Общи условия за участие в промоцията БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА I. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА Настоящата промоция БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛ

Размер: px
Започни от страница:

Download "Общи условия за участие в промоцията БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА I. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА Настоящата промоция БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛ"

Препис

1 Общи условия за участие в промоцията БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА I. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА Настоящата промоция БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА ( Промоцията ) се организира и провежда от ДОРАДО 1 ЕООД, ЕИК , със седалище и адрес на управление в България, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски No 103 ( Организатора ). II. ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията се организира и провежда в съответствие с настоящите общи условия ( Общите Условия ). Няма други условия или правила, които да са приложими към Промоцията. Общите Условия се прилагат за целия период на провеждане на Промоцията във вида, в който са публикувани на интернет сайта ( Сайта ). Организаторът на Промоцията има право по всяко време да променя Общите Условия, като съответната промяна влиза в сила от публикуването на изменените Общи Условия на Сайта. Участниците в Промоцията следва сами да проверяват на Сайта за промени в Общите Условия, като Организаторът на Промоцията не е длъжен да ги информира по друг начин, освен чрез посоченото по-горе публикуване на изменените Общи Условия на Сайта. III. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията се организира и провежда на територията на търговско-развлекателен комплекс Mall of Sofia, находящ се в гр. София, бул. Александър Стамболийски No ( Mall of Sofia ). IV. ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията стартира в 10:00 часа на 04 декември 2013 г. и приключва при изрично решение на Организатора на Промоцията за това. Обстоятелството по прекратяване на Промоцията се публикува от Организатора на Сайта и се счита за известно на всички лица от момента на публикуването му на Сайта. По преценка на Организатора, същият може да обяви прекратяването на Промоцията и чрез поставянето на уведомление на рецепцията на търговско-развлекателен комплекс Mall of Sofia, находяща се на партерния етаж на комплекса. След прекратяването на Промоцията няма да е възможно регистриране за участие в Промоцията и Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награди. V. УЧАСТНИЦИ В ПРОМОЦИЯТА В Промоцията може да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, с изключение на служителите на М.О.С. Мениджмънт ООД, рекламните агенции обслужващи Промоцията, собствениците и служителите, работещи в търговските обекти в Mall of Sofia, собствениците и служителите на автомивката в Mall of Sofia, оперирана от Бест Уош Сървисис ЕООД, както и всички свързани с тях лица, включително но не само членовете на семействата, роднините по права линия без ограничения и роднините по съребрена линия и сватовство до втора степен на всички посочени по-горе лица.

2 VI. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА 1. В Промоцията има право да участва всяко физическо лице, което: (i) отговаря на условията по раздел V по-горе, и (ii) е направило покупки от търговските обекти 1 в Mall of Sofia, в рамките на един ден от периода на Промоцията на обща стойност минимум 100 (сто) лева, с ДДС ( Участник ). 2. Допуска се кумулиране (събиране) на стойността на извършените покупки от един и същи търговски обект или от различни търговски обекти в Mall of Sofia, при условие че са извършени в рамките на един и същи ден. 3. Участник в Промоцията се счита за запознат с тези Общи Условия и обвързан от тях от момента, в който предяви своите касови бележки от покупки в търговските обекти в Mall of Sofia на рецепцията на Mall of Sofia за получаване на наградата ваучер за безплатно външно измиване на лек автомобил. Всеки Участник в Промоцията безусловно и неотменимо се съгласява с настоящите Общи Условия и се задължава да ги спазва. 4. Всеки Участник, направил покупки от търговските обекти в Mall of Sofia в рамките на един ден от периода на Промоцията на обща минимална стойност 100 (сто) лева с ДДС, има право, ако желае, да регистрира касовите си бележки от извършените покупки на рецепцията на Mall of Sofia, разположена на партерния етаж на търговския център. Участникът представя на служителя, който се намира на рецепцията, касовите си бележки, доказващи направени от него покупки в рамките на същия ден, в който предявява касовите си бележки, в размер общо на минимум 100 (сто) лева с ДДС. Служителят преглежда представените му касови бележки и, ако същите отговарят външно на изискванията на тези Общи Условия, ги описва в специална тетрадка, в която посочва номера на всяка касова бележка, номера на фискалното устройство, от което е издадена, фирмата на търговеца, който я издава, и сумата на покупките, отбелязана на бележката. След описването на касовите бележки, служителят на рецепция поставя върху тях печат Участвал и ги връща на Участника, заедно с ваучер за безплатно външно измиване на лек автомобил в автомивката, находяща се на ниво -3 в Mall of Sofia. 5. Рецепционистът попълва ваучера по предходния параграф с имената на Участника, датата и часа на предаване на ваучера и го предава на Участника. 6. Участникът следва да ползва услугата безплатно външно измиване на лек автомобил в срок до (1) един месец от датата, отбелязана на ваучера при неговото предаване, в рамките на работното време на автомивката. В случай че спечелилият ваучер Участник не използва услугата в рамките на този (1) месец, той губи правата си по ваучера. 1 За целта на тази Промоция под търговски обект се разбира всички магазини, находящи се на територията на Mall of Sofia, с изключение на супермаркета, разположен на -2 етаж, кино комплекса Cinema City, магазините на Mtel, Vivacom, Germanos, Usit Colours, Max Telecom, Tavex, офисите на банки, ресторанти, кафенета и всички други заведения за консумация на храни и напитки.

