РЪКОВОДСТВО ЗА БЪРЗО ЗАПОЗНАВАНЕ

Размер: px
Започни от страница:

Download "РЪКОВОДСТВО ЗА БЪРЗО ЗАПОЗНАВАНЕ"

Препис

1 РЪКОВОДСТВО ЗА БЪРЗО ЗАПОЗНАВАНЕ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 (SP1) / Home Server 2011 Щракнете тук, за да изтеглите последната версия на този документ

2 ESET SMART SECURITY PREMIUM Е МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН СОФТУЕР ЗА ОНЛАЙН ЗАЩИТА. ТОЙ ВИ ЗАЩИТАВА КАКТО ОНЛАЙН, ТАКА И ОФЛАЙН И ВКЛЮЧВА СИСТЕМА ПРОТИВ КРАЖБА, КОЯТО ПРОСЛЕДЯВА, ОТКРИВА И СПОМАГА ЗА НАМИРАНЕТО НА ЛИПСВАЩ ЛАПТОП, КАКТО И ЗАЩИТА ОТ БОТМРЕЖИ, КОЯТО ОТКРИВА И ПРЕДОТВРАТЯВА ОПИТИ ЗА ПРОНИКВАНЕ В СИСТЕМАТА. ИНТЕГРИРАНИТЕ МОДУЛИ ЗА АНТИВИРУСНА ЗАЩИТА, ЗАЩИТА ОТ ШПИОНСКИ СОФТУЕР, ЗАЩИТНА СТЕНА, СИСТЕМА ПРОТИВ КРАЖБА И АНТИСПАМ ЗАЩИТА ЗАЕДНО С РОДИТЕЛСКИЯ КОНТРОЛ, PASSWORD MANAGER И SECURE DATA ПРЕВРЪЩАТ ESET SMART SECURITY PREMIUM В ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА. В ТОВА РЪКОВОДСТВО СА ПРЕДОСТАВЕНИ ИНСТРУКЦИИ СТЪПКА ПО СТЪПКА ЗА ТИПИЧЕН ПРОЦЕС НА ИНСТАЛИРАНЕ И ОСНОВНА КОНФИГУРАЦИЯ НА ПРОДУКТА.

3 Монитор на свързани устройства в домашната мрежа Тази функция ви предоставя леснодостъпен списък на свързаните устройства, категоризирани по тип устройство (напр. принтер, маршрутизатор, мобилно устройство и т.н.), за да ви покаже кое е свързано в домашната мрежа. Защита срещу атаки, базирани на скриптове Защита от софтуер за изнудване Защитава ви по съвременен начин от динамични атаки, базирани на скриптове, и нетрадиционни вектори на атака. Следи поведението на приложенията и процесите, които се опитват да променят личните ви данни. JAWS ESET Smart Security Premium поддържа най-популярния екранен четец JAWS. Password Manager Използва шифроване AES-256, за да съхранява и попълва предварително всичките ви пароли. Secure Data Позволява шифроване на файлове и преносими носители, за да осигури ултрасигурна защита на вашите данни.

4 Инсталиране ESET Smart Security Premium съдържа компоненти, които може да са в конфликт с други антивирусни продукти или софтуер за защита, инсталирани на компютъра. ESET препоръчва да премахнете всички подобни програми, за да предотвратите потенциални проблеми. Не е необходимо да забранявате или премахвате защитната стена на Windows в Microsoft Windows Vista или по-нова версия, тъй като това се извършва автоматично от инсталиращата програма на ESET Smart Security Premium. Можете да инсталирате ESET Smart Security Premium от инсталационен CD/DVD диск или като изтеглите инсталиращата програма от Стартиране на инсталацията За да стартирате съветника за инсталиране, направете едно от следните неща: 1. Ако инсталирате от CD/DVD диск, поставете CD/DVD диска в CD/DVD-ROM устройството. Ако менюто за автоматично изпълнение не се покаже автоматично, щракнете двукратно върху CD/DVD устройството, за да го отворите ръчно.

