ИНСТРУКЦИИ, АКТУАЛИЗИРАНИ НА

Размер: px
Започни от страница:

Download "ИНСТРУКЦИИ, АКТУАЛИЗИРАНИ НА"

Препис

1 ИНСТРУКЦИИ, АКТУАЛИЗИРАНИ НА IOS версия на инструкциите за инсталиране на приложението 1. След като приложението е инсталирано, отидете в Settings (Настройки) и намерете General (Общи). Намерете Device Management (Управление на устройството) от страницата General (Общи).

2 3. Намерете разработчика на приложението от страницата Device Management (Управление на устройството) - SK C & C Shenyang Co Ltd. 4. На страницата за доверие на разработчика натиснете върху TRUST SK C & C Shenyang Co Ltd, за да използвате приложението правилно.

3 Инструкции за инсталиране на приложението за ANDROID 1. След сканиране на QR кода, натиснете върху Android Download (Изтегляне за Android), за да изтеглите APK пакета. (предложение: Ако използвате код за сканиране на WeChat, моля, преминете към браузъра, за да го изтеглите.)

4 2. След като го изтеглите, натиснете Confirm (Потвърди), за да инсталирате нормалната употреба.

5 SMART ЧАСОВНИК ULTI D-32 РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА Уважаеми клиенти, Благодарим ви, че закупихте нашия продукт. Това е водоустойчив smart часовник, с цветен дисплей, измерващ физическата активност като пулс, сърдечна честота и изгорени калории. Фитнес активността се подържа посредством GPS. Часовникът отчита данни по време на сън, сигнализира за входящи обаждания и съобщения, освен това служи и като музикален плейър. Това ръководство се отнася до указанията за безопасност и инструкциите за експлоатация. Моля, прегледайте внимателно това ръководство, преди да работите с устройството ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА: 1 x Smart часовник ULTI D-32 1 x USB кабел за зареждане 1 х Ръководство за употреба

6 БАЗОВИ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Съвместима система за телефон и BLT версия: Android 4.4 и по-нови версии IOS 8.0 и по-нови BT4.0 Сензорен екран: Управление чрез докосване Капацитет на батерията: 380 mah Екранен дисплей: 240x часа време за възпроизвеждане часа време в режим на готовност 1,5 часа време за зареждане Поддържани езици от часовника: Английски, френски, испански, полски, португалски (BZ), италиански, немски, холандски, малайски, индонезийски, чешки, виетнамски, руски, турски, арабски, бирмански, гръцки. Поддържани езици на приложенията: Английски, немски, китайски, испански, италиански, френски, португалски (Португалия), португалски (Бразилия), руски, индонезийски, малайски, полски, виетнамски, иврит, арабски, персийски, тайландски, бирмански, турски, японски, корейски Съхранение на данни: записаните данни на Smart часовника автоматично се нулират всеки ден в 24:00ч. Можете да проверите записаните данни отново от приложението. Опция за вибриране Начин на зареждане: USB кабел Водоустойчив: IP67* * IP67 означава пълна защита срещу прахови частици и водоустойчивост от 15 cм до 1 м Функции на часовника: Възпроизвеждане на музика чрез Bluetooth Управление на възпроизвеждането на музика Многобройни обаждания, с възможност за избор GPS поддръжка Отчитане на съня Крачкомер, измерване на изгорените калории при спортуване, изчисляване на изминатите километри ЕКГ (с технологията ППГ + ЕКГ, процесът отнема само една минута) Допълнителни функции като будилник, календар, хронометър, калкулатор

