СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ Съвременният мъж е не по-малко суетен от дамите и също държи на перфектния външен вид. И това е нормално в динамиката на днешния свя

Размер: px
Започни от страница:

Download "СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ Съвременният мъж е не по-малко суетен от дамите и също държи на перфектния външен вид. И това е нормално в динамиката на днешния свя"

Препис

1 СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ Съвременният мъж е не по-малко суетен от дамите и също държи на перфектния външен вид. И това е нормално в динамиката на днешния свят добрата визия повишава самочувствието и увереността в себе си, помага и за успешната професионална реализация. Времето, посветено на грижа за външния вид е своеобразна инвестиция за поддържане на висок статус в динамичното ни съвремие. Специално за представителите на силния пол висококвалифицираните специалисти са избрали найподходящите, ефикасни и безболезнени процедури от богатото портфолио на AMBER CLUB. Процедури, които не само решават специфичните проблеми, характерни за мъжката кожа и осигуряват свежа визия, но и помагат за зареждане с нова енергия и високо самочувствие. Всички терапии се провеждат при гарантирана конфиденциалност. ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ Напредването на възрастта засяга не само дамите, но и господата, макар и белезите на стареене да се проявяват по-късно при тях поради специфичните особености на мъжката кожа. Това не означава, че мъжете не бива да полагат грижи за себе си, за да поддържат добрия си външен вид и да отдалечат следите на времето. Висококачествените процедури за силния пол в AMBER CLUB са изцяло съобразени с найновите тенденции в областта на естетичната медицина, а именно постигане на максимално естествени резултати и освежване на визията, като намесата на естетичния дерматолог е абсолютно незабележима. Всички естетични процедури се извършват след консултация с утвърден специалист дерматолог.

2 ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ Прекомерното окосмяване по тялото е неприятен проблем за много мъже, особено в зони като гръб, рамене, гърди и корем. Днешният метросексуален мъж държи на гладката кожа и търси съвременни високотехнологични решения за премахване на нежеланите косми, при това бързо и абсолютно безболезнено. Лазерната епилация с най-новата и ултрамодерна платформа Soprano Titanium е наистина приятно изживяване. Процедурата комбинира несравнима функционалност и комфорт, и гарантира постигане на дълготрайни резултати. КОСОПАД МЕЗОТЕРАПИЯ при косопад Един от най-често срещаните проблеми при мъжете е загубата на коса или оредяването й в определени зони, което се дължи на различни фактори хормонален дисбаланс, стрес, недостиг на важни за организма витамини, минерали и други ценни нутриенти. Мезотерапията е ефикасен метод, който успешно решава проблема с косопада, заздравява и укрепва косъма. Представлява инжекционна процедура, при която се въвеждат различни видове мезотерапевтични коктейли, съдържащи витамини, аминокиселини, стволови клетки и други активни съставки за стимулиране на космените фоликули. Методът подобрява кръвоснабдяването на скалпа и активира растежа на здрава коса. Процедурата е безболезнена, а резултатът е видим около 2 месеца след началото на лечението. PRP ЗА ЛЕЧЕНИЕ на косопад Терапията с богата на тромбоцити плазма PRP (Platelet Rich Plasma) се прилага успешно не само за подмладяване на кожата, но и за възстановяване растежа на косата при косопад, провокиран от различни фактори. Плазмотерапията е миниинвазивна процедура, при която се използва собствена плазма от пациента, с много висока концентрация на тромбоцити и растежни фактори. За процедурата се взема минимално количество от собствената кръв на пациента около 10 мл. Чрез центрофугиране се извличат тромбоцитите, които се инжектират на дълбочината на космения фоликул. Доказано е, че PRP терапията стимулира клетъчните процеси и подобрява растежа на косъма, ускорява се и образуването на нови кръвоносни съдове, което стимулира микроциркулацията и ревитализацията на космения фоликул.

