КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Размер: px
Започни от страница:

Download "КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ"

Препис

1 КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ Галина Георгиева Стоянова 101 Първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря. НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ: - носител на наградата в конкурса Кмет на годината за мандат в категорията Туризъм, култура, фестивали и традиции ; - носител на една от най-престижните награди в конкурса Кмет на годината 2015 за Развита инфраструктура за голяма община с над 50 хил. души население; - носител на Международната награда в категорията Държавно управление Човек на 21 век ; - носител на наградата Златна ябълка, присъдена от Националната мрежа за децата в категория Mестен политик ; - носител на наградата Ротариански кмет на годината 2013/2014, присъдена от РИДистрикт Галина Стоянова е кмет на Община Казанлък в мандати и г. Член е на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

2 102 Николай Златанов Роден на 4 януари 1967 г. в гр. Казанлък. Образованието си получава в СУ Климент Охридски, специалност Право. Член на Адвокатска колегия Стара Загора. Член на ръководството на ГЕРБ -гр. Казанлък. Председател на Общинския съвет -гр. Казанлък в мандатите и Владее английски и руски. Баща на едно дете. 103 Николай д-р Белчо Златанов Колев Белчев Д-р Белчо Белчев е роден на 21 август 1976 година и заема длъжността хирург ординатор в МБАЛ Д-р Христо Стамболски гр. Казанлък. Женен. Има двама сина.

3 104 Радиана Стефанова Стефанова Радиана Стефанова е родена на 12 септември 1969 г. в гр. Казанлък. Магистър от ПУ Паисий Хилендарски, специалност Биология и екология. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на СУ Екзарх Антим І. Общински съветник в Общински съвет гр.казанлък в мандати г. и г., председател на Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм. Заместник-председател на Общински съвет - Казанлък в мандат г. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Семейна, майка на едно дете.

4 105 НиколайПеткова Илиана Златанов Жекова Илиана Петкова Жекова е директор на Дирекция Бюро по труда в гр.казанлък. Има магистърски степени по психология и социални дейности от ВТУ Св. св. Кирил и Методий - гр. Велико Търново. Родена е на 27 юли 1972 г. Омъжена с две деца и едно внуче. 106 Николай Бориславова Аксения Златанов Тилева Аксения Тилева е родена на 3 юли 1967г. в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по Предучилищна педагогика от ВТУ Св. св. Кирил и Методий. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно събрание на Република България. Директор на Детска градина Мечо Пух в гр. Казанлък. Член на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел С грижа за децата до 7. Член на ръководството на ПП ГЕРБ - гр. Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери и от скоро вече баба.

5 107 Николай Анна Василева Златанов Кожухарова Анна Кожухарова е директор на Общинска библиотека Искра в гр. Казанлък от 2010 година. Завършила е Санктпетербургски държавен университет по култура и изкуства /Институт по култура, гр. Санкт Петербург/, Русия. Родена на 5 февруари 1961 г. Владее руски и английски език. Общински съветник в мандат г. Семейна, с едно дете. 108 Николай Иван Георгиев Златанов Гитев Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 г. в гр. Казанлък. Магистър Фармацевт от Медицински университет София. Специализант към МУ - Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на Управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в гр. Казанлък в мандат г.

6 109 Николай Стефан Пенков Златанов Стефанов Стефан Стефанов е роден на 17 юли 1988 г. Завършил е Технология на дървесината в Лесотехнически университет - София и Икономика на търговията в УНСС София. В момента упралява собствен бизнес в сферата на дървообработването. Женен с едно дете. 110 Николай Галин Иванов Златанов Иванов Галин Иванов е роден на 30 март 1981 г. в гр. Казанлък. Бакалавърската си степен по Международни икономически отношения получава от Московския държавен институт за международни отношения - МГИМО, Русия, след което през 2004 година се дипломира като магистър в специалност Финанси от ИКМА Център, Англия /Асоциация на международните капиталови пазари/. В момента работи в частна фирма като мениджър продажби. Владее английски и руски. Семеен, с четири деца.

7 111 Николай Мария Цонева Златанов Цонева Мария Цонева е родена на 26 декември 1970 г. в гр. София. Завършва средното си образование в ОЕСПУ Кирил и Методий гр. Казанлък. Завършва магистърска степен в СА Димитър Ценов гр. Свищов, със специалност Социално-икономическа информация. Работи в частна фирма като Експерт труд и работна заплата. Член на ФКК на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет -Казанлък в мандат г. Председател на Комисията по култура, информационни средства и вероизповедания. Майка на едно дете. 112 Николай Роман Алексеев Златанов Желев Адвокат Роман Алексеев Желев е роден в гр. Тула, Руска федерация, на 2 август 1978 година. Има магистърска степен Право, от Югозападен университет Неофит Рилски, Правно-исторически факултет, Благоевград. Притежава и степен магистър Техника и технология, от Тулски държавен университет гр. Тула, Руска федерация. Женен с две деца.