5 Прочетете споразумението и щракнете върху Приемам, за да удостоверите, че приемате лицензионното споразумение с краен потребител. След като приемете, инсталацията ще продължи. Инсталиращата програма ще провери автоматично онлайн за най-новата версия на продукта. Ако е налична по-нова версия, ще бъдете подканени да я изтеглите, преди да започнете процеса на инсталиране. След това ще се покаже Лицензионното споразумение с краен потребител. 2. Ако инсталирате от изтеглен файл, щракнете двукратно върху файла, за да стартирате инсталиращата програма в реално време (Live installer). Самата инсталационна програма в реално време (Live installer) е малък файл; допълнителните файлове, необходими за инсталирането на ESET Smart Security Premium, ще бъдат изтеглени автоматично.

6 лицензионната карта или сте го получили чрез имейл, ако сте закупили лиценза онлайн. За да бъде активирането успешно, лицензионният ключ трябва да се въведе, както е предоставен. За да подновите съществуващ лиценз, въведете ключа за активиране на подновяването. Активиране на продукта Появява се прозорецът Активиране на продукта. Ако сте закупили версия на ESET Smart Security Premium в опаковка, активирайте продукта чрез Лицензионен ключ. Може да намерите лицензионния ключ на

7 Ако искате да опитате продукта ESET Ако не разполагате с лиценз и искате да Smart Security Premium, преди да го активирате, изберете Безплатна пробна версия. Укажете имейл адрес. Пробният лиценз ще бъде изпратен на този адрес и ESET Smart Security Premium ще се активира за ограничен период от време. Като алтернатива можете да изберете Пропускане на активацията, за да продължите инсталирането без активация. По-късно ще бъдете подканени да използвате лицензионен ключ. си закупите такъв, щракнете върху опцията Покупка на лиценз. Това ще ви препрати към уеб сайта на дистрибутора на ESET за вашия регион. След като изберете Използване на диспечера на лицензи, ще бъдете помолени за идентификационни данни за my.eset.com в нов прозорец Присъединете се към ESET LiveGrid Помогнете ни да откриваме злонамерен софтуер, като се присъедините към нашата мрежа за сътрудничество. Вашето участие ще ни позволи да съберем повече примери за заплахи, което ще ни помогне да предложим все по-силна и по-ефективна проактивна защита на всички потребители на ESET. Препоръчваме да разрешите тази функция и благодарим за подкрепата.

8 Откриване на потенциално нежелани приложения Настройка на доверена зона Тъй като някои потенциално нежелани приложения се използват легитимно и не винаги представляват риск за защитата, съгласието на потребителя е необходимо за разрешаване на откриването. Ако след завършване на инсталирането бъде открита мрежова връзка, ще се появи известие, което ви позволява да конфигурирате доверена зона. Известието за открита нова мрежова връзка показва локалната подмрежа, дефинирана в системните настройки на компютъра. Тези опции засягат само видимостта на компютъра в локалната мрежа, но не и в интернет. Налични са два режима на достъп: Завършване на инсталирането Стартирайте финалната част на инсталирането, като щракнете върху Инсталиране. Ходът на инсталационния процес се указва от лента на хода. След като завърши инсталирането, ESET Smart Security Premium ще се стартира автоматично. Обикновено в този момент е необходимо рестартиране на компютъра, веднага след което ESET Smart Security Premium ще започне да защитава компютъра от зловредни заплахи. Публична мрежа изберете тази опция, ако не искате да споделяте папките или принтерите си и искате компютърът да е невидим за другите потребители в същата мрежа. Тази настройка е препоръчителна за потребители с безжична връзка.

9 Домашна или служебна мрежа изберете тази опция, ако искате да споделяте файлове и папки на компютъра и искате компютърът да е видим за другите потребители в същата мрежа. Тази настройка се препоръчва за надеждни локални домашни или офис мрежи.

