Спа процедури и терапии

Размер: px
Започни от страница:

Download "Спа процедури и терапии"

Препис

1 БГ Спа процедури и терапии

2 МАСАЖИ НА ТЯЛО

3 МАСАЖИ НА ЦЯЛО ТЯЛО КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ Профилактичен масаж, който премахва натрупаната умора върху цялото тяло, отпуска мускулите, засилва кръвообращението, подобрява дейността на лимфната и нервната система. КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ + ТЕРАПИЯ С THERAGUN, САЩ Съчетание от класически масажни похвати и високотехнологичния вибрационен уред Theragun, използващ три принципа, за да говори на езика на вашето тяло. Професионалната перкусионна (ударна) терапия представлява съчетание от 16-милиметрова амплитуда, честота и въртящ момент. Тази триада облекчава болката, подобрява движението и подпомага възстановяването. ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ Масаж, при който се използват различни масажни похвати, предизвикващи благоприятни промени в тялото, като премахване на възпалителни процеси и засилване на кръвообращението. АРОМА МАСАЖ Ароматерапевтична процедура, в която се съчетава лечебната сила на масажа и натуралните терапевтични свойства на етеричните масла, които преминават през кожата директно в кръвоносната система. 99 лв./50 мин. 120 лв./50 мин. 110 лв./50 мин. 110 лв./50 мин.

4 МАСАЖИ НА ЦЯЛО ТЯЛО АЮРВЕДИЧЕН МАСАЖ Релаксиращ масаж с детоксикиращ ефект, който намалява умората, подхранва сърцето и тъканите, подобрява съня, тонизира мускулите, засилва имунитета, укрепва костите и нервите. МАСАЖ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ Релаксиращ масаж, при който се използват топли вулканични камъни, потопени в екзотични масла.съчетанието от дълбоко проникваща топлина на камъните, ароматерапия и традиционни техники за пълноценен масаж освобождават мускулното напрежение. КРАЛСКИ МАСАЖ Обединява в едно съвършено изживяване техники от ломи-ломи, шиацу, тайландски, класически и балийски масаж. Намалява ставната скованост, релаксира в дълбочина, балансира напрежението в мускулите. ПАУДЕР МАСА Масаж с лечебен билков прах с дълбоко въздействие, наподобяващ пилинг.подобрява метаболитните процеси и има редуциращо действие по отношение на мастната тъкан. 99 лв./50 мин. 140 лв./75 мин. 150 лв./80 мин. 125 лв./50 мин.

5 ЧАСТИЧНИ МАСАЖИ АФТЪР СКИ СТРЕЧИНГ Техника за бързо физическо възстановяване на краката след каране на ски и сноуборд. ЛИЦЕ И СКАЛП МАСАЖ НА ЯКА МАСАЖ НА ГРЪБ МАСАЖ НА ГРЪБ И КРАКА РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ Масаж, при който се използват рефлекторни точки за натиск на стъпалата с цел възстановяване на баланса на чакрите и подпомагане на енергийния поток в тялото. Има положителен ефект върху всички органи и системи, като ги активира и хармонизира. 59 лв./25 мин. 55 лв./25 мин. 55 лв./25 мин. 59 лв./25 мин. 65 лв./30 мин. 59 лв./25 мин.

6 ДЕТСКИ МАСАЖИ МОРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ Релаксиращ масаж с полюляване и топли пясъчни торбички за стъпалата, ръцете и гърба. СЛАДЪК СЪН Масаж на цялото тяло, който подобрява кръвообращението, тонизира мускулите и подхранва нежната детска кожа. КРАТКА ВАКАНЦИЯ масаж на гръб Релаксиращ масаж на гръб, ръце и скалп. МАЛКАТА ПРИНЦЕСА Комбинация от детски масаж, маникюр и педикюр. 49 лв./30 мин. 45 лв./25 мин. 29 лв./15 мин 99 лв./50 мин.

7 СПА РИТУАЛИ ПРЕЗАРЕЖДАНЕ Комбинация от ориенталски пилинг с кесе, класически масаж и маска за лице. ДАМАСЦЕНА БЪЛГАРСКАТА РОЗА Ползотворните ефекти на розовото масло върху тялото и сетивата са известни още от времето на траките. Съвременният ритуал започва с нежен пилинг на цялото тяло, който почиства и витализира кожата. Продължава с подмладяващата маска, по време на която ще усетите прилив на нови сили. Следва хидромасажна вана за дълбока хидратация с българска роза и мляко подготовка за релаксиращ масаж, който ще възстанови баланса между тялото и ума, обгръщайки ви с аромата на българската роза дамасцена. 140 лв./80 мин. 140 лв./90 мин

8 ПРОЦЕДУРИ В ТУРСКАТА БАНЯ (ХАМАМ) ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ КЕСЕ Традиционна ориенталска процедура за почистване на тялото със специално изработена ръкавица от копринени конци кесе, след предварително затопляне и овлажняване на кожата в турската баня. ПИЛИНГ С МЕД И КАФЕ НА ЦЯЛО ТЯЛО Невероятно съчетание от натурално кафе, захаросан мед и билкови масла за постигане на копринено мека, натурално хидратирана, стегната и с подобрена еластичност кожа. ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ С ПЕНЕН МАСАЖ Една чудесна комбинация от традиционна ориенталска терапия за ексфолиране на цялото тяло с копринена ръкавица и класически масаж с ароматна пяна от натурални сапуни. ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА Едно вълшебно екзотично преживяване, включващо автентичен ориенталски пилинг (кесе), последван от релаксиращ ароматен пенен масаж с натурални сапуни и за финал маска с водорасли за лице и тяло за пълен детокс, почистване и дълбоко подхранване на кожата. 72 лв./25 мин. 82 лв./25мин. 149 лв./55 мин. 195 лв./90 мин.

