Бариерни системи Система за контрол на достъпа за Вашия вход

Размер: px
Започни от страница:

Download "Бариерни системи Система за контрол на достъпа за Вашия вход"

Препис

1 Бариерни системи Система за контрол на достъпа за Вашия вход

2 2 За SOMMER

3 За SOMMER НИЕ ПРЕДОСТАВЯМЕ КАЧЕСТВОТО ВИЕ СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА УДОБСТВОТО! С надеждните продукти на SOMMER, може да разчитате на стабилност в идващите години. Причина за това не е само високото качество и лесната работа с продуктите, но и това, че те са щателно изработени и сертифицирани, което Ви позволява да откриете най-добрите бариери за Вашия вход. Силите на задвижване са сертифицирани по EN и EN ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩА ЗА НАС Безопасността и защитата от инциденти са най-високия приоритет за SOMMER. Нашите бариери са оборудвани с надеждна технология, която отговаря на приложимите стандарти. Автоматичната система за разпознаване на препятствия предоставя защита чрез автоматично отваряне, при поява на препятствие (реверсиране). Динамичната система за задвижване автоматично отчита необходимата сила и я адаптира, в съответствие с променените външни условия. В алуминиевия корпус на някои модели има вградена предупредителна светлина, което означава, че Вие се радвате на атрактивен дизайн, както и на оптимална безопасност. Поставете, включете, готово! Монтажът е изключително лесен. Стрелата може да бъде скъсена на място, в съответствие с Вашите изисквания, само с няколко стъпки. И при SOMMER, можете да поръчате точно това, от което имате нужда: Можем да произведем модели с ляво или дясно затваряне. Това означава, че по време на монтаж не са необходими корекции. Също така се възползвате от лекотата на алуминиевия материал по време на монтаж. Лесните манипулации съкращават времето за сглобяване. Например, моделът ASB-6010A, с максимална якост, е изключително здрав и е с много дълъг експлоатационен живот. Дори и най-суровите атмосферни условия не могат да ѝ навредят. Безбройните възможности за свързване също ще Ви запленят.

4 БАРИЕРИ: НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРАВИЛНАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА ЗА ВАШИЯ ВХОД 4 НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СОБСТВЕНОСТТА Е ЧАСТНА ИЛИ ТЪРГОВСКА, БАРИЕРИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР Ако даден обществен паркинг трябва да бъде защитен срещу неразрешен достъп, SOMMER има привлекателно, цялостно решение: Нашите бариери са изключително надеждни и изискват много малко поддръжка

5 5

6 Бариерни системи БЕЗ ДЕЙНОСТИ ПО КОНВЕРТИРАНЕ ПО ВРЕМЕ НА МОНТАЖ Просто поръчайте това, което Ви трябва. Предлагаме както бариери с ляво, така и с дясно затваряне. Това означава, че по време на монтаж не са необходими корекции. десен монтаж ляв монтаж ASB-6010A ASB m 6 ASB-5014A 5 m

7 Бариерни системи ASB-5014A Алуминиева бариера с 5- метрово рамо със светодиоди ляв монтаж # 7689V001 семпъл и бърз монтаж, благодарение на принципа Включи и работи : монтаж, включване, готовност за работа! рамото на бариерата може лесно да бъде скъсено на място лесни за експлоатация, благодарение на вградения радиоприемник на SOMMER (FM MHz) 1) автоматичното отчитане на препятствие гарантира оптимална бариера: когато бариерата установи контакт с препятствие, тя се отваря автоматично и гарантира, че под нея не остава блокиран автомобил силите на задвижване на нашите бариери са сертифицирани по EN и EN бариерата може да бъде ръчно разблокирана и блокирана в каквато и да е позиция (напр. в случай на технически инцидент) също така, от SOMMER, предлагаме и подпорни стълбове 2) сменяем и лесен за обслужване контрол на двигателя с широка гама опции за настройка безкрайни възможности за свързване на аксесоари напр. светлинни бариери (фотоклетки), индукционни вериги,... стилно светодиодно осветление предлага оптимална безопасност, като то може да бъде сменено независимо, ако е необходимо вградена предупредителна светлина с ясно видима сигнализация ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ 7 Темп. диапазон 20 C до +60 C Ширина на отваряне на стрела с LED Тегло макс. 4,55 m прибл. 40 кг Ел.захранване AC 230 V, 50/60 Hz Мощност двигател 80 W, DC 24 V Разр. цикли на ден макс. 350 IP код десен монтаж # 7688V001 IP44 1) предлага се и с честота FM MHz. 2) препоръчва се за бариерни рамене с дължина > 3 m.