7 УСТРОЙСТВО 1. Цветен сензорен дисплей 5. Каишка за китката с отвори за 2. Бутон Вкл/Изкл закопчаване 3. Копче за закопчаване на 6. Вход за зареждане каишката 7. Сензор за сърдечен ритъм 4. Метален щифт ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ Устройството съдържа части, които при неправилна експлоатация могат да причинят наранявания. Например, продължителното носене на устройството може да причини алергични реакции на кожата на някои потребители. За да намалите дразненето, моля, прочетете указанията за безопасност на следващите страници, за да сте сигурни, че използвате и се грижите за устройството правилно. Пазете устройството си от течности, влага или дъжд по време на зареждане; не зареждайте устройството си, когато е мокро, тъй като това може да доведе до токов удар и нараняване. Пазете устройството чисто и сухо. Не почиствайте устройство си с абразивни препарати. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако имате някакви заболявания, които могат да бъдат повлияни от употребата на устройството. Не го носете прекалено стегнато. Ако усетите, че устройство ви е топло или горещо или ако ви причинява дразнене и дискомфорт на кожата, моля, спрете да го използвате и се консултирайте с вашия лекар. Не излагайте устройството на изключително високи или ниски температури.

8 Не оставяйте устройството близо до открит огън като готварски печки, свещи или камини. Този продукт НЕ е играчка - никога не позволявайте на деца или домашни любимци да играят с него. Винаги съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. Устройството или неговите малки части могат да причинят задушаване при поглъщане. Никога не се опитвайте да злоупотребявате, смачквате, отваряте, поправяте или разглобявате това устройство. Това ще анулира гаранцията и може да доведе до застрашаване на безопасността. Не използвайте устройството в сауна или парна стая. Не доближавайте устройството си до остри предмети, тъй като това може да причини драскотини и повреди. Изхвърлете устройството, батерията и опаковката му в съответствие с местните разпоредби. Не проверявайте никакви известия или каквато и да е информация на дисплея на вашето устройство по време на шофиране или в други ситуации, при които може да се разсеете и това да доведе до инцидент. Винаги се съобразявайте със средата, в която правите вашите упражнения. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА БАТЕРИЯТА В никакъв случай не разглобявайте и не нарушавайте цялостта на устройството и батерията му. НЕ изваждайте и не се опитвайте да премахнете батерията, тя не може да бъде заменена от потребителя. НЕ излагайте устройството или батериите на огън, експлозия или друга опасност. ЗДРАВНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ Ако имате пейсмейкър или друго вътрешно електронно устройство, консултирайте се с вашия лекар, преди да използвате функцията за измерване на пулса. Оптичният уред за измерване на пулса на китката излъчва зелена светлина и мига от време на време. Консултирайте се с вашия лекар, ако имате епилепсия или сте чувствителни към мигащи светлини. Устройството, аксесоарите, мониторът на сърдечната честота и свързаните с тях данни са предназначени да се използват само за развлекателни цели, а не за медицински, и не трябва да се използват за диагностициране, наблюдение, лечение или предотвратяване на заболявания. Показанията на сърдечната честота са само за справка и не се поема отговорност за последствията от грешни показания. Технологията за мониторинг на сърдечната честота на китката обикновено дава реални показания за потребителя, но има известни ограничения, които могат да

9 доведат до неточни показания при определени обстоятелства. Това зависи от физическите характеристики на потребителя, както и от интензивността на дейностите, които извършва. Този Smart часовник работи със сензори, които проследяват вашето движение и други показатели. Данните и информацията, предоставени от тези устройства са ориентировъчни за да проследяват вашата активност, и може да не са напълно точни, включително данните за броя стъпки, сън, разстояние, сърдечна честота и калории. Ако имате екзема, алергии или астма, има вероятност да изпитате кожно раздразнение или алергия при носенето на устройството. Независимо дали имате описаните по-горе състояния или не, ако започнете да изпитвате някакъв дискомфорт или дразнене на кожата на китката, свалете устройството. Ако симптомите не отшумят до 2-3 дни, свържете се с вашия лекар. Ако се потите повече от два часа, докато носите часовника, не забравяйте да почистите и изсушите лентата и китката си, за да избегнете дразнене на кожата. Продължителното носене води до повече триене и възможност за кожно раздразнение, така че е препоръчително свалянето за около час след продължително използване. Редовно подсушавайте китката и часовника, особено след обилно потене по време на тренировки, или след като сте ползвали сапун, тъй като може да остане по вътрешната страна на часовника. Smart часовника е водоустойчив, но въпреки това не е добре да се използва мокър. ИНСТРУКЦИИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ: Моля, уверете се, че устройството е напълно заредено преди първата му употреба. Стандартен 5PIN USB порт за зареждане, съвместим с USB на компютър или с 5V стандартно зарядно за мобилен телефон. За пълно зареждане на часовника са необходими около мин.

