на химични агенти и пожълтяване По-хигиенични: 4 пъти по-нископорест материал По-лесни за почистване: повърхности с меки и заоблени ъгли По-безопасни и тихи: панти със система за плавно затваряне

16 14 Carmen Изживей го отново Carmen Завръщане към времето, когато елегантността беше начин на живот, когато да танцуваш сам не беше опция, когато дизайнът определяше непреходната красота. Roca преоткрива душата на класиката във винтидж колекция, която съчетава най-нови технологии в дизайна на пространството в банята.

17 15 ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ 2019

18 16 Душ пространство Практичен, естетичен и удобен душ Душ пространството Колко време отделяте за къпане? Пеете ли под душа с часове или предпочитате бърз душ? Каквито и да са вашите предпочитания, в Roca може да намерите различни решения за смесители и паравани за душ, между които да изберете онези, които отговарят на вашите нужди най-добре.

19 17 DECK-T SQURE душ колона TERRN душ корито c. 65 c. 73

20 18 Душ пространство Предлагаме различни възможности... MONODIN-N смесител STELL душ комплект c. 62 c. 70 NI смесител PLENUM душ комплект c. 61 c НАЙ-ПРОСТОТО... И НАЙ-ДОСТЪПНО РЕШЕНИЕ Инсталирайте душ комплект, състоящ се от стенен държач и душ слушалка. Ако инсталирате държача на по-висока позиция, той ще служи и като душ глава, а вашите ръце ще са свободни. Простичко, но практично. Точно това, от което се нуждаете, за да се насладите на душа. 2 ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ Изберете душ комплект, който съдържа и тръбно окачване с подвижен държач и душ слушалка. Така височината на душа става регулируема. Нещо повече, някои модели предлагат и сапунерка, за да може всичко да ви бъде под ръка. Вижте повече душ комплекти на стр. 70 Вижте повече душ комплекти на стр.70

21 19...за дизайна на идеалното душ пространство EVEN-M душ колона c. 66 ESSENTIL душ колона c ВСИЧКО-В-ЕДНО Изберете душ колона, която включва всичко на едно единствено място: стенен смесител (термостатичен, едноръкохватков или двуръкохватков), тръбно окачване с регулируем държач и интегрирана душ глава. Най-пълното решение, за да се насладите на перфектния душ. 4 МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ Изберете термостатична душ колона с хидромасаж, която освен всички традиционни компоненти на душ колоните, съдържа и дюзи за масаж. Те намаляват стреса и подобряват кръвообращението. Комфорт в най-чист вид. Вижте повече душ колони на стр Вижте повече хидромасажни колони на стр. 67

22 20 Stonex Страхотен дизайн, подобрена безопасност Stonex Представете си материал, който възпроизвежда допира на природата. Представете си безопасни покрития, които ви позволяват да се движите свободно. Stonex е революция за душ коритата, като комбинира дизайн и безопасност с широка гама текстури и цветове.

23 21 Противоплъзгащо покритие Текстурираното покритие е протвоплъзгащо и осигурява максимална безопасност по време на душ. Свръхплоско Изключителен състав от смола и различни минерални материали, който позволява перфектна интеграция с всички останали елементи в банята. Устойчиво Поради изключителния материал, душ коритата Stonex са устойчиви, като запазват оригиналния си цвят с години. ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА СИФОН С ГОЛЯМ ДЕБИТ TERRN душ корито c. 73

24 22 Stonex TERRN Душ коритата Terran могат да бъдат инсталирани без рамка. Минималната дебелина и възможността за вграждане в пода улесняват достъпа до душ пространството, елиминират стъпалата и осигуряват приятен естетичен вид.

25 23 TERRN душ корито EVEN-M душ колона ERE душ принадлежности DERBY стенни и подови плочки c. 73 c. 66

26 24 Faucets Малки промени, значим резултат Смесители Идва ден, в който трябва да подмените смесителите у дома или да инсталирате нови, когато се пренасяте в нова къща. И тъй като смесителите определят стила на вашата баня, в Roca имаме каталог с модели и характеристики, които със сигурност ще паснат на всички ваши нужди.

27 25 NI смесител INSPIR мебел и умивалник c. 61 c. 49

28 26 Смесители Малките неща,в които се влюбваш Различни по форма, но близки по сърце. Разнообразни и изключителни като дизайн, отличаващи се с характер, подходящ за бани в уникален стил. MONODIN-N Меките извивки и заоблени форми определят тази колекция, открояваща се със своята чистота и елегантност. L90 Съвършенство до най-малкия детайл - поредност от ъгли, прави линии и равнини оформят тази колекция. Тя е особено подходяща за хората, които обичат дизайн, вдъхновен от градския живот.

29 27 Красотата на практичността Функционалност и естетика. Теоретично - две противоположности. На практика партньори, които заедно създават атрактивен дизайн и придават свеж вид на банята. NI Характер и изтънченост се обединяват в тази колекция смесители с минималистичен дизайн, роден от перфектната комбинация на цилиндрични и квадратни геометрични форми. TLS Като огледално отражение, ръкохватката и тялото подчертават линиите и заоблените краища, създавайки дизайн, в който обем и компактност са умело съчетани.

30 28 Мебели Дефинирай своя лайфстайл Мебели Както всяко домакинство има свой различен поглед към света, така и Roca може да предложи колекции мебели за баня, които да отговорят на характера и потребностите на всеки дом. Различни стилове, място за съхранение и интелигентен дизайн са част от предложенията, които ще улеснят ежедневието ви. PRISM мебел и умивалник ROOM стенни плочки FLMNT подови плочки c. 50

31 Най-нови тенденции 29 Дизайн от настоящето, детайли от миналото и технологии от бъдещето определят най-новите идеи в обзавеждането за баня. STRTUM Bluetooth колони, вграден контакт и вътрешно осветление за найвисша степен технологично изживяване. Умивалниците,истинските звезди в банята Мебелите за умивалници върху плот осигуряват допълнителен привкус на дизайн в цялостното възприятие на пространството. INSPIR Умивалници, изработени от Fineceramic в три различни форми - Round, Soft и Square.

32 30 Мебели Това,което наистина има значение,е вътре Личните принадлежности на всеки имат нужда от място в банята и най-накрая го намират. VICTORI-N Отличава се с възможностите за съхранение и интегрираните дръжки за кърпи. PRISM Малките вещи са прилежно прибрани на безопасно място във вградените чекмеджета. DEBB Благодарение на сифона, спестяващ място, чекмеджетата са по-дълбоки, а това осигурява допълнително пространство за съхранение.

33 31 Няма малки бани Изберете правилния мебел, за да спечелите място във всяка баня. DEBB COMPCT Намалената дълбочина на този компактен модел позволява наличието на място за съхранение във всяка баня - малка... или пък не. MINI Лесно приспособим към всяко място чрез вратата си, чиято посока на отваряне може да бъде от дясно или от ляво, по избор

34 32 Продуктов селектор Продуктов селектор КОЛЕКЦИИ ЗА БАНЯ МЕБЕЛИ, ОГЛЕДАЛА, РЕШЕНИЕ ЗА 34 ОСВЕТЛЕНИЕ И УМИВАЛНИЦИ 48 СМЕСИТЕЛНИ БАТЕРИИ 58 Смарт тоалетни In-Wash Multiclean Колекции за баня W+W In-Tank Khroma Inspira Hall Meridian Dama The Gap Nexo Tipo Debba Victoria Мебели Stratum Inspira Prisma Debba Victoria-N Victoria Basic Mini Аксесоари Огледала Осветление Умивалници Колекции смесителни батерии Evol Thesis Loft L90 Naia Lanta tlas Monodin-N L20 Victoria Душ колони Victoria Deck Even Evolution Essential 2.0 Хидромасажни кабини Zen Thermostatic faucets T-2000 T-1000 Round T-500 Душ слушалки Plenum Sensum Stella Душ глави RainDream RainSense Душ рамена Чучури за вана

