ПРИБОР ЗА ПИШУВАЊЕ ПРИБОР ЗА ИШУВАЊЕ

Размер: px
Започни от страница:

Download "ПРИБОР ЗА ПИШУВАЊЕ ПРИБОР ЗА ИШУВАЊЕ"
  • Sava Manev
  • преди 3 години
  • Прегледи:

Препис

1

2 ПРИБОР ЗА ПИШУВАЊЕ ПРИБОР ЗА ИШУВАЊЕ

3 пенкало 17047Ц СО СИЈАЛИЦА ПЕНКАЛО 17011А Шифра: 1541 Шифра: 1435 ПЕНКАЛО 7378А ПЕНКАЛО 8015 Шифра: 2469 Шифра: 2173 ПЕНКАЛО 17003Б ПЕНКАЛО 17003Д Шифра: 1030 Шифра:

4 ПЕНКАЛО 17070Б пенкало 8501Б Шифра: 1574 Шифра: 1329 пенкало 8501Д ПЕНКАЛО 2113 Шифра: 1660 Шифра: 2546 ПЕНКАЛО 2016 Шифра: 2522 пенкало 17071Б Шифра:

5 ПЕНКАЛО ПЕНКАЛО 1010С Шифра: 2758 Шифра: 2261 ПЕНКАЛО 7295 Шифра: 2062 ПЕНКАЛО 8405Б Шифра: 0408 ПЕНКАЛО 8412Б Шифра: 0758 ПЕНКАЛО 8412Д Шифра:

6 ПЕНКАЛО 7397 ПЕНКАЛО 2001 Шифра: 1934 Шифра: 2538 ПЕНКАЛО 7397с Шифра: 2670 Хемиско пенкало 2530 Шифра: 2669 Хемиско пенкало 3001 Шифра: /2 Хемиско пенкало WZ2001 Шифра:

7 Хемиско пенкало WZ2036B Хемиско пенкало BP6089 Шифра: 2743 Шифра: 2000 Хемиско пенкало 6617B Шифра: 2661 Хемиско пенкало 6617D Шифра: 2661 Хемиско пенкало 6620 Шифра: 2662 Хемиско пенкало BP7679 Шифра:

8 Хемиско пенкало CHALK Хемиско пенкало CHALK CLIP Шифра: /1 0668/2 0668/3 0668/4 0668/5 Шифра: /1 0816/2 0816/3 Хемиско пенкало BP6009 Хемиско пенкало BINGO Шифра: 2753 Шифра: /1 1001/2 1001/3 1001/4 1001/5 Хемиско пенкало 7385 Хемиско пенкало 505 Шифра: 2659 Шифра:

9 МЕТАЛНИ ПЕНКАЛА

10 пенкало 3628 ПЕНКАЛО 8202Б Шифра: 0194 Шифра: 0311 ПЕНКАЛО 8706Л Хемиско пенкало FM6034 Шифра: 0872 Шифра: /1 0000/2 Хемиско пенкало AL5558 Хемиско пенкало AL5555 Шифра: /1 0000/2 0000/3 0000/4 Шифра: /1 0000/2 9

11 Хемиско пенкало Хемиско пенкало Шифра: 2229 Шифра: 2229 Хемиско пенкало Хемиско пенкало 6009B Шифра: 1580 Шифра: 2725 Хемиско пенкало 8002 Хемиско пенкало 9027 Шифра: 1490 Шифра:

12 Хемиско пенкало AL9028-OGGI Хемиско пенкало SH9031B Шифра: 2813 Шифра: 1202 Хемиско пенкало AL8565 Хемиско пенкало Шифра: 0000 Шифра: 2723 Хемиско пенкало 9030 Хемиско пенкало SH9026 Шифра: 2710 Шифра:

13 Хемиско пенкало 6005 Хемиско пенкало 9014 Шифра: 2736 Шифра: 2717 Хемиско пенкало 6004B Ролер пенкало 6004R Шифра: 2747 Шифра: 2740 Ролер пенкало 9031 Ролер пенкало R Шифра: 1892 Шифра:

14 Ролер пенкало 6009R Ролер пенкало 6005R Шифра: 2724 Шифра: 2729 Ролер пенкало SH9026R Ролер пенкало R Шифра: 0865 Шифра: 0865 Налив перо 9004G Налив перо 6004F Шифра: 0422 Шифра:

15 Налив перо 6007F Пенкало со држач на маса 8718 Шифра: 0885 Шифра: 2797 Пенкало со држач на маса LAMA Шифра: 2671 Пенкало со држач на маса DESK Шифра: 2580 Пенкало со држач на маса 8298A Шифра: 0398 Пенкало со држач на маса 8544 Шифра:

