FUNDAY ART ACADEMY МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ, РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ И СПОДЕЛЯНЕ НА ИДЕИ.

Размер: px
Започни от страница:

Download "FUNDAY ART ACADEMY МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ, РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ И СПОДЕЛЯНЕ НА ИДЕИ."

Препис

1 FUNDAY ART ACADEMY МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ, РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ И СПОДЕЛЯНЕ НА ИДЕИ.

2 Мисията на FAA. Артистичните ателиета имат за цел да развият въображението, таланта и интересите на децата в различни области на изкуството в рамките на 30 съботи в годината. FUNDAY ART ACADEMY е територия за споделяне и откривателство. Място, в което пред младия творец се открива възможността да развие своите артистични умения и да опознае света на изкуството. Свят, който ще му помогне да споделя, да развива въображение и творческо вдъхновение и да реализира множество интересни проекти. FUNDAY ART ACADEMY използва влиянието на изкуството като универсален ключ в израстването на младите творци, който ще отвори вратите към бъдещата им реализация като креативни и вдъхновени личности - посланици на новото време.

3 Нашите преподаватели. С FUNDAY ART ACADEMY децата ще имат привилегията да се докоснат до творческа среда под влиянието на майстори - творци. Поканата да участват в това истинско приключение приеха едни от най - ярките представители на артистичните среди у нас - преподаватели с доказано име и талант за работа с млади хора. Всяка събота в рамките на 4 учебни часа деца ще напредват в избраната от тях област и ще се пренасят в свят на забавление и креативност, в който ще осмислят своите избори и ще намерят изворите на вдъхновение и артистизъм.

4 За FAA. Целта на FUNDAY ART ACADEMY е младият човек да намери място, което да му помогне да израсне като творец и да му даде инструментите и уменията, с които в бъдеще да поеме своя път в изкуството. Заниманията във FAA ще открият един магичен свят, в който всяка среща с непознатото в изкуството ще насърчава творците и ще им помага да разкрият собствения си потенциал, а също ще им вдъхва заслужено самочувствие и увереност. Програмата стартира на 5 октомври 2019 г. и включва 30 съботи по 4 учебни часа от до и е замислена като процес на усъвършенстване на умения и споделяне на идеи. За всеки час преподавателите са подготвили нови задачи, реализирането на които ще води до изграждане на самочувствие у младите артисти. Изградена изцяло като проект с надграждащи елементи във всяко едно занимание, тя ще е максимално полезна на децата в нейната цялост и завършеност след посещения на пълният цикъл от 30 седмици в годината. В края на учебната година всяко от ателиетата ще се представи с проект, който ще бъде венец на усилията през годината и заслужено признание за усърдието. Голямо предимство е, че заниманията се провеждат изцяло на английски език. По този начин децата ще обогатят своята лексика и ще започнат с лекота да използват езика в ежедневната си комуникация. А финалният продукт ще звучи на езика на Шекспир.

5 Нашите модули:

6 Актьорско майсторство: драма и фентъзи Ще навлезем в едно звездно пространство - света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на другите, ще се научат да работят в екип. Ще имат възможност да работят с текст под формата на кратки откъси или пиеса, където ще влизат в обувките на други личности, което ще развие тяхната емпатия и скрити заложби. Актьорско майсторство: драма и фентъзи Ще навлезем в едно звездно пространство - света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на другите, ще се научат да работят в екип. Ще имат възможност да работят с текст под формата на кратки откъси или пиеса, където ще влизат в обувките на други личности, което ще развие тяхната емпатия и скрити заложби.

7 Музикална творческа работилница Актьорско майсторство: драма и фентъзи Ще навлезем в едно звездно пространство - света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на другите, ще се научат да работят в екип. Ще имат възможност да работят с текст под формата Необикновеният на кратки откъси и тайнствен живот пред и зад кулисите ни или пиеса, където ще влизат очаква в обувките именно на други тук! Децата ще създават живота на сцената, личности, което ще развие етюдите, тяхната ще емпатия импровизират, и ще развиват въображение скрити заложби. и ритмичност, ще изградят представление и сценични образи, ще разказват истории чрез визуални обекти и произведения от класическата музика, през джаза до съвременната музика. Ще се потопим във вълшебството на света отвъд завесите! А като финален продукт всички деца ще се превърнат в истински актьори на голяма сцена.