8 Бариерни системи ASB-6010 Стоманена бариера с 6 м рамо ляв монтаж # 7685V001 десен монтаж # 7684V001 8 семпъл и бърз монтаж, благодарение на принципа Включи и работи : монтаж, включване, готовност за работа! рамото на бариерата може лесно да бъде скъсено на място лесни за експлоатация, благодарение на вградения радиоприемник на SOMMER (FM MHz) 1) автоматичното отчитане на препятствие гарантира оптимална бариера: когато бариерата установи контакт с препятствие, тя се отваря автоматично и гарантира, че под нея не остава блокиран автомобил силите на задвижване на нашите бариери са сертифицирани по EN и EN бариерата може да бъде ръчно разблокирана и блокирана в каквато и да е позиция (напр. в случай на технически инцидент) сменяем и лесен за обслужване контрол на двигателя с широка гама опции за настройка безкрайни възможности за свързване на аксесоари напр. светлинни бариери (фотоклетки), индукционни вериги,... също така, от SOMMER, предлагаме и подпорни стълбове, както и въртящи се опорни рамена 2) ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ Темп. диапазон 20 C до +60 C Ширина отваряне макс. 5,55 m Тегло прибл. 60 кг Ел. захранване AC 230 V, 50/60 Hz Мощност двигателя 80 W, DC 24 V Разр. цикли на ден макс. 350 I P код IP44 1) предлага се и с честота FM MHz. 2) Плаващите конзоли са сертифицирани само за модели ASB и ASB- 6010A и дължина на стрелата от до 5 м. Моля, използвайте само нашите подпорни стълбове или плаващи конзоли.

9 Бариерни системи ASB-6010A Алуминиева бариера с 6 м рамо ляв монтаж # 7687V001 десен монтаж # 7686V001 семпъл и бърз монтаж, благодарение на принципа Включи и работи : монтаж, включване, готовност за работа! рамото на бариерата може лесно да бъде скъсено на място лесни за експлоатация, благодарение на вградения радиоприемник на SOMMER (FM MHz) 1) автоматичното отчитане на препятствие гарантира оптимална бариера: когато бариерата установи контакт с препятствие, тя се отваря автоматично и гарантира, че под нея не остава блокиран автомобил силите на задвижване на нашите бариери са сертифицирани по EN и EN бариерата може да бъде ръчно разблокирана и блокирана в каквато и да е позиция (напр. в случай на технически инцидент) сменяем и лесен за обслужване контрол на двигателя с широка гама опции за настройка безкрайни възможности за свързване на аксесоари напр. светлинни бариери (фотоклетки), индукционни вериги,... също така, от SOMMER, предлагаме и подпорни стълбове, както и въртящи се опорни рамена 2) вградена предупредителна светлина с ясно видима сигнализация ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ Температурен диапазон 20 C до +60 C Ширина на отваряне макс. 5,55 m Тегло прибл. 40 кг Електрозахранване AC 230 V, 50/60 Hz Мощност на двигателя 80 W, DC 24 V Разрешени цикли на ден макс. 350 IP код IP44 1) предлага се и с честота FM MHz. 2) Плаващите конзоли са сертифицирани само за модели ASB и ASB- 6010A и дължина на стрелата от до 5 м. Моля, използвайте само нашите подпорни стълбове или плаващи конзоли.

