ПРОТОКОЛ ОТ РЕДОВНОТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ ПРОВЕДЕНО В ГР.СОФИЯ НА ГОД. І. КОНСТИТУИРАНЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ

Размер: px
Започни от страница:

Download "ПРОТОКОЛ ОТ РЕДОВНОТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ ПРОВЕДЕНО В ГР.СОФИЯ НА ГОД. І. КОНСТИТУИРАНЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ"

Препис

1 ПРОТОКОЛ ОТ РЕДОВНОТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ ПРОВЕДЕНО В ГР.СОФИЯ НА ГОД. І. КОНСТИТУИРАНЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ Днес, год., в седалището на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ в гр. София, на адрес ул. Лъчезар Станчев 5, комплекс Софарма Бизнес Тауърс, Сграда А, ет. 3, Зала-1-А3, се проведе Редовно Общо събрание на акционерите на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, ЕИК Събранието се откри в 13:10 часа от г-н Борис Борисов, в качеството му на Изпълнителен директор на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, който констатира, че то е законно свикано, в съответствие с разпоредбите на чл. 223, ал. 5 от Търговския закон и чл. 115 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа. Поканата за събранието е обявена в Търговския регистър на г. с вписване под номер Поканата, заедно с материалите по точките от дневния ред, са изпратени на Комисията за финансов надзор, Българска Фондова Борса София АД, обществеността и са публикувани на интернет страницата на Дружеството в сроковете и в съответствие с изискванията на чл. 115, ал. 4, 5 и 6 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа. С Решение 271-ДСИЦ от г. на Комисията за финансов надзор по Заявление, вх. РГ от г., подадено от СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, е получено необходимото предварително одобрение от Комисията за финансов надзор, изискуемо по чл. 15, ал. 2 във вр. с ал. 1 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел, във връзка с вземане на решенията по точки 10, 11, 12 и 13 от обявения дневен ред за Общото събрание. Към г. датата, към която съгласно чл. 115б, ал. 1 от ЗППЦК вписаните в регистрите на Централен депозитар АД като акционери на Дружеството лица имат право на глас в днешното заседание на Общото събрание на Дружеството, общият брой акции с право на глас в Общото събрание на акционерите на Дружеството е (осемнадесет милиона осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет). Капиталът на Дружеството е в размер на (осемнадесет милиона осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет) лева, разпределен на (осемнадесет милиона осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет) броя обикновени безналични акции, с право на глас и с номинална стойност от 1 (един) лев всяка. При спазване изискванията на чл. 225 и чл. 226 от ТЗ е извършена регистрация на акционерите и техните представители, от която е видно, че на Общото събрание са

2 представени лично броя акции и чрез пълномощник броя акции. Общият брой на представените акции е броя акции с право на глас, което представлява 90,73 % или повече от ½ от капитала на Дружеството, съгласно Списък на присъстващите акционери и пълномощници Приложение към този протокол. Списъкът е заверен от председателя и секретаря на Общото събрание. Присъстващите акционери бяха уведомени, че до приключване на регистрацията са постъпили 10 пълномощни за представляване на акционери, чиито съдържание и форма са в съответствие с изискванията на ЗППЦК и актовете по прилагането му и с Устава на Не са постъпили пълномощни за представляване на акционери, изпратени по електронен път. До откриване на събранието не са постъпили писмени уведомления за оттегляне на пълномощни или уведомления за оттегляне на пълномощни от присъстващи акционери. Г-н Борис Борисов обяви, че са налице изискванията на чл. 227 от ТЗ и Устава на Дружеството за редовно протичане на ОСА и вземане на валидни решения. Избор на ръководство на заседанието на Общото събрание Г-н Борисов предложи за ръководство на заседанието да бъдат избрани следните лица: 1. За председател на заседанието Кристина Андреева Атанасова; 2. За секретар на заседанието Иванка Атанасова Панова; 3. За преброители Жени Василева Асенова и Звездалина Стоянова Димитрова. Други предложения не бяха направени. Няма възражения и въпроси. Г-н Борисов подложи на гласуване направеното предложение. При тези резултати, Общото събрание избира предложените Председател, Секретар и Преброители.

3 Констатации на Председателя и на Секретаря на заседанието: Председателят уведоми акционерите, че от членовете на Съвета на директорите на Дружеството на заседанието на Общото събрание, освен Изпълнителния директор на дружеството г-н Борис Борисов, присъства и г-жа Бисера Лазарова член и Председател на Съвета на Председателят уведоми акционерите, че e постъпилa заявкa за присъствие на заседанието на Общото събрание от лице, което желае да остане на заседанието като гост, а именно: Петя Петкова. С оглед на последното, Председателят подложи на гласуване решение за допускане присъствието на посоченото лице на заседанието. При констатираните резултати, Общото събрание прие РЕШЕНИЕ: лицето, направило заявка за присъствие на заседанието като гост, да бъде допуснато да остане. Председателят на събранието указа, че няма постъпили допълнителни въпроси в дневния ред на Общото събрание по реда на чл. 223а, ал. 4 от Търговския закон. Председателят напомни за ограничението на чл. 231, ал. 1 от Търговския закон, според което Общото събрание не може да приема решения, засягащи въпроси извън дневния ред, които не са били съобщени и обявени съобразно разпоредбите на чл. 223 от Търговския закон, освен когато всички акционери присъстват или са представени на събранието и никой не възразява повдигнатите въпроси да бъдат обсъждани. Доколкото на заседанието не присъстват всички акционери, то следва да се проведе при дневния ред, съгласно поканата за свикване на Общото събрание, приета с протокол на Съвета на директорите от г. и обявена в Търговския регистър на г. с вписване под номер , а именно:

4 Дневен ред Точка 1. Приемане на Годишния доклад на Съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2015 год.; Точка 2. Приемане на Годишния доклад за дейността на Директора за връзки с инвеститорите през 2015 год.; Точка 3. Одобряване на Одиторския доклад за извършения одит на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2015 год.; Точка 4. Приемане на одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2015 год.; Точка 5. Приемане доклада на Одитния комитет за дейността му през 2015 год.; Точка 6. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на Дружеството, реализирана през 2015 год.; Точка 7. Приемане на решение за освобождаване от отговорност членовете на Съвета на директорите на Дружеството за дейността им през 2015 год.; Точка 8. Определяне на размера на постоянните месечни възнаграждения на членовете на Съвета на директорите на Дружеството за 2016 год.; Точка 9. Избор на регистриран одитор на Дружеството за 2016 год.; Точка 10. Внасяне на изменение в чл. 11, ал. 1 от Устава на Дружеството, с цел актуализирането му с оглед на успешно проведеното първично публично предлагане на акции от увеличението на капитала чрез подписка, започнала на 08 Юли 2015 г. и приключила на 14 Август 2015 г., като нови акции бяха записани и емисионната стойност на записаните акции в общ размер на ,00 лева беше внесена изцяло по набирателна сметка открита в Райфайзенбанк (България) ЕАД, въз основа на решението за увеличаване на капитала, прието на основание чл. 43 от Устава на Дружеството от Съвета на директорите на дружеството на г. и съгласно Проспект за първично публично предлагане на акции на дружеството, потвърден от Комисия за финансов надзор (КФН) с Решение 465-Е от г. Точка 11. Внасяне на изменение в чл. 23, ал. 3 от Устава на Дружеството, с цел актуализирането му спрямо нормативната уредба. Точка 12. Внасяне на изменение в чл. 43, ал. 1 от Устава на Дружеството, с цел облекчаване дейността на Точка 13. Внасяне на изменение в чл. 61, ал. 1 от Устава на Точка 14. Приемане на Доклада на Съвета на директорите относно прилагане на Политиката за определяне на възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Дружеството за 2015 г.; Точка 15. Приемане на решение по чл. 50, ал. 2 от Устава на Дружеството; Точка 16. Одобряване на изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл. 114а, ал. 1 от ЗППЦК за целесъобразността и условията на сделки за отдаване под наем на собствени на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ недвижими имоти, попадащи в приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК; Точка 17. Овластяване Съвета на директорите на Дружеството за сключване на сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК; Точка 18. Овластяване Съвета на директорите на Дружеството за сключване на сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК; Точка 19. Разни.

5 Председателят напомни, че на основание чл. 37, ал. 2, изр. 2 във вр. с чл. 31, ал. 1, т. 1 и 4 от Устава на Дружеството решенията по т. 8, 10, 11, 12, 13 и 15 от дневния ред следва да бъдат приети с мнозинство ¾ (три четвърти) от представените на събранието акции с право на глас. За решенията по т. 17 и 18 от дневния ред се прилага чл. 114а, ал. 2 ЗППЦК. На основание чл. 37, ал. 2, изр. 1 във вр. с чл. 31, ал. 1, т. 5, 6 и 8 и ал. 2 от Устава на Дружеството решенията по останалите точки от дневния ред следва да бъдат приети с обикновено мнозинство ½ (една втора) от представените на събранието акции с право на глас. ІІ. РАЗИСКВАНИЯ И РЕШЕНИЯ ПО СЪЩЕСТВО По точка първа от дневния ред: Годишният доклад на Съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2015 г. бе представен в резюме от г-н Борис Борисов Изпълнителен директор на Дадена бе думата на акционерите за изказвания и въпроси. На поставените въпроси изчерпателно отговори Изпълнителният директор г-н Борис Борисов. Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 1 от дневния ред, а именно: Общото събрание на акционерите приема Годишния доклад на Съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2015 год.. Председателят подложи на гласуване предложението за решение на Съвета на на акционерите приема Годишния доклад на Съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2015 год.

6 По точка втора от дневния ред: Председателят напомни на акционерите, че Годишният доклад за дейността на Директора за връзки с инвеститорите през 2015 год. е представен в цялост на акционерите като част от материалите за заседанието на Общото събрание. Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 2 от дневния ред, а именно: Общото събрание на акционерите приема представения Годишен доклад за дейността на Директора за връзки с инвеститорите през 2015 год.. на акционерите приема представения Годишен доклад за дейността на Директора за връзки с инвеститорите през 2015 год. По точка трета от дневния ред: Председателят напомни на акционерите, че Одиторският доклад за извършения одит на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2015 год. е представен в цялост на акционерите като част от материалите за заседанието на Общото събрание. Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 3 от дневния ред, а именно: Общото събрание на акционерите одобрява Одиторския доклад за извършения одит на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2015 год..

7 на акционерите одобрява Одиторския доклад за извършения одит на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2015 год. По точка четвърта от дневния ред: Председателят напомни на акционерите, че одитираният Годишен финансов отчет на Дружеството за 2015 год. е представен в цялост на акционерите като част от материалите за заседанието на Общото събрание. Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 4 от дневния ред, а именно: Общото събрание на акционерите приема одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2015 год..