8 Операторско майсторство и монтаж Актьорско майсторство: драма и фентъзи Ще навлезем в едно звездно пространство - света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на Чудили другите, ли ще сме се се понякога как се снима филм и как се научат да работят в екип. Ще имат възможност създават различни герои, които си приличат само по да работят с текст под формата на кратки откъси или пиеса, където ще влизат в обувките очилата? на Интересно други ли ни е да научим какво е да си личности, което ще развие тяхната режисьор, емпатия актьор и или оператор? А бихме ли искали да скрити заложби. направим собствен филм? Това е възможно и то само за една учебна година. С помощта на двама режисьори, които ще са с децата през цялото време, за да ги напътстват, и още куп други действащи професионалисти, ще се докоснем до магията на киното, ще заснемем филм и ще му направим премиера в киносалон. И докато го правим, ще се научим да гледаме на света и другите около нас, през един нов обектив. Звучи страхотно, нали?

9 Графичен дизайн и Анимация Актьорско майсторство: драма и фентъзи Ще навлезем в едно звездно пространство - света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални Можем ли да си го представим? Да! Графичният дизайн игри и е етюди, навсякъде децата ще развият самочувствие, около нас - от списания и опаковки до логото на Олимпийските креативност, игри; умения за импровизация и от софтуерни потребителски интерфейси към дизайн на общуване, уебсайтове; ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на другите, ще се логото на любимите маратонки; или на корица на книга. В този научат да работят в екип. Ще имат възможност курс децата ще научат как да създават свои собствени да работят анимирани с текст под формата на кратки откъси клипове с текстове, снимки и ефекти. Ще ги насърчим или и пиеса, развием където ще влизат в обувките на други интереса им към креативната и практически приложима личности, страна което на ще развие тяхната емпатия и технологиите. В модерният онлайн свят почти няма сектор, който скрити заложби. да не работи и с анимации. Ще обърнем голямо внимание и на 2D анимацията, използвайки същите техники като аниматорите в Disney, Cartoon Network и Pixar. Децата ще открият процеса по създаване на анимационните герои и основните принципи за раздвижването им. Ще се запознаят с историческото развитие на анимацията и видовете анимация. Ще работим със сюжет, сценарий и стори борд. А на края децата ще създадат свои кратки анимационни филмчета!

10 Съвременните танци отвеждат в света на музиката и движението, където децата ще се забавляват и ще научават едновременно, ще придобият умения, знания и физическа подготовка, необходима, за да бъдат блестящи на голямата сцена. Танцът е изкуство, а изкуството е култура. Да открием нови бляскави хоризонти, като последваме свободата на движението. Актьорско майсторство: драма и фентъзи Ще навлезем в едно звездно пространство - света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на другите, ще се научат да работят в екип. Ще имат възможност да работят с текст под формата на кратки откъси или пиеса, където ще влизат в обувките на други личности, което ще развие тяхната емпатия и скрити заложби. Съвременен танц

11 Джаз балет Съвременните танци отвеждат в света на музиката и движението, където децата ще се забавляват и ще научават едновременно, ще придобият умения, знания и физическа подготовка, необходима, за да бъдат блестящи на голямата сцена. Танцът е Актьорско майсторство: драма и фентъзи изкуство, а изкуството е култура. Да открием нови Ще навлезем в едно звездно пространство бляскави хоризонти, като последваме свободата на - света на актьорите и светлините на движението. прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си, ще опознаят емоциите си и тези на другите, ще се научат да работят в екип. Ще имат възможност да работят с текст под формата на кратки откъси или пиеса, където ще влизат в обувките на други личности, което ще развие тяхната емпатия и скрити заложби.