10 НАЧИН НА ПОСТАВЯНЕ 1. Препоръчително е да носите часовника зад улнарната кост, както е показано на снимка (2); 2. Регулирайте размера на каишката чрез отворите, в зависимост от големината на китката ви; 3. Сензорът (1) трябва да е максимално плътно към кожата и да не се движи свободно. ФУНКЦИИ НА ЧАСОВНИКА Изключване/включване Когато часовникът е напълно зареден, натиснете страничния бутон за включване/изключване за 3 Бутон Вкл/Изкл секунди, за да стартирате устройството. ФУНКЦИИ НА БУТОНИТЕ Страничен бутон вкл/изкл: - Натиснете бутона веднъж, за да се върнете назад към основния екран. - Задръжте бутона продължително (3 s), за да изключите или включите часовника. - Натиснете продължително (10 s), за да рестартирате часовника. Функции на сензорния дисплей (TP): - Плъзнете надясно/наляво/нагоре, за да влезете в главното меню - Ако използвате функциите от часовника, плъзнете екрана за да изберете желаната - Чрез едно докосване можете да влезете във всяка от функциите - Ако настройката на началния екран е 4 app style menu, може да плъзнете наляво за следващата страница, и съответно надясно за предишна.

11 *фабрично зададения стил на дисплея ще изглежда както е посочено на картинката по-долу. Ако искате да промените настройките за изглед на дисплея, натиснете иконата показана на снимката style menu.. Сега можете да изберете 4 app ЗАДАДЕНИЯ СТИЛ НАСТРОЙКИ 4 APP STYLE ЗА ИЗБОР НА СТИЛ НА ДИСПЛЕЯ: Натиснете продължително дисплея. Прегледайте чрез приплъзване всички стилове, потвърдете с ОК избрания от вас. НАЧИНИ ЗА СВЪРЗВАНЕ НА ЧАСОВНИКА С ТЕЛЕФОНА

12 Свързване чрез мобилното приложение 1. Сканирайте QR кода, за да изтеглите приложението FUNDO APP, или може да сканирате кода от вашия часовник (под иконата на приложението). 2. Можете също да изтеглите приложението чрез google play store (за потребители на Android) или APP store ( за Iphone потребители). Настройки за свързване 1. След като инсталирате приложението FunDo включете Bluetooth на вашия телефон потвърдете включването на известия докоснете ''more'' ( още ) в десния долен ъгъл изберете add device ( добавяне на устройство ) и търсете за устройство watch 5 След което го изберете, за да установите връзка чрез Bluetooth Следващата стъпка е да включите Bluetooth на часовника изберете Bluetooth иконата от менюто докоснете за свързване върху името на мобилния си телефон в списъка потвърдете свързването Така се установява връзка чрез Bluetooth 3.0. Само когато Bluetooth 3.0 и 4.0 са свързани, часовникът ще работи правилно. За да се уверите дали устройствата са сдвоени, плъзнете дисплея надолу и ще видите Bluetooth икона със зелен цвят, което означава, че Bluetooth 3.0 е свързан и със син цвят под нея, което означава, че Bluetooth 4.0 също е свързан. Имайте предвид, че Bluetooth протоколът е различен за всички марки мобилни телефони. Понякога не може да се осъществи директна Bluetooth връзка между мобилния телефон и часовника. В случай, че не може да се свържете от първия път, изключете и включете Bluetooth функцията или възстановете фабричните настройки, ако отново не може да се установи връзка, рестартирайте часовника като задържите бутона за включване за 10 секунди.