35 33 ПОДДУШОВИ КОРИТА, ВАНИ И ПАРАВАНИ АКСЕСОАРИ И БЕЗОПАСНОСТ 73 В БАНЯТА 82 КОЛЕКЦИИ ПЛОЧКИ 85 Поддушови корита Terran Malta Italia Easy Neo Daiquiri Душ паравани Вани Newcast Haiti Malibu Continental Georgia BeCool Element Vythos Hall Easy Nolah Tazia Waitara Princess-N Contesa Паравани за вана Аксесоари Релси за кърпи Окачалки за кърпи, кръгли Закачалки за хавлия Контейнери Окачалки за кърпи Полици Чаши и държачи за чаши Сапунерки Дозатори за течен сапун Поставки за тоалетна хартия Държачи за тоалетна четка Безопасност в банята Прави дръжки Ъглови дръжки Сгъваеми дръжки Столове за душ Електронни смесители За хора с намалена подвижност Plaster & Melt Liceo Cliff Pigment Claqué Piacentina Masai Costa Chevron Color Collection

36 34 Смарт Тоалетни СМАРТ ТОАЛЕТНИ In-Wash Основни функции: Измиване и подсушаване Дълготрайна LED технология Програмируемо LED осветление Предупреждение за изтощена батерия Самопочистваща се дюза Лесно инсталиране Сменяем връх на дюзата Без ринг Плавно затваряне Тоалетна In-Wash Inspira Тип моноблок Тоалетна In-Wash Inspira Стенна, без ринг Дистанционно управление (включено) ,5 4,5/3 L 38,5 56,2 38,5 Налично в бяло. Размерите са в см

37 35 Multiclean Multiclean Premium Основни функции и характеристики: Измиване и подсушаване Самопочистваща се дюза Регулируема температура на седалката Антибактериален Сензор за присъствие Нощно осветление Режим за пестене на енергия Индивидуални функции Дезодорираща функция Дистанционно управление Multiclean dvance Основни функции и характеристики: Измиване и подсушаване Самопочистваща се дюза Антибактериален Страничен панел за управление Soft close Round Soft Square Съвместим с тоалетни Meridian Dama Retro Nexo Victoria dele ccess 35,8 48,5 Съвместим с тоалетни Dama The Gap Debba 35,8 48,5 Съвместим с тоалетни Hall 35,8 49,5 Multiclean може да е несъвместим с някои модели от колекциите в настоящето издание. За повече информация за съвместимост, моля вижте тук: roca.es/smart-toilets. Налично в бяло. Размери в см.

38 36 Колекции за баня КОЛЕКЦИИ ЗА БАНЯ W+W In-Tank Плавно затваряне Отмиване Плавно затваряне Отмиване Екслузивното решение на Roca, което комбинира тоалетна чиния и умивалник в едно. Освен, че спестява много място, моделът е с максимално устойчиви характеристики: като този, че с изразходената вода от умивалника се пълни казанчето. Първата тоалетна, която не се нуждае от допълнителна инсталация на казанче, защото то е интегрирано в чинията. Умивалник и тоалетна 2 в 1 Meridian In-Tank стояща Meridian In-Tank стенна /3 L ,5 59,5 40 4,5/3 L 4,5/3 L 40 Налично е в бяло. Размерите са в см. Налично е в бяло. Размерите са в см.

39 37 Khroma Плавно затваряне Отмиване Гладко покритие Умивалници за стенен монтаж / конзола / полуконзола Умивалници върху плот , Тоалетна Тоалетна за стенен монтаж Стояща тоалетна за високо казанче или вградено казанче Биде Биде за стенен монтаж /3 L Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Седалка, капак и облегалка налични с покрития Ice White Silver Grey Passion Red

40 38 Колекции за баня 5 mm Без ринг Finceramic Компактен размер Плавно затваряне Отмиване

41 39 Inspira Умивалници за стенен монтаж SQURE Умивалници за монтиране върху плот Умивалник за полувграждане ROUND Тоалетна Rimless тоалетна за стенен монтаж Биде Биде за стенен монтаж Умивалници за монтиране върху плот 79, , ,5 4,5/3 L 37, Умивалник за полувграждане Тоалетна Компактна тоалетна Свободно-стояща тоалетна Rimless тоалетна за стенен монтаж Биде 79, , ,5 4,5/3 L 37,6 60 4,5/3 L 37, SOFT Биде за стенен монтаж Умивалници за монтиране върху плот Умивалник за полувграждане Допълнете банята си с мебели от колекция Inspira (виж стр.62) Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см

42 40 Колекции за баня Hall Плавно затваряне Компактен размер Отмиване Умивалници за стенен монтаж/ полуконзола/ върху плот 65 Умивалници за стенен монтаж/ върху плот Ъглов умивалник за окачване на стена Умивалник върху плот B , B 49,5 49,5 48,5 Right Left Тоалетна Тоалетна BTW Стояща тоалетна за високо казанче или вградено казанче Тоалетна за стенен монтаж Компактна тоалетна за стенен монтаж 76,5 76, ,5 36,5 59,5 6/3 L 6/3 L 36, , , ,5 Биде Биде за стенен монтаж Компактно биде за стенен монтаж Писоар с капак Писоар ,5 35, ,5 51,5 35, Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см

43 41 Meridian Плавно затваряне Комфортна височина Компактен размер Отмиване Умивалници за стенен монтаж конзола / полуконзола 46 B Компактни умивалници за стенен монтаж / полуконзола 32 Компактен умивалник за стенен монтаж Ъглов умивалник за стенен монтаж Умивалник в плот B Тоалетна Компактна тоалетна Стояща тоалетна за високо казанче или вградено казанче Тоалетна за стенен монтаж Rimless* Тоалетна за стенен монтаж Компактна тоалетна за стенен монтаж , ,5/3 L 4,5/3 L Тоалетна In-Tank Тоалетна за стенен монтаж In-Tank Биде Компактно биде Биде за стенен монтаж Компактно биде за стенен монтаж , , ,5/3 L 4,5/3 L Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см *Очаквайте през 2019г.

44 42 Колекции за баня Dama Плавно затваряне Компактен размер Отмиване Умивалник за стенен монтаж/ конзола/ полуконзола Компактен умивалник за стенен монтаж / полуконзола Умивалник за полувграждане Тоалетна Казани Компактна тоалетна Казани Стояща тоалетна за високо казанче или вградено казанче Тоалетна за стенен монтаж Компактна тоалетна за стенен монтаж ,5/3 L 36,5 60 4,5/3 L 36, Биде Компактно биде Биде за стенен монтаж Компактно биде за стенен монтаж Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см.

45 43 The Gap Без ринг Плавно затваряне Комфортна височина Отмиване Отмиване Умивалници за стенен монтаж / конзола/ полуконзола Компактни умивалници за стенен монтаж / конзола / полуконзола Ъглов умивалник за стенен монтаж Умивалник за полувграждане B B Тоалетна Компактна тоалетна Компактна Rimless тоалетна Тоалетна с Комфортна височина Свободно стояща тоалетна за монтаж до стена за високо казанче или вградено казанче Тоалетна за стенен монтаж ,5/3 L 36,5 60 4,5/3 L 36,5 4/2 L 60 36,5 65 4,5/3 L 36, Тоалетна за стенен монтаж Rimless Биде Биде за монтаж до стена Биде за стенен монтаж Биде за стенен монтаж със скрито закрепване ,5 31, , Порцеланът е наличен в бяло. Размерите са в см.

