ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 19 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 26 ЮНИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца

Размер: px
Започни от страница:

Download "ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 19 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 26 ЮНИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца"

Препис

1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 19 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 26 ЮНИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров главен прокурор на Република България ОТСЪСТВА Светлана Бошнакова На заседанието присъства Николай Найденов за главен секретар на Висшия съдебен съвет, съгл. заповед ВСС-7324/ г. Разпечатка от компютризираната система за гласуване на решенията по протокола. Гласуването е в съответствие с предложението на вносителя. Откриване на заседанието ч. СОТИР ЦАЦАРОВ: Добър ден! Откривам заседанието на Прокурорската колегия. Имаме редовен дневен ред и още две допълнителни точки. Едната е заявление на следовател от Окръжен следствен отдел Благоевград, което е оставка. Другото е периодично атестиране на следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Шумен.

2 2 По този дневен ред и по допълнителните точки предложения? Ако няма, предлагам както винаги да ги гласуваме анблок имам предвид и основния дневен ред, и допълнителните точки. Режим на гласуване. Резултат: 10 гласували, 10 за. По внесените допълнения и на основание последвалите разисквания по дневния ред I. Включва в дневния ред следните допълнителни точки: 15. Проект на решение по заявлението от Борислав Иванов Недев за освобождаване от заеманата длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Благоевград, на основание чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ. Внася: Комисия по атестиране и конкурси 16. Проект на решение за периодично атестиране на Лилия Петрова Стъпова следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Шумен. Внася: Комисия по атестиране и конкурси СОТИР ЦАЦАРОВ: Преминавам директно към първа точка от дневния ред. Това е предложение на директора на Националното следствие за награждаването на Данчо Стоилов следовател в Националната следствена служба. Наградата е личен почетен знак

3 3 първа степен златен, за висок професионализъм. И на практика първа точка е свързана с точка 2, която е освобождаване на колегата поради навършване на съответна възраст. Становища? Не. Гласуване. 1. ПООЩРЯВА, на основание чл. 303, ал. 2, т. 2, б. а, във връзка с чл. 304, ал. 1 от ЗСВ, Данчо Николов Стоилов следовател в Националната следствена служба, с ранг следовател в НСлС, с отличие личен почетен знак първа степен - златен, за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 2 от дневния ред е освобождаване по реда на чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ на Данчо Стоилов от заеманата длъжност следовател в Национална следствена служба. Гласуване. Решението е прието. (10 гласа за.) 2. ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ, Данчо Николов Стоилов от заеманата длъжност следовател в Национална следствена служба, с ранг следовател в НСлС, считано от г.

4 4 СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 3 от дневния ред е отново освобождаване, на същото основание, поради навършване на съответна възраст, на Малена Андонова Филипова от заеманата длъжност прокурор във Върховната касационна прокуратура, считано от г. Резултат: 10 гласували, 10 за. 3. ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 165, ал. 1, т. 1 от ЗСВ, Малена Андонова Филипова от заеманата длъжност прокурор във Върховна касационна прокуратура, с ранг прокурор във ВКП и ВАП, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 4 от дневния ред е определянето на дати за събеседване с кандидати. Това са Окръжна прокуратура Монтана и Окръжна прокуратура Търговище. Аз само нямам спомен от предното обсъждане Специализираната прокуратура беше ли готова за това, или не още. ДАНИЕЛА МАШЕВА: Не е готова. СОТИР ЦАЦАРОВ: Ясно, не е готова. Тоест, остава предложението за Монтана г., и за Търговище също г. ДАНИЕЛА МАШЕВА: Колеги, имаше идея с оглед графика, който предстои във връзка с процедурата за избор на главен прокурор, евентуално да сменим дните за заседания на Прокурорската колегия заседанията да бъдат в понеделник. Ако имате такава идея, можем да

