Правилник на детска занималня Додо Академия Вътрешен ред, дейност и общи условия за ползване на услугите на детска занималня Додо Академия

Размер: px
Започни от страница:

Download "Правилник на детска занималня Додо Академия Вътрешен ред, дейност и общи условия за ползване на услугите на детска занималня Додо Академия"

Препис

1 Правилник на детска занималня Додо Академия Вътрешен ред, дейност и общи условия за ползване на услугите на детска занималня Додо Академия

2 0 Съдържание 1. Общи положения 2. Прием и записване 3. Работно време и цени на услугите 4. Вътрешен ред 5. Права и задължения 6. Заключителни разпоредби

3 1 Общи положения 1. Настоящият Правилник урежда организацията, реда, правилата и условията за дейността на занималнята в Додо Академия. 2. Додо Академия е част от Powwow клуб и собственост на фирма Осцеола ЕООД, ЕИК Целта на Правилника е да гарантира добра организация на работа в занималнята, качествено и ефективно обучение, опазване живота и здравето на децата/учениците, защита на техните лични права и спазване на учебната дисциплина. 4. Додо Академия осигурява подготовка и контрол на уроци и домашни упражнения, съобразени с учебните програми за следващия учебен ден, както и развиване на нови умения в различни образователни, социални и творчески направления. 5. Правилникът се изменя и допълва по реда на неговото приемане. 6. Правилникът е задължителен за всички учители, деца/ученици и техните родители/настойници.

4 2 Прием и записване 1. В занималнята се приемат деца/ученици от 5 до 12 години. 2. Обучението в занималнята се осъществява в полудневна и целодневна форма. Почасова форма е достъпна само за клубни членове, ползващи услугите на Kraftmagnet. /Включва посещение веднъж дневно с максимална продължителност до 2 часа/. 3. Максималният капацитет за едновременно пребиваване в занималнята е 15 деца. 4. Приемът се осъществява въз основа на Заявление по образец в електронен формат, попълнено от родител/настойник на детето/ученика и след проведена предварителна среща-разговор и опознавателно посещение. 5. Електронните заявления се подават на интернет адрес: 6. Сроковете за подаване на заявления са както следва: - от 10-то до 30-то число на месец април - за Лятна детска занималня през настоящата календарна година; - от 10-то до 30-то число на месец август - за Детска занималня през предстоящата учебна година. - безсрочно /еднократно/ - за клубни членове, ползващи услугите на Kraftmagnet. 7. Заявления извън посочените срокове се приемат при наличие на свободни места. 8. Предимство при приема в занималнята имат децата на служители на фирма Осцеола ЕООД. 9. Родителите/настойниците се информират по имейл за приема на детето/ученика в 5-дневен срок след изтичане на срока за подаване на документи.

5 3 Работно време и цени на услугите 1. Додо Академия работи целогодишно с работно време, както следва: - от понеделник до петък 7:30 ч. - 20:00 ч. - събота - 10:00 ч. - 18:00 ч. 2. Услугите - полудневна и целодневна форма, предлагани от Додо Академия са предплатени и се заплащат допълнително към активен членски абонамент в Powwow клуб за един месец, както следва: - за периода от 1-ви юни до 14-ти септември лв. /месечно/ - за периода от 15-ти септември до 30-ти май лв. /месечно/ Почасовата услуга, достъпна само за клубни членове, ползващи услугите на Kraftmagnet, не се заплаща допълнително. 3. Предоставяните от Додо Академия допълнителни услуги и занимания с предварително обявена цена са публикувани в сайта на Powwow клуб - и се заплащат отделно от обявената месечна такса, след предварителна заявка. 4. Таксата за посещение в занималнята не включва обяд, транспорт и входни такси за посещавани туристически обекти.