8 113 Николай Златанов Митков Факиров Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в гр. Казанлък. Магистър - инженер, специалност Електроенергетика и електрообзавеждане, от ВТУ Тодор Каблешков, гр. София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ Марица изток 2,ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет - Казанлък в мандатите г. и г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ - Стара Загора. Женен с едно дете. 114 Николай aрх. Емил Златанов Ивелинов Недялков Архитект Емил Недялков е роден на 8 ноември 1983 година. Завършил е Архитектура /магистър/и Компютърни системи и технологии / бакалавър/ в Нов български университет - гр. София. В момента работи като проектант. Разработва и проектира различни видове проекти за жилищни, индустриални и друг тип обслужващи сгради. Владее английски и испански език.

9 115 Николай Генчо Христов Златанов Генчев Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в село Горно Черковище, община Казанлък. Магистър от Стопанска академия Димитър Ценов - Свищов, специалност Мениджмънт на търговската дейност. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи - ГЕРБ. Женен. Баща на две деца. 116 Николай Антим Пламенов Златанов Паральов Антим Паральов е роден на 6 май 1973г. в град Велинград. От 2004г. започва треньорската си дейност по футбол във Футболен клуб Розова долина. Притежава UEFA B лиценз от Национална спортна академия- гр. София. Женен е и има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

10 117 Николай Мария Тенева Златанов Иванова Мария Иванова е родена на 7 ноемрви 1966 г. Завършила е педагогическо образование в ПУ Паисий Хилендарски. със степен магистър. Владее говоримо английски, немски и руски език. В момента е мениджър в частна фирма, работеща в областта на машиностроене. 118 Николай Златанов Валентин Петров Кралев Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в гр. Стара Загора. Завършил е Тракийски университет Стара Загора, специалност Регионално развитие и политика. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет Казанлък, в мандат г. Семеен, баща на едно дете.

11 119 Николай Жельо Тодоров Златанов Желев Жельо Желев е роден на 8 декември 1966 г. Семеен с две деца. Работи в областа на телекомуникациите като ръководител на екип. Председател е на Туристическо дружество Орлово гнездо в гр. Казанлък и е член на Управителния съвет на Българския туристически съюз. Планински водач с изкачвания на много планини в България и чужбина. 120 Николай Симона Петкова Златанов Петкова Симона Петкова е родена на 29 юли 1992 г. Завършва Право в ПУ Паисий Хилендарски. Била е член на Младежки общински съвет. Учредител е на организация Милосърдие, която подпомага хора в неравностойно социално положение. Основател е и на Книжна борса в подкрепа на бездомните животни. През 2011 г. е избрана за Царица Роза - Казанлък.

12 Николай Стефан Драганов Златанов Златев Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в гр. Казанлък. Завършил е средното си образование в ЕСПУ Никола Вапцаров гр. Казанлък. През 2013 г. получава квалификация Инструктор по автомобилен спорт от НСА София. През 2019 г. получава квалификация икономист. Председател и спортен мениджър на АСК Ефко Рейсинг-Казанлък. Клубът е осем-кратен отборен шампион на България в автомобилния спорт. Общински съветник в Общински съвет Казанлък, в мандатите г. и г. Председател на Комисията по сигурност, обществен и екологичен ред. Николай Красимир Златанов Иванов Кънев Красимир Кънев е роден на г.в гр.казанлък. Завършил е ВНВУ Васил Левски - гр В.Търново и има магистърска степен-инженер ДВГ. Работи и се пенсионира в системата на МВР, като началник Сектор Охранителна Полиция в РУ- Казанлък. В момента работи като ръководител на отдел в ЮМТ ЕООД- гр.казанлък. Владее писмено и говоримо английски език. Семеен с две дъщери.

13 123 Николай Ангел Петков Златанов Ангелов Ангел Ангелов е роден на 4 януари 1972 г. Управител е на фирма, работеща в областта на счетоводството и одиторската дейност. Завършил е счетоводство и контрол в УНСС София. Женен, с едно дете. Президент на ФК Арена запад. Владее говоримо руски и английски. 124 Николай Георги Николов Златанов Видев Инж. Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в гр. Казанлък. Завършил е висше образование във Висш институт по архитектура и строителство гр. София. В момента работи като главен експерт в Областна дирекция на Държавен фонд Земеделие. Владее английски и руски.