13 БЪРЗ ПРЕГЛЕД / КЛЮЧОВИ ТОЧКИ Отворете приложението, за да настроите потребителския си профил. Отидете на device ( устройство ) и кликнете върху add device в приложението. Изберете вашето устройство от списъка, Bluetooth трябва да е включен и на двете устройства (телефон и часовник). След като се свържете часа ще се актуализира автоматично. Моля, настройте функциите за напомняне при съобщения и обаждания КАК ДА НАСТРОИТЕ ИЗВЕСТИЯТА: 1. Стъпка: Отидете на настройките на телефона application management ( мениджър на приложенията ) изберете ''FunDo'' и опцията permission management ( разрешения ) да е включена за всички. 2. Стъпка: Отворете приложението FunDo кликнете на more app notification setting ( настройки за уведомяване от приложения ) изберете (включете) за уведомяване чрез известия на дисплея. Бележка: Уверете се, че всички други приложения, от които искате да получавате известия в часовника, са активирани на вашия телефон, за да се визуализират в лентата за известия. Обновяване на софтуера: При установена връзка с Bluetooth, отворете FunDo изберете more в долния десен ъгъл щракнете върху настройките на версията, ако има нова версия, ще има известие, процесът на обновяване отнема 3.5 минути, а след като приключи, часовникът автоматично ще се рестартира. Моля, свържете се отново.

14 ОСНОВНИ ФУНКЦИИ: БЕЛЕЖКА: записаните данни на Smart часовника автоматично се нулират всеки ден в 24:00ч. Можете да проверите записаните данни отново от приложението. Обаждания Набиране: Разговорите се осъществяват посредством Bluetooth, като говорите в говорителя на часовника. Телефонен указател: синхронизирайте всички контакти от мобилния си телефон, максимален капацитет 400 контакта. Регистър на повикванията: Синхронизирайте цялата история от мобилния си телефон. SMS: синхронизирайте всички текстови съобщения от мобилния си телефон (все още не поддържа на IOS) Bluetooth: функция за свързване с други устройства. Крачкомер: проверете броя на направените крачки през деня, количеството на изгорени калории и изминатото разстояние. Всеки ден в 00:00ч. всички данни ще се записват автоматично в приложението и ще се нулират в часовника. За да проверите историята 7 дни назад, за да зададете нова цел или въведете данните си (пол, височина, тегло), изберете функцията и плъзнете нагоре по дисплея. Отчитане на съня: smart часовника включва опцията автоматично от 9 p.m до 9 a.m. Автоматично записва състоянието на вашия сън, като анализира и записва в приложението часовете с дълбок и лек сън, за да подобрите качеството на съня си. За да проверите състоянието и историята, плъзнете нагоре по екрана, след като въведете тази функция. Монитор на сърдечната честота: най-добрата позиция за носене на часовника е плътно прилепнал към китката ви. След стартиране на опцията, текущата информация за сърдечната честота ще се визуализира на дисплея след 20 секунди. Нормалната стойност е удара/мин. За да проверите историята или инструкциите, плъзнете надолу по дисплея, след като сте избрали тази функция. ЕКГ: технологията за отчитане на сърдечния ритъм чрез ЕКГ, може да даде информация за 30 секунди. Когато резултатът е отчетен, това означава, че данните от ЕКГ са записани в приложението "FunDo" на телефона ви. Напомняне за активност: задайте интервал от време, при което часовникът да ви напомни, че е време за физическа активност. Движение: (система за отчитане на действие) може да отхвърлите, приемете обаждане или да активирате дисплея само с едно движение на ръката.