5 5 го променим. Просто предлагаме тази дата (24 юли е сряда) като оптимална; да има време да ги уведомим, 14-дневен срок да изтече. Но може и друга дата да изберем. СОТИР ЦАЦАРОВ: Да направим нещо друго евентуално да оттеглим тази точка (ако я оттеглим, да не нарушим някакви срокове), за да може да планираме въобще с оглед новата подредба на заседания, които биха отишли в понеделник, или направо да ги насрочим за дните, в които имаме и заседание на Пленум, за да може едното да съвпадне с другото. (Реплика без микрофон: 22-ри, понеделник.) ОГНЯН ДАМЯНОВ: Хайде да е 25 юли, защото има едни срокове. ДАНИЕЛА МАШЕВА: Имаме 14-дневен срок, а трябва и срок да се изготвят становищата за професионални и нравствени качества. СОТИР ЦАЦАРОВ: При положение че са за 24-ти, редовно, точно както казва г-н Дамянов, 25-ти (четвъртък) ще е най-логичното, т.е. да нямаме в сряда заседание на колегията, в четвъртък така или иначе има Пленум по графика за процедурата за избор, и да съвпаднат Пленум и колегия. Тоест, предложението е: Окръжна прокуратура- Монтана г.; Окръжна прокуратура-търговище пак г. (Реплика: Да.) Гласуване. 4. ОТНОСНО: Проект на решение за определяне на дати за провеждане на събеседване с допуснатите кандидати в процедури за избор на административни ръководители в органите на съдебната власт, открити с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по Протокол 13/ г. (обн. ДВ, бр. 40/ г.)

6 6 ОПРЕДЕЛЯ дати за провеждане на събеседване с допуснатите кандидати в процедури за избор на административни ръководители в органите на съдебната власт, както следва: Окръжна прокуратура Монтана: г.; Окръжна прокуратура Търговище: г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 5. Госпожо Машева, ние всъщност трябва да ги гласуваме един по един, нали така? ДАНИЕЛА МАШЕВА: Да. СОТИР ЦАЦАРОВ: Добре. Ако искате, за оперативност направо общ доклад от Вас и след това аз направо всеки поотделно да подложа на гласуване. ДАНИЕЛА МАШЕВА: Колеги, Комисията по атестирането и конкурсите, след като прегледа цялата документация, докладите относно професионалните и нравствените качества на предложените кандидати, които следва да бъдат назначени за младши прокурори, след като са приключили обучението си в Националния институт на правосъдието, счита, че по отношение на всички предложени са налице законовите предпоставки за назначаването им като младши прокурори в съответните районни прокуратури в страната. СОТИР ЦАЦАРОВ: При това положение ще пристъпим към гласуване за всеки от кандидатите поотделно, като ще съобщавам длъжността, съответно районната прокуратура и, разбира се, името. Основанието за всички е чл. 258а, ал. 3 от Закона за съдебната власт, а началната дата за всички е година.

7 7 Гласуване за първия кандидат Росица Тошкова Константинова, младши прокурор, Софийска районна прокуратура. 5. ОТНОСНО: Проект на решение за назначаване на кандидатите за младши прокурори в районните прокуратури, по обявени конкурси с решения на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по Протокол 5/ г. и Протокол 3/ г., успешно завършили обучението в Националния институт на правосъдието 5.1. НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Росица Тошкова Константинова на длъжност младши прокурор в Софийска районна прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Втори кандидат Елена Георгиева Николова, младши прокурор, Районна прокуратура Русе.

8 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Елена Георгиева Николова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Русе, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Трети кандидат Ивайло Христов Димитров, младши прокурор, Софийска районна прокуратура НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Ивайло Христов Димитров на длъжност младши прокурор в Софийска районна прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Четвърти кандидат Калина Стоянова Гроздева, младши прокурор, Районна прокуратура Велико Търново НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Калина Стоянова Гроздева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Велико Търново, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Пети кандидат Симеон Петров Съркьов, младши прокурор, Районна прокуратура Елин Пелин.

9 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Симеон Петров Съркьов на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Елин Пелин, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Шести кандидат Мирослав Александров Георгиев, младши прокурор, Районна прокуратура Ловеч. Резултат: 10 гласа за НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Мирослав Александров Георгиев на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Ловеч, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Седми кандидат Георги Петков Иванов, младши прокурор, Софийска районна прокуратура.

