2039_MAG_Mazda2_NEW_VI_2019_CL2.pdf

Размер: px
Започни от страница:

Download "2039_MAG_Mazda2_NEW_VI_2019_CL2.pdf"

Препис

1 MAZDA MOTOR EUROPE

2

3

4

5

6

7 Преминаваме през градове и лъкатушещи селски пътища. Прегърнали завоите и форсирали двигателя. Прозорци смъкнати, радиото силно, без цел и без посока. Винаги напред, неподвластни на вятъра. Аз съм въплъщението на Jinba Ittai. Ти сърцето, пулсиращо зад волана. Било е писано да се свържем, като кон и ездач, кола и водач в едно. Заедно сме по-силни. Връзката ни е такава, че думите не ще я опишат. Никога не караме сами. Ние караме заедно

8 ДУХЪТ НА ХИРОШИМА Mazda споделя специалната история и дух на Хирошима, Япония. Като родно място на Mazda, Хирошима непрекъснато ни вдъхновява да се изправим пред всяко предизвикателство, като ни провокира да достигнем по-далеч, отколкото някой би могъл да си представи. Ние сме изградили глобална компания от нулата. Разработили сме иновации, които другите смятат за невъзможни, от роторния двигател до Skyactiv Technology и отвъд тях. Преди всичко ние никога не сме преставали да вярваме в силата на човешките възможности. Даваме всичко от себе си, използваме ръцете си, за да изработваме и създаваме неща, които имат значение, които имат душа, които предават нашата енергия на Вас. За да подобрите начина си на живот.

9 KODO: ДУШАТА НА ДВИЖЕНИЕТО Философията на нашия дизайн е проста, но и много предизвикателна: улавяне на енергията на движението, дори в неподвижно състояние. Забележителните извивки и ъгли завладяват вниманието Ви само с един поглед. Те Ви карат да се вълнувате в предчувствие на това, което предстои. Предизвикването на този мигновен емоционален отговор изисква човешко докосване. Създадена за хора от хора. Ръце върху глината, придаващи форма с топлина и прецизност. Като премахват всичко ненужно и оставят само това, което е красиво. Като предават енергията на майстора във всеки нюанс. Ние наричаме това Kodo: дизайнът Душата на движението. Динамично усещане за движение, което Ви подтиква да застанете зад волана и да изпитате уникалната енергия, която може да дойде само от Mazda.

10 ИЗЦЯЛО НОВАТА MAZDA CX-30 За дизайнерите в Mazda красотата се постига чрез превъплъщаване на философията less is more - минималистичен дизайн при който малкото е повече. Mazda CX-30 не е изключение. Тя е знак на техните усилия в това начинание. Широките извивки обгръщат и отразяват околния пейзаж съживяват неподвижното. Елегантните, ясни пропорции създават динамично усещане за енергия. Водача и пасажера за заобиколени от спокойна, уютна и елегантна обстановка. Минималистичен дизайн който не отвлича излишно вниманието Ви не натоварва сетивата. Купето на Mazda CX-30 е резултат от приоритизиране и прецизна изработка. Правилно поставените функции в перфектна симетрия с водача създават интериор, който може да Ви пренесе някъде дори преди да тръгнете. Вдъхновението е навсякъде къде ще Ви отведе Mazda CX-30?

11 MAZDA TAKUMI: ПРЕЦИЗНА ИЗРАБОТКА ОТ НАЙ-ОПИТНИТЕ МАЙСТОРИ Това са майстори и художници, които усъвършенстват уменията си с години, дори десетилетия, за да постигнат съвършенство. Тяхната страст, търпение и отдаденост към професията е изразена във всяка Mazda чрез човешкото докосване. Създава се емоционално впечатление, което нито един компютър или формула не може да създаде. Всеки детайл в Mazda CX-30 е свидетелство за професионалните умения на Takumi. Това предаване на енергия създава вдъхновяваща среда и чувство, което продължава дори и след като пътуването приключи. От дизайнер към водач, тази връзка в крайна сметка създава обогатяваща, емоционална свързаност между Вас и Вашата Mazda.

12 СВЪРЗВАНЕ НА АВТОМОБИЛ И ВОДАЧ Всяка Mazda се стреми към една и съща единствена цел единство между автомобила и неговия водач. Когато изпитате тази неразривна връзка, Вашите усещания се засилват. Потапяте се в настоящия момент и оставяте всички проблеми настрани. Усещате прилив на енергия. Възвръщате си силите. По-хубаво е, отколкото когато за пръв път влезете в автомобила чувство, което продължава дълго след края на пътуването. От педантичните съображения на нашия дизайн с начина, по който нашите автомобили с лекота реагират на дори и най-малкото Ви желание, всеки детайл във всяка Mazda Ви предлага чисто удоволствие от шофирането.