16 Технички молив OGGI Сет пенкало и пенкало DEKART Шифра: 1758 Шифра: 1857 Сет технички молив и пенкало MONE Шифра: 0975 Кутија за пенкало Pen Box ПВЦ Шифра: 2712 Кутија за пенкала Шифра: 0803 Кутија за пенкала Шифра:

17 Кутија за пенкалa Кутија за пенкалa Шифра: 0804 Шифра: 0804 Кутија за пенкало K303 Шифра:

18 ЗАПАЛКИ АПАЛКИ

19 Запалка GALAXY Запалкa BRIO Шифра: 2070 Шифра: 2759 Запалкa U-59 МЕТАЛНА Запалкa HAVANA LADY 700 Шифра: 1960 Шифра: 2542 ЗАПАЛКА u-507 со led светло ЗАПАЛКА u-117 Шифра: 2470 Шифра:

20 Запалка U-801 Шифра: 0179

21 ПРИВЕЗОЦИ РИВЕЗОЦИ

22 Привезок за клучеви Привезок за клучеви Шифра: 2348 Шифра: 2354 Привезок за клучеви Привезок со LED светилка Шифра: 2325 Шифра: 2152 Дополнителни бои црна црвена Привезок за клучеви Привезок со макара и држач за беџ Шифра: 2349 Шифра:

23 КОМПЈУТЕРСКА ГАЛАНТЕРИЈА КОМПЈУТЕРСКА ЛАНТЕРИЈА

24 USB меморија M101 USB меморија L306 8GB Шифра: Бела и Црна 8GB Шифра: Бела 16GB Шифра: Бела 32GB Шифра: 1177 USB меморија М103 8GB USB меморија C-617 8GB Шифра: 1859 Шифра: 2018 USB меморија U-79 8GB USB меморија P263 8GB Шифра: 2494 Шифра:

25 USB КАРТИЦА 8GB Полнач Power Bank PBM-002 Шифра: 1809 Шифра: mah Полнач Power Bank PBM-005 Полнач Power Bank PBM-014 Шифра: 2390 Шифра: mah 2200 mah Слушалки за смартфон BUTTON Шифра: 0967 Метален BLUETOOTH ЗВУЧНИК BLAST Шифра: 2548 Li-Ion battery 3W 24

26 ЧАШИ АШИ

27 Керамичка чаша MAGIC MUG Керамичка чаша BLANKO Шифра: 2766 Шифра: ml 325 ml * опција за сублимација * опција за сублимација ПОРЦЕЛАНСКА чаша JOLLY Порцеланска чаша LILLY BIANCO Шифра: 1040 Шифра: ml 300 ml Порцеланска чаша LILLY Шифра: 1032 Порцеланска чаша MOKA Шифра: ml 275 ml 26

28 ПРОИЗВОДИ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ ПРОИЗВОДИ ЗА РГАНИЗИРАЊЕ

29 Папка А4 формат OFFIHOLD Етуи за картички Deli 7627 Шифра: 2603 Шифра: 2555 Дополнителни бои портокалова розева Организер за картички S500P Организер за картички S810P Шифра: 0874 Шифра: 2004 Албум за 288 картички 5788 Албум за картички DELI E5783 Шифра: 2089 Шифра:

30 Албум за картички DELI E5777 Албум за 72 картички 5781 Шифра: 1353 Шифра: 0500 Кутија за картички S-818 Кутија за картички Deli 7623 Шифра: 0873 Шифра: 0064 Кутија за картички Deli 7624 Шифра: 0062 Кутија за картички Deli 7621 Шифра:

31 Сет за на биро ПВЦ 2031 Сет за на биро ПВЦ 2041 Шифра: 0418 Шифра: 2187 Сет за на биро ПВЦ 2032 Сет за на биро ПВЦ 2042 Шифра: 0419 Шифра: 0487 Сет за на биро ПВЦ 2043 Самолепливи ливчиња MAGIC Шифра: 1258 Шифра:

32 Папка 5556 DELI со 12 прегради Клипборд А4 Eco 9226 Шифра: 0448 Шифра: 2624 Новогодишни честитки во плик Шифра:

33 ЧАСОВНИЦИ, СВЕТЛА И ОПРЕМА ЧАСОВНИЦИ, СВЕТЛА И ПРЕМА

34 Ѕиден часовник MELODY Часовник за на биро 4026 Шифра: 2818 Шифра: 2417 ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК H118 Анти-стрес фигура апче Шифра: 0791 Шифра: 2211 Пластичен отворач за шише Пластичен отворач за шише Шифра: 1779 Шифра:

35 Батериска светилка FELIX LED светилка со магнет Шифра: 0546 Шифра: 0772 ЛЕД ЛАМПА - ТЕНТ ПОМОШНО СВЕТЛО HERTZ Шифра: 0769 Шифра: 2071 Памучно јастуче LEGERO ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛФОН Шифра: 1601 Шифра:

36 Гребалка за мраз BREAKER Гребалка за мраз NORWAY Шифра: /1 0342/2 Шифра: 0340 Метро METRIX Метро METRICO 3m 3m Шифра: 2491 Шифра: /1 2338/2 2338/3 35

37 ТАШНИ ШНИ

38 Семинарска ташна 902 Семинарска ташна 646 Шифра: 1599 Шифра: 1604 Семинарска ташна SASHA Семинарска ташна STATUS Шифра: 2489 Шифра: 1535 Ташна EDISON 460 Ташна EDISON 461 Шифра: 2719 Шифра:

39 Ташна EDISON 464 Ташна EDISON 465 Шифра: 2668 Шифра: 2749 Ташна А6066 Ташна EDISON 466 Шифра: 0308 Шифра: 1784 Семинарска ташна А06046 Шифра: 2375 Семинарска ташна А06035 Шифра:

40 Семинарска ташна А06051 Семинарска ташна А06041 Шифра: 1649 Шифра: 1489 Ранец HIP HOP РАНЕЦ МАЛ 612GR Шифра: 0941 Шифра: 1047 РАНЕЦ МАЛ 712PM РАНЕЦ МАЛ РОЗЕВ Шифра: 1047 Шифра:

41 РАНЕЦ МАЛ 512М Куфер EDISON 1076 Шифра: 2639 Шифра: 2707 Ташна PULSE CITY ESCAPE X20531 Шифра: 1270 Ташна PULSE CITY MOON Шифра:

42 ТЕФТЕРИ ЕФТЕРИ

43 Тефтер B5 5th AVENUE Шифра: /1 2862/2 2862/3 Тефтер B5 BUSINESS Шифра: /1 2217/2 Тефтер B5 HELSINKI Шифра: /1 2452/2 2452/3 2452/4 2452/5 Тефтер B5 ONTARIO Шифра: /1 2496/2 2496/3 Тефтер B5 LONDON DIARY Шифра: 1319 Тефтер B5 PINO MAXI Шифра:

44 Тефтер B5 MONDO MAXI Тефтер B5 TOTO MAXI Шифра: 0920 Шифра: 1201 Тефтер A5 TOTO Тефтер A5 PINO Шифра: 1215/1 1215/2 1215/3 1215/4 1215/5 1215/6 1215/7 1215/8 Шифра: 1186/1 1186/2 1186/3 1186/4 1186/5 1186/6 1186/7 Тефтер А6 TOTO MINI Тефтер B со пенкало Шифра: 2313 Шифра:

45 Тефтер b Тефтер A5 со спирала Шифра: 2201 Шифра: 0836 Тефтер A4 со спирала Шифра:

46 ХАРТИЕНИ КЕСИ ХАРТИЕНИ ЕСИ

47 Хартиени кеси (260х360х130 mm) Хартиена кеса за вино Шифра: 2509 Шифра: 2504 Хартиена кеса XXL (500X380X180 mm) Хартиена кеса голема (254х127х330 mm) Шифра: 0405 Шифра: 1454 Хартиена кеса мала (210x110x270 mm) Шифра:

48 ТЕКСТИЛ ЕКСТИЛ

49 Дуксер со патент и капа WINNER Елек со патент BEST Големина: S/M/L/XL Шифра: 1370 Шифра: 2583 Големина: S/M/L/XL ДУКСЕР POLARIS AND POLARIS LADY Шифра: 0616 Јакна ветровка RESULT Големина: S/M/L/XL Шифра:

50 ЧАДОРИ АДОРИ

51 Чадор со дрвена рачка Шифра: сегменти свиткана дрвена рачка дрвен врв материјал: полиестер димензија: 103х89.5 cm. о Достапни бои црна сина црвена бела жолта сива Склоплив чадор SUPER MINI Шифра: сегменти пластична рачка метален механизам за отварање материјал: полиестер димензија: 98х55.5 (23) cm. о Достапни бои црна сина црвена бела Склоплив чадор со автоматско отварање Шифра: сегменти пластична рачка автоматски метален механизам за отварање и затварање материјал: сирова свила димензија: 97.2х55.5 (28) cm. о Достапни бои црна сина црвена сива 50

52 Чадор автоматски panamera Шифра: сегменти гумирана пвц рачка фиберглас основа метален механизам за отварање материјал: сирова свила димензија: 120х97.5 cm. о Чадор елегантен GOLFER Шифра: сегменти гумирана пвц рачка фиберглас основа метален механизам за отварање материјал: сирова свила димензија: 135х102 cm. о Чадор CAMPOS PLUS Шифра: /1 1153/2 1153/3 1153/4 1153/5 6 сегменти пластична рачка метален механизам за отварање материјал: сирова свила димензија: 98х56.5 (24) cm. о 51