3 ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ С БОТУЛИНОВ ТОКСИН Мимическите бръчки са резултат от много емоции, а с напредване на процеса на стареене, те се задълбочават и стават все по-видими. Изглаждането им е лесно, бързо и безболезнено с помощта на ботулиновия токсин, при това без да се нарушава естественото изражение на лицето и мъжественото излъчване. Ботулиновият токсин блокира за определен период от време (4-6 месеца, понякога и повече) предаването на нервния импулс до съответната мускулна група, което води до релаксация на мускула и изглаждане на бръчките. ЛЕЧЕНИЕ НА ХИПЕРХИДРОЗА Ботулиновият токсин се използва ефикасно не само за изглаждане на бръчките, но и за лечение на хиперхидроза (прекомерно изпотяване). Повишено отделяне на пот може да се наблюдава по цялото тяло или локално по дланите, стъпалата, подмишниците, челото и гърба. Чрез инжектиране на ботулинов токсин в тези области, прекомерното отделяне на пот се редуцира до нормални нива, а резултатът се запазва между 6 и 9 месеца. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЛИЦЕВИЯ ОВАЛ С КОЛАГЕНОВИ СТИМУЛАТОРИ С напредване на възрастта бръчките не са единственият проблем, който се появява в областта на лицето. Наблюдават се както намаляване на подкожната мастна тъкан и атрофия на мускулната тъкан, така и промени в костната структура. Биостимулиращите филъри (колагенови стимулатори) са резултат от иновативна технология, гарантираща отличен профил на безопасност, сигурност и дълготраен ефект. Активен стимулатор са за производството на нов колаген тип I и се прилагат за възстановяване на загубените обеми, стягане, уплътняване и лифтиране на кожата, а също и за запълване на дълбоки бръчки и гънки в областта на лицето.

4 ТРЕТИРАНЕ НА АКНЕ И БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ Лечението на акнето изисква комплексен подход и изготвяне на индивидуална програма от методи и процедури за третирането му от специалист дерматолог. В много от случаите след първоначалното овладяване на проблема е възможно да останат постакнеични белези, които са повод за притеснение и създават сериозен дискомфорт. За лечение на всички форми на Аcne vulgaris, както и за намаляване или пълното премахване на постакнеичните лезии, особено подходяща е иновативната технология ClearSkin, която съчетава неаблативен лазер Er: Glass лазер с едновременно контактно охлаждане и уникален вакуум механизъм. ХИМИЧНИ ПИЛИНГИ Химичният пилинг е процедура, подходяща не само за дамите, но и за мъжете, тъй като ефикасно решава редица проблеми на мъжката кожа подобрява текстурата и изравнява релефа й, редуцира бръчките, спомага за отстраняването на пигментации, белези и остатъчни постакнеични образувания. Представлява процес на контролирано отстраняване на повърхностните слоеве на епидермиса и последващо физиологично обновяване на кожата с помощта на специално подбрани химични агенти. Използват се моно и комбинирани киселини, като за предпочитане са комбинираните, тъй като осъществяват комплексни и ефективни процедури, осигуряват постигането на няколко цели в една апликация и оптимизират резултатите от терапията. КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ Кожата на мъжете има своите специфични особености с около 15% е по-дебела и плътна, а работата на мастните жлези е по-активна от тази на женската. Това е причината за наличието на лъскавина, но от друга страна, е защита срещу белезите на времето. Козметичните терапии в AMBER CLUB са изцяло съобразени със спецификата на мъжката кожа, а висококвалифицираните терапевти прилагат строго индивидуален подход към всеки клиент и изпълняват професионалните процедури при съблюдаване на абсолютна дискретност. ХИДРАТИРАЩИ ПРОЦЕДУРИ Освен напредването на възрастта, има и други фактори, оказващи негативно влияние върху нормалната хидратация, като недостатъчен прием на вода, отсъствие в менюто на ненаситени мастни киселини, нарушаване защитната бариера на кожата, прекомерно физическо натоварване, прием на някои медикаменти. В AMBER CLUB се предлагат иновативни и изключително ефикасни хидратиращи терапии с професионалните продукти на премиум козметични брандове, които осигуряват оптимална хидратация, нормализират воднолипидния баланс, възвръщат свежестта и жизнения тонус на кожата.