9 АНТИЦЕЛУЛИТНИ И ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ТЯЛО (ЕДНА ЗОНА ПО ИЗБОР) Иновативен метод за моделиране на тялото. Ефективна процедура с използване на радиовълни с ниска честота, които премахват мастните натрупвания през епидермиса, без да го загряват, и активират своето действие в слоевете на дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, ускорява обмяната на веществата, подобрява тонуса на кожата и спомага за премахване на целулита. РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ТЯЛО (5 ЗОНИ ПО ИЗБОР) АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ Масаж на проблемна зона, съчетаващ в себе си дълбоко въздействащи техники. Те са насочени към редуциране на обема и количеството на натрупаната подкожна мастна тъкан. Използват се и дрениращи техники, намаляващи задържаните течности в клетката и междуклетъчното простванство. ПАКЕТ 5 АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖА 69 лв./30 мин. 276 лв. 69 лв./40мин. 276 лв.

10 ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО: THALGO ФРАНЦИЯ МАГИЯТА НА ИНДИЯ Ексфолиране с топящ се пилинг съчетание от индийски червени водорасли, аюрведични масла, джинджифил, захар и морски соли. ЕКЗОТИЧЕН ОСТРОВ Почистваща процедура с аромат на ванилия и тиара. Ексфолиращата смес представлява фина комбинация от стрити кокосови черупки и бял пясък от Бора Бора, смесени с подхранващи екзотични масла. ИНДОСЕАН Хармонизиращ спа ритуал, вдъхновен от аюрведа. Съчетава марма терапия за балансиране на енергийните точки и йога техники за постигане на баланс между тялото и ума. Спа ритуалът започва с ароматна ефервесцентна вана, която хидратира кожата и я обгръща в нежен аромат. Следва ексфолиране с морска сол, захар и джинджифил в съчетание с аюрведични масла. Аюрведичният масаж се извършва с хармонизиращи движения и ароматно сусамово масло с кориандър, кипарис, градински чай и санталово дърво. ПОЛИНЕЗИЯ Релаксиращ спа ритуал, който включва ексфолиране с бял пясък от Бора Бора, морски соли и кокосови черупки, вана Морска лагуна, екзотичен ломи-ломи масаж, последван от масаж с топли пясъчни торбички. 65 лв./30 мин. 65 лв./30 мин. 175лв./90 мин. 150 лв./90 мин.

11

12 ХИДРОМАСАЖНИ ТЕРАПИИ В ПРОФЕСИОНАЛНА ВАНА ИНТЕНЗИВЕН РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ Запомнящо се релаксиращо преживяване в ароматна топла вана с вградена система от дюзи, които създават водни струи, масажиращи тялото с различна сила и под различен ъгъл. ИНТЕНЗИВЕН ЛИМФЕН МАСАЖ Специалната ароматна вана с интензивен лимфен масаж създава усещане за лекота и съвършенство. Масажът се изразява в последователно включване на водни струи в четири зони, като се започва от краката и се завършва с горната част на тялото. За финал галещ перлен масаж. АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТАНГЕНТОРЕН МАСАЖ Тангенторният масаж е изключително ефикасен метод за разбиване на целулита. Топлинното въздействие на водата, насочена под налягане към проблемните зони, въздейства в дълбочина върху токсините, натрупани около мастните депа, и спомага за разбиване на целулита и заглаждане на кожата. Завършва с нежен перлен масаж. 39 лв./20 мин. 45 лв./25 мин. 45 лв./25 мин.

13 ДЕТОКС ТЕРАПИИ С ВОДНО ЛЕГЛО AEMOTIO МАНУАЛЕН МАСАЖ ПОД ДУШ VICHY /масаж, хромотерапия/ Релаксирайте върху комфортно водно легло, усещайки лекия тласък на морските вълни, докато нежните и топли водни струйки на душ Vichy галят кожата ви. Удоволствието се допълва от успокояващ ръчен масаж. Това е една от най-добрите хидротерапевтични масажни процедури с отпускащ и антистрес ефект. ОБВИВАНЕ С МИКРОНИЗИРАНИ ВОДОРАСЛИ. /парна баня, таласотерапия, хромотерапия и душ Vichy/ Тялото се обвива с маска от 100% натурални водорасли, следва парна баня и ръчен масаж под душ Vichy. Терапията има дълбок дрениращ и детоксикиращ ефект, като спомага за елиминиране на токсините в организма, предотвратява задържането на вода и подпомага отслабването. Истински тонизиращ ефект върху цялото тяло, който ще ви помогне да постигнете желаната форма. 115 лв./55 мин. 115 лв./55 мин

14 ДЕТОКС ТЕРАПИИ С ВОДНО ЛЕГЛО AEMOTIO ОБВИВАНЕ С КАЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ И ЕКСФОЛИРАНЕ С МОРСКИ СОЛИ /парна баня, ексфолиация, калолечение, хромотерапия и душ Vichy/ Тялото се покрива с кал, събрана от бреговете на Мъртво море, след което се обгръща нежно от парната баня. Следва ексфолиране с морски соли, а за финал релаксиращо действие на душ Vichy. Терапията почиства порите, отнема мазната секреция от кожата и е отлично средство за справяне с екземи, пъпки и възпаления. Висока ефективност в борбата с целулита. ОБВИВАНЕ С ЛЕЧЕБНА ТОРФЕНА КАЛ /парна баня, калолечение, лечебен масаж на тяло/ Апликация на цяло тяло със затоплена лечебна кал, която изсмуква токсините и има силен детоксикиращ ефект. Лечебната торфена кал има противовъзпалително, обезболяващо и имуностимулиращо действие; подобрява кръвообращението, активизира обмяната на веществата и укрепва костната система. 140 лв./55 мин. 120 лв/55 мин.

