Запознайте се с No-Touch Cleaning - почистване без докосване с ръка.

Размер: px
Започни от страница:

Download "Запознайте се с No-Touch Cleaning - почистване без докосване с ръка."

Препис

1 Запознайте се с No-Touch Cleaning - почистване без докосване с ръка.

2 2 3 Съдържание Съдържание Революционно почистване на тоалетни. 4 По-интелигентно оборудване за почистване на кухни. 6 Опростени рентабилни решения за по-чисти подове. 8 Системи No-Touch Cleaning Продукти 10 Системи OmniFlex TM Продукти 18 Система OmniFlex TM за нанасяне на препарата и вакуумно почистване. 20 Система OmniFlex TM за разпръскване на препарата и вакуумно почистване. 24 Система OmniFlex TM AutoVac TM 28 OmniFlex TM SUV TM за многофункционално сухо и мокро почистване. 32 Обобщение. 36 Системи No-Touch Cleaning и OmniFlex TM на съвременната алтернатива в хигиенно почистване Dispense-and-Vac Spray-and-Vac AutoVac TM SUV TM

3 4 5 Въведение Революционно почистване на тоалетната. се справят с най-неприятните от всички задачи в една сграда: почистването на замърсени тоалетни. Когато става въпрос за тоалетни и други силно замърсени зони, нищо не може да се справи толкова добре, колкото системата No-Touch Cleaning. Създадени за отстраняване на силни замърсявания, даващи възможност на работниците да чистят ергономично, без да докосват замърсените повърхности. Освен това ви позволяват да намалите времето за почистване с 1 / 3, ползването на химически препарати с 30 % и елиминира разходите за ненужно оборудване и консумативи.

4 6 7 Въведение По-интелигентно оборудване за почистване на кухни. Ресторантите и други заведения за хранене се сблъскват с уникални предизвикателства при почистването на кухненски помещения в търговските обекти.естествено е в кухнята да се генерира голям обем мазни замърсявания, които са много трудни за премахване. Още по-лошото е, че тези замърсявания се пренасят през помещенията за хранене и тоалетните из целия обект. Резултатът от това може да коства много, включително загуба на клиенти, опасни подхлъзвания и падания, злополуки и други. Системите на използват най-новите технологии за почистване на замърсявания, което ги прави идеални за почистване на кухни в заведения за хранене. Всъщност научните изследвания показват, че те са до 60 % по-ефективни в намаляването на бактериалното замърсяване в сравнение с парцалите за под, които по-скоро разпространяват замърсяванията, отколкото да ги премахват. Освен това те гарантират свежи разтвори и чиста вода за изплакване, предотвратявайки кръстосаното замърсяване от тоалетните до кухните.

5 8 9 Въведение Опростени рентабилни решения за по-чисти подове. Почти във всяка обществена сграда, супермаркети, коридори, лобита, пътеки и други обекти подовете съставляват огромен процент от площта за почистване. Те също могат да бъдат и най-важната. Ако не се поддържат правилно, повърхностите могат бързо да станат неприятни, нехигиенични, да оставят лошо впечатление или дори да отблъскват клиентите. Не е изненадващо, че се изразходват прекалено много време и средства за почистване на твърдите подови настилки. За съжаление използваните инструменти често са или неподходящи, или прекалено мощни. В много обекти се използват автоматични машини за полиране на под, които може да са прекалено сложни и скъпи за съответната задача. предлагат редица новаторски системи за почистване на подове, които съчетават ефективно почистване, продуктивност, простота и ефективност на разходите. Вече не трябва да жертвате високите резултати в почистването за високи разходи и простота. Освен това методите на са нежни към подовете и гланцираните повърхности, което спомага за дългия живот на гланца и намалява ремонтните процедури.

6 10 11 No-Touch Cleaning Премахване на упоритата мръсотия без докосване на замърсените повърхности.

7 12 13 No-Touch Cleaning No-Touch Cleaning Добри резултати на почистване благодарение на високото налягане! Когато става въпрос за тоалетни и други силно замърсени зони, нищо не може да се сравни с почистването със системата Spray-and-Vac. Системите No-Touch Cleaning на са създадени за премахване на изключителни замърсявания, давайки възможност на работниците да чистят хигиенично, без да докосват с ръце замърсените повърхности. Освен това намаляват разходите за труд, препарати и оборудване.