53 РОМОТИВНИ И РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ РОМОТИВНИ И РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ РОМОТИВНИ И РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ

54

Еко

Еко Еко 8 Recytouch Химикалка със стилус, 50 бр./оп. ø 10x135 mm рециклиран картон, ABS 60х7 mm 29.50 лв./50 бр. 0.59 лв./бр.* 1005120187 1005120189 1005120188 1005120190 Cartoon Химикалка, 50 бр./оп. ø 10x140

Подробно

Техника

Техника Техника ФЛАШ ПАМЕТИ Iron Hook 16GB Пластмасова USB флаш памет 16GB COB-USB 57x12x4.5 mm 25x10 mm Цветна мини USB памет, която може да закачите навсякъде. Удароустойчива, водоустойчива и прахоустойчива,

Подробно

Календар-бележник 15 х 21 см Еко термо кожа (Италия), с дунапрен; подходяща за сито и топъл печат, контрастни шевове, шит и лепен 3 цвята (син, бордо

Календар-бележник 15 х 21 см Еко термо кожа (Италия), с дунапрен; подходяща за сито и топъл печат, контрастни шевове, шит и лепен 3 цвята (син, бордо Календар-бележник 15 х 21 см Еко термо кожа (Италия), с дунапрен; подходяща за сито и топъл печат, контрастни шевове, шит и лепен 3 цвята (син, бордо и черен) хартия (тяло) - 80 гр/кв.м; офсет лукс титулни

Подробно

Развлечение

Развлечение Развлечение КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ 6015140078 93076 Цвят - прозрачен 31x73x5 mm Пластмаса 20х40 mm 0.99 лв. 6015140079 93063 Цвят - прозрачен ø40x5 mm Пластмаса ø20 mm 76 0.99 лв. 6015140080 93062 Цвят - прозрачен

Подробно

ALEXANDER-GIFTS.xls

ALEXANDER-GIFTS.xls ALEXANDER - GIFTS COLLECTION - 2015-2016 ЦЕНИ ЦЕНИ SKY-R GROUP LTD РАЗМЕРИ ЛЕВА ЛЕВА NO: 1 СТР. www.sky-r.com tel: 02-954-96-44, 02-494 01 90 БЕЗ ДДС С ДДС 30.9.2015 БЕЛЕЖНИЦИ И ОРГАНАЙЗЕРИ N-022 1 ЛУКСОЗЕН

Подробно

Development of an active-matrix biosensor array

Development of an active-matrix biosensor array file:///c:/documents%20and%20settings/administrator/my%20documents/publications/ecs%202005%20bio/bio-ecs2005%20for%20posting3/slide01.jpg file:///c:/documents%20and%20settings/administrator/my%20documents/...lications/ecs%202005%20bio/bio-ecs2005%20for%20posting3/slide01.jpg

Подробно

ALEXANDER - GIFTS COLLECTION ЦЕНИ % Т.О. ЦЕНИ МАКСОФТ ЕООД РАЗМЕРИ ЛЕВА 0.00 ЛЕВА NO: 1 СТР. тел ,

ALEXANDER - GIFTS COLLECTION ЦЕНИ % Т.О. ЦЕНИ МАКСОФТ ЕООД РАЗМЕРИ ЛЕВА 0.00 ЛЕВА NO: 1 СТР.   тел , ALEXANDER - GIFTS COLLECTION - 2015-2016 ЦЕНИ % Т.О. ЦЕНИ МАКСОФТ ЕООД РАЗМЕРИ ЛЕВА 0.00 ЛЕВА NO: 1 СТР. www.maksoft.bg тел.02-846-46-46, 0888-846-006 БЕЗ ДДС БЕЗ ДДС С ДДС 30.09.2015 г. БЕЛЕЖНИЦИ И ОРГАНАЙЗЕРИ

Подробно

-20% ЗА СПАЛНО БЕЛЬО ШИРИНА 280 см ИЗБОР НА ЦВЯТ 55% ПАМУК/45% ПОЛИЕСТЕР ПЛАТ ПЛЪТЕН ( /21/39-40) стара цена 27, СПЕСТЕТЕ 28% цена з

-20% ЗА СПАЛНО БЕЛЬО ШИРИНА 280 см ИЗБОР НА ЦВЯТ 55% ПАМУК/45% ПОЛИЕСТЕР ПЛАТ ПЛЪТЕН ( /21/39-40) стара цена 27, СПЕСТЕТЕ 28% цена з - ЗА СПАЛНО БЕЛЬО ШИРИНА 280 см ИЗБОР НА ЦВЯТ 55% ПАМУК/45% ПОЛИЕСТЕР ПЛАТ ПЛЪТЕН (70159010001/21/39-40) стара цена 27,90 19 99 цена за линеен метър made in SPAIN ОКОМПЛЕКТОВАН 33% 140/300 см стара цена