8 на акционерите приема одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2015 год. По точка пета от дневния ред: Председателят напомни на акционерите, че Докладът на Одитния комитет за дейността му през 2015 год. е представен в цялост на акционерите като част от материалите за заседанието на Общото събрание. Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 5 от дневния ред, а именно: Общото събрание на акционерите приема доклада на Одитния комитет за дейността му през 2015 год.. на акционерите приема доклада на Одитния комитет за дейността му през 2015 год. По точка шеста от дневния ред: Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 6 от дневния ред за разпределяне на печалбата на Дружеството, реализирана през 2015 г., а именно: Общото събрание на акционерите приема предложението на Съвета на

9 директорите, печалбата, реализирана през 2015 год. в размер на ,20 (шест милиона четиридесет и шест хиляди четиристотин и деветдесет лева и двадесет стотинки) лева, а след преобразуване по реда на чл. 10 от ЗДСИЦ в размер на ,60 (пет милиона деветстотин седемдесет и една хиляди триста тридесет и шест лева и шестдесет стотинки) лева да се разпредели, както следва: за дивидент на акционерите в размер на ,94 (пет милиона триста седемдесет и четири хиляди двеста и два лева и деветдесет и четири стотинки) лева, определен съгласно изискванията на чл. 10, ал. 3 от ЗДСИЦ. Брутният дивидент на една акция е 0,2971 лв.; формираната печалба след разпределение на дивидента в размер на ,26 (шестстотин седемдесет и две хиляди двеста осемдесет и седем лева и двадесет и шест стотинки) лева да остане като неразпределена печалба. На основание чл. 115в, ал. 1 от ЗППЦК право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистъра на Централен депозитар АД като акционери на 14-я ден след деня на Общото събрание, на което е приет Годишният финансов отчет и е взето решение за разпределение на печалбата. В съответствие с Правилника на Централен депозитар АД, дивидентът ще се изплаща: чрез съответния инвестиционен посредник за лицата с клиентски сметки при инвестиционни посредници; и чрез обслужващата банка (банката-депозитар) на Дружеството Райфайзенбанк /България/ ЕАД, за лицата без клиентски сметки при инвестиционни посредници. Изплащането на дивидента ще се извърши в срока по чл. 10, ал. 2 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел, а именно до г.. на акционерите приема предложението на Съвета на директорите, печалбата, реализирана през 2015 год. в размер на ,20 (шест милиона четиридесет и шест хиляди четиристотин и деветдесет лева и двадесет стотинки) лева, а след преобразуване по реда на чл. 10 от ЗДСИЦ в размер на ,60 (пет милиона деветстотин седемдесет и една хиляди триста тридесет и шест лева и шестдесет стотинки) лева да се разпредели, както следва: за дивидент на акционерите в размер на ,94 (пет милиона триста седемдесет и четири хиляди двеста и два лева и деветдесет и четири стотинки) лева, определен съгласно изискванията на чл. 10, ал. 3 от ЗДСИЦ. Брутният дивидент на една акция е 0,2971 лв.; формираната печалба след разпределение на дивидента в размер на 672

10 287,26 (шестстотин седемдесет и две хиляди двеста осемдесет и седем лева и двадесет и шест стотинки) лева да остане като неразпределена печалба. На основание чл. 115в, ал. 1 от ЗППЦК право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистъра на Централен депозитар АД като акционери на 14-я ден след деня на Общото събрание, на което е приет Годишният финансов отчет и е взето решение за разпределение на печалбата. В съответствие с Правилника на Централен депозитар АД, дивидентът ще се изплаща: чрез съответния инвестиционен посредник за лицата с клиентски сметки при инвестиционни посредници; и чрез обслужващата банка (банката-депозитар) на Дружеството Райфайзенбанк /България/ ЕАД, за лицата без клиентски сметки при инвестиционни посредници. Изплащането на дивидента ще се извърши в срока по чл. 10, ал. 2 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел, а именно до г. По точка седма от дневния ред: Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 7 от дневния ред за освобождаване от отговорност членовете на Съвета на директорите на Дружеството за дейността им през 2015 год., а именно: Общото събрание на акционерите освобождава от отговорност членовете на Съвета на директорите на Дружеството за дейността им през 2015 год.. на акционерите освобождава от отговорност членовете на Съвета на директорите на Дружеството за дейността им през 2015 год.

11 По точка осма от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 8 от дневния ред за определяне на размера на постоянните месечни възнаграждения на членовете на Съвета на директорите на Дружеството за 2016 год., а именно: Общото събрание на акционерите реши да се запази досегашният размер на постоянните месечни възнаграждения на членовете на Съвета на директорите на Дружеството и през 2016 год.. на акционерите реши да се запази досегашният размер на постоянните месечни възнаграждения на членовете на Съвета на директорите на Дружеството и през 2016 год. По точка девета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 9 от дневния ред за избор на регистриран одитор на Дружеството за 2016 год., а именно: Общото събрание на акционерите избира регистриран одитор за проверка и заверка на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2016 год., съгласно предложението на Одитния комитет. Председателят прочете предложението на Одитния комитет, а именно: за регистриран одитор на Дружеството за проверка и заверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2016 год. да бъде избрано специализирано одиторско предприятие АФА ООД, ЕИК , гр. София, ул. Оборище 38.

