Banner_Folder_Zubehör_BG screen.pdf

Размер: px
Започни от страница:

Download "Banner_Folder_Zubehör_BG screen.pdf"

Препис

1 Banner INSIDE: BMW, VW, AUDI, PORSCHE, MERCEDES, SEAT, SKODA, ASTON MARTIN, SUZUKI,... ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА АКУМУЛАТОРИ

2 ПРЕГЛЕД Поговорката гласи: Проверката е висша степен на доверие!. Принадлежностите Banner осигуряват професионална увереност относно състоянието на акумулаторите, улесняват тяхната поддръжка и ги зареждат. Или оказват помощ при стартиране. Нашата богата продуктова гама включва: зарядни устройства, помощни стартови устройства, тестови и измервателни уреди, както и артикули за сервизно обслужване на акумулатори. Цялата гама принадлежности на Banner е насочена към запазване на оптималната мощност и дългия експлоатационен живот на стартерните акумулатори. Тук е представен само част от асортимента. Пълната гама принадлежности е налична в общия каталог на Banner. ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА Предлагат се за всички типове акумулатори и за всички модели: Като се започне от професионалното зарядно устройство и се стигне до изгодния уред за начинаещи, всички зарядни устройства на Banner винаги осигуряват оптимално ниво на зареденост на всеки акумулатор. Предлагат се и оптимални системи за поддържане на заряда на акумулатори за автомобили и мотоциклети през зимния период. Подходящи за: ТЕСТОВИ И ИЗМЕРВАТЕЛНИ УРЕДИ Акумулаторът осигурява постоянно енергия, ако се поддържа в оптимално състояние. С тези уреди тествате нивото на зареждане, напрежението, състоянието на киселината и много други показатели. Така веднага разбирате дали и какви точно мерки са необходими за запазване на пълната мощност на акумулатора. Подходящи за: ПОМОЩНИ СТАРТОВИ УСТРОЙСТВА Banner Booster осигуряват мобилна мощ навсякъде и по всяко време. Преносимите помощни стартови устройства се привеждат бързо и лесно в готовност за работа. Лесно обслужване и максимална безопасност. Намират многостранно приложение в свободното време, например като енергиен източник за хладилни кутии, телевизори и други електроуреди. Подходящи за:

3 ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА Banner Banner Profilader Професионално зарядно устройство за сервизи Номинално напрежение от 12 до 120V, възможност за създаване на 3 различни криви. Масивна конструкция от стоманена ламарина с 4 стабилни колелца. Автоматична проверка/показание за грешки/защита срещу превключване на полюсите, LCD дисплей, показание за работното състояние, контрол на основното време за зареждане. Напрежение: 400V AC, номинално напрежение: 12/24/ 36/ 48/ 80/120V, зарядно напрежение: 2 144V, заряден ток: макс. 30A, крива на зареждане: Ia, IUa, IUoU, степен на защита: IP 21 Banner Accucharger Pro 35A Професионално зарядно устройство за сервизи Интелигентна система за зареждане на акумулатори със здрав алуминиев корпус. Лесна навигация с анимиран графичен дисплей. Напълно автоматично зареждане и потребителски режим за индивидуално настройване на параметрите на зареждане. Постоянно напрежение за диагностика и Flash режим. С включен режим Refresh 16V за силно разредени акумулатори и резервен режим на работа. Максимална електрическа и термична защита. Капацитет на акумулатора Ah, заряден ток до 35A, крива на зареждане IUoU / IU, IP44. Подходящо за акумулатори 6/12/24V. Banner Accucharger Pro 25A Професионално зарядно устройство Напълно автоматична система за зареждане на акумулатора със специален режим Refresh 16V за силно разредени акумулатори. Голям графичен дисплей за лесна работа и прегледни показания. Автоматично зареждане и буфериране на паралелни консуматори. Flash режимът захранва превозното средство по време на диагностика и актуализация на софтуера. С включена функция за резервен режим на работа и режим със захранващо устройство. Крива на зареждане IUoU / IU, IP44. Здрава конструкция с оптимално защитно оборудване. Подходящо за акумулатори 6/12/24V до 250 Ah. Идеално за сервизи и автомобили със специално предназначение. Banner Accucharger Pro 100A Професионално зарядно устройство 12V с Flash режим Изключително мощно зарядно устройство, което гарантира перфектно зареждане дори и на много големи акумулатори. Напълно автоматична или ръчна настройка на най-модерните програми за зареждане. Специалният Flash режим за актуализация на софтуера осигурява постоянно напрежение с ток до 100A. Голям LED дисплей с показания за ток и напрежение. Оптимално защитно оборудване, здрава алуминиева конструкция и максимално опростено боравене. Идеално за специализирани сервизи и сервизни центрове.