Подробно

Календари и календарбележници

Календари и календарбележници Календари и календарбележници ТЕФТЕРИ 93487 Тефтер с ластик А5 140x210 mm изкуствена кожа, хартия 80х150 mm 80 бели листа 1570180018 1570180019 1570180035 4.99 лв. 1570180003 Author Тефтер с ластик А5

Подробно

-22% Миа Домашен дух За всички кухни ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ОТ 80 МОДУЛА ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ -23% ЗА КУХНЯ Тренд ИЗБОР ОТ 24 ЦВЯТА

-22% Миа Домашен дух За всички кухни ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ОТ 80 МОДУЛА ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ -23% ЗА КУХНЯ Тренд ИЗБОР ОТ 24 ЦВЯТА Миа Домашен дух За всички кухни ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ОТ 80 МОДУЛА ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ ЗА КУХНЯ Тренд ИЗБОР ОТ 24 ЦВЯТА МДФ/ПДЧ вместо 69,90 44 90-35% СТЪКЛЕН КАПАК вместо 39,90 29

Подробно

Онлайн магазин за шапки, спортни стоки, дрехи и електроника Каталогът е генериран на юни 15, 2019 Page 1 of 34 Дамски шапки Шапка с козирка

Онлайн магазин за шапки, спортни стоки, дрехи и електроника Каталогът е генериран на юни 15, 2019 Page 1 of 34 Дамски шапки Шапка с козирка Page 1 of 34 Дамски шапки Шапка с козирка - 360-3 - 01 Шапка с козирка - 360-3 - 02 Шапка с козирка - 360-3 - 03 Шапка с козирка - 360-3 - 04 Шапка с козирка - 360-3 - 05 Шапка с козирка - 368-01 Шапка

Подробно

HPRECV3BK_Notice.indd

HPRECV3BK_Notice.indd BLUETOOTH ТОНКОЛОНА Инструкции за употреба AUX DC 5V SD MIC LED Характеристики на продукта 1. Bluetooth безжична технология 2. AUX вход за слушалки 3. FM радио 4. Поддържа карта памет( MP3 аудио формати

Подробно

20% отстъпка за Спално бельо 280 см ширина 55% Памук/45% Полиестер избор на цвят 27,90 ПЛАТ ПЛЪТЕН 28% СПЕСТЕТЕ made in SPAIN Плат плътен 280 см

20% отстъпка за Спално бельо 280 см ширина 55% Памук/45% Полиестер избор на цвят 27,90 ПЛАТ ПЛЪТЕН 28% СПЕСТЕТЕ made in SPAIN Плат плътен 280 см отстъпка за Спално бельо 280 см ширина 55% Памук/45% Полиестер избор на цвят 27,90 ПЛАТ ПЛЪТЕН 28% 19 99 made in SPAIN Плат плътен 280 см ширина, различни десени, цена за линеен метър (70159010001/21/39-40)

Подробно

untitled

untitled СЪДЪРЖАНИЕ 1002 5 6 7 8 9 10 15 11 12 13 14 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1002 СЪДЪРЖАНИЕ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 1002 СЪДЪРЖАНИЕ 55 56 57

Подробно

MBL-98 ltd КАТАЛОГ ФЕВРУАРИ 2018 БОНУСИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! тел.: 032/ факс: 032/

MBL-98 ltd КАТАЛОГ ФЕВРУАРИ 2018 БОНУСИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! тел.: 032/ факс: 032/ MBL-98 ltd КАТАЛОГ ФЕВРУАРИ 2018 БОНУСИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! тел.: 032/ 62-50-62 факс: 032/ 26-79-25 e-mail: mbm-98@mbm-bg.com www.mbl98.filibe.live Безплатна доставка при поръчка над 50 лв. /само

Подробно

-18% Трапезни маси и столове Миа Домашен дух вместо 449,- 349,- -22% Трапезен комплект маса Ø 80/73 см+ 4 стола бял бук, ABS, метал/стъкло (

-18% Трапезни маси и столове Миа Домашен дух вместо 449,- 349,- -22% Трапезен комплект маса Ø 80/73 см+ 4 стола бял бук, ABS, метал/стъкло ( -18% Трапезни маси и столове Миа Домашен дух вместо 449,- 349,- Трапезен комплект маса Ø 80/73 см+ 4 стола бял бук, ABS, метал/стъкло (10408020028) ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА -40% вместо 49,- 29,- Трапезен

Подробно

Фамилни календари подходящият коледен подарък Времето за избор на коледни и новогодишни подаръци дойде! Както всяка година, започваме да търсим практи

