Каменна облицовка върху фасадна топлоизолация

Размер: px
Започни от страница:

Download "Каменна облицовка върху фасадна топлоизолация"

Препис

1 Каменна облицовка върху фасадна топлоизолация Сигурност и топлина с каменна облицовка по фасадата Отлична здравина Дълготрайност Перфектно изпълнени детайли Баумит. Идеи с бъдеще.

2 Каменна облицовка Перфектно изпълнени детайли Баумит СтарТерм/ПроТерм Фасадни топлоизолационни плочи от експандиран полистирен. Размери: 50 х 100 см Баумит СтарКонтакт бял Лепилна и шпакловъчна смес, подходяща за лепене и шпакловане на всички топлоизолационни плоскости, произведена с бял цимент, с изключително добра паропропускливост. Осигурява отличното сцепление с последващото крайно покритие и премахва необходимостта от полагането на предварителен грунд. Върху ново строителство при височина на сградата до 10 м и при стени, изградени от керамични тухли, позволява да се избегне дюбелирането. торба 25 кг Баумит СтарТекс Алкалоустойчива стъклотекстилна мрежа за армиране на шпакловки при големи повърхности, за поемане на въздействия и напрежения. ролка 50 л.м Баумит Дюбел навивен S Навивен дюбел, сертифициран с европейска техническа оценка. Дължини: кашон 100 броя 115 мм мм (през 20 мм) Водо- и мразоустойчиво лепило за еластично лепене без поява на соли по повърхността до 20 мм дебелина на разтвора, специално за клинкер, керамика, мрамор, естествени камъни. торба 25 кг S1 C2T Баумакол Премиум Фугираща смес Еластична фугираща смес, водо- и мразоустойчива, клас CG2 WA, съгл. EN13888, за широчина на фугата от 1 до 8 мм, за вътрешно и външно приложение. CG2 Разход: ок. 0,5-0,9 кг/м 2 - в зависимост от размера на плочите и широчината на фугите кофа 2 кг в 24 цвята кофа 5 кг в 18 цвята торба 20 кг в 2 цвята

3 Конструктивен детайл на каменна облицовка върху фасадна топлоизолация ДЕТАЙЛ КАМЕННА ОБЛИЦОВКА - 1 при тегло на топлоизолация и камък до 60 кг/м 2 Важно! Препоръчва се каменната облицовка да има водопопиваемост макс. 6%, обем на порите по-голям от 20 mm 3 /g и коефициент на яркост на цвета по-голям от 30 (HBW 30). Препоръчителна дебелина на плочите - до 15 мм БАУМИТ Дюбел навивен S (закотвящата дължина на дюбела изцяло да влиза в здрава основа) БАУМИТ Лепило СтарКонтакт бял (нанесено на ивици и топки ) БАУМИТ СтарТерм/ПроТерм ПОМЕЩЕНИЕ БАУМИТ Шпакловка СтарКонтакт бял (нанесена хоризонтално на гребен 10 мм) Стоманена горещо поцинк. мрежа Баумакол Премиум фуга (като груба шпакловка върху мрежата и на гребен мм върху плочите) Облицовка - каменни плочи (широчина на фугата мин. 5 мм) Технология на полагане: 1-ви ден: Топлоизолационните плочи Баумит СтарТерм или ПроТерм се залепват за стената със СтарКонтакт бял по метода на ивици и топки. 2-ри ден: Върху залепената топлоизолация се полага слой СтарКонтакт бял на хоризонтален гребен (10 мм). 3-ти ден: Горещопоцинкованата мрежа (с растер от 12 x 20 мм до 18 х 30 мм и с диаметър минимум 1,2 мм, в зависимост от наличната на пазара) се закрепва посредством Баумит Дюбел навивен S към топлоизолацията. Мрежата се спуска от горе надолу и се изпъва много добре посредством дюбелите. Съблюдава се закотвящата дължина на дюбела (ок мм) изцяло да влиза в здрава основа. Необходими са мин. 8 бр. дюбели/м 2. По крайните ивици на фасадата броят на дюбелите на м 2 се увеличава до бр. в зависимост от височината на сградата. След мин. 3-4 дни технологичен престой: Посредством се зашпаклова грубо горещопоцинкованата мрежа, като се внимава да бъдат запълнени добре улеите в СтарКонтакт бял под мрежата. Работи се на малки площи, в рамките на 2-3 каменни плочи, за да не засъхва лепилото. Преди залепване камъкът трябва да се обезпраши по подходящ начин. Допълнителен слой от се нанася и върху обратната страна на каменните плочи. Камъните се обмазват на гребен (10-20 мм), след което се прилепват към зашпаклованата вече мрежа по метода мокро в мокро. Лепенето се осъществява на редове по периметъра на сградата. Плочи с площ по-голяма от 0,1 м 2 трябва да бъдат допълнително механично укрепени. За целта могат да бъдат използвани например куки от усилена тел от неръждаем метал, които от едната страна да се захващат за плочите, а от другата - за изпънатата по повърхността поцинкована мрежа. Широчината на фугите се определя от производителя на плочи - минимална широчина 5-8 мм, в зависимост от вида на плочите. Фугирането се изпълнява с Баумакол Премиум фугираща смес. При полагане на плочите е задължително да се оформят дилатационни фуги през разстояние 1,00-1,20 м по височина и 4,00 м по широчина. Дилатационните фуги се запълват с подходяща еластична фугираща смес, например MS-полимер (силил-модифициран полиетер), като може предварително да се обработят с подходящ грунд.

