Раздел 1. Организатор на промоционалната кампания и официални правила

Размер: px
Започни от страница:

Download "Раздел 1. Организатор на промоционалната кампания и официални правила"

Препис

1 Официални правила на промоционалната кампания Плащай с VISA в магазини BILLA и спечели Раздел 1. Организатор на промоционалната кампания и официални правила Промоционалната кампания Плащай с VISA в магазини в BILLA и спечели ( Кампанията ) се организира и провежда от агенция Публисис ЕАД, ЕИК , с адрес гр. София, бул. България 118 ( Организатор ) по възложение от Visa Europe Services LLC, дружество с ограничена отговорност, учредено и съществуващо съгласно законодателството на Великобритания, идентификационен номер BR007632, седалище и адрес на управление: Площад Шелдън 1, Лондон, W2 6TT, Великобритания (1 Sheldon Square, London, W2 6TT, United Kingdom) ( Възложител ). Кампанията се провежда с техническата подкрепа на БИЛЛА БЪЛГАРИЯ ЕООД, ЕИК , със седалище и адрес на управление в гр. София, бул. България 55 ( БИЛЛА ). Настоящите официални правила са изготвени и публично оповестени към датата на започване на Кампанията и са свободно достъпни на интернет адрес през целия период на Кампанията, в съответствие с изискванията на приложимото българско законодателство. Възложителят си запазва правото да допълва или променя настоящите Официални правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на сайта Възложителят има право да прекрати Кампанията по всяко време, както и в случай че настъпят форсмажорни обстоятелства и/или бъдат констатирани материални злоупотреби и/или нарушения на тези Официални правила. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация. Раздел 2. Територия на Кампанията Кампанията се организира и провежда на територията на Република България в търговската мрежа на БИЛЛА. Пълният списък на магазини BILLA в Република България е достъпен на сайта на БИЛЛА Раздел 3. Период на Кампанията Кампанията стартира на 1 октомври 2022 г. и ще продължи до 18 декември 2022 г. включително, като периодът на Кампанията включва междинна фаза за времето от 1 октомври 2022 г. до 23 октомври 2022 г. включително.

2 Раздел 4. Право на участие В Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, притежатели на карти Visa, издадени в Република България преди началната дата на Кампанията (1 октомври 2022 г.) от организация, участваща в Кампанията ( Участващи карти ): Айкарт АД Аксес Файнанс ООД (Бяла карта) Алианц Банк България Банка ДСК АД Българо-американска кредитна банка АД Инвестбанк АД Кей Би Си Банк България ЕАД Обединена българска банка АД Пейнетикс ЕАД ПроКредит Банк (България) ЕАД Първа инвестиционна банка АД Тексим Банк АД Ти Би Ай Банк ЕАД Транзакт Юръп ЕАД УниКредит Булбанк АД Централна кооперативна банка АД Юробанк България АД (наричани по-долу заедно Участващи организации ). Всеки клиент на Участваща организация получава автоматично правото да бъде включен в тегленията на награди, като с извършване на плащане в периода на Кампанията с карта Visa в магазин BILLA, отговарящо на изискванията по Раздел 5, клиентът приема настоящите Официални правила и условията за участие в Кампанията. Управителите и служителите на Възложителя, управителите и служителите на Организатора, управителите и служителите на БИЛЛА и всички свързани с Възложителя, Организатора и БИЛЛА дъщерни дружества, както и други лица, обвързани професионално с организацията на Кампанията, нямат право да участват в Кампанията. Раздел 5. Механизъм на Кампанията