Фамилни календари подходящият коледен подарък Времето за избор на коледни и новогодишни подаръци дойде! Както всяка година, започваме да търсим практи Фамилни календари подходящият коледен подарък Времето за избор на коледни и новогодишни подаръци дойде! Както всяка година, започваме да търсим практични и в същото време оригинални подаръци. Подаръци,

Подробно

-20% За всички секции и TV шкафове Миа Домашен дух -24% Холна секция 300/41/200.9 см, Холна маса 120/75/43 см Контрабюфет с 3 врати и 3 чекмеджета 104

-20% За всички секции и TV шкафове Миа Домашен дух -24% Холна секция 300/41/200.9 см, Холна маса 120/75/43 см Контрабюфет с 3 врати и 3 чекмеджета 104 За всички секции и TV шкафове Миа Домашен дух -24% Холна секция 300/41/200.9 см, Холна маса 120/75/43 см Контрабюфет с 3 врати и 3 чекмеджета 104,6/35/83 см пдч, тъмен дъб/ черен дъб (67508030002/110059/110060)

Подробно

-22% ЗА ВСИЧКИ ПРИБОРИ И СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ХРАНЕНЕ СПЕСТЕТЕ 50% НЕРЪЖДАЕМА CROMARGAN СТОМАНА 18/10 стара цена 299,- 149,- КАПСУЛОВАНИ TRANSTHERM ДЪН

-22% ЗА ВСИЧКИ ПРИБОРИ И СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ХРАНЕНЕ СПЕСТЕТЕ 50% НЕРЪЖДАЕМА CROMARGAN СТОМАНА 18/10 стара цена 299,- 149,- КАПСУЛОВАНИ TRANSTHERM ДЪН -22% ПРИБОРИ И СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ХРАНЕНЕ 50% НЕРЪЖДАЕМА CROMARGAN СТОМАНА 18/10 стара цена 299,- 149,- КАПСУЛОВАНИ TRANSTHERM ДЪНА СЕТ ТЕНДЖЕРИ 8 части: тенджера с диаметър 16 см, тенджера с диаметър

Подробно

СПЕЦИАЛНO ПРЕДЛОЖЕНИЕ! МАРКОВИ ОТСТЪПКИ В aiko! -40% ДО О РОМЕН ИЗБОР, СЕН АЦИОННИ ЦЕНИ!

СПЕЦИАЛНO ПРЕДЛОЖЕНИЕ! МАРКОВИ ОТСТЪПКИ В aiko! -40% ДО О РОМЕН ИЗБОР, СЕН АЦИОННИ ЦЕНИ! СПЕЦИАЛНO ПРЕДЛОЖЕНИЕ! МАРКОВИ ОТСТЪПКИ В aiko! - ДО О РОМЕН ИЗБОР, СЕН АЦИОННИ ЦЕНИ! стара цена 16,99 9 41% ЧАША ЗА ЧАЙ С ЧИНИЙКА 240 мл/16 cm (92568030017) 8 ЧАША 9x11x10 cm (92568030016) 39 СПЕСТЕТЕ

Подробно

66 РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ В каталозите на водещите европейски производители, с които работим, ще намерите разнообразни по вид, предназнач

66 РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ В каталозите на водещите европейски производители, с които работим, ще намерите разнообразни по вид, предназнач 66 РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ В каталозите на водещите европейски производители, с които работим, ще намерите разнообразни по вид, предназначение и цена сувенири. Те са разделени основно в следните

Подробно

-22% ЗА ВСИЧКИ ПРИБОРИ И СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ХРАНЕНЕ -25% НА СЕРИЯ ЗА ХРАНЕНЕ БОЛЕРО ЧИНИЯ ПЛИТКА стара цена ,99 21 см 350 мл 250 мл 190 мл 380

-22% ЗА ВСИЧКИ ПРИБОРИ И СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ХРАНЕНЕ -25% НА СЕРИЯ ЗА ХРАНЕНЕ БОЛЕРО ЧИНИЯ ПЛИТКА стара цена ,99 21 см 350 мл 250 мл 190 мл 380 -22% ЗА ВСИЧКИ ПРИБОРИ И СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ХРАНЕНЕ - НА СЕРИЯ ЗА ХРАНЕНЕ БОЛЕРО 5 19 6, 21 см 350 мл 250 мл 190 мл 380 мл 3 ЧАША ЗА БЕЗАЛКОХОЛНО 4,49 ЧИНИЯ ДЪЛБОКА 7, 5 22,5 см СОСИЕРА 14, 11,19 КАНИЧКА

Подробно

НОВИ 1901

НОВИ 1901 МАРКЕР ПЕРМАНЕНТЕН - БЯЛ Мастило - не токсично, без ксилен, водоустойчиво, бързо съхнещо Касета "cap-off ", която позволява да оставите маркера без капачка за няколко дни Кръгли върхове с дебелина около