46 44 Колекции за баня Nexo Без ринг Плавно затваряне Отмиване Стенен умивалник, асиметричен Умивалник за конзола Стенен порцеланов Порцеланов умивалник или полуконзола умивалник за ръце 40,5 50 B B ,5 Порцеланов ъглов умивалник B 49, B 50,5 47, Тоалетна чиния тип моноблок Компактна тоалетна чиния тип моноблок Свободно стояща тоалетна чиния за високо казанче или вградено казанче Тоалетна чиния за стенен монтаж Тоалетна чиния Rimless за стенен монтаж Тоалетна чиния за стенен монтаж тип медицинска , , ,5 Биде Биде Биде за стенен монтаж 39 38, , , ,5 36 Порцеланът е наличен в бялo. Размерите са в см.

47 45 Tipo Плавно затваряне Отмиване Умивалник за полуконзола B 66 B 52 Стояща тоалетна чиния за високо казанче, вградено казанче Тоалетна чиния за стенен монтаж 44, Биде Биде за монтаж на стена Порцеланът е наличен в бялo. Размерите са в см.

48 46 Колекции за баня Debba Плавно затваряне Отмиване Умивалници за стенен монтаж / конзола / полуконзола Умивалник за стенен монтаж Умивалник за монтаж в плот Тоалетна Стояща тоалетна за монтаж до стена, за високо казанче или вградено Тоалетна за стенен монтаж B B , B B ,5 4,5/3 L 35, , ,5 Тоалетна за стенен монтаж Rimless (Debba Square) Тоалетна за стенен монтаж Rimless (Debba Round) Биде Биде за монтаж до стена Биде за стенен монтаж 34,5 34, , , , , , ,5 Допълнете банята си с мебели от колекция Debba (виж стр.66) Порцеланът е наличен в бяло. Размерите са в см. Ново 2018

49 47 Victoria Плавно затваряне Отмиване Умивалници за стенен монтаж / конзола / полуконзола B B Тоалетна 78 66,5 6/3 L 37 Стояща тоалетна за високо казанче или вградено казанче хоризонтално оттичане вертикално оттичане 38,5 35, ,5 Тоалетна за стенен монтаж 35 55,5 35,5 Биде 38,5 54,5 35,5 Биде за стенен монтаж 25,5 54,5 35,5 Допълнете Вашата баня с мебели от колекцията Victoria-N (виж стр.67) Допълнете Вашата баня с мебели от колекцията Victoria Basic (виж стр.68) Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см.

50 48 Мебели МЕБЕЛИ ОГЛЕДАЛА И ОСВЕТЛЕНИЕ УМИВАЛНИЦИ Stratum Вграден контакт Bluetooth колони Вътрешно осветление Спестяващ място сифон Плавно затваряне Unik (базов модул и умивалник) Модул колона Покрития gloss White Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Вижте наличните аксесоари на стр. 54.

51 49 Inspira 5 mm Спестяващ място сифон Плавно затваряне Finceramic Unik (базов модул и умивалник) 49,8 Базов модул с умивалник за монтаж върху плот 49,8 * Модул колона с интериорно огледало и осветление 67,4 55, Умивалници съвместими с базови модули Inspira Square Inspira Round Inspira Soft Inspira Square Inspira Round Inspira Soft Покрития Бяло Гланц Дъб Дъб/Тъмно огледало Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Вижте наличните аксесоари на стр.54. * С изключение на колона с предно огледало с покритие dark Mirror.

52 50 Мебели Prisma Спестяващ място сифон Опция за релса за хавлия Скрито чекмедже Плавно затваряне Unik (базов модул и умивалник) Unik (базов модул и умивалник) ,4 69,4 Десен Ляв 80 Десен Ляв 80 Модул колона Покрития (Отвътре) Бяло Гланц White front sh side Textile Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Вижте наличните огледала и аксесоари на стр. 55

53 51 Debba Спестяващ място сифон Опция за релса за хавлия Намалена дълбочина Плавно затваряне Unik (базов модул и умивалник) Unik (базов модул и умивалник) ,4 72, Модул колона , , ,5 Покрития (Отвътре) Бяло Гланц Сиво Антрацит Дъб Венге Textile Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Вижте наличните аксесоари на стр. 54.

54 52 Мебели Victoria-N Опция за релса за хавлия Плавно затваряне Unik (базов модул и умивалник) Unik Family (базов модул и умивалник) ,5 56, Модул колони , ,6 25 Покрития (Отвътре) Бяло Гланц Дъб Венге Textile Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Вижте наличните аксесоари на стр. 54. Ново 2018

55 53 Victoria Basic Mini Опция за релса за хавлия Плавно затваряне Спестяващ място сифон Плавно затваряне Unik (базов модул и умивалник) Модул колони Unik (базов модул и умивалник) Огледало 45 56, , ,6 30 Покрития (Отвътре) Покрития Бяло Гланц Бреза Кедър Textile Бяло Гланц rena Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Вижте наличните огледала и аксесоари на стр Порцеланът се предлага в бяло. Размерите са в см. Ново 2018

56 54 Мебели, Огледала и осветление Аксесоари Кутии за принадлежности За всички базови модули Oкачалка кърпи, за умивалник Съвместима с: Prisma, Debba, Victoria-N и Victoria Basic Kомплект две закачалки Съвместим с: Prisma, Debba, Victoria-N, Victoria Basic и Mini 20, Крака Stratum Inspira Prisma (300 / 180) Victoria-N Victoria Basic Victoria-N Family Debba

57 55 МЕБЕЛИ ОГЛЕДАЛА И ОСВЕТЛЕНИЕ УМИВАЛНИЦИ Огледала и осветление Prisma Victoria-N Victoria Basic Deimos Luna ø75 / ø Moonlight Starlight Delight 11, Ново 2018

58 56 Умивалници МЕБЕЛИ ОГЛЕДАЛА И ОСВЕТЛЕНИЕ УМИВАЛНИЦИ Умивалници за стенен монтаж Inspira M M M Stratum M M Prisma M M M 120 Kalahari M 120 M 100 M B Десен Ляв B Cala Diverta Khroma К / П Meridian К / П К / П П B B B B Hall П B П B 49,5 49,5 48, Senso Squere К / П / М K / M M Fontana 60 Dama К / П B B B Right Left B 47,5 47, B B П 32 The Gap К / П B П B Debba К / П B B B B B B Caserta Victoria Ibis К / M B К / П / М B К / П B B * B B К - може да се монтира с конзола / П - може да се монтира с полуконзола / M - може да се монтира с базов модул. Размерите са в см. * Не може да се инсталира с конзола или полуконзола

59 57 Умивалници върху плот Khroma M M Inspira M 37 M M Diverta M Sofia M Hall M ,5 B * 47* 46, B 49,5 49,5 48, Urbi 1 M Bol M Fuego M Terra M ø45 ø42 49 ø39 ø39 Fontana Умивалници в плот Meridian Diverta Debba , loa Rodeo Neo Selene Fedra Foro Умивалници под плот 47, , ,2 ø ø Diverta Foro Neo Selene Grand Berna Berna Fonda 38 39, ,5 50 ø Умивалници за полувграждане The Gap Dama К обозначава конзола / П обозначава полуконзола / М може да се инсталира с мебел. Размери в см..

60 58 Колекции смесители СМЕСИТЕЛНИ БАТЕРИИ Evol Evershine Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител и joystick Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител и joystick, висок чучур 20,3 36,3 10,1 26,2 6 l/min 6 l/min Размерите са в см.

61 59 Thesis 1 милион цикъла Evershine Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител 15,5 9,4 Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител, висок 31,6 25,2 Вграден едноръкохватков смесител за умивалник 17 14,5 Двуръкохватков смесител за умивалник за стоящ монтаж с автоматичен изпразнител 12,6 10,2 Вграден двуръкохватков смесител за умивалник 28,4 14,3 Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител 13,8 6 l/min 6 l/min 8 l/min 8 l/min 8 l/min 6 l/min Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж Едноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ 16 Вграден едноръкохватков смесител за душ 16 21,2 21, Размерите са в см.