3 В Кампанията могат да участват всички лица, притежатели на Участващи карти, които в периода на Кампанията, в т.ч. в междинната фаза от периода на Кампанията, са извършили поне едно плащане с Участваща карта в магазин BILLA на територията на Република България ( Допустими Участници ). Всяко плащане, направено с Участваща карта в периода на Кампанията, дава право на участие в тегленията на награди, както следва: Право на участие за Голямата награда: Всяко едно плащане, направено с Участваща карта в междинната фаза от периода на Кампанията - от 1 октомври 2022 г. до 23 октомври 2022 г. включително, дава право на едно участие в тегленето за Голямата награда. Всеки Допустим Участник може да участва в тегленето за Голямата награда толкова пъти, колкото броя различни плащания е направил с Участваща карта в междинната фаза от периода на Кампанията (от 1 октомври 2022 г. до 23 октомври 2022 г. включително). Право на участие за Малки награди: Всяко едно плащане, направено с Участваща карта в периода на Кампанията - от 1 октомври 2022 г. до 18 декември 2022 г. включително, дава право на едно участие в тегленето за една от Малките награди. Всеки Допустим Участник може да участва в тегленето за една от Малките награди толкова пъти, колкото броя различни плащания е направил с Участваща карта в периода на Кампанията (от 1 октомври 2022 г. до 18 декември 2022 г. включително). За избягване на всяко съмнение, ако един Допустим Участник притежава повече от една Участваща карта, то същият получава право да участва в тегленията за награди за всяка Участваща карта поотделно при изпълнение на условията, описани по-горе. За валидни се считат само плащанията, направени чрез ПОС терминал в магазин BILLA на територията на Република България. В Кампанията не могат да участват: Плащания, направени с карти Visa, в търговски обекти, различни от магазини BILLA на територията на Република България; Плащания, направени с карти Visa, в обекти извън територията на Република България; Плащания, направени с карти Visa, издадени след началото на Кампанията (1 октомври 2022 г.); Плащания с карти Visa, издадени от организация, неучастваща в Кампанията; Трансакции за теглене на пари в брой чрез ATM (банкомат), в банков клон/бизнес център или всеки друг начин за теглене на пари в брой.

4 Раздел 6. Описание на наградите Голяма награда: Пакет за двама за Световното първенство по футбол 2022 в Катар, който включва: - Самолетни билети за двама София, България - Доха, Катар / Доха, Катар - София, България; - Четири нощувки за двама в 5-звезден хотел; - Дневна закуска; - Два билета за мача за третото място на Световното първенство; - Два билета за финалния мач на Световното първенство; - Транспорт до/от мачовете и планираните активности, свързани със Световното първенство; - Предплатена карта Visa с внесени 400 (четиристотин) щатски долара; - Подарък на стойност 400 (четиристотин) щатски долара; - Достъп до Visa Everywhere Lounge; - Съдействие от Личен асистент - Консиерж на Visa в хотела, и - Съдействие от помощния персонал на Visa (за събитията на Световното първенство; медицински и охранителен персонал). В тегленето за Голямата награда участват всички плащания, направени от Допустими Участници в магазини BILLA в междинната фаза от периода на Кампанията (от 1 октомври 2022 г. до 23 октомври 2022 г. включително). Малки награди: 5 (пет) броя хладилници; 100 (сто) броя брандирани бутилки с логото на Visa и Катар В тегленето за Малките награди участват всички плащания, направени от Допустими Участници в магазини BILLA в периода на Кампанията (от 1 октомври 2022 г. до 18 декември 2022 г. включително). Малките награди се разпределят на случаен принцип и Допустимите Участници не могат да избират за кой от двата вида награди участват. Нито Голямата награда, нито Малките награди могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Раздел 7. Определяне на печелившите Печелившите участници ще бъдат определени на случаен принцип чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус.