6 4 Вътрешен ред 1. За спазването на реда, дисциплината и хигиената в помещенията следят учителите. 2. Не се допускат деца, които видимо са болни от заразни и други болести и могат да влошат здравословното състояние на останалите деца/ученици или учители. 3. Децата, които се водят почасово към Kraftmagnet се водят през вътрешната врата (към фитнеса). 4. Детето се предава от учителя в занималнята само на посоченото в Заявлението лице. 5. Забранено е напускането на занималнята на деца без придружител. 6. Всички деца се придружават от учител в Додо Академия от и до училище. 7. Всички официални съобщения от и към занималнята се правят в писмена форма или в електронен вид, чрез сайта на Powwow клуб По време на занятия е възможно заснемането на снимков или видео материал, който да бъде използван с образователна и рекламна цел, само и единствено от "Осцеола" ЕООД и публикуван в или на територията на "Осцеола" ЕООД. 9. При отказ за публикуване на снимков и видео материал родителят/настойникът подписва изрична декларация. 10. Не се позволява приготвянето на храна в помещенията на занималнята. Додо Академия предоставя възможност децата да консумират здравословна храна, която е предварително приготвена у дома. 11. Почасовата услуга към Kraftmagnet не се предоставя, ако: - е запълнен допустимият капацитет в съответния часови диапазон; - занятията са изнесени, за което клубните членове, ползващи услугите на Kraftmagnet ще бъдат предварително информирани в При неспазване на Правилника се предприемат следните мерки: - забележка; - лична среща-разговор с родител/настойник; - покана за отстраняване от занималнята.

7 5 Права и задължения 5.1 Права и задължения на учителите в Додо Академия 1. Да избират и прилагат подходящи методи и педагогически практики, ориентирани към повишаване качеството на обучение. 2. Да инструктират децата безопасно да използват съоръженията на детската площадка, както и на спортните съоръжения и екипировка в Kraftmagnet фитнес. 3. Да инструктират децата да се отнасят грижливо и внимателно с инвентара в детската занималня: игри, учебни пособия, книги, музикални инструменти и целия наличен инвентар, достъпен за децата. 4. Да запознаят децата и родителите им с правилата за спазване на дисциплината и хигиената в Додо Академия. 5. Да уведомяват родителите за евентуално възникнали проблеми с детето, за неговото поведение през деня, за начина му на общуване с другите деца. 6. Да придружават децата/учениците при групови мероприятия, извън населеното място, след писменото съгласие на родителите. 7. Да отстраняват деца/ученици от занималнята, при нарушаване на условията от Правилника за вътрешния ред. 8. Да спазват стриктно Правилника за прилагане на Закона за народната просвета, Етичния кодекс за работа с деца, Закона за защита правата на детето и др. законови и подзаконови нормативни актове в сферата на образованието. 9. Да насърчават постиженията на децата/учениците и да се насочват към форми за допълнителна работа с оглед техните възможности, потребности и желания и при зачитане на тяхното право да вземат решения. 10. Да не допускат или да прекратят престоя на дете, за което има съмнение за влошено здравословно състояние (кашлица, хрема, висока температура, обриви, оплаквания за физическо неразположение от всякакъв характер, и др.). 5.2 Права и задължения на децата/учениците 1. Да бъдат обучавани в условия, гарантиращи равнопоставеност на всеки един от тях. 2. Да спазват дисциплина и хигиена в занималнята на Додо Академия, както и на територията на Powwow клуб. За поддържане добра хигиена в занималнята, децата/учениците използват удобни вътрешни обувки. 3. Да спазват правилата за безопасност при използване на съоръженията на детската площадка, както и на спортните съоръжения и екипировка в Kraftmagnet фитнес. 4. Да не внасят и използват в работните помещения мобилни телефони, всякакъв друг вид техника като електронни игри, преносими компютри и плеъри, както и вещи, ненужни за учебния процес и опасни за здравето. 5. Да не напускат занималнята без знанието и разрешението на учителя. 6. Да пазят личните си вещи и да не ги оставят без надзор. За изгубени вещи занималнята не носи отговорност.

