ЗА ИНВЕСТИТОРА. регистрирай се

Размер: px
Започни от страница:

Download "ЗА ИНВЕСТИТОРА. регистрирай се"

Препис

1

2 ЗА ИНВЕСТИТОРА Азур Панорама ЕООД, Лазур Фемили Ризорт ООД и Лазур Делукс ООД са строително - инвестиционни компании - част от Булкапитал Груп - с п е ц и а л и з и р а н а в и н в е с тиции и услуги в сект ора на недвижимите имоти. Компанията разполага с офиси във Варна, София, Бургас, Слънчев бряг и редица други водещи градове като Виена, Москва, А с та н а, К и е в, С а н к т- Петербург. Р а з п о л а г а й к и с ф и н а н с о в и в ъ з м о ж н о с т и, висококвалифицирани експерти и доверени п а р тньори, р е а л и з и р а х м е м а щ а б н и п р о е к т и в С о ф и я и п о Ч е р н о м о р с кото к р а й б р е ж и е н а Бъ л га р и я, к а то к ъ м момента изградените обекти са с обща разгъната застроена площ около к в. м. В този процес о с и гу р я в а м е заетост на населението, спомагаме за изграждане на местната инфраструктура и по този начин подобряваме инвестиционната среда. С насочването ни към изграждане на жилищни сгради и комплекси от затворен тип и предоставяне на пълен набор от услуги целим максимално удовлетворяване на всички нужди на живущите, а също и гаранции за осигуряване на доход от собствеността. При реализацията на проектите използваме висококачествени материали, нови технологии и се стремим максимално да опазим и облагородим околната среда, като я превърнем в привлекателно място за живеене и отдих.

3 ВАРНА ЛОКАЦИЯ Варна е най-големият град по българското Черноморие и отстои на 470 км източно от София. Летище Варна оперира целогодишно и приема полети от 102 дестинации. Освен редовните линии, през лятото обслужва и голям брой чартърни полети. С навлизането на нискобюджетни компании, кaто Wizz Air и Ryan Air, градът се превърна в изключително привлекателен и посещаван. Варна е свързана с всички главни шосейни, жп линии, въздушни и водни пътища на страната. Има редовни автобусни линии от Атина, Истанбул, Киев, Одеса и по-големите градове на Централна и Източна Европа.

4 ВАРНА ИСТОРИЯ Варна е един от най-древните градове на най-старата Европейска цивилизация. Стратегическото й положение върху картата на Югоизточна Европа превръща Варна в едно от най-значимите селища по Черноморието. Във Варна се намира най-старото златно съкровище в света, датирано между г. пр. Хр. Изключителен интерес сред гостите на Варна представляват и богатите колекции на музеите в града, още повече, че четвъртите по големина Римски терми на Европа са сред тези музеи II III в. сл. Хр., когато е и разцветът на римския Одесос. През 15 г. Одесос е включен в Римската империя и става нейното главно пристанище. Тук следи оставят различни древни култури, като тракийска, гръцка, римска, византийска, българска и др. През век във Варна се срещат български, венециански, ромейски, генуезки, дубровнишки и флорентински търговци.

5 ВАРНА СИТИЛАЙФ Варна е богат на събития град, в това число на културни и спортни мероприятия, развлечения, нощен живот и др. Ежегодно тук се провеждат международни кинофестивали Любовта е лудост, Златна роза, фолклорни фестивали, изнасят се оперни, балетни и театрални представления, концерти, множество изложби и др. Най-значимите локации за провеждане на лайф стайл събития са Фестивален и конгресен център Варна, Дворецът на културата и спорта, а отскоро и обновената зона на Морска гара Варна, където успешно се провеждат големи концерти на български и чужди изпълнители. Грандиозното събитие MTV Presents Varna Beach, което събра световни и български музикални звезди, се състоя във Варна с голям успех за втора поредна година. Филмът от събитието бе показан по всички канали на MTV в 164 страни.