13 БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ Вашето вдъхновение. Вашето пространство. Вашата командна станция. Това е купето, ориентирано към водача, в Mazda CX-30, където всеки контрол е разположен във Вашия обсег, така че можете да останете фокусирани върху пътя пред Вас. На интуитивното арматурно табло са разположени измервателни уреди и дисплеи във Вашата линия на видимост, за да се сведе до минимум разсейването. Централната конзола и командното управление са разположени така, че да осигурят оптимален комфорт на китката и предмишницата. Комуникацията между Вас и Вашия автомобил става втора природа дизайн саздаден за комфорт и ергономия.

14 МЯСТО ЗА ВСЯКО ПЪТУВАНЕ Има нещо красиво в отворените пространства. Възможност да ги запълните с откритията на живота. Mazda CX-30 е кросоувърът, който улеснява паркирането в малки паркоместа и Ви отвежда в широко отворените пространства. Лесно можете да натоварите багажа си с големия обем на багажника и ниската платформа. Вземете екипировката си, усещането за чудеса и хората, с които искате да ги споделите. От пазарни торби до сакове или спортни прадлежностиима достатъчно място в Mazda CX-30, за да се насладите на всички приключения.

15 SKYACTIV-X Ако иновациите започват с щипка находчивост, тогава ние непрекъснато ще предизвикваме себе си, ще се противопоставяме на условността, ще преоткриваме и ще правим неочакваното. Заради това всеки аспект на Mazda CX-30 е създаден и проектиран да работи в хармония с Вашите усещания. Седалките са оформени така, че да поддържат изправено положение за гръбнака и да помагат на естествената му S-образна форма. Пътното поведение на автомобила е вдъхновено от начина, по който се движи човешкото тяло и как се балансира с движенията на колата за по-добро управление и комфорт, за Вас и Вашите спътници. Нашият революционен двигател Skyactiv-X. Изключителна нова технология, при която ползите от бензинов двигател със запалване чрез свещи са комбинирани с тези на дизелов двигател със запалване чрез компресия. Двигател, който е едновременно е икономичен, мощен и пъргав. Осигурява на водача възможност за бързо реагиране и подобрена управляемост, като не на последно място пази и природата с по-ниски емисии на CO 2.

16 ДА ПРЕДВИДИМ НЕОБХОДИМОСТТА ОТ А ЗАДВИЖВАНЕ НА 4-ТЕ КОЛЕЛА - i-activ AWD Никога не сме се задоволявали със статуквото. Отказваме да вършим неща по стария начин. Затова нашата налична система за задвижване на всички колела е създадена да работи като никоя друга. Невероятен технологичен пробив, който предвижда неочакваното. 27 параметъра се събират и анализират 200 пъти в секундата. Това е i-activ AWD. Находчиво инженерство, което помага да откриете възможната загуба на сцепление, като активно наблюдава всичко: от външната температура и използването на чистачките на предното стъкло до управлението на волана и спирачките от страна на водача. Заедно със Skyactiv-Vehicle Dynamics с G-Vectoring Control Plus, системата помага за поддържането на сцеплението на пътя и точността при управление чрез изместване на теглото на автомобила при влизане и излизане от завой, за постигане на по-гладко шофиране с подобри рефлекси. Иновативни решения, които дават възможност за по-уверено шофиране, независимо от условията.

17 УВЕРЕНОСТ ВЪВ ВСЯКО НАПРАВЛЕНИЕ За избягването на злополука на първо място винаги е най-безопасният маршрут. С наличния набор от функции за безопасност i-activsense, усъвършенстваните иновации за безопасност Ви предупреждават за опасностите и Ви помагат да избегнете сблъсъци или да намалите тяхното въздействие. Функции, като наличния монитор за наблюдение на 360, усъвършенстваното следене на сляпата зона и предупреждението за пресичащи отзад автомобили, спомагат за подобряване на видимостта и осведомеността за пътя. Когато е необходимо, изберете иновациите на i-activsense, които ще извършат дори автоматично спиране. По-уверено шофиране, така че можете да се чувствате съсредоточени и ангажирани при всяко пътуване, което предприемате.

18 ОТЛИЧАВАЩ СЕ ЗВУК Не беше лесно да създадем място за концертна зала в купето на Mazda CX-30. За пресъздаването на чувството за изпълнение на живо нашите инженери в областта на акустиката обмислиха всеки малък детайл от звука. Нашите инженери направиха обширни изследвания в психоакустиката и измериха пространствените ефекти, забавянето и отразяването на звука в купето и дори вибрациите на въздуха, за да определят разположението на високоговорителите. А с наличната първокласна HiFi звукова система с 12 високоговорителя, Bose и Mazda постигнаха енергизиращо изживяване и наслада за слуха от всяко място в залата. Създадена, за да постигне духа на комфорта, зала Hakuju е уединено концертно пространство в Токио, Япония, където публиката наистина може да усети всяка интонация в музиката. Проектирано така, че да включва и здравословен аспект, това уникално място осигурява акустика с ненадминато качество от всяко място в залата.