8 7. Да опазват имуществото на Додо Академия и Powwow клуб. При повреждането му да го възстановяват или заплащат. При неумишлена повреда, щетите се възстановяват от родителя/настойника на детето/ученика в 5 дневен срок. При умишлено нанесени щети, същите се възстановяват от виновника в троен размер. При укриване и неразкриване на нарушителя, щетата се заплаща от цялата група. 8. Да уважават личното достойнство на учителите и на другите деца, да не прилагат форми на психическо или физическо насилие върху тях и да бъдат толерантни. 9. Децата, посещаващи лятната занималня, са длъжни да носят шапки за слънце и бутилка за вода. 10. Да спазват вътрешния ред на Додо Академия. 5.3 Права и задължения на родители 1. Да водят в занималнята детето/ученика в здравословно състояние, което не представлява заплаха за здравословното състояние на другите деца. 2. Да съдействат и оказват помощ на учителите в процеса на обучение. 3. Да поддържат връзка с учителите от занималнята, като осведомяват за състоянието на децата си своевременно. 4. Да уведомяват своевременно учителите при отсъствие на детето/ученика. 5. Да спазват сроковете за заявки и плащания по услугите, изпълнявани от занималнята. 6. Да уведомяват учителите за констатирани нарушения и проблеми в работните помещения и учебната дейност на занималнята. 7. Да търсят съдействие от учителите в занималнята за разрешаване на възникнали конфликти. 8. Да осигуряват здравословна, по възможност домашно приготвена храна, която е подходящо опакована и надписана с името на детето. 9. В зависимост от учебната смяна да водят или прибират децата от занималнята. В случаите, когато е необходимо това да се извършва от трето лице, непосочено в заявлението, родителят е длъжен да уведоми учителите предварително. 10. При отказ детето да бъде придружавано от учител в Додо Академия от и до занималнята или училище /в зависимост от учебната смяна/, както и по време на разходки извън занималнята, се подписва изрична декларация от страна на родителя за поемане на отговорност при последствия.

9 6 Заключителни разпоредби 1. Цялостният контрол за прилагането и спазването на Правилника се възлага на Ръководството и учителите в занималнята. 2. Правилникът влиза в сила след утвърждаването му от Управителя на "Осцеола" ЕООД. 3. Настоящият Правилник е достъпен за родителите на сайта на Powwow клуб При попълване на Заявлението, родителите удостоверяват, че са запознати с настоящия Правилник и ще се информират с промените в него своевременно.

Наредба предучилищно образование

Наредба предучилищно образование НАРЕДБА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЩИНА МОНТАНА /приета с Решение 305/27.10.2016 г. изм. с р-е 1021/28.02.2019 г./ Глава първа ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ Чл. 1. С тази наредба се определят:

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГОДЕЧ Н А Р Е Д Б А ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦА В ОБЩИНСКАТА ДЕТСКА ГРАДИНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА О

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГОДЕЧ Н А Р Е Д Б А ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦА В ОБЩИНСКАТА ДЕТСКА ГРАДИНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА О ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГОДЕЧ Н А Р Е Д Б А ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦА В ОБЩИНСКАТА ДЕТСКА ГРАДИНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ГОДЕЧ ПРИЕТА НА ОСНОВАНИЕ ЧЛ.59, АЛ.1 ОТ ЗАКОНА

Подробно

ОБЩИНА КАЛОЯНОВО пл. Възраждане 6 тел: / факс: / НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТ

ОБЩИНА КАЛОЯНОВО пл. Възраждане 6 тел: / факс: / НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТ ОБЩИНА КАЛОЯНОВО пл. Възраждане 6 тел: 03123 / 22 21 факс: 03123 / 24 12 http://www.kaloianovo.org/ E-mail: kaloianovo@mail-bg.com НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦА

Подробно

Microsoft Word - Naredba

Microsoft Word - Naredba ОБЩИНА ДВЕ МОГИЛИ 7150 Две могили, бул. България 84, тел./факс 08141/22 54, е-mail:dvemogili@mbox.digsys.bg ОБЩИНСКИ СЪВЕТ тел. 0884/854 752, е-mail: obc_dvemogili@abv.bg Н А Р Е Д Б А 29 ЗА УСЛОВИЯТА

Подробно

НАРЕДБА ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС НА ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО РАЗДЕЛ І ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл. 1. С тази Наредба

НАРЕДБА ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС НА ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО РАЗДЕЛ І ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл. 1. С тази Наредба НАРЕДБА ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС НА ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО РАЗДЕЛ І ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл. 1. С тази Наредба се определят условията и редът за приемане на ученици

Подробно

ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ СТАРА ЗАГОРА ул. Августа Траяна 44, п.к. 302 телефони: директор: 042/605062, зам. директор:042/624

ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ СТАРА ЗАГОРА ул. Августа Траяна 44, п.к. 302 телефони: директор: 042/605062, зам. директор:042/624 ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ СТАРА ЗАГОРА ул. Августа Траяна 44, п.к. 302 телефони: директор: 042/605062, зам. директор:042/624408, канцелария: 042/627688, факс: 042/605062; e-mail:

Подробно

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ГЪЛЪБОВО гр. Гълъбово 6280, тел:0418/ , УТВЪРЖДАВАМ: ДИРЕКТОР:... /Нели Кючукова/ ПЛАН ЗА ОСИГ

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ГЪЛЪБОВО гр. Гълъбово 6280, тел:0418/ , УТВЪРЖДАВАМ: ДИРЕКТОР:... /Нели Кючукова/ ПЛАН ЗА ОСИГ СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ГЪЛЪБОВО гр. Гълъбово 6280, тел:0418/ 6-25-60, e-mail:sougl@abv.bg УТВЪРЖДАВАМ: ДИРЕКТОР:... /Нели Кючукова/ ПЛАН ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ОБЩА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА НА УЧЕНИЦИ

Подробно

Правилник

Правилник ПРАВИЛНИК ЗА ПОЛЗВАНЕ И ВЪТРЕШНИЯ РЕД В ПОЧИВЕН ДОМ - ХИЖА АДВОКАТ Глава първа Общи положения Чл. 1. Настоящия правилник определя реда за ползване на хижата и прилежащите към нея столова, кухня, общите

Подробно

14617

14617 ПРАВИЛА за реда на ползване на училищните автобуси, предоставени от министерството на образованието и науката на община Шумен за превоз на деца и ученици I. Общи положения: 1.Училищните автобуси са предоставени

Подробно

Naredba DG

Naredba DG НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦАТА В ОБЩИНСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА САДОВО, ОБЛАСТ ПЛОВДИВ РАЗДЕЛ І ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл. 1. С тази наредба се

Подробно

Н А Р Е Д Б А

Н А Р Е Д Б А Н А Р Е Д Б А ПРОЕКТ! ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦА В ОБЩИНСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СТРАЖИЦА РАЗДЕЛ І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1. С тази Наредба се определя

Подробно

ПРАВИЛНИК за условията и реда за осъществяване на закрила на децата с изявени дарб.doc

ПРАВИЛНИК за условията и реда за осъществяване на закрила на децата с изявени дарб.doc П Р А В И Л Н И К ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ЗАКРИЛА НА ДЕЦА С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ УЧИЛИЩАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ЗАВЕТ РАЗДЕЛ І Общи положения Чл. 1. С този Правилник се определят условията

Подробно

prem-uchenici

prem-uchenici ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ПОП МИНЧО СЕЛО КОЛАРОВО ОБЩИНА РАДНЕВО, ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на услуга 2 Правно основание за предоставянето на услуга/издаването

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължител информация Образователни услуги административта /издава 4 Процедура по предоставяне /издаване Преместване ученици в държавните и в общинските училища образование - чл. 147 и чл. 148. Директор

Подробно

Microsoft Word - Pravilnik pomo6ti.doc

Microsoft Word - Pravilnik pomo6ti.doc ОБЩИНСКИ СЪВЕТ с. Ценово Правилник за реда и начина за отпускане на еднократна помощ Приет с Решение 278 по Протокол 48/23.09.2009 г. Ценово 2009г. Раздел I Общи положения Чл.1. Този правилник урежда реда

Подробно

училище „Свети княз Борис І” – Асеновград

училище „Свети княз Борис І” – Асеновград СРЕДНО УЧИЛИЩЕ НИКОЛА ЙОНКОВ ВАПЦАРОВ ГР. ЦАРЕВО 0590 5 20 18 Директор; 5 20 13 Зам.директор; 5 20 31 Канцелария 0590 5 20 18 Утвърждавам: Д.Фелонова Директор П Р А В И Л А за извиняване отсъствията на

Подробно

Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услу

Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услу Задължител информация Образователни услуги 2 Правно основание за административта 3 Орган, който предоставя /издава 4 Процедура по предоставяне /издаване Преместване ученици в държавните и в общинските