10 Аксесоари СЪОТВЕТНИТЕ АКСЕСОАРИ ЗА ОПТИМАЛНА БАРИЕРНА СИСТЕМА БЕЗОПАСНОСТ Главен превключвател 1 Присъединимият главен превключвател премахва напрежението на бариерата към всички полюси (според EN 12453). 4 2 Светлинна бариера Светлинната бариера отчита обекти и изпраща сигнал към контролния блок при тяхното отчитане. Процесът на затваряне на бариерата може да бъде предотвратено, например, ако в зоната на достъп се намира автомобил. 2 3 Антена Външните антени могат да осигурят изключително радио покритие, дори и при сложни метеорологични условия. 4 5 Въртяща се опора 1) 2) и подпорен стълб 2) За постигане на стабилност, при дължина на стрелата над 3 метра, се препоръчва използването на плаваща опора или подпорен стълб, с цел постигането на допълнителна стабилност. 6 Детектор на индукционна верига За индукционно отчитане на автомобили. Зона на приложение: Бариери, технология за паркиране и трафик, входове, врати. 7 Предупредителна светлина Потребителите на бариерата са предупредени за отваряща се или затваряща се бариера от предупредителна светлина.

11 Аксесоари УДОБСТВО 8 Ключов превключвател/стълб с ключов превключвател Бариерата се отваря или затваря, когато се активира ключовият превключвател. Предлагаме широка гама модели за стенен или вкопан монтаж, със или без профилирана ключалка. Радарен детектор за движение Използван като импулсен предавател за системи за бариери и врати, позволяващ отчитането на превозно средство или човек, включително и потискането на напречен трафик. Набор за конвертиране Бариерно рамо със светодиоди Само за конвертиране/преоборудване на бариера ASB-6010A Обхват на доставка: 5 м стрела със светодиодно осветление, капак за стрелата и материали за монтаж. Предавател Независимо дали търсите предавател или Telecody, в SOMMER ще откриете правилния продукт, създаден, за да удовлетвори Вашите нужди и ще можете да управлявате удобно своята бариерна система чрез радио сигнал. 1) Плаващите конзоли са сертифицирани само за модели ASB и ASB- 6010A и дължина на стрелата от до 5 м. 2) Моля, използвайте само нашите подпорни стълбове или плаващи конзоли.

12 Радио решения В РЪЦЕТЕ ВИ Е ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО ЧРЕЗ РАДИО ТЕХНОЛОГИЯ И КОЛКО ПО-ГОЛЯМО УДОБСТВО ЩЕ ИМАТЕ Нашите радио решения Ви позволяват да получите индивидуална свободата при своите системи за автоматизация за дома в градината или в гаража. В SOMMER, сигурността и удобството вървят ръка за ръка. Само след като сте усетили това спокойствие, може да се каже че напълно сте възползвали от предимствата на нашите неограничени радио възможности. Радио контакти Те Ви позволяват да активирате или деактивирате захранващото напрежение към автоматизирано приложени, като нощна лампа. След това ще можете да включите лампата 12 само като натиснете един бутон на Вашия предавател и да я изключите, с натискането на друг бутон. # 7017V000 Стенни радио ключове Вашите приложения за автоматизация на дома, като оператори, щори, ролетни щори или тенти, могат да бъдат управлявани удобно, с натискането на един бутон, чрез монтирани на закрито радио превключватели. # 4762V001 # 4762V000

13 Отварящ се чрез Отварящ се чрез Радио решения Предаватели Независимо дали търсите предавател или Telecody, в SOMMER ще откриете правилния продукт, създаден, за да удовлетвори Вашите нужди. # 4035V002 Ruby # 4019V000 Pearl Vibe # 4071V000 Telecody Системи за контрол на достъпа С функцията за биометрично разпознаване на системи за пръстов отпечатък на SOMMER, можете да отваряте варите на гаража и двора с едно движение на пръста си. Превключвателите с радио кодиране Ви позволяват да отворите вратите на гаража и вратата на двора с индивидуално програмиран цифров код. 13 # 5052V000 ENTRAsys GD # 4090V000 ENTRApin

14 Портфолио на продукти СИГУРНОСТТА Е ОСИГУРЕНА С ПЕРФЕКТНОТО РЕШЕНИЕ 14 МЕХАНИЗМИ ЗА ГАРАЖНА ВРАТА МЕХАНИЗМИ ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ НА ПОДЗЕМНИ ПАРКИНГИ МЕХАНИЗМИ ЗА ВЪРТЯЩИ СЕ И ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ РАДИО ТЕХНОЛОГИЯ АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ДОМА СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