15

16 ЛИЦЕ

17 КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ: THALGO ФРАНЦИЯ СПИРОЛИНА БУСТЕР ДЕТОКСИКИРАЩА ТЕРАПИЯ Детокс терапия за изглаждане и превенция на първите бръчици. Терапия, която противодейства на първите признаци на стареене, свързани с градския начин на живот: замърсяване, умора, стрес. Благодарение на свежата отлепваща се маска със спирулина и морски магнезий кожата е детоксикирана, фините бръчици са изгладени, тенът е свеж и сияен. ХИДРАТИРАЩ РИТУАЛ СЪРЦЕТО НА ОКЕАНА Съчетавайки дълбокия хидратиращ ефект на морската вода с детоксикиращото действие на микроелементи и морски соли, тази козметична терапия повишава нивата на хидратация и възвръща блясъка на кожата. Процедурата започва с цялостно почистване на лицето и шията и ексфолиране, последвано от релаксиращ мануален масаж. Специфичната алгинатна маска с активен хидратиращ серум насища кожата с хидратиращи и подхранващи активни съставки с морски произход, като я прави гладка, еластична и ослепителна. 140 лв./55 мин. 105 лв./55 мин

18 КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ: THALGO ФРАНЦИЯ ПРОГРАМА HYALLU-PROCOLLAGEN Козметичен филър за запълване на бръчките и подмладяване на кожата. Благодарение на мощното съчетание от три вида хиалуронова киселина и морски колаген тази изключително ефикасна терапия видимо запълва бръчките и подмладява кожата. Трио от козметични ролери, с които се извършва специфичен масаж в областта на бръчките. Играе ролята на бустер за регенерация и видима трансформация на кожата. ПРОГРАМА СИЛИЦИЙ Супер лифтинг ефект, видимо изглаждане на бръчките и невероятен блясък на кожата. Патентованата формула за дермостимулиращ масаж спомага за стягане и изглаждане на кожата, а съчетанието от две професионални маски гарантира пълно третиране на зоните на лицето: хиалуронова маска за изглаждане на бръчките около очите и челото и скулптираща криомаска с морски силиций за извайване на овала и лифтиране на чертите. 145 лв./55 мин. 165 лв./75лв.

19 КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ: AKADEMIE ФРАНЦИЯ ТЕРАПИЯ НА ОКОЛООЧЕН КОНТУР ПРОТИВ БРЪЧКИ Кожата на околоочния контур е най-деликатната и нежна част от лицето, поради което се нуждае от специална грижа. Терапията намалява торбичките, подпухналостта и тъмните кръгове под очите. ТЕРАПИЯ С МАНУАЛНО ПОЧИСТВАНЕ За свежа, чиста и блестяща кожа. ПРОГРАМА ХИАЛУРОН Изключително подходяща за много суха, дехидратирана и увредена кожа. Основна съставка на терапията е изпълващата хиалуронова киселина жизненоважна за плътността на кожата молекула, която осигурява поддържащата функция на епидермиса посредством своята способност да привлича и задържа вода. ТЕРАПИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ Хидратираща терапия за превенция и третиране на първите бръчки, подходяща за всички типове кожа. 89 лв./30 мин. 115 лв./55мин. 115 лв./55 мин. 115 лв./55 мин.

20 КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ: AKADEMIE ФРАНЦИЯ ТЕРАПИЯ ЗА ХИДРАТАЦИЯ И ПОДХРАНВАНЕ Уникален ритуал за лице, който омекотява и хидратира кожата в дълбочина. Намалява стреса, отпуска и премахва напрежението от лицето, възстановява и подхранва кожата, като в същото време поддържа естествените и нива на хидратация. ТЕРАПИЯ ЗА МЪЖЕ Успокоява дехидратираната кожа, като възстановява естествения воден баланс и премахва неприятното усещане за опънатост и дискомфорт. ПРОГРАМА ХИДРАТАЦИЯ + радиочестотен лифтинг Комплексна терапия последната иновация в нехирургичното, безопасно и безболезнено третиране на отпуснатостта на кожата в областта на лицето за моментален лифтинг ефект и интензивна хидратация. Дълготраен видим ефект! 115 лв./55 мин. 115 лв./55 мин. 120 лв./55 мин.