62 60 Колекции смесители Loft L90 Evershine 1 милион цикъла Evershine Студен старт Двуръкохватков свободностоящ смесител за вана и душ 26,5 Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител, висок Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител, странична ръкохватка 16,3 11,6 27,6 22,5 14,5 16,6 5 l/min 5 l/min 5 l/min Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител, за монтаж върху плот, странична ръкохватка Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител, странична ръкохватка 16,6 14,5 13,9 9,1 9,1 11,2 Размерите са в см. 5 l/min 5 l/min Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж Едноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж 5 l/min Едноръкохватков стенен смесител ,1 Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ Вграден едноръкохватков смесител за душ ,9 70, Студен старт. Размерите са в см. Ново 2018

63 61 Naia Lanta 1 милион цикъла Evershine Студен старт 1 милион цикъла Evershine Студен старт Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, средна височина Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, средна височина Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, средна височина Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, висок 16, ,5 11,8 21,9 15,2 16,5 7,8 20,8 12,2 31,2 22,6 5 l/min 5 l/min 5 l/min Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, висок Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител 5 l/min 5 l/min 5 l/min Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител 28,5 21,8 15, ,5 5 l/min Еноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж 5 l/min Еноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж 21,5 21,5 5 l/min Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж Едноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж 27,9 27,9 Вграден едноръкохватков смесител за вана и Вграден едноръкохватков смесител за душ душ ø16 ø16 Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ ø16 Вграден едноръкохватков смесител за душ ø16 Студен старт. Размерите са в см. Студен старт. Размерите са в см.

64 62 Колекции смесители tlas Monodin-N 1 милион цикъла Evershine Студен старт 1 милион цикъла Evershine Студен старт Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, средна височина Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, висок Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител 15,5 5 l/min 9,0 Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, висок 18,4 12,0 5 l/min 5 l/min Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител 21,8 15,4 15,3 5 l/min Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж 21,5 7,8 12,9 5 l/min Едноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж 21,5 5,9 28, ,0 5 l/min 5 l/min Едноръкохватков смесител за душ и вана за стенен монтаж 21,7 Едноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ 16 Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ ø16 Вграден едноръкохватков смесител за душ ø ,7 Вграден едноръкохватков смесител за душ Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ Вграден едноръкохватков смесител за душ Студен старт. Размерите са в см Студен старт. Размерите са в см.

65 63 L20 Victoria 1 милион цикъла Evershine Студен старт 1 милион цикъла Evershine Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител / без изпразнител Едноръкохватков смесител за умивалник, гладко тяло, средна височина Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител, високж Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител / без изпразнител Едноръкохватков смесител за умивалник с автоматичен изпразнител / без изпразнител Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител 14,2 9,1 17,1 11,9 27,2 5 l/min 5 l/min 5 l/min ,7 4,9 10,2 3,9 Едноръкохватков смесител за биде с автоматичен изпразнител/ без изпразнител Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж Едноръкохватков смесител за душ за стенен монтаж 21,5 21,5 12,1 7,1 5 l/min Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж Едноръкохватков смесител за вана и душ за стенен монтаж 21,7 21,7 Вграден едноръкохватков смесител за вана и душ Вграден едноръкохватков смесител за душ ø16 ø16 Студен старт. Размерите са в см.

66 64 Душ колони Victoria VICTORI Едноръкохваткова Едноръкохваткова душ колона за стенен монтаж VICTORI-T вана - душ Термостатична вана-душ колона с изваждащ се чучур за стенен монтаж 56,2 ø20 56,2 ø20 116, ,5 21,5 30 VICTORI-T Telescopic Термостатична душ колона за стенен монтаж с регулираща се височина 56,2 ø20 VICTORI-T Душ Термостатична душ колона за стенен монтаж 56,2 ø20 93 / 133,9 80 / , Evershine Safe Touch Quick Reaction Размери в см.

67 65 Deck DECK-T кръгла Термостатична душ колона с полица за стенен монтаж с регулираща се височина DECK-T квадратна Термостатична душ колона с полица за стенен монтаж с регулиращa се височина 56,2 55,4 ø25, ,5 / 134,5 80,5 / 120,5 94,5 / 134,5 80,5 / 120,5 31,5 31,5 DECK-S Едноръкохватков смесител за душ с полица за стенен монтаж 24 8,5 Evershine Safe Touch Quick Reaction Размери в см.

68 66 Душ колони Even EVEN-T кръгла Термостатична душ колона за стенен монтаж с регулираща се височина EVEN-T квадратна Термостатична душ колона за стенен монтаж с регулираща се височина ø25, / / / / ,3 30,3 EVEN-M Round Едноръкохваткова душ колона с полица за стенен монтаж с регулираща се височина EVEN-M Square Едноръкохваткова душ колона с полица за стенен монтаж с регулираща се височина 40 ø25,4 58, ,5 / 142,5 87,5/127,5 102,5 / 142,5 87,5/127,5 21,7 21,7 Evershine Safe Touch Quick Reaction Размери в см. Ново 2018

69 67 Evolution Essential 2.0 Safe Touch Quick Reaction Safe Touch Quick Reaction Термостатична хидромасажна колона за стенен монтаж, с каскада Термостатична хидромасажна колона за стенен монтаж ,5 Размери в см. Размери в см.

70 68 Хидромасажни кабини и Термостатични смесители Zen ZEN CLUB ZEN BSIC Хидромасажна душ кабина CLUB Хидромасажна душ кабина BSIC ,5 213,5 Дясно Ляво Дясно Ляво Столче по избор. Размерите са в см. Столче по избор. Размерите са в см.

71 69 T-2000 Термостатичен смесител за душ стенен монтаж полица 31,5 Размерите са в см. Evershine Safe Touch Quick Reaction T-1000 Round Вграден термостатичен смесител за вана и душ ø16 Вграден термостатичен смесител за душ ø16 Размерите са в см. Evershine Safe Touch Quick Reaction T-500 Термостатичен смесител за вана и душ за стенен монтаж 31,5 Термостатичен смесител за душ за стенен монтаж 31,5 Вграден термостатичен смесител за вана и душ ø16 Вграден термостатичен смесител за душ ø16 Evershine Safe Touch Quick Reaction Размерите са в см.

72 70 Plenum Душ слушалки Кавдратна 140 мм 3 функции Душ комплект Кавдратна 140 мм 3 функции Хромирана или бяла Кръгла ø140 мм 3 функции Кръгла ø140 мм 3 функции Selector funcții Хромирана или бяла Sensum Душ слушалки Душ аксесоари Душ комплект Квадратна ø130 мм 4 функции Квадратна ø130 мм 4 функции Квадратна ø130 мм 4 функции Кръгла ø130 мм 4 функции Кръгла ø130 мм 4 функции Кръгла ø130 мм 4 функции Stella Душ слушалки ø100 мм 3/1 функции Душ аксесоари ø100 мм 3/1 функции Душ комплект ø100 мм 3/1 функции ø80 мм 3/1 функции ø80 мм 3/1 функции ø80 мм 3/1 функции Душ аксесоарите включват слушалка, регулируема дръжка и шлаух. Душ комплектите включват същите аксесоари (душ слушалка, регулируема дръжка и шлаух) и тръбно окачване. Душ комплектите Plenum и Sensum включват и сапунерка за тръбното окачване.

73 71 RainDream RainSense 5 Extraslim ø400 Метална ø 300 Метална ø 250 BS ø200 Metal ø 200 BS 400 x 400 Метална 300 x 300 Метална 250 x 250 Метална 360 x 240 BS 200 x 200 BS Размери в мм. Размери в мм.

74 72 Душ рамена, чучури за вана и поддушови корита Душ рамена Чучури за вана Стена Стена FlowDream Чучур за вана, стоящ Чучур за вана, стенен Таван Таван Square Чучур за вана, стенен 100 ø Рамото от стена или таван не включва душ главите. Размерите са в мм. Размерите са в мм.