15 Портфолио на продукти 15 КОНТРОЛ НА РОЛЕТНИ ЩОРИ ЗАДВИЖВАНЕ НА ТЕНТИ КОНТРОЛНИ БЛОКОВЕ НА РОЛЕТНИ ВРАТИ УПРАВЛЕНИЕ НА ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ СИСТЕМИ ЗА ПАРКИРАНЕ И БЛОКИРАНЕ АКСЕСОАРИ

16 SE- EN #S /15 С изключение на печатни грешки, грешки и SOMMER APERTO SCANDINAVIA HANTVERKSGATAN 5D S KUNGSBACKA ТЕЛЕФОН ФАКС SOMMERGMBH SOMMER_GMBH

Задвижващи механизми за въртящи и плъзгащи се врати Сигурно движение с натискането на един бутон

Задвижващи механизми за въртящи и плъзгащи се врати Сигурно движение с натискането на един бутон Задвижващи механизми за въртящи и плъзгащи се врати Сигурно движение с натискането на един бутон За SOMMER Значение на символите Двупосочната радио система Ви позволява да активирате комуникация между

Подробно

Интелигентният механизъм за гаражна врата Разширим с широка гама от допълнително оборудване

Интелигентният механизъм за гаражна врата Разширим с широка гама от допълнително оборудване Интелигентният механизъм за гаражна врата Разширим с широка гама от допълнително оборудване АКСЕСОАРИ Скоби Скоби за врата Удължители на релса Комплект за удължение на релса Дължина 1 096 мм, вкл. таванна

Подробно

Microsoft Word - centrala_SB_02_bul.doc

Microsoft Word - centrala_SB_02_bul.doc L8542350 Rev. 04/04/02 Централа за управление SB.02 Инструкция за експлоатация Упътване за настройка на централа SB. 02 Централа SB.02 може да се използва с мотори, чиято мощност не превишава 500W. Внимание:

Подробно

Мотора CENTREO Прочетете внимателно тези инструкции преди да използвате мотора. Технически данни на моторите от серията CENTREO Таблицата за избор и г

Мотора CENTREO Прочетете внимателно тези инструкции преди да използвате мотора. Технически данни на моторите от серията CENTREO Таблицата за избор и г Мотора CENTREO Прочетете внимателно тези инструкции преди да използвате мотора. Технически данни на моторите от серията CENTREO Таблицата за избор и границите на използване им, упоменати в нея са дадени

Подробно

Microsoft Word - old_centrala_MBE_bul.doc

Microsoft Word - old_centrala_MBE_bul.doc L8542336 Rev. 11/03/01 Централа за MBE Инструкция за експлоатация Page 1 of 4 Вход за бутон пешеходен Page 2 of 4 Централа за мотор MBE Централата MBE може да се използва при мотори, които не превишават

Подробно

Професионална безжична микрофонна система VHF Ръководство за експлоатация Основни функции Използване на VHF MHz честотна лента за блокиране на

Професионална безжична микрофонна система VHF Ръководство за експлоатация Основни функции Използване на VHF MHz честотна лента за блокиране на Професионална безжична микрофонна система VHF Ръководство за експлоатация Основни функции Използване на VHF 200 270 MHz честотна лента за блокиране на интерфериращата честота. Теснолентов филтър за средна

Подробно

Presentazione di PowerPoint

Presentazione di PowerPoint Общо продуктово описание Типология: безжично пожароизвестяване Общо описание: самостоятелна безжична пожароизвестителна система Настоящото решение и предназначено основно за онези инсталации, при които

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

Контролен блок CP

Контролен блок CP L8542396 Rev.05/08/04 Управляващ блок за двигател за плъзгаща врата до 400 кг. / 230v Инструкция за работа 1 ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ Ние декларираме по този начин, че нашият продукт Отговаря на следните