21

22 КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С АПАРАТ INTRACEUTICALS Процедурите са популярни в Холивуд и се използват от Мадона и други световни звезди. Апаратът INTRACEUTICALS произвежда чист кислород, чрез който в кожата се впръскват серуми, разработени с помощта на нанотехнологии. REJUVENATE ПРОЦЕДУРА ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ И ПОДМЛАДЯВАНЕ Подмладяващият серум, който съдържа специална олекотена молекула на хиалуроновата киселина в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти, предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява чрез видима стегнатост, изглаждане на фините бръчки, лифтинг ефект на контура на лицето и цялостен блясък на кожата. OPULENCE ИЗБЕЛВАЩА ТЕРАПИЯ Представлява кислородно проникване в дермата с активни избелващи съставки. Терапията има хидратиращ ефект, повлиява пигментациите в дълбочина и осигурява видим резултат. ATOXELENE УНИКАЛНА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ Видимо изглажда фините и по-дълбоки бръчки, като омекотява линиите на лицето и придава младежки вид. ВИТАМИН А + БУСТЕР Регенерираща терапия Серумът подобрява неравномерната текстура и дълбоките бръчки, стимулира производството на колаген и еластин, омекотява кожата, помага за нейното почистване и за отпушване на порите, затова действа добре при премахване на пъпки. Има антиоксидантни свойства и защитава от свободните радикали. 210 лв./55 мин. 220лв./55 мин. 210 лв./55 мин. 210 лв./55 мин.

23 КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С АПАРАТ INTRACEUTICALS ВИТАМИН C + БУСТЕР Защитна терапия за кожата Супер антиоксидант, с помощта на който се постига сияещ и подмладяващ ефект. Трите синергични форми на витамин С помагат за изглаждане, укрепване и защита на кожата. Витамин С допринася също така за омекотяването на кожата. КОЛАГЕН + БУСТЕР ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ Осигурява мощен коктейл от пептиди, стимулиращи производството на колаген и еластин. Новосинтезираният колаген възстановява, подмладява и попълва обема на кожата. АНТИОКСИДАНТ + БУСТЕР Балансираща терапия Съживява и балансира стресираната кожа с изключително мощните си природни съставки антиоксиданти. Подходящ за премахване на видимата подпухналост и тъмните кръгове около очите. Активен антиоксидант, който поддържа ефективно кожата, преминаваща през процесите на стареене: съхранява нейната еластичност, тъй като пази липидите и колагеновите влакна да не се окислят и разрушат. Предпазва кожата от външни въздействия и преждевременно стареене. 210 лв./55 мин. 210 лв./55 мин. 210 лв./55 мин.

24 ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ INTRACEUTICALS AНГЕЛСКО ЛИЦЕ За превенция на фините бръчки, хидратация и изглаждане REJUVENATE за дълбока хидратация и подхранване ATOXELENE уникална лифтинг терапия Витамин С + бустер защитна терапия НОВ ЖИВОТ Предназначена за възраст 40+ с лифтинг ефект REJUVENATE за дълбока хидратация и подхранване ATOXELENE уникална лифтинг терапия Витамин А + бустер регенерираща терапия Колаген + бустер възстановяваща терапия ФЕНИКС Предназначен за зряла кожа с по-силен лифтинг ефект, премахва несъвършенствата, изглажда и тонизира REJUVENATE за дълбока хидратация и подхранване ATOXELENE уникална лифтинг терапия Колаген + бустер възстановяваща терапия Витамин С + бустер защитна терапия 550 лв. 700 лв. 880 лв.

25 СПЕЦИАЛНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ УЛТРАЗВУКОВ ПИЛИНГ НА ЛИЦЕ Премахва горния слой мъртви клетки и минимализира белезите на стареенето пигментните петна, бръчките и дехидратацията. 45 лв./20 мин. РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ Представлява високочестотна радиовълна, която прониква през кожата и предизвиква затопляне на колагеновите нишки, което от своя страна ги активира и води до уплътняване и редукция на бръчките. Кожата се заглажда, стяга и възстановява еластичността си. Подобрява се кръвообращението. 55 лв./25 мин.

26 ДРУГИ ТЕРАПИИ

27 ДРУГИ ТЕРАПИИ ФИШ СПА Рибките гара руфа се отличават със своята способност да отстраняват болни и мъртви епителни клетки от човешката кожа. Слюнката на тези рибки съдържа специалния ензим дитранол, който действа благоприятно на кожата, като я прави забележително гладка. ДЕТЕНЗОР ТЕРАПИЯ Системата Detenzor е разработен от проф. Леонард Кинлайн след повече от 10 години клинични изпитвания. 29 лв./20 мин. 35 лв./40 мин. Клиентът лежи 40 минути на специален матрак от три части, при което се въздейства както върху прешлените на гръбначния стълб, които се разширяват, така и върху мускулатурата. Премахва болките в гърба и кръста с гарантиран дълготраен ефект. Процедурата се извършва в хотелската стая или докато клиентът е на козметична процедура в спа центъра. СОЛАРИУМ За равномерен тен през цялата година. 15 лв./4 мин.