75 73 ПОДДУШОВИ КОРИТА ВАНИ ПАРАВАНИ Stonex Terran Височина: 3,1 200 x x x x x x x x x x 70 Височина: 2,8 120 x x x 70 Височина: 2,6 100 x x x 70 Височина: 2,8 90 x 90 (квадратно) Височина: 2,6 90 x 90 (овално) Покрития Бяло Off White Цимент Pizarra Черно Крем rena Coral Размерите са в см.

76 74 Поддушови корита Санитарен порцелан Malta Walk-in Височина: x 70 Включва Wenge платформа Italia Височина: x x x x x 72 Malta Височина: 6,5 120 x x x x 75 Височина: x 70 Височина: : x x x 70 Височина: 4,5 100 x x 90 Височина: x x 80 Malta налично в бяло. Italia налично в бяло Негланцирана страна. Размерите са в см.

77 75 Акрил Easy Височина: 6,5 100 x x 75 Височина: 6,5 90 x x x 75 Височина: 6,5 90 x x x 75 Neo Daiquiri Височина: 4 90 x x x x x x x x x x x x x x x 90 x Easy налично в бяло. Neo Daiquiri налично в бяло. Размерите са в см.

78 76 Душ паравани ПОДДУШОВИ КОРИТА ВАНИ ПАРАВАНИ Паравани за душ Фиксиран панел DF Victoria Два Фиксирани панела Паравани за душ между 3 стени Плъзгащи се врати L2-E Victoria Сгъваеми врати PP-E Victoria Паравани за душ между 2 стени Ъглов отвор/ Плъзгащи се врати 2L2 Victoria Victoria Заоблен отвор/ Плъзгащи се врати MR Victoria B B Размерите са в см.

79 77 ПОДДУШОВИ КОРИТА ВАНИ ПАРАВАНИ Чугунени вани Newcast Покрития Крака Бял екстериор Сив екстериор Classic Eagle Savanha Haiti Malibu Continental XM B B B B B B ХМ: Възможност за хидромасаж. Ваните се предлагат в бяло. Размерите са в см.

80 78 Вани Вани от акрил Georgia One-piece Georgia BeCool Biplaza Element XM 185 XM B B B B 80 Element Свободностояща BeCool Vythos XM XM B B B B ХM: Възможност за хидромасаж. Другите вани са налични в бяло. Размерите са в см.

81 79 Hall Biplaza Hall Easy Easy Ъглова XM XM 135 B B B 135 B B Nolah Tazia Waitara Асиметрична B B B B B B B 100 Дясно Ляво

82 80 Вани и паравани Вани от стомана Princess-N Contesa B B Дебелина на стоманата 3,5 мм. Ваните са налични в бяло. Размерите са в см.

83 81 ПОДДУШОВИ КОРИТА ВАНИ ПАРАВАНИ Паравани за вани Фиксиран панел BF Victoria Отваряща се врата B1HF Victoria B1H Victoria Размерите са в см.

84 82 Аксесоари АКСЕСОАРИ БЕЗОПАСНОСТ В БАНЯТА Аксесоари Релси за кърпи Select Nuova Victoria Victoria Select Окачалки за кърпи, кръгли Victoria Закачалки Victoria ø 20 Select Nuova Контейнери Nuova Nuova Victoria Окачалки за кърпи Victoria Полици Select Nuova Victoria 60 Възможен монтаж с винт или с двойнозалепваща лента. Размерите са в см.

85 83 Чаши за четки за зъби за върху плот Nuova Чаши за четки за зъби за върху плот, стенни Select Nuova Victoria Сапунерки за върху плот Victoria Сапунерки за стенен монтаж Select Nuova Victoria Дозатори за течен сапун за върху плот Nuova Victoria Дозатори за течен сапун за стенен монтаж Select Nuova Victoria Victoria Поставки за тоалетна хартия с капак Nuova Victoria Поставки за тоалетна хартия без капак Select Nuova Victoria Държачи за тоалетна четка, стояща Victoria Държачи за тоалетна четка, за стенен монтаж Select Nuova Victoria Victoria Възможен монтаж с винт или с двойнозалепваща лента. Размерите са в см.

86 84 Безопасност в банята и колекции плочки АКСЕСОАРИ БЕЗОПАСНОСТ В БАНЯТА Безопасност в банята Прави дръжки ccess Comfort / Pro Ъглови дръжки ccess Comfort / Pro Сгъваеми дръжки ccess Comfort / Pro 135º Столове за душ ccess Comfort Електронни смесители Loft-E 18,8 L90-E 15, ,8 15,2 11,4 16,5 M3-E 13,8 M2-E 15,2 L20-E 15,1 Продукти за деца Baby За хора с намалена подвижност 8,4 13,7 7,4 13,9 12,8 10, ,5 29,5 Meridian ccess Meridian ccess / /3 L 6/3 L 6/3 L 36 Victoria Pro , Възможен монтаж с винт или с двойнозалепваща лента. Размерите са в см.

87 85 КОЛЕКЦИИ ПЛОЧКИ Plaster & Melt 50 Full body porcelain stoneware Plaster Melt Blanco rena Deko designs Gris vailable in BS Taupe Plaster Frame ntracita Blanco rena Gris Taupe ntracita Deko Gris Deko rena Размерите са в см. ново 2018

88 86 Колекции плочки Liceo 50 Full body porcelain stoneware ,5 Roble 30 Roble Roble BS Moka Moka Moka BS rce rce rce BS Gris Gris Gris BS Размерите са в см. ново 2018

89 87 Cliff 50 Full body porcelain stoneware Deko Blanco Deko Gris vailable in BS Deko Negro Blanco Gris Negro Размерите са в см. ново 2018

90 88 Колекции плочки Pigment 50 Full body porcelain stoneware Negro Gris Blanco Multicolor Lapato Negro Lapato Gris Lapato Blanco Lapato Multicolor Размерите са в см. ново 2018

91 89 Claqué 25 Porcellanato СТЕННИ ПЛОЧКИ 80 61, ,5 Hidraulico rena* Hidraulico Gris* Suite Deko designs 80 61,5 44,5 Hidraulico Blanco* Hidraulico Negro* rena Blanco Gris Negro Deko Gris Deko rena rena Blanco Gris Suite rena Suite Blanco Suite Gris 44,5 x 44,5 format available in BS. Размерите са в см. ново 2018

92 90 Колекции плочки Piacentina 25 Porcellanato B 61, ,5 vailable in BS Mosaic B Blanco rena Gris Размерите са в см. ново 2018

93 91 Masai White body wall tile СТЕННИ ПЛОЧКИ 25 Porcellanato ,5 90, ,5 Blanco Suite Blanco Blanco Blanco rena Suite rena rena rena Grafito Grafito Grafito Grafito Размерите са в см. ново 2018

94 92 Колекции плочки Costa White body wall tile СТЕННИ ПЛОЧКИ 61 21,4 Blanco Gris rena Vison Suite Blanco Suite Gris Suite rena Suite Vison Deko Blanco Deko Gris Deko rena Deko Vison Masai 61,5 61,5 Blanco Grafito rena Размерите са в см. ново 2018

95 93 Chevron Color Collection 25 Porcellanato White body wall tile СТЕННИ ПЛОЧКИ 40,5 11 White Ice Bright White Ice Matte 58,4 9 Borneo Fresno B Biscuit Bright Biscuit Matte Taupe Bright Taupe Matte B Borneo Gris Tender Gray Bright Tender Gray Matte Размерите са в см. Размерите са в см. ново 2018