10 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Георги Петков Иванов на длъжност младши прокурор в Софийска районна прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Осми кандидат Петя Иванова Атанасова, младши прокурор, Софийска районна прокуратура НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Петя Иванова Атанасова на длъжност младши прокурор в Софийска районна прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Девети кандидат Стойчо Делев Стойчев, младши прокурор, Районна прокуратура Казанлък НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Стойчо Делев Стойчев на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Казанлък, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Десети пореден номер Ина Кънчева Райчева, младши прокурор, Софийска районна прокуратура.

11 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Ина Кънчева Райчева на длъжност младши прокурор в Софийска районна прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Единадесети кандидат Васко Симеонов Пашев, младши прокурор, Районна прокуратура Габрово НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Васко Симеонов Пашев на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Габрово, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Дванадесети кандидат Маруся Василева Димитрова, младши прокурор, Районна прокуратура Пловдив.

12 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Маруся Василева Димитрова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Пловдив, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Тринадесети кандидат Виолета Здравкова Ангелова, младши прокурор, Районна прокуратура Бургас НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Виолета Здравкова Ангелова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Бургас, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Четиринадесети кандидат Анелия Йорданова Ангелова, младши прокурор, Районна прокуратура Хасково НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Анелия Йорданова Ангелова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Хасково, считано от г.

13 13 СОТИР ЦАЦАРОВ: Петнадесети кандидат Христофор Пламенов Рачев, младши прокурор, Районна прокуратура Перник НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Христофор Пламенов Рачев на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Перник, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Шестнадесети кандидат Ина Наскова Бончева, младши прокурор, Районна прокуратура Ботевград. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Ина Наскова Бончева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Ботевград, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Седемнадесети кандидат Анна Николаева Христова младши прокурор, Районна прокуратура Ботевград.

14 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Анна Николаева Христова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Ботевград, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Осемнадесети кандидат Богомила Николаева Колева, младши прокурор, Районна прокуратура Бургас. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Богомила Николаева Колева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Бургас, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Деветнадесета Наталия Георгиева Илиева, младши прокурор, Районна прокуратура Кюстендил НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Наталия Георгиева Илиева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Кюстендил, считано от г.

15 15 СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесета Нели Венциславова Стойчева, младши прокурор, Районна прокуратура Враца. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Нели Венциславова Стойчева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Враца, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и едно Димитър Петров Димитров, младши прокурор, Районна прокуратура Варна. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Димитър Петров Димитров на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Варна, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и две Александра Захариева Христова, младши прокурор, Районна прокуратура Варна.

16 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Александра Захариева Христова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Варна, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и три Кристиян Димитров Петров, младши прокурор, Районна прокуратура Разград НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Кристиян Димитров Петров на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Разград, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и четири Петко Николов Попов, младши прокурор, Районна прокуратура Варна НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Петко Николов Попов на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Варна, считано от г.

17 17 СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и пет Петър Иванов Чираков, младши прокурор, Районна прокуратура Ямбол. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Петър Иванов Чираков на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Ямбол, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и шест Валерия Симеонова Златева, младши прокурор, Районна прокуратура Добрич НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Валерия Симеонова Златева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Добрич, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и седем Десислава Илиянова Садова, младши прокурор, Районна прокуратура Свиленград. Резултат: 10 гласа.

18 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Десислава Илиянова Садова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Свиленград, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и осем Нено Генчев Димов, младши прокурор, Районна прокуратура Смолян НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Нено Генчев Димов на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Смолян, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Двадесет и девет Стефка Атанасова Янкова-Котрулева, младши прокурор, Районна прокуратура Гоце Делчев.

19 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Стефка Атанасова Янкова Котрулева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Гоце Делчев, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Тридесет Кирил Петков Русев, младши прокурор, Районна прокуратура Шумен НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Кирил Петков Русев на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Шумен, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Тридесет и едно Златина Борисова Иванова, младши прокурор, Районна прокуратура Видин.