28 МЕТРИЧНО-РИТЪМНА ТЕРАПИЯ Терапията се извършва с германския уред MRT ( МаРиТе ), който вибрира с честота 8-12 херца. Процедурата е доказано ефективен и безвреден метод за лечение и профилактика. Чрез механична вибрация, която е в синхрон с трептенията на човешката клетка, се въздейства върху клетъчното ядро, като се подпомага възстановяването на нормалния му баланс. Терапията е приложима както локално, само върху определени части на тялото (глава, лице и шия, крака, гръб, корем), така и комплексно, върху цялото тяло. Ползи: - Премахва остри и хронични болки при разтегнати мускулни влакна, мигрена, отоци, хематоми, помага при проблеми с лимфната циркулация и следоперативни състояния. - Подобрява еластичността на кожата, регулира локални мускулни спазми, подобрява подвижността на ставите и регенерирането на нервите, действа благоприятно при дископатия, дискова херния, плексит, остеопороза и радикулит. МАРИТЕ ЦЯЛО ТЯЛО Комплексно действие. МАРИТЕ ГРЪБ Подпомага оздравителния процес и подобрява състоянието при: дископатия, гръбначни изкривявания, остеопороза, радикулит, ниско и високо кръвно налягане, болест на Бехтерев, шипове, диабет, плексит, болки в гърба и кръста, дихателни заболявания, болест на Паркинсон. МАРИТЕ КРАКА Подпомага оздравителния процес и подобрява състоянието при: парализи, целулит, невралгии, мускулни схващания, фрактури, лимфен застой, конско стъпало, плоскостъпие, фантомна болка, имобилизации, следоперативно възстановяване, отоци и разширени вени. 125 лв./85 мин. 65 лв./30 мин. 65 лв./30 мин.

29 МАРИТЕ ЯКА Подпомага оздравителния процес и подобрява състоянието при: безсъние, високо и ниско кръвно налягане, плексити, неврити, скованост, ригидност на шейните мускули, ошипяване и бурсити. 55 лв./25 мин. ЛИМФЕН ДРЕНАЖ Процедурата се извършва със специализиран професионален апарат. Лимфната система има нелеката задача да отвежда от тялото всички отпадни продукти от клетъчния метаболизъм. Тя няма сърце, което да подпомага циркулацията и, поради което за денонощие прави едва седем пълни цикъла през тялото. Погрижете са за себе си чрез нашия апарат за лимфен дренаж от последно поколение, който ще намали тежестта и умората в краката, ще редуцира отоците, ще премахне задържаните течности и токсини и ще подейства благоприятно в борбата с целулита. Добрата лимфна циркулация подобрява храненето на тъканите на клетъчно ниво, повишава тонуса и предизвиква прилив на енергия. ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ПАКЕТ ОТ 3 ПРОЦЕДУРИ ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ПАКЕТ СИЛУЕТ /2 процедури лимфен дренаж + антицелулитен масаж/ ПАКЕТ СИЛГАЕ /2 процедури лимфен дренаж + водно легло с микронизирани водорасли/ 55 лв./40 мин. 130 лв. 145 лв. 190 лв.

30 МАНИКЮР КЛАСИЧЕСКИ МАНИКЮР ЕКСПРЕСЕН МАНИКЮР ДЕТСКИ МАНИКЮР ЛАК ПОЛАГАНЕ НА ГЕЛ ВЪРХУ ЕСТЕСТВЕН НОКЪТ МАНИКЮР + ШИЛАК ШИЛАК ПРЕМАХВАНЕ НА ШИЛАК ПАРАФИНОВА ТЕРАПИЯ ЗА РЪЦЕ 35 лв. 20 лв. 15 лв. 20 лв. 70 лв. 65 лв. 30 лв. 15 лв. 40 лв. ПЕДИКЮР КЛАСИЧЕСКИ ПЕДИКЮР ЕКСПРЕСЕН ПЕДИКЮР ПОЛИРАНЕ НА СТЪПАЛА ПЕДИКЮР + ШИЛАК ШИЛАК ПРЕМАХВАНЕ НА ШИЛАК ПАРАФИНОВА ТЕРАПИЯ 50 лв. 25 лв. 15 лв. 80 лв. 30 лв. 15 лв. 40 лв.

31 МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

32

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО ЮМЕЙХО 50 мин. 72 лв. Специален източен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функцион

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО ЮМЕЙХО 50 мин. 72 лв. Специален източен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функцион ЮМЕЙХО 50 мин. 72 лв. Специален източен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функционалния баланс на тялото и увеличава жизнените сили на организма. Премахва

Подробно

Подаръчни ваучери Здраве Терапии за тяло Кратки терапии за тяло Извайващи терапии за тяло Хамам Козметични терапии Епилация Маникюр и педикюр СПА карт

Подаръчни ваучери Здраве Терапии за тяло Кратки терапии за тяло Извайващи терапии за тяло Хамам Козметични терапии Епилация Маникюр и педикюр СПА карт Подаръчни ваучери Здраве Терапии за тяло Кратки терапии за тяло Извайващи терапии за тяло Хамам Козметични терапии Епилация Маникюр и педикюр СПА карти Специално за деца 3 стр. 4 стр. 5 стр. 10 стр. 11

Подробно

Ценоразпис Терапии за лице Базисни процедури Време Цена Почистване на вежди 10 мин. 6 лв. Оформяне на вежди 20 мин. 10 лв. Боядисване вежди/мигли 20 м

Ценоразпис Терапии за лице Базисни процедури Време Цена Почистване на вежди 10 мин. 6 лв. Оформяне на вежди 20 мин. 10 лв. Боядисване вежди/мигли 20 м Ценоразпис Терапии за лице Базисни процедури Време Почистване на вежди 10 мин. 6 лв. Оформяне на вежди 20 мин. 10 лв. Боядисване вежди/мигли 20 мин. 10 лв. Масаж на лице 20 мин. 20 лв. Маска / Масаж лице