4 Конструктивен детайл на каменна облицовка върху фасадна топлоизолация АКСОНОМЕТРИЯ ПРИ ТЕГЛО НА КОНСТРУКЦИЯТА ДО 60 кг/м 2 СТЕНА БАУМИТ Лепило СтарКонтакт бял (монтаж по метода на ивици и топки ) БАУМИТ СтарТерм или ПроТерм БАУМИТ СтарКонтакт бял (нанесен на хоризонтален гребен 10 мм) Стоманена горещо поцинкована мрежа, върху СтарКонтакт бял (растер 12 х 20 мм до 18 х 30 мм) БАУМИТ Дюбел навивен S (8-10 бр./м 2 ) (като груба шпакловка върху мрежата) Каменни плочи конструкция до 60 кг/м 2 (върху обратната страна предварително нанесен слой от мин. 10 мм лепило Баумакол ФлексТрас медио, лепене по метода мокро в мокро ) Баумакол Премиум Фугираща смес Забележка: Широчината на фугите се определя от производителя на плочи - минимална широчина 5-8 мм, в зависимост от вида на плочите. Фугирането се изпълнява с Баумакол Премиум Фугираща смес. При полагане на плочите е задължително да се оформят дилатационни фуги през разстояние 1,00-1,20 м по височина и 4,00 м по широчина. Дилатационните фуги се запълват с подходяща еластична фугираща смес, например MS-полимер (силилмодифициран полиетер), като може предварително да се обработят с подходящ грунд.

