Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag

Размер: px
Започни от страница:

Download "Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag"

Препис

1 Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement (само на устройства с Windows 8)... 3 Lenovo Registration Data (само на устройства с Windows 8)... 4 Lenovo Settings... 5 Lenovo Solution Center... 6 Lenovo System Update (само на устройства с Windows 7 и Windows 8)... 6 Функцията Lenovo System Update в Lenovo Companion WRITEit... 8 Harmony Това приложение предоставя Smart Settings, които автоматично оптимизират системните функции като Paper Display (подобрява цветовете на дисплея за най-добро изживяване при четене от екрана). Harmony също така отправя препоръки за популярни приложения, които можете да използвате в режим на палатка, на стойка, таблет и преносим компютър. Тип и модел на машината Страна, в която се използва компютъра Данни за щраквания на потребителя Режими и настройки

2 Информация относно начина, по който реагирате на оптимизирането на системата, помага на Lenovo да създаде най-доброто изживяване в различни режими. 1. Отворете таблото на Harmony, за да видите настройките. 2. Задайте "Статистики за използване" на "Изкл.". Lenovo Companion 3.0 Това приложение ви позволява да осъществявате достъп до информация за гаранция, да проверявате състоянието на системата, да се свързвате с ръководства за потребителя, да преглеждате информация за поддръжка, която е специфична за вашето устройство, и да поддържате устройството си актуализирано чрез функцията System Update. Lenovo Companion 3.0 също така включва статии и съдържание относно новини за технологии и препоръки за приложения. Статиите се пишат и се актуализират непрекъснато, за да бъде съдържанието обновено и значимо. Анонимни данни като: Тип, модел и марка на устройството Прегледани статии Като резултат от събираните данни, Companion персонализира съдържанието за вас, изтегля значими статии и актуализации на софтуера (за функцията System Update) и показва значима информация в раздела за поддръжка. Можете да забраните споделянето на анонимни статистики с Lenovo чрез приложението Lenovo Settings или приложението Lenovo Companion 3.0. Използване на приложението Lenovo Settings 1. Отворете приложението Lenovo Settings. 2. Отидете в раздела "Използване на приложението".

3 От Lenovo Companion Отворете приложението Lenovo Companion Отидете във функцията "Настройки на приложение". Lenovo Customer Engagement Service Lenovo използва тази информация, за да получи статистически данни относно широка клиентска база с цел взима решения, които да подобри хардуерните характеристики и вашето изживяване. Анонимни данни за използване на хардуерни компоненти, като процесор, твърд диск, памет, USB връзки, четец на карта, яркост на дисплей, батерия и предварително инсталирани приложения. Lenovo използва тази информация, за да получи статистически данни относно широка клиентска база, с цел да взима решения, които подобряват нашите продукти и вашето изживяване. 1. От "Контролен панел" -> всички елементи на контролния панел изберете "Преглеждане по малки икони". 2. Изберете (CCSDK) и настройте контролата на услугата за ангажиране на клиенти на Lenovo да забрани събирането на данни. Lenovo Experience Improvement (само на устройства с Windows 8) Тази помощна програма съобщава анонимно, ако клиенти премахват предварително инсталирани приложения на Lenovo от устройството през първите 90 дни. След 90 дни помощната програма автоматично се деинсталира.

4 Състояние на инсталиране на определени предварително инсталирани приложения Освен това всяка информация, която активно предоставяте на страницата на Lenovo по време на инсталиране на Windows, е споделена с Lenovo за обработка. Използването на определени приложения или вашата готовност да ги запазите инсталирани предполага значението, което имат тези приложения за вас. Lenovo използва тази информация, за да получи статистически данни относно широка клиентска база, за да взима решения относно това кои приложения да надстрои и подобри, както и кои приложения да премахне. За забраняване на функцията за споделяне на данни на това приложение то трябва да бъде премахнато. Инструкциите за премахване са по-долу: 1. Отворете контролния панел. 2. Отворете "Програми и компоненти". 3. Деинсталирайте Lenovo Experience Improvement. Lenovo Registration Data (само на устройства с Windows 8) Тази помощна програма чете стойностите от квадратчетата за отметка на Lenovo, които са зададени по време на първото стартиране и след това автоматично съобщава тези анонимни данни на Lenovo по време на първото свързване с Internet. След като е съобщено за тези данни, програмата автоматично се деинсталира. Ако това приложение не открие интернет връзка, за да завърши процеса на съобщаване и да се деинсталира автоматично, може да бъде деинсталирано ръчно в "Контролен панел" чрез "Програми и компоненти". Страна, в която устройството е регистрирано Освен това информацията, която активно предоставяте на страницата на Lenovo по време на инсталиране на Windows, се събира и изпраща до Lenovo за обработване, това включва информация, предоставена от вас, която може да послужи за лично идентифициране.