12 на акционерите избира специализирано одиторско предприятие АФА ООД, ЕИК , гр. София, ул. Оборище 38, за регистриран одитор за проверка и заверка на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2016 год., съгласно предложението на Одитния комитет. По точка десета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 10 от дневния ред за внасяне на изменение в чл. 11, ал. 1 от Устава на Дружеството, с цел актуализирането му с оглед на успешно проведеното първично публично предлагане на акции от увеличението на капитала чрез подписка, започнала на 08 Юли 2015 г. и приключила на 14 Август 2015 г., като нови акции бяха записани и емисионната стойност на записаните акции в общ размер на ,00 лева беше внесена изцяло по набирателна сметка открита в Райфайзенбанк (България) ЕАД, въз основа на решението за увеличаване на капитала, прието на основание чл. 43 от Устава на Дружеството от Съвета на директорите на дружеството на г. и съгласно Проспект за първично публично предлагане на акции на дружеството, потвърден от Комисия за финансов надзор (КФН) с Решение 465-Е от г., а именно: Общото събрание на акционерите приема изменение в чл. 11, ал. 1 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 11. (1) /изм. с реш. на ОСА от г.; изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г./ Капиталът на дружеството е в размер на (осемнадесет милиона осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет) лева, разпределен на (осемнадесет милиона

13 осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет) броя обикновени безналични акции, с право на глас и с номинална стойност от 1 (един) лев всяка... ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е на акционерите приема изменение в чл. 11, ал. 1 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 11. (1) /изм. с реш. на ОСА от г.; изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г./ Капиталът на дружеството е в размер на (осемнадесет милиона осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет) лева, разпределен на (осемнадесет милиона осемдесет и седем хиляди двеста четиридесет и пет) броя обикновени безналични акции, с право на глас и с номинална стойност от 1 (един) лев всяка.. По точка единадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 11 от дневния ред за внасяне на изменение в чл. 23, ал. 3 от Устава на Дружеството, с цел актуализирането му спрямо нормативната уредба, а именно: Общото събрание на акционерите приема изменение в чл. 23, ал. 3 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 23. (3) /изм. с реш. на ОСА от г./ Право да участват в увеличението на капитала имат лицата по чл. 112б, ал. 2 от ЗППЦК...

14 ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е на акционерите приема изменение в чл. 23, ал. 3 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 23. (3) /изм. с реш. на ОСА от г./ Право да участват в увеличението на капитала имат лицата по чл. 112б, ал. 2 от ЗППЦК.. По точка дванадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 12 от дневния ред за внасяне на изменение в чл. 43, ал. 1 от Устава на Дружеството, с цел облекчаване дейността на Дружеството, а именно: Общото събрание на акционерите приема изменение в чл. 43, ал. 1 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 43. (1) /изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г./ Съветът на директорите може да увеличава капитала на Дружеството до (деветдесет милиона) лева чрез издаване на нови обикновени или привилегировани акции в срок до 5 (пет) години от регистриране на изменението на Устава относно това овластяване в Търговския регистър при Агенцията по вписванията... ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции

15 Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е на акционерите приема изменение в чл. 43, ал. 1 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 43. (1) /изм. с реш. на ОСА от г., изм. с реш. на ОСА от г./ Съветът на директорите може да увеличава капитала на Дружеството до (деветдесет милиона) лева чрез издаване на нови обикновени или привилегировани акции в срок до 5 (пет) години от регистриране на изменението на Устава относно това овластяване в Търговския регистър при Агенцията по вписванията.. По точка тринадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 13 от дневния ред за внасяне на изменение в чл. 61, ал. 1 от Устава на Дружеството, а именно: Общото събрание на акционерите приема изменение в чл. 61, ал. 1 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 61. (1) /изм. с реш. на ОСА от г./ До 30-ти март ежегодно Съветът на директорите съставя за изтеклата календарна година финансов отчет и доклад за дейността и го представя на избрания/те от Общото събрание регистрирани одитори... ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е

16 на акционерите приема изменение в чл. 61, ал. 1 от Устава на Дружеството съгласно предложението на Съвета на директорите, а именно в следния смисъл: Чл. 61. (1) /изм. с реш. на ОСА от г./ До 30-ти март ежегодно Съветът на директорите съставя за изтеклата календарна година финансов отчет и доклад за дейността и го представя на избрания/те от Общото събрание регистрирани одитори.. По точка четиринадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по точка 14 от дневния ред за приемане на Доклада на Съвета на директорите относно прилагане на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Дружеството за 2015 г., а именно: Общото събрание приема Доклада на Съвета на директорите относно прилагане на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Дружеството за 2015 г.. ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е приема Доклада на Съвета на директорите относно прилагане на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Дружеството за 2015 г.