5 МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛО КОРЕМ И ПАЛАСКИ С годините производството на тестостерон в организма намалява, което е свързано с отлагане на мастни натрупвания в областта на корема и паласките. В повечето случаи премахването на тези мастни депа само със спорт и диета е много трудно, затова на помощ идват най-иновативните технологии, комбинирани в ултрамодерната платформа Accent Prime, разработена от Alma Lasers. Апликаторът UltraSpeed е уникална комбинация от 3 типа ултразвукови вълни за безопасно, бързо и ефективно премахване на локалните мастни натрупвания в областта на корема и паласките. Методът е изключително комфортен. ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ Абсолютно безопасно и ефективно премахване както на черни, така и на многоцветни татуировки гарантира най-новият пикосекунден лазер Pico Clear абсолютен връх в лазерните технологии. С помощта на апликатора Picolor ефикасно се отстраняват татуировки без риск от белези и хипопигментация. ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА Много мъже търсят безболезнено решение, без скалпел и без възстановителен период. Днес това е напълно възможно със системата от най-ново поколение Accent Prime, която гарантира неинвазивно и ефективно редуциране на локалните мазнин и премахване на двойната брадичка. Апликаторът UltraFace комбинира два вида ултразвукови вълни с цел редуциране на мастните натрупвания и оформяне на брадичката. МАСАЖИ НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА Отпускането на кожата на клепачите е неестетичен проблем, който доскоро се решаваше само с помощта на оперативна блефаропластика. Днес хирургичната интервенция успешно е изместена от авангардната терапия с уреда Plasma BT. Уредът позволява и безопасно отстраняване на малки кожни образувания (брадавици, фиброми, ангиоми и др.), ксантелазми, неравности по кожата, белези от акне. Мануалният масаж притежава невероятен физиотерапевтичен, лечебен и релаксиращ ефект. Стимулира кръвообращението, подобрява работата на лимфната система, освобождава от стреса, възвръща жизнения тонус и зарежда с добро настроение. В AMBER CLUB ще откриете богата гама от терапевтични и релаксиращи масажи, както и спортен масаж за всички мъже, които активно тренират във фитнес залата или упражняват любимия си спорт.

Красотата има душа ЦЕНОРАЗПИС

Красотата има душа ЦЕНОРАЗПИС Красотата има душа ЦЕНОРАЗПИС АПАРАТНИ ТЕРАПИИ Кислороден Hydra Peel на лице Кислороден Hydra Peel Mini Blast Кислороден Hydra Peel Super Blast Кислороден Hydra Peel на гръб 160 лв./90 мин. 90 лв./30

Подробно

DR-DENKOVA Pricelist Web

DR-DENKOVA Pricelist Web Ценоразпис Валиден до 31 Октомври 2019 СОФИЯ, ул. Оборище 10 бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА, Business Center Comfort бул. 8ми Приморски полк 50 www.dr-denkova.com social@dr-denkova.com СЪДЪРЖАНИЕ ПРЕГЛЕДИ

Подробно

Ценоразпис Валиден до 30 Септември 2019 СОФИЯ Ул. Оборище 10 Бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА Бул. 8-ми Приморски полк 50 w dr-denkova.com е

Ценоразпис Валиден до 30 Септември 2019 СОФИЯ Ул. Оборище 10 Бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА Бул. 8-ми Приморски полк 50 w dr-denkova.com е Ценоразпис Валиден до 30 Септември 2019 СОФИЯ Ул. Оборище 10 Бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА Бул. 8-ми Приморски полк 50 w dr-denkova.com е info@dr-denkova.com drdenkova radinadenkova СЪДЪРЖАНИЕ ПРЕГЛЕДИ

Подробно

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО ЮМЕЙХО 50 мин. 72 лв. Специален източен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функцион

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО ЮМЕЙХО 50 мин. 72 лв. Специален източен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функцион ЮМЕЙХО 50 мин. 72 лв. Специален източен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функционалния баланс на тялото и увеличава жизнените сили на организма. Премахва

Подробно

2. cenoraspis_hill_Moskovska_ indd

2. cenoraspis_hill_Moskovska_ indd ДЕРМАТОЛОГИЯ ЦЕНОРАЗПИС Амбулаторни прегледи Първична консултация Вторична консултация Естетични процедури 50 лв 40 лв Clear Lift и Accent Prime - Подмладяване на кожата при пакет Clear Lift - 4 процедури

Подробно

BG-EPILATOR-DERMA_PERFECT-EP9830-LEAFLET-GB

BG-EPILATOR-DERMA_PERFECT-EP9830-LEAFLET-GB www.rowenta.bg МОЖЕ ЛИ ЕПИЛАЦИЯТА С ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ?! JPM & Associés 07/2012 Технологията с пулсираща светлина се използва от дерматолозите в продължение на над 15 години. Derma