Подробно

Преместване на ученици в държавните и в общинските училища

Преместване на ученици в държавните и в общинските училища Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услуга/издаването на индивидуал 1 / 28 Закон за предучилищното

Подробно

NAREDBA-Register FIN

NAREDBA-Register FIN Проект! НАРЕДБА За реда и начина за водене на регистъра на лицата, които извършват внос, въвеждане на територията на страната, производство, продажба, предоставяне или предлагане на напитки Глава първа

Подробно

43 Основно училище Христо Смирненски, район Илинден, адрес: град София, ПК 1309, бул. Сливница 45, телефон: 02/ ; 02/ , 02/ , E-MAI

43 Основно училище Христо Смирненски, район Илинден, адрес: град София, ПК 1309, бул. Сливница 45, телефон: 02/ ; 02/ , 02/ , E-MAI 43 Основно училище Христо Смирненски, район Илинден, адрес: град София, ПК 1309, бул. Сливница 45, телефон: 02/ 8229276; 02/9203488, 02/9208240, E-MAIL: ou43 mail.bg Задължител информация Образователни

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължител информация Образователни услуги административта /издава 4 Процедура по предоставяне /издаване Преместване ученици в държавните и в общинските училища образование - чл. 147 и чл. 148. Директор

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ ПЕНЧО СЕМОВ - ГАБРОВО УТВЪРЖДАВАМ, ДИРЕКТОР: /Р. Стоянов/ П Р О Г Р А М А ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРИ

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ ПЕНЧО СЕМОВ - ГАБРОВО УТВЪРЖДАВАМ, ДИРЕКТОР: /Р. Стоянов/ П Р О Г Р А М А ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРИ ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ ПЕНЧО СЕМОВ - ГАБРОВО УТВЪРЖДАВАМ, ДИРЕКТОР: /Р. Стоянов/ П Р О Г Р А М А ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРИОБЩАВАНЕ НА ДЕЦАТА И УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЯЗВИМИ ГРУПИ Габрово,

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ДОСТАВЧИК София, август 2019 г.

Подробно

68. СРЕДНО УЧИЛИЩЕ АКАД. НИКОЛА ОБРЕШКОВ ЗАПОВЕД РД / г На основание чл.259, ал.1 от ЗПУО; чл.19, ал.2, т.1 от Наредба 12/

68. СРЕДНО УЧИЛИЩЕ АКАД. НИКОЛА ОБРЕШКОВ ЗАПОВЕД РД / г На основание чл.259, ал.1 от ЗПУО; чл.19, ал.2, т.1 от Наредба 12/ 68. СРЕДНО УЧИЛИЩЕ АКАД. НИКОЛА ОБРЕШКОВ ЗАПОВЕД РД 12-756 /29.03.2019г На основание чл.259, ал.1 от ЗПУО; чл.19, ал.2, т.1 от Наредба 12/ 01.09.2016 г. за статута и професионалното развитие на директора,

Подробно

ПГ ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ Проф. д-р Асен Златаров Видин, 3700, Южна промишлена зона, тел , факс: , сайт: www

ПГ ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ Проф. д-р Асен Златаров Видин, 3700, Южна промишлена зона, тел , факс: ,   сайт: www ПГ ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ Проф. д-р Асен Златаров Видин, 3700, Южна промишлена зона, тел. 600 805, факс: 601 797, e-mail: thti_vd@yahoo.com, сайт: www.pgaz.org, http://www.facebook.com/pg.asen.zlatarov.vidin

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Преместване на ученици в държавните и в общинските училища, Приемане на ученици в VIII клас в непрофилираните училища профилирани и професионални гимназии, обединени и средни училища на места определени

Подробно

Основно училище ВасилЛевски п.код5790 с.торос,общ.луковит,обл.ловеч,ул. Н.Вапцаров 11

Основно училище ВасилЛевски п.код5790 с.торос,общ.луковит,обл.ловеч,ул. Н.Вапцаров 11 Основно училище ВасилЛевски п.код5790 с.торос,общ.луковит,обл.ловеч,ул. Н.Вапцаров 11 e-mail:toros07@mail.bg,служ.тел.0893328108 http://www.oulevski.com УТВЪРЖДАВАМ: ДИРЕКТОР: /Д.Кътовска/ ПРОГРАМА ЗА

Подробно