12 Програмата за всеки отделен модул е структурирана в 30 съботи и развива уменията на децата в съответната област. В края на учебната година децата от всеки модул ще имат представяне на голяма сцена. Цени: Един абонамент - 10 съботи Такса: 600 лева Отстъпки: Специална отстъпка за целогодишен абонамент (30 съботи) лева 10% отстъпка за ранни записвания до % отстъпка при две и повече деца от семейството *Отстъпките не се комбинират

Съюз на математиците в България - секция Варна гр. Варна, кв. Победа, ул. "Академик Андрей Сахаров" 15, партер, офис 4а, ел.поща:

Съюз на математиците в България - секция Варна гр. Варна, кв. Победа, ул. Академик Андрей Сахаров 15, партер, офис 4а, ел.поща: Съюз на математиците в България - секция Варна гр. Варна, кв. Победа, ул. "Академик Андрей Сахаров" 15, партер, офис 4а, ел.поща: smb.varna@gmail.com, сайт: https://sites.google.com/view/smbvarna фейсбук

Подробно

СТАНОВИЩЕ На доц. Христина Борисова Ангелакова за дисертационния труд на Даниела Владимирова Панчевска по повод присъждане на образователна и научна с

СТАНОВИЩЕ На доц. Христина Борисова Ангелакова за дисертационния труд на Даниела Владимирова Панчевска по повод присъждане на образователна и научна с СТАНОВИЩЕ На доц. Христина Борисова Ангелакова за дисертационния труд на Даниела Владимирова Панчевска по повод присъждане на образователна и научна степен ДОКТОР, на тема: Вокално технически и интерпретационнохудожествени

Подробно

LP2 Stage 3

LP2 Stage 3 УЧЕБНО ПОМАГАЛО ЗЕЛЕНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ЕВРОПА МОДУЛ 3: ПРОМЕНЕНИ ПЕРСПЕКТИВИ. Помагалото е разработено по проект "Зелени предприемачи Европа". Проектът е финансиран и с подкрепата на Европейската комисия.

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министерство на културата З А П О В Е Д РД 09.. г. На основание чл. 13д, ал. 2, т. 2 от Закона за професионалното образование и обу

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министерство на културата З А П О В Е Д РД 09.. г. На основание чл. 13д, ал. 2, т. 2 от Закона за професионалното образование и обу РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министерство на културата З А П О В Е Д РД 09.. г. На основание чл. 13д, ал. 2, т. 2 от Закона за професионалното образование и обучение, при спазване изискванията на чл. 66, ал. 1 и

Подробно

НОВИТЕ Познавателни книжки Аз съм в детската градина Учителят поръчва: Папка за детето: Познавателна книжка за детето, интегрирана по всички образоват

НОВИТЕ Познавателни книжки Аз съм в детската градина Учителят поръчва: Папка за детето: Познавателна книжка за детето, интегрирана по всички образоват НОВИТЕ Познавателни книжки Аз съм в детската градина Учителят поръчва: Папка за детето: Познавателна книжка за детето, интегрирана по всички образователни направления в три части за учебната година Индивидуални

Подробно

Светъл коледен празник в училище Никола Вапцаров в гр. Грац, Австрия Родното огнище е най-хубавото място за посрещане на Рождество Христово. Именно то

Светъл коледен празник в училище Никола Вапцаров в гр. Грац, Австрия Родното огнище е най-хубавото място за посрещане на Рождество Христово. Именно то Светъл коледен празник в училище Никола Вапцаров в гр. Грац, Австрия Родното огнище е най-хубавото място за посрещане на Рождество Христово. Именно то - огнището бе центърът в декора за детския празник

Подробно

По повод Европейската година на културното наследство 2018 Центърът за развитие на човешките ресурси, Информационният център Европа Директно София и Е

По повод Европейската година на културното наследство 2018 Центърът за развитие на човешките ресурси, Информационният център Европа Директно София и Е По повод Европейската година на културното наследство 2018 Центърът за развитие на човешките ресурси, Информационният център Европа Директно София и Европейският потребителски център България ОРГАНИЗИРАТ

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ПОРТФОЛИО на Виктория Божидарова Русева - Мушанова учител в начален етап на основното образование в 112 ОУ Стоян Заимов гр. София Лична информация Име: Адрес: E-mail: Националност: Образование и обучение