5 Lenovo използва тази информация, за да получи статистически данни относно широка клиентска база, с цел да взима решения, които подобряват нашите продукти и вашето изживяване. Lenovo Registration Data се деинсталира сама, когато се свързва с интернет за първи път. За да деинсталирате приложението преди изпращане на информацията, направете следното, след като устройството ви се стартира за първи път, но преди да се свържете с интернет: 1. Отворете "Контролен панел" и отидете в "Програми и компоненти". 2. Деинсталирайте Lenovo Registration Data. Lenovo Settings Това приложение предоставя централизиран достъп до всички главни хардуерни характеристики на вашето устройство, както и контроли, като управление на енергията, дисплей, камера, аудио, безжични мрежи, клавиатура, мишка и писалка. Тип, модел и марка на устройството Информация за щраквания на потребителя Събирането на данни води до директен ефект върху решенията за дизайн и функции с цел подобряване на потребителския опит. 1. Отворете приложението Lenovo Settings на вашето устройство. 2. Отидете в раздела "Използване на приложението".

6 Lenovo Solution Center Това приложение ви позволява да изпълните диагностики на компютъра си, което от своя страна помага на Lenovo Support бързо да изолира неизправности на хардуера. Използвани функции на приложението Събирането на данни води до директен ефект върху решенията относно подобряване на потребителския опит, като в същото време осигуряват по-добър процес на поддръжка за вас. 1. Отворете Lenovo Solution Center. 2. Изберете "Настройки" от лентата с инструменти. 3. Изчистете отметката в квадратчето "Изпращане на анонимни статистики за използване до Lenovo". 4. Щракнете върху "Записване". Lenovo System Update (само на устройства с Windows 7 и Windows 8) Това отделно приложение съобщава състоянието за актуализации и ви помага автоматично да поддържате актуализиран софтуера на вашата система, като изтегля и инсталира софтуерни актуализации за приложения и BIOS, инсталирани на вашия компютър. Анонимни данни като: Име на продукт Предишно инсталирани актуализации

7 Състояние на настройката за автоматично актуализиране Събития, свързани с приложението, като стартиране/надстройване/изключение, проверка/инсталиране на актуализации Събирането на данни води до предоставяне на значими актуализации за вашата специфична хардуерна и софтуерна конфигурация, включително актуализации за производителност и използваемост. 1. Отворете приложението Lenovo System Update. 2. Отворете иконата (въпросителен знак) за помощ. 3. Отворете "Настройки". 4. Изчистете отметката в квадратчето "Изпращане на анонимни статистики за използване до Lenovo". Функцията Lenovo System Update в Lenovo Companion 3.0 Функцията Lenovo System Update в Companion 3.0 съобщава състоянието на актуализиране и изтегля актуализации, специфични за компютъра, на който е инсталирана. Анонимни данни като: Тип, модел и марка на устройството Име на продукт Предишно инсталирани актуализации Състояние на настройката за автоматично актуализиране Събирането на данните води до предоставяне на значими актуализации за вашата специфична хардуерна и софтуерна конфигурация, включително актуализации за производителност и използваемост.