8 14 15 No-Touch Cleaning Малък, удобен и мощен! Баланс между ефикасност и мощност. Най-голямата за найтрудните задачи. Просто нанесете автоматично разредения разтвор за почистване на тоалетните съоръжения и подовете с ниско налягане на струята и след това изплакнете повърхностите и подовете с винаги прясна и чиста вода. Вградената мощност на машината за вътрешно почистване под налягане отмива замърсяванията от фугите и труднодостъпните места, които не могат да бъдат достигнати от парцала. Накрая просто подсушете пода с вакуума - премахвайки напълно нечистотиите, влагата и замърсяванията от всички повърхности, фуги и пукнатини, оставяйки пода практически сух и без мръсотия. Системата No-Touch Cleaning съчетава миене под налягане на закрито, впръскване на препарати и вакуумни технологии на единична ефективно използваща пространството платформа. Работниците просто напръскват почистващия разтвор върху повърхностите и подовете и след това отстраняват замърсяванията на пода с водна струя под налягане. Накрая подсушават пода с вакуум, премахвайки напълно бактериите и замърсяванията. Резултатите са искрящо чисти тоалетни, кухни, стълбища и други, без дори да се докосват замърсените повърхности. Специално проектирана изцяло да улавя и премахва замърсявания, бактерии и други опасни замърсители 2750 почиства толкова добре, че дори надвишава индустриалните стандарти за зони за приготвяне на храна. Перфектна е за поголеми работни помещения или съоръжения като летища, стадиони, фабрики и други.

9 16 17 No-Touch Cleaning A Накрайник за засмукване с четка за фуги и под Позволява ви да изсмуквате, четкате и почиствате фугите с един инструмент. Гумените пера на главата са проектирани за максимално премахване на замърсяванията и изключително дълъг живот. Б Лека алуминиева дръжка за вакуумно почистване Намалява умората по време на почистване. Включва каишка и щипка за удобно окачване. З Вакуумен резервоар 30 л (1250), 65 л (1750), 100 л (2750) За събиране и съхранение на използвания разтвор и мръсотията. В Маркуч за лесно източване на Мръсната вода Позволява бързото и ергономично източване на съдържанието на вакуумния резервоар в подходяща тоалетна или мивка. No-Touch Cleaning Е Ж 3-степенен вакуумен мотор Позволява несравнимо отстраняване на замърсяванията. Г Дълъг маркуч за вакуумно почистване Позволява ефективното почистване на големи площи. Помпа 35 бара За нанасяне на препарати и изплакване под налягане с чиста вода. Д Резервоар за чиста вода 45 л (1250), 65 л (1750), 100 л (2750) Запазва водата винаги чиста и прясна.

10 18 19 OmniFlex TM Отлична хигиена във всички зони на помещението!

11 20 21 OmniFlex TM Dispense-and-Vac OmniFlex Dispense-and-Vac Хигиена на професионално ниво. Когато става въпрос за проблемните зони като тоалетни и други силно замърсени места, системата Dispense-and-Vac превъзхожда всички други. Съчетавайки OmniFlex и No-Touch Cleaning, системата Dispenseand-Vac осигурява ефективни резултати като премахва 60 пъти повече замърсявания, причиняващи неприятен мирис и толкова добро почистване за 1 / 3 от времето в сравнение с традиционните методи. Всичко събрано в компактен преносим уред.

