КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Размер: px
Започни от страница:

Download "КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ"

Препис

1 КАНДИДАТ ЗА КМЕТ И ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ Галина Георгиева Стоянова 101 Първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря. НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ: - носител на наградата в конкурса Кмет на годината за мандат в категорията Туризъм, култура, фестивали и традиции ; - носител на една от най-престижните награди в конкурса Кмет на годината 2015 за Развита инфраструктура за голяма община с над 50 хил. души население; - носител на Международната награда в категорията Държавно управление Човек на 21 век ; - носител на наградата Златна ябълка, присъдена от Националната мрежа за децата в категория Mестен политик ; - носител на наградата Ротариански кмет на годината 2013/2014, присъдена от РИДистрикт Галина Стоянова е кмет на Община Казанлък в мандати и г. Член е на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

2 102 Николай Златанов Роден на 4 януари 1967 г. в гр. Казанлък. Образованието си получава в СУ Климент Охридски, специалност Право. Член на Адвокатска колегия Стара Загора. Член на ръководството на ГЕРБ -гр. Казанлък. Председател на Общинския съвет -гр. Казанлък в мандатите и Владее английски и руски. Баща на едно дете. 103 Николай д-р Белчо Златанов Колев Белчев Д-р Белчо Белчев е роден на 21 август 1976 година и заема длъжността хирург ординатор в МБАЛ Д-р Христо Стамболски гр. Казанлък. Женен. Има двама сина.

3 104 Радиана Стефанова Стефанова Радиана Стефанова е родена на 12 септември 1969 г. в гр. Казанлък. Магистър от ПУ Паисий Хилендарски, специалност Биология и екология. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на СУ Екзарх Антим І. Общински съветник в Общински съвет гр.казанлък в мандати г. и г., председател на Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм. Заместник-председател на Общински съвет - Казанлък в мандат г. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Семейна, майка на едно дете.

4 105 НиколайПеткова Илиана Златанов Жекова Илиана Петкова Жекова е директор на Дирекция Бюро по труда в гр.казанлък. Има магистърски степени по психология и социални дейности от ВТУ Св. св. Кирил и Методий - гр. Велико Търново. Родена е на 27 юли 1972 г. Омъжена с две деца и едно внуче. 106 Николай Бориславова Аксения Златанов Тилева Аксения Тилева е родена на 3 юли 1967г. в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по Предучилищна педагогика от ВТУ Св. св. Кирил и Методий. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно събрание на Република България. Директор на Детска градина Мечо Пух в гр. Казанлък. Член на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел С грижа за децата до 7. Член на ръководството на ПП ГЕРБ - гр. Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери и от скоро вече баба.

5 107 Николай Анна Василева Златанов Кожухарова Анна Кожухарова е директор на Общинска библиотека Искра в гр. Казанлък от 2010 година. Завършила е Санктпетербургски държавен университет по култура и изкуства /Институт по култура, гр. Санкт Петербург/, Русия. Родена на 5 февруари 1961 г. Владее руски и английски език. Общински съветник в мандат г. Семейна, с едно дете. 108 Николай Иван Георгиев Златанов Гитев Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 г. в гр. Казанлък. Магистър Фармацевт от Медицински университет София. Специализант към МУ - Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на Управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в гр. Казанлък в мандат г.

6 109 Николай Стефан Пенков Златанов Стефанов Стефан Стефанов е роден на 17 юли 1988 г. Завършил е Технология на дървесината в Лесотехнически университет - София и Икономика на търговията в УНСС София. В момента упралява собствен бизнес в сферата на дървообработването. Женен с едно дете. 110 Николай Галин Иванов Златанов Иванов Галин Иванов е роден на 30 март 1981 г. в гр. Казанлък. Бакалавърската си степен по Международни икономически отношения получава от Московския държавен институт за международни отношения - МГИМО, Русия, след което през 2004 година се дипломира като магистър в специалност Финанси от ИКМА Център, Англия /Асоциация на международните капиталови пазари/. В момента работи в частна фирма като мениджър продажби. Владее английски и руски. Семеен, с четири деца.