15 Тема: могат да бъдат избрани два стила в режим на готовност Настройка: - Стил на часовника : има 12 различни дизайна за изглед на часовника. - Звук: можете да изберете различни мелодии за позвънявания или известия от съобщения. - Сила на звука: регулиране на силата на звука при звънене и известия. Аларма: може да зададете пет различни аларми, чрез продължително натискане изключвате алармата. Хронометър: изберете лявата икона, за да стартирате хронометъра, докоснете за пауза и пуснете отново за засичане на различни времена. Bluetooth настройки: включете/изключете Bluetooth на часовника. Енергоспестяващ режим: когато включите тази функция часовника показва само часът, всички други приложения са изключени и яркостта на дисплея е максимално намалена. Защита против кражба: изберете опцията find phone ( намери телефона ) и телефонът ви ще звънне. След като намерите телефона, натиснете ''end'' ( край ), за да прекратите позвъняването. С тази функция може да намерите както телефона, така и часовника си (чрез приложението в телефона). Относно: можете да видите модела на часовника и версията на софтуера. Обмен на данни: След инсталиране на приложението FunDo: и успешното сдвояване на телефона със smart часовника, всички данни (крачки, сърдечна честота, качество на съня и т.н.) се прехвърлят от часовника в мобилното приложение. ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ - Моля, дръжте приложението и smart часовника включени. - Моля, дръжте телефона и часовника си на разстояние до 8 метра. - Някои телефони изключват приложението автоматично, с цел пестене на енергия. В такива случаи, моля, настройте телефона си чрез Mobile Manger ( Мениджър на телефона ) или през центъра за сигурност на използваното приложение, за да се включва винаги. - Изключете режима за пестене на енергия. - Когато имате тези проблеми и не знаете как да ги отстраните, моля, потърсете помощ онлайн.

16 ПОДДРЪЖКА Ако устройството се намокри, например след изпотяване или душ, почистете и подсушете добре, преди да го поставите отново на китката си. Бъдете сигурни, че кожата ви е суха, преди да го използвате отново. НЕ почиствайте сензора с никакви препарати. Моля използвайте само препарат без сапун, изплакнете внимателно и избършете с мека кърпа или салфетка. Това устройство не е предназначено за медицински цели, да диагностицира, лекува или предотвратява заболявания. Показанията са предназначени за проследяване на дейността и даване на възможно най-добра информация за жизнените показатели. Не е създадено с медицинска или научна цел. Инструкции за рециклиране и изхвърляне Този знак показва, че устройството не трябва да се изхвърля с други битови отпадъци в рамките на Европейския Съюз. За да намалите вредите за околната среда или човешкото здраве, причинени от неправилното изхвърляне на битови отпадъци, рециклирайте устройството, за да може частите му да бъдат използвани отново. За да върнете използваното устройство, моля използвайте системата за връщане и събиране или се свържете с търговеца, където е закупен продуктът. Те могат да се погрижат за екологичното рециклиране на продукта. Декларация на производителя, че продуктът отговаря на всички директиви, приложени от Европейската комисия.

HPRECV3BK_Notice.indd

HPRECV3BK_Notice.indd BLUETOOTH ТОНКОЛОНА Инструкции за употреба AUX DC 5V SD MIC LED Характеристики на продукта 1. Bluetooth безжична технология 2. AUX вход за слушалки 3. FM радио 4. Поддържа карта памет( MP3 аудио формати

Подробно

Armor XL

Armor XL Armor XL www.evolveo.com Уважаеми клиенти, благодарим Ви, че избрахте EVOLVEO Armor XL. Вярваме, че нашият продукт ще ви донесе много приятни моменти. Въведение 1. Смяна на режима 2. Звук + / - 3. Фенер

Подробно

Color Touch Heating Thermostat

Color Touch Heating Thermostat Екотерм Проект ЕАД www.ecotherm.bg ИНСТРУКЦИЯ за монтаж и експлоатация на термостат с цветен сензорен дисплей HT-CS02 Редакция 2016 Термостат с цветен сензорен дисплей - HT-CS02 Термостатът HT-CS02 е дигитален,

Подробно

Microsoft Word - IN 5061 Krokoměr PR039

Microsoft Word - IN 5061 Krokoměr PR039 Упътване за употреба IN 5061 Крачкомер insportline PR039 Въведение Благодарим ви, че избрахте този крачкомер. Това е кракомер, който показва време, брой стъпки, калории и др. полезна информация. За да