6 СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА Св.Св.Константин и Елена е най-старият български курорт. Той се намира сред забележително красива природна местност, покрита почти изцяло с широколистна и иглолистна гора. Свети Свети Константин и Елена се нарича така от векове по името на малък манастир, изграден тук около XIV XVI век. в чест на император Константин I Велики и неговата майка императрица Елена. Възникването на манастира се свързва с чудотворната икона и с лечебния извор, който е запазен до днес и извира естествено под олтара на храма. Вярва се, че благодарение на неговата вода всеки намира изцеление. Тази забележителност и красивата природа привличат населението още през XIX век като място за почивка. Това довело до идеята за изграждане на курортен център през 1897 година. През 1880 г. българският княз Александър І Батенберг, пленен от природните красоти на Варна и околностите, решава да построи тук своята лятна резиденция, известна днес като дворецът Евксиноград. Строежът на княжеската резиденция привлича огромни за времето си капитали и съживява икономиката в района: прекарано е удобно шосе до двореца, което по-късно е продължено до Св. Константин и стимулира неговото развитие.

7 СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА БАЛНЕОЛОГИЯ Доказано е, че климатът в Св. Св. Константин и Елена е найздравословният по Черноморието, с което той превъзхожда редица други курорти. Първите опити за използване на това място за почивка и лечение са правени още през 19 век именно заради климата, природните дадености и топлите минерални извори. Едно от най-важните условия за развитие на Свети Свети Константин и Елена е наличието на 7 минерални извора, които нямат аналог в Европа. Те са калциево-магнезиеви и извират от дълбочина от около 2000 метра, с температурата на водата между 40 и 60 градуса. Минералната вода лекува успешно редица заболявания сърдечно-съдови, нервната система, горните дихателни пътища, кожни инфекции и др. Едно от най-големите предимства на Свети Свети Константин и Елена е, че разполага с всички необходими природни ресурси за развитие на СПА туризъм. Комбинацията на морски климат с минерална вода оказва благотворно влияние върху цялостното състояние на духа и тялото, укрепва имунитета, редуцира стреса и преумората. Районът е подходящ за целогодишно живеене, почивки, морски и СПА уикенди, спорт, рехабилитация.

8 СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА ПЛАЖОВЕ Свети Свети Константин и Елена разполага с плажна ивица с дължина повече от 3.5 км, покрита с фин златист пясък, разделена на няколко по-малки тихи и спокойни плажа. На плажовете се осигуряват различни атракции като барове, заведения за хранене, детски кътове, водни ски, сърф, джетове и др.

9 СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА СПОРТ Свети Свети Константин и Елена е дестинация, предлагаща разнообразни възможности за спорт и отдих: яхт порт, тенис кортове, футболни игрища, водни спортове, мини голф, алеи за разходка, крос и колездене и т.н. Начупената крайбрежна ивица, изпъстрена с м ного бройни з а ливчета и п ла жове, пр е д лага разнообразни маршрути за любителите на сутрешния джогинг. Аquahouse Thermal & Beach е най-новото и модерно водно съоръжение в курорта. Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

10 СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА РЕСТОРАНТИ Ресторантите в Св.Св.Константин и Елена ще задоволят и найизтънчения вкус. Те са отличен избор, ако търсите и цените високо качество, оригинално поднесени ястия и добро обслужване. Тук ще намерите богато разнообразие от традиционни български ястия, европейска кухня, рибни специалитети, барбекю и др., вдъхновени от най-добрите майстор-готвачи. Можете да се насладите на неповторима автентична атмосфера във възрожденски дух, английски интериор в кокетен стил, уникален кораб-ресторант с морски декорации и открити палуби с прекрасна гледка към морето, разкошни летни градини сред красива и разхлаждаща зеленина, фолклорни програми и нестинарски танци.

11 КАРТА AZUR VARNA RESORT ST. ILIA BEACH THE BA БАЛНЕОЛОГИЯ & SPA ТРАНСПОРТ УДОБСТВА ПЛАЖОВЕ ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ РЕСТОРАНТИ 1. Аквахаус 2. Естрея Палас 3. Азалия 4. Романс Сплендид 5. Флагман 6. Аква Азур 1. Автобус 31А - спирка 2. Такси 1. Супермаркети - Лидл, Алдо и Eserbil 2. Поща 3. Манастир 4. Лятно кино 1. Плаж Свети Илия 2. Плаж The Bay 3. Плаж Аквахаус 4. Плаж Сириус 5. Плаж Азалия 6. Плаж Слънчев ден 1. Френска детска градина 2. Френско училище 1. Tенис корт 2. Баскетболна площадка - 3. Плажен волейбол 4. Мини голф Jack Sparrow 5. Водни спортове и развлечения 6. Уроци по плуване 1. Monty by Andre Tokev 2. Вилла Маре интернационална кухня 3. Иванчов Хан (българска кухня) 4. Копитото (българска кухня) 5. Grand Hot BBQ (барбекю ресторант)