7 111 Николай Мария Цонева Златанов Цонева Мария Цонева е родена на 26 декември 1970 г. в гр. София. Завършва средното си образование в ОЕСПУ Кирил и Методий гр. Казанлък. Завършва магистърска степен в СА Димитър Ценов гр. Свищов, със специалност Социално-икономическа информация. Работи в частна фирма като Експерт труд и работна заплата. Член на ФКК на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет -Казанлък в мандат г. Председател на Комисията по култура, информационни средства и вероизповедания. Майка на едно дете. 112 Николай Роман Алексеев Златанов Желев Адвокат Роман Алексеев Желев е роден в гр. Тула, Руска федерация, на 2 август 1978 година. Има магистърска степен Право, от Югозападен университет Неофит Рилски, Правно-исторически факултет, Благоевград. Притежава и степен магистър Техника и технология, от Тулски държавен университет гр. Тула, Руска федерация. Женен с две деца.

8 113 Николай Златанов Митков Факиров Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в гр. Казанлък. Магистър - инженер, специалност Електроенергетика и електрообзавеждане, от ВТУ Тодор Каблешков, гр. София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ Марица изток 2,ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет - Казанлък в мандатите г. и г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ - Стара Загора. Женен с едно дете. 114 Николай aрх. Емил Златанов Ивелинов Недялков Архитект Емил Недялков е роден на 8 ноември 1983 година. Завършил е Архитектура /магистър/и Компютърни системи и технологии / бакалавър/ в Нов български университет - гр. София. В момента работи като проектант. Разработва и проектира различни видове проекти за жилищни, индустриални и друг тип обслужващи сгради. Владее английски и испански език.

9 115 Николай Генчо Христов Златанов Генчев Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в село Горно Черковище, община Казанлък. Магистър от Стопанска академия Димитър Ценов - Свищов, специалност Мениджмънт на търговската дейност. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи - ГЕРБ. Женен. Баща на две деца. 116 Николай Антим Пламенов Златанов Паральов Антим Паральов е роден на 6 май 1973г. в град Велинград. От 2004г. започва треньорската си дейност по футбол във Футболен клуб Розова долина. Притежава UEFA B лиценз от Национална спортна академия- гр. София. Женен е и има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

10 117 Николай Мария Тенева Златанов Иванова Мария Иванова е родена на 7 ноемрви 1966 г. Завършила е педагогическо образование в ПУ Паисий Хилендарски. със степен магистър. Владее говоримо английски, немски и руски език. В момента е мениджър в частна фирма, работеща в областта на машиностроене. 118 Николай Златанов Валентин Петров Кралев Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в гр. Стара Загора. Завършил е Тракийски университет Стара Загора, специалност Регионално развитие и политика. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет Казанлък, в мандат г. Семеен, баща на едно дете.

11 119 Николай Жельо Тодоров Златанов Желев Жельо Желев е роден на 8 декември 1966 г. Семеен с две деца. Работи в областа на телекомуникациите като ръководител на екип. Председател е на Туристическо дружество Орлово гнездо в гр. Казанлък и е член на Управителния съвет на Българския туристически съюз. Планински водач с изкачвания на много планини в България и чужбина. 120 Николай Симона Петкова Златанов Петкова Симона Петкова е родена на 29 юли 1992 г. Завършва Право в ПУ Паисий Хилендарски. Била е член на Младежки общински съвет. Учредител е на организация Милосърдие, която подпомага хора в неравностойно социално положение. Основател е и на Книжна борса в подкрепа на бездомните животни. През 2011 г. е избрана за Царица Роза - Казанлък.

12 Николай Стефан Драганов Златанов Златев Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в гр. Казанлък. Завършил е средното си образование в ЕСПУ Никола Вапцаров гр. Казанлък. През 2013 г. получава квалификация Инструктор по автомобилен спорт от НСА София. През 2019 г. получава квалификация икономист. Председател и спортен мениджър на АСК Ефко Рейсинг-Казанлък. Клубът е осем-кратен отборен шампион на България в автомобилния спорт. Общински съветник в Общински съвет Казанлък, в мандатите г. и г. Председател на Комисията по сигурност, обществен и екологичен ред. Николай Красимир Златанов Иванов Кънев Красимир Кънев е роден на г.в гр.казанлък. Завършил е ВНВУ Васил Левски - гр В.Търново и има магистърска степен-инженер ДВГ. Работи и се пенсионира в системата на МВР, като началник Сектор Охранителна Полиция в РУ- Казанлък. В момента работи като ръководител на отдел в ЮМТ ЕООД- гр.казанлък. Владее писмено и говоримо английски език. Семеен с две дъщери.