Подробно

BE THE CHANGE NO01-KA _5 ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕЩА В НОРВЕГИЯ ПОСЛЕДНАТА МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ BE THE CHANGE НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗЪМ+

BE THE CHANGE NO01-KA _5 ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕЩА В НОРВЕГИЯ ПОСЛЕДНАТА МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ BE THE CHANGE НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗЪМ+ ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕЩА В НОРВЕГИЯ ПОСЛЕДНАТА МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗЪМ+ СЕ ПРОВЕДЕ В НОРВЕГИЯ ОТ 18.05.2019 TО 26.05.2019 Г. В СЪБИТИЕТО СЕ ВКЛЮЧИХА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ПАРТНЬОРСТВОТО

Подробно

conflicts.pages

conflicts.pages Най-добрият план за решаване на семейни конфликти Поредица за семейните 1 отношения Най-добрият план за решаване на семейните конфликти от Стоян Георгиев 2 Copyright 2017. Semeistvo.bg. Може да се споделя,

Подробно

generated pdf

generated pdf От 16-ти до 18-ти юни градското пространство на Бургас за пореден път ще се превърне в своеобразна сцена за иновативното изкуство. Срещата с модерното интерактивно течение в културата ще премахне всякакви

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Да научим английски език ПОРТФОЛИО на Теменужка Василева Крамарска, преподавател по английски език в ОУ Митрополит Авксентий Велешки гр. Самоков Визитна картичка Образование 2005 г. СУ Св. Климент Охридски

Подробно

Anons EDIKTA

Anons EDIKTA Да живееш Dизайна си (Living Your Design) Курс за клетъчна трансформация базисно ниво и практическо въведение в Системата Human Design (Дизайн на Човека) на български език От програмата на Международното

Подробно

Microsoft Word - horeografia klas

Microsoft Word - horeografia klas УЧЕБНА ПРОГРАМА ПО ХОРЕОГРАФИЯ за IX-XII клас ПРОФИЛИРАНА ПОДГОТОВКА, утвърде със заповед РД 09-154, 04.02.2005 г. ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА КУЛТУРНО-ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ОБЛАСТ Целта и задачите културно-образователта

Подробно

1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ: 1.1. НОРМАТИВНО ОСНОВАНИЕ: Училищната програма за целодневна организация на учебния процес е разработена в съответствие със ЗПУО и

1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ: 1.1. НОРМАТИВНО ОСНОВАНИЕ: Училищната програма за целодневна организация на учебния процес е разработена в съответствие със ЗПУО и 1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ: 1.1. НОРМАТИВНО ОСНОВАНИЕ: Училищната програма за целодневна организация на учебния процес е разработена в съответствие със ЗПУО и Наредба 10 за организация на дейностите в училищното

Подробно

Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог.

Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог. Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог. д-ост Професионално портфолио на Инна Васкова Чолакова

Подробно

F.I.T for Europe Една седмица в България. Понеделник Ден на първи впечатления и разчупване на леда Започна с игра, с която да се опознаем, п

F.I.T for Europe Една седмица в България. Понеделник Ден на първи впечатления и разчупване на леда Започна с игра, с която да се опознаем, п F.I.T for Europe Една седмица в България. Понеделник 3.06.2019 Ден на първи впечатления и разчупване на леда Започна с игра, с която да се опознаем, преминахме в представяне на училището и презентация

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation УНИВЕРСИТЕТСКИ АНКЕТИ 16 1- ПРОУЧВАНЕ МНЕНИЕТО НА ЗАВЪРШВАЩИ СТУДЕНТИ, ОКС БАКАЛАВЪР СПЕЦИАЛНОСТ КУРС АНКЕТИРАНИ ЛИЦА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА IV 8 АКУШЕРКА IV 41 Общо анкетирани лица 99 бр. Разпределение на

Подробно

Фризьорски салон Георги Петков

Фризьорски салон Георги Петков Фризьорски салон Георги Петков Address ул. Капитан Тодор Ночев 34 София 1000 София - град, Bulgaria Contact Person Mobile Number 0879462219 Email info@webcroud.com Tалантливият коафьор Георги Петков с