20 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Златина Борисова Иванова на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Видин, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Тридесет и две Мария Иванова Янчева- Георгиева, младши прокурор, Районна прокуратура Сливница. Резултат: 10 за, със забележката, че поради отложено обучение в НИП, съобразно съответния протокол, Мария Иванова Янчева-Георгиева, която е кандидат за длъжността младши прокурор в Районна прокуратура Сливница, е продължила обучението си с випуск 2018 г г НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Мария Иванова Янчева Георгиева на длъжност младши прокурор в Районна прокуратура Сливница, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Преминаваме към точка 6. При точка 6 имаме проект за решение на кандидатите за младши следователи. Също обобщен доклад. ДАНИЕЛА МАШЕВА: Кандидатите за младши следователи, които са приключили успешно обучението си в Националния институт на правосъдието от випуск 2018 г г., са 12. По отношение на всичките са предоставени доклади (които са позитивни) за притежаваните от тях професионални и нравствени качества, които са изискуеми от закона. Поради това предлагаме да бъдат назначени в съответните следствени

21 21 отдели към окръжните прокуратури в страната със забележката, че кандидатът под 12 Лора Деянова Желева, е била прекъснала обучението си от предишен випуск и е приключила и завършила с настоящия випуск 2018 г г., а пък кандидатът Диана Пламенова Георгиева е с прекъснато обучение в Националния институт на правосъдието от този випуск и същата следва да бъде назначена със следващия от 2019 г г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Гласуване по същия начин. По същия начин за всички основанието е чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, а началната дата по същия начин за всички е г. Първа Елица Венциславова Точева, младши следовател, Следствен отдел в Софийска градска прокуратура. Резултат: 10 гласа. 6. ОТНОСНО: Проект на решение за назначаване на кандидатите за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури, по обявени конкурси с решения на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по Протокол 5/ г. и Протокол 3/ г., успешно завършили обучението в Националния институт на правосъдието 6.1. НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Елица Венциславова Точева на длъжност младши следовател в Следствен отдел в Софийска градска прокуратура, считано от г.

22 22 СОТИР ЦАЦАРОВ: Втори Калоян Красимиров Кондев, младши следовател, Следствен отдел в Специализираната прокуратура. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Калоян Красимиров Кондев на длъжност младши следовател в Следствен отдел в Специализирана прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Трети Иван Минев Кайряков, младши следовател, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Стара Загора. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Иван Минев Кайряков на длъжност младши следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Стара Загора, считано от г.

23 23 СОТИР ЦАЦАРОВ: Четвърта Марина Иванова Лачева- Николова, младши следовател, Следствен отдел на Специализираната прокуратура. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Марина Иванова Лачева Николова на длъжност младши следовател в Следствен отдел в Специализирана прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Пета Цветелина Стоянова Цанева- Андреева, младши следовател, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Силистра. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Цветелина Стоянова Цанева Андреева на длъжност младши следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Силистра, считано от г.

24 24 СОТИР ЦАЦАРОВ: Шеста Мая Петрова Петкова, младши следовател, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Добрич. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Мая Петрова Петкова на длъжност младши следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Добрич, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Седми Калоян Жанов Киров, младши следовател, Следствен отдел в Специализираната прокуратура. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Калоян Жанов Киров на длъжност младши следовател в Следствен отдел в Специализирана прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Осми Кирил Петков Петков, младши следовател, Следствен отдел в Специализираната прокуратура. Резултат: 10 гласа.

25 НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Кирил Петков Петков на длъжност младши следовател в Следствен отдел в Специализирана прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Девети Валентин Йорданов Славейков, младши следовател, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Сливен. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Валентин Йорданов Славейков на длъжност младши следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Сливен, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Десета Галя Димитрова Николова- Щрасер, младши следовател, Следствен отдел в Специализираната прокуратура. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Галя Димитрова Николова Щрасер на длъжност младши следовател в

26 26 Следствен отдел в Специализирана прокуратура, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: Единадесета Мария Кирилова Арсенова, младши следовател, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Ямбол. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Мария Кирилова Арсенова на длъжност младши следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Ямбол, считано от г. СОТИР ЦАЦАРОВ: И дванадесета Лора Деянова Желева (за която направи съответната забележка, с оглед извършеното отлагане, г-жа Машева), младши следовател, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Варна. Резултат: 10 гласа НАЗНАЧАВА, на основание чл. 258а, ал. 3 от ЗСВ, Лора Деянова Желева на длъжност младши следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Варна, считано от г.