19 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЙСТОРСКИ ИЗРАБОТЕНИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ШЕВ Мислейки за Вас, нашите най-добри майстори Takumi създадоха красиви елементи чрез форма, текстура и цвят. Експертите изработиха редица многообразни и красиви тапицерски дизайни с меки текстури и солидни шевове. Всеки сантиметър от нашата внимателно изработена тапицерия е създаден, за да подобри изживяването Ви при шофиране. Елегантно ниво на изтънченост - запазено само за Вас. Посетете нашия уебсайт, за да видите всички налични възможности за избор на тапицерия.

20 ИЗКУСТВОТО НА ДВИЖЕНИЕТО Колкото по-отблизо разглеждате Mazda CX-30, толкова по-интересна става нашата история. Философията Kodo на дизайна на Mazda е очевидна във всеки аспект на CX-30 чак до колелата с лети джанти. Цялата ни селекция от колела е създадена да Ви помогне да изразите собствения си характер, да създадете още по-силна връзка между Вас и Вашия автомобил. Посетете нашия уебсайт, за да видите всички налични възможности за избор.

21 СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА ДОПЪЛНЯТ ВАШАТА MAZDA CX-30. И ВАС. Mazda създаде задълбочено проектирани аксесоари, които се съчетават безпроблемно с Вашата Mazda CX-30. За да видите пълния списък с оригиналните аксесоари на Mazda, посетете Безжично зарадно устройство за мобилен телефон Алуминиеви прагове със светещо лунно бяло СХ- 30 Напречни греди АЕРО от алуминий. С ниско ниво на шум при движение. Върху тях можете да добавите приставки за любимите Ви спортни принадлежности или кутия