Подробно

Цинк капки

Цинк капки Zn ПРОФИЛАКТИКА НА ЦИНКОВИЯ ДЕФИЦИТ Цинк Biominerali Цинкът (Zn) е незаменим Биоминерал за биохимичните функции на живите организми. Поддържа ензимната система, клетките и синтеза на белтъчините. Командва

Подробно

Diapositive 1

Diapositive 1 Какво е Акне и защо трябва да му обърнем внимание Защото акнето е много често срещан проблем Над 76% От младежите развиват така нареченото смесено акне : пъпки + комедони на цялото лице B.DRENO et al:

Подробно

МАСЛО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ИНОВАЦИЯ 2в1

МАСЛО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ИНОВАЦИЯ 2в1 МАСЛО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ИНОВАЦИЯ 2в1 ГЛОБАЛНА ЦЕЛ В ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ЗА ДА ИМАШ КРАСИВ СИЛУЕТ Е НУЖНО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА! Всяка година ни се присмива. Враг номер

Подробно

Склеродермия Версия на РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СКЛЕРОДЕРМИЯ 2.1 Локализирана склеродермия 2.1.

Склеродермия Версия на РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СКЛЕРОДЕРМИЯ 2.1 Локализирана склеродермия 2.1. https://www.printo.it/pediatric-rheumatology/bg/intro Склеродермия Версия на 2016 2. РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СКЛЕРОДЕРМИЯ 2.1 Локализирана склеродермия 2.1.1 Как се диагностицира локализирана склеродермия? Появата

Подробно

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Комплексна програма за поддържане на когнитивните функции на главния мозък Какво представлява ONESTACK от Coral Club? ONESTACK нов подход в решаването на задачите по комплексно оздравяване на организма.

Подробно

ЕКСТРАКТИТЕ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ПОДПОМАГАТ ДЕЙНОСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. BINELLA medical beauty успя да култивира екстракт от раст

ЕКСТРАКТИТЕ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ПОДПОМАГАТ ДЕЙНОСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. BINELLA medical beauty успя да култивира екстракт от раст ЕКСТРАКТИТЕ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ПОДПОМАГАТ ДЕЙНОСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. BINELLA medical beauty успя да култивира екстракт от растителни стволови клетки на грозде и арганово дърво.

Подробно

МОЖЕ ЛИ СЪРБЕЖЪТ ДА БЪДЕ ОБЛЕКЧЕН ЗА 60 СЕКУНДИ? КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие начин да възстанови защитната И ` бариера. Дълготрайно.

МОЖЕ ЛИ СЪРБЕЖЪТ ДА БЪДЕ ОБЛЕКЧЕН ЗА 60 СЕКУНДИ? КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие начин да възстанови защитната И ` бариера. Дълготрайно. МОЖЕ ЛИ СЪРБЕЖЪТ ДА БЪДЕ ОБЛЕКЧЕН ЗА 60 СЕКУНДИ? КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие начин да възстанови защитната И ` бариера. Дълготрайно. ДЕРМАТОЛОГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ Защо кожата ме сърби? Колкото повече

Подробно

Подаръчни ваучери Здраве Терапии за тяло Кратки терапии за тяло Извайващи терапии за тяло Хамам Козметични терапии Епилация Маникюр и педикюр СПА карт

Подаръчни ваучери Здраве Терапии за тяло Кратки терапии за тяло Извайващи терапии за тяло Хамам Козметични терапии Епилация Маникюр и педикюр СПА карт Подаръчни ваучери Здраве Терапии за тяло Кратки терапии за тяло Извайващи терапии за тяло Хамам Козметични терапии Епилация Маникюр и педикюр СПА карти Специално за деца 3 стр. 4 стр. 5 стр. 10 стр. 11

Подробно

Slide 1

Slide 1 Човешкият организъм започва своето индивидуално развитие от оплодена яицеклетка наречена зигота. Тя се дели многократно, образуват се множество клетки, които се специалират да изпълняват определени функции

Подробно

KÉP! (vmilyen folyadékos)

KÉP! (vmilyen folyadékos) ТЕЧНО ЗДРАВЕ! НОВ ЧЛЕН НА ГРУПАТА АНТИОКСИДАНТНИ ПРОДУКТИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ Екстракт от цитрусови биофлавоноиди Барбадоска череша Екстракт от шипки ДОБРИЯТ СТАР ПРИЯТЕЛ: Витамин C ПОЛЗИТЕ ОТ ВИТАМИН C Благодарение