12 22 23 OmniFlex TM Dispense-and-Vac По-бърза и ефикасна от всяка програма за почистване на под. Системата Dispense-and-Vac е една от най-популярните системи от асортимента на OmniFlex. Можете да закупите пълната система Dispense-and-Vac или да я създадете просто като добавите вакуум за мокро почистване на OmniFlex към количката. Със системата Dispense-and-Vac просто отвъртате кранчето, изсипвате пресен разтвор за почистване директно на пода, нанасяте го с приспособлението за нанасяне Ergo на и завършвате като почиствате разтворените замърсявания с вакуума, оставяйки повърхността 60 пъти по-чиста в сравнение с традиционните методи за почистване. В допълнение подовете са сухи и готови за използване. Подходяща е за всякакви помещения, включително заведения за хранене. И З Ж Й Мерителна тръба Позволява на оператора да измерва точно нивото на разтвора в кофата. Маркуч за лесно почистване Позволява бързото и ергономично изпразване на съдържанието на вакуумния резервоар в подходяща тоалетна или мивка. Пестяща място дръжка за бутане Свежда до минимум мястото, което заема системата при съхранение и транспортиране. Кранче за регулиране на струята Управлява точното количество разтвор, което да бъде нанесено на пода, увеличавайки максимално ефективността, същевременно постигайки по-добри резултати. A Гъвкава вакуумна тръба с накрайник с четка Позволява четкането, почистването на фугите и вакуумното почистване под мебели, по подове и седалки. Б Куки за закачване Прикрепени към резервоара на вакуума за прибиране на маркучите и кабелите, както и за окачване на инструменти, табели за мокър под, кофи за боклук, чанти и други. В Мощен вакуум за мокро почистване с 10 метра устойчив на удар маркуч Изцяло премахва мръсотията и замърсяванията от всяко място близо или далеч. Г 38-литрова кофа за Самостоятелно нанасяне на разтвора Дизайн, непозволяващ разплискване, гарантиращ свеж разтвор, обезмаслител, смивка или гланц, ако се използват някога такива. Е Ергономичен скоростен разпръсквач Скоростно нанася почистващия разтвор, който се разпределя от кранчето. Д Табла за съхранение без капене Осигурява удобно място за съхранение на тръбата на вакуума и скоростния разпръсквач докато се събира излишната течност.

13 24 25 OmniFlex TM Spray-and-Vac По модел на оригиналната система Spray-and-Vac, машината No-Touch Cleaning на, системата OmniFlex TM е създадена за премахване на упорити замърсявания. Тя дава възможност на работниците да чистят хигиенично, без да докосват замърсените повърхности. Освен това спомага за намаляване на разходите за труд, препарати и оборудване. OmniFlex Spray-and-Vac От OmniFlex TM до No-Touch Cleaning.

14 26 27 OmniFlex TM Spray-and-Vac А Вакуум накрайник с гумени ленти и четка за фуги и под Позволява ви да изсмуквате, четкате и почиствате фугите с един инструмент. Гумените пера на главата са проектирани за максимално премахване на замърсяванията и изключително дълъг живот. М Здрава дръжка с подпори За работа, съхранение и опаковане. Б Лека алуминиева дръжка за вакуумно почистване Намалява умората по време на почистване. Включва каишка и щипка за удобно окачване. Почистване на тоалетни за професионалисти. Л В Вакуумен мотор за индустриални нужди създва възможност за отлични резултати. Г Маркуч за лесно източване Позволява бързото и ергономично източване на съдържанието на вакуумния резервоар в подходяща тоалетна или мивка. Системата Spray-and-Vac премахва замърсяванията и оставя подовете сухи. Помпа 35 бара За нанасяне на препарати и изплакване под налягане с чиста вода. Д Куки за закачване Прикрепени към резервоара на вакуума за прибиране на маркучите и кабелите, както и за окачване на инструменти, табели за мокър под, кофи за боклук, чанти и други. За най-добри и хигиенични резултати при почистването просто нанасяте автоматично разредения разтвор за почистване на санитарното обзавеждане и подове с ниско налягане на струята и след това изплаквате с мощна струя винаги прясна и чиста вода. Вградената мощност на машината за вътрешно +почистване под налягане отмива замърсяванията от фугите и труднодостъпните места, които не могат да бъдат достигнати от парцала. Накрая просто подсушавате пода с вакуума - премахвайки напълно нечистотии, влага и биозамърсявания от всички повърхности, фуги и пукнатини, оставяйки пода сух и без мръсотия. К Мерителна тръба Позволява на оператора да измерва точно нивото на разтвора в кофата. Е Дълъг маркуч за вакуумно почистване Позволява ефективното почистване на големи площи. Ж 38-литров вакуумен резервоар За събиране и съхранение на използвания разтвор и мръсотията. Й Крепежни куки Улесняват закребването на ел. кабелите и впръсващия маркуч. З Табла за съхранение без капене Осигурява удобно място за съхранение на тръбата на вакуума докато се изсмуква мръсотията. И 38-литров резервоар за чиста вода Запазва водата винаги чиста и прясна.

15 28 29 OmniFlex TM AutoVac TM OmniFlex AutoVac Перфектно високоскоростно почистване на пода. Системата OmniFlex TM AutoVac TM е автоматизирана машина за почистване на под, която е три-четири пъти по-бърза от почистването с парцал /моп/ с една основна разлика: тя наистина изцяло премахва замърсяванията от повърхността на пода вместо да ги разпространява наоколо. Още по-впечатляващо е, че тя съперничи на подомиячните ватомати, но струва много по-малко от тях!