4 Banner Multicharger 4x5A Напълно автоматично четворно зарядно устройство за акумулатори 12V Модерна технология на зареждане, максимална безопасност и лесно обслужване. LED дисплей с индикация за статуса на зареждане за всеки извод. Идеално за дозареждане на акумулатори на склад в магазини или сервизи и за безопасно съхранение на заряда на няколко акумулатора за дълъг период от време. Заряден ток 5A на всеки извод, зарядно напрежение до 14,7V. Banner Accucharger 2A 6/12V Напълно автоматично зарядно устройство 6/12V Най-модерната управлявана от микропроцесор техника гарантира най-добро зареждане на акумулаторите, възможно най-висока безопасност и лесна работа. Индикация на зареждането на LED дисплея. Идеално за зареждане на акумулатори за мотоциклети/превозни средства и надеждно съхранение на заряда в продължение на много месеци. С включена монтажна кука и широка гама аксесоари. Заряден ток 2A, зарядно напрежение до 14,7V. Banner Accucharger 3A 12V Перфектно универсално зарядно устройство Напълно автоматично 8-степенно зареждане с автоматично съхраняване на заряда. LED текстов дисплей с ръководство и указания на английски, немски и френски. Лесно обслужване и максимална безопасност. С включена монтажна кука и широка гама аксесоари. Заряден ток 3A, зарядно напрежение до 14,7V. Banner Accucharger 6A 12V Recovery Универсално зарядно устройство Автоматично 8-степенно зареждане със съхраняване на заряда. Специална програма за възстановяване на силно разредени акумулатори. Анимиран LED текстов дисплей с ръководство и указания на английски, немски и френски. Най-модерна техника с максимална безопасност и много лесно използване. Широка гама принадлежности с включена монтажна кука и адаптор с пръстеновидни клеми. Заряден ток 6A, зарядно напрежение до 14,7V (Recovery Mode 15,8V).

5 Banner Accucharger 10A 12V Recovery С включен Recovery режим за възстановяване на силно разредени акумулатори Автоматично зарядно устройство 10A със специална програма за възстановяване на силно разредени акумулатори. Анимиран LED текстов дисплей на английски, немски и френски. Най-високи стандарти за безопасност и лесно боравене за перфектно зареждане. С включена монтажна кука и широка гама аксесоари. Заряден ток 10A, зарядно напрежение до 14,7V (Recovery Mode 15,8V). Banner Accucharger 10A 24V Идеално за микробуси, автобуси и камиони Напълно автоматично зарядно устройство 24V за перфектно зареждане на големи акумулатори. Модерна програма за зареждане, оптимално защитно оборудване и лесно боравене с анимирания LED текстов дисплей на английски, немски и френски. С включена монтажна кука и широка гама аксесоари. Заряден ток 10A, зарядно напрежение до 29,4V. ПРИНАДЛЕЖНОСТИ за Banner Accucharger Banner Battery Controller BBC Banner Battery Controller BBC Индикатор за нивото на зареждане с конектор за бързо зареждане Идеален за труднодостъпни акумулаторни системи 12V/24V или като удобно показание. Яркият многоцветен LED дисплей информира за нивото на зареждане на акумулатора и предупреждава, когато напрежението на акумулатора е ниско (червена LED светкавица). Впечатлява с най-модерната електроника, лесен монтаж и максимална безопасност чрез защитата срещу превключване на полюсите. Заряден порт, подходящ за всички устройства Accucharger 12V/24V. Стойка за стена за Accucharger 6A / 10A 12V за Accucharger 10A 24V Стойка за зарядни устройства Accucharger Здрава стойка за закрепване към стена, подемна платформа или в сервиза. Безопасно и функционално фиксиране на зарядното устройство и кабелите. Масивна пластмасова конструкция с включени крепежни материали. Подходяща за зарядни устройства Accucharger 6A/10A 12V или Accucharger 10A 24V.