5 Конструктивен детайл на каменна облицовка върху фасадна топлоизолация ДЕТАЙЛ КАМЕННА ОБЛИЦОВКА - 2 общо тегло на топлоизолацията и камъка до 40 кг/м 2 Вариант с лек камък, клинкер, гранитогрес за външни условия или други облицовъчни плочи. Важно! Препоръчва се каменната облицовка да има водопопиваемост макс. 6%, обем на порите поголям от 20 mm 3 /g и коефициент на яркост на цвета по-голям от 30 (HBW 30). Препоръчителна дебелина на плочите - до 15 мм БАУМИТ Дюбел навивен S (монтаж през двойно армирана шпакловка) БАУМИТ Лепило СтарКонтакт бял (по метода ивици и топки ) ПОМЕЩЕНИЕ БАУМИТ СтарТерм или ПроТерм БАУМИТ Шпакловка СтарКонтакт бял (нанесена двуслойно) БАУМИТ СтарТекс (интегрирана и в двата слоя шпакловка) Баумакол Премиум Фугираща смес (на гребен 20 мм, върху плочите) Облицовка каменни плочи (широчина на фугата мин. 5 мм) Технология на полагане: 1-ви ден: Топлоизолационните плочи СтарТерм или ПроТерм се залепват върху стената по метода на ивици и топки. 2-ри ден: Полага се първи слой армирана шпакловка от Баумит СтарКонтакт бял и се интегрира в него стъклотекстилна мрежа Баумит СтарТекс. 3-ти ден: Полага се втори слой армирана шпакловка от Баумит СтарКонтакт бял и се интегрира в него стъклотекстилна мрежа Баумит СтарТекс. Повърхността не трябва да се заглажда. 4-ти ден: През двуслойно положената армирана шпакловка се дюбелира с Баумит Дюбел навивен S (6 бр./м 2 ). По крайните ивици на фасадата броят на дюбелите на м 2 се увеличава до 8-12 бр. в зависимост от височината на сградата. Монтажът на дюбелите трябва да бъде изпълнен така, че главата на дюбела да притисне леко шпакловката. За целта дюбелът първо се навива внимателно с акумулаторен гайковерт или бавнооборотна бормашина и след това се донавива с тресчотка (да бъде под напрежение). След мин. 3-4 дни технологичен престой (в зависимост от атмосферните условия) се пристъпва към лепене на каменната облицовка. Плочите се обезпрашават по подходящ начин. Върху двойноармираната шпакловка се нанася на гребен 20 мм лепилото. Да се внимава да не се намазват големи площи от фасадата с лепилото, за да не пресъхва. Плочи с площ по-голяма от 0,1 м 2 трябва да бъдат допълнително механично укрепени. За целта могат да бъдат използвани например куки от усилена тел от неръждаем метал, които от едната страна да се захващат за плочите, а от другата - за изпънатата по повърхността поцинкована мрежа. Широчината на фугата се определя от производителя на плочите. Обикновено минималната широчина на фугата е 5-8 мм, в зависимост от вида на плочите. Фугирането се изпълнява с Баумакол Премиум фугираща смес. При полагане на плочите е задължително да се оформят дилатационни фуги през разстояние 1,00-1,20 м по височина и 4,00 м по широчина. Дилатационните фуги се запълват с подходяща еластична фугираща смес, например MS-полимер (силил-модифициран полиетер), като може предварително да се обработят с подходящ грунд.

6 Референтни обекти Еднофамилна къща в гр. Пловдив Жилищна кооперация в Пловдив, ул. Густав Вайганд Сграда с обслужващо предназначение и офиси в гр. Варна Хотел Вентура в гр. Варна Еднофамилна къща в гр. Куклен Еднофамилна жилищна сграда в с. Зая, община Дряново, област Габрово Изолираните фасади редуцират значително разходите за отопление. С продуктите на Баумит Вие изграждате сигурен топлоизолационен детайл за Вашата каменна фасада. Бихте могли да експериментирате с традиционно или модерно подреждане на камъка, както и да го съчетавате с топлоизолационни системи, без да нарушавате цялостната изолация на фасадата. За подробни указания и технически съвети на Ваше разположение са специалистите на Баумит България ЕООД. Издадено 08/2019 Баумит България ЕООД гр. Елин Пелин 2100, ул. България 38 тел.: , факс: Баумит. Идеи с бъдеще.

Баумит Баумакол

Баумит Баумакол Баумит Течовете остават в миналото... От Баумит компетентни решения за полагане на керамични покрития За красива кухня и фоайе За суха баня и перфектна тераса За реновиране При подово отопление Баумит.

Подробно

Баумит Солидо Е225 Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълни

Баумит Солидо Е225 Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълни Солидо Е Циментова замазка за всички подови конструкции n Пести място на обекта n Не се разпилява материал n За подово отопление без допълнителни добавки 0-FP-0 Идеи с бъдеще. Солидо Е Качеството на марката

Подробно

Саморазливна замазка Алфа 2000

Саморазливна замазка Алфа 2000 Баумит Саморазливна замазка Алфа Търсите добро решение за Вашия под? n Висока ефективност n За подово отопление n Изравняване на пода при по-големи дебелини на полагане Идеи с бъдеще. Баумит Саморазливна

Подробно

Обект: Mногофамилна жилищна сграда в гр. София, р-н Слатина, ж.к. Яворов бл. 54 Технически характеристики, покриващи Компонент стандарта Интегрирана т