13 123 Николай Ангел Петков Златанов Ангелов Ангел Ангелов е роден на 4 януари 1972 г. Управител е на фирма, работеща в областта на счетоводството и одиторската дейност. Завършил е счетоводство и контрол в УНСС София. Женен, с едно дете. Президент на ФК Арена запад. Владее говоримо руски и английски. 124 Николай Георги Николов Златанов Видев Инж. Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в гр. Казанлък. Завършил е висше образование във Висш институт по архитектура и строителство гр. София. В момента работи като главен експерт в Областна дирекция на Държавен фонд Земеделие. Владее английски и руски.

14 125 Николай Таня Радионова Златанов Иванчева Таня Радионова Иванчева е родена на 22 юни 1969 г. в гр. Нова Загора. Завършила е Управление на малки и средни фирми в Нов български университет и има бакалавърска степен по Бизнес администрация. Неомъжена, с един син. В момента работи като туроператор в гр. Казанлък. Владее писменно и говоримо руски и английски език. 126 Николай Златанов Красимир Захариев Иглев Красимир Иглев е роден на 6 февруари 1983 г. Завършил е факултета по Електротехника и електроника в Технически университет Габрово. Има бакалавърска степен Компютърни системи и технологии, с професионална квалификация компютърен инженер. Женен, с две деца. Хоби- футбол. Председател на Футболен клуб Тунджа в село Копринка.

15 127 Николайа Василка Златанов Еленкова Василка Еленкова е родена на 19 август 1975 г. Професионалният и опит е от над 20 години в сферата на траурните обреди и услуги. Съучредител и член на Общинската присъдружна организация на Предприемачи ГЕРБ - Казанлък. Омъжена, с една дъщеря. Владее гръцки език писмено и говоримо. 128 НиколайМирчев Стефан Златанов Птичков Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в гр. Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално техническо училище Ф.Енгелс - гр. Казанлък, с профил Машиностроене. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет Казанлък, мандат г. Семеен, баща на две деца.

16 129 Николай Галина Теодорова Златанов Моллова Галина Моллова е родена на 16 юни 1980 г. Завършила е Социална педагогика във ВТУ Св. св. Кирил и Методий и има магистърска степен по Психология. В момента работи като социален консултант в СНЦ Бъдеще за децата. Има опит от работа с деца от малцинствата. 130 Николай Асен Стефанов Златанов Зонгуров Асен Зонгуров е роден на 9 август 1990 г. Работи в сферата на строителното предприемачество. Завършил е Световна политика в Московски държавен университет в гр. Москва, Русия, както и Политически науки в НБУ. Владее английски, руски и испански език.

17 131 Николай Георги Желев Златанов Пархов Георги Пархов роден на 3 декември 1960 г. Завършил е Елетрообзавеждане на промишлени предприятия. В момента работи в областта на машиностроенето. Бил е помощникхореограф във Фолклорен танцов ансамбъл Арсенал след завършването на школата по хореография в Пловдив. Награден е през 1987 година с почетна значка - Отличник на Комисията по култура към Министерство на културата. Владее испански и руски език. 132 Теменужка Николай Златанов а Люцканова Теменужка а Люцканова е родена на 31 август 1964 г. Завършила е Социология в Югозападен университет Неофит Рилски в гр. Благоевград и музикално образование в СМУ Филип Кутев - гр. Котел. Има магистърска степен по Социологически изследвания и политически мениджмънт. От 2007 година до 2019 година е била Кмет на гр. Крън.

18 133 НиколайТодоров Михаил Златанов Янушев Михаил Янушев е роден на 6 март 1982 г. С избирането му за кмет от ПП ГЕРБ на с. Бузовград през 2007 г. получава прозвището Най-млад кмет в Община Казанлък До 2019 година той управлява населеното място три мандата. Една от неговите идеи е откриването на Информационен център за рекламиране на местността Бузово кале и Вратата на богинятамайка, по-известна като Мегалитът на с. Бузовград. В момента продължава своето образование по специалност Финанси в Бургаски свободен университет. Владее английски език. Женен, с едно дете. 134 Николай Гинка Вълкова Златанов Желязкова Гинка Желязкова е родена на 4 януари 1959 г. в гр. Крумовград. Завършила е Българска филология в ПУ Паисий Хилендарски, както и Икономика и бизнес управление на образованието в УНСС. В момента е директор на ОУ Св. св. Климент Охриски в с.горно Черковище. Била е общински съветник от Омъжена. Има две дъщери и четири внука.