3 7. Всеки Участник, спечелил ваучер, който иска да се възползва от услугата безплатно външно измиване на лек автомобил, е длъжен в срока на валидност на ваучера (1 месец) да го предяви за ползване пред автомивката, разположена на ниво -3 в Mall of Sofia. При ползване на услугата безплатно външно измиване на лек автомобил ваучерът се задържа от автомивката, с цел отчетност. 8. Всеки Участник, спечелил ваучер: може да го използва само еднократно в период до 1 месец, считано от датата на получаване на ваучера, отбелязана на самия него; може да го използва само в автомивката, разположена на ниво -3 в търговски център Mall of Sofia, като няма право да го ползва в други автомивки, оперирани от същата компания; не може да го прехвърля или отстъпва за ползване на друго лице, както и да отлага ползването му за друг ден. 9. Всеки ваучер се ползва еднократно и само за услугата външно измиване на лек автомобил. В случай че Участникът ползва и други услуги в автомивката, разположена на ниво -3 в Mall of Sofia или допълнителни екстри към услугата външно измиване на лек автомобил едновременно с ползването на ваучера, тези услуги се заплащат от Участника директно на автомивката съобразно с обявения от нея ценоразпис. Участник в Промоцията няма право на фактура за стойността на услугата, покрита от ваучера. 10. Участник, извършил покупки от търговските обекти на Mall of Sofia на обща минимална стойност от 100 (сто) лева с ДДС в рамките на един ден, има право да предяви касовите си бележки за спечелване на наградата 1 ваучер за безплатно външно измиване на един лек автомобил, в рамките на същия ден, в който е извършил покупките си. Например, ако Участник извърши покупки на стойност 160 лв. на г., той има право да предяви касовите си бележки и да получи 1 награда ваучер само в рамките на същия ден г., не и на по-късна дата. 11. Всеки Участник, който отговаря на условията за участие в Промоцията, има право да получи само 1 награда в рамките на 1 ден от периода на Промоцията. Например, ако Участник е направил на г. покупки на обща стойност 320 лв., той има право на една награда ваучер, която да използва до г. включително. Ако същият Участник на г. направи покупки на стойност 140 лв., той има право на една награда ваучер, която да използва до г. и т.н. 12. Примерите, използвани в този раздел VI от Общите Условия на Промоцията, са само за илюстрация. Посочените в примерите дати са условни и биха важали дотолкова, доколкото Промоцията не е приключила към тези дати. VII. НАГРАДИ Наградите, подлежащи на раздаване на печелившите Участници в Промоцията, са, както следва: ваучери за безплатно външно измиване на 1 лек автомобил в автомивката, разположена на ниво -3 на търговски център Mall of Sofia, оперирана от компанията Бест Уош Сървисис ЕООД.