Подробно

Контролен блок Инструкция за експлоатация 1

Контролен блок Инструкция за експлоатация 1 Контролен блок Инструкция за експлоатация 1 С настоящата декларация декларираме че нашият продукт Е в зависимост от следните приложими клаузи Директива за ЕМС (89/336 ЕЕС, 93/68 ЕЕС) Ниско волтова директива

Подробно

L Rev. 03/05/00 Централа MISE-RE MISE-RI Инструкции за монтаж и експолатация MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5

L Rev. 03/05/00 Централа MISE-RE MISE-RI Инструкции за монтаж и експолатация MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5 L8542077 Rev. 03/05/00 Централа MISE-RE MISE-RI Инструкции за монтаж и експолатация MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5 MISE_bul.doc Beside Ltd. Page 2 of 5 Централа MISE Електронната централа MISE може

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

Microsoft Word - centrala_HEAD_MBE_bul.doc

Microsoft Word - centrala_HEAD_MBE_bul.doc L8542373 Rev. 06/05/01 Централа за управление HEAD - MBE Инструкция за експлоатация centrala_head_mbe_bul.doc Beside Ltd. Page 1 of 5 centrala_head_mbe_bul.doc Beside Ltd. Page 2 of 5 Упътване за настройка

Подробно

Алармена система модел: AM375N Инструкция за инталация Избор на функции За да програмирате функциите на алармата, моля следвайте процедурата по долу:

Алармена система модел: AM375N Инструкция за инталация Избор на функции За да програмирате функциите на алармата, моля следвайте процедурата по долу: Алармена система модел: AM375N Инструкция за инталация Избор на функции За да програмирате функциите на алармата, моля следвайте процедурата по долу: a. При изключена аларма подайте на контакт (завъртете

Подробно

Acti 9_Catalogue.pdf

Acti 9_Catalogue.pdf ic60l крива B, C, K, Z IEC/EN 60947-2 IEC/EN 60898-1 до 40 A PB104442-40 Каталожни номера PB104452-40 Автоматичен прекъсвач ic60l Тип 1P 2P b Автоматичните прекъсвачи ic60l отговарят на два стандарта и

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 СЪДЪРЖАНИЕ МОНТАЖ... Стр.3 СТАРТИРАНЕ НА ДОЗАТОРА... Стр.4 ГЛАВНО МЕНЮ... Стр.7 НАСТРОЙКА НА РАБОТНА ПРОГРАМА... Стр.10 КАЛИБРИРАНЕ... Стр.16 ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

Microsoft Word - TI61V02_Ekspl_Montaj_RFID V doc

Microsoft Word - TI61V02_Ekspl_Montaj_RFID V doc 1 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ПРОДУКТА Блиндираната врата управлявана чрез безконтактна карта е продукт предназначен да повиши сигурността на вашето жилище или офис, както и да улесни ежедневната експлоатация. Сигурността

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc Управляем генератор на амплитудно модулирани сигнали «БИОФОН» ПАСПОРТ (Инструкции за употреба) Прочетете преди употреба Съдържание: Съдържание на пакета...3 Характеристики на устройството...4 Дизайн и

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

1. MFL _en

1. MFL _en Преди да използвате вашия уред, прочетете внимателно настоящото ръководство и го запазете за бъдещи справки. 3 9 10 10 11 12 13 13 13 13 13 14 (опция) 14 14 15 Плъзгащ се рафт (опция) Изваждаща се тавичка

Подробно

Microsoft Word - WI60V01_Instr_exploat_RFID_2011.doc

Microsoft Word - WI60V01_Instr_exploat_RFID_2011.doc 1. Предназначение на продукта Блиндираната врата управлявана чрез безконтактна карта е продукт предназначен да повиши сигурността на вашето жилище или офис, както и да улесни ежедневната експлоатация.