5 Тегленето за Голямата награда се осъществява на 25 октомври 2022 г. При тегленето за Голямата награда се определя печеливш и пет резерви. Тегленето за Малките награди се осъществява на 21 декември 2022 г. При тегленето за Малките награди ще се определят съответният брой печеливши и по една резерва за всяка награда. След всяко теглене Възложителят ще информира съответните Участващи организации издатели на Участващите карти, с които са извършени изтеглените печеливши плащания, за техните печеливши Допустими Участници ( Печеливши ), като им предостави номерата на печелившите плащания. Съответните Участващи организации - издатели на картите на Печелившите, потвърждават валидността на изтеглените печеливши плащания и изпращат на Възложителя данни за контакт на съответния Печеливш с цел предоставяне на съответните награди. За предоставянето на Голямата награда Възложителят се свързва директно с Печелившия по избран от Възложителя начин (телефон, имейл, друго). Възложителят извършва регистрация за ползването на Голямата награда от страна на Печелившия в специален регистрационен портал, в който се въвеждат имена и имейл на Печелившия. Печелившият получава автоматичен имейл с указания как самостоятелно да завърши регистрацията си. Печелившият участник трябва да завърши регистрационния процес в срок до 1 (един) работен ден от получаване на автоматичния имейл. В случай че изтегленият Печеливш не завърши регистрационния процес в срок до 1 (един) работен ден, Възложителят извършва регистрация на първия резервен печеливш участник за ползването на Голямата награда в специалния регистрационен портал. В случай че и той не завърши регистрационния процес в срок до 1 (един) работен ден от получаване на автоматичния имейл, Възложителят извършва регистрация на втория резервен печеливш участник, което правило се повтаря до валидно завършване на регистрационния процес за ползването на Голямата награда или до изчерпване на броя на резервните печеливши участници. За предоставянето на Малките награди Възложителят изпраща на Организатора и/или на съответните Участващи организации списък със съответните Печеливши и при необходимост данни за контакт на дадени Печеливши. Организаторът, по възлагане на Възложителя, и/или съответна Участваща организация, ще уведоми по избран от Организатора, респективно от съответната Участваща организация, начин (имейл, телефон, друго) всеки Печеливш, че е бил изтеглен като Печеливш и ще го уведоми за срока и начина, по който ще му изпрати / предостави съответно спечелената награда. Всички награди ще се получават лично от Печелившите (в т.ч. и чрез куриер на посочен от Печелившия адрес) след уведомление от страна на Организатора, респективно от страна на съответната Участваща организация, и приемане на съответната награда от страна на Печелившия. Всички Малки награди ще бъдат предоставяни в срок до 30 (тридесет) работни дни след датата, на която всеки Печеливш върне информация за избрания от него начин на получаване на наградата.

6 В случай че Малка награда е спечелена от Печеливш, който не може да бъде открит по телефон след до 5 направени опита, Организаторът, респективно Участващата организация, изпраща имейл до Печелившия или го уведомява писмено, чрез препоръчана поща или куриер за спечелената награда. В случай че съответният Печеливш не се яви да получи наградата или не предостави на Организатора, респективно на Участващата организация, писмено адрес, на който да му бъде изпратена наградата, в 15 (петнадесет) дневен срок от получаването на имейла, респективно писмото, наградата ще бъде предоставена на изтегления резервен Печеливш. В случай че и резервният Печеливш не бъде открит съгласно начините, описани по-горе, то Организаторът и/или Възложителят могат да решат или да изтеглят нов/и печеливш/и или да решат да не раздават наградите, останали като неполучени от изтеглените Печеливши. Организаторът и Възложителят не носят отговорност, ако наградите не бъдат получени поради погрешна комуникация. Печелившият на Голямата награда, както и всеки от петимата Печеливши на Малка награда - хладилник, който е физическо лице, е длъжен да декларира и внесе дължимия данък върху дохода, представляващ пазарната стойност на получената награда, съгласно сроковете и изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица ( ЗДДФЛ ). Раздел 8. Отговорност Възложителят и Организаторът не носят отговорност (в степента, допустима от закона) за каквито и да е разходи или вреди, произтичащи от провеждането на Кампанията или от участието на който и да е Допустим Участник в Кампанията или ако Кампанията не се осъществи съгласно предвиденото. Възложителят и Организаторът не носят отговорност за технически проблеми при използването на Участващите карти. Възложителят и Организаторът не носят отговорност за действията и/или бездействията на Участващите организации, картоиздатели на карти Visa. Възложителят и Организаторът не носят отговорност, ако търговски обект от търговската мрежа на БИЛЛА не разполага с ПОС терминал за извършване на плащания или ако разполага с такъв, но на него не е възможно да бъде извършено плащане с Участваща карта или ако Участваща карта не бъде приета. Раздел 9. Защита на личните данни При провеждане на Кампанията лични данни на физически лица няма да бъдат събирани, обработвани и/или съхранявани от Възложителя и Организатора. Определянето на Печелившите участници съгласно правилата на Раздел 7 се осъществява, без да се обработват лични данни.