Обект: Mногофамилна жилищна сграда в гр. София, р-н Слатина, ж.к. Яворов бл. 54 Технически характеристики, покриващи Компонент стандарта Интегрирана т Обект: Mногофамилна жилищна сграда в гр. София, рн Слатина, ж.к. Яворов бл. 54 Технически характеристики, покриващи Компонент стандарта Интегрирана топлоизолационна система Дълбочинен Органично свързан,

Подробно

W 333 Vidiwall HI 12/ 2017 Vidiwall HI Фасадна стена - щендерна конструкция с Vidiwall HI и Термосистема

W 333 Vidiwall HI 12/ 2017 Vidiwall HI Фасадна стена - щендерна конструкция с Vidiwall HI и Термосистема W 333 Vidiwall HI 12/ 2017 Vidiwall HI Фасадна стена - щендерна конструкция с Vidiwall HI и Термосистема Характеристики на материала и монтаж Вертикален разрез - Детайли М 1:5 Knauf гипскартонена напр.

Подробно

Semmelrock Projekte

Semmelrock Projekte Изграждане на оградни конструкции Системи за стени Системи за огради www.semmelrock.bg ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Semmelrock предлага и развива гама от продукти предназначени за изграждане на оградни конструкции,

Подробно

DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба

DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба DCP ГРУНДОВЕ и ИМПРЕГНАТОРИ Как да изберем? Предимства Употреба Grundix DP ДЪЛБОКОПРОНИКВАЩ ГРУНД СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА: ИЗРАВНЯВАНЕ НА ПОПИВАЕМОСТТА ПРЕДИ НАНАСЯНЕ НА БОЯ. ФИКСИРАНЕ И ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА

Подробно

Приложение 4 - Количествена сметка Кандидат УРН на кандидата Идентификационен на проекта НЧ "Звезда-1950" /322/01308 Одобрени инвестиционни р

Приложение 4 - Количествена сметка Кандидат УРН на кандидата Идентификационен на проекта НЧ Звезда-1950 /322/01308 Одобрени инвестиционни р Приложение 4 - Количествена сметка Кандидат УРН на кандидата Идентификационен на проекта НЧ "Звезда-1950" 581438 21/322/01308 Одобрени инвестиционни разходи за проекта Одобрени разходи в лв. с ДДС 1 СМР:

Подробно

Баумит шпакловки

Баумит шпакловки Баумит Шпакловки На финала с финес! Баумит Фино и Вива От висококачествени суровини Съхнат без пукнатини Лесни за полагане Баумит. Идеи с бъдеще. Баумит Шпакловки Шпакловане, изглаждане, изравняване, поправки

Подробно

Възложител: Авиоотряд 28 ОБЕКТ: Ремонт на техническа сграда на Авиоотряд 28 ЧАСТ: Архитектурна/Конструктивна ФАЗА: Технически проект КОЛИЧЕСТВЕНА СМЕТ

Възложител: Авиоотряд 28 ОБЕКТ: Ремонт на техническа сграда на Авиоотряд 28 ЧАСТ: Архитектурна/Конструктивна ФАЗА: Технически проект КОЛИЧЕСТВЕНА СМЕТ Възложител: Авиоотряд 28 ОБЕКТ: Ремонт на техническа сграда на Авиоотряд 28 ЧАСТ: Архитектурна/Конструктивна ФАЗА: Технически проект КОЛИЧЕСТВЕНА СМЕТКА 1. ДЕМОНТАЖИ 1.1. Демонтаж на прозорци бр. 2.10-1.45

Подробно

MULTIPOR Външна изолация

MULTIPOR Външна изолация MULTIPOR Външна изолация ТОПЛОИЗОЛАЦИОННА СИСТЕМА MULTIPOR 1 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Топлоизолационната система за външни стени MULTIPOR е предназначена за изпълнение на външна изолация на фасадни стени на сгради,

Подробно

DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки?

DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки? DCP ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ Продукти - предимства и приложение Как да изберем лепило за плочки? Cemfix GP ЛЕПИЛО ЗА ПЛОЧКИ СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНО ЗА: ПОДОВЕ И СТЕНИ ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ ХИДРО- И МРАЗОУСТОЙЧИВО

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н А Ц А Р Е В О ПИСМЕНИ РАЗСЯСНЕНИЯ ПО ПОСТЪПИЛО ПИСМЕНО ИСКАНЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н А Ц А Р Е В О ПИСМЕНИ РАЗСЯСНЕНИЯ ПО ПОСТЪПИЛО ПИСМЕНО ИСКАНЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Б Щ И Н А Ц А Р Е В О ПИСМЕНИ РАЗСЯСНЕНИЯ ПО ПОСТЪПИЛО ПИСМЕНО ИСКАНЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ ПО ЧЛ. 20, АЛ. 3 ОТ ЗОП С ПРЕДМЕТ: РЕКОНСТРУКЦИЯ И

Подробно

SikaCeram® 205 Xtra Large

SikaCeram® 205 Xtra Large Construction Лист с Технически данни Издание 15/01/2015 Идентификационен номер: 02 04 04 02 001 0 000125 Циментово, полимер-модифицирано лепило за подови или стенни керамични плочки, за вътрешна и външна

Подробно

ЦЕНОВА ЛИСТА в сила от г Всички цени са с ДДС 1. ПРОДУКТИ ЗА КЕРАМИЧНИ И КАМЕННИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ 1.1 ЦИМЕНТОВИ ЛЕПИЛА Триомакс (лепило

ЦЕНОВА ЛИСТА в сила от г Всички цени са с ДДС 1. ПРОДУКТИ ЗА КЕРАМИЧНИ И КАМЕННИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ 1.1 ЦИМЕНТОВИ ЛЕПИЛА Триомакс (лепило ЦЕНОВА ЛИСТА в сила от 17.09.2018 г Всички цени са с ДДС 1. ПРОДУКТИ ЗА КЕРАМИЧНИ И КАМЕННИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ 1.1 ЦИМЕНТОВИ ЛЕПИЛА Триомакс (лепило за плочки, клас C1), 25 кг (48 бр./европалет) 7,70

Подробно

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ КНАУФ Доверете се на нашия опит

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ КНАУФ Доверете се на нашия опит ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ ФАСАДНИ СИСТЕМИ КНАУФ Доверете се на нашия опит КНАУФ - ИНОВАТИВНА КОМПАНИЯ С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО Началото Основана през 932 г. от братята Алфонс и Карл Кнауф в германското градче Ипховен,

Подробно

СДРУЖЕНИЕ

СДРУЖЕНИЕ УЧЕБЕН ПЛАН ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ВТОРА СТЕПЕН НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ СТРОИТЕЛ, СПЕЦИАЛНОСТ ВЪНШНИ ОБЛИЦОВКИ И НАСТИЛКИ (обучение по рамкова програма Б ) Наименование и код на професионалното

Подробно

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро

Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидро Техническа карта ИЗОМРАЗ Издание VI / 04.2018 Хидроизолация за открити тераси, по която можете да ходите! Хидроизолация за басейни и резервоари! Хидроизолация и през зимата! Описание на продукта Приложения

Подробно

CEMENTEX ФИБРОЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ЗА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ 12 MM 10 MM 8 MM

CEMENTEX ФИБРОЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ЗА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ 12 MM 10 MM 8 MM CEMENTEX ФИБРОЦИМЕНТОВИ ПЛОСКОСТИ ЗА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ 12 MM 10 MM 8 MM ПРИЛОЖЕНИЕ: ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ Cementex 8 мм > Окачени тавани и предстенни обшивки, които се намират на места със средна

Подробно

MULTIPOR Минерални топлоизолационни плочи

MULTIPOR Минерални топлоизолационни плочи Минерални топлоизолационни плочи ПЛЮС ОТКЪСВАЕМА ЧАСТ С ОСНОВНИ УКАЗАНИЯ ПОСЛЕДНА СТРАНИЦА!НА минерален състав дишащ екологичен топлоизолационен гаранция за качество рециклируем абсорбира шума твърда повърхност

Подробно

11_UF_TM_2011_041_bg

11_UF_TM_2011_041_bg УНИВЕРСАЛ-ФУГЕ За устойчиви тесни и широки фуги от 2-30 мм на всички керамични покрития и естествени камъни. Характеристики на продукта I Хоросан за фуги с фина повърхност с приложение в много области.