Подробно

Резюме Драматургични похвати за създаване на фолклорно танцово произведение Монографичен труд на гл. ас. д-р Рослана Моравенова-Станева Едно от най-пъ

Резюме Драматургични похвати за създаване на фолклорно танцово произведение Монографичен труд на гл. ас. д-р Рослана Моравенова-Станева Едно от най-пъ Резюме Драматургични похвати за създаване на фолклорно танцово произведение Монографичен труд на гл. ас. д-р Рослана Моравенова-Станева Едно от най-първичните проявления на художественотворческата дейност

Подробно

Microsoft PowerPoint - 46A05EE EF.ppt

Microsoft PowerPoint - 46A05EE EF.ppt НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО НАРКОМАНИИ ОЦЕНКА НА ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРЕВАНТИВНИ ПРОГРАМИ Процесът на оценка на Процесът на оценка на резултатите: Връзката между превенция и оценка на ефективността

Подробно

Microsoft PowerPoint - 02_Gergana Andreeva_FBO [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - 02_Gergana Andreeva_FBO [Compatibility Mode] МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА Идентифициране на потребностите от квалификация на преподавателите във висшите училища предварителни резултати от проведено анкетно проучване Гергана Андреева Национален

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation УНИВЕРСИТЕТСКИ АНКЕТИ 2015 01-05 ПРОУЧВАНЕ МНЕНИЕТО НА ЗАВЪРШВАЩИ СТУДЕНТИ, ОКС МАГИСТЪР СПЕЦИАЛНОСТ / КУРС I ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ АНКЕТИРАНИ ЛИЦА НА АНКЕТАТА УПРАВЛЕНИЕ НА ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ 16.07.2015 г.

Подробно

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ПРОФ. ПЕНЧО НИКОЛОВ РАЙКОВ гр. ТРЯВНА УТВЪРДИЛ Директор:... (Виолета Иванова) ГОДИШНО ТЕМАТИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ по учебния предмет КОМПЮ

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ПРОФ. ПЕНЧО НИКОЛОВ РАЙКОВ гр. ТРЯВНА УТВЪРДИЛ Директор:... (Виолета Иванова) ГОДИШНО ТЕМАТИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ по учебния предмет КОМПЮ ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ПРОФ. ПЕНЧО НИКОЛОВ РАЙКОВ гр. ТРЯВНА УТВЪРДИЛ Директор:... (Виолета Иванова) ГОДИШНО ТЕМАТИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ по учебния пмет КОМПЮТЪРНО МОДЕЛИРАНЕ за 2018/2019 учебна година III клас първи

Подробно

РЕЦЕНЗИЯ от проф. д-р Антон Андонов Относно кандидатурата на гл. ас. д-р Рослана Иванова Моравенова за Доцент по професионално направление 8.3 Музикал

РЕЦЕНЗИЯ от проф. д-р Антон Андонов Относно кандидатурата на гл. ас. д-р Рослана Иванова Моравенова за Доцент по професионално направление 8.3 Музикал РЕЦЕНЗИЯ от проф. д-р Антон Андонов Относно кандидатурата на гл. ас. д-р Рослана Иванова Моравенова за Доцент по професионално направление 8.3 Музикално и танцово изкуство, научна специалност Хореографска

Подробно

ТЕХНОЛОГИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ И РЕАЛИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОННОТО ОБУЧЕНИЕ В ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

ТЕХНОЛОГИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ И РЕАЛИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОННОТО ОБУЧЕНИЕ В ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ БЪЛГАРСКИ ВИРТУАЛЕН УНИВЕРСИТЕТ МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА VI-та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ

Подробно

ПРЕДПОЧИТАНИЕ ЗА БЪДЕЩА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ - Архитектура 6.67% 0.00% 16.67% 13.33% 3.33% 60.00% Работа в собствен бизнес, защото има повече неза

ПРЕДПОЧИТАНИЕ ЗА БЪДЕЩА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ - Архитектура 6.67% 0.00% 16.67% 13.33% 3.33% 60.00% Работа в собствен бизнес, защото има повече неза ПРЕДПОЧИТАНИЕ ЗА БЪДЕЩА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ - Архитектура 1 6 Работа в собствен бизнес, защото има повече независимост Работа в държавна фирма, защото е по-сигурно Работа в държавна институция, защото