7 Лични данни се обработват единствено при предоставянето на наградите. Във връзка с предоставяне на наградите Възложителят има качеството на администратор на лични данни по отношение на данните на Печелившите, а именно: три имена, имейл адрес, адрес за доставка и телефонен номер. Целта за събирането, обработването и съхранението им е извършване на доставката на съответните награди и изготвянето на приемо-предавателен протокол. Възложителят не използва данните на печелившите за други цели. Посочените лични данни на печелившите се събират от Възложителя и по отношение на Малките награди. По повод Малките награди Възложителят може да предостави лични данни на Печеливши на Организатора, в качеството му на обработващ лични данни на Възложителя и по възлагане на Възложителя, във връзка с осъществяване на контакт със съответен Печеливш за изпращане на съответната награда от Кампанията и във връзка с изпращане на съответната награда. В случай че Малки награди се предоставя от съответни Участващи организации, обслужващи дадени Печеливши, лични данни се обработват единствено при предоставянето на съответните Малки награди от Участващите организации в съответствие с вътрешните им правила и политики за поверителност. Всеки Допустим Участник има право да се откаже от участие в Кампанията преди провеждането на тегленето на Печеливши и да оттегли съгласието си за обработване на неговите лични данни по всяко време, освен ако съответната награда е в процес на предоставяне/изпращане до него до момента на нейното получаване, като информира за това Организатора на промоционалния имейл Отказът или оттеглянето на съгласието за събиране, обработване и използване на лични данни на Допустим Участник или Печеливш може да доведе до невъзможност за получаване на награда. Раздел 10. Информация за Кампанията Информация за Кампанията може да бъде получена на промоционалния имейл Раздел 11. Приложимо право Настоящите Официални правила се подчиняват и тълкуват в съответствие със законодателството на Република България. Евентуалните спорове относно провеждането на Кампанията между Допустими участници / притежатели на Участващи карти и Организатора/Възложителя се решават по доброволен път. Ако това е невъзможно, те ще бъдат отнасяни за разрешаване до компетентния съд в град София. Ако това е невъзможно, те ще бъдат отнасяни за разрешаване до компетентния съд в град София.

Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания "Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard" 1. Организатор

Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard 1. Организатор Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания "Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard" 1. Организатор на кампанията. Общи условия на кампанията. 1.1. Организатор

Подробно

Условия на играта2018_docx

Условия на играта2018_docx Условия на играта: 1. Определения: "Игра" - промоционална игра с награди Зимни емоции", която се провежда от Организатора в съответствие с определените за нея Правила. Играта се провежда в интернет на

Подробно

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от г., 10:0

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от г., 10:0 УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от 01.10.2019 г., 10:00 часа УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА

Подробно

Microsoft Word - Promo-rules May'17 - July'17 official.docx

Microsoft Word - Promo-rules May'17 - July'17 official.docx ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ С НАГРАДИ Duracell AMJ 17 Кампанията се разделя на две части: Национална СМС кампания - състезание с награди, обвързана с покупка, валидна само при изпълнение на посочените

Подробно

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ В СВЕТА НА FERRARI В ИТАЛИЯ Раздел 1. Предмет Настоящите Правила ( Правилата ) определят

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ В СВЕТА НА FERRARI В ИТАЛИЯ Раздел 1. Предмет Настоящите Правила ( Правилата ) определят ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ В СВЕТА НА FERRARI В ИТАЛИЯ Раздел 1. Предмет Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията за провеждане на Игра под мотото Ексклузивно

Подробно

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организ

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организира и провежда от Бургас Плаза АД, ЕИК 175247688, със

Подробно

Промоционална кампания „ Всяка седмица- количка с подаръци от Carrefour” на Park Mall, гр

Промоционална кампания „ Всяка седмица- количка с подаръци от Carrefour” на Park Mall, гр Промоционална кампания Точно навреме! Гледай филмите в Кино Арена IMAX и участвай в томбола за един от 15 часовника Samsung Galaxy WatchActive. Общи условия на Кампанията I. Организатор и Общи Условия

Подробно

Промоция "Мол София ще почерпи" на Mall of Sofia

Промоция Мол София ще почерпи на Mall of Sofia ПРОМОЦИЯ ШОПИНГ СПРИНТ С COSMOPOLITAN ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ШОПИНГ СПРИНТ С COSMOPOLITAN ( Промоцията ) се организира и провежда

