Страница 1 Инструкции за експлоатация A. Списък на драйвери, които може да намерите на диска за вашият GPS тракер: Драйверите, които ще трябва да качи

Размер: px
Започни от страница:

Download "Страница 1 Инструкции за експлоатация A. Списък на драйвери, които може да намерите на диска за вашият GPS тракер: Драйверите, които ще трябва да качи"

Препис

1 Страница 1 Инструкции за експлоатация A. Списък на драйвери, които може да намерите на диска за вашият GPS тракер: Драйверите, които ще трябва да качите на вашия компютър общо са групирани в 6 файла: DRemover98_2K.exe е приложение, което премахва инсталиран драйвер на вашия компютър. Serwpl.inf драйвер, който инсталира нужната информация на компютъра, за да може да работи тракера. Win2K\ser2pl.sys системен файл, който се инсталира под Windows XP и Windows 2000среда. Следващите два драйвера са системни файлове, които помагат на тракера да заработи под Windows 98 и Windows ME. Win98_ME\serspl.vxd е драйвер за виртуално устройство.

2 Страница 2 Драйверите, които виждате след като отворите диска на вашия компютър. Изглед на екрана с драйвера за Windows 2000 и Windows XP, намиращ се в папката Win2K.

3 Страница 3 Драйверите за Windows 98 и Windows Millenium /Win ME/, намиращи се папката Win98_ME В. Работа на GPS тракера под Windows Инсталиране на драйверите за системата Преди да започнете процеса по инсталацията на драйверите, има три неща, които трябва да свършите. Първото и най-важно е Вашият компютър да работи под Windows /Linux и MAC не се поддържат от този тракер/. След това копирайте нужният ви драйвер на твърдия диск / в случая това ще е групата с драйвери, намираща се в папката Win98_ME /, и последното е просто да включите тракера в USB порта на компютъра ви. Сега следвайте инструкциите по инсталацията: Стъпка 1: Отивате в Control panel, в секцията Add New Hardware Wizard, избирате устройството, което ще е GPS тракера и на появилият се прозорец /като следващия/, натискате бутона NEXT /Следващ, ако Windows e кирилизиран/.

4 Страница 4 Стъпка 2: Ще се появи следния прозорец: Избирате показаната с червена стрелка опция /Install the software automatically/ Стъпка 3: В следващия прозорец / Windows now will search hard disc driver and specific location, press next, begin search /, трябва да определите къде системата ще търси драйвера. В случая вашият драйвер се намира на твърдия диск, така че чрез показания бутон Browse с червената стрелка, трябва да зададете точното местоположение. След това натискате next.

5 Страница 5 Стъпка 4: След като сте определили устройството, откъдето системата ще търси и инсталира драйвера, както и точното име на драйвера, натискате next. Сега чакате, докато Windows 98 инсталира избраният от вас драйвер.

6 Страница 6 Стъпка 5: Натискате бутона Finish и сте готови с инсталацията на драйверите за Win Проверка на работещ COM порт: След като инсталирахте драйверите за вашата операционна система, ще трябва да разберете кой номер COM порт е достъпен. През него софтуера на тракера ще си комуникира с компютъра. Ако не успеете да го направите той няма да работи, затова тези операции са много важни. За да разберете кой порт е отворен за вашият тракер, следвайте инструкциите: Стъпка 1: Отваряте windows браузер от иконката My computer / Моя компютър /: Стъпка 2: Два пъти кликвате на иконката за контролния панел / Control panel /:

7 Страница 7 Стъпка 3: Два пъти на иконката System : Стъпка 4: Клик на таба: Device Manager:

8 Страница 8 Стъпка 5: От прозореца System properties изберете USB to serial port /COM3/ и след това кликнете на показания Properties бутон. Стъпка 6: Избирате детайли на COM3 от следния прозорец:

9 Страница 9 3. Премахване на инсталиран вече драйвер Ако искате да подновите /ъпдейтнете/ драйвер за gps тракера ще трябва първо да премахнете вече инсталирания и да инсталирате нов. Премахването става по следния начин: Стъпка 1: Два пъти с мишката кликнете на следната иконка: И ще се появи следния прозорец: Стъпка 2:

10 С т р а н и ц а 10 Стъпка 3: Натиснете Yes /Да/: C. Работа на GPS тракера под Windows XP 1. Инсталиране на драйвери за GPS тракера под Windows XP: Преди да започнете процеса по инсталацията на драйверите, има три неща, които трябва да свършите. Първото и най-важно е Вашият компютър да работи под Windows /Linux и MAC не се поддържат от този тракер/. След това копирайте нужният ви драйвер на твърдия диск, и последното е просто да включите тракера в USB порта на компютъра ви. Сега следвайте инструкциите по инсталацията: Стъпка 1: Изберете посоченото от Add new hardware wizard:

11 С т р а н и ц а 11 Стъпка 2: Избирате или Include this location in the search, или ползвайте бутона Browse, за да установите откъде да зареди искания драйвер системата: Стъпка 3: Натиснете бутона Continue Anyway Стъпка 4: След приключване на инсталацията, натискате бутона Finish

12 С т р а н и ц а Проверка на работещ COM порт: След като инсталирахте драйверите за вашата операционна система, ще трябва да разберете кой номер COM порт е достъпен. През него софтуера на тракера ще си комуникира с компютъра. Ако не успеете да го направите, както трябва, то няма да работи и самия софтуер. За да разберете кой порт е отворен за вашият тракер, следвайте инструкциите: Стъпка 1: От менюто Старт долу вляво изберете Контрол панел /Control panel/, след това два пъти кликвате на иконката System /Системни/ Стъпка 2: Изберете показания таб: Hardware /Хардуер/

13 С т р а н и ц а 13 Стъпка 3: Изберете Device manager: Стъпка 4: От следното меню: Изберете секцията /COM&LPT/ Стъпка 5: От дървовидната структура, отваряща се под него, изберете COM4:

14 С т р а н и ц а 14 Стъпка 6: Изберете таба Driver, след което натиснете OK. 3.Премахване на драйвер за GPS тракера Haicom под Windows XP: Ако искате да подновите /ъпдейтнете/ драйвер за gps тракера ще трябва първо да премахнете вече инсталирания и да инсталирате нов. Премахването става по следния начин: Стъпка 1: Два пъти с мишката кликнете на следната иконка:

15 С т р а н и ц а 15 Стъпка 2: След което на ОК от следния диалогов прозорец, който ще се появи: Стъпка 3: И накрая клик на бутона Yes: D. Как да променим номера на активния COM с приложение от диска: Тъй като достъпния ком порт за работа при Windows 98 e 3, а при XP e 4, няма вариант GPS тракера ви да проработи под друг номер. И все пак някой преносими компютри лаптопи, предлагат достъп само и единствено до COM5. Това обаче не значи, че не може да се промени номера. Това може да стане с едно приложение, което се намира в инсталационния диск, приложен с тракера. Намерете в диска приложението, именувано SetCOM.exe, ако се налага да промените порта. Стъпка 1: Иконката на гореспоменатото приложение представлява това: Приложението се отваря и се установя в старт бара, в десния долен ъгъл на десктопа ви:

16 С т р а н и ц а 16 Стъпка 2: След като програмата се зареди в бара, показан по-горе, ще трябва да кликнете на иконката, за да отворите следния прозорец: Стъпка 3: След това може да смените порта по подразбиране, на който решите: COM4, COM5, COM6 и т.н. В случая на нас ни трябва COM4. Стъпка 4: След натискане на бутона Set, се появява диалогов прозорец, на който трябва да дадете подтвърждение: Yes

17 С т р а н и ц а 17 Стъпка 5: Сега може да пробвате дали успешно сте сменили порта, като следвате инструкциите за проверка на СОМ порт. Важни бележки: 1. Ако работите под операционна система Windows Millenium /ME/, следвайте указанията за инсталация на драйверите под Windows 98, ако операционната система е Windows 2000 указанията за Windows XP. 2. Ако въпреки, че сте направили всички стъпки, както са описани в наръчника за потребителя, но въпреки това GPS тракера не работи, може да го рестартирате. Как да направите това? Просто извадете самия тракер от USB порта, изчакайте около десетина секунди и отново включете. 3. По принцип, когато GPS тракера е включен под Windows XP или Windows 2000, курсора на мишката не работи много добре мига и се губи. Но това е системна грешка на операционните системи, а не на GPS тракера. От Microsoft обясняват, че този вид проблем се получава, когато операционната система разпознава устройството всъщност като мишка със сериен порт. 4. За да се справите с горния проблем, некоректното разпознаване на тракера като мишка, може да направите две неща: или да рестартирате самият тракер /изключвате, чакате няколко секунди и включвате/, или да изключите опцията мишка със сериен порт /serial mouse/ следвайте инструкциите: От start менюто Control panel System Hardware Device Manager Mouse изберете грешната мишка, която прави проблеми /т.е. тракера, разпознат като мишка/ - след това кликвате на истинската си мишка деактивирате грешната мишка.