16 30 31 OmniFlex TM AutoVac TM Ефективна като подомиячен автомат. Наистина бърз и лесен начин за чисти и безопасни подове. Системата AutoVac TM е идеална за бързо почистване на зони с твърди подови настилки като коридори, входове, кафенета, лобита, складове, фитнес центрове и други. Тя е бърза и ефективна като подомиячен автомат, но без излишните разходи или сложност, което я прави идеална както за фирмиза почистване, така и фирми за фасилите мениджмънт. К Маркуч за лесно почистване Позволява бързото и ергономично изпразване на съдържанието на вакуумния резервоар в подходяща тоалетна или мивка. Й Текстилна лента за повдигане Позволява на оператора да повдига и спуска подложката за нанасяне на препарата и гумената глава с една ръка, без да се навежда. И Литиево-йонна батерия За висококачествено безкабелно почистване. З 71-сантиметрова спускащ се вакуумен накрайник с гумени ленти Ефикасно премахва мръсотията и разтвора, оставяйки подовете чисти и сухи. А Повдигнат клапан за натискане С палец С удължена ръкохватка на кранчето за лесен контрол на изпускане на разтвора за почистване без навеждане. Ж Микрофибърна подложка и рамка За равномерно нанасяне на почистващия разтвор. Б Здрава дръжка с подпори За работа, съхранение и опаковане. В Мотор за вакуумно почистване с индустриална мощност Позволява несравнимото отстранява на замърсяванията. Г Е 38-литров вакуумен резервоар За събиране и съхранение на използвания разтвор и мръсотията. Д Мерителна тръба Позволява на оператора да измерва точно нивото на разтвора в кофата. 38-литров резервоар за разтвор Запазва разтвора за почистване винаги чист и свеж.

17 32 33 OmniFlex TM SUV TM OmniFlex SUV Системата OmniFlex SUV TM е многофункционална платформа, която замества и превъзхожда парцалите/ моповете/ и кофите, количките на чистачите, мокрото почистване с вакуум, бърсалките за прах и в някои случаи дори подомиячните автомати. Със системата OmniFlex можете наистина да почистите твърди подови настилки много бързо и то на много по-ниска цена. Идеална е за високоскоростно почистване дори на най-трудните места във вашия обект. Чудото Всичко в едно.

18 34 35 OmniFlex TM SUV TM А Тръба и маркуч за вакуумно Б Микрофибърна подложка и рамка почистване За равномерно нанасяне на почистващия Позволяват на разтвор. операторите да четкат, почистват фуги и изсмукват замърсяванията по мебели, подове и седалки. В Мотор за вакуумно почистване С индустриална мощност Позволява несравнимото отстранява Н на замърсяванията. Най-добрата в многофункционалното почистване. Една система за почистване на всички твърди подови настилки. Системата OmniFlex SUV TM съчетава бързо почистване с ръчноводимо устройство за големи площи с прецизността и гъвкавостта на вакуммните накрайници за малки площи и фугирани подове. Резултатът е компактна количка за почистване, която може да се справи с всяко предизвикателство, за почистването на твърди подове. М Л К Куки за закачване Прикрепени към резервоара на вакуума за прибиране на маркучите и кабелите, както и за окачване на инструменти, табели за мокър под, кофи за боклук, чанти и други. Маркуч за лесно почистване Позволява бързото и ергономично източване на съдържанието на вакуумния резервоар в подходяща тоалетна или мивка. 38-литров вакуумен резервоар За събиране и съхранение на използвания разтвор и мръсотията. Предна торба/чанта с консумативи за зареждане Осигурява допълнително място за съхранение на инструменти и консумативи. Г Здрава дръжка с подпори За работа, съхранение и опаковане. Д Чанта за съхранение, монтирана отзад За инструменти и консумативи. Е Литиево-йонна батерия За висококачествено безкабелно почистване. Ж 71-сантиметрово спускащо Се скуиджи Ефикасно премахва мръсотията и разтвора, оставяйки подовете чисти и сухи. Й 38-литров резервоар за разтвор Запазва разтвора за почистване винаги чист и свеж. И Знак за мокър под Оранжев сгъваем конус за идентифициране на опасност. З Метла и лопатка За отстраняване на боклук и едри отпадъци преди почистване.