Подробно

Годишното тематично разпределение по Компютърно моделиране за 4. клас N седмица Тема очаквани резултати Методи бележки и коментари Първи учебен срок Т

Годишното тематично разпределение по Компютърно моделиране за 4. клас N седмица Тема очаквани резултати Методи бележки и коментари Първи учебен срок Т Годишното тематично разпределение по Компютърно моделиране за 4. клас N седмица Тема очаквани резултати Методи бележки и коментари Първи учебен срок Тема 1. Информация 1 1 Видове информация Познава начините

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО на Жана Стоянова Василева Старши учител по Български език и литература, Английски език в СУ Христо Смирненски гр. Койнаре, обл. Плевен Съдържание:

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation УНИВЕРСИТЕТСКИ АНКЕТИ 16 1- ПРОУЧВАНЕ МНЕНИЕТО НА ЗАВЪРШВАЩИ СТУДЕНТИ, ОКС ПРОФЕСИОНАЛЕН БАКАЛАВЪР СПЕЦИАЛНОСТ / КУРС III ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ АНКЕТИРАНИ ЛИЦА НА АНКЕТАТА МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ..16 г. РЕНТГЕНОВ

Подробно

Реализиране на масово шивашко производство по индивидуална поръчка

Реализиране на масово шивашко производство по индивидуална поръчка ОТКРИВАНЕ И РАЗВИВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛ ЧРЕЗ ИЗКУСТВО И КРЕАТИВНИ ДЕЙНОСТИ В НЕФОРМАЛНА СРЕДА Доц. д-р Капка Йорданова Манасиева ВСУ Черноризец Храбър kapkamanasieva@gmail.com Резюме: Статията представя проекта

Подробно

more i zdrave 2019 BG111.cdr

more i zdrave 2019 BG111.cdr МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ВАРНА Проф. д-р Параскев Стоянов ФАКУЛТЕТ ПО ОБЩЕСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ 5 -ти Юбилеен Фестивал Mоре и здраве 17-18 май 2019 г., Варна Тема: Спорт, море и здраве Посветен на Варна

Подробно

Microsoft Word - za sait.doc

Microsoft Word - za sait.doc ПЛЕНЕР ЗВУК И ЦВЯТ В ЗИМНИЯ СОЗОПОЛ февруари 2007 г. Проект за развитие на творческа дейност, реализиран със съдействието на Централния фонд за стратегическо развитие на НБУ и Фонд Учебни програми на Бакалавърския

Подробно

Presentation_Albena

Presentation_Albena ЛЕТЕН КОУЧИНГ РИТРИЙТ Десето юбилейно издание на ПУЛСът на Коучинга сертификационна обучителна програма Имаме удоволствието да ви поканим на старта на едно необикновено, 10то юбилейно издание на ПУЛСът

Подробно

Царица на Августиада Статут Обща информация Конкурсът Царица на Августиада е част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство Августиада,

Царица на Августиада Статут Обща информация Конкурсът Царица на Августиада е част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство Августиада, Царица на Августиада Статут Обща информация Конкурсът Царица на Августиада е част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство Августиада, който се организира ежегодно през месец октомври от

Подробно

generated pdf

generated pdf За 14 път Бургас става литературна столица вторник, 20 септември 2011 Публикувано от: Радостин Рачев За 14 път в Бургас ще се проведат Есенни литературни празници. Те ще започнат от 26 септември и ще продължат

Подробно

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО Галина Колева Станева ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ Образование и квалификация Специализация Общ и учителски стаж 38 Заемана длъжност Учебни дейности Галина Колева Станева Висше образование - Бакалавър

Подробно

Окт 2019

Окт 2019 ПРОГРАМА 14:30 часа НЧ Орфееви гори 1870 гр. 01 ОКТОМВРИ 2019 г. 01 ОКТОМВРИ 2019 г. Поетично четене на клуб Приятели на книгата по повод Деня на музиката и поезията. НЧ Балкански просветител 1871 гр.

Подробно