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел. 0888-640825, 0877-660667 office@edis-bg.com, https://www.edis-bg.com ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТА \ Пловдив, юни 2019 г. - 1 - 1. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕКУЩАТА

Подробно

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия 6.0.0 за 2019 г. Последна актуализация на указанието: 01.02.2019 г. Препоръка: Да се извърши от системен администратор! Изисквания

Подробно

Инсталиране на сертификат за автентичност За да ползвате услугите Онлайн Евроинс, чрез персонален цифров сертификат, вие трябва да имате исталиран (ro

Инсталиране на сертификат за автентичност За да ползвате услугите Онлайн Евроинс, чрез персонален цифров сертификат, вие трябва да имате исталиран (ro Инсталиране на сертификат за автентичност За да ползвате услугите Онлайн Евроинс, чрез персонален цифров сертификат, вие трябва да имате исталиран (root) сертификат за удостверене. Инсталиране на сертификат

Подробно

Инструкция за инсталация на EXTRADE BOUTIQUE Ако на Вашия компютър е инсталирана по-ранна Windows 7 или по-ранна версия, моля пропуснете стъпка Предва

Инструкция за инсталация на EXTRADE BOUTIQUE Ако на Вашия компютър е инсталирана по-ранна Windows 7 или по-ранна версия, моля пропуснете стъпка Предва Инструкция за инсталация на EXTRADE BOUTIQUE Ако на Вашия компютър е инсталирана по-ранна Windows 7 или по-ранна версия, моля пропуснете стъпка Предварителни условия и преминете към стъпка Инсталиране.

Подробно

BENQ LCD монитори GL950A / GL950AM G950A / G950AM GL951A / GL951AM / G951A G955A GL2055A / GL2055 / GL2055M GL2250 / GL2250M / GL2250HM / GL2250TM G22

BENQ LCD монитори GL950A / GL950AM G950A / G950AM GL951A / GL951AM / G951A G955A GL2055A / GL2055 / GL2055M GL2250 / GL2250M / GL2250HM / GL2250TM G22 BENQ LCD монитори GL950A / GL950AM G950A / G950AM GL951A / GL951AM / G951A G955A GL2055A / GL2055 / GL2055M GL2250 / GL2250M / GL2250HM / GL2250TM G2250 / G2250HM G2255A / G2255 G2251M / G2251TM GL2450

Подробно

ВНИМАНИЕ

ВНИМАНИЕ ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА С ПЛАТФОРМА ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ НА ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ХАРМОНИЯ 1 ООД В тези инструкции ще намерите: 1. Как да влезем в плаформата за обучение?

Подробно

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате или

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате   или Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате www.google.com или www.google.bg. Няма значение кой адрес ще напишете. Най-вероятно

Подробно

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN 802.11n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 БЪЛГАРСКИ Обзор NWD2105 е безжичен мрежови USB адаптер за Вашия компютър. NWD2105 е съвместим с WPS (Wi-Fi защитен

Подробно

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по-

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по- ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по-гъвкава от всичко, което Microsoft са правили досега.

Подробно

Microsoft Word - Primer3_1.doc

Microsoft Word - Primer3_1.doc 3.1.) Създаване на нов проект demultiplexor и нов файл demultiplexor.vhd в текстовия редактор Galaxy Стартирайте текстовия редактор Galaxy, използвайки опциите : Start > Programs > WARP > Galaxy 3.1.1.

Подробно

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управлвние на климатика. GWG04Eng-1 Отворете панела 1. Инсталиране

Подробно

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?...

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... 2 Как да преместя избрания файл в друга папка?...