19 135 Николай Петър Иванов Златанов Петков Петър Петков е роден на 17 януари 1958 г. Завършил е специалност Техниклесовъд в ТГС Христо Ботев в град Велинград. Има тридесет и две години стаж като лесничей. Бил е кмет на село Кънчево два мандата. Женен. Баща на две деца. 136 Николай Златанов Десислава Пламенова Тинева Десислава Тинева е родена на 9 юни 1994 г. Завършила е ПУ Паисий Хилендарски и има бакалавърска степен Икономист. Работи като младши експерт Обществени поръчки в Община Казанлък.

20 137 Николай Елица Ваклинова Златанов Ваклинова Елица Ваклинова е родена на 30 ноември 1994 г. Завършила е Политология в ПУ Паисий Хилендарски. Изучавала е Геология в СУ Св. Климент Охридски. Била е заместник-председател на Младежки общински съвет в гр. Казанлък.

ПРИЛОЖЕНИЕ 2.1 Шифър Област на висше образование и професионално направление АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Професионален бакалавър Образователно-квали

ПРИЛОЖЕНИЕ 2.1 Шифър Област на висше образование и професионално направление АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Професионален бакалавър Образователно-квали ПРИЛОЖЕНИЕ 2.1 АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Магистър придобита ОКС "" 3.8 Икономика 60 60 40 60 100 160 3.9 Туризъм 15 25 15 25 40 ВСИЧКО: 75 85 40 75 125 200 ПРИЛОЖЕНИЕ 2.2 ВЕЛИКОТЪРНОВСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ 6.1 Шифър Области на висше образование, професионални направления и специалности Професионален бакалавър АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Обра

ПРИЛОЖЕНИЕ 6.1 Шифър Области на висше образование, професионални направления и специалности Професионален бакалавър АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Обра ПРИЛОЖЕНИЕ 6.1 АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Магистър придобита ОКС "" 6 Аграрни науки и ветеринарна медицина 6.1 Растениевъдство Агрономство 1 1 1 ВСИЧКО: 1 1 1 ПРИЛОЖЕНИЕ 6.2 АКАДЕМИЯ ЗА МУЗИКАЛНО, ТАНЦОВО

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ 1.1 Шифър Област на висше образование и професионално направление АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Професионален бакалавър Образователно-квали

ПРИЛОЖЕНИЕ 1.1 Шифър Област на висше образование и професионално направление АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Професионален бакалавър Образователно-квали ПРИЛОЖЕНИЕ 1.1 АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ Магистър придобита ОКС "" 3.9 Туризъм 15 15 15 4 Природни науки, математика и информатика 4.4 Науки за земята 20 20 10 2 30 22 52 5.13 Общо инженерство 13 12

Подробно

План-график по следакредитационно наблюдение и контрол на висшите училища за 2017 г. I. Следакредитационно наблюдение и контрол на висши училища, полу

План-график по следакредитационно наблюдение и контрол на висшите училища за 2017 г. I. Следакредитационно наблюдение и контрол на висши училища, полу План-график по ционно блюдение и контрол висшите училища за I. Следакредитационно блюдение и контрол висши училища, получили институциол и програм акредитация: Висши училища, получили институциол акредитация

Подробно

<D0E5E9F2E8EDE320EAEEE5F4E8F6E8E5EDF2E DEFF3E1EB2E2E786C73>

<D0E5E9F2E8EDE320EAEEE5F4E8F6E8E5EDF2E DEFF3E1EB2E2E786C73> Списък на коефициентите изчислени по методиката на ПМС 328/30.11.2015 г. за държавните висши училища по професионални направления за бюджетната 2019 година Висше училище Код на ПН Професионално направление

Подробно

Microsoft Word - Рейтинг-схеми_2015.doc

Microsoft Word - Рейтинг-схеми_2015.doc СПИСЪК НА ДЪРЖАВНИ ВИСШИ УЧИЛИЩА, ПОЛУЧАВАЩИ УВЕЛИЧЕНА СУБСИДИЯ ЗА 2015 г. СЪГЛАСНО ПМС 121/2012 г. Професионално направление Висши училища, които получават допълнително финансиране Първо място Второ и

Подробно

БЮЛЕТИН 3 АКРЕДИТАЦИЯ

БЮЛЕТИН 3 АКРЕДИТАЦИЯ БЮЛЕТИН 3 АКРЕДИТАЦИЯ ОТКРИВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНА УНИВЕРСИАДА СТАРА ЗАГОРА 2017 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 09.05.2017 ОТ 20:00 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА ГЕНЕРАЛНАТА ТЕХНИЧЕСКА КОНФЕРЕНЦИЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 09 МАЙ