6 ТЕСТЕРИ Banner Banner Battery Service Tool Идеален инструмент за смяна на акумулатори Конфигуриране на акумулатора на превозните средства със системи за управление на акумулаторите, интегрирана функция за намиране на продукти и идентифициране на подходящи резервни части. Прочитане и изтриване на стандартни и специфични за производителя кодове за грешки. Тест на акумулаторната и зарядната система в превозното средство. Интуитивно направляване в менюто чрез символи на дисплея. Смяната на акумулатора и обучението на новия акумулатор се правят за няколко минути. Интегриран адаптер за поддържане на бордната мрежа по време на смяната на акумулатора. Безплатна актуализация на софтуера в продължение на 12 месеца. Тестер за акумулатори Banner BBT Идеален инструмент за търговци на акумулатори Алгоритъм за измерване на акумулатори за мотоциклети, леки и товарни автомобили. Проверка на качеството за бързо измерване на няколко идентични акумулатора. Диапазон на тестване: CCA/EN/SAE/DIN Различава между нови/употребявани, конвенционални, AGM и гелови акумулатори 6V/12V. Заглавието на разпечатката може да се персонализира (напр. да се добави име на фирмата). Опция за актуализиране на софтуера, вграден принтер, меню на 24 езика. Тестер за акумулатори Banner BBT Професионален тестер с принтер Измерване на напрежението на отворена верига. Различава между нови/ употребявани, конвенционални, AGM и гелови акумулатори 12V. Диапазон на тестване: CCA/EN/SAE/DIN С включен системен тест: тества напрежението на стартерните и зарядните системи. Заглавието на разпечатката може да се персонализира (напр. да се добави име на фирмата). Меню на 19 езика. Banner BBT HD Тестер за тежки експлоатационни условия с принтер Идеален инструмент за измерване на акумулатори за мотоциклети, леки и товарни автомобили. Масивно изпълнение с 12V и 24V тест на системата за зареждане на акумулатора. Лесно обслужване, висока точност и възможност за бързо отпечатване на резултата от измерването. Обслужване на немски, английски, френски, италиански, чешки или руски. С включен софтуер за обработка на резултатите от измерванията на компютър.

7 Banner BBT Digital Battery Analyzer DBA Бърз тестер за акумулатори 12V Тества тока при студен старт (CCA) на A EN. Нивото на зареждане на акумулатора се показва незабавно от LED индикатора (зелен/жълт/червен). С включена тест на зарядната система на автомобила, голям дисплей, защита срещу превключване на полюсите, лесно обслужване. Banner BBT Digital Voltmeter DV Волтметър за проверка на автомобилни акумулатори Удобен волтметър за измерване напрежението на акумулатори 6/12V. Ясен LCD дисплей, висока точност. С таблица за анализ на резултатите. С включена защита срещу превключване на полюсите и защита от свръхнапрежение. Тестер за акумулатори 500A Тестер за натоварване до 500 ампера Тества акумулатори 12V, стартери и осветителни машини. 2 показания за ток и напрежение. Тестове с ток при студен старт до 1000 (ССА). Напълно изолирани клеми с медни вложки. Бърз и надежден тестер, лесен за работа. Тестер за натоварване 12V 420A Тестер за натоварване на акумулатори за прецизни резултати Тестов уред за измерване на капацитивния ток и тока при студен старт, дигитален LCD дисплей. USB/R232 интерфейс за обработка и отпечатване на резултатите от теста на компютър. Проверка за резервен капацитет (напрежение в края на разреждането 25A, 10,5), тест K20, едновременно свързване на 4 уреда. Разряден ток: 1-420A, продължителност на разреждане: 1-60 сек. Напрежение в края на разреждането -U: 8,4 / 9 / 9,4 / 10 / 10,5 / 11 V.