19 По-добри резултати на по-ниска цена за по-малко време. No-Touch Cleaning : Малка, удобна и мощна. Системата No-Touch 1250 на е най-малката от асортимента и е идеална за по-малки помещения. Разполага с 45-литров резервоар за чиста вода и резервоар за отработена вода. Системата се захранва от 35-барова помпа и мощен вакуум за сухо и мокро почистване. Системата е идеална, ако искате мощност при почистване в компактна форма Баланс между ефикасност и мощност предлага добър баланс между капацитет и потенциал на почистване. Системата е от среден клас и има способността да се справя с големи работни площи и все пак е достатъчно компактна за по-малки по обем задачи. Разполага с 65-литров резервоар за чиста вода и 65-литров резервоар за отработена вода. Системата се захранва от 35-барова помпа и мощен вакуум за сухо и мокро почистване Най-голямата за най-трудните задачи. Оригиналната и най-голямата от серията 2750 е проектирана за по-големи тоалетни и съоръжения като летища, стадиони или фабрики. Тя включва 100 литров резервоар за чиста вода и резервоар за отработена вода. Системата се захранва от 35-барова помпа и мощен вакуум за сухо и мокро почистване.

20 Тайните оръжия на предприемача. OmniFlex TM Crossover: Dispense-and-Vac. По-бърза и ефикасна от всяка програма за почистване на под. Spray-and-Vac. Хигиена на професионално ниво. AutoVac TM. Ефективно високоскоростно почистване на пода. SUV TM. Чудото Всичко в едно. Със системата Dispense-and-Vac просто отвъртате кранчето, изсипвате пресен разтвор за почистване директно на пода, нанасяте го с приспособлението за нанасяне Ergo на и завършвате като почиствате разтворените замърсявания с вакуума, оставяйки повърхността 60 пъти по-чиста в сравнение с традиц-ионните методи за почистване. В допълнение подовете са сухи и готови за използване. Това я прави по-бърза от всеки традиционен парцал /моп/ и намалява притесненията, свързани с опасност от подхлъзване, спъване и падане. Подходяща е за всякакви помещения, включително заведения за хранене. Когато става въпрос за проблемните зони като тоалетни и други силно замърсени места, системата Spray-and-Vac превъзхожда всички други. Съчетавайки OmniFlex и No-Touch Cleaning, системата Spray-and-Vac осигурява ефективни резултати като премахва 60 пъти повече замърсявания, причиняващи неприятен мирис и толкова добро почистване за 1 / 3 от времето в сравнение с традиционните методи. Всичко събрано в компактен преносим уред. Системата OmniFlex TM AutoVac TM е автоматизирана машина за почистване на под, която е три-четири пъти по-бърза от почистването с парцал. Тя също съперничи на подомиячните автомати, но струва много по-малко от тях. AutoVac TM е идеална за високоскоростно почистване на твърди подови настилки като коридори, входове, салони, кафенета, фитнес зали и много други. Системата OmniFlex SUV TM е многофункционална платформа, която замества и превъзхожда парцалите и кофите, количките на чистачите, мокрото почистване с вакуум, бърсалките за прах и в някои случаи дори подомиячните автомати. Със системата OmniFlex можете наистина да почистите твърди подови настилки много бързо и то на много по-ниска цена. Идеална е за високоскоростно почистване дори на най-трудните места във вашия обект.

21 BG 05/2019 ТИ СИ ЕС БЪЛГАРИЯ ООД Ул. Кричим гр. София +359 (0) Ул. Гено Чолаков гр. Силистра +359 (0) Member of M&F Group of Companies.

BR 30/4 C Bp Pack Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии BR 30/4 C Bp Pack е иновативната и мощна алтернатива на

BR 30/4 C Bp Pack Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии BR 30/4 C Bp Pack е иновативната и мощна алтернатива на Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии е иновативната и мощна алтернатива на ръчното почистване на твърди подови настилки на площи от 20 до 200 m². Подът е сух веднага

Подробно

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на особено големи и тежки части. 1 / 2 Начин на функциониране

Подробно

Copy of Приложение 1-Техн. спец.