Подробно

Дати на предварителни изпити и срокове за

Дати на предварителни изпити и срокове за Дати на предварителни изпити и срокове за прием на документи през 2015 г. АГРАРЕН УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ 8.03.2015 г. (събота) Български език (езикова култура) 29.03.2015 г. (неделя) Биология 29.03.2015

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М И Н И С Т Е Р С К И С Ъ В Е Т Препис Р Е Ш Е Н И Е 343 от 18 май 2015 година ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ БРОЯ НА ПРИЕМАНИТЕ ЗА

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М И Н И С Т Е Р С К И С Ъ В Е Т Препис Р Е Ш Е Н И Е 343 от 18 май 2015 година ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ БРОЯ НА ПРИЕМАНИТЕ ЗА Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М И Н И С Т Е Р С К И С Ъ В Е Т Препис Р Е Ш Е Н И Е 343 от 18 май 2015 година ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ БРОЯ НА ПРИЕМАНИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ ВЪВ ВИСШИТЕ УЧИЛИЩА

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ 3.1 Шифър Област на висше образование и професионално направление АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ В БЪЛГАРИЯ - БЛАГОЕВГРАД Образователно-квалификац

ПРИЛОЖЕНИЕ 3.1 Шифър Област на висше образование и професионално направление АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ В БЪЛГАРИЯ - БЛАГОЕВГРАД Образователно-квалификац ПРИЛОЖЕНИЕ 3.1 АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ В БЪЛГАРИЯ - БЛАГОЕВГРАД придобита ОКС 2 Хуманитарни науки 2.2 История и археология 12 12 12 3.3 Политически науки 37 37 37 3.5 Обществени комуникации и информационни

Подробно

2.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз,

2.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, 2.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, или на друга държава страна по Споразумението за Европейското

Подробно

Община Тунджа - Кукерландия Протокол

Община Тунджа - Кукерландия Протокол Днес, 28 февруари 2016 година, в град Ямбол, жури в състав: председател: проф. д-р Георг Краев, директор на програма Фолклорни изкуства" в Нов български университет София и членове: проф. д-р Антон Андонов,

Подробно

4.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз,

4.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, 4.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, или на друга държава страна по Споразумението за Европейското

Подробно

2.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз,

2.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, 2.5. Обучение срещу заплащане на студенти в ОКС магистър след друга ОКС - граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, или на друга държава страна по Споразумението за Европейското

Подробно

ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМАТ НА АВТОБИОГРАФИЯ

ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМАТ НА АВТОБИОГРАФИЯ Е В Р О П Е Й С К И Ф О Р М А Т Н А А В Т О Б И О Г Р А Ф И Я ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ Име ВЕЛИНОВА СОКОЛОВА, НАДЯ ГЕОРГИЕВА Адрес 16 06 София, ул. Лайош Кошут 12, ап.12 Телефон +359 889 298 250 E-mail nadya.sokolova2009@gmail.com

Подробно

Утвърдил:

Утвърдил: Утвърдил: проф. дин И. Илчев РАЗГЪРНАТ ПЛАН за прием на студенти в Софийския университет Св. Климент Охридски за учебната 2015/2016 година, съгласно РМС 343 от 18 май 2015 г. Образователно-квалификационни

Подробно

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2019/2020 г. първи прием м. юли 2019 г. Специалност Управление на пр

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2019/2020 г. първи прием м. юли 2019 г. Специалност Управление на пр СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2019/2020 г. първи прием м. юли 2019 г. Специалност Управление на проекти, редовно обучение, за кандидати, които са бакалаври

Подробно

Microsoft Word - proekt_zapoved_olimpiada_19_20.docx

Microsoft Word - proekt_zapoved_olimpiada_19_20.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министър на образованието и науката ЗАПОВЕД./ 2019 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка с организирането и провеждането на ученическите олимпиади и

Подробно

СПЕЦИАЛНОСТИ В ОКС "МАГИСТЪР" НА УНСС ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО ФОРМИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 г. X X

СПЕЦИАЛНОСТИ В ОКС МАГИСТЪР НА УНСС ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО ФОРМИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 г. X X СПЕЦИАЛНОСТИ В ОКС "МАГИСТЪР" НА УНСС ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО ФОРМИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 г. Бизнес администрация РЦДО Хасково Бизнес администрация