22 ОБОРУДВАНЕ COMFORT ЕКСТЕРИОР Колела с 16 лети джанти LED основни фарове с измиване под налягане Дневни светлини LED мигачи в основните фарове и в страничните отледала LED задни комбинирани светлини Странични огледала в цвета на купето Странични огледала с подгряване, електрическо регулиране + автоматично сгъване Скрити чистачки с интегрирана в тях система за измиване на челното стъкло ИНТЕРИОР Проекционен дисплей върху стъклото пред погледа на водача - Head Up Display 8,8 TFT цветен централен дисплей интегриран в средата на таблото на височината на погледа на водача 7 TFT цифрово табло интегрирано в уредите пред водача Интерактивен джойстик за управление на системите в централната конзола между предните седалки HMI (Human Machine Inteface) Бордкомпютър - моментен и среден разход на гориво и др. Климатична система с рециркулация на въздуха и поленов филтър Електронна ръчна спирачка и функция Auto Hold за задържане на автомобила в спряло състояние Безключово стартиране и спиране на двигателя с бутон от таблото Подлакътник с отваряне и място за предмети Кожен волан и кожена ръкохватка на скоростния лост Мултифункционален волан с управление на аудио системата, круиз контрола и Bluetooth Електрическо задвижване на предни и задни стъкла Падаща облегалка на задната седалка - делима в съотношение 60/40 Регулиране на седалката на водача и пасажера по височина БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ G-Vectoring Control PLUS (GVC+) -второ поколение система за увеличение на стабилността при движение, намалява умората на водача и пътниците и намалява риска от прилошаване на пасажерите при движение на автомобила в завои Радарен круиз контрол - високочестотен от 30 до 300GHz - система за поддържане и регулиране на зададена скорост и дистанция - Mazda Adaptive Cruise Control (MRCC) Следене на сляпата зона с високочестотни радари 24GHz Blind Spot Monitoring (BSM) Интелигентна помощ за спиране в градски условия Smart City Brake Support (SCBS) с разпознаване на пешеходци Система сигнализираща за приближаващи пешеходци, велосипедисти или автомобили при двежение назад RCTA (Rear Cross Traffic Alert) Система предотвратяваща сблъсък при движение напред SBS (Smart Brake Support) Подпомагане на движението в избраната лента със вибрация във волана и срещуположна корекция Lane Keep Assist (LKA) Предупреждение за умора на водача Driver Attention Alert (DAA) Контрол на управление дългите светлини High Beam Control (HBC) 9 въздушни възглавници - предни, странични, завеси и за коленете на водача Система за директно следене налягането на гумите TPMS Система за подпомагане тръгване по наклон - HHA (Hill Hold Assist) 4 сензорна система за подпомагане паркиране отзад, с визуализация на дисплея Разпознаване на пътните знаци Traffic Sign Recognition (TSR) Централно заключване и дистанционно отваряне Автоматично заключване на вратите с възможност за избор на функционалност за активиране и деактивиране Сензор за светлина - автоматично включване на фаровете ; Сензор за дъжд - автоматично включване на чистачките E-Call System - система за връзка с телефон 112 при аварийна ситуация СВЪРЗАНОСТ FM/AM radio, USB, Bluetooth, DAB радио технология за приемане на цифрово излъчвани радиостанции ОБОРУДВАНЕ: PLUS PLUS (ПРИ ДВЕГАТЕЛИ SKYACTIV-G122 И SKYACTIV-D116): Колела с 18 лети джанти Отопление на предните седалки 3 степенно с електронно управление Подгряване на волана Нагреватели в предното стъкло за размразяванена чистачките и колонката пред водача Интелигентна система за отключване без ключ Двузонова автоматична климатична система с опция за синхронизация с подгряването на седалката на водача и волана Външно ляво огледало с функция за автоматично затъмняване Вътрешно огледало с функция за автоматично затъмняване 4 сензорна система подпомагаща паркирането отпред, с визуализация на дисплея Камера за движение на заден ход (цифрова) Автоматизирано отваряне и затваряне на задната врата на багажника с бутон от таблото, ключа и бутон на задната врата GT (ПРИ ДВИГАТЕЛ SKYACTIV-X180) - В ДОПЪЛНЕНИЕ НА ОБОРУДВАНЕТО НА ПАКЕТ COMFORT Колела с 18 лети джанти LED адаптивни фарове LED дневни светлини Затъмняване на задните стъклат 70% с топлинен и UV филтър В и С странични колонки на вратите в пиано лак Кристално вътрешно огледало без рамка и с автоматично затъмняване Пера на волана за превключване на предавките (само при автоматична скоростна кутия Sky Drive AT) GT PLUS (ПРИ ДВИГАТЕЛ SKYACTIV-X180): В ДОПЪЛНЕНИЕ НА ОБОРУДВАНЕ GT Отопление на предните седалки 3 степенно с електронно управление Подгряване на волана Нагреватели в предното стъкло за размразяванена чистачките и колонката пред водача Интелигентна система за отключване без ключ Двузонова автоматична климатична система с опция за синхронизация с подгряването на седалката на водача и волана Външно ляво огледало с функция за автоматично затъмняване 4 сензорна система подпомагаща паркирането отпред, с визуализация на дисплея Камера за движение на заден ход (цифрова) Автоматизирано отваряне и затваряне на задната врата на багажника с бутон от таблото, ключа и бутон на задната врата ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ: STYLE LED матрични адаптивни фарове с 20 сегмента LED предни и задни светлини Kodo дизайн и LED светлини за движение през деня Затъмняване на задните стъклат 70% с топлинен и UV филтър Кристално вътрешно огледало без рамка и с автоматично затъмняване Пера за превключване на предавките от волана (само при Sky Drive AT) SOUND Bose HiFi аудиосистема с 12 високоговорителв и външен усилвател Говорители в предните врати с метална решетка LUXURY Кожен салон черен с перфорация в средата на седалките Седалка на водача с памет за положението на шофиране (8 посоки и лумбална опора) Функция за накланяне надолу на страничните огледала (при включване на предавката за заден ход) Памет за седалката на водача, страничните огледала и позицията на проекционнния дисплей пред водача HUD SAFETY Предупреждение за умора на водача с камера Driver Attention Alert Camera (DAAC) Предупреждение за пресичащи отпред автомобили, пешеходци и велосипедисти Front Cross Traffic Alert (FCTA) Автоматично прилагане на спирачка при пресичащи отзад автомобили Rear Cross Traffic Brake (RCTB) Интелигентна помощ за спиране в градски условия на заден ход Rear Smart City Break Support (SCBS-R) Монитор за изглед отгоре 360 Подпомагане за поддържане на скоростта и при интензивен трафик Crusing and Traffic Support (CTS)