Подробно

Rukovodstvo_ETICS_Thrakon ClimaPlus

Rukovodstvo_ETICS_Thrakon ClimaPlus Thrakon ClimaPlus Kомплексна външна топлоизолационна система с експандиран фасаден полистирол Thrakon ClimaPlus е комплексна топлоизолационна система с топлоизолационни плочи от експандиран пенополистирол

Подробно

Климатизация, Отопление, Възобновяеми Енергийни Източници Котли, Бойлери, Термопомпи, Климатици, Слънчеви Панели Термосифонна система под налягане Елт

Климатизация, Отопление, Възобновяеми Енергийни Източници Котли, Бойлери, Термопомпи, Климатици, Слънчеви Панели Термосифонна система под налягане Елт Термосифонна система под налягане Елтерм, модел Standart Технически данни I. Водосъдържател: 2,5мм стомана с двоен вътрешен емайл. След водосъдържателя има мантел с дебелина 1,5мм, който е свързан в затворен

Подробно

А. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 1- Многофамилна жилищна сграда гр. Стара Загора, ул. Генерал Стефан Тошев 8, вх. 0, А, Б, В. Жилищната сграда е с административен

А. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 1- Многофамилна жилищна сграда гр. Стара Загора, ул. Генерал Стефан Тошев 8, вх. 0, А, Б, В. Жилищната сграда е с административен А. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 1- Многофамилна жилищна сграда гр. Стара Загора, ул. Генерал Стефан Тошев 8, вх. 0, А, Б, В. Жилищната сграда е с административен адрес : Област Стара Загора, Община Стара Загора,

Подробно

Съдържание Лепила за плочки -с подобрени якостни показатели 4 -супереластични, гъвкави лепила 5 -стандартни на циментова основа 6 Лепила и шпакловъчни

Съдържание Лепила за плочки -с подобрени якостни показатели 4 -супереластични, гъвкави лепила 5 -стандартни на циментова основа 6 Лепила и шпакловъчни Съдържание Лепила за плочки -с подобрени якостни показатели 4 -супереластични, гъвкави лепила 5 -стандартни на циментова основа 6 Лепила и шпакловъчни смеси за топлоизолация -лепила за EPS и XPS 8 -лепило-шпакловъчни

Подробно

Интериорни профили Ръководство за монтаж на профили за индиректно осветление За декорация на стени и тавани

Интериорни профили Ръководство за монтаж на профили за индиректно осветление За декорация на стени и тавани Интериорни профили Ръководство за монтаж на профили за индиректно осветление За декорация на стени и тавани Инструменти и материали Ролетка Молив Маркиращ конец Ъгломер Герунг циркуляр Чук Клещи Пистолет

Подробно

Mikka Bulgarisch 2012

Mikka Bulgarisch 2012 Mikka Къща 19-мм двойна врата Уважаеми клиенти, моля, прочетете изцяло това упътване преди да започнете изграждането на къщата. При неясноти, моля, обърнете се към Вашия доставчик преди изграждането. В

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

Microsoft Word - INFO13_07_HL531_BG

Microsoft Word - INFO13_07_HL531_BG ПРОДУКТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ Nr. 7 / 2013 Ново при HL HL531 (.0) Душ-канал PRIMUS-LINE HL531 Seite 1 von 14 Като експерт в безпраговите душ-подове, сега HL разшири продуктовото си семейство с един нов член:

Подробно

Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, з

Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, з Техническо описание Строителни решения Сухи смеси Интериор DEKO professional DekoPoxy DEKO professional DekoPoxy е двукомпонентен епоксиден продукт, за изработка на фуги с голяма химическа устойчивост

Подробно

НОВ АСПЕКТ ООД ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов

НОВ АСПЕКТ ООД   ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за пов НОВ АСПЕКТ ООД office@nov-aspekt.eu www.nov-aspekt.eu ОБОРУДВАНЕ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ ОБЕКТ Захватни и повдигащи съоръжения Щипки/Клещи Верижни щипки за повдигане и транспорт на вертикални тръби, пръстени и