Подробно

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Концепция за терапия и регенериране на кожата www..com 1 SQOOM clinical е първото устройство от типа си, което комбинира магнитно поле с ултразвук. С това ново и уникално взаимодействие, той се бори със

Подробно

Ценоразпис възстановителен център За гости на хотела Комплексно ползване на помещение за подводна лечебна физкултура, помещения за термотерапия, релак

Ценоразпис възстановителен център За гости на хотела Комплексно ползване на помещение за подводна лечебна физкултура, помещения за термотерапия, релак Ценоразпис възстановителен център За гости на хотела Комплексно ползване на помещение за подводна лечебна физкултура, помещения за термотерапия, релакс зона + салон за лечебна физкултура за 1 ден 10 лв.

Подробно

Slide 1

Slide 1 НЕМСКО КАЧЕСТВО И ТРАДИЦИЯ ОТ 1897 ГОДИНА Как да запазим здравето и красотата по време на бременността и кърменето? Какво е красотата? Външната красота в традиционния си смисъл е отражение на вътрешната

Подробно

Регистър на лечебните заведения за болнична помощ, центровете за психично здраве, центровете за кожно-венерически заболявания, комплексните онкологичн

Регистър на лечебните заведения за болнична помощ, центровете за психично здраве, центровете за кожно-венерически заболявания, комплексните онкологичн Регистър на лечебните заведения за болнична помощ, центровете за психично здраве, центровете за кожно-венерически заболявания, комплексните онкологични центрове, домовете за медико-социални грижи и диализните

Подробно

Slide 1

Slide 1 Скелетните мускули са активната част на опорно-двигателната система. Изградени са от напречнонабраздена мускулна тъкан, която осъществява движението на тялото или на неговите части в пространството. Мускулите

Подробно

The Yogi Bhajan Library of Teachings® -...tual Self - ©The Teachings Yogi Bhajan

The Yogi Bhajan Library of Teachings® -...tual Self - ©The Teachings Yogi Bhajan Крия за инстинктивния Аз 10 упражнения от I am a Woman - Creative, Sacred, Invincible Като човешки същества споделяме определени инстинкти с животните, но също така имаме способността да насочваме, оформяме

Подробно

<4D F736F F D20EFF0EEE4F3EAF2EEE2EE20EEEFE8F1E0EDE8E520CFD0CECBC5D2202DCBDFD2CE E646F63>

<4D F736F F D20EFF0EEE4F3EAF2EEE2EE20EEEFE8F1E0EDE8E520CFD0CECBC5D2202DCBDFD2CE E646F63> ПРОДУКТОВО ОПИСАНИЕ НА МОДЕЛИ ПРОЛЕТ/ЛЯТО-2018Г. 30212-1/2 Мъжка маратонка, изключително удобна за Running (Бягане). Произведена е от горна дишаща част мрежа (тип чорап). Поресто въглеводородно ходило

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане D3 Системи за рязане Съвършенство във всеки детайл Гъвкава конфигурация на инструментите Сигурна и изпитана модулна система инструменти

Подробно

НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАМЕСТИТЕЛИ НА МЕСОТО Кои растителни храни са най-добрите заместители на месото и животинските продукти, и как да ги включим в постното си

НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАМЕСТИТЕЛИ НА МЕСОТО Кои растителни храни са най-добрите заместители на месото и животинските продукти, и как да ги включим в постното си НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАМЕСТИТЕЛИ НА МЕСОТО Кои растителни храни са най-добрите заместители на месото и животинските продукти, и как да ги включим в постното си меню? Продукти от соя соево месо, тофу и темпе Най-популярният

Подробно

ОТДЕЛ МАРКЕТИНГ ИЛАН

ОТДЕЛ МАРКЕТИНГ ИЛАН ДКЦ Св. Георги Победоносец - гр. Бургас Ехографията в ежедневната доболнична помощ Д-р Горица Жечева Специалист по образна диагностика Лаборатория за образна диагностика ЕХОГРАФИЯТА В МЕДИЦИНСКАТА ПРАКТИКА