Подробно

Автобиография ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБЕВ ДИМИТЪР АСЕНОВ ул.раковски 14, 1320 гр.банкя (България) ПРОФЕСИОНАЛЕН ОП

Автобиография ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБЕВ ДИМИТЪР АСЕНОВ ул.раковски 14, 1320 гр.банкя (България) ПРОФЕСИОНАЛЕН ОП Автобиография ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБЕВ ДИМИТЪР АСЕНОВ ул.раковски 14, 1320 гр.банкя (България) 0889-50-10-29 sabev.dimitar.bg@gmail.com ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ 1970 1972 Редовна военна служба 1977 1978 Стажант-съдия

Подробно

СПЕЦИАЛНОСТИ В ОКС "МАГИСТЪР" НА УНСС - ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО ФОРМИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 г. ФО

СПЕЦИАЛНОСТИ В ОКС МАГИСТЪР НА УНСС - ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО ФОРМИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 г. ФО СПЕЦИАЛНОСТИ В ОКС "МАГИСТЪР" НА - ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО ФОРМИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 г. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ НАПРАВЛЕНИЯ МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ редовно

Подробно

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2019/2020 г. трети прием м. октомври 2019 г. Специалност Бизнес адми

СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2019/2020 г. трети прием м. октомври 2019 г. Специалност Бизнес адми СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2019/2020 г. трети прием м. октомври 2019 г. редовно обучение, за кандидати, които са бакалаври или магистри 1. Димитър

Подробно

Microsoft Word - CV_MD_BG doc

Microsoft Word - CV_MD_BG doc Биографична справка Максим Димов Професия Икономист Университет за национално и световно стопанство,българия Дата на раждане 01 Януари 1961 Националност България Семейно положение Женен, 2 дъщери, родени

Подробно

РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ" ФАКУЛТЕТ "БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ" Утвърдил Ректор: (проф. дтн Хр.Белоев) УЧЕБЕН ПЛАН Шифър на учебния план: ЗА

РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ АНГЕЛ КЪНЧЕВ ФАКУЛТЕТ БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ Утвърдил Ректор: (проф. дтн Хр.Белоев) УЧЕБЕН ПЛАН Шифър на учебния план: ЗА РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ" ФАКУЛТЕТ "БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ" Утвърдил Ректор: (проф. дтн Хр.Белоев) УЧЕБЕН ПЛАН учебния план: 14500 ЗА СПЕЦИАЛНОСТ: 3.7.3 ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ:

Подробно

Microsoft Word - final_zapoved_olimpiadi_2019_2020.docx

Microsoft Word - final_zapoved_olimpiadi_2019_2020.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Министър на образованието и науката ЗАПОВЕД РД09-2149/27.08.2019 г. На основание чл. 25, ал. 4 от Закона за администрацията, във връзка с организирането и провеждането на ученическите

Подробно

За ФТТ - Ямбол

За ФТТ - Ямбол 50 годишна традиция в обучението във Факултет "Техника и технологии" Ръководство Акредитация Катедри Специалности Преподавателски състав 1 / 8 Кратка история на ФТТ Ямбол Ръководство на Факултет "Техника

Подробно

Приложение 2

Приложение 2 Списък на членовете на органите за управление на СНЦ МИГ Гоце Делчев към 13.07.2015 г. СПИСЪК НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОЛЕКТИВНИЯ ВЪРХОВЕН ОРГАН Име, фамилия на физическото лице /Наименование на юридическото лице

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ 1 Неразделна част от Заповед рд / г. ОПИС на разпределените масиви за ползване и включените в тях имоти за стопанската 2018/

ПРИЛОЖЕНИЕ 1 Неразделна част от Заповед рд / г. ОПИС на разпределените масиви за ползване и включените в тях имоти за стопанската 2018/ ПРИЛОЖЕНИЕ 1 Неразделна част от Заповед рд-11-588/13.11.2018г. ОПИС на разпределените масиви за ползване и включените в тях имоти за стопанската 2018/2019г. за землището на с. Васил Левски, ЕКАТТЕ 10207,

Подробно

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДР. Дневен ред Галя Георгиева Калин Калпакчиев Светла П

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ г. Резултати от гласуването ДР. Дневен ред Галя Георгиева Калин Калпакчиев Светла П ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ 20.04.2016 г. ДР. Дневен ред Гласували: 11 11 0 1. Проект на решение по заявлението за отвод от резервен член на конкурсна комисия, във връзка с