23 СПЕЦИФИКАЦИИ Skyactiv-G 2WD Skyactiv-G AT/2WD Skyactiv-G AWD Skyactiv-G AT/AWD БЕНЗИН Skyactiv-X 2WD Skyactiv-X AT/2WD Skyactiv-X AWD Skyactiv-X AT/AWD Skyactiv-D 2WD Skyactiv-D AT/2WD (1) Емисии на CO 2 (g/km) (1) Съществува нов тест, използван за разхода на гориво и CO 2 данни. Но показаните CO 2 данни се основават на изходящ тестови цикъл и ще бъдат използвани за изчисляване на данъка върху превозните средства по време на първата регистрация. ДИЗЕЛ Skyactiv-D AWD Skyactiv-D AT/AWD Ниво на емисиите според ЕС EU6d EU6d EU6d EU6d EU6d EU6d EU6d EU6d EU6d Temp. EU6d Temp. EU6d Temp. EU6d Temp. Стойности на WLTP: Разход на гориво при скорост (1) (l/100 km): Ниска 8,0 8,7 9,0 9,7 7,1 8,4 8,2 9,0 4,9 6,6 5,3 7,3 Средна 5,9 6,3 6,8 7,0 5,7 6,3 6,4 6,8 4,8 5,9 5,3 6,5 Висока 5,3 5,5 5,9 6,1 5,2 5,5 5,5 6,0 4,1 5,0 5,0 5,7 Много висока 6,5 6,9 6,8 7,6 6,1 6,8 6,8 7,2 6,2 6,7 6,7 7,2 Комбиниран 6,2 6,6 6,8 7,3 5,9 6,5 6,5 7,0 5,1 6,0 5,7 6,6 Facebook, Twitter, ipod, Stitcher, aha, Bose, Twiddler, Centerpoint, Nd, Surround-Stage и AudioPilot са регистрирани търговски марки в САЩ и други държави и са използвани с разрешение. Телефон за контакт с Mazda: Интернет: Август 2019 BG-BG / 2108 Mazda Motor Europe си запазва правото да извършва промени в спецификацията и оборудването поради непрекъснатото развитие на автомобилите. Цветовете и тапицериите, показани в брошурата, могат да се различават от действителните цветове поради ограниченията в процеса на отпечатване. При избора си се консултирайте се с Вашия търговец на Mazda. Марката и логото Bluetooth са притежание на Bluetooth SIG, Inc. и употребата им от компанията Mazda Motor е лицензирана. Другите търговски марки и търговски наименования са на съответните им притежатели.

24 MAZDA MOTOR EUROPE

ALL NEW MAZDA CX-30

ALL NEW MAZDA CX-30 ALL NEW MAZDA CX-30 CX-30 COMFORT Skyactiv G Бензинов двигател с Mazda M Hybrid Последната разработка на Skyactiv G двигател идва с Mazda M Hybrid и изцяло новата система за деактивиране на цилиндрите,

Подробно

The new MAZDA 6 Model year 2019 It s quality time

The new MAZDA 6 Model year 2019 It s quality time The new MAZDA 6 Model year 2019 It s quality time G - VECTORING CONTROL PLUS Динамичен Активен Контрол на движението - Увеличава стабилността на автомобила като контролира сцеплението на гумите с пътната

Подробно

НОВОТО BMW X4 ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ Акустично предно стъкло за по-висок комфорт Три бензинови и четири дизелови двигателя с наймодерна технология, с мощн

НОВОТО BMW X4 ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ Акустично предно стъкло за по-висок комфорт Три бензинови и четири дизелови двигателя с наймодерна технология, с мощн Акустично предно стъкло за по-висок комфорт Три бензинови и четири дизелови двигателя с наймодерна технология, с мощност от 135 квт / 184 к.с. до 265 квт / 360 к.с. Серийни Bi LED фарове, опционални Full

Подробно

PEUGEOT IN BULGARIA

PEUGEOT IN BULGARIA СОФИЯ ФРАНС АУТО Официален вносител на Peugeot за България СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ШОФИРАНЕТО (ADAS) 26.04.2017 SOFIA FRANCE AUTO ОБХВАТ НА СИСТЕМИТЕ ADAS = Advanced Driver Assistance System - Системи в помощ

Подробно

Toyota България |

Toyota България | Toyota код ByxLhecwhe Auris Hybrid 1.8L бензин/хибрид (136 к.с.) CVT Luna Plus Модел Auris Hybrid 1.8L бензин/хибрид (136 к.с.) CVT Luna Plus 43 490,00 лв. Екстериорен цвят Червена перла (3T3) 1 190,00

Подробно

Положени са всички усилия съдържанието на настоящата публикация да е точно и актуално към датата на нейното издаване. Документът е изготв

Положени са всички усилия съдържанието на настоящата публикация да е точно и актуално към датата на нейното издаване. Документът е изготв www.dacia.bg Положени са всички усилия съдържанието на настоящата публикация да е точно и актуално към датата на нейното издаване. Документът е изготвен въз основа на предварителни серии и прототипи. Като

Подробно

Dacia Dokker и Dokker Stepway

Dacia Dokker и Dokker Stepway и Dokker Stepway Улеснете ежедневието си Динамичен Stepway екстериор Версията Stepway на е готова за приключения. Подгответе се да бъдете изумени! Предна и задна защитна кора с покритие от сатиниран хром,

Подробно

Информация за медиите 04/ 2018 Стр. 1 Новото BMW X2. Акценти.