17 По точка петнадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 15 от дневния ред за приемане на решение по чл. 50, ал. 2 от Устава на Дружеството, а именно: Общото събрание на акционерите, на основание чл. 50, ал. 2 от Устава на Дружеството и чл. 5.2 от Политиката за определяне на възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, при спазване на чл. 60 от Устава на Дружеството, реши да бъде изплатено допълнително променливо възнаграждение на Изпълнителния директор на Дружеството в размер на 1 % от финансовия резултат на Дружеството за 2015 г., определен съгласно изискванията на чл. 10, ал. 3 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел съгласно приетия Годишен финансов отчет на Дружеството за 2015 г. На основание чл. 5.2, изр. 3 от Политиката за определяне на възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, 60 % от така определеното допълнително променливо възнаграждение да бъде изплатено в едномесечен срок от заседанието на ОСА, на което е взето решение за изплащането му; а изплащането на останалите 40 % от така определеното допълнително променливо възнаграждение да бъде разсрочено пропорционално, на равни годишни вноски, за период от три години, считано от датата на заседанието на ОСА, на което е взето решение за изплащането му.. ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 84,21 % от капитала на Дружеството и 92,82 % от представените акции ГЛАСУВАЛИ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ : броя акции, съставляващи 4,49 % от капитала на Дружеството и 4,95 % от представените акции Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е на акционерите, на основание чл. 50, ал. 2 от Устава на Дружеството и чл. 5.2 от Политиката за определяне на възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, при спазване на чл. 60 от Устава на Дружеството, реши да бъде изплатено допълнително променливо възнаграждение на Изпълнителния директор на Дружеството в размер на 1 % от финансовия резултат на Дружеството за 2015 г., определен съгласно изискванията на чл. 10, ал. 3 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел съгласно приетия Годишен финансов отчет на Дружеството за 2015 г. На основание чл. 5.2, изр. 3 от Политиката за определяне на възнагражденията на

18 членовете на Съвета на директорите на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ, 60 % от така определеното допълнително променливо възнаграждение да бъде изплатено в едномесечен срок от заседанието на ОСА, на което е взето решение за изплащането му; а изплащането на останалите 40 % от така определеното допълнително променливо възнаграждение да бъде разсрочено пропорционално, на равни годишни вноски, за период от три години, считано от датата на заседанието на ОСА, на което е взето решение за изплащането му. По точка шестнадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по т. 16 от дневния ред за одобряване изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл. 114а, ал. 1 от ЗППЦК за целесъобразността и условията на сделки за отдаване под наем на собствени на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ недвижими имоти, попадащи в приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, а именно: Общото събрание одобрява изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл. 114а, ал. 1 от ЗППЦК за целесъобразността и условията на сделки за отдаване под наем на собствени на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ недвижими имоти, попадащи в приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК.. ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 88,70 % от капитала на Дружеството и 97,77 % от представените акции. Общият брой на действително подадените гласове е одобрява изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл. 114а, ал. 1 от ЗППЦК за целесъобразността и условията на сделки за отдаване под наем на собствени на СОФАРМА ИМОТИ АДСИЦ недвижими имоти, попадащи в приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК.

19 По точка седемнадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по точка 17 от дневния ред за овластяване Съвета на директорите на Дружеството за сключване на сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, а именно: Общото събрание на акционерите овластява Съвета на директорите на Дружеството да сключи сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК при условията и сроковете, съгласно Раздел I от изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл. 114а, ал. 1 от ЗППЦК.. Председателят указа, че по отношение сделката от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, за чието сключване е предложено да бъде овластен от Общото събрание Съветът на директорите, акционерът Огнян Иванов Донев, както и свързаните на него по смисъла на 1, т. 13 от Допълнителните разпоредби на ЗППЦК лица, в т.ч. лицето ДОНЕВ ИНВЕСТМЪНТ ХОЛДИНГ АД, както и всички лица, които попадат под хипотезата на чл. 114, ал. 6 от ЗППЦК, се явяват заинтересувани лица, с оглед на което на основание чл. 114а, ал. 4 от ЗППЦК тези акционери не могат да упражнят правото си на глас при гласуване на това предложение за решение от Общото събрание. ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 55,54 % от капитала на Дружеството, 61,22 % от представените акции и 96,49 % от представените акции, имащи право да гласуват Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 55,54 % от капитала на Дружеството, 61,22 % от представените акции и 96,49 % от представените акции, имащи право да гласуват. Общият брой на действително подадените гласове е на акционерите овластява Съвета на директорите на Дружеството да сключи сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК при условията и сроковете, съгласно Раздел I от изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл.114а, ал.1 от ЗППЦК.

20 По точка осемнадесета от дневния ред Председателят прочете предложението на Съвета на директорите за решение по точка 18 от дневния ред за овластяване Съвета на директорите на Дружеството за сключване на сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, а именно: Общото събрание на акционерите овластява Съвета на директорите на Дружеството да сключи сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК при условията и сроковете, съгласно Раздел II от изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл.114а, ал.1 от ЗППЦК.. Председателят указа, че по отношение сделката от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, за чието сключване е предложено да бъде овластен от Общото събрание Съветът на директорите, акционерът Огнян Иванов Донев, както и свързаните на него по смисъла на 1, т. 13 от Допълнителните разпоредби на ЗППЦК лица, в т.ч. лицето ДОНЕВ ИНВЕСТМЪНТ ХОЛДИНГ АД, както и всички лица, които попадат под хипотезата на чл. 114, ал. 6 от ЗППЦК, се явяват заинтересувани лица, с оглед на което на основание чл. 114а, ал. 4 от ЗППЦК тези акционери не могат да упражнят правото си на глас при гласуване на това предложение за решение от Общото събрание. ГЛАСУВАЛИ ЗА : броя акции, съставляващи 55,54 % от капитала на Дружеството, 61,22 % от представените акции и 96,49 % от представените акции, имащи право да гласуват Броят на акциите, по които са подадени действителни гласове, е , представляващи 55,54 % от капитала на Дружеството, 61,22 % от представените акции и 96,49 % от представените акции, имащи право да гласуват. Общият брой на действително подадените гласове е на акционерите овластява Съвета на директорите на Дружеството да сключи сделка от приложното поле на чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК при условията и сроковете, съгласно Раздел II от изготвения от Съвета на директорите Мотивиран доклад по чл.114а, ал.1 от ЗППЦК.