12 AZUR PANORAMA Стремежът ни е да допринесем за по-добър жизнен стандарт на собствениците на апартаменти, затова винаги залагаме на съвременен дизайн, функционални жилищa, богата прилежаща инфраструктура, съпътстващи услуги по управление и поддръжка на сградите. Azur Panorama се намира в най-зеления район на град Варна - Свети Свети Константин и Елена, на метри от морския плаж, на 10 минути от централната част на града. Красива морска панорама, слънчеви и уютни домове, спокойствие, естествен природен парк и несравнимо чист въздух това ще получат собствениците на апартаменти в Azur Panorama. Цялостната концепция на Azur Panorama е насочена към качествен и здравословен начин на живот, отговарящ на очакванията за по-висок стандарт, сигурност, комфорт и връзка с природата.

13 AZUR PANORAMA ПРЕДИМС ТВА 1. Изключителна Локация на 100 м от най-хубавите плажове на Варна и Св. Св. Константин и Елена на 100 м от горещ минерален източник на 200 м от централната част на Св. Св. Константин и Елена и търговски център Приморски на 500 м от Aqua House на 500 м от Lidl на автобусна спирка Minior на 10 мину ти от центъра на Варна 2. Комплекс от затворен тип сигурност и комфорт, зеленина и спокойствие. Контрол на достъпа и 24 часа видеонаблюдение. 3. Всякакви удобства вътре в комплекса и в непосредствена близост Супермаркет Магазини Ресторанти Детска площадка Кафе Изцяло подземни паркинги и гаражи - СПА и спортен център със закрит басейн, фитнес и йога зала Smar t системи за управление на вход и изход в подземните гаражи. Супер бързи и безшумни гаражни врати 2 секунди отваряне Търговски цент ър, аптека, салон за красота, тенис кортове, фу тболни игрища, Aqua House 4. Невероятна морска панорама от всички апартаменти. 5. Подземни паркинги и гаражи подземен паркинг на четири подземни нива с индивидуални гаражи, паркоместа, стоянки за велосипеди и зарядни станции за електрически автомобили 6. Висококачествени материали и изпълнение 7. Утвърдена строително-инвестиционна фирма - носител на специалната награда в национален конкурс Сграда на годината България 2021 г. в категория жилищни сгради над кв.м. РЗП; 15 годишен опит 8. Професионално Управление и Под дръжка 9. Целогодишно отдаване под наем 10. Без комисиона от к лиента, дирек тно от инвеститора, с разсрочена схема на плащане

14 AZUR PANORAMA ТЕХНОЛОГИИ За строителството на сградите се използват високачествени строителни материали и съвременни технолигии, които осигуряват висока енергийна ефективност, добър топлообмен и спестяват множество разходи по подръжката на сградата. ФАСАДА И ИЗОЛАЦИЯ Ново поколение керамична вентилируема фасада Външна и вътрешна зидария с многокамерни керамични тухли на Wienerberger Porotherm 25 N+F Топлоизолация подове - екструдиран полистирол GIAS Grafit XPS Топлоизолация външна - каменна вата 10 см ДОГРАМА MASTERLINE 8-HI 'High Insulating' на Reynaers Aluminium или еквивалентен клас дограма ШУМОИЗОЛАЦИЯ Звукоизолационна мембрана със замазка против ударен шум по пода на жилищата, по технология не позволяваща да се предават вибрациите от ходене както по пода така и по стените, което гарантира липсата на шумове от съседните апартаменти. БЕЗШУМНА КАНАЛИЗАЦИОННА СИСТЕМА MASTER 3 Plus - Нечуплива, дори и при ниски температури - Висока коравина на пръстена - Отлична звукоизолация - Голяма износоустойчивост и дълъг живот - Висока удароустойчивост - Master 3 покрива изискванията на DIN за нивото на шума - Много добра проводимост вследствие изключителната гладкост на вътрешния слой - Тествана за шумоизолация по стадарт EN от Fraunhofer Institute, Stuttgart АСАНСЬОРИ SCHINDLER 3300 с UV CleanAIR Асансьорите са на швейцарската компания Schindler, лидер на пазара. Позната като най-добрата марка в областта си, Schindler е синоним на най-високо качество. Schindler 3300 са най-висок клас модерни и безшумни асанасьори, които предоставят ненадминат комфорт на возене и много ниска енергийна консумация. - Най-висок клас модерни и безшумни асаньори - Ниска енергийна консумация - Автоматична авеакуация - LED осветление - Елегантен дизайн - Технология за чисто задвижване с до 30% по-малко енергия за пътуване - Автоматична дезинфекция срещу вируси, бактерии и други патогенни микроорганизми.