Подробно

FAQ_LR ALOE VIA NUTRI REPAIR_BG

FAQ_LR ALOE VIA NUTRI REPAIR_BG FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR FAQs I Често задавани въпроси 1 СЪДЪРЖАНИЕ 1. LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR ОСНОВЕН ПРЕГЛЕД 1.1 Какви промени бяха направени в серията? Какво остава същото? 1.2 Какво точно представлява

Подробно

Ценоразпис Терапии за лице Базисни процедури Време Цена Почистване на вежди 10 мин. 6 лв. Оформяне на вежди 20 мин. 10 лв. Боядисване вежди/мигли 20 м

Ценоразпис Терапии за лице Базисни процедури Време Цена Почистване на вежди 10 мин. 6 лв. Оформяне на вежди 20 мин. 10 лв. Боядисване вежди/мигли 20 м Ценоразпис Терапии за лице Базисни процедури Време Почистване на вежди 10 мин. 6 лв. Оформяне на вежди 20 мин. 10 лв. Боядисване вежди/мигли 20 мин. 10 лв. Масаж на лице 20 мин. 20 лв. Маска / Масаж лице

Подробно

Регистър на лечебните заведения за болнична помощ, центровете за психично здраве, центровете за кожно-венерически заболявания, комплексните онкологичн

Регистър на лечебните заведения за болнична помощ, центровете за психично здраве, центровете за кожно-венерически заболявания, комплексните онкологичн Регистър на лечебните заведения за болнична помощ, центровете за психично здраве, центровете за кожно-венерически заболявания, комплексните онкологични центрове, домовете за медико-социални грижи и диализните

Подробно

Деструктивно лечение на доброкачествени и предракови изменения на влагалището и вулвата Работна група: Д-р Илия Карагьозов дм Проф. Стефан Ковачев дмн

Деструктивно лечение на доброкачествени и предракови изменения на влагалището и вулвата Работна група: Д-р Илия Карагьозов дм Проф. Стефан Ковачев дмн Деструктивно лечение на доброкачествени и предракови изменения на влагалището и вулвата Работна група: Д-р Илия Карагьозов дм Проф. Стефан Ковачев дмн I. Общи положения и постулати 1. Общи положения Диагностиката

Подробно

Slide 1

Slide 1 Regio axilaris Лекция Клинична анатомия Лектор: Доц. д-р И. Новаков Разполага се между: гръдния кош, раменния пояс и горната част на свободния горен крайник Regio axilaris Кухина на regio axillaris Fossa

Подробно

Slide 1

Slide 1 Нервна тъкан 2 1.Невроглия 2.Миелиногенеза 3.Рецепторни нервни окончания: сетивни (аферентни) нервни окончания свободни капсулирани ефекторни нервни окончания Невроглия Глиални клетки произход от спонгиобласти:

Подробно

Козметични грижи при клиент с розацея Вероника факултетен номер 183 Ивкова МЕДИЦИНСКИ КОЛЕЖ ЙОРДАНКА ФИЛАРЕТОВА, гр.софия

Козметични грижи при клиент с розацея Вероника факултетен номер 183 Ивкова МЕДИЦИНСКИ КОЛЕЖ ЙОРДАНКА ФИЛАРЕТОВА, гр.софия Козметични грижи при клиент с розацея Вероника факултетен номер 183 Ивкова МЕДИЦИНСКИ КОЛЕЖ ЙОРДАНКА ФИЛАРЕТОВА, гр.софия Розацеята е с не напълно изяснена етиология и патогенеза. http://www.lekar.bg Етиологични

Подробно

СДРУЖЕНИЕ

СДРУЖЕНИЕ УЧЕБЕН ПЛАН ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ ФРИЗЬОР СПЕЦИАЛНОСТ ФРИЗЬОРСТВО (обучение по рамкова програма Б ) Наименование и код на професионалното направление Наименование и код на професията

Подробно

Brave Придаващ увереност бленд 10 ml рол-он ИНФОРМАЦИОННА СТРАНИЦА ЗА ПРОДУКТА ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Започнете всеки ден с увереност и вяра, като съчет

Brave Придаващ увереност бленд 10 ml рол-он ИНФОРМАЦИОННА СТРАНИЦА ЗА ПРОДУКТА ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Започнете всеки ден с увереност и вяра, като съчет Brave Придаващ увереност бленд 10 ml рол-он Започнете всеки ден с увереност и вяра, като съчетаете придаващия увереност бленд Brave с упражнения за позитивно мислене. Започнете наново заредени с позитивни

Подробно