Информация за медиите 04/ 2018 Стр. 1 Новото BMW X2. Акценти. Стр. 1 Новото BMW X2. Акценти. Стр. 2 Стр. 3 Новото BMW X2 e въведено на пазара от март 2018 година. Новото BMW X2 е насочено преди всичко към млада и с младежки дух, градска и активна целева група, която

Подробно

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van Неговата задача е да улесни вашата. ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНИКА ПРАКТИЧНО ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО Неговата ефикасност ви отваря всички врати. използва всяка възможност, за да улесни ежедневието ви. Плъзгащите

Подробно

Kioti RX7330PC Цена: лв. Номер на обявата: ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Kioti Модел: Трактори Kioti RX7330PC мощност (к.с.): 73 Година: 2

Kioti RX7330PC Цена: лв. Номер на обявата: ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Kioti Модел: Трактори Kioti RX7330PC мощност (к.с.): 73 Година: 2 Kioti RX7330PC Цена: 49500 лв. Номер на обявата: 46915 ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Kioti Модел: Трактори Kioti RX7330PC мощност (к.с.): 73 Година: 2018 моточасове: 0.00 Възползвайтесе от възмжността

Подробно

L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задв

L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задв L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задвижване. Мощните мул компактните титаланти сред трактори

Подробно

PEUGEOT 108 Ценова листа, оборудване и технически характеристики валидни от 1 юли 2019 г. * 5 години гаранция от производител (2+3), или км за

PEUGEOT 108 Ценова листа, оборудване и технически характеристики валидни от 1 юли 2019 г. * 5 години гаранция от производител (2+3), или км за PEUGEOT 108 Ценова листа, оборудване и технически характеристики валидни от 1 юли 2019 г. * 5 години гаранция от производител (2+3), или 100 000 км за всички леки автомобили Peugeot. СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ

Подробно

Dacia Sandero и Sandero Stepway

Dacia Sandero и Sandero Stepway и Sandero Stepway Модерност, динамичност и комфорт. Пътят напред е ясен... Усещане за кросоувър Още от пръв поглед, Stepway демонстрира ясно своя характер. Нова и по-изразителна хромирана предна решетка,

Подробно

www.venci.bg НОВО TIPO. НУЖНО Е МАЛКО, ЗА ДА Досега, ако искахте да имате повече, трябваше да давате повече. Новото Tipo променя всичко това, защото ви дава много без да иска нищо в замяна. Звучи невероятно?

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation БОНУС оборудване на стойност 20 000лв. Технически характеристики Тип МПС Високопроходим, 4х4 Врати 5 Места 6+1 лек Двигател Вид дизелов, Евро 6С Работен обем 2,2 л 2199куб. см Макс. мощност kw (к.с.) 145(197)/3800

Подробно

Microsoft Word - BG-PLASY_technical data docx

Microsoft Word - BG-PLASY_technical data docx ТЕХ. ХАРАКТЕРИСТИКИ PLASY CAMPERS Шаси P 59 P 70 P 70G P 72 P 60 HP 58 HP 63 HP 69 HP71 HP75 Fiat Ducato Euro-5 33-35 L 35 L 35 L 35 L 33 / 35 L 33/35 L 35 L 35 L 35L 35L Куб. 2,0 / 2.3 2.0 / 2.3 / 3.0

Подробно

СЛЕДВАЙ СВОЯ ИНСТИНКТ И ВИЖ КОЛКО ДАЛЕЧ МОЖЕ ДА ТЕ ОТВЕДЕ СВОБОДАТА дали ще стигнеш до края на света вдъхновен от нови хоризонти или до поредното ежед

СЛЕДВАЙ СВОЯ ИНСТИНКТ И ВИЖ КОЛКО ДАЛЕЧ МОЖЕ ДА ТЕ ОТВЕДЕ СВОБОДАТА дали ще стигнеш до края на света вдъхновен от нови хоризонти или до поредното ежед СЛЕДВАЙ СВОЯ ИНСТИНКТ И ВИЖ КОЛКО ДАЛЕЧ МОЖЕ ДА ТЕ ОТВЕДЕ СВОБОДАТА дали ще стигнеш до края на света вдъхновен от нови хоризонти или до поредното ежедневно предизвикателство точно зад ъгъла, с новия SX4

Подробно

BG

BG BG За нас История Алфа-Плам разполага с най-модерни технологии, халета и складове, които създават възможност за производство на повече от 180 000 единици годишно. Съвременните машини на известни европейски