15 AZUR PANORAMA ПОДДРЪЖКА За собствениците на апартаменти в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка на общите части и територията от висококвалифицирани специалисти. Годишната такса поддръжка ще включва всички текущи разходи: заплати на персонал, почистване и консумативи на общите части, както и на територията на комплекса, озеленяване и поддръжка на прилежащите площи, поддръжка на басейна, снегопочистване на подходите към сградите на комплекса, разходи за електричество на общите части, абонаментно обслужване на асансьорите, текуща поддръжка на инсталациите в сградата, видеонаблюдение, осветление на общите части, контрол на вредителите в общите части и др. За допълнително удобство на живущите в комплекса ще бъде осигурено и голямо разнообразие от допълнителни услуги при поискване (като почистване на дома, гледане на деца, дребни ремонти в апартамента, трансфери до летище, грижа за домашни любимци и др.).

16 AZUR PANORAMA Azur Panorama e луксозен жилищен комплекс от затворен тип с невероятна морска панорама в найзеления район на град Варна - Свети Свети Константин и Елена, на 100 м. от плажа, на 10 минути от централната част на града. Azur Panorama е разположен върху терен от кв.м. Комплексът е проектиран така, че да осигурява панорама към морето от всички апартаменти. 148 АПАРТАМЕНТА ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ Цялостната концепция на Azur Panorama е насочена към качествен и здравословен начин на живот, отговарящ на очакванията за по-висок стандарт, сигурност, комфорт, зеленина и удобства в близост УДОБСТВА, КОИТО ПОВИШАВАТ КАЧЕСТВОТО НА ВАШИЯ ЖИВОТ! SPA НА МЕТРИ ОТ МОРСКИЯ БРЯГ В ЕС ТЕС ТВЕН ПРИРОДЕН ПАРК ОБС ЛУ ЖВАЩИ ЗОНИ СИГ УРНОСТ БА ЛНЕО, УЕ ЛНЕС И СПА СПОРТ И РЕЛАКС

17 AZUR PANORAMA контакти

Park Side Park Side

Park Side Park Side Park Side Park Side Green Life each Resort Sozopol е разположен до еднa от любимите летни дестинации Созопол. Green Life each Resort e носител на златна награда в категория Най-добър комплекс за плажен

Подробно

ПОСЛЕДНА ФАЗА M / L

ПОСЛЕДНА ФАЗА M / L ПОСЛЕДНА ФАЗА M / L ПОМОРИЕ Град Поморие е един от най-древните ове на територията на България. Основан през IV в. преди н.е. под названието Анхиало, около солено езеро /лагуна/, което древните тракийци

Подробно

Парк-хотел МОСКВА Вашият партньор за организиране на успешни настанявания и събития! Мобилен: Телефон:

Парк-хотел МОСКВА Вашият партньор за организиране на успешни настанявания и събития! Мобилен: Телефон: Парк-хотел МОСКВА Вашият партньор за организиране на успешни настанявания и събития! Мобилен: +359 885142901 Телефон: +359 2 971 1024 +359 2 963 0321 Факс: +359 2 963 0241 E-mail: marketing@parkhotelmoskva.net

Подробно

Delphin Botanik.xls

Delphin Botanik.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 25.02.2014 г.