96 94

97 95 Carmen Изживей го отново Имаше време, когато хората владееха до съвършенство танцовите движения. Когато да се обличаш добре изискваше въображение. Когато добрият дизайн властваше с десетилетия. Тези дни са тук сега. Преживей ги отново. Carmen, новата винтидж колекция на Roca. Дизайн от 1946 г., усъвършенстван с найдоброто от днес. roca.com/carmen

98 Âúîáðàæåíè В Roca Life ще намерире идеи и вдъхновение за вашата баня. Съвети и предложения, които ще ви позволят да се насладите на най-личното пространство в дома Faucet Faucet Bath / Shower tray Bath / Shower tray uxiliary unit

99 å Äèçàéí Faucets Change prod uct Basin / Furniture Faucet Basin Mirror uxiliary Style Ty pe of fau С 3R The Bathroom Planner може да проектирате вашата мечтана баня точно в три стъпки по лесен, бърз и приятен начин Twin-le ver Collection tlas

100 Смартфони Смарт коли Смарт градове Добре дошли, Смарт тоалетни Присъединете се към Смарт движението Животът ни става все по-смарт. Време е и банята да се присъедини към смарт вълната. Новата In-Wash Inspira на Roca е най-добрият избор за ежедневната хигиена. Универсалният дизайн прави тази интелигентна тоалетна много лесна за използване, за да може последните високи технологии да бъдат достъпни за всички. In-Wash Inspira. Смарт тоалетната. Roca Sanitario, S.. Barcelona 2018

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019 СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019 Комплект вграден смесител Atlas, с аксесоари Извод за вода с държач Душ слушалка Stella ø100 с 1 функция Шлаух PVC мат, 1,5 м. А5B5250C00 A5B9B03C00 A5B2216C00 Държач за

Подробно

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019 СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019 ATLAS Смесител за умивалник Atlas с изпразнител A5A3090C00 : 196,80 лв. Смесител за умивалник Atlas A5A3290C00 : 162,00 лв. 156 90 лв. 15,5 132 10 лв. 15,5 9,0 9,0 Смесител

Подробно

Clean Rim По-добра хигиена и ефективност в тоалетната.

Clean Rim По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. 2 1 1 The Gap стенна тоалетна / 2 PL 2 двоен бутон, хром гланц / 3 Unik The Gap / 4 L20 смесител за умивалник По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. Иновативен

Подробно

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019 СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Май 2019 Комплект вграден смесител Monodin, с аксесоари Извод за вода с държач Душ слушалка Stella ø80 с 1 функция Шлаух PVC 1,5 м. A5B5250C00 А5B9103C00 A5B2516C00 Държач за душ

Подробно

Чипърфийлд Дизайн МОДУЛНАТА БАНЯ Проект на Дейвид Чипърфийлд и Рока Радикално решение. Абсолютна свобода. Две условия, които архитектът Дейвид Чипърфи

Чипърфийлд Дизайн МОДУЛНАТА БАНЯ Проект на Дейвид Чипърфийлд и Рока Радикално решение. Абсолютна свобода. Две условия, които архитектът Дейвид Чипърфи Чипърфийлд Дизайн МОДУЛНАТА БАНЯ Проект на Дейвид Чипърфийлд и Рока Радикално решение. Абсолютна свобода. Две условия, които архитектът Дейвид Чипърфийлд използва, за да създаде баня Element за Рока. Модерен

Подробно

PERFECT MATCH GROHE КЕРАМИКА

PERFECT MATCH GROHE КЕРАМИКА PERFECT MATCH GROHE КЕРАМИКА УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ Може и да не ги забележите от пръв поглед, но керамиката на GROHE е оборудвана с най-иновативните технологии в сектора. Наша цел е да направим времето прекарано

Подробно

2017 КАТАЛОГ И ЦЕНОВА ЛИСТА

2017 КАТАЛОГ И ЦЕНОВА ЛИСТА 2017 КАТАЛОГ И ЦЕНОВА ЛИСТА Допустими са отклонения между посочените размери и реалните размери на продуктите. Възможни са промени в продуктите без предизвестие. Публикуваните амбиенти са с декоративна

Подробно

MOMENTS BG.qxd

MOMENTS BG.qxd Ideal Standard Moments BODY & MIND ТЯЛО И ДУХ Креативността е най-висшият принцип, чрез който в Идеал Стандарт възникват новите светове на банята. Перфектната комбинация от дизайн и технология прави Вашите

Подробно

LILLÅNGEN ПОДДРЪЖКА Почистете мебелите с кърпа, напоена с вода или неабразивен препарат, след което подсушете с чиста кърпа. Всички мокри места трябва

LILLÅNGEN ПОДДРЪЖКА Почистете мебелите с кърпа, напоена с вода или неабразивен препарат, след което подсушете с чиста кърпа. Всички мокри места трябва LILLÅNGEN ПОДДРЪЖКА Почистете мебелите с кърпа, напоена с вода или неабразивен препарат, след което подсушете с чиста кърпа. Всички мокри места трябва да се подсушават възможно най-бързо, за да се избегне

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ EKET Система за съхранение ПОДДРЪЖКА За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да подсушите,

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ EKET Система за съхранение ПОДДРЪЖКА За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да подсушите, РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ EKET Система за съхранение ПОДДРЪЖКА За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. За да подсушите, забършете с чиста кърпа. БЕЗОПАСНОСТ За да избегнете

Подробно

ЦЕНА ЦЕНА ЦЕНА Стара цена ЧЕРНА СЕДМИЦА ОТСТЪПКА Стара цена ЧЕРНА СЕДМИЦА ОТСТЪПКА Стара цена ЧЕРНА СЕДМИЦА ОТСТЪПКА KOLO DOMINO шкаф горен KOLO Струк

ЦЕНА ЦЕНА ЦЕНА Стара цена ЧЕРНА СЕДМИЦА ОТСТЪПКА Стара цена ЧЕРНА СЕДМИЦА ОТСТЪПКА Стара цена ЧЕРНА СЕДМИЦА ОТСТЪПКА KOLO DOMINO шкаф горен KOLO Струк KOLO DOMINO шкаф горен KOLO Структура за вграждане KOLO DOMINO шкаф горен бял, 298.80 149.40 десен кат. 88304-50% венге, десен кат. 88314 298.80 149.40-50% Slim кат. 99235 311.16 155.58-50% KOLO DOMINO

Подробно

Решения за офиси и работни места

Решения за офиси и работни места Решения за офиси и работни места pop-up КУТИЯ 2 Нашите ергономични «pop-up» кутии осигуряват лесна употреба и предлагат разнообразие от решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BILLY Библиотека БЕЗОПАСНОСТ Артикулът трябва да се монтира към стената чрез приложения прикрепващ механизъм. Различните сте

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BILLY Библиотека БЕЗОПАСНОСТ Артикулът трябва да се монтира към стената чрез приложения прикрепващ механизъм. Различните сте РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BILLY Библиотека БЕЗОПАСНОСТ Артикулът трябва да се монтира към стената чрез приложения прикрепващ Различните стенни материали изискват различни видове крепежни елементи. Използвайте

Подробно

T4 Промивна техника T4 Viega Mono

T4 Промивна техника T4 Viega Mono T4 Промивна техника T4 Viega Mono Вградени казанчета за монтаж към тухлени стени и ниши, за монтаж по единично или в серия. Индивидуални решения за монтаж при мокри методи на строителство с висок комфорт

Подробно

Ръководство за закупуване KNOXHULT Кухненска система ПОДДРЪЖКА: Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препа

Ръководство за закупуване KNOXHULT Кухненска система ПОДДРЪЖКА: Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препа Ръководство за закупуване KNOXHULT Кухненска система ПОДДРЪЖКА: Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици. За да подсушите,

Подробно

Iguana.indd

Iguana.indd IGUANA CIRCO WA Детска рисунка на слънцето. Вдъхновен от детска рисунка, Iguana Circo е интерпретация на ярко блестящото слънце, превърнато в напълно функционално произведение на изкуството. IGUANA има