8 Можете да забраните споделянето на анонимни статистики с Lenovo чрез приложението Lenovo Settings на вашето устройство или чрез приложението Lenovo Companion 3.0. Използване на приложението Lenovo Settings 1. Отворете приложението Lenovo Settings. 2. Отидете в раздела "Използване на приложението". От Lenovo Companion Отворете приложението Lenovo Companion Отидете във функцията "Настройки на приложение". WRITEit Това приложение позволява на потребителите на устройства, които работят с писалки, да пишат в почти всяко текстово поле или приложение, независимо от това дали е било създадено за въвеждане с писалка. Използвани функции в приложението (например въвеждането на текст като връзка или изображение) Тип на хардуера на писалката Събирането на данните води до директен ефект върху решенията относно подобряването и премахването на функции, предложени в приложението. 1. Отворете приложението Lenovo Settings. 2. Отидете в раздела "Използване на приложението".

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

Lenovo Ideapad Yoga11S Ug Bulgarian User Guide - IdeaPad Yoga 11s Yoga 11s Laptop (ideapad) - Type 80AB ideapad_yoga11s_ug_bulgarian

Lenovo Ideapad Yoga11S Ug Bulgarian User Guide - IdeaPad Yoga 11s Yoga 11s Laptop (ideapad) - Type 80AB ideapad_yoga11s_ug_bulgarian Lenovo IdeaPad Yoga 11S Ръководство за потребителя Прочетете свързаните с безопасността забележки и важните съвети, включени в това ръководство, преди да започнете да използвате вашия компютър. Забележки

Подробно

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Съдържание Работа с USB мишка... 3 Главно меню... 4 Преглед на живо... 5 Цифрово машабиране... 5 PTZ Управление... 6 Извикване на Предварителна настройка (Presets)

Подробно

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по-

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по- ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по-гъвкава от всичко, което Microsoft са правили досега.

Подробно

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където водещ фактор е сигурността. Вградената LINUX операционна

Подробно

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогнем да го усвоите по-лесно. Нека стане ваш Персонализирайте

Подробно

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел. 0888-640825, 0877-660667 office@edis-bg.com, https://www.edis-bg.com ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТА \ Пловдив, юни 2019 г. - 1 - 1. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕКУЩАТА

Подробно

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на фърмуера. Ако не сте уверени,че можете да извършите актуализирането

Подробно

Smart Review_.indd

Smart Review_.indd Изпращане на файлове през Kodak Insite За да използвате функционалността на програмата, е необходимо да имате регистрация в системата, която може да бъде създадена от екипа на Жанет 45. Ще получите имейл

Подробно

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия 6.0.0 за 2019 г. Последна актуализация на указанието: 01.02.2019 г. Препоръка: Да се извърши от системен администратор! Изисквания

Подробно

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство Мебели Виденов - поща на Андроид устройство За помощ: todor.todorov@videnov.bg, тел. 0893 602 225 Съдържание Инсталиране на пощенски клиент...3 Начало на конфигурация...3 Email и парола...4 Настройки на

Подробно

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx Онлайн актуализация на карти Общи указания онлайн актуализация на картата Тъй като картовите данни остаряват, се актуализират редовно. Съществуват следните възможности за актуализация в мултимедийната

Подробно

Въведение в информационните технологии и компютърните системи

Въведение в информационните технологии и компютърните системи Въведение в информационните технологии и компютърните системи ПЛАН НА УРОКА 1. ИНФОРМАЦИЯ И ИНФОРМАЦИОННИ ДЕЙНОСТИ Информация Технология Информационни технологии 2. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОМПЮТЪРНАТА

Подробно

http://it.souprovadia.info 1. Какво е облак (Cloud) Най-общо: Технологии и услуги (софтуер, хардуер, масиви от данни), достъпни през интернет; Разполагаме с... Място, където може да се качват файлове,

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да актуализирате фърмуера за следните камери

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

N21mobile Политика за бисквитки За екипа на Network TwentyOne е от изключително значение да защитим от посегателства Вас и Вашите данни, които събирам

N21mobile Политика за бисквитки За екипа на Network TwentyOne е от изключително значение да защитим от посегателства Вас и Вашите данни, които събирам N21mobile Политика за бисквитки За екипа на Network TwentyOne е от изключително значение да защитим от посегателства Вас и Вашите данни, които събираме онлайн (анонимни или други). В тази секция ще научите