Подробно

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "СЪНШАЙН КОУСТ" СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС СЪНШАЙН КОУСТ СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, област Варна на 25 км северно от град Варна, на 12 км от к.к. Златни пясъци, на 8 км

Подробно

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ Текущи проекти, Декември 2015 1 ФПП Диверсификация портфейл, Декември 2015 (1 от 2 стр.) Проект Инвестиция към 31.12.2015 (в лв., без ДДС) Инвестиция към 31.12.2015 (%) Title По

Подробно

ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД

ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД ПРЕДСТАВЯНЕ Кийстоун мениджмънт ЕООД Управление на недвижими имоти и проекти Кийстоун мениджмънт ЕООД Кийстоун Мениджмънт ЕООД е консултантска компания, специализирана в управлението на недвижими имоти

Подробно

IC Santai.xls

IC Santai.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 25.02.2014 г.

Подробно

Мароко – чартърен полет, All Inclusive

Мароко – чартърен полет, All Inclusive Мароко чартърен полет, All Inclusive Почивка със самолет Чартърен полет Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Маршрут: София Агадир Тиут Тарудант Тизнит Легзира Маракеш Агадир Есауира София ОБЩА

Подробно

The EOS Group

The EOS Group Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен Представяне на инвестиционен проект Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен и финансови инструменти Семинар на Съвета по инвестиции към БТПП

Подробно

София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ , , , факс 02/ Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/

София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ , , , факс 02/ Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/ София 1000, ул. Раковски 113 тел. 02/ 980 46 46, 988 09 08, 989 84 38, факс 02/ 988 84 50 Пловдив 4000, ул. Авксентий Велешки к-с Симфония, тел. 032/ 652 271 E-mail: rual@rual-travel.com; www.rual-travel.com

Подробно

Delphin Imperial.xls

Delphin Imperial.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 26.02.2014 г.

Подробно

WOW Kremlin Palace.xls

WOW Kremlin Palace.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 25.02.2014 г.

Подробно

Elenite_template_AI

Elenite_template_AI ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2020 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

BG

BG HB+ РОЯЛ КАСЪЛ & РОЯЛ КАСА, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

IB Park Hotels HRIndustry2019

IB Park Hotels HRIndustry2019 Надеждно партньорство и добавена стойност към събития, които целят мотивиран и сплотен екип Екатерина Христова посланик на гостоприемството и бранд мениджър IB Park Hotels Долината на река Места Целогодишен

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради 1 o Намаляване на енергопотреблението на домакинствата; o Икономия на разходите на домакинствата през зимата; o Повишаване стойността

Подробно

ПОЧИВКА В КАМПАНИЯ Бая Домиция, Неапол 8 дни / 7 нощувки Дати на отпътуване Настаняване в хотел Marina Club 4* Двойна стая Единична стая Трети възраст

ПОЧИВКА В КАМПАНИЯ Бая Домиция, Неапол 8 дни / 7 нощувки Дати на отпътуване Настаняване в хотел Marina Club 4* Двойна стая Единична стая Трети възраст ПОЧИВКА В КАМПАНИЯ Бая Домиция, Неапол 8 дни / 7 нощувки Дати на отпътуване Настаняване в хотел Marina Club 4* Двойна стая Единична стая Трети възрастен Дете до 12 години 19.07.2019 г. 1022 лева 1140 лева

Подробно

CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife

CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife CLIM UP СТЕНЕН КЛИМАТИК КОМФОРТ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ easylife www.ruvex.bg ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА Безшумна работа от 20 db (A) Екологично решение Хладилен агент

Подробно

real estates

real estates За контакти 8290 гр. Приморско ул. "Трети март" 56 телефон:+359 55033000 факс: +359 55032373 e-mail: obschtina_primorsko@mail.bg website: www.primorsko.bg Кмет: Димитър Германов СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ Площ:

Подробно

Приоритет, специфична цел, мярка П Р О Г Р А М А ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЗА 2019 г. програма, проект, дей

Приоритет, специфична цел, мярка П Р О Г Р А М А ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЗА 2019 г. програма, проект, дей Приоритет, специфична цел, мярка П Р О Г Р А М А ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЗА 2019 г. програма, проект, дейност бенефициент обща стойност лв държавен бюджет общински

Подробно

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation България предпочитана дестинация за бизнес, инвестиции и туризъм Член на ЕС от 2007 г. Член на НАТО от 2004 г. Местоположение югоизточна Европа, Балкански полуостров Граници на север Румъния на запад Сърбия