21

ПЪЛНОМОЩНО

ПЪЛНОМОЩНО ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ за представляване на акционер в Общото събрание на акционерите на Софарма Трейдинг АД, насрочено за 07.06.2019 г. В случай на акционер юридическо лице Долуподписаният,, ЕГН..., притежаващ

Подробно

ПРОТОКОЛ ОТ РЕДОВНО ГОДИШНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СИРМА ГРУП ХОЛДИНГ АД Днес, г. в град София, в гр. С

ПРОТОКОЛ ОТ РЕДОВНО ГОДИШНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СИРМА ГРУП ХОЛДИНГ АД Днес, г. в град София, в гр. С ПРОТОКОЛ ОТ РЕДОВНО ГОДИШНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СИРМА ГРУП ХОЛДИНГ АД Днес, 19.06.2019 г. в град София, в гр. София 1784, бул. Цариградско шосе 135, ет.2, зала Обучителна,

Подробно

П Р О Т О К О Л

П Р О Т О К О Л П Р О Т О К О Л ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА РЕДОВНОТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА РЕГАЛА ИНВЕСТ АД Днес, 21 май 2014 г., в гр. Варна, кв. Аспарухово, ул. Георги Стаматов 1, се проведе редовно Общо събрание на

Подробно

П Р О Т О К О Л

П Р О Т О К О Л П Р О Т О К О Л от Редовното годишно общо събрание на акционерите на Фонд Имоти АДСИЦ, гр. София Днес, 17.06.2014 година, от 10:00 часа по седалището на Фонд Имоти АДСИЦ, гр. София ( Дружеството ) и на

Подробно

П Р О Т О К О Л ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "ФАВОРИТ ХОЛД" АД, гр. СОФИЯ Днес, 27 юни 2019 г. в град София, кв. Военна рампа, бул. История слав

П Р О Т О К О Л ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА ФАВОРИТ ХОЛД АД, гр. СОФИЯ Днес, 27 юни 2019 г. в град София, кв. Военна рампа, бул. История слав П Р О Т О К О Л ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "ФАВОРИТ ХОЛД" АД, гр. СОФИЯ Днес, 27 юни 2019 г. в град София, кв. Военна рампа, бул. История славянобългарска 8, в заседателната зала на Котлостроене

Подробно

ПЪЛНОМОЩНО - ОБРАЗЕЦ В случай на акционер юридическо лице Долуподписаният,, ЕГН, притежаващ документ за самоличност., издаден на г. от, с адрес: гр, у

ПЪЛНОМОЩНО - ОБРАЗЕЦ В случай на акционер юридическо лице Долуподписаният,, ЕГН, притежаващ документ за самоличност., издаден на г. от, с адрес: гр, у ПЪЛНОМОЩНО - ОБРАЗЕЦ В случай на акционер юридическо лице Долуподписаният,, ЕГН, притежаващ документ за самоличност., издаден на г. от, с адрес: гр, ул..., ет, ап, в качеството си на представляващ, със

Подробно

1 ПРОТОКОЛ ОТ ПРОВЕДЕНОТО РЕДОВНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "АТОМЕНЕРГОРЕМОНТ"АД На г. от ч, в Република България, в гр. Козлод

1 ПРОТОКОЛ ОТ ПРОВЕДЕНОТО РЕДОВНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА АТОМЕНЕРГОРЕМОНТАД На г. от ч, в Република България, в гр. Козлод 1 ПРОТОКОЛ ОТ ПРОВЕДЕНОТО РЕДОВНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "АТОМЕНЕРГОРЕМОНТ"АД На 15.06.2017 г. от 14.00 ч, в Република България, в гр. Козлодуй, на адреса на управление на "АТОМЕНЕРГОРЕМОНТ" АД,

Подробно

П Р О Т О К О Л

П Р О Т О К О Л П Р О Т О К О Л ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА РЕДОВНОТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА РЕГАЛА ИНВЕСТ АД Днес, 25 юни 2015 г., в гр. Варна, кв. Аспарухово, ул. Георги Стаматов 1, се проведе редовно Общо събрание на

Подробно

ПЪЛНОМОЩНО

ПЪЛНОМОЩНО ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ В случай на акционер юридическо лице Долуподписаният,, ЕГН..., притежаващ документ за самоличност...., издаден на... г. от..., с адрес: гр...., ул......., ет..., ап..., в качеството

Подробно

ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ за самоличност, съответно наименование на фирмата, ЕИК по БУЛСТАТ), в к

ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ за самоличност, съответно наименование на фирмата, ЕИК по БУЛСТАТ), в к ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ за самоличност, съответно наименование на фирмата, ЕИК по БУЛСТАТ), в качеството си на акционер, притежаващ... броя акции

Подробно

П Р О Т О К О Л

П Р О Т О К О Л П Р О Т О К О Л от заседание на редовно годишно общо събрание на акционерите на ЕВРОХОЛД БЪЛГАРИЯ АД На 29 юни 2012 г. в град София, бул. Христофор Колумб 43 от 10.00 часа, при спазване на всички разпоредби

Подробно

Palnomostno-OSA doc

Palnomostno-OSA doc ПЪЛНОМОЩНО Долуподписаният..., ЕГН..., притежаващ л.к...., издадена на...г., от МВР - гр...., адрес: гр...., Изпълнителен директор/управител, представляващ..., вписано в търговския регистър под.../...