10 Система против кражба За да защитите компютъра си в случай на загуба или кражба, щракнете върху Разреши системата против кражба, за да активирате функциите на ESET Система против кражба за току-що регистрирания компютър. За повече инструкции относно свързването на ESET Система против кражба с компютър, както и за да научите как работи то, вж. Как се добавя ново устройство. Стартиране на ESET Smart Security Premium ESET Smart Security Premium започва да защитава компютъра незабавно след инсталирането. Не е необходимо да отваряте програмата, за да я стартирате. Можете да отворите ESET Smart Security Premium по всяко време, за да проверите състоянието на защитата или да изпълните различни задачи за сканиране и поддръжка. За да отворите ESET Smart Security Premium, щракнете двукратно върху иконата на ESET Smart Security Premium, която се намира в областта за уведомяване на Windows (системната област). Потребителски интерфейс Разделът начало предоставя информация за текущото ниво на защита на компютъра. Сканиране на компютъра е важна част от всяко решение за антивирусна защита. То се използва за сканиране на файловете и папките в дисковете на компютъра.

11 Разделът Обновяване съдържа важна информация за обновяванията на програмата. Изключително важно е програмата да се обновява редовно, за да може да осигури максимално ниво на защита срещу най-новите заплахи. Разделът Инструменти ви позволява да осъществявате достъп до разширени функции като Password Manager, Secure Data, Монитор на свързани устройства в домашната мрежа, Защита при банкиране и плащания, Система против кражба и Още инструменти, включително функции като регистрационни файлове, карантина, планировчик и др. Опциите на Настройка ви дават възможност да регулирате нивата на защита на компютъра. Разделът Помощ и поддръжка предоставя изчерпателна помощ и поддръжка за ESET Smart Security Premium. Оттук можете също така да се свържете директно с отдела за техническа поддръжка на ESET. Разделът Новини ви информира за новини от ESET.

12 Обновяване ESET Smart Security Premium се предоставя с предварително зададена задача за осигуряване на редовни обновявания (вж. раздела Планировчик в ръководството на продукта). Ако все още не сте извършили обновяване след инсталирането на продукта, препоръчително е да започнете обновяване ръчно, както следва: От главния прозорец на програмата ESET Smart Security Premium щракнете върху Обновяване в главното меню вляво, след което щракнете върху Обновяване сега. Модулът за обновяване ще се свърже с интернет, след което ще се свърже с достъпен сървър за обновяване на ESET и ще изтегли цифрово подписани файлове за обновяване. Тези обновявания съдържат най-новите сигнатури на злонамерен софтуер и нови дефиниции за разширени евристични методи, както и модули на

13 други програми. След инсталирането на поново обновление ESET Smart Security Premium показва известие в системната област, както и в основния прозорец на програмата. първото си успешно обновяване, за да провери за злонамерен код. Сканиране на компютъра След успешни инсталиране и обновяване е препоръчително да извършите пълно сканиране на компютъра за заплахи. За да направите това, щракнете върху Сканиране на компютъра от главното меню вляво, след което изберете Сканиране на вашия компютър от основния прозорец на ESET Smart Security Premium. ЗАБЕЛЕЖКА: След като инсталирате ESET Smart Security Premium, програмата ще започне да сканира компютъра след Ще започне сканиране на всички локални твърди дискове. Прозорецът за състоянието ще показва хода на сканирането, както и текуща статистика за сканираните и намерените заразени файлове. Ако бъде открита заплаха, ESET Smart Security

14 Premium поставя файла под карантина и показва уведомление в системната област. Можете да продължите да работите, както обикновено, докато продължава сканирането. Състояние на защитата Текущото състояние на защита на ESET Smart Security Premium се обозначава по следните начини: Икона в системната област Разделът Начало показва подробен отчет за състоянието на защитата. В случай че някой модул за защита е забранен, прозорецът Начало ще покаже името на забранения модул заедно с връзка, позволяваща ви да го разрешите отново. Отделните състояния на защита обозначават от следните икони: се Зелена Антивирусната защита работи правилно и компютърът е защитен от злонамерен софтуер и от мрежови атаки. Това състояние указва, че всички модули за защита са разрешени и системата за откриване е актуална. Оранжева Тази икона се показва, ако в операционната система не са инсталирани всички нейни необходими обновявания. Оранжевата икона се показва, ако Защитата на файловата система в реално