Подробно

Официални правила за организиране и провеждане на играта 10 години празнуваме приятелството", промоционална игра за канала Fox Life Организатор и офиц

Официални правила за организиране и провеждане на играта 10 години празнуваме приятелството, промоционална игра за канала Fox Life Организатор и офиц Официални правила за организиране и провеждане на играта 10 години празнуваме приятелството", промоционална игра за канала Fox Life Организатор и официални правила на Играта 10 години празнуваме приятелството"

Подробно

Раздел 1. Предмет ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ SCUDERIA FERRARI Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията з

Раздел 1. Предмет ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ SCUDERIA FERRARI Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията з Раздел 1. Предмет ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ SCUDERIA FERRARI Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията за провеждане на Игра под мотото Спечели награди Scuderia

Подробно

Версия 3.0 В сила от: г. ПРОЦЕДУРА за обработване на постъпилите оплаквания в ПОД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ АД Класификация: за вътрешно ползване ПОД

Версия 3.0 В сила от: г. ПРОЦЕДУРА за обработване на постъпилите оплаквания в ПОД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ АД Класификация: за вътрешно ползване ПОД Версия 3.0 В сила от: 01.06.2019 г. ПРОЦЕДУРА за обработване на постъпилите оплаквания в ПОД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ АД Класификация: за вътрешно ползване ПОД Алианц България АД, 2019 Одобрение: Съдържанието на

Подробно

До

До ЕИК: 827182916 ПОКАНА Съветът на директорите на Фазан АД град Русе, на основание чл. 223 от ТЗ свиква редовно Общо събрание на акционерите на 06.06.2016 г. от 13.30 ч. в заседателната зала на предприятието

Подробно

ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ (

ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ( ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O. Пловдив

Подробно

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, гр. Смолян Гр.Смолян,Бул България УТВЪРДЕНИ:Заповед РД

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, гр. Смолян Гр.Смолян,Бул България УТВЪРДЕНИ:Заповед РД УТВЪРДЕНИ:Заповед РД07-1361 от 07.09.2018г. ПРАВИЛА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ЗДОИ Регистриране и разглеждане на заявленията за достъп до обществена информация Дейността по

Подробно

22003А0805(01)

22003А0805(01) СПОРАЗУМЕНИЕ между Европейския съюз и Република Исландия относно участието на Република Исландия в Полицейската мисия на Европейския съюз (ПМЕС) в Босна и Херцеговина ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ, от една страна,

Подробно

Достъп до обществена информация

Достъп до обществена информация РЕД ЗА ИСКАНЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В ОБЩИНА ПАВЛИКЕНИ 1. Достъпът до обществена информация се предоставя по ред, предвиден в Закона за достъп до обществена информация /ЗДОИ/

Подробно

ПРОМОЦИЯ ВЕЛО НАГРАДИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ВЕЛО НАГРАДИ ( Промоцията ) с

ПРОМОЦИЯ ВЕЛО НАГРАДИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ВЕЛО НАГРАДИ ( Промоцията ) с ПРОМОЦИЯ ВЕЛО НАГРАДИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ВЕЛО НАГРАДИ ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O. Пловдив EАД, ЕИК 115777778,

Подробно

ОБЩИ УСЛОВИЯ 1. С настоящите Общи условия се уреждат условията за използване на услугите, предлагани чрез интернет страницата (нар

ОБЩИ УСЛОВИЯ 1. С настоящите Общи условия се уреждат условията за използване на услугите, предлагани чрез интернет страницата   (нар ОБЩИ УСЛОВИЯ 1. С настоящите Общи условия се уреждат условията за използване на услугите, предлагани чрез интернет страницата www.milahristova.bg (наричана по-долу за краткост Сайт ) 2. За целите на тези

Подробно

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организа

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организа ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria е Галерия

Подробно

Добрич 9300, уж.д-р К.Стоилов 7, тсд. 058/ , факс: 058/ ; os dobrichaabv.bg З а л и ч е н о с ъ г л а с н о УТВЪРДИЛ: ч л 2 о т