Подробно

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да актуализирате фърмуера за следните камери

Подробно

Microsoft Word - LCD Monitor - E & M Series.doc

Microsoft Word - LCD Monitor - E & M Series.doc LCD Монитор Кратко ръководство на потребителя E900HD/E900HDA E2200HD/E2200HDA M2200HD M2400HD/E2400HD СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА Компактдиск BenQ LCD монитор Захранващ кабел Стойка за монитор D-Sub видео

Подробно

MFC240C_QSG_BUL.book

MFC240C_QSG_BUL.book MFC-240C Ръководство за бързо инсталиране Преди да можете да използвате устройството, трябва да го настроите и да инсталирате софтуера. Правилната инсталационна процедура и инструкциите за инсталация се

Подробно

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx Онлайн актуализация на карти Общи указания онлайн актуализация на картата Тъй като картовите данни остаряват, се актуализират редовно. Съществуват следните възможности за актуализация в мултимедийната

Подробно

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С ЛИНЕЕН ТЕГЛОВЕН ДОЗАТОР 2017 СЪДЪРЖАНИЕ МОНТАЖ... Стр.3 СТАРТИРАНЕ НА ДОЗАТОРА... Стр.4 ГЛАВНО МЕНЮ... Стр.7 НАСТРОЙКА НА РАБОТНА ПРОГРАМА... Стр.10 КАЛИБРИРАНЕ... Стр.16 ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще ви помогнат да изпитате удовлетворение от възможностите на Индивидуалното

Подробно

MFC5460CN_qsg_BUL.book

MFC5460CN_qsg_BUL.book MFC-5460CN Ръководство за бързо инсталиране Преди да можете да използвате устройството, трябва да го настроите и да инсталирате софтуера. Правилната инсталационна процедура и инструкциите за инсталация

Подробно

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на фърмуера. Ако не сте уверени,че можете да извършите актуализирането

Подробно

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО 6.6 1. ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА. 1.1. Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтеглената актуализация (файл aso6600.exe) в папката, където

Подробно

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където водещ фактор е сигурността. Вградената LINUX операционна

Подробно

1. Въведение Нрапософт-Пътен лист е програма за генериране на пътни листа и управление на фактури за горива. Нрапософт-Пътен лист е уеб базирано прило

1. Въведение Нрапософт-Пътен лист е програма за генериране на пътни листа и управление на фактури за горива. Нрапософт-Пътен лист е уеб базирано прило 1. Въведение Нрапософт-Пътен лист е програма за генериране на пътни листа и управление на фактури за горива. Нрапософт-Пътен лист е уеб базирано приложение създадено с една от най-новите и бързо развиваща

Подробно

OPERATING NOTES

OPERATING NOTES ЕКСПЛОАТАЦИОННИ УКАЗАНИЯ Упътване за настройване на безжична LAN мрежа: Как се регистрира климатик При безжичен LAN адаптер с идентификатор SSID, който започва с AP-. * Идентификаторът SSID е посочен на

Подробно

Ïðèíòåð çà åòèêåòè Ръководство за бързо инсталиране QL-800 QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български)

Ïðèíòåð çà åòèêåòè Ръководство за бързо инсталиране QL-800 QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български) Ïðèíòåð çà åòèêåòè Ръководство за бързо инсталиране QL-800 QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български) Отпечатано в Китай D00RR6001 Ïðèíòåð çà åòèêåòè QL-800 Ръководство за бързо инсталиране (български)

Подробно

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Съдържание Работа с USB мишка... 3 Главно меню... 4 Преглед на живо... 5 Цифрово машабиране... 5 PTZ Управление... 6 Извикване на Предварителна настройка (Presets)

Подробно

DCP330C_540CN_QSG_BUL.book

DCP330C_540CN_QSG_BUL.book DCP-330C DCP-540CN Ръководство за бързо инсталиране Преди да можете да използвате устройството, трябва да го настроите и да инсталирате софтуера. Правилната инсталационна процедура и инструкциите за инсталация

Подробно

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство Мебели Виденов - поща на Андроид устройство За помощ: todor.todorov@videnov.bg, тел. 0893 602 225 Съдържание Инсталиране на пощенски клиент...3 Начало на конфигурация...3 Email и парола...4 Настройки на

Подробно



 Кратка инструкция за инсталиране (За Windows & Mac OS) Външна HD P2P IP Камера Mодел:FI9803EP Mодел:FI9803P Mодел:FI9903P Съдържание на опаковката IP Камера Адаптер CD Ethernet Кабел Монтажна стойка Wi-Fi

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

Инструкция за работа с Декларации 1 и 6 Инструкция за изготвяне на Декларация образец 1 и Декларация образец 6 в ПП Омекс 2000, съгласно изискванията