Copy of Приложение 1-Техн. спец. Приложение 1 ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ Артикул Изисквания Ориенти Мярка Опаковка ровъчни кол-ва 1. Прах за пране - бяло 600 Кг 2 кг Да е подходящ за всички видове тъкани. Да не алергизира. Мостра. 2. Прах

Подробно

K 5 Compact Удобно съхранение на маркуча: К 5 Compact е водоструйка лесна за транспортиране и съхранение и е идеална за употреба, при умерени замърсяв

K 5 Compact Удобно съхранение на маркуча: К 5 Compact е водоструйка лесна за транспортиране и съхранение и е идеална за употреба, при умерени замърсяв Удобно съхранение на маркуча: К 5 Compact е водоструйка лесна за транспортиране и съхранение и е идеална за употреба, при умерени замърсявания. Ефективност на единица площ около 40 м² / ч. 1 2 3 4 1 2

Подробно

Clean Rim По-добра хигиена и ефективност в тоалетната.

Clean Rim По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. 2 1 1 The Gap стенна тоалетна / 2 PL 2 двоен бутон, хром гланц / 3 Unik The Gap / 4 L20 смесител за умивалник По-добра хигиена и ефективност в тоалетната. Иновативен

Подробно

BULENGINEERING COMPANY Ltd

BULENGINEERING  COMPANY  Ltd NILFISK професионални прахосмукачки качествени машини за професионално почистване Булинженеринг къмпани ООД Вашият силен съюзник в почистването София Варна Пловдив Бургас нац. телефон: 088 770 7700 www.bulengineering.com

Подробно

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1 РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ KUNGSFORS Серия Интелигентното съхранение осигурява повече свободнопространство в кухнята. Серията KUNGSFORS предлага открити рафтове и решения за съхранение на съдове за готвене,

Подробно

K 2 Compact Изключително компактна, лесна за пренасяне и прибиране: водоструйката К2 Compact за леки замърсявания около дома.ефективност на единица пл

K 2 Compact Изключително компактна, лесна за пренасяне и прибиране: водоструйката К2 Compact за леки замърсявания около дома.ефективност на единица пл Изключително компактна, лесна за пренасяне и прибиране: водоструйката К2 Compact за леки замърсявания около дома.ефективност на единица площ около 20 м2/ч 1 2 3 4 1 2 Съхранение на маркуча на предния капак

Подробно

ПЯНА ЧРЕЗ НАБУЛИЗАТОР - НЕ.cdr

ПЯНА ЧРЕЗ НАБУЛИЗАТОР - НЕ.cdr ВАЖНО ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА АВТОМИВКИ! EASY WASH - ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ ПРИ ОБОРУДВАНЕ ЗА АВТОМИВКИ НА САМООБСЛУЖВАНЕ ЗАЩО НЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА АКТИВНА ПЯНА ЧРЕЗ НЕБУЛИЗАТОР? EASY WASH - ОБОРУДВАНЕ ЗА

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ D3 ДИГИТАЛЕН КЪТЕР Вашият избор в дигиталното рязане D3 Системи за рязане Съвършенство във всеки детайл Гъвкава конфигурация на инструментите Сигурна и изпитана модулна система инструменти

Подробно

L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задв

L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задв L KUBО T A Д И З Е Л О В Т Р А К Т О Р L1361 Мултиталант в компактната средна класа. Универсално приложим с мощен двигател и различни варианти на задвижване. Мощните мул компактните титаланти сред трактори

Подробно

BG

BG BG За нас История Алфа-Плам разполага с най-модерни технологии, халета и складове, които създават възможност за производство на повече от 180 000 единици годишно. Съвременните машини на известни европейски

Подробно

Slide 1

Slide 1 СИСТЕМИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ Напълно автоматизирани и лесни за употреба, машините за климатици на Robinair са разработени за достъпна поддръжка на различните климатични системи в

Подробно

Еко статика Global Ltd РЕВОЛЮЦИОННА ] [ ЕЛЕКТРОСТАТИЧЕН TECHNOLOGY Следващата стъпка в повърхност дезинфекция. Апликатор на водна основа решения. Еко

Еко статика Global Ltd РЕВОЛЮЦИОННА ] [ ЕЛЕКТРОСТАТИЧЕН TECHNOLOGY Следващата стъпка в повърхност дезинфекция. Апликатор на водна основа решения. Еко РЕВОЛЮЦИОННА ] [ ЕЛЕКТРОСТАТИЧЕН TECHNOLOGY Следващата стъпка в повърхност дезинфекция. Апликатор на водна основа решения. са Изключителен майстор дистрибутор за Великобритания, Европа и други страни електростатика

Подробно

Централен офис: София 1612, ж.к. "Хиподрума" бл.122, вх.е тел: 02 / , , , факс: 02 / w