Добрич 9300, уж.д-р К.Стоилов 7, тсд. 058/ , факс: 058/ ;   os dobrichaabv.bg З а л и ч е н о с ъ г л а с н о УТВЪРДИЛ: ч л 2 о т Добрич 9300, уж.д-р К.Стоилов 7, тсд. 058/ 652 010, факс: 058/ 601 480; e-mail: os dobrichaabv.bg З а л и ч е н о с ъ г л а с н о УТВЪРДИЛ: ч л 2 о т З З Л Д ГАЛАТЕЯ ХАНДЖ*.^. АДМ.РЪКОВОДИТЕЛ - ПРЕДСЕДАТЕЛ

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/1

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/1 РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/16.01.2019 г./ ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИ

Подробно

Slide 1

Slide 1 ЕВРОФУТБОЛ ДАВА ПОВЕЧЕ! Научете подробности и информирайте участниците! КАМПАНИЯ 12.06-13.07 2014 1 Еврофутбол дава повече! Кампанията на българския букмейкър предоставя хиляди награди през четирите седмици

Подробно

НАРЕДБА 4 от 31 май 2019 г. за специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти Раздел I Общи положения Чл. 1. С

НАРЕДБА 4 от 31 май 2019 г. за специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти Раздел I Общи положения Чл. 1. С НАРЕДБА 4 от 31 май 2019 г. за специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти Раздел I Общи положения Чл. 1. С тази наредба се уреждат условията и редът за: 1. предоставяне,

Подробно

ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОСТЪПИЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В МБАЛ СВЕТА ПЕТКА АД Процедура

ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОСТЪПИЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В МБАЛ СВЕТА ПЕТКА АД Процедура ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОСТЪПИЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В МБАЛ СВЕТА ПЕТКА АД Процедурата за предоставяне на достъп до обществена информация

Подробно

Разбий сърцето на Mall Plovdiv

Разбий сърцето на Mall Plovdiv ПРОМОЦИЯ РАЗБИЙ СЪРЦЕТО НА МОЛА ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията РАЗБИЙ СЪРЦЕТО НА МОЛА ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O.

Подробно

Общи условия за участие в промоцията БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА I. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА Настоящата промоция БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛ

Общи условия за участие в промоцията БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА I. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА Настоящата промоция БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛ Общи условия за участие в промоцията БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА I. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА Настоящата промоция БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА ( Промоцията ) се организира и провежда от ДОРАДО

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИК

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИК РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ-11-529-3 от 09.08.2019 г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИКА Ж.К. БАНИШОРА БЛ. 41А, ВХ. В, АП. 45 ГР. СОФИЯ, 1233

Подробно

ÂÏ__äîñòúï ÎÄÇ Òúðãîâèùå---ÎÊÎÍ×_

ÂÏ__äîñòúï ÎÄÇ Òúðãîâèùå---ÎÊÎÍ×_ Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я О Д З е м е д е л и е Т ъ р г о в и щ е О б л а с т н а д и р е к ц и я З е м е д е л и е Т ъ р г о в и щ е Приложение към Заповед РД-05-936/.04.2013 г. УТВЪРЖДАВАМ: ДИРЕКТОР

Подробно

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези пра

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези пра ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези правила уреждат условията и реда за организиране на VII

Подробно

Microsoft Word - Правила за достъп до електронни дела_edit.doc

Microsoft Word - Правила за достъп до електронни дела_edit.doc РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В И С Ш С Ъ Д Е Б Е Н С Ъ В Е Т ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИ СЪДЕБНИ ДЕЛА В ЕДИННИЯ ПОРТАЛ ЗА ЕЛЕКТРОННО ПРАВОСЪДИЕ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ 1.

Подробно

Ред за осигуряване на достъп до обществена информация във военно-географска служба

Ред за осигуряване на достъп до обществена информация във военно-географска служба Ред за осигуряване на достъп до обществена информация в Института по отбрана Професор Цветан Лазаров 1. Достъп до обществена информация в Института по отбрана Професор Цветан Лазаров се предоставя в съответствие

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ДОСТАВЧИК София, август 2019 г.

Подробно

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа

Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа Mobi-B мобилен портфейл Инструкция за работа СЪДЪРЖАНИЕ Изтегляне и регистрация... 3 Регистриране на нова карта... 3 Добавяне на последваща карта... 5 Изтриване на карта... 6 Подмяна на мобилен телефон...

Подробно