27 27 СОТИР ЦАЦАРОВ: Честито на колегите и назначените младши прокурори, и назначените младши следователи. Успех за всички от тях. Точка 7 от дневния ред. Предложение до Пленума, което е базирано на предложението на административния ръководител на Военно-окръжна прокуратура София. Преди да дам думата на г-жа Машева, малко или много трябва да се каже, че за първи път, или поне за втори път, някой предлага съкращаване на съществуваща численост, подхождайки обективно към реалната натовареност, която има, и това е колегата Емил Ангелов. (Реплика на Й.Стоев: Военните са с чест винаги.) Не всички военни са с чест винаги, но преобладаващата част от военните са с чест винаги. Госпожо Машева. ДАНИЕЛА МАШЕВА: Предложението на административния ръководител на Военно-окръжна прокуратура, да припомня, касаеше предложение за съкращаване на 4 (четири) свободни щатни длъжности следовател към Военно-окръжната прокуратура, както и за съкращаване на 4 (четири) свободни щатни длъжности прокурор в съответната прокуратура. След като беше направен анализ с водещ критерий и подход необходимостта от обезпечаване през следващата година (2020 г.) назначенията на младшите следователи с изтичащ срок по чл. 240, ал. 1 от ЗСВ това е двугодишният срок като младши следователи, направихме следното предложение, отчитайки натовареността в съответните следствени отдели; отчитайки наличието на свободни щатни следователски длъжности, както и предстоящо овакантяване на тези длъжности. Така че като оптимален вариант към настоящия момент предлагаме тези 4 (четири) свободни щатни длъжности следовател и 4 (четири) свободни щатни длъжности

28 28 прокурор да бъдат трансформирани съответно в 8 (осем) щатни длъжности следовател в следните следствени отдели към Окръжните прокуратури: 1 (една) бройка към Окръжна прокуратура Монтана; 1 (една) бройка към Окръжна прокуратура Перник; 1 (една) бройка към Софийска градска прокуратура; 2 (две) бройки към Окръжна прокуратура Велико Търново; 1 (една) бройка към Окръжна прокуратура Варна; 1 (една) бройка към Окръжна прокуратура Разград, и 1 (една) бройка към Окръжна прокуратура Бургас. СОТИР ЦАЦАРОВ: Има ли проблем да ги гласуваме анблок, защото това е предложение към Пленума; това не е окончателно решение. (Гласове: Не.) Изказвания? (Няма.) Гласуваме. 7. ОТНОСНО: Предложение от административния ръководител военно-окръжен прокурор на Военно-окръжна прокуратура София за оптимизиране щатната численост на Военноокръжна прокуратура София 7.1. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност прокурор, считано от датата на вземане на решението.

29 ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Монтана, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност прокурор, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Перник, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност прокурор, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност следовател в Следствения отдел в Софийска градска прокуратура, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност прокурор, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-

30 30 окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност следовател, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 2 (две) щатни длъжности следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Велико Търново, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност следовател, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Варна, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военно-окръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност следовател, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Разград, считано от датата на вземане на решението ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Военноокръжна прокуратура София, с 1 (една) свободна длъжност следовател, считано от датата на вземане на решението.

31 ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Бургас, считано от датата на вземане на решението ВНАСЯ предложението в заседанието на Пленума на Висшия съдебен съвет, насрочено на г., за разглеждане и произнасяне. СОТИР ЦАЦАРОВ: Осма точка от дневния ред е отчетен доклад за 2018 г. от административния ръководител на Апелативна прокуратура Бургас. Тук може би трябва да кажем, че това не е някаква процедура, или няма законово основание. Той (колегата Петров) в концепцията си е заложил това да отчита всяка година дейността си и всяка година изпраща такива доклади, т.е. на практика този доклад отчита дейността му за 2018 г. Друг е въпросът, че и самата Прокуратура има отчетен доклад за 2018 г. Приемаме го за сведение. 8. ОТНОСНО: Годишен отчетен доклад за 2018 г. по Концепцията за стратегическо управление на Апелативна прокуратура - Бургас от Любомир Георгиев Петров - административен ръководител - апелативен прокурор на Апелативна прокуратура Бургас ПРИЕМА ЗА СВЕДЕНИЕ Годишния отчетен доклад за 2018 г. на Любомир Георгиев Петров административен ръководител апелативен прокурор на Апелативна прокуратура Бургас, по