Подробно

КЛАСИФИКАТОР НА ДЛЪЖНОСТИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА В сила от г. Приет с ПМС 129 от г. Обн. ДВ. бр.49 от 29 Юни 2012г., доп. ДВ. бр.80

КЛАСИФИКАТОР НА ДЛЪЖНОСТИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА В сила от г. Приет с ПМС 129 от г. Обн. ДВ. бр.49 от 29 Юни 2012г., доп. ДВ. бр.80 КЛАСИФИКАТОР НА ДЛЪЖНОСТИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА В сила от 01.07.2012 г. Приет с ПМС 129 от 26.06.2012 г. Обн. ДВ. бр.49 от 29 Юни 2012г., доп. ДВ. бр.80 от 19 Октомври 2012г., изм. и доп. ДВ. бр.25 от 18

Подробно

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ П Е Д А Г О Г И Ч Е С К И Ф А К У Л Т Е Т П Р О Т О К О Л 2/ г. ФС РЕШИ: Одобрява за хонорувани пре

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ П Е Д А Г О Г И Ч Е С К И Ф А К У Л Т Е Т П Р О Т О К О Л 2/ г. ФС РЕШИ: Одобрява за хонорувани пре ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ П Е Д А Г О Г И Ч Е С К И Ф А К У Л Т Е Т П Р О Т О К О Л 2/8.11.2016 г. ФС РЕШИ: Одобрява за хонорувани преподаватели за учебната 2016/2017 г. следните лица:

Подробно

Microsoft Word - SRAV_2019_2020_TrU.docx

Microsoft Word - SRAV_2019_2020_TrU.docx 107 ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕ (БРОЙ СЕМЕСТРИ) Приложение 8 Професионално 1.2. Педагогика Само задочно обучение. Обучение се провежда при наличие на минимум 10 кандидати за дадена магистърска програма)

Подробно

Приложение 3 към чл. 20, ал. 3 ПРОТОКОЛ 1 за допуснатите и недопуснатите кандидати за длъжността младши експерт в отдел Финансово-счетоводен, дирекция

Приложение 3 към чл. 20, ал. 3 ПРОТОКОЛ 1 за допуснатите и недопуснатите кандидати за длъжността младши експерт в отдел Финансово-счетоводен, дирекция за длъжността младши експерт в отдел Финансово-счетоводен, дирекция Административноправно, финансово и стопанско обслужване Образователно-квалификационна степен - висше - професионален бакалавър по...;

Подробно

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2C0CF20414C4C2E786C7378>

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2C0CF20414C4C2E786C7378> РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ на кандидатите в конкурса за повишаване и заемане на 5 (пет) свободни длъжности прокурор във Върховна административна прокуратура Образец 33 към чл. 4, ал. 2 3 5 6 7 8 9 0 5 79 Албена

Подробно

Приложение 3 към Заповед 076/ г. на кмета на Община Ценово по ред Входящ /дата ПУБЛИЧЕН РЕГИСТЪР на декларациите по чл. 35 от Закона за проти

Приложение 3 към Заповед 076/ г. на кмета на Община Ценово по ред Входящ /дата ПУБЛИЧЕН РЕГИСТЪР на декларациите по чл. 35 от Закона за проти Приложение 3 към Заповед 076/22.03.2018г. на кмета на Община Ценово по ред Входящ /дата ПУБЛИЧЕН РЕГИСТЪР на декларациите по чл. 35 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно

Подробно

1 З А П О В Е Д г. гр. Гълъбово ОТНОСНО: Образуване на избирателни секции за произвеждане на общински съветници и за кметове на 27 окто

1 З А П О В Е Д г. гр. Гълъбово ОТНОСНО: Образуване на избирателни секции за произвеждане на общински съветници и за кметове на 27 окто 1 З А П О В Е Д 703 19.08.2019 г. гр. Гълъбово ОТНОСНО: Образуване на избирателни секции за произвеждане на общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г. избори за На основание чл.44, ал.1, т.8,

Подробно

Магистърска програма по “Социални дейности” за завършили висшето си образование в друго професионално направление

Магистърска програма по “Социални дейности” за завършили висшето си образование в друго професионално направление СТОПАНСКИ ФАКУЛТЕТ СПИСЪК на приетите студенти в магистърски програми от учебната 2016/2017 г. прием м. септември 2016 г. МАГИСТЪРСКИ ПРОГРАМИ, ЗАДОЧНО платено обучение, за кандидати, които са бакалаври