Централен офис: София 1612, ж.к. Хиподрума бл.122, вх.е тел: 02 / , , , факс: 02 / w Централен офис: София 1612, ж.к. "Хиподрума" бл.122, вх.е тел: 02 / 958 1781, 958 1601, 958 1153, факс: 02 / 958 1153 e-mail: atark@mail.orbitel.bg, web site: www.atark-bg.com Шоурум: София, жк "Лагера"

Подробно

СЕРВИЗНО РЪКОВОДСТВО БОРМАШИНА АКУМУЛАТОРНА 14.4V КАТАЛОЖЕН RTM315 СПЕЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА РАБОТА С БОРМАШИНА АКУМУЛАТОРНА 14.4V Редовно п

СЕРВИЗНО РЪКОВОДСТВО БОРМАШИНА АКУМУЛАТОРНА 14.4V КАТАЛОЖЕН RTM315 СПЕЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА РАБОТА С БОРМАШИНА АКУМУЛАТОРНА 14.4V Редовно п СЕРВИЗНО РЪКОВОДСТВО БОРМАШИНА АКУМУЛАТОРНА 14.4V КАТАЛОЖЕН RTM315 СПЕЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА РАБОТА С БОРМАШИНА АКУМУЛАТОРНА 14.4V Редовно проверявайте техническото състояние на ръкохватката,

Подробно

МАЛКО, НО МОЩНО T-SONIC TM ПОЧИСТВАЩО УСТРОЙСТВО ЗА ЛИЦЕ

МАЛКО, НО МОЩНО T-SONIC TM ПОЧИСТВАЩО УСТРОЙСТВО ЗА ЛИЦЕ МАЛКО, НО МОЩНО T-SONIC TM ПОЧИСТВАЩО УСТРОЙСТВО ЗА ЛИЦЕ ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕ- БИТЕЛЯ ПЪРВИ СТЪПКИ Поздравления, Вие предприехте първата стъпка към един истински ритуал по почистване, като закупихте

Подробно

ТВЪРДИ И ЛЕНТОВИ МАРКУЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ Представяме Ви hirro безшевно екструдирани маркучи за капково напояване. Безшевното екструдиране елимини

ТВЪРДИ И ЛЕНТОВИ МАРКУЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ Представяме Ви hirro безшевно екструдирани маркучи за капково напояване. Безшевното екструдиране елимини ТВЪРДИ И ЛЕНТОВИ МАРКУЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ Представяме Ви hirro безшевно екструдирани маркучи за капково напояване. Безшевното екструдиране елиминира възможността за прегъване и нарушаване на дебита

Подробно

CB 23/5 CB 23/5 е портална автомивка с 5 четки с две таванни сушащи системи, 1 двойка странични сушащи системи и множество възможност за оборудване Ма

CB 23/5 CB 23/5 е портална автомивка с 5 четки с две таванни сушащи системи, 1 двойка странични сушащи системи и множество възможност за оборудване Ма е портална автомивка с 5 четки с две таванни сушащи системи, 1 двойка странични сушащи системи и множество възможност за оборудване Максималната височина на автомобилите, които ще се мият е 2,30 m. За

Подробно

Подово отопление Насладете се на комфорта на топлия под Intelligent solutions with lasting effect

Подово отопление Насладете се на комфорта на топлия под Intelligent solutions with lasting effect Подово отопление Насладете се на комфорта на топлия под Intelligent solutions with lasting effect www.vitumbuild.com Подово отопление DEVI с нагревателни рогозки DEVIheat TM 150S DEVIcomfort TM 150T Нагревателните

Подробно

Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22

Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22 Презентация A4S - Ново поколение автоматична едноиглова машина прав шев с полусуха глава затворен картер 1/22 Няма изтичане, няма зацапване Без зацапване По-дълъг живот По-ниско ниво на шум Без замърсяване

Подробно

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / 04.2018 Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидроизолация и през зимата! Описание на продукта Приложения

Подробно

Microsoft Word - Forster1

Microsoft Word - Forster1 ЛЕТЯЩ СТАРТ С ХРАНИЛКАТА ECO Автоматичните хранилки на Förster Technik са се доказали в много страни по света като най-доброто решение за отглеждане на агнета и ярета. Те осигуряват бърз растеж и отлично

Подробно

ТВЪРДИ И ЛЕНТОВИ МАРКУЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ Представяме Ви hirro безшевно екструдирани маркучи за капково напояване. Безшевното екструдиране елимини