Подробно

ЦЕНОВА ЛИСТА OLIMPIA SPLENDID 2019 ВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИ Bi2 AIR SLR TR/AR ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР С РАДИАТОРЕН ПАНЕЛ ЗА ОТКРИТ МОНТАЖ Модел A B C D

ЦЕНОВА ЛИСТА OLIMPIA SPLENDID 2019 ВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИ Bi2 AIR SLR TR/AR ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР С РАДИАТОРЕН ПАНЕЛ ЗА ОТКРИТ МОНТАЖ Модел A B C D i2 IR SLR TR/R ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР С РАДИАТОРЕН ПАНЕЛ ЗА ОТКРИТ МОНТАЖ SLR IR 400 SLR IR 600 SLR IR 800 SLR IR 00 Отоплява, охлажда, изсушава и филтрира Изключително тънък естетичен панел 12,9 см и

Подробно

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1 РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ KUNGSFORS Серия Интелигентното съхранение осигурява повече свободнопространство в кухнята. Серията KUNGSFORS предлага открити рафтове и решения за съхранение на съдове за готвене,

Подробно

Microsoft Word - INFO13_07_HL531_BG

Microsoft Word - INFO13_07_HL531_BG ПРОДУКТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ Nr. 7 / 2013 Ново при HL HL531 (.0) Душ-канал PRIMUS-LINE HL531 Seite 1 von 14 Като експерт в безпраговите душ-подове, сега HL разшири продуктовото си семейство с един нов член:

Подробно

Strada.indd

Strada.indd STRADA Енергия с модерен дизайн Изчистена линия, плосък преден панел и стилна алуминиева решетка. LowH2O технология със суперпроводим и ултра бърз топлообменник за ниска консумация на енергия и максимално

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ Вградено кухненско осветление Качествено, функционално осветление Осветлението е важна част от всяка кухня, както по отношен

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ Вградено кухненско осветление Качествено, функционално осветление Осветлението е важна част от всяка кухня, както по отношен РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ Вградено кухненско осветление Качествено, функционално осветление Осветлението е важна част от всяка кухня, както по отношение на безопасността, така и относно визията на помещението.

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BESTÅ Система за съхранение ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Бъдете внимателни при работа с предмети от закалено стъкло. Всички стъклени из

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BESTÅ Система за съхранение ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Бъдете внимателни при работа с предмети от закалено стъкло. Всички стъклени из РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BESTÅ Система за съхранение ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Бъдете внимателни при работа с предмети от закалено стъкло. Всички стъклени изделия са чупливи и повреден ръб или надраскана повърхност

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ GODMORGON Мебели за баня БЕЗОПАСНОСТ GODMORGON е серия мебели за стенен монтаж. Уверете се, че стената в банята ще издържи т

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ GODMORGON Мебели за баня БЕЗОПАСНОСТ GODMORGON е серия мебели за стенен монтаж. Уверете се, че стената в банята ще издържи т РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ GODMORGON Мебели за баня БЕЗОПАСНОСТ GODMORGON е серия мебели за стенен монтаж. Уверете се, че стената в банята ще издържи тежестта на мебелите, тъй като неправилният монтаж може

Подробно

ProSys СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

ProSys СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ ProSys СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ Съдържание Въведение Нашите технологии Основни видове инсталации ProSys WC решения ProSys решения за биде, мивка, душ, писоар, аксесоари Активатори 3 9 14 19 30 40 2 Правим

Подробно

-20% ЗА ВСИЧКИ ХОЛНИ ГАРНИТУРИ СПЕСТЕТЕ 400 лв 25 ГОДИНИ ПЛОЩ ЗА СЪН 244/150 см стара цена 1299,- 899,- СПЕСТЕТЕ 30% ХОЛНА ГАРНИТУРА 290/165/88 см, по

-20% ЗА ВСИЧКИ ХОЛНИ ГАРНИТУРИ СПЕСТЕТЕ 400 лв 25 ГОДИНИ ПЛОЩ ЗА СЪН 244/150 см стара цена 1299,- 899,- СПЕСТЕТЕ 30% ХОЛНА ГАРНИТУРА 290/165/88 см, по ЗА ВСИЧКИ ХОЛНИ ГАРНИТУРИ 400 лв 25 ГОДИНИ ПЛОЩ ЗА СЪН 244/150 см стара цена 1299,- 899,- 30% ХОЛНА ГАРНИТУРА 290/165/88 см, подлакътник от ляво или дясно, функция за сън и ракла (33553011147-56/65-6)

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ VIDGA Система за окачване на завеси и панелни щори ДИЗАЙН Давид Вал ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Уверете се, че сте взели правилни мерк

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ VIDGA Система за окачване на завеси и панелни щори ДИЗАЙН Давид Вал ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Уверете се, че сте взели правилни мерк РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ VIDGA Система за окачване на завеси и панелни щори ДИЗАЙН Давид Вал ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Уверете се, че сте взели правилни мерки на прозореца преди да започнете с проектирането.

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ MALM Спални ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ Избършете с добре изцедена кърпа и мек сапунен разтвор. Подсушете като забършете с чиста

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ MALM Спални ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ Избършете с добре изцедена кърпа и мек сапунен разтвор. Подсушете като забършете с чиста РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ MALM Спални ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ Избършете с добре изцедена кърпа и мек сапунен разтвор. Подсушете като забършете с чиста суха кърпа. Почиствайте огледалото с препарат за прозорци.

Подробно

4PBG B_2016_02

4PBG B_2016_02 Кутия за опции на нискотемпературна моноблок система Dikin Български Съдържание Съдържание За документацията. За настоящия документ... За кутията. Кутия за опции..... За изваждане на аксесоарите от кутията

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ FLOTTEBO Серия дивани МОДЕЛИ Разтегателен диван ( см) Разтегателен диван ( см) Помощна маса Свалящ се калъф Изб

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ FLOTTEBO Серия дивани МОДЕЛИ Разтегателен диван ( см) Разтегателен диван ( см) Помощна маса Свалящ се калъф Изб РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ FLOTTEBO Серия дивани МОДЕЛИ Разтегателен диван (90 200 см) Разтегателен диван (120 200 см) Помощна маса Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф Пружинно ядро С място за

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ NORSBORG Серия дивани ЕЛЕМЕНТИ 2-местен модул 3-местен модул Модул лежанка Ъглов модул Подлакътник Крака Свалящ се калъф Изб

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ NORSBORG Серия дивани ЕЛЕМЕНТИ 2-местен модул 3-местен модул Модул лежанка Ъглов модул Подлакътник Крака Свалящ се калъф Изб РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ NORSBORG Серия дивани ЕЛЕМЕНТИ 2-местен модул 3-местен модул Модул лежанка Ъглов модул Подлакътник Крака Свалящ се калъф Избор от калъфи Перящ се калъф Избор от крака Диван за

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ LIDHULT Серия дивани ДИЗАЙН Хенрик Пройц ЕЛЕМЕНТИ 1-местен модул 2-местен модул 3-местен модул 2-местен модул разтегателен д

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ LIDHULT Серия дивани ДИЗАЙН Хенрик Пройц ЕЛЕМЕНТИ 1-местен модул 2-местен модул 3-местен модул 2-местен модул разтегателен д РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ LIDHULT Серия дивани ДИЗАЙН Хенрик Пройц ЕЛЕМЕНТИ 1-местен модул 2-местен модул 3-местен модул 2-местен модул разтегателен диван Ъглов модул Лежанка Табуретка с отворен край и

Подробно

XtraDrain Композитни отводнителни улеи Улеи, събирателни шахти и аксесоари 160 Композитен защитен ръб 166 Зашитен ръб от поцинкована стомана 170 Клас