8 ПОМОЩНИ СТАРТОВИ УСТРОЙСТВА Banner Banner Start Booster P3 Professional EVO MAX Професионален стартер за всички популярни леки автомобили 12V Мощен стартер за всички популярни леки автомобили 12V. Може да се използва и като превключваемо захранване за мобилни устройства, напр. електрически инструменти (с преобразувател могат да се захранват и устройства 230V). Здрава конструкция за професионална употреба, лесно боравене и защита срещу превключване на полюсите с визуални и звукови предупреждения. Голям LED дисплей, напълно изолирани месингови щипки, LED лампа в щипката за по-лесна работа. Със сменяем акумулатор 25Ah AGM HD. Ток при стартиране до 3100A. Banner Start Booster P12/24 Start Truck EVO Професионален стартер 12V/24V Оптимизиран мощен стартер за всички популярни леки и тежкотоварани автомобили. Здрава конструкция, лесно и безопасно боравене, защита срещу превключване на полюсите с визуални и звукови предупреждения. Може да се използва и като захранване за мобилни устройства, напр. електрически инструменти (с преобразувател могат да се захранват и устройства 230V). Голям LED дисплей, напълно изолирани месингови щипки, LED лампа в щипката за по-лесна работа. С мощни сменяеми AGM акумулатори. Ток при стартиране до 1600/3200A. Banner Jump Starter 24V Lithium Стартер 24V с литиево-йонна технология и BackUp функция Мощно помощно стартово устройство с модерна литиево-йонна технология за изключително висока стартова мощност, ниско саморазреждане (до 70% мощност след 2 години) и бързо презареждане при максимална безопасност. Идеално за акумулатори като BackUp система. Здрава конструкция с LED лампа и богата гама аксесоари. Минимални размери и тегло само 2,2 kg. Идеално за товарни автомобили, автобуси, строителни и селскостопански машини. Banner Power Station PS Banner Power Station PS12/ /2019 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

НОВО! BAT 490 Професионалистите в тестването, зареждането и стартирането. Уреди за сервизно обслужване на акумулатори

НОВО! BAT 490 Професионалистите в тестването, зареждането и стартирането. Уреди за сервизно обслужване на акумулатори НОВО! BAT 490 Професионалистите в тестването, зареждането и стартирането. Уреди за сервизно обслужване на акумулатори Уреди за сервизно обслужване на акумулатори от Бош BAT 110 Преносим тестер за акумулатори,

Подробно

Slide 1

Slide 1 СИСТЕМИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ Напълно автоматизирани и лесни за употреба, машините за климатици на Robinair са разработени за достъпна поддръжка на различните климатични системи в

Подробно

Никел-кадмиеви акумулатори на ФЕРАК с широк спектър на приложение Септември 2004

Никел-кадмиеви акумулатори на ФЕРАК с широк спектър на приложение Септември 2004 Никел-кадмиеви акумулатори на ФЕРАК с широк спектър на приложение Септември 2004 ФЕРАК Безкомпромисна, абсолютна надеждност Изключителни експлоатационни качества Никел-кадмиевите акумулатори на Ферак са

Подробно

GloBal PRM Review 04.16

GloBal PRM Review 04.16 KEY FIGURES НОВИ МАШИНИ ЗА КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ ACS 663, ACS 653 Нови машини за обслужване на климатични системи в средния клас ACS Bosch решенията правят живота по-лесен Новите машини за климатични системи

Подробно

СЕРИЯ MICORSTICK Серия, която трябва да имате за всеки ток.