Подробно

-25% За всички гардероби и гардеробни системи 3-крил 329,- 236,- Ъглов 499,- 359,- 2-крил 269,- 193,- ИЗБОР ОТ 8 МОДУЛА НА СКЛАД ИЗБОР ОТ ЦВЕТОВЕ ПО П

-25% За всички гардероби и гардеробни системи 3-крил 329,- 236,- Ъглов 499,- 359,- 2-крил 269,- 193,- ИЗБОР ОТ 8 МОДУЛА НА СКЛАД ИЗБОР ОТ ЦВЕТОВЕ ПО П За всички гардероби и гардеробни системи 3-крил 329,- 236,- Ъглов 499,- 359,- 2-крил 269,- 193,- ИЗБОР ОТ 8 МОДУЛА НА СКЛАД ИЗБОР ОТ ЦВЕТОВЕ ПО ПОРЪЧКА Гардеробна система Кейс вместо 64,90 49 90 Килим

Подробно

УПЪТВАНЕ Facebook Телефон: Whatsapp: PowerLocus Истинските Безжични Bluetooth С

УПЪТВАНЕ Facebook   Телефон: Whatsapp: PowerLocus Истинските Безжични Bluetooth С УПЪТВАНЕ Facebook : @PowerLocus Email : powerdirect155@gmail.com Телефон:0885909483 Whatsapp: +31 633242189 PowerLocus Истинските Безжични Bluetooth Слушалки Как да включите PowerLocus? Моля, натиснете

Подробно

ВИЖТЕ ОЩЕ НА WWW. AIKO-BG.COM СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ РАЗМЕР СТ.ЦЕНА ПР.ЦЕНА 80/150 см 39,90 31,90 120/170 см 69,90 54,90 стара цена

ВИЖТЕ ОЩЕ НА WWW. AIKO-BG.COM СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ РАЗМЕР СТ.ЦЕНА ПР.ЦЕНА 80/150 см 39,90 31,90 120/170 см 69,90 54,90 стара цена ВИЖТЕ ОЩЕ НА WWW. AIKO-BG.COM СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ РАЗМЕР СТ.ЦЕНА ПР.ЦЕНА 80/150 см 39,90 31,90 120/170 см 69,90 54,90 стара цена 69,90 54 90 21% КИЛИМ 120/170 см (84166010073/6) ИЗТРИВАЛКА

Подробно

Лукс

Лукс Лукс Poly Ball XB Химикалка. Покритие на тялото, предотвратяващо изплъзване. Мастило document proof. Пълнител XB с голям капацитет и син цвят на мастилото. Практичен метален клипс. 1005120044 133х17х13

Подробно

Faber_BG_04.ai

Faber_BG_04.ai www.faber.bg www.faber.bg БОТЕВГРАД Централен офис бул. Цар Освободител 8 тел.: 07/68, 07/97 000 факс: 07/68 office@leksgroup.com София бул. Ботевградско шосе, бл. 49 тел.: 0/96 0, 96 факс: 0/4 9 office_sofia@leksgroup.com

Подробно

Katalog-BG-text 2019.cdr

Katalog-BG-text 2019.cdr ЕНЧО ЕНЧЕВ - ЕТЕ ПАРКОВО И ГРАДИНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ 9001:2015 ПРОЕКТИРА И ИЗРАБОТВА ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ ул. "Димитър Благоев" 25, 5130 Долна Оряховица 06173 2272 088 227 7414 / 088 227 9759 sales@etebg.net

Подробно

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС София 1415, ул. Околовръстен път 68 Tel: , Gsm: ,

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС София 1415, ул. Околовръстен път 68 Tel: , Gsm: , www.ldg-bg.com ЦЕНТРАЛЕН ОФИС София 1415, ул. Околовръстен път 68 Tel: +359 2 862 88 75, +359 2 862 78 71 Gsm: +359 884 204 284, e-mail: sales@ldg-bg.com ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation N O K I A 7. 1 Изпъкнете и разкажете своята история Nokia 7.1 ви предлага страхотна технология за обработка на изображения със своята двойна основна камера с ZEISS оптика, изкуствен интелект от последно

Подробно

-24% За всички детски стаи, офис столове и бюра -24% Детска стая Клиф -24% ВЪЗМОЖНОСТ ЗА LED ОСВЕТЛЕНИЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ОТ 12 МОДУЛА -24% Всяка по

-24% За всички детски стаи, офис столове и бюра -24% Детска стая Клиф -24% ВЪЗМОЖНОСТ ЗА LED ОСВЕТЛЕНИЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ОТ 12 МОДУЛА -24% Всяка по За всички детски стаи, офис столове и бюра Детска стая Клиф ВЪЗМОЖНОСТ ЗА LED ОСВЕТЛЕНИЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР ОТ 12 МОДУЛА Всяка покупка печели! ДЕТСКА СТАЯ КЛИФ пдч, дъб винтидж/бетон (67507020013-24)