15 време е разрешена, но не осигурява максимално ниво на защита. Защитата на имейл клиенти или защитата на уеб достъпа е забранена или не работи правилно. Червена Защитата на файловата система в реално време е забранена или не работи правилно. Тъй като правилната функция на този модул е изключително важна за защитата на системата, е препоръчително да разрешите неактивния модул незабавно. Системата за откриване е остаряла. Ако системата за откриване не се обновява автоматично, опитайте да я обновите ръчно или проверете дали компютърът е свързан с интернет. Решаване на проблеми Специалистите по техническа поддръжка на ESET са готови да ви помогнат при решаването на всички проблеми, които може да срещнете. Преди да се свържете с отдела за техническа поддръжка, е препоръчително да прочетете съответната тема в документацията на продукта (ръководство за потребителя, помощен файл в продукта) или да потърсите решение в уеб сайта на ESET. За решения на конкретни проблеми или за въпроси относно функциите и продуктите посетете нашата база знания на:

16 За да се свържете с отдела за техническа поддръжка на ESET, използвайте уеб формуляра, наличен в: Подаване на заявка за техническа поддръжка В случай на проблем се свържете с отдела за обслужване на клиенти на ESET, като използвате формуляра за подаване на заявки, който е вграден в ESET Smart Security Premium. Щракнете върху Изпращане на искане за поддръжка в раздела Помощ и поддръжка.

17 2019 от ESET, spol. s r.o. ESET Smart Security Premium е разработен от ESET, spol. s r.o. За повече информация посетете сайта Всички права запазени. Никаква част от тази документация не може да се възпроизвежда, съхранява в система за възстановяване или да се прехвърля под каквато и да е форма и чрез какъвто и да било метод, като например електронен, механичен, чрез копиране, записване, сканиране или по друг начин, без писмено разрешение от автора. ESET, spol. s r.o. си запазва правото да променя каквато и да е част от описания приложен софтуер без предизвестие. ESET, емблемата на ESET, NOD32, Smart Security, ThreatSense, Live Grid и/или други споменати продукти на ESET, spol. s r. o. са регистрирани търговски марки на ESET, spol. s r. o. Другите споменати фирми или продукти може да са регистрирани търговски марки на своите притежатели. Произведено в съответствие със стандартите за качество на ISO 9001:2000. РЕВ г.

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор

Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия за 2019 г. Последна актуализация на указанието: г. Препор Указание за инсталиране на офлайн Модул за Интрастат оператора (МИО) версия 6.0.0 за 2019 г. Последна актуализация на указанието: 01.02.2019 г. Препоръка: Да се извърши от системен администратор! Изисквания

Подробно

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL

Ръководство за печат през AirPrint Вариант 0 BUL Ръководство за печат през irprint Вариант 0 BUL Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя използваме следните икони: Забележка Забележките ви казват какво да направите в дадена ситуация

Подробно

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag

Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion Lenovo Customer Engag Споделяне на анонимни данни с Lenovo Съдържание Споделяне на анонимни данни с Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement (само

Подробно

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ

ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел , ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТ ЕДИС СОФТУЕР ЕООД Пловдив, тел. 0888-640825, 0877-660667 office@edis-bg.com, https://www.edis-bg.com ЕДИС-АСО ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯТА \ Пловдив, юни 2019 г. - 1 - 1. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕКУЩАТА

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART ДВУКАНАЛЕН КЛЮЧ Функции: Двуканален безжичен ON/OFF ключ. Управлява се от смартфон или таблет през интернет чрез WiFi. Проверка на състоянието на управляваните уреди

Подробно

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод

Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Windows Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръковод Актуализиране на фърмуера за избрани камери с поддръжка на данни за местоположението Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да актуализирате фърмуера за следните камери

Подробно

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф

Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Mac Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на ф Актуализиране на фърмуера на фотоапарата Благодарим ви, че избрахте продукт на Nikon. Това ръководство описва как да изпълните актуализацията на фърмуера. Ако не сте уверени,че можете да извършите актуализирането

Подробно

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат

ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтегленат ИНСТАЛИРАНЕ НА ЕДИС-АСО 6.6 1. ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА. 1.1. Инсталиране на актуализацията в инсталация с ЕДИС-АСО 5.7x и 6.1/6.2 Копирайте изтеглената актуализация (файл aso6600.exe) в папката, където