14 125 Николай Таня Радионова Златанов Иванчева Таня Радионова Иванчева е родена на 22 юни 1969 г. в гр. Нова Загора. Завършила е Управление на малки и средни фирми в Нов български университет и има бакалавърска степен по Бизнес администрация. Неомъжена, с един син. В момента работи като туроператор в гр. Казанлък. Владее писменно и говоримо руски и английски език. 126 Николай Златанов Красимир Захариев Иглев Красимир Иглев е роден на 6 февруари 1983 г. Завършил е факултета по Електротехника и електроника в Технически университет Габрово. Има бакалавърска степен Компютърни системи и технологии, с професионална квалификация компютърен инженер. Женен, с две деца. Хоби- футбол. Председател на Футболен клуб Тунджа в село Копринка.

15 127 Николайа Василка Златанов Еленкова Василка Еленкова е родена на 19 август 1975 г. Професионалният и опит е от над 20 години в сферата на траурните обреди и услуги. Съучредител и член на Общинската присъдружна организация на Предприемачи ГЕРБ - Казанлък. Омъжена, с една дъщеря. Владее гръцки език писмено и говоримо. 128 НиколайМирчев Стефан Златанов Птичков Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в гр. Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално техническо училище Ф.Енгелс - гр. Казанлък, с профил Машиностроене. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет Казанлък, мандат г. Семеен, баща на две деца.

16 129 Николай Галина Теодорова Златанов Моллова Галина Моллова е родена на 16 юни 1980 г. Завършила е Социална педагогика във ВТУ Св. св. Кирил и Методий и има магистърска степен по Психология. В момента работи като социален консултант в СНЦ Бъдеще за децата. Има опит от работа с деца от малцинствата. 130 Николай Асен Стефанов Златанов Зонгуров Асен Зонгуров е роден на 9 август 1990 г. Работи в сферата на строителното предприемачество. Завършил е Световна политика в Московски държавен университет в гр. Москва, Русия, както и Политически науки в НБУ. Владее английски, руски и испански език.

17 131 Николай Георги Желев Златанов Пархов Георги Пархов роден на 3 декември 1960 г. Завършил е Елетрообзавеждане на промишлени предприятия. В момента работи в областта на машиностроенето. Бил е помощникхореограф във Фолклорен танцов ансамбъл Арсенал след завършването на школата по хореография в Пловдив. Награден е през 1987 година с почетна значка - Отличник на Комисията по култура към Министерство на културата. Владее испански и руски език. 132 Теменужка Николай Златанов а Люцканова Теменужка а Люцканова е родена на 31 август 1964 г. Завършила е Социология в Югозападен университет Неофит Рилски в гр. Благоевград и музикално образование в СМУ Филип Кутев - гр. Котел. Има магистърска степен по Социологически изследвания и политически мениджмънт. От 2007 година до 2019 година е била Кмет на гр. Крън.

18 133 НиколайТодоров Михаил Златанов Янушев Михаил Янушев е роден на 6 март 1982 г. С избирането му за кмет от ПП ГЕРБ на с. Бузовград през 2007 г. получава прозвището Най-млад кмет в Община Казанлък До 2019 година той управлява населеното място три мандата. Една от неговите идеи е откриването на Информационен център за рекламиране на местността Бузово кале и Вратата на богинятамайка, по-известна като Мегалитът на с. Бузовград. В момента продължава своето образование по специалност Финанси в Бургаски свободен университет. Владее английски език. Женен, с едно дете. 134 Николай Гинка Вълкова Златанов Желязкова Гинка Желязкова е родена на 4 януари 1959 г. в гр. Крумовград. Завършила е Българска филология в ПУ Паисий Хилендарски, както и Икономика и бизнес управление на образованието в УНСС. В момента е директор на ОУ Св. св. Климент Охриски в с.горно Черковище. Била е общински съветник от Омъжена. Има две дъщери и четири внука.

19 135 Николай Петър Иванов Златанов Петков Петър Петков е роден на 17 януари 1958 г. Завършил е специалност Техниклесовъд в ТГС Христо Ботев в град Велинград. Има тридесет и две години стаж като лесничей. Бил е кмет на село Кънчево два мандата. Женен. Баща на две деца. 136 Николай Златанов Десислава Пламенова Тинева Десислава Тинева е родена на 9 юни 1994 г. Завършила е ПУ Паисий Хилендарски и има бакалавърска степен Икономист. Работи като младши експерт Обществени поръчки в Община Казанлък.

20 137 Николай Елица Ваклинова Златанов Ваклинова Елица Ваклинова е родена на 30 ноември 1994 г. Завършила е Политология в ПУ Паисий Хилендарски. Изучавала е Геология в СУ Св. Климент Охридски. Била е заместник-председател на Младежки общински съвет в гр. Казанлък.