Подробно

Microsoft Word - ИНСТРУКЦИЯ - УЕБ ВЕРСИЯ.docx

Microsoft Word - ИНСТРУКЦИЯ - УЕБ ВЕРСИЯ.docx ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ МОТОРЕТА ГРУП 2017-2020 Тази ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ е съкратен вариант на оригиналната версия, която получавате при закупуване на вашата МОТОРЕТА D1 и служи за ориентир на основните

Подробно

Новият

Новият Новият НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВАТА СВЯТА Да бъдеш отговорен никога не е било по-модерно и толкова вълнуващо! Светът на хибридните кросоувъри се увеличава с новия КИА Ниро. Той предизвиква не само хората с отношение

Подробно

BG

BG BG Calux Италиански първокласни маркови печки, камини и котли на пелети, които компанията Алфа-Плам купи през 2015 г. заедно с комплектната know how технология. Компанията Алфа-Плам продължи да развива

Подробно

Renault CLIO IV Grandtour Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена с ДДС PASSION * к.с. бензин BVM5 E1A 12C E лв. PASSION * Energy d

Renault CLIO IV Grandtour Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена с ДДС PASSION * к.с. бензин BVM5 E1A 12C E лв. PASSION * Energy d Renault CLIO IV Grandtour Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена с ДДС PASSION * 1.2 75 к.с. бензин BVM5 E1A 12C E6 21 290 лв. PASSION * Energy dci 75 к.с. BVM5 E1A 15G E6 25 290 лв. LIFE 1.2 75 к.с.

Подробно

NISSAN MICRA Външен дизайн Вътрешен дизайн Технологии Вътрешен дизайн Nissan Intelligent Mobility Аксесоари Отпечатване Затваряне

NISSAN MICRA Външен дизайн Вътрешен дизайн Технологии Вътрешен дизайн Nissan Intelligent Mobility Аксесоари Отпечатване Затваряне NISSAN MICRA СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА ПОВИШИ ОЧАКВАНИЯТА. Смело по природа, 5-то поколение Nissan MICRA пристига, за да оспори стандартите за компактни автомобили по отношение на дизайна, комфорта и ефективността.

Подробно

DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена без ДДС Цена с ДДС Comfort dci 75 к.с. L1 BVM5 F GEN1 M лв

DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена без ДДС Цена с ДДС Comfort dci 75 к.с. L1 BVM5 F GEN1 M лв DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена без ДДС Цена с ДДС Comfort dci 75 к.с. L1 BVM5 F GEN1 M7 23 658 лв 28 390 лв Comfort MAXI dci 90 к.с. L2 BVM5 F GEN2 M8 27 825

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА СЛУЖБА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ ЛЕК АВТОМОБИЛ С ПОВИШЕНА ПРОХОДИМОСТ (SUV) С ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМА МАСА ДО 3,5

МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА СЛУЖБА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ ЛЕК АВТОМОБИЛ С ПОВИШЕНА ПРОХОДИМОСТ (SUV) С ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМА МАСА ДО 3,5 МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА СЛУЖБА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ ЛЕК АВТОМОБИЛ С ПОВИШЕНА ПРОХОДИМОСТ (SUV) С ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМА МАСА ДО 3,5 т. ЗА СЛУЖБА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ТС 1 СОФИЯ 2019 г. 1. НАИМЕНОВАНИЕ

Подробно

YZF-R6 Аеродинамичен стил със управление от следващо поколение Със своята съвременна технология и аеродинамично тяло YZF-R6 извежда дизайна на класа S

YZF-R6 Аеродинамичен стил със управление от следващо поколение Със своята съвременна технология и аеродинамично тяло YZF-R6 извежда дизайна на класа S YZF-R6 Аеродинамичен стил със управление от следващо поколение Със своята съвременна технология и аеродинамично тяло YZF-R6 извежда дизайна на класа Supersport 600 до нови височини. Отличаващ се със скрити

Подробно

Новият

Новият Новият Преоткрийте вълнението Ако търсенето на нови предизвикателства ви вдъхновява и всяко ново преживяване вдига адреналина ви, то тогава добре дошли в различния ритъм на новия KIA XCeed. Обърнете внимание

Подробно

CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife

CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife www.ruvex.bg ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА Безшумна работа от 20 db (A) Екологично решение Хладилен агент

Подробно

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИИ НА НОВО ПОКОЛЕНИЕ РАДАРНИ ДЕТЕКТОРИ Септември/ 2015 Инструкция за експлоатация на радарен детектор Cobra SPX7700 Инсталиране