32 32 концепцията за стратегическо управление на Апелативна прокуратура Бургас. СОТИР ЦАЦАРОВ: Девета точка от дневния ред касае атестиране. Това е предварително атестиране на Костадин Паскалев прокурор в Окръжна прокуратура Пловдив, комплексна оценка много добра. Прието е ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 1 от ЗСВ, предварително атестиране на Костадин Димитров Паскалев - прокурор в Окръжна прокуратура Пловдив ПРИЕМА, на основание чл. 197, ал. 6 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането МНОГО ДОБРА на Костадин Димитров Паскалев прокурор в Окръжна прокуратура Пловдив. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 10 е за административния ръководител на Районна прокуратура Пловдив, Чавдар Грошев, провеждане на периодично атестиране, комплексна оценка много добра.

33 ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 3 от ЗСВ, периодично атестиране на Чавдар Петров Грошев - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура - Пловдив ПРИЕМА, на основание чл. 206 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането МНОГО ДОБРА на Чавдар Петров Грошев - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура - Пловдив. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 11 от дневния ред. Повишаване на Георги Гешев прокурор в Окръжна прокуратура Пловдив, в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП. 11. ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Георги Гешев Гешев прокурор в Окръжна прокуратура Пловдив, на място в погорен ранг прокурор във ВКП и ВАП, с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 12 е по предложението на районния прокурор на Софийска районна прокуратура за повишаването на Костадин Петров Георгиев прокурор в Софийска районна прокуратура, в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП.

34 ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Костадин Петров Георгиев - прокурор в Софийска районна прокуратура, на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП, с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 13. Повишаване на Иван Димитров Петров прокурор в Софийска районна прокуратура, в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП. 13. ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Иван Димитров Петров - прокурор в Софийска районна прокуратура, на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП, с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Отиваме на 14 точка от дневния ред, която е повишаване на Николай Йорданов Попов прокурор в Софийска районна прокуратура, в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП.

35 ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Николай Йорданов Попов - прокурор в Софийска районна прокуратура, на място в по-горен ранг прокурор във ВКП и ВАП, с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Преминавам към допълнителните точки от дневния ред. При точка 15 имаме заявление от Борислав Иванов Недев следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Благоевград, изнесено работно място Петрич, с което моли да бъде освободен от заеманата длъжност, на основание чл. 165, ал. 1, т. 2 от Закона за съдебната власт. Изрично не е посочил дата. Има заповед на административния ръководител за изключване от разпределение, считано от 19 юли. Откога да бъде освобождаването според Вас? ДАНИЕЛА МАШЕВА: От взимане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Считано от датата на взимане на решението. Има ли дата в молбата? ДАНИЕЛА МАШЕВА: Не, но сме изискали всички справки от административния ръководител, така че няма пречка да е от датата на взимане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Тоест, гласуваме считано от датата на взимане на решението? ДАНИЕЛА МАШЕВА: Да. СОТИР ЦАЦАРОВ: Добре. Гласуване.

36 ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ, Борислав Иванов Недев от заеманата длъжност следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Благоевград, с ранг следовател в НСлС, считано от датата на вземане на решението. СОТИР ЦАЦАРОВ: Точка 16 от дневния ред е периодично атестиране на Лилия Петрова Стъпова следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Шумен, комплексна оценка много добра. Резултат: 10 гласували, 10 за ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 3 от ЗСВ, периодично атестиране на Лилия Петрова Стъпова следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Шумен ПРИЕМА, на основание чл. 206 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането МНОГО ДОБРА" на Лилия Петрова Стъпова следовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Шумен. дневния ред. СОТИР ЦАЦАРОВ: Това беше т. 16, последна точка от Закривам заседанието.