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО З А П О В Е Д РД-14-228/30.09.2014 г. На основание чл. 37в, ал. 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските

Подробно

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2CACF20414C4C2E2E786C7378>

<EAE0EDE4E8E4E0F2E820C2CACF20414C4C2E2E786C7378> РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ на кандидатите в конкурса за повишаване и заемане на 3 (три) свободни длъжности прокурор във Върховна касационна прокуратура Образец 33 към чл. 4, ал. 2 3 5 6 7 8 9 0 4 46 Янка Стоянова

Подробно

<C4E0F0E5EDE8FF20EDE020ECE5E4E8EAE0ECE5EDF2E E32E2E786C7378>

<C4E0F0E5EDE8FF20EDE020ECE5E4E8EAE0ECE5EDF2E E32E2E786C7378> услуги и Здравни БДЕ София BG ул.здраве 2 12000 12000 Българска Асоциация Диабет Столична BG ул.подполк.калитин 3000 3000 Български лекарски съюз София BG бул.акад.иван Гешов 15 5100 5100 ВМА ББАЛ Сливен

Подробно

generated pdf

generated pdf Заповед на кмета на на община Асеновград за местата за обявяване на избирателните списъци за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България четвъртък, 11 април 2019 ОБЩИНА

Подробно

ПРИЛОЖЕНИЕ 3 НОМЕРА НА СЕКЦИИ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ АДРЕС МЕСТА НА СПИСЪЦИ 1, 2,17,18,19 ОУ "Отец Паисий" ул. "Александровска" 95 Списъците са във входа на

ПРИЛОЖЕНИЕ 3 НОМЕРА НА СЕКЦИИ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ АДРЕС МЕСТА НА СПИСЪЦИ 1, 2,17,18,19 ОУ Отец Паисий ул. Александровска 95 Списъците са във входа на ПРИЛОЖЕНИЕ 3 НОМЕРА НА СЕКЦИИ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ АДРЕС МЕСТА НА СПИСЪЦИ 1, 2,17,18,19 ОУ "Отец Паисий" ул. "Александровска" 95 3, 4 ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура Йосиф Вондрак ул. "Алексндровска"

Подробно

Актуален списък на вещите лица към г., утвърден на основание чл.9, т.9 от Правилника за прилагане на Закона за държавна финансова инспекция

Актуален списък на вещите лица към г., утвърден на основание чл.9, т.9 от Правилника за прилагане на Закона за държавна финансова инспекция Актуален списък на вещите лица към 08.02.2019 г., утвърден на основание чл.9, т.9 от Правилника за прилагане на Закона за държавна финансова инспекция Име, презиме и фамилия Специалност 1 А. Р. Ж. Инженер

Подробно

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ П Е Д А Г О Г И Ч Е С К И Ф А К У Л Т Е Т П Р О Т О К О Л 1/ г. ФС РЕШИ: Одобрява за хонорувани пр

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ П Е Д А Г О Г И Ч Е С К И Ф А К У Л Т Е Т П Р О Т О К О Л 1/ г. ФС РЕШИ: Одобрява за хонорувани пр ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ П Е Д А Г О Г И Ч Е С К И Ф А К У Л Т Е Т П Р О Т О К О Л 1/06.10.2015 г. ФС РЕШИ: Одобрява за хонорувани преподаватели през 2015/2016 г. следните лица: Катедра

Подробно

2.1. Годишни такси за обучение на студенти, докторанти и специализанти граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, ил

2.1. Годишни такси за обучение на студенти, докторанти и специализанти граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, ил 2.1. Годишни такси за обучение на студенти, граждани на Република България, на друга държава членка на Европейския съюз, или на друга държава страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство,

Подробно

1.1. Годишни такси за обучение на НОВОПРИЕТИ студенти, докторанти и специализанти граждани на Република България, на друга държава членка на ЕС, или н

1.1. Годишни такси за обучение на НОВОПРИЕТИ студенти, докторанти и специализанти граждани на Република България, на друга държава членка на ЕС, или н 1.1. Годишни такси за обучение на НОВОПРИЕТИ студенти, граждани на Република България, на друга държава членка на ЕС, или на друга държава страна по Споразумението за ЕИП, или на Конфедерация Швейцария

Подробно