Подробно

МАСЛО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ИНОВАЦИЯ 2в1

МАСЛО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ИНОВАЦИЯ 2в1 МАСЛО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ИНОВАЦИЯ 2в1 ГЛОБАЛНА ЦЕЛ В ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО ЗА ДА ИМАШ КРАСИВ СИЛУЕТ Е НУЖНО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА! Всяка година ни се присмива. Враг номер

Подробно

СПА МЕНЮ

СПА МЕНЮ СПА МЕНЮ ДОБРЕ ДОШЛИ! Чувство на спокойствие и радост завладяват сетивата още в първите минути престой в спа центъра на Гранд Хотел Поморие. Релаксираща музика и аромат на специално подбрани етерични масла

Подробно

Цинк капки

Цинк капки Zn ПРОФИЛАКТИКА НА ЦИНКОВИЯ ДЕФИЦИТ Цинк Biominerali Цинкът (Zn) е незаменим Биоминерал за биохимичните функции на живите организми. Поддържа ензимната система, клетките и синтеза на белтъчините. Командва

Подробно

FAQ_LR ALOE VIA NUTRI REPAIR_BG

FAQ_LR ALOE VIA NUTRI REPAIR_BG FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR FAQs I Често задавани въпроси 1 СЪДЪРЖАНИЕ 1. LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR ОСНОВЕН ПРЕГЛЕД 1.1 Какви промени бяха направени в серията? Какво остава същото? 1.2 Какво точно представлява

Подробно

СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ Съвременният мъж е не по-малко суетен от дамите и също държи на перфектния външен вид. И това е нормално в динамиката на днешния свя

СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ Съвременният мъж е не по-малко суетен от дамите и също държи на перфектния външен вид. И това е нормално в динамиката на днешния свя СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ Съвременният мъж е не по-малко суетен от дамите и също държи на перфектния външен вид. И това е нормално в динамиката на днешния свят добрата визия повишава самочувствието и увереността

Подробно

ЕКСТРАКТИТЕ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ПОДПОМАГАТ ДЕЙНОСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. BINELLA medical beauty успя да култивира екстракт от раст

ЕКСТРАКТИТЕ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ПОДПОМАГАТ ДЕЙНОСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. BINELLA medical beauty успя да култивира екстракт от раст ЕКСТРАКТИТЕ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ПОДПОМАГАТ ДЕЙНОСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. BINELLA medical beauty успя да култивира екстракт от растителни стволови клетки на грозде и арганово дърво.

Подробно

Красотата има душа ЦЕНОРАЗПИС

Красотата има душа ЦЕНОРАЗПИС Красотата има душа ЦЕНОРАЗПИС АПАРАТНИ ТЕРАПИИ Кислороден Hydra Peel на лице Кислороден Hydra Peel Mini Blast Кислороден Hydra Peel Super Blast Кислороден Hydra Peel на гръб 160 лв./90 мин. 90 лв./30

Подробно

DR-DENKOVA Pricelist Web

DR-DENKOVA Pricelist Web Ценоразпис Валиден до 31 Октомври 2019 СОФИЯ, ул. Оборище 10 бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА, Business Center Comfort бул. 8ми Приморски полк 50 www.dr-denkova.com social@dr-denkova.com СЪДЪРЖАНИЕ ПРЕГЛЕДИ

Подробно

Ценоразпис възстановителен център За гости на хотела Комплексно ползване на помещение за подводна лечебна физкултура, помещения за термотерапия, релак

Ценоразпис възстановителен център За гости на хотела Комплексно ползване на помещение за подводна лечебна физкултура, помещения за термотерапия, релак Ценоразпис възстановителен център За гости на хотела Комплексно ползване на помещение за подводна лечебна физкултура, помещения за термотерапия, релакс зона + салон за лечебна физкултура за 1 ден 10 лв.

Подробно

Ценоразпис Валиден до 30 Септември 2019 СОФИЯ Ул. Оборище 10 Бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА Бул. 8-ми Приморски полк 50 w dr-denkova.com е

Ценоразпис Валиден до 30 Септември 2019 СОФИЯ Ул. Оборище 10 Бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА Бул. 8-ми Приморски полк 50 w dr-denkova.com е Ценоразпис Валиден до 30 Септември 2019 СОФИЯ Ул. Оборище 10 Бул. Симеоновско шосе 62 ВАРНА Бул. 8-ми Приморски полк 50 w dr-denkova.com е info@dr-denkova.com drdenkova radinadenkova СЪДЪРЖАНИЕ ПРЕГЛЕДИ

Подробно

над 70 години традиция Dr Renaud е лекар дерматолог, посветил живота си на красотата на природата и женската красота. Той е от майсторите, които знаят

над 70 години традиция Dr Renaud е лекар дерматолог, посветил живота си на красотата на природата и женската красота. Той е от майсторите, които знаят над 70 години традиция Dr Renaud е лекар дерматолог, посветил живота си на красотата на природата и женската красота. Той е от майсторите, които знаят какво и как да вземат от природата, за да постигнат

Подробно

Склеродермия Версия на РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СКЛЕРОДЕРМИЯ 2.1 Локализирана склеродермия 2.1.