ТВЪРДИ И ЛЕНТОВИ МАРКУЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ Представяме Ви hirro безшевно екструдирани маркучи за капково напояване. Безшевното екструдиране елимини ТВЪРДИ И ЛЕНТОВИ МАРКУЧИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ Представяме Ви hirro безшевно екструдирани маркучи за капково напояване. Безшевното екструдиране елиминира възможността за прегъване и нарушаване на дебита

Подробно

Аксесоари Н о в а т а г е н е р а ц и я

Аксесоари Н о в а т а г е н е р а ц и я Аксесоари Н о в а т а г е н е р а ц и я Проследимост за сигурност Днес, архивирането и осигуряването на доклади от стерилизационните цикли е съществена част от хигиенния протокол и важно доказателство

Подробно

nomenklatura 2010_korigirana_MTITS

nomenklatura 2010_korigirana_MTITS ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ 1 2 3 4 5 6 7 Белина - обикновена, за цялостна дезинфекция, съдържа до 20 гр. хлор/л., пластмасова бутилка, 1 л. Кислол обикновен, за дезинфекция и измиване на санитарни възли, мивки,

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ HEJNE Стелажи за помощните зони в дома ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Товароносимост на рафтовете: см: 50 кг см: 35 кг При по

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ HEJNE Стелажи за помощните зони в дома ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Товароносимост на рафтовете: см: 50 кг см: 35 кг При по РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ HEJNE Стелажи за помощните зони в дома ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ Товароносимост на рафтовете: 77 47 см: 50 кг 77 28 см: 35 кг При повече от 6 рафта, монтирани на един модул, товароносимостта

Подробно

CB 3 Гъвкава, бърза и икономична - CB 3 съчетава тези три качесва в една портална автомивка, която отговаря и на най-високите изисквания. 1 Висококаче

CB 3 Гъвкава, бърза и икономична - CB 3 съчетава тези три качесва в една портална автомивка, която отговаря и на най-високите изисквания. 1 Висококаче Гъвкава, бърза и икономична - съчетава тези три качесва в една портална автомивка, която отговаря и на най-високите изисквания. 1 Висококачествена система за управление. 3 Вградена помпа ВН Усъвършенстваният

Подробно

НЕРЪЖДАЕМИ ЛАМАРИНИ, ПРОФИЛИ, ТРЪБИ, ФИТИНГИ, ВиК, ОТОПЛЕНИЕ Централен офис: София 1225, ул. Нешо Бончев 32 Тел.: /24, /77 Факс:

НЕРЪЖДАЕМИ ЛАМАРИНИ, ПРОФИЛИ, ТРЪБИ, ФИТИНГИ, ВиК, ОТОПЛЕНИЕ Централен офис: София 1225, ул. Нешо Бончев 32 Тел.: /24, /77 Факс: Нормално засмукваща помпа за битово водоснабдяване с месингово работно колело. Температура на флуида до 60 С. Макс. дълбочина на засмукване 8 м. Макс. работно налягане 6,5 бара. Wilo-HiPeri HiPeri 1-4

Подробно

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров ЕТ Маги - Ивайло Чакъров Address гр. Велико Търново Велико Търново 5000 Област Велико Търново, Bulgaria Contact Person Mobile Number 0889 693 214 Email ivo.vw@abv.bg Полиуреа Полиуреа се състои от съставката

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се к РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ BRÅTHULT Серия дивани МОДЕЛИ Триместен диван Ъглов диван Ъглов разтегателен диван Свалящ се калъф Избор на калъфи Перящ се калъф С място за съхранение Широк диван с изчистени

Подробно

Акумулаторен тръборез REMS Akku-Cento 22 V НОВО for Professionals

Акумулаторен тръборез REMS Akku-Cento 22 V НОВО for Professionals Акумулаторен тръборез REMS Akku-Cento 22 V НОВО for Professionals Патент EP 1 782 904 Бързо рязане под прав ъгъл. Без стружки. Без външна фаска. Сухо рязане. Качествен продукт от Германия 14 7 1 15 16

Подробно

1. MFL _en

1. MFL _en Преди да използвате вашия уред, прочетете внимателно настоящото ръководство и го запазете за бъдещи справки. 3 9 10 10 11 12 13 13 13 13 13 14 (опция) 14 14 15 Плъзгащ се рафт (опция) Изваждаща се тавичка

Подробно