СЕРИЯ MICORSTICK Серия, която трябва да имате за всеки ток. СЕРИЯ MICORSTICK Серия, която трябва да имате за всеки ток. Серията MicorStick СЕРИЯТА MICORSTICK СЕРИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ЗА ВСЕКИ ТОК. ТРОЙНА ГЪВКАВОСТ пълна независимост благодарение на технологията

Подробно

Инструкция за монтаж, настройка и експлоатация – FP9000L

Инструкция за монтаж, настройка и експлоатация – FP9000L ISO 9001:2008 Certified Company Тел./факс: 064 801 597 e-mail :office@dm-teh.com web : www.dm-teh.com Адрес : гр. Плевен 5800 ул. Ген.л-т Ат. Стефанов ДМТех ЕООД гр. Плевен Пожароизвестителна конвенционална

Подробно

Акумулаторен тръборез REMS Akku-Cento 22 V НОВО for Professionals

Акумулаторен тръборез REMS Akku-Cento 22 V НОВО for Professionals Акумулаторен тръборез REMS Akku-Cento 22 V НОВО for Professionals Патент EP 1 782 904 Бързо рязане под прав ъгъл. Без стружки. Без външна фаска. Сухо рязане. Качествен продукт от Германия 14 7 1 15 16

Подробно

Acti 9_Catalogue.pdf

Acti 9_Catalogue.pdf ic60l крива B, C, K, Z IEC/EN 60947-2 IEC/EN 60898-1 до 40 A PB104442-40 Каталожни номера PB104452-40 Автоматичен прекъсвач ic60l Тип 1P 2P b Автоматичните прекъсвачи ic60l отговарят на два стандарта и

Подробно

Производствена гама: Wilo-Yonos MAXO Подобна фигура Конструкция Окомплектовка/Функция Циркулационна помпа с мокър ротор с холендрово или фланцово прис

Производствена гама: Wilo-Yonos MAXO Подобна фигура Конструкция Окомплектовка/Функция Циркулационна помпа с мокър ротор с холендрово или фланцово прис Производствена гама: Wilo-Yonos MAXO Подобна фигура Конструкция Окомплектовка/Функция Циркулационна помпа с мокър ротор с холендрово или фланцово присъединяване, мотор EC с автоматично адаптиране на мощността.

Подробно

GPI Document

GPI Document Кол. 1 DDE 6-10 Продуктов номер: 97720949 DDE 6-10 P-PP/E/C-X-31U2U2FG Забележка! Показаната снимка може да се различава от реалната. SMART Digital DDE е компактна мембранна дозираща помпа със задвижване

Подробно

МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ТАЙМЕР MS8333 v3.11 ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПЛОВДИВ 2011

МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ТАЙМЕР MS8333 v3.11 ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПЛОВДИВ 2011 МИКРОПРОЦЕСОРЕН ДВУКАНАЛЕН ТАЙМЕР MS8333 v3.11 ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПЛОВДИВ 2011 2 I. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ Цифрови входове 4 Start1, Start2 активно ниво GND ISO Нулиращи Reset1,

Подробно

Не пробвайте. Направете го правилно! НОВО! Акумулаторните пробивни винтоверти на Bosch PSR 14,4 LI-2 и PSR 18 LI-2 с PowerControl на Bosch. Пробиванет

Не пробвайте. Направете го правилно! НОВО! Акумулаторните пробивни винтоверти на Bosch PSR 14,4 LI-2 и PSR 18 LI-2 с PowerControl на Bosch. Пробиванет Не пробвайте. Направете го правилно! НОВО! Акумулаторните пробивни винтоверти на Bosch PSR 14,4 LI-2 и PSR 18 LI-2 с PowerControl на Bosch. Пробиването и завинтването не е било толкова удобно и лесно никога

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

Цифров тестер за акумулатори VA201 Ръководство за експлоатация ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: По време на измерване, корпусът на уреда се загрява. В следствие на тов

Цифров тестер за акумулатори VA201 Ръководство за експлоатация ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: По време на измерване, корпусът на уреда се загрява. В следствие на тов Цифров тестер за акумулатори VA201 Ръководство за експлоатация ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: По време на измерване, корпусът на уреда се загрява. В следствие на това могат да се появят физически деформации по него.