Подробно

МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС /ИН-ПРОПЪРТИС/ "АДСИЦ, НАСРОЧЕНО ЗА г. Съдържание: 1. Отч

МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС /ИН-ПРОПЪРТИС/ АДСИЦ, НАСРОЧЕНО ЗА г. Съдържание: 1. Отч МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА "ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС /ИН-ПРОПЪРТИС/ "АДСИЦ, НАСРОЧЕНО ЗА 26.05.2015 г. Съдържание: 1. Отчет на СД за дейността на дружеството за 2014г.; Проект

Подробно

Industrialna zona Karlovo, Bulgaria web: bulgarianrose.bg ЕИК: Tel.: +359/ 335/ Fax: +359/33

Industrialna zona Karlovo, Bulgaria   web: bulgarianrose.bg ЕИК: Tel.: +359/ 335/ Fax: +359/33 Industrialna zona 1 4300 Karlovo, Bulgaria e-mail: contact@bulgarianrose.bg web: bulgarianrose.bg ЕИК: 115009344 Tel.: +359/ 335/ 9 33 20 Fax: +359/335/ 9 5 334 ПОКАНА Съветът на директорите на БЪЛГАРСКА

Подробно

ПЪЛНОМОЩНО - ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ за самоличност, съответно наименование на фирмата, ЕИК по БУЛСТАТ), в

ПЪЛНОМОЩНО - ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ за самоличност, съответно наименование на фирмата, ЕИК по БУЛСТАТ), в ПЪЛНОМОЩНО - ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ за самоличност, съответно наименование на фирмата, ЕИК по БУЛСТАТ), в качеството си на акционер, притежаващ... броя акции

Подробно

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕДОВНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СПАРКИ ЕЛТОС АД, ГР. ЛОВЕЧ Управителният съвет на СПАРКИ ЕЛТО

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕДОВНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СПАРКИ ЕЛТОС АД, ГР. ЛОВЕЧ Управителният съвет на СПАРКИ ЕЛТО ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕДОВНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СПАРКИ ЕЛТОС АД, ГР. ЛОВЕЧ Управителният съвет на СПАРКИ ЕЛТОС АД, гр. Ловеч на основание разпоредбата на чл. 223,

Подробно

Писмени материали за ОСА на г. ПИСМЕНИ МАТЕРИАЛИ ПО ЧЛ. 224 от ТЗ за редовно годишно общо събрание на Наш Дом България Холдинг АД, което ще

Писмени материали за ОСА на г. ПИСМЕНИ МАТЕРИАЛИ ПО ЧЛ. 224 от ТЗ за редовно годишно общо събрание на Наш Дом България Холдинг АД, което ще Писмени материали за ОСА на 30.06.2019 г. ПИСМЕНИ МАТЕРИАЛИ ПО ЧЛ. 224 от ТЗ за редовно годишно общо събрание на Наш Дом България Холдинг АД, което ще се проведе на 30.06.2019 г. от 15:00 часа, на адреса

Подробно

До

До ЕИК: 827182916 ПОКАНА Съветът на директорите на Фазан АД град Русе, на основание чл. 223 от ТЗ свиква редовно Общо събрание на акционерите на 06.06.2016 г. от 13.30 ч. в заседателната зала на предприятието

Подробно

ПЪЛНОМОЩНО

ПЪЛНОМОЩНО ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ В случай на акционер юридическо лице Долуподписаният,, ЕГН..., притежаващ документ за самоличност...., издаден на... г. от..., с адрес: гр...., ул......., ет..., ап..., в качеството

Подробно

protokol_OSA_2009

protokol_OSA_2009 Н Е О Х И М АД - Д И М И Т Р О В Г Р А Д П Р О Т О К О Л N:17 Днес, 12.06.2009 год. в Културно-битовата сграда на Неохим АД в гр. Димитровград, Източна индустриална зона, ул. Химкомбинатска 3 от 12,00

Подробно

Microsoft Word - pismeni_materiali_monbat_osa2011.doc

Microsoft Word - pismeni_materiali_monbat_osa2011.doc ПИСМЕНИ МАТЕРИАЛИ ПО ДНЕВНИЯ РЕД НА РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ НА ГОДИШНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА МОНБАТ АД, ГР. СОФИЯ 27.06.2011 г. ГР. СОФИЯ Дневен ред 1. Приемане на годишния доклад на Управителния съвет

Подробно

Протокол

Протокол П Р О Т О К О Л 17 Днес, 10.06.2011 г. от 14.00 часа се проведе Общо събрание на акционерите на ХИДРОПНЕВМОТЕХНИКА АД със седалище гр.казанлък в зала 11 на административната сграда на същото дружество.

Подробно

Протокол

Протокол П Р О Т О К О Л 16 Днес, 11.06.2010 г. от 14.00 часа се проведе Общо събрание на акционерите на ХИДРОПНЕВМОТЕХНИКА АД със седалище гр.казанлък в зала 11 на административната сграда на същото дружество.

Подробно

Microsoft Word - 4.doc

Microsoft Word - 4.doc Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я К О М И С И Я ЗА Ф И Н А Н С О В Н А Д З О Р Р Е Ш Е Н И Е 4- ПД 05. 01.2009 г. Вапцаров Холдинг АД, гр. Плевен е вписано под РГ-05-0536 в регистъра на публичните дружества

Подробно

Протокол

Протокол П Р О Т О К О Л 15 Днес, 12.06.2009 г. от 14.00 часа се проведе Общо събрание на акционерите на ХИДРОПНЕВМОТЕХНИКА АД със седалище гр.казанлък в зала 11 на административната сграда на същото дружество.