37 37 Закриване на заседанието ч. Стенограф: Лидия Здравкова (Изготвен на г.) ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: СОТИР ЦАЦАРОВ

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 26.09.2018 г. ДР. Дневен ред. *т. 16 отпада, т. к. дублира т. 11(техническа грешка) 1. Административен ръководител районен прокурор на Районна

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 05.10.2016 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 27-33 Васил Петров Гласували: 9 9 0 1. Административен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 21.02.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 29-36. 1. Административен ръководител районен прокурор

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 15.11.2017 г. ДР. Дневен ред *точки 4 и 16 - оттеглени от вносителите Гласували: 8 8 0 1. Проект на решение по заповед на административния ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 03.10.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 19 и 20. Гласували: 10 10 0 1. Административен ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 13.03.2019 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 27. *точка 3 - оттеглена Георги Кузманов Гласували: 11

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 26.10.2016 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 34 и 35 1. Административен ръководител районен прокурор

Подробно

1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 13 ОТ ИЗВЪНРЕДНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 23 МАРТ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛС

1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 13 ОТ ИЗВЪНРЕДНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 23 МАРТ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛС 1 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 13 ОТ ИЗВЪНРЕДНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 23 МАРТ 2017 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров Главен прокурор на Република България

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДТ. Допълнителна точка Незабравка Стоева Румен Георг

ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДТ. Допълнителна точка Незабравка Стоева Румен Георг ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 06.07.2016 г. ДТ. Допълнителна точка ДР. Дневен ред Резултати от избор Гласували: 9 9 0 Гласували: 9 9 0 1. Административен ръководител районен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 21.05.2019 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 33 и 34. *точка 3 отложена от вносителя Гласували: 10 10

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 07.11.2017 г. ДТ. Постъпило предложение за включване на допълнителна точка 12 в дневния ред. Гласували: 13 13 0 1. Определение по дисциплинарно дело

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 22.02.2017 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 23 и 24 Резултати от избор 1. Административен ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 18.10.2016 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 28 Мария Кузманова Гласували: 11 9 2 Резултати от избор 1.

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДР. Дневен ред Галя Георгиева Калин Калпакчиев Светла П

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДР. Дневен ред Галя Георгиева Калин Калпакчиев Светла П ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 20.04.2016 г. ДР. Дневен ред Гласували: 11 11 0 1. Проект на решение по заявлението за отвод от резервен член на конкурсна комисия, във връзка с

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 28.05.2019 г. ДТ. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 18-21 в дневния ред. 1. Обобщен отчет за дейността на КДДВИВСС към Съдийската

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 19.06.2019 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 19. Резултати от избор 1-1. Проект на решение относно

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 28.03.2018 г. 1. Административен ръководител районен прокурор на Районна прокуратура Девин. Кандидат: Мария Василева Дамянова прокурор в Районна

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ДО

ДО Д Н Е В Е Н ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 22.11.2016 г. ДР. Дневен ред Гласували: 13 13 0 1. Административен ръководител председател на Районен съд Мадан. Кандидат: - Димитър Иванов Стратиев

Подробно

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2CACF20414C4C2E2E786C7378>

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2CACF20414C4C2E2E786C7378> РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ на кандидатите в конкурса за повишаване и заемане на 3 (три) свободни длъжности прокурор във Върховна касационна прокуратура Образец 33 към чл. 4, ал. 2 3 5 6 7 8 9 0 4 46 Янка Стоянова

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. ДР. Дневен ред Георги Колев Галя Георгиева Милка Итова Юлия Ковачева Светла Петк

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. ДР. Дневен ред Георги Колев Галя Георгиева Милка Итова Юлия Ковачева Светла Петк ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 12.05.2016 г. ДР. Дневен ред Георги Колев Гласували: 14 8 6 Резултати от избор 1. Административен ръководител председател на Окръжен съд гр. Велико

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 26.02.2019 г. Резултати от избор 1. Административен ръководител председател на Административен съд Варна. Кандидати: Евгения Иванова Баева съдия

Подробно

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2C0CF20414C4C2E786C7378>

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2C0CF20414C4C2E786C7378> РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ на кандидатите в конкурса за повишаване и заемане на 5 (пет) свободни длъжности прокурор във Върховна административна прокуратура Образец 33 към чл. 4, ал. 2 3 5 6 7 8 9 0 5 79 Албена