Инструкция за работа с Декларации 1 и 6 Инструкция за изготвяне на Декларация образец 1 и Декларация образец 6 в ПП Омекс 2000, съгласно изискванията Инструкция за работа с Декларации 1 и 6 Инструкция за изготвяне на Декларация образец 1 и Декларация образец 6 в ПП Омекс 2000, съгласно изискванията на НАП от 01.01.2014 г. за едновременно подаване на

Подробно

NWZ-E _GB_QSG_BG.indd

NWZ-E _GB_QSG_BG.indd Упътване за бързо включване Как да инсталирате софтуера Как да използвате плейъра NWZ-E353/E354/E355 Ръководства зa експлоатация В допълнение към упътването за бързо включване, към този модел е приложено

Подробно

Многофункционален цифров аудио рекордер Преглед на функциите: 1. Запис с натискане само на едно копче. 2. Три записващи режима: - LP - дълъг запис, за

Многофункционален цифров аудио рекордер Преглед на функциите: 1. Запис с натискане само на едно копче. 2. Три записващи режима: - LP - дълъг запис, за Многофункционален цифров аудио рекордер Преглед на функциите: 1. Запис с натискане само на едно копче. 2. Три записващи режима: - LP - дълъг запис, за неопределено време, който прави файл в.act формат

Подробно

Microsoft Word - Release notes Word document.docx

Microsoft Word - Release notes Word document.docx BenchMark MobileTrader Ръководство за употреба 2 Съдържание Отчет за сметка... 3 Основно Меню... 3 Търсене на инструменти... 4 Цени и Търговия... 5 Модул за Търговия... 6 Поставяне на поръчка... 7... 7

Подробно

CAPI, TAPI

CAPI, TAPI Инсталация и конфигуриране на софтуера COMsuite и драйверите CAPI, TAPI Fax, Data Internet CTI Copyright Промяната или дублирането на съдържанието на това ръководство или на част от него, са позволени

Подробно

Използване на Гугъл Диск

Използване на Гугъл Диск Използване на Гугъл Диск Основни действия, създаване на папки, документи и таблици Какво е Гугъл Диск (или Google Drive)? Google Drive е виртуален облак за съхранение, който може да използвате, за да пренасяте

Подробно

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме htt

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме     htt РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме https://klett.bg, https://anubis.bg, https://bulvest.com и кликнете върху бутона Електронни

Подробно

http://it.souprovadia.info 1. Какво е облак (Cloud) Най-общо: Технологии и услуги (софтуер, хардуер, масиви от данни), достъпни през интернет; Разполагаме с... Място, където може да се качват файлове,

Подробно

Lenovo Ideapad Yoga11S Ug Bulgarian User Guide - IdeaPad Yoga 11s Yoga 11s Laptop (ideapad) - Type 80AB ideapad_yoga11s_ug_bulgarian

Lenovo Ideapad Yoga11S Ug Bulgarian User Guide - IdeaPad Yoga 11s Yoga 11s Laptop (ideapad) - Type 80AB ideapad_yoga11s_ug_bulgarian Lenovo IdeaPad Yoga 11S Ръководство за потребителя Прочетете свързаните с безопасността забележки и важните съвети, включени в това ръководство, преди да започнете да използвате вашия компютър. Забележки

Подробно

Smart Review_.indd

Smart Review_.indd Изпращане на файлове през Kodak Insite За да използвате функционалността на програмата, е необходимо да имате регистрация в системата, която може да бъде създадена от екипа на Жанет 45. Ще получите имейл

Подробно

Устройства Ръководство за потребителя

Устройства Ръководство за потребителя Устройства Ръководство за потребителя Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft и Windows са регистрирани в САЩ търговски марки на Microsoft Corporation. Декларация за продукта

Подробно

Wireless mini keyboard + Mini PC with Android 4.0: инструкция за експлоатация - SPY.BG

Wireless mini keyboard + Mini PC with Android 4.0: инструкция за експлоатация - SPY.BG W IR ELESS MI NI KEYBOAR D + MI NI PC W I T H AND R OI D 4. 0 ИНСТРУКЦ ИЯ З А ЕК С ПЛОАТ АЦИЯ Това упътване за потребителя съдържа някои важни точки, които е нужно всеки, който е решил да използва, да

Подробно

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

Защита Ръководство за потребителя

Защита Ръководство за потребителя Защита Ръководство за потребителя Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft и Windows са регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в САЩ. Информацията, която се съдържа

Подробно