Подробно

Ръководство за употреба TWS-05

Ръководство за употреба TWS-05 Безжични Bluetooth слушалки TWS-05 Ръководство за употреба (Онлайн версия) Моля прочетете това ръководство за употреба внимателно и го запазете за бъдеща справка. I. Изглед на продукта LED Индикатор/Микрофон

Подробно

4 БЪЛГАРСКИ Зареждане Сдвояване Носене Екрани Активност Сън Цели Напомняния Известия 13 Приложения...

4 БЪЛГАРСКИ Зареждане Сдвояване Носене Екрани Активност Сън Цели Напомняния Известия 13 Приложения... 4 БЪЛГАРСКИ Зареждане... 05 Сдвояване... 06 Носене... 08 Екрани... 09 Активност... 10 Сън... 11 Цели... 12 Напомняния... 12 Известия 13 Приложения... 14 Настройки... 15 Технически спецификации 16 П Р Е

Подробно

Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционн

Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционн Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционно обучение на НИП 2. Инсталиране на мобилното приложение

Подробно

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управлвние на климатика. GWG04Eng-1 Отворете панела 1. Инсталиране

Подробно

Control no:

Control no: Smart Access Работна процедура A. Предварително условиe... 2 1. Съвместимост със смартфон... 2 2. Избор на кабел... 2 a. Устройства на Apple (iphone 4/4s)... 2 b. Устройства на Apple (iphone 5/5c/5s)...

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

9-P550S UM (BULGARIAN)

9-P550S UM (BULGARIAN) 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ЗАПОЗНАВАНЕ С ВАШИЯ НОВ ТЕЛЕФОН Научете повече за приложенията, ключовете, дисплея и иконите на Вашия телефон. Клавиши Вижте 1.1 - страница 3 Следната таблица Ви предлага

Подробно

Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless)

Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless) Наръчник за използване Звуков Бебе Монитор PNI B6000 безжична (wireless) Преди да свързвате или използвате този продукт, моля, прочетете внимателно тези инструкции и запазете това ръководство за бъдеща

Подробно

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Съдържание Работа с USB мишка... 3 Главно меню... 4 Преглед на живо... 5 Цифрово машабиране... 5 PTZ Управление... 6 Извикване на Предварителна настройка (Presets)

Подробно

Microsoft Word - Release notes Word document.docx

Microsoft Word - Release notes Word document.docx BenchMark MobileTrader Ръководство за употреба 2 Съдържание Отчет за сметка... 3 Основно Меню... 3 Търсене на инструменти... 4 Цени и Търговия... 5 Модул за Търговия... 6 Поставяне на поръчка... 7... 7

Подробно

Instrukcja użytkowania telefonu

Instrukcja użytkowania telefonu Наръчник myphone HAMMER 2 1 Съдържание: Съдържание:...2 Съдържание на опаковката на myphone Hammer 2:...4 Технически характеристика на myphone Hammer 2:...5 1. Дизайн на телефона въведение...6 Включване/Изключване...8

Подробно

CD275/270 Bulgarian quick start guide

CD275/270 Bulgarian quick start guide Ръководство за бързо инсталиране CD270/CD275 Какво има в кутията Слушалка * Базова станция (CD275) Зарядно устройство * Базова станция (CD270) Адаптер за електрозахранване * Телефонен кабел ** Ръководство

Подробно

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement (само

Подробно

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по-

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по- ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА MS WINDOWS 10 Според някои в операционната система Windows 10 Microsoft събират найдобрите черти от версии 7 и 8. Тя е доста по-гъвкава от всичко, което Microsoft са правили досега.