Подробно

Стратегии за развитие на градската мобилност в Община Бургас

Стратегии за развитие на градската мобилност в Община Бургас Развитие на градската мобилност в Община Бургас Разработване на транспортни услуги, адаптирани към нуждите на заинтересованите страни на съответната територия Община Бургас географско положение Разположена

Подробно

Rixos Sungate.xls

Rixos Sungate.xls Анталия - ЛЯТО 2014 Почивка в Анталия - чартърен полет от София от 10.05.2014 за 8 дни/ 7 нощувки Забележка : Облекчен визов режим. Необходим е валиден международен паспорт. Цени от дата: 26.02.2014 г.

Подробно

Green Office and Residential Area

Green Office and Residential Area Green Office and Residential Area УЧИЛИЩЕ ДЕТСКА ГРАДИНА бул. Никола Вапцаров БИЗНЕС СГРАДИ ул. Козяк бул. Черни връх ХИЕР- МАРКЕТ ул. Люба Величкова ЛОВЕН АРК кв. ХЛАДИЛНИКА ЮЖЕН АРК ДЕТСКА ГРАДИНА ул.

Подробно

Microsoft PowerPoint - GEOTOK.pptx

Microsoft PowerPoint - GEOTOK.pptx GEOTOK Термопомпи - всички видове. с безплатна енергия от природата! Какво е ТЕРМОПОМПА? ТермоЕнергия от природата и термопомпи Енергия от ЗЕМЯТА Вода-вода (със сондаж) Вода-земя (със серпентина) Енергия

Подробно

ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да

ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да ALL INCLUSIVE РОЯЛ КЛУБ ВИКТОРИЯ, ЕЛЕНИТЕ Лято 2019 НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Да направим вашия престой прекрасен спомен е нашата основна цел. За нас е важно да знаем дали имате нужда от нашето допълнително внимание.

Подробно

Вила Колор

Вила Колор Вила Колор Address с. Горно Трапе, Вила Колор Троян 5614 Област Ловеч, Bulgaria Contact Person Mobile Number 087 958 0277 Email v.colour@abv.bg ВИЛАТА СЕ ПРЕДОСТАВЯ САМО НА ЕДНА ГРУПА ГОСТИ! НЕЗАВИСИМО

Подробно

Microsoft Word - Naredba prilojenia.doc

Microsoft Word - Naredba prilojenia.doc П Р И Л О Ж Е Н И Я КЪМ НАРЕДБА 4/ОбС Козлодуй 1. Приложение 1- цени на отдадените под наем помещения 2. Приложение 2 цени на отдадените под наем терени 3. Приложение 3 цени за отстъпено право на строеж

Подробно

Microsoft Word - Broshure

Microsoft Word - Broshure Ц Ц1 Ц2 Ц3 Ц4 Ж Ж1 Ж2 И И1 Група проекти ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ Архитектурно пространствено оформление и реконструкция на инженерната инфраструктура на пешеходна зона Зона В Архитектурно пространствено

Подробно

HOME PAGE

HOME PAGE Българската голф асоциация има честта да ви покани на ТРЕТИЯ ОТКРИТ ШАМПИОНАТ ЗА ВЕТЕРАНИ който ще се проведе от 5 до 7 септември 2013 на невероятното игрище на Pravets Golf Club Pravets Golf & SPA се

Подробно

Slivopole_tables.xls

Slivopole_tables.xls ЦЕЛ 1: Осигуряване на благоприятна работна и битова среда на гражданите и гостите на общината 2.1.1. Въвеждане на съвременни методи в учебния процес, осигуряващи добро ниво на подготовка на учащите 456

Подробно

Семеен Хотел Еница

Семеен Хотел Еница Семеен Хотел Еница Address Contact Person Mobile Number Email ул. Иван Вазов 172 Тетевен 5700 Област Ловеч, Bulgaria 087 920 9259 hotel_enica@abv.bg Прекрасният бутиков семеен Хотелски комплекс "Еница"

Подробно

_ Туристическа база: Хотели : Хотел GALERI * хотел Гайтани *** хотел Хисар **** хотел Аугуста *** хотел Рай *** хотел Гергана ***