Подробно

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx

Microsoft Word - OnlineMapUpdate_BGR_XXX.docx Онлайн актуализация на карти Общи указания онлайн актуализация на картата Тъй като картовите данни остаряват, се актуализират редовно. Съществуват следните възможности за актуализация в мултимедийната

Подробно

Инструкция за инсталация на EXTRADE BOUTIQUE Ако на Вашия компютър е инсталирана по-ранна Windows 7 или по-ранна версия, моля пропуснете стъпка Предва

Инструкция за инсталация на EXTRADE BOUTIQUE Ако на Вашия компютър е инсталирана по-ранна Windows 7 или по-ранна версия, моля пропуснете стъпка Предва Инструкция за инсталация на EXTRADE BOUTIQUE Ако на Вашия компютър е инсталирана по-ранна Windows 7 или по-ранна версия, моля пропуснете стъпка Предварителни условия и преминете към стъпка Инсталиране.

Подробно

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изк ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА WIFI SMART КОНТРОЛЕР ЗА ВЛАЖНОСТ И ТЕМПЕРАТУРА Функции: Поддържа и изобразява температура и влажност в реално време. Вкл/изкл при зададена стойност или диапазон на температура

Подробно

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате или

Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате   или Регистрация на профил в Google и работа с облака Google Drive (Google Диск) I. Създаване на Google акаунт Първо зареждате www.google.com или www.google.bg. Няма значение кой адрес ще напишете. Най-вероятно

Подробно

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно

OPERATING NOTES

OPERATING NOTES ЕКСПЛОАТАЦИОННИ УКАЗАНИЯ Упътване за настройване на безжична LAN мрежа: Как се регистрира климатик При безжичен LAN адаптер с идентификатор SSID, който започва с AP-. * Идентификаторът SSID е посочен на

Подробно

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне

Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогне Ръководство за бързо стартиране Microsoft Outlook 2013 изглежда по-различно от предишните версии и затова създадохме този справочник, за да ви помогнем да го усвоите по-лесно. Нека стане ваш Персонализирайте

Подробно

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме htt

РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме     htt РАБОТА С ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА НА КЛЕТ БЪЛГАРИЯ Влезте в някой от сайтовете на марките, които представляваме https://klett.bg, https://anubis.bg, https://bulvest.com и кликнете върху бутона Електронни

Подробно

Инсталиране на сертификат за автентичност За да ползвате услугите Онлайн Евроинс, чрез персонален цифров сертификат, вие трябва да имате исталиран (ro

Инсталиране на сертификат за автентичност За да ползвате услугите Онлайн Евроинс, чрез персонален цифров сертификат, вие трябва да имате исталиран (ro Инсталиране на сертификат за автентичност За да ползвате услугите Онлайн Евроинс, чрез персонален цифров сертификат, вие трябва да имате исталиран (root) сертификат за удостверене. Инсталиране на сертификат

Подробно

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата Избор на събитие Избор на ме КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СИСТЕМАТА tickets.ndk.bg СЪДЪРЖАНИЕ 1. Регистрация и влизане в системата... 2 2. Избор на събитие...5 3. Избор на места (Попълване на заявка)... 7 4. Резервация на места...

Подробно

Ръководство за Wi-Fi Direct Вариант 0 BUL

Ръководство за Wi-Fi Direct Вариант 0 BUL Ръководство за Wi-Fi Direct Вариант 0 BUL Приложими модели Това Потребителско ръководство важи за следните модели. HL-5470DW(T)/6180DW(T)/MFC-8710DW/8910DW/8950DW(T) Дефиниции на бележките Ние използваме

Подробно

Microsoft Word - Release notes Word document.docx

Microsoft Word - Release notes Word document.docx BenchMark MobileTrader Ръководство за употреба 2 Съдържание Отчет за сметка... 3 Основно Меню... 3 Търсене на инструменти... 4 Цени и Търговия... 5 Модул за Търговия... 6 Поставяне на поръчка... 7... 7