Подробно

S 1006 Кростренажор SPARTAN Basic

S 1006 Кростренажор SPARTAN Basic S 1006 Кростренажор SPARTAN Basic Инстрикции за безопастност! Основни предпазни мерки които трябва да се спазват, включително следните инструкции за безопасност при използване на това оборудване: Прочетете

Подробно

Instrukcja użytkowania telefonu

Instrukcja użytkowania telefonu Наръчник myphone Hammer 2+ Съдържание: 1 Съдържание:...2 Съдържание на опаковката на myphone Hammer 2+:...4 Технически характеристика на myphone Hammer 2+:...5 1. Дизайн на телефона въведение...6 Включване/Изключване...8

Подробно

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc

Microsoft Word - 1Инструкция БИОФОН-превод.BG1.doc Управляем генератор на амплитудно модулирани сигнали «БИОФОН» ПАСПОРТ (Инструкции за употреба) Прочетете преди употреба Съдържание: Съдържание на пакета...3 Характеристики на устройството...4 Дизайн и

Подробно

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел. 0888-640825, 0877-660667 office@edis-bg.com, https://www.edis-bg.com ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТА \ Пловдив, юни 2019 г. - 1 - 1. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕКУЩАТА

Подробно

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно

Full HD камера в настолен часовник с датчик за движение: инструкция за експлоатация - SPY.BG

Full HD камера в настолен часовник с датчик за движение: инструкция за експлоатация - SPY.BG F U LL H D КАМЕ РА В НАС Т ОЛЕН ЧАС ОВ НИК С ДАТ ЧИК ЗА Д В ИЖ ЕНИЕ ИНСТРУКЦ ИЯ З А ЕК С ПЛОАТ АЦИЯ 1. Заредете добре устройството, като го оставите на зарядното поне 4 часа. 2. Поставете microsd карта

Подробно

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

Microsoft Word _ _DT.doc

Microsoft Word _ _DT.doc Ръководство с инструкции Моля, прочетете следващите инструкции внимателно, преди да свържете този таймер с електрически уреди. Внимание! Не включвайте два или повече таймера заедно! Не потапяйте таймера

Подробно

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще ви помогнат да изпитате удовлетворение от възможностите на Индивидуалното

Подробно

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?...

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... 2 Как да преместя избрания файл в друга папка?...

Подробно

OPERATING NOTES

OPERATING NOTES ЕКСПЛОАТАЦИОННИ УКАЗАНИЯ Упътване за настройване на безжична LAN мрежа: Как се регистрира климатик При безжичен LAN адаптер с идентификатор SSID, който започва с AP-. * Идентификаторът SSID е посочен на

Подробно

1. MFL _en

1. MFL _en Преди да използвате вашия уред, прочетете внимателно настоящото ръководство и го запазете за бъдещи справки. 3 9 10 10 11 12 13 13 13 13 13 14 (опция) 14 14 15 Плъзгащ се рафт (опция) Изваждаща се тавичка

Подробно

Термограф Cargo Log Master Ръководство за работа и настройки през WiFi, V1.0 Включете захранването със задържане на бутон Power. Следва начална анимац

Термограф Cargo Log Master Ръководство за работа и настройки през WiFi, V1.0 Включете захранването със задържане на бутон Power. Следва начална анимац Включете захранването със задържане на бутон Power. Следва начална анимация с 3 светодиода и възходящ звук на дисплея, при което се изписват ID номер на термографа, версията на фърмуера и сайта на производителя.

Подробно

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където водещ фактор е сигурността. Вградената LINUX операционна

Подробно

Проверил: Р.Ч./ г

Проверил: Р.Ч./ г ПРЕВОД НА ОРИГИНАЛНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА JS0309 ЗЕГЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ За ваша безопасност, преди да използвате машината, внимателно прочетете тази инструкция за употреба. ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ Когато

Подробно

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да актуализирате фърмуера за следните камери

Подробно

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство Мебели Виденов - поща на Андроид устройство За помощ: todor.todorov@videnov.bg, тел. 0893 602 225 Съдържание Инсталиране на пощенски клиент...3 Начало на конфигурация...3 Email и парола...4 Настройки на

Подробно