XtraDrain Композитни отводнителни улеи Улеи, събирателни шахти и аксесоари 160 Композитен защитен ръб 166 Зашитен ръб от поцинкована стомана 170 Клас XtraDrain Композитни отводнителни улеи Улеи, събирателни шахти и аксесоари 160 Композитен защитен ръб 166 Зашитен ръб от поцинкована 170 Клас на натоварване A 15 174 ACO XtraDrain Решетки за отводнителни

Подробно

Елегантност и лекота Изтънчен дизайн и впечатляваща повърхност за Вашето пространство. Разнообразната гама плочи от висококачествен порцелан airpave н

Елегантност и лекота Изтънчен дизайн и впечатляваща повърхност за Вашето пространство. Разнообразната гама плочи от висококачествен порцелан airpave н Елегантност и лекота Изтънчен дизайн и впечатляваща повърхност за Вашето пространство. Разнообразната гама плочи от висококачествен порцелан airpave не само улавя духа на времето, но Ви осигурява и невероятни

Подробно

Документация за участие в ОП - Доставка на офис оборудване

Документация за участие в ОП - Доставка на офис оборудване Приложение 13 (Образец) Т Е Х Н И Ч Е С К А С П Е Ц И Ф И К А Ц И Я 2 1-917 1. НАИМЕНОВАНИЕ НА ПРОДУКТА Доставка на офис оборудване 2. СЪСТАВ И ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 2.1. Състав на продукта Продуктът представлява

Подробно

Test_Pub

Test_Pub Кант с характер: Система за чекмеджета InnoTech Atira Преглед на най-важното InnoTech Atira: Кант с характер InnoTech Atira е системата за чекмеджета за индивидуалисти. Нейните ясни, прави контури са изпълнена

Подробно

за всички Секции, Модулни системи за дневна 20%отстъпка и Фономебели 20% 499,- СПЕСТЕТЕ 399,- ХОЛНА СЕКЦИЯ 28% СПЕСТЕТЕ 69,- 49,- СТЕННА ЕТАЖЕРКА 23%

за всички Секции, Модулни системи за дневна 20%отстъпка и Фономебели 20% 499,- СПЕСТЕТЕ 399,- ХОЛНА СЕКЦИЯ 28% СПЕСТЕТЕ 69,- 49,- СТЕННА ЕТАЖЕРКА 23% за всички Секции, Модулни системи за дневна 20%отстъпка и Фономебели 20% 4 3 ХОЛНА СЕКЦИЯ 69,- 49,- СТЕННА ЕТАЖЕРКА 23% 129,- ФОТЬОЙЛ Фотьойл 62,5/58/73,5 см, бяла, кафява, черна еко кожа с контрастен

Подробно

-35% ДО ВИЖТЕ ОЩЕ НА WWW. AIKO-BG.COM СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КУХНИ 1) Години ГАРAНЦИЯ За Вашата Dieter Knoll кухня ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ ЦЕНИТЕ СА

-35% ДО ВИЖТЕ ОЩЕ НА WWW. AIKO-BG.COM СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КУХНИ 1) Години ГАРAНЦИЯ За Вашата Dieter Knoll кухня ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ ЦЕНИТЕ СА -35% ДО ВИЖТЕ ОЩЕ НА WWW. AIKO-BG.COM СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КУХНИ 1) Години ГАРAНЦИЯ За Вашата Dieter Knoll кухня ЦЕНИТЕ СА ЗА ПОКАЗАНАТА + + + стара цена 3637,- 2364,- DIETER KNOLL групa 2 1273ЛВ -12%

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ DELAKTIG Серия за сядане ДИЗАЙН Том Диксън ЕЛЕМЕНТИ Модул кресло 2-местен модул 3-местен модул Облегалка с възглавница Подла

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ DELAKTIG Серия за сядане ДИЗАЙН Том Диксън ЕЛЕМЕНТИ Модул кресло 2-местен модул 3-местен модул Облегалка с възглавница Подла РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ DELAKTIG Серия за сядане ДИЗАЙН Том Диксън ЕЛЕМЕНТИ Модул кресло 2-местен модул 3-местен модул Облегалка с възглавница Подлакътник с възглавница Помощна маса Лампион Свалящ се

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ GODMORGON Мебели за баня БЕЗОПАСНОСТ GODMORGON е серия мебели за стенен монтаж. Уверете се, че стената в банята ще издържи т

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ GODMORGON Мебели за баня БЕЗОПАСНОСТ GODMORGON е серия мебели за стенен монтаж. Уверете се, че стената в банята ще издържи т РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ GODMORGON Мебели за баня БЕЗОПАСНОСТ GODMORGON е серия мебели за стенен монтаж. Уверете се, че стената в банята ще издържи тежестта на мебелите, тъй като неправилният монтаж може

Подробно

-30% ДО СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КУХНИ! 1) ОТКРИЙ СВОЯТА КУХНЯ! -20% ЗА КУХНЕНСКИ КОМПОЗИТНИ МИВКИ FAT от до г. 1) Отстъпката е валидна

-30% ДО СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КУХНИ! 1) ОТКРИЙ СВОЯТА КУХНЯ! -20% ЗА КУХНЕНСКИ КОМПОЗИТНИ МИВКИ FAT от до г. 1) Отстъпката е валидна -30% ДО СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КУХНИ! 1) ОТКРИЙ СВОЯТА КУХНЯ! -20% ЗА КУХНЕНСКИ КОМПОЗИТНИ МИВКИ FAT 1) Отстъпката е валидна за всички кухни Celina, Novara, Cantus, Landscape. Стойността на кухните се

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф С място за съхранение Широк диван с изчистени

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

избор на цвят по поръчка 669,- ХОЛНА ГАРНИТУРА,--22% функция сън 125/210 см ракла ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА 2 табуретки ХОЛНА МАСА 125/70/45 см, ч

избор на цвят по поръчка 669,- ХОЛНА ГАРНИТУРА,--22% функция сън 125/210 см ракла ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА 2 табуретки ХОЛНА МАСА 125/70/45 см, ч избор на цвят по поръчка 669,- ХОЛНА ГАРНИТУРА,- функция сън 125/210 см ракла ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА 2 табуретки ХОЛНА МАСА 125/70/45 см, черно/бяло (81208030003) ДО стара цена 859,- 159,- ХОЛНА

Подробно

ПРОГРАMА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони ЕВРОПА ИНВЕСТИРА В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ Открита процедура

ПРОГРАMА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони ЕВРОПА ИНВЕСТИРА В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ Открита процедура Техническа спецификация 1 Стол за аудитория Метална конструкция, прахово боядисана инжектирана пяна с оребрена метална конструкция, пластмасов междинен подлакътнтик, тапицерия, негорим плат, завършващ

Подробно

Производител 1 в Европа на врати за дома и индустрията ни убеди! Външна врата без странична част Автоматична гаражна врата от2495 лв. * от1595 лв. *

Производител 1 в Европа на врати за дома и индустрията ни убеди! Външна врата без странична част Автоматична гаражна врата от2495 лв. * от1595 лв. * Производител 1 в Европа на врати за дома и индустрията ни убеди! Външна врата без странична част Автоматична гаражна врата от2495 лв. * от1595 лв. * Гаражна секционна врата RenoMatic вкл. задвижване ProMatic

Подробно

НОВОТО BMW X4 ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ Акустично предно стъкло за по-висок комфорт Три бензинови и четири дизелови двигателя с наймодерна технология, с мощн

НОВОТО BMW X4 ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ Акустично предно стъкло за по-висок комфорт Три бензинови и четири дизелови двигателя с наймодерна технология, с мощн Акустично предно стъкло за по-висок комфорт Три бензинови и четири дизелови двигателя с наймодерна технология, с мощност от 135 квт / 184 к.с. до 265 квт / 360 к.с. Серийни Bi LED фарове, опционални Full

Подробно