Подробно

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на особено големи и тежки части. 1 / 2 Начин на функциониране

Подробно

BR 30/4 C Bp Pack Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии BR 30/4 C Bp Pack е иновативната и мощна алтернатива на

BR 30/4 C Bp Pack Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии BR 30/4 C Bp Pack е иновативната и мощна алтернатива на Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии е иновативната и мощна алтернатива на ръчното почистване на твърди подови настилки на площи от 20 до 200 m². Подът е сух веднага

Подробно

7203_pasport_

7203_pasport_ Входноизходно устройство тип FD0 вход / изход Паспорт 000 CPD0 Общо описание Входноизходното устройство FD0 (фиг.) е предназначено да изработва и подава електрически сигнал към различни устройства при

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc Управляем генератор на амплитудно модулирани сигнали «БИОФОН» ПАСПОРТ (Инструкции за употреба) Прочетете преди употреба Съдържание: Съдържание на пакета...3 Характеристики на устройството...4 Дизайн и

Подробно

Microsoft Word - Technical_passport_Solar_Street_Lamp_bg.doc

Microsoft Word - Technical_passport_Solar_Street_Lamp_bg.doc phone: +359 2 945 42 12, fax: +359 2 945 41 45, Серия светодиодни осветители тип SSL Серията включва следните типове продукти: SSL 15W-20W, SSL 30W-40W, SSL 50W-60W и SSL 70W-80W; Наименование на производителя:

Подробно

ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ И ТЕГЛИЛКИ ПОРТАТИВНИ ВЕЗНИ - KERN Германия. Модел Обхват Точност ТЕЕ СМ 60-2N СМ 150-1N СМ 50-С2N 150 гр 60 гр 150 гр 50 сt 0.

ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ И ТЕГЛИЛКИ ПОРТАТИВНИ ВЕЗНИ - KERN Германия. Модел Обхват Точност ТЕЕ СМ 60-2N СМ 150-1N СМ 50-С2N 150 гр 60 гр 150 гр 50 сt 0. ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ И ТЕГЛИЛКИ ПОРТАТИВНИ ВЕЗНИ - KERN Германия. Модел Обхват Точност ТЕЕ 150-1 СМ 60-2N СМ 150-1N СМ 50-С2N 150 гр 60 гр 150 гр 50 сt 0.1 гр 0.01 гр 0.1 гр 0.01 сt ТЕЕ 150-1 Блюдо, 60 х 64

Подробно

Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BSD Двустепенните газови горелки Gulliver BSD са специално разработени да покрият нуждите на малки о

Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BSD Двустепенните газови горелки Gulliver BSD са специално разработени да покрият нуждите на малки о Low NOx ДВУСТЕПЕННИ ГАЗОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ GULLIVER BSD Двустепенните газови горелки Gulliver BSD са специално разработени да покрият нуждите на малки отоплителни инсталации, като същевременно отделят ниски

Подробно

Color Touch Heating Thermostat

Color Touch Heating Thermostat Екотерм Проект ЕАД www.ecotherm.bg ИНСТРУКЦИЯ за монтаж и експлоатация на термостат с цветен сензорен дисплей HT-CS02 Редакция 2016 Термостат с цветен сензорен дисплей - HT-CS02 Термостатът HT-CS02 е дигитален,

Подробно

CNVT-USB-RS485 ПРЕОБРАЗУВАТЕЛ ОТ MODBUS КЪМ USB Инструкции за работа

CNVT-USB-RS485 ПРЕОБРАЗУВАТЕЛ ОТ MODBUS КЪМ USB Инструкции за работа Инструкции за работа Съдържание ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНА РАБОТА 3 ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 4 ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ 4 ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ 4 СТАНДАРТИ 4 ЕЛЕКТРИЧЕСКО СВЪРЗВАНЕ 5 ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА 5 ПРОВЕРКА

Подробно

OPTYMA PLUS

OPTYMA PLUS MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS безшумното решение от Данфосс REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION Агрегат OPTYMA PLUS тип R404A/R507 LBP/MBP Фази Обозначение OP-