Подробно

‍ Многопротоколен, мултифункционален печатен сървър с платка за Ethernet и безжичен мултифункционален Ethernet печатен сървър РЪКОВОДСТВО ЗА МРЕЖОВИЯ ПОТРЕБИТЕЛ Настоящото Ръководство за мрежовия потребител

Подробно

Защита Ръководство за потребителя

Защита Ръководство за потребителя Защита Ръководство за потребителя Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft и Windows са регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в САЩ. Информацията, която се съдържа

Подробно

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл

Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управл Инцтрукция за употреба на климатик TESLA с WiFi APP Сканирайте QR кода с вашия мобилен телефон за да свалите и инсталирате WiFi приложението за управлвние на климатика. GWG04Eng-1 Отворете панела 1. Инсталиране

Подробно

Smart Review_.indd

Smart Review_.indd Изпращане на файлове през Kodak Insite За да използвате функционалността на програмата, е необходимо да имате регистрация в системата, която може да бъде създадена от екипа на Жанет 45. Ще получите имейл

Подробно

Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционн

Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционн Ръководство за употреба на Мобилно приложение - Портал за Дистанционно обучение СЪДЪРЖАНИЕ 1. Какво Ви дава мобилната версия на Портала за Дистанционно обучение на НИП 2. Инсталиране на мобилното приложение

Подробно

‍ Ръководство за уеб свързване Вариант 0 BUL Приложими модели Това Ръководство за потребителя се отнася за следните модели: ADS-2500W и ADS-2600W Дефиниции на бележките В настоящото ръководство за потребителя

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Облачна услуга за дистанционна връзка с касови апарати с марка ELTRADE Инструкции за употреба Характеристика на продукта ELTRADE Cloud е услуга, която свързва в облак касовите апарати на една фирма с базата

Подробно

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010

NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 NWD2105 Наръчник на потребителя WLAN 802.11n USB адаптер Версия 2.00 издание 1, 05/2010 БЪЛГАРСКИ Обзор NWD2105 е безжичен мрежови USB адаптер за Вашия компютър. NWD2105 е съвместим с WPS (Wi-Fi защитен

Подробно

Ръководство за потребителя за IM и Presence услугите за Cisco Unified Communications Manager, издание 9.0(1)

Ръководство за потребителя за IM и Presence услугите за Cisco Unified Communications Manager, издание 9.0(1) Ръководство за потребителя за IM и Presence услугите за Cisco Unified Communications Manager, Първо издание: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706

Подробно

http://it.souprovadia.info 1. Какво е облак (Cloud) Най-общо: Технологии и услуги (софтуер, хардуер, масиви от данни), достъпни през интернет; Разполагаме с... Място, където може да се качват файлове,

Подробно

IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен

IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен IP150 Интернет Модул Ръководство за потеребителя V1.3 - IP150-EU02 02/2015 Представяне Интернет модул IP150 е интернет комуникационен модул позволяващ Ви да наблюдавате и контролирате алармената си система

Подробно

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба

Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Мрежов видео рекордер Ръководство за употреба Съдържание Работа с USB мишка... 3 Главно меню... 4 Преглед на живо... 5 Цифрово машабиране... 5 PTZ Управление... 6 Извикване на Предварителна настройка (Presets)

Подробно

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще

Russian for Tourism РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПРОЕКТА RETOUR По-долу ще намерите някои технически указания, които ще ви помогнат да изпитате удовлетворение от възможностите на Индивидуалното

Подробно

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?...

Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... Често задавани въпроси за Eee Pad TF201 Управление на файлове... 2 Как да получа достъп до данните, записани на microsd, SD карта и USB устройство?... 2 Как да преместя избрания файл в друга папка?...