Подробно

i?iaeo

i?iaeo П Р О Т О К О Л от извънредно заседание на Общото събрание на акционерите на ЕВРОХОЛД БЪЛГАРИЯ АД На 26 май 2009 г. в гр. София, бул. Г. М. Димитров 16, по седалището на дружеството, при спазване на всички

Подробно

М+С ХИДРАВЛИК АД Казанлък 6100 Казанлък, ул. Козлодуй 68, тел:0431/60417, факс:0431/64114, hydraulic.com, BG ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ Долупо

М+С ХИДРАВЛИК АД Казанлък 6100 Казанлък, ул. Козлодуй 68, тел:0431/60417, факс:0431/64114,   hydraulic.com, BG ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ Долупо М+С ХИДРАВЛИК АД Казанлък 6100 Казанлък, ул. Козлодуй 68, тел:0431/60417, факс:0431/64114, www.ms hydraulic.com, BG123028180 ПЪЛНОМОЩНО ОБРАЗЕЦ Долуподписаният(та)... (трите имена, ЕГН, данни от документ

Подробно

На 18

На 18 ПРОТОКОЛ ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ИНВЕСТИЦИОННИ ПОСРЕДНИЦИ Днес, 20.05.2014 (двадесети май две хиляди и четиринадесета) година, от 15:00 часа по седалището на Българската

Подробно

Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от ВиК АД гр. Ловеч ПРОТОКОЛ 2 от редовно Общо събрание на Асоциация по ВиК на обособената терит

Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от ВиК АД гр. Ловеч ПРОТОКОЛ 2 от редовно Общо събрание на Асоциация по ВиК на обособената терит Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от ВиК АД гр. Ловеч ПРОТОКОЛ 2 от редовно Общо събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от ВиК АД гр. Ловеч Днес, 27.02.2019

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-ЖА МАРИАНА МАСУРСКА УПРАВИТЕЛ НА АЛФА АКАУНТ М ЕООД РАЙОН ТРИАДИЦ

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-ЖА МАРИАНА МАСУРСКА УПРАВИТЕЛ НА АЛФА АКАУНТ М ЕООД РАЙОН ТРИАДИЦ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ-11-614-4 от 08.08.2019 г. ДО Г-ЖА МАРИАНА МАСУРСКА УПРАВИТЕЛ НА АЛФА АКАУНТ М ЕООД РАЙОН ТРИАДИЦА Ж.К. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ БЛ. 17, АП. 3 ГР. СОФИЯ,

Подробно

<4D F736F F D20CCEEF2E8E2E8F0E0ED20E4EEEAEBE0E420EDE020D1C45F >

<4D F736F F D20CCEEF2E8E2E8F0E0ED20E4EEEAEBE0E420EDE020D1C45F > МОТИВИРАН ДОКЛАД на Съвета на директорите на ПАРК АДСИЦ за овластяване по реда на чл. 114а, ал. 1 във връзка с чл. 114, ал. 1, т. 4 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа Настоящото изложение

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИК

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИК РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ-11-529-3 от 09.08.2019 г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИКА Ж.К. БАНИШОРА БЛ. 41А, ВХ. В, АП. 45 ГР. СОФИЯ, 1233

Подробно

Междинен доклад за дейността

Междинен доклад за дейността Междинен доклад за дейността за първо тримесечие на 2018 г. на Неохим АД Настоящият доклад съдържа информация за важни събития настъпили през първото тримесечие на 2018 година, за тяхното влияние върху

Подробно

ПРОТОКОЛ 1 ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕНА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА-РАДОМИР-ЗЕМЕН Днес, г. в гр. Радомир, в МКИЦ Европа, ул.

ПРОТОКОЛ 1 ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕНА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА-РАДОМИР-ЗЕМЕН Днес, г. в гр. Радомир, в МКИЦ Европа, ул. ПРОТОКОЛ 1 ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕНА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА-РАДОМИР-ЗЕМЕН Днес, 28.06.2018г. в гр. Радомир, в МКИЦ Европа, ул. Св.св. Кирил и Методий 23 от 18.00 часа се проведе

Подробно

ПРАВА НА АКЦИОНЕРИТЕ НА БФБ-СОФИЯ СЪДЪРЖАНИЕ ИМУЩЕСТВЕНИ ПРАВА... 2 Право на участие в разпределението на печалбата и право на дивидент... 2 Право на

ПРАВА НА АКЦИОНЕРИТЕ НА БФБ-СОФИЯ СЪДЪРЖАНИЕ ИМУЩЕСТВЕНИ ПРАВА... 2 Право на участие в разпределението на печалбата и право на дивидент... 2 Право на ПРАВА НА АКЦИОНЕРИТЕ НА БФБ-СОФИЯ СЪДЪРЖАНИЕ ИМУЩЕСТВЕНИ ПРАВА... 2 Право на участие в разпределението на печалбата и право на дивидент... 2 Право на ликвидационен дял... 2 Право на записване на част от

Подробно

Междинен доклад за дейността

Междинен доклад за дейността Междинен доклад за дейността за шестмесечието на 2016 г. на Неохим АД Настоящият доклад съдържа информация за важни събития настъпили през шестмесечието на 2016 година, за тяхното влияние върху отчета,

Подробно