Подробно

Shuttle УЛТРАЗВУКОВИ НИВОМЕРИ BROCHURE BG 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401

Shuttle УЛТРАЗВУКОВИ НИВОМЕРИ BROCHURE BG 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401 Shuttle УЛТРАЗВУКОВИ НИВОМЕРИ BROCHURE BG 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401 АДАПТИВНИ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАЛАГА ИЗМЕРВАНЕ MJK Shuttle притежава висока функционалност, която позволява стабилно и надеждно измерване

Подробно

ДВУСТЕПЕННИ МАЗУТНИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ PRESS N Горелките от серия PRESS N са с мощност от 171 до 1140 kw. Разработени са за употреба в средно големи битови

ДВУСТЕПЕННИ МАЗУТНИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ PRESS N Горелките от серия PRESS N са с мощност от 171 до 1140 kw. Разработени са за употреба в средно големи битови СЕРИЯ Горелките от серия са с мощност от 171 до 1140 kw. Разработени са за употреба в средно големи битови отоплителни инсталации (на офисни и други обществени сгради), както и за малки и средно големи

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 СЪДЪРЖАНИЕ МОНТАЖ... Стр.3 СТАРТИРАНЕ НА ДОЗАТОРА... Стр.4 ГЛАВНО МЕНЮ... Стр.7 НАСТРОЙКА НА РАБОТНА ПРОГРАМА... Стр.10 КАЛИБРИРАНЕ... Стр.16 ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

Комбинирани електрически бойлери за системи със слънчев колектор Бойлерите от серията NATURELA GREEN, са специално разработени за използване в системи

Комбинирани електрически бойлери за системи със слънчев колектор Бойлерите от серията NATURELA GREEN, са специално разработени за използване в системи Комбинирани електрически бойлери за системи със слънчев колектор Бойлерите от серията NATURELA GREEN, са специално разработени за използване в системи със слънчев колектор. Те имат вграден иновативен електронен

Подробно

4PBG B_2016_02

4PBG B_2016_02 Кутия за опции на нискотемпературна моноблок система Dikin Български Съдържание Съдържание За документацията. За настоящия документ... За кутията. Кутия за опции..... За изваждане на аксесоарите от кутията

Подробно

Microsoft Word - GDM-kamioni 2008.doc

Microsoft Word - GDM-kamioni 2008.doc Гумодемонтажни машини за тежкотоварни, селскостопански и земекопни МПС 1 GG 560 Електрохидравлична гумодемонтажна машина за камиони, селскостопански и земекопни МПС. Размерите и работните характеристики

Подробно

ДВУСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL Горелките от серия RL покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли

ДВУСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL Горелките от серия RL покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли СЕРИЯ Горелките от серия покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли с диатермично масло. Горелките са двустепенни и са оборудвани с програматор, който дава

Подробно

SMT-D КЛЮЧ ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и работа

SMT-D КЛЮЧ ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и работа Инструкция за монтаж и работа Съдържание ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНА РАБОТА 3 ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 4 АРТИКУЛНИ КОДОВЕ 4 ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ 4 ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ 4 СТАНДАРТИ 4 ЕЛЕКТРИЧЕСКО СВЪРЗВАНЕ 5 МОНТАЖНИ

Подробно

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС София 1415, ул. Околовръстен път 68 Tel: , Gsm: ,

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС София 1415, ул. Околовръстен път 68 Tel: , Gsm: , www.ldg-bg.com ЦЕНТРАЛЕН ОФИС София 1415, ул. Околовръстен път 68 Tel: +359 2 862 88 75, +359 2 862 78 71 Gsm: +359 884 204 284, e-mail: sales@ldg-bg.com ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Подробно

Microsoft Word - Forster1

Microsoft Word - Forster1 ЛЕТЯЩ СТАРТ С ХРАНИЛКАТА ECO Автоматичните хранилки на Förster Technik са се доказали в много страни по света като най-доброто решение за отглеждане на агнета и ярета. Те осигуряват бърз растеж и отлично

Подробно