Подробно

Ръководство за мрежовия потребител Многопротоколен, мултифункционален печатен сървър с платка за Ethernet и безжичен мултифункционален печатен сървър

Ръководство за мрежовия потребител Многопротоколен, мултифункционален печатен сървър с платка за Ethernet и безжичен мултифункционален печатен сървър Ръководство за мрежовия потребител Многопротоколен, мултифункционален печатен сървър с платка за Ethernet и безжичен мултифункционален печатен сървър Настоящото Ръководство за мрежовия потребител дава

Подробно

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство

Мебели Виденов - поща на Андроид устройство Мебели Виденов - поща на Андроид устройство За помощ: todor.todorov@videnov.bg, тел. 0893 602 225 Съдържание Инсталиране на пощенски клиент...3 Начало на конфигурация...3 Email и парола...4 Настройки на

Подробно

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во

Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където во Видеорекордер АHD-3908 Ръководство за експлоатация Моделите от тази серия са отличен избор за цифрово наблюдение на обекти в различни сфери, където водещ фактор е сигурността. Вградената LINUX операционна

Подробно

Ръководство за уеб свързване Вариант 0 BUL

Ръководство за уеб свързване Вариант 0 BUL Ръководство за уеб свързване Вариант 0 BUL Приложими модели Настоящото ръководство за потребителя се отнася за следните модели. DCP-8250DN/MFC-8950DW(T) Дефиниции на бележките В настоящото ръководство

Подробно

Страница 1 Инструкции за експлоатация A. Списък на драйвери, които може да намерите на диска за вашият GPS тракер: Драйверите, които ще трябва да качи

Страница 1 Инструкции за експлоатация A. Списък на драйвери, които може да намерите на диска за вашият GPS тракер: Драйверите, които ще трябва да качи Страница 1 Инструкции за експлоатация A. Списък на драйвери, които може да намерите на диска за вашият GPS тракер: Драйверите, които ще трябва да качите на вашия компютър общо са групирани в 6 файла: DRemover98_2K.exe

Подробно

1. Въведение Нрапософт-Пътен лист е програма за генериране на пътни листа и управление на фактури за горива. Нрапософт-Пътен лист е уеб базирано прило

1. Въведение Нрапософт-Пътен лист е програма за генериране на пътни листа и управление на фактури за горива. Нрапософт-Пътен лист е уеб базирано прило 1. Въведение Нрапософт-Пътен лист е програма за генериране на пътни листа и управление на фактури за горива. Нрапософт-Пътен лист е уеб базирано приложение създадено с една от най-новите и бързо развиваща

Подробно

Запознаване с Microsoft Windows Desktop Search Microsoft Windows Desktop Search е най-бързият начин за търсене на различни типове файлове в компютъра,

Запознаване с Microsoft Windows Desktop Search Microsoft Windows Desktop Search е най-бързият начин за търсене на различни типове файлове в компютъра, Запознаване с Microsoft Windows Desktop Search Microsoft Windows Desktop Search е най-бързият начин за търсене на различни типове файлове в компютъра, като например документи, снимки, видео и музика. Windows

Подробно

ICS Natioanal

ICS Natioanal РЪКОВОДСТВО ЗА ВЪНШНИ ПОТРЕБИТЕЛИ Март 2019 г. История на промените Дата Версия Описание Автор 28.09.2018 1.0 Ръководство за потребителя ИО АД 07.03.2019 2.0 Ръководство за потребителя ИО АД СЪДЪРЖАНИЕ:

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/1

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/1 РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/16.01.2019 г./ ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИ

Подробно

“ Ада – софт “ – софтуер за автоматизиране на финансово – счет

“ Ада – софт  “ – софтуер за автоматизиране на финансово – счет Офис София ж.к. Младост 1, бл.27 тел.: (02) 974 43 50 (02) 974 37 39 e-mail: office@ada-soft.bg РАЗРАБОТКА, ПРОДАЖБА И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ СОФТУЕР. ОДИТ РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА ISO 9001:2008 от Bureau

Подробно

MAXTRADE CTM v

MAXTRADE CTM v гр. Горна Оряховица 5140 ул. Патриарх Евтимий 27 http://www.avalonbg.com АВАЛОН ООД Тел: 0619/22218 факс: 0619/22218 mail: home@avalonbg.com Автор: Авалон ООД Дата: 15.01.2016 г. Версия: 1.0.0.1 MAXTRADE

Подробно

ВНИМАНИЕ

ВНИМАНИЕ ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА С ПЛАТФОРМА ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ НА ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ХАРМОНИЯ 1 ООД В тези инструкции ще намерите: 1. Как да влезем в плаформата за обучение?

Подробно