Подробно

СИЛИКОНИ И УПЛЪТНИТЕЛИ Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба

СИЛИКОНИ И УПЛЪТНИТЕЛИ Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба Как да изберем Къде се използват Инструкции за употреба ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАВИЛНО ПОЛАГАНЕ НА 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 45 1. При фуги с дълбочина над 8-10 mm е необходимо предварително запълване с полиуретановo

Подробно

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров

ЕТ Маги - Ивайло Чакъров ЕТ Маги - Ивайло Чакъров Address гр. Велико Търново Велико Търново 5000 Област Велико Търново, Bulgaria Contact Person Mobile Number 0889 693 214 Email ivo.vw@abv.bg Полиуреа Полиуреа се състои от съставката

Подробно

LV 21 Bulgarisch 2012

LV 21 Bulgarisch 2012 Lillevilla 21 Къща 28 мм двойна врата Уважаеми клиенти, моля, прочетете изцяло това упътване преди да започнете изграждането на къщата. При неясноти, моля, обърнете се към Вашия доставчик преди изграждането.

Подробно

ЕЛИЦА-3 ЕООД Техническа карта SPECTRAL UNDER 365 Двукомпонентен акрилен грунд SPECTRAL UNDER 365 SPECTRAL U

ЕЛИЦА-3 ЕООД     Техническа карта SPECTRAL UNDER 365 Двукомпонентен акрилен грунд SPECTRAL UNDER 365 SPECTRAL U Техническа карта Spectral PLAST 825 Spectral PLAST 775 Свързани продукти P бял арилен грунд Р3 сив акрилен грунд Р5 черен акрилен грунд Стандарт, бърз и бавен акрилен разредител Продукт за повишаване на

Подробно

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ Система за димоотвеждане ICOPAL WULKAN CI-eko С вентилация Сертифициращ орган Строително-технически и изследователски институт Пр

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ Система за димоотвеждане ICOPAL WULKAN CI-eko С вентилация Сертифициращ орган Строително-технически и изследователски институт Пр ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ Система за димоотвеждане ICOPAL WULKAN CI-eko С вентилация Сертифициращ орган Строително-технически и изследователски институт Прага No на сертификат 1020 СЕ знак за цялата система

Подробно

Sikafloor-13 A Pronto

Sikafloor-13 A Pronto Construction Лист с технически данни Издание 05/08/2009 Идентификационен номер: 01 08 03 03 001 0 000010 Sika Level -100 Т Циментов, саморазливен изравнителен разтвор Описание на продукта Употреба Характеристики/

Подробно

Blue Acoustic системи за звукоизолация За тишина и комфорт във Вашия дом Жилища Хотели Болници Офиси Училища

Blue Acoustic системи за звукоизолация За тишина и комфорт във Вашия дом Жилища Хотели Болници Офиси Училища Blue Acoustic системи за звукоизолация За тишина и комфорт във Вашия дом Жилища Хотели Болници Офиси Училища 2 3 системи с повишена звукоизолация (R w ) Плоскостите Rigips Blue Acoustic имат гипсова сърцевина

Подробно

Сигма Батак Каталог / Ламперия Ламперия от масивна иглолистна дървесина

Сигма Батак Каталог / Ламперия Ламперия от масивна иглолистна дървесина Каталог / Ламперия Ламперия от масивна иглолистна дървесина 2017 Съдържание ЗА НАС 02 ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС 08 МОДЕЛИ ЛАМПЕРИЯ 10 Ние сме семейна фирма основана през 1993 г. в град Батак, с над 20 годишни

Подробно

Универсалните системи Schiedel са гаранция за сигурност, удобство и дълготрайност при отопление с всички видове горива.

Универсалните системи Schiedel са гаранция за сигурност, удобство и дълготрайност при отопление с всички видове горива. Универсалните системи Schiedel са гаранция за сигурност, удобство и дълготрайност при отопление с всички видове горива. 1. 2. 3. 4. Разгледайте съдържанието на приложения основен пакет. Той включва необходимите

Подробно

Layout 1

Layout 1 PCI Nanolight Лек еластичен разтвор за всякакви основи и керамични покрития Области на приложение За външно и вътрешно приложение За стена и под За всякакви основи: циментови замазки, шлифовани анхидритни

Подробно