Подробно

Използване на Гугъл Диск

Използване на Гугъл Диск Използване на Гугъл Диск Основни действия, създаване на папки, документи и таблици Какво е Гугъл Диск (или Google Drive)? Google Drive е виртуален облак за съхранение, който може да използвате, за да пренасяте

Подробно

9-P550S UM (BULGARIAN)

9-P550S UM (BULGARIAN) 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ЗАПОЗНАВАНЕ С ВАШИЯ НОВ ТЕЛЕФОН Научете повече за приложенията, ключовете, дисплея и иконите на Вашия телефон. Клавиши Вижте 1.1 - страница 3 Следната таблица Ви предлага

Подробно

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управлвние на климатика. GWG04Eng-1 Отворете панела 1. Инсталиране

Подробно

Първи стъпки Преносим компютър HP Мини 210

Първи стъпки Преносим компютър HP Мини 210 Първи стъпки Преносим компютър HP Мини 210 Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth е търговска марка, собственост на своя притежател и използвана от Hewlett-Packard Company с

Подробно

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN 802.11n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 БЪЛГАРСКИ Обзор NWD2105 е безжичен мрежови USB адаптер за Вашия компютър. NWD2105 е съвместим с WPS (Wi-Fi защитен

Подробно

User Guide

User Guide Ръководство за потребителя 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft и Windows са регистрирани в САЩ търговски марки на групата компании Microsoft. Информацията, която се съдържа тук, подлежи

Подробно

XPS 27 Сервизно ръководство

XPS 27  Сервизно ръководство XPS 27 Сервизно ръководство Модел на компютър: XPS 7760 Нормативен модел: W13C Нормативен тип: W13C001 Забележки, внимание и предупреждения БЕЛЕЖКА: ЗАБЕЛЕЖКА указва важна информация, която ви помага да

Подробно

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще ви помогнат да изпитате удовлетворение от възможностите на Индивидуалното

Подробно

Ïðèíòåð çà åòèêåòè Ръководство за бързо инсталиране QL-800 QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български)

Ïðèíòåð çà åòèêåòè Ръководство за бързо инсталиране QL-800 QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български) Ïðèíòåð çà åòèêåòè Ръководство за бързо инсталиране QL-800 QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български) Отпечатано в Китай D00RR6001 Ïðèíòåð çà åòèêåòè QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български)

Подробно

OPERATING NOTES

OPERATING NOTES ЕКСПЛОАТАЦИОННИ УКАЗАНИЯ Упътване за настройване на безжична LAN мрежа: Как се регистрира климатик При безжичен LAN адаптер с идентификатор SSID, който започва с AP-. * Идентификаторът SSID е посочен на

Подробно

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме htt

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме     htt РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме https://klett.bg, https://anubis.bg, https://bulvest.com и кликнете върху бутона Електронни

Подробно

AM_Ple_LegReport

AM_Ple_LegReport 11.9.2017 A8-0188/346/rev Изменение 346/rev Томас Хендел от името на комисията по заетост и социални въпроси Доклад Мортен Льокегор Изисквания за достъпност за продукти и услуги COM(2015)0615 C8-0387/2015

Подробно

IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен

IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен модул позволяващ Ви да наблюдавате и контролирате алармената си система

Подробно

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО 6.6 1. ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА. 1.1. Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтеглената актуализация (файл aso6600.exe) в папката, където

Подробно

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?...

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... 2 Как да преместя избрания файл в друга папка?...

Подробно

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате или

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате   или Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате www.google.com или www.google.bg. Няма значение кой адрес ще напишете. Най-вероятно

Подробно

‍ Многопротоколен, мултифункционален печатен сървър с платка за Ethernet и безжичен мултифункционален Ethernet печатен сървър РЪКОВОДСТВО ЗА МРЕЖОВИЯ ПОТРЕБИТЕЛ Настоящото Ръководство за мрежовия потребител

Подробно