Склеродермия Версия на РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СКЛЕРОДЕРМИЯ 2.1 Локализирана склеродермия 2.1. https://www.printo.it/pediatric-rheumatology/bg/intro Склеродермия Версия на 2016 2. РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СКЛЕРОДЕРМИЯ 2.1 Локализирана склеродермия 2.1.1 Как се диагностицира локализирана склеродермия? Появата

Подробно

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ТЕРАПИИ, СЪЗДАДЕНИ ПО МЯРКA

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ТЕРАПИИ, СЪЗДАДЕНИ ПО МЯРКA ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ТЕРАПИИ, СЪЗДАДЕНИ ПО МЯРКA ЗАЩО ANNE SEMONIN Е УНИКАЛНА? Използва етерични масла, единствените козметични съставки, които преминават безпроблемно през епидермалната

Подробно

01_Cover_UK

01_Cover_UK БЪЛГАРСКА РОЗА КАРЛОВО каталог козметични продукти 70 БЪЛГАРСКА РОЗА КАРЛОВО Маслодайната роза - Rosa Damascena Mill, Rosaceae, превърнала се в символ на родината ни, дава на света неповторимото българско

Подробно

МОЖЕ ЛИ СЪРБЕЖЪТ ДА БЪДЕ ОБЛЕКЧЕН ЗА 60 СЕКУНДИ? КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие начин да възстанови защитната И ` бариера. Дълготрайно.

МОЖЕ ЛИ СЪРБЕЖЪТ ДА БЪДЕ ОБЛЕКЧЕН ЗА 60 СЕКУНДИ? КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие начин да възстанови защитната И ` бариера. Дълготрайно. МОЖЕ ЛИ СЪРБЕЖЪТ ДА БЪДЕ ОБЛЕКЧЕН ЗА 60 СЕКУНДИ? КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да открие начин да възстанови защитната И ` бариера. Дълготрайно. ДЕРМАТОЛОГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ Защо кожата ме сърби? Колкото повече

Подробно

Brave Придаващ увереност бленд 10 ml рол-он ИНФОРМАЦИОННА СТРАНИЦА ЗА ПРОДУКТА ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Започнете всеки ден с увереност и вяра, като съчет

Brave Придаващ увереност бленд 10 ml рол-он ИНФОРМАЦИОННА СТРАНИЦА ЗА ПРОДУКТА ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Започнете всеки ден с увереност и вяра, като съчет Brave Придаващ увереност бленд 10 ml рол-он Започнете всеки ден с увереност и вяра, като съчетаете придаващия увереност бленд Brave с упражнения за позитивно мислене. Започнете наново заредени с позитивни

Подробно

BULGARIA / SALE 11-12/2018 Каталог 11 12/2018 (ноември декември). Акционните предложения са в сила от до Внимание! Цените са ва

BULGARIA / SALE 11-12/2018 Каталог 11 12/2018 (ноември декември). Акционните предложения са в сила от до Внимание! Цените са ва BULGARIA / SALE 11-12/2018 Каталог 11 12/2018 (ноември декември). Акционните предложения са в сила от 01.11.2018 до 31.12.2018. Внимание! Цените са валидни на цялата територия на България. Количеството

Подробно

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Комплексна програма за поддържане на когнитивните функции на главния мозък Какво представлява ONESTACK от Coral Club? ONESTACK нов подход в решаването на задачите по комплексно оздравяване на организма.

Подробно

Présentation PowerPoint

Présentation PowerPoint Какво е всъщност TEMPTU? За последните 30 години TEMPTU е предпочитаната марката от най-добрите професионални гримьори в света. TEMPTU може да се види на някои от найемблематичните лица в киното, телевизията,

Подробно

Get it LR WORLD 10I2019 now! Нов продукт Готови за есента!

Get it LR WORLD 10I2019 now! Нов продукт Готови за есента! Get it LR WORLD 10I2019 now! Нов продукт Готови за есента! ALOE VERA ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ IMMUNE PLUS ТРОЕН ПЛЮС ЗА ВАШАТА ИМУННА СИСТЕМА 1 + УКРЕПВАНЕ: Имунните клетки са подсилени + АКТИВИРАНЕ: Производството

Подробно

МАТРАК CLASSIC /Bonnell system/ еднолицев,CLASSIC пяна /Foam/ еднолицев матрак,МАТРАК Perla еднолицев,МАТРАК DIONA еднолицев,МАТРАК DIPLOMAT еднолицев

МАТРАК CLASSIC /Bonnell system/ еднолицев,CLASSIC пяна /Foam/ еднолицев матрак,МАТРАК Perla еднолицев,МАТРАК DIONA еднолицев,МАТРАК DIPLOMAT еднолицев МАТРАК CLASSIC /Bonnell system/ еднолицев Матрак CLASSIC /Bonnell system/ ПАРАДАЙС МАТРАК CLASSIC /Bonnell system/ еднолицев е от серия матраци Парадайс Модел Classic е комфортен еднолицев матрак, при

Подробно

productcatalogue

productcatalogue productcatalogue ТОЛКОВА МНОГО НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ, ТОЛКОВА МНОГО КРАСОТА Нашата история се състои от хора, от наука, от красота и преди всичко от страст, за да направим възможно най-голямото ни предизвикателство:

Подробно

Slide 1

Slide 1 Човешкият организъм започва своето индивидуално развитие от оплодена яицеклетка наречена зигота. Тя се дели многократно, образуват се множество клетки, които се специалират да изпълняват определени функции

Подробно

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Концепция за терапия и регенериране на кожата www..com 1 SQOOM clinical е първото устройство от типа си, което комбинира магнитно поле с ултразвук. С това ново и уникално взаимодействие, той се бори със