_ Туристическа база: Хотели : Хотел GALERI * хотел Гайтани *** хотел Хисар **** хотел Аугуста *** хотел Рай *** хотел Гергана *** _ Туристическа база: Хотели : Хотел GALERI * хотел Гайтани *** хотел Хисар **** хотел Аугуста *** хотел Рай *** хотел Гергана *** хотел Средна гора *** хотел Минстрой * Стаи под наем : Розовата къща Вила

Подробно

Номенклатура и размер на патентните дейности год. Код дейност Наименование на дейността Определен данъчен размер за ВРАЦА в лева Определен данъ

Номенклатура и размер на патентните дейности год. Код дейност Наименование на дейността Определен данъчен размер за ВРАЦА в лева Определен данъ Номенклатура и размер на патентните и - 2019 год. Наименование на та 01 Места за настаняване с не повече от 20 стаи - данъкът се определя за стая според местонахождението на обекта Таблица1 01 01 Хотели

Подробно

VII Brochure Bulgarian

VII Brochure Bulgarian Когато небето се докосне до морето VII корпус, Черно море Свети Влас България Изглед към Свети Влас Като скъпоценен камък в Черно море На Бургаския залив, Свети Влас е като бисер в Черно море, състои се

Подробно

I. Програма за реализация на общинския план за развитие на община Черноочене г. Програмата за реализация на общинския план за развитие на об

I. Програма за реализация на общинския план за развитие на община Черноочене г. Програмата за реализация на общинския план за развитие на об I. Програма за реализация на общинския план за развитие на община Черноочене 2014 2020 г. Програмата за реализация на общинския план за развитие на община Черноочене има оперативен характер и конкретизира

Подробно

СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Метропол **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: , факс: metropol

СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Метропол **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: , факс: metropol СЕЗОН 2019 Грифид Хотел Метропол **** Aдрес: Златни пясъци, България Варна 9007, България тел: +359 52 385 999, факс: +359 52 394 990 E-mail: metropol@grifidhotels.com Web site: Грифид Метропол е уникален

Подробно

Слайд 1

Слайд 1 BULGARIA - TURKEY IPA CROSS-BORDER PROGRAMME CCI Number: 2007CB16IPO008 Kavakli Municipality Lead Partner Project title: For a Better Life 2007CB16IPO008-2011-2-051 Straldzha Municipalitya Partner През

Подробно

ГЛАВЕН РЕГИСТЪР ЗА ЧАСТНА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ

ГЛАВЕН  РЕГИСТЪР  ЗА  ЧАСТНА  ОБЩИНСКА  СОБСТВЕНОСТ ГЛАВЕН РЕГИСТЪР ЗА ЧАСТНА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ по ред и дата на съставяне на акта за Общинска собственост Номер На Преписката 1. 1/11.10.2005 1. 2. 2/11.10.2005 1. 3. 3/11.10.2005 1. 4. 4/11.10.2005 1.

Подробно

Р Е ПУ Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я

Р Е ПУ Б Л И К А    Б Ъ Л Г А Р И Я Р Е ПУ Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М И Н И С Т Е Р С К И С Ъ В Е Т ПОСТАНОВЛЕНИЕ 329 от 8 декември 2004 г. за приемане на Наредба за условията и реда, при които се допуска по изключение тютюнопушене в обособени

Подробно

ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с п

ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с п ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с протокол... от...2012 г.) І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ. Настоящата

Подробно

generated pdf

generated pdf Екстремно колоездене, изложби и нощ на прилепите в Седмицата на екологията понеделник, 20 септември 2010 Публикувано от: Кристина Вълчева Днес, 20 септември, зам.-кметът по Екология към Община Бургас Атанаска

Подробно

Microsoft Word - OBIASN.PRIHODI I RAZHODI.doc mf.doc

Microsoft Word - OBIASN.PRIHODI I RAZHODI.doc mf.doc ОБЩИНА РАДНЕВО ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА О Б Я С Н И Т Е Л Н А З А П И С К А по изпълнението на приходите и разходите на бюджета на Община Раднево към 31.03.2014 г. Към 31.03.2014 г. приходите по бюджета на

Подробно

Slide 1

Slide 1 История и собственост Токуда банк АД е учредена на 27 Декември 1994 като акционерно дружество с името Кредит експрес банк. В момента има пълен лиценз за банкови операции в страната и чужбина През 1998

Подробно