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИИ НА НОВО ПОКОЛЕНИЕ РАДАРНИ ДЕТЕКТОРИ Септември/ 2015 Инструкция за експлоатация на радарен детектор Cobra SPX7700 Инсталиране Инструкция за експлоатация на радарен детектор Cobra SPX7700 Инсталиране на радара 1. Монтирайте радара като го закрепите на прозореца със скобата или го залепете върху таблото на автомобила 2. Включете

Подробно

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement (само

Подробно

Новина: Две горещи концептуални премиери на Автомобилен Салон Токио 2019

Новина: Две горещи концептуални премиери на Автомобилен Салон Токио 2019 София, 23.10.2019 Две горещи концептуални премиери на Автомобилен Салон Токио 2019 Токио, 23 октомври, 2019 Днес MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) разкри двата концептуални модела, представени по време

Подробно

F20B Технология, на която светът се доверява Независимо дали ви харесва тръпката от водните спортове, или предпочитате просто да си почивате на своята

F20B Технология, на която светът се доверява Независимо дали ви харесва тръпката от водните спортове, или предпочитате просто да си почивате на своята Технология, на която светът се доверява Независимо дали ви харесва тръпката от водните спортове, или предпочитате просто да си почивате на своята лодка, изберете двигателя, който ви помага да оползотворите

Подробно

Pricelist A-Class

Pricelist A-Class Ценова листа за автомобили Mercedes-Benz X-класа (двойна кабина, 4 + 1 места, категория N1) Базови модели Ск. кутия Мощност [ квт / к.с. ] Работен обем [ см 3 ] Среден разход на гориво [ л / 100 км ] Средни

Подробно

PL_X-Class_ _bg_web

PL_X-Class_ _bg_web Ценова листа за автомобили Mercedes-Benz X-класа (двойна кабина, 4 + 1 места, категория N1) Базови модели Ск. кутия Мощност [ квт / к.с. ] Работен обем [ см 3 ] Среден разход на гориво [ л / 100 км ] Средни

Подробно

Стефанов Мотърс ЕООД Голямоконарско шосе, 4003 Пловдив ID 880 Стефанов Мотърс ЕООД Официален вносител на Опел и Шевролет за България Употребявани авто

Стефанов Мотърс ЕООД Голямоконарско шосе, 4003 Пловдив ID 880 Стефанов Мотърс ЕООД Официален вносител на Опел и Шевролет за България Употребявани авто ID 880 Официален вносител на Опел и Шевролет за България Употребявани автомобили с гарантиран произход: Opel Corsa 3dr. 1.6 i 16V 150 к.с. ''GSI'' 20 800 лв 8 възд. възглавници + ABS + EBD + ESP + TC +

Подробно

Tucson Tucson Цени и технически данни

Tucson Tucson Цени и технически данни Tucson Tucson Цени и технически данни ЦЕНИ в лева с включен ДДС (валидни от 01.04.2019г.) Двигател/Оборудване Comfort Exclusive Premium N-Line 2WD 1.6 GDI 132к.с. 6MT 2WD 44,780 лв 52,780 лв 66,780 лв

Подробно

Renault KADJAR Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена с ДДС LIFE Energy TCe 130 к.с.bvm6 EA1 MRE6R M лв. LIFE Energy dci 110 к.с. BVM6 EA

Renault KADJAR Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена с ДДС LIFE Energy TCe 130 к.с.bvm6 EA1 MRE6R M лв. LIFE Energy dci 110 к.с. BVM6 EA Renault KADJAR Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена с ДДС LIFE Energy TCe 130 к.с.bvm6 EA1 MRE6R M2 35 490 лв. LIFE Energy dci 110 к.с. BVM6 EA1 A36R M2 37 490 лв. ZEN Energy TCe 130 к.с.bvm6 EA2

Подробно

Технически данни MLT PS Телескопични товарачи

Технически данни MLT PS Телескопични товарачи Технически данни Телескопични товарачи Капацитет метрична измервателна с-ма имперска измервателна с-ма Макс. товароносимост 4000 kg 9000 lbs Макс. товароносимост 9.60 m 31 ft 6 in Макс. обсег 6.55 m 21

Подробно

Renault KANGOO Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена без ДДС Цена с ДДС LIFE Energy dci 75 к.с. BVM5 K AUT1 A лв LIFE N1 Energy dci 75 к

Renault KANGOO Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена без ДДС Цена с ДДС LIFE Energy dci 75 к.с. BVM5 K AUT1 A лв LIFE N1 Energy dci 75 к Renault KANGOO Ниво на оборудване Двигател Код версия Цена без ДДС Цена с ДДС LIFE Energy dci 75 к.с. BVM5 K AUT1 A0 3 LIFE N1 Energy dci 75 к.с. BVM5 (с N1 хомологация) K AUT1NA0 26 458 лв 3 LIFE N1 Energy

Подробно