Подробно

Slide 1

Slide 1 НЕМСКО КАЧЕСТВО И ТРАДИЦИЯ ОТ 1897 ГОДИНА Как да запазим здравето и красотата по време на бременността и кърменето? Какво е красотата? Външната красота в традиционния си смисъл е отражение на вътрешната

Подробно

Get LR WORLD 08I2019 it now! Горещи отстъпки през август

Get LR WORLD 08I2019 it now! Горещи отстъпки през август Get LR WORLD 08I2019 it now! Горещи отстъпки през август Бъдете активни и във форма през лятото ПОЛЕЗНО ЗА ЗДРАВЕТО НА СЪРЦЕТО Super Omega Капсули, четворен комплект Super Omega Капсули са с високо съдържание

Подробно

2. cenoraspis_hill_Moskovska_ indd

2. cenoraspis_hill_Moskovska_ indd ДЕРМАТОЛОГИЯ ЦЕНОРАЗПИС Амбулаторни прегледи Първична консултация Вторична консултация Естетични процедури 50 лв 40 лв Clear Lift и Accent Prime - Подмладяване на кожата при пакет Clear Lift - 4 процедури

Подробно

КАТАЛОГ АПРИЛ лв.

КАТАЛОГ АПРИЛ лв. КАТАЛОГ АПРИЛ 2019 1465 12 45 2 Разбива 8 симптома на простуда и грип - БЪРЗО! 1225 1041 www.theraflu.bg Силата да се чувстваш добре * Попитайте вашия фармацевт СЕГА! Терафлу е лекарствен продукт без лекарско

Подробно

Туристически пакет за здравен туризъм и активно дълголетие Тридневна /3 дни/програма здраве и дълголетие - 2 нощувки за български клиенти /петък-недел

Туристически пакет за здравен туризъм и активно дълголетие Тридневна /3 дни/програма здраве и дълголетие - 2 нощувки за български клиенти /петък-недел Туристически пакет за здравен туризъм и активно дълголетие Тридневна /3 дни/програма здраве и дълголетие - 2 нощувки за български клиенти /петък-неделя/ Когато се стремим към здраве и дълголетие възниква

Подробно

BG-EPILATOR-DERMA_PERFECT-EP9830-LEAFLET-GB

BG-EPILATOR-DERMA_PERFECT-EP9830-LEAFLET-GB www.rowenta.bg МОЖЕ ЛИ ЕПИЛАЦИЯТА С ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ?! JPM & Associés 07/2012 Технологията с пулсираща светлина се използва от дерматолозите в продължение на над 15 години. Derma

Подробно

Хранителни добавки, изготвени на базата на хранителните ни традиции. Резвирол и Комфортекс Анелия Кузева Медицински Университет, София

Хранителни добавки, изготвени на базата на хранителните ни традиции.  Резвирол и Комфортекс  Анелия Кузева  Медицински Университет, София Хранителни добавки, изготвени на базата на хранителните ни традиции Ресвирол и Комфортекс Анелия Кузева Медицински Университет, София Съвременната наука за хранене подчертава значението на хранителните

Подробно

!!! НОВО!!! в Гранд Хотел Велинград Балнео и физиотерапия в Медицински център на Гранд Хотел Велингад Промоционални пакети с настаняване и процедури:

!!! НОВО!!! в Гранд Хотел Велинград Балнео и физиотерапия в Медицински център на Гранд Хотел Велингад Промоционални пакети с настаняване и процедури: !!! НОВО!!! в Гранд Хотел Велинград Балнео и физиотерапия в Медицински център на Гранд Хотел Велингад Промоционални пакети с настаняване и процедури: ЦЕНИ И УСЛОВИЯ Цените са в български лева на човек

Подробно

Какво представлява? GinGira Alba Bebe е нов продукт от серията медицинска козметика GinGira. Съдържа цинков оксид в модерна фармацевтична форма специа

Какво представлява? GinGira Alba Bebe е нов продукт от серията медицинска козметика GinGira. Съдържа цинков оксид в модерна фармацевтична форма специа Какво представлява? GinGira Alba Bebe е нов продукт от серията медицинска козметика GinGira. Съдържа цинков оксид в модерна фармацевтична форма специално дерматологично мляко във вид на спрей. През 2009

Подробно

ПРОМОЦИОН. ПАКЕТИ -СБР-НК -2

ПРОМОЦИОН. ПАКЕТИ -СБР-НК -2 ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ НА СБР- НК ЕАД / ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ / Пакет ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ПРЕСТОЙ / минимален престой 30 дни / филиал МОМИН ПРОХОД - І-А* категория стая / с 2 легла / 35 лв. - І-ва категория стая

Подробно

KÉP! (vmilyen folyadékos)

KÉP! (vmilyen folyadékos) ТЕЧНО ЗДРАВЕ! НОВ ЧЛЕН НА ГРУПАТА АНТИОКСИДАНТНИ ПРОДУКТИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ Екстракт от цитрусови биофлавоноиди Барбадоска череша Екстракт от шипки ДОБРИЯТ СТАР ПРИЯТЕЛ: Витамин C ПОЛЗИТЕ ОТ ВИТАМИН C Благодарение

Подробно

Slide 1

Slide 1 Скелетните мускули са активната част на опорно-двигателната система. Изградени са от напречнонабраздена мускулна тъкан, която осъществява движението на тялото или на неговите части в пространството. Мускулите

Подробно