Подробно

-18% За всички холни гарнитури Миа Домашен дух ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ЦВЯТ И ДВА РАЗМЕРА ФУНКЦИЯ СЪН 195/140 СМ вместо 49,- 35,- 2 Помощна маса 40/40/

-18% За всички холни гарнитури Миа Домашен дух ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ЦВЯТ И ДВА РАЗМЕРА ФУНКЦИЯ СЪН 195/140 СМ вместо 49,- 35,- 2 Помощна маса 40/40/ -18% За всички холни гарнитури Миа Домашен дух ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ЦВЯТ И ДВА РАЗМЕРА ФУНКЦИЯ СЪН 195/140 СМ вместо 49,- 35,- 2 Помощна маса 40/40/40 см вместо 39,- 29,- 2 Помощна маса 32/32/35 см РАКЛА

Подробно

-22% За всички легла, матраци и спално бельо Миа Домашен дух вместо 999,- 799,- Гардероб -20% ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПАСПАРТУ С ВКЛЮЧЕНИ 2 МАТРАКА И ТОП МАТРАК

-22% За всички легла, матраци и спално бельо Миа Домашен дух вместо 999,- 799,- Гардероб -20% ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПАСПАРТУ С ВКЛЮЧЕНИ 2 МАТРАКА И ТОП МАТРАК За всички легла, матраци и спално бельо Миа Домашен дух вместо 9 7 Гардероб ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПАСПАРТУ С ВКЛЮЧЕНИ 2 МАТРАКА И ТОП МАТРАК ДЪБ МАСИВ Тапицирано нощно шкафче 349,- 2 вместо 1859,- 12 Боксспринг

Подробно

Средства за презентация

Средства за презентация Средства за презентация Флипчарт 70х100 cm Магнитен флипчарт на колела 70х100 cm Блок за флипчарт Многофункционална система за закрепване. Размери 81х58,5 cm. Флипчарт без рамка с качествено меламиново

Подробно

20% отстъпка за всички Осветителни тела, Картини и Огледала 500,- 2299,- СПЕСТЕТЕ 1799,- ХОЛНА ГАРНИТУРА Ракла площ за сън 242/151 см Избор на цветове

20% отстъпка за всички Осветителни тела, Картини и Огледала 500,- 2299,- СПЕСТЕТЕ 1799,- ХОЛНА ГАРНИТУРА Ракла площ за сън 242/151 см Избор на цветове 20% отстъпка за всички Осветителни тела, Картини и Огледала 500,- 22 17 ХОЛНА ГАРНИТУРА 242/151 см Избор на цветове, по заявка на промоционална цена Холна гарнитура 294/206/90 см, функция за сън и ракла,

Подробно

ОФЕРТИТЕ СА ВАЛИДНИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА Валидност - от г. до г.

ОФЕРТИТЕ СА ВАЛИДНИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА Валидност - от г. до г. 0700 10 700 www.office1.bg ОФЕРТИТЕ СА ВАЛИДНИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА Валидност - от 01.07.2019 г. до 31.08.2019 г. преносими КАСи за ПАРИ цени от -20% Арт. номер 1065140020 1065140022 1065140026

Подробно

избор на цвят по поръчка 669,- ХОЛНА ГАРНИТУРА,--22% функция сън 125/210 см ракла ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА 2 табуретки ХОЛНА МАСА 125/70/45 см, ч

избор на цвят по поръчка 669,- ХОЛНА ГАРНИТУРА,--22% функция сън 125/210 см ракла ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА 2 табуретки ХОЛНА МАСА 125/70/45 см, ч избор на цвят по поръчка 669,- ХОЛНА ГАРНИТУРА,- функция сън 125/210 см ракла ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА 2 табуретки ХОЛНА МАСА 125/70/45 см, черно/бяло (81208030003) ДО стара цена 859,- 159,- ХОЛНА

Подробно

-20% За всички холни гарнитури, канапета и осветителни тела Миа Домашен дух РАКЛА Декоративна възглавница 11,90 ФУНКЦИЯ СЪН 136/204 см ДЪРВЕНИ КРАКА в

-20% За всички холни гарнитури, канапета и осветителни тела Миа Домашен дух РАКЛА Декоративна възглавница 11,90 ФУНКЦИЯ СЪН 136/204 см ДЪРВЕНИ КРАКА в За всички холни гарнитури, канапета и осветителни тела Миа Домашен дух Декоративна възглавница 11,90 ФУНКЦИЯ СЪН 136/204 см ДЪРВЕНИ КРАКА вместо 999,- 789,- Холна гарнитура вместо 299,- 233,- TV шкаф вместо

Подробно