Подробно

SMT-D КЛЮЧ ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и работа

SMT-D КЛЮЧ ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и работа Инструкция за монтаж и работа Съдържание ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНА РАБОТА 3 ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 4 АРТИКУЛНИ КОДОВЕ 4 ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ 4 ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ 4 СТАНДАРТИ 4 ЕЛЕКТРИЧЕСКО СВЪРЗВАНЕ 5 МОНТАЖНИ

Подробно

ДВУСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL Горелките от серия RL покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли

ДВУСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL Горелките от серия RL покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли СЕРИЯ Горелките от серия покриват мощности от 154 до 2700 kw и са разработени за работа с водогрейни, парни и котли с диатермично масло. Горелките са двустепенни и са оборудвани с програматор, който дава

Подробно

Производствена гама: Wilo-Yonos MAXO Подобна фигура Конструкция Окомплектовка/Функция Циркулационна помпа с мокър ротор с холендрово или фланцово прис

Производствена гама: Wilo-Yonos MAXO Подобна фигура Конструкция Окомплектовка/Функция Циркулационна помпа с мокър ротор с холендрово или фланцово прис Производствена гама: Wilo-Yonos MAXO Подобна фигура Конструкция Окомплектовка/Функция Циркулационна помпа с мокър ротор с холендрово или фланцово присъединяване, мотор EC с автоматично адаптиране на мощността.

Подробно

L

L L8542711 Rev. 12/04/02 ЦЕНТРАЛА RI.624 ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МОТОР ЗА ПЛЪЗГАЩА ВРАТА ДО 600 КГ Инструкция за експлоатация Централа RI.624 може да се използва за управление на 24Vdc мотори с мощност не поголяма

Подробно

Сенник “чупещо рамо”

Сенник “чупещо рамо” СЕННИК МОДЕЛ РЕЛАКС Атрактивното допълнение към лицето на Вашия дом или заведение... Модерни и практични, сенниците Ви защитават от вредните слънчеви лъчи и дъжда и същевременно разширяват дома Ви извън

Подробно

salus_sbmv22_-28_pl_v_bg

salus_sbmv22_-28_pl_v_bg Salus SBMV22 /28 PL_Layout 1 31.07.2014 14:13 Strona 1 2-пътен вентил със задвижващ механизъм Модел SBMV22/SBMV28 Инструкция за експлоатация Salus SBMV22 /28 PL_Layout 1 31.07.2014 14:13 Strona 2 2 Salus

Подробно

MAS830

MAS830 Цифров мултиметър MAS830 /MAS830, MAS830B, MAS830L, MAS838/ Ръководство за експлоатация 1. Въведение Цифровият мултиметър серия MAS830 e малък, преносим уред с разрядност на дисплея 3½. Характеризира се

Подробно

гр. София 1505, ул. Оборище 102, тел. (00359) (2) ; ; факс ; БЛОК ЗА У

гр. София 1505, ул. Оборище 102, тел. (00359) (2) ; ; факс ;     БЛОК ЗА У гр. София 1505, ул. Оборище 102, тел. (00359) (2) 944 22 63; 944 22 36; 0878 44 22 36 факс 944 22 56; e-mail: info@beside.bg; www.beside.bg; БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ Инструкция за монтаж и настройка ЕС Декларация

Подробно

ЕДНОСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RIELLO 40 G Едностепенните нафтови горелки от серията Riello 40 G са разработени да задоволят всички нужди за отопл

ЕДНОСТЕПЕННИ НАФТОВИ ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RIELLO 40 G Едностепенните нафтови горелки от серията Riello 40 G са разработени да задоволят всички нужди за отопл СЕРИЯ Едностепенните нафтови горелки от серията Riello 40 G са разработени да задоволят всички нужди за отоплението на дома. Серията включва 10 модела с мощност от 12 до 240 kw. Всички горелки са изработени

Подробно

4PBG B_2016_02

4PBG B_2016_02 Кутия за опции на нискотемпературна моноблок система Dikin Български Съдържание Съдържание За документацията. За настоящия документ... За кутията. Кутия за опции..... За изваждане на аксесоарите от кутията

Подробно

Сенник “чупещо рамо”

Сенник “чупещо рамо” СЕННИК МОДЕЛ КОМФОРТ Атрактивното допълнение към лицето на Вашия дом или заведение... Модерни и практични, сенниците Ви защитават от вредните слънчеви лъчи и дъжда и същевременно разширяват дома Ви извън

Подробно