Подробно

Microsoft Word - dnr doc

Microsoft Word - dnr doc Д Н Е В Е Н ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА

Подробно

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 23 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 18 ЮЛИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 23 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 18 ЮЛИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Ца ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 23 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 18 ЮЛИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров Главен прокурор на Република България (На заседанието

Подробно

ОТЧЕТ НА КОМИСИЯТА ПО ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА ОТНОСНО ОБРАЗУВАНИТЕ ДИСЦПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ МАГИСТРАТИ И НАЛОЖЕНИТЕ ДИЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ П

ОТЧЕТ НА КОМИСИЯТА ПО ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА ОТНОСНО ОБРАЗУВАНИТЕ ДИСЦПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ МАГИСТРАТИ И НАЛОЖЕНИТЕ ДИЦИПЛИНАРНИ НАКАЗАНИЯ П ОТЧЕТ НА КОМИСИЯ ДИСЦИПЛИНАРНА ДЕЙНОСТ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ИНСПЕКТОРАТА КЪМ ВСС КЪМ ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВСС ОТНОСНО ОБРАЗУВАНИТЕ ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ И НАЛОЖЕНИТЕ

Подробно

Microsoft Word - dnr doc

Microsoft Word - dnr doc ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ДО

ДО Д Н Е В Е Н ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА

Подробно

Microsoft Word - Res-KS

Microsoft Word - Res-KS ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 28.03.2017 г. ДТ. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 21-23 в дневния ред Резултати от избор 1. Административен ръководител

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 21.11.2018 г. ДР. Дневен ред 2. Административен ръководител районен прокурор на Районна прокуратура Ихтиман. Кандидат: Десислава Иванова Стоименова

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 22.01.2019 г. ДТ. Постъпило предложение за включване на допълнителна точка 38 в дневния ред. 1. Изслушване на административния ръководител на Окръжен

Подробно

Microsoft Word - Res-KS

Microsoft Word - Res-KS ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 11.04.2017 г. ДР. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 23-27 в дневния ред Гласували: 12 10 2 1. Административен ръководител

Подробно

(Microsoft Word - \302\340\353\345\360\350 \312\317\ doc)

(Microsoft Word - \302\340\353\345\360\350 \312\317\ doc) ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 06.11.2018 г. ДР. Дневен ред и постъпило предложение за включване на допълнителна точка 39. Резултати от избор Гласували: 9 9 0 1. Административен

Подробно

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 29 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 07 НОЕМВРИ 2018 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евге

ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 29 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 07 НОЕМВРИ 2018 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евге ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 29 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 07 НОЕМВРИ 2018 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евгени Диков член на Прокурорската колегия на Висшия съдебен

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 19.07.2017 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 20 24. *точки 23 и 24 да се разгледат след точка 3 Елка

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ Г-Н КАМЕН ИВАНОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-Н КАМЕН СИТНИЛСКИ Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 19.02.2019 г. ДТ. Постъпили предложения за включване на допълнителни точки 30-32 в дневния ред. Гласували: 11 4 7 ДТ. Постъпило предложение за включване

Подробно

КРАТЪК ПРОТОКОЛ № 16

КРАТЪК ПРОТОКОЛ № 16 ПЪЛЕН СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 16 ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО НА 5 ЮНИ 2019 г. ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Сотир Цацаров главен прокурор на Република България ОТСЪСТВА:

Подробно

ДО

ДО ДО Г-ЖА МИЛКА ИТОВА Г-ЖА СВЕТЛА ПЕТКОВА Г-ЖА МАГДАЛЕНА ЛАЗАРОВА Г-Н КАМЕН ИВАНОВ Г-ЖА ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА Г-Н РУМЕН БОЕВ Г-ЖА ДАНИЕЛА КОСТОВА Г-ЖА ЕЛКА АТАНАСОВА Г-Н ЯСЕН ТОДОРОВ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ

ЗАСЕДАНИЕ ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 14.02.2017 г. ДР. Дневен ред и постъпили предложения за включване на допълнителни точки 21 и 22 Резултати от избор Гласували: 9 9 0 1. Административен

Подробно