4 Ваучерът включва външно измиване на 1 лек автомобил (моторно превозно средство, в което броят на местата за сядане без мястото на водача не превишава 8), независимо от неговия модел, включително и джипове. Ваучерът включва единствено и само услугата външно измиване. Други услуги, включително, но не само пастиране и полагане на гореща вакса, не влизат в услугата по ваучера. Наградите - ваучери, раздавани в настоящата Промоция не са ограничени по количество Промоцията действа и награди се раздават на спечелилите ги Участници до взимане на решение от Организатора на Промоцията за нейното прекратяване. Организаторът на Промоцията обявява нейния край по начина, посочен в раздел IV на тези Общи Условия. Награди - ваучери се получават само на определеното за това място рецепцията на търговски център Mall of Sofia, находяща се на партерния етаж на търговския център от оторизираните за това лица рецепционисти. Награди - ваучери се предоставят на Участник, само ако Участникът има право да участва в Промоцията и отговаря на всички условия, посочени в Раздели V и VI на тези Общи Условия. Награди - ваучери се предоставят само след представяне от Участника в периода на Промоцията на валидни касови бележки, чиято цялост и четливост не е нарушена, които не са манипулирани по какъвто и да е начин и които доказват извършването от Участника на покупки от участващите в Промоцията търговски обекти в търговски център Mall of Sofia на обща минимална стойност 100 (сто) лева с ДДС, извършени в рамките на 1 ден. Невалидните касови бележки не са вземат предвид при изчисляване на общата стойност на покупките на Участника. Лице, което е представило невалидни касови бележки, няма право да участва в Промоцията и няма право да спечели награда. Организаторът на Промоцията не носи отговорност за печатни грешки в касовите бележки, както и за нечетливи или повредени по такъв начин касови бележки, че посочената в тях сума или дата е нечетлива. Наградите-ваучери ще се дават на Участници, които имат право да участват в Промоцията, които са участвали в Промоцията при спазване на настоящите Общи Условия, като са извършили покупка/и в Mall of Sofia, чиито касови бележки са валидни, и които са се явили за получаването им на мястото и в сроковете, посочени в Раздел VI по-горе. VIII. ОТГОВОРНОСТ Организаторът на Промоцията не носи отговорност за: качеството и характеристиките на наградите-ваучери; качеството, точността и срока на изпълнение на предоставяната при ползването на ваучера услуга външно измиване на един лек автомобил; вреди, липси и щети по автомобила на Участника, настъпили при или по повод ползването на услугата по ваучера;

5 спорове за собственост върху касови бележки и върху ваучери; тези спорове не засягат Организатора, тъй като той предоставя ваучер на това лице, което е представило валидни касови бележки на необходимата стойност, в срока на Промоцията. Организаторът на Промоцията не носи отговорност за живота, здравето и имуществото на лицата, ползващи предоставяната с ваучера услуга външно измиване на лек автомобил. Отношенията по ползването на услугата по ваучера са между спечелилия ваучер Участник и компанията, предоставяща услугата по измиване на лекия автомобил - Бест Уош Сървисис ЕООД. Участието на всеки участник в Промоцията е изцяло за негова сметка и на негов риск. Участници, които нямат право да участват в Промоцията, които са нарушили настоящите Общи Условия или чиито касови бележки са невалидни, нямат право да участват в Промоцията, а ако вече са участвали и са спечелили награда, независимо от това дали са я ползвали, дължат на Организатора връщане на паричната й равностойност, както и обезщетение за всички претърпени от Организатора вреди, включително и вреди, свързани с нарушаване на репутацията на Организатора или създаване на съмнение в обществото относно манипулиране на Промоцията или злоупотреби, свързани с нея. Организаторът на Промоцията не е длъжен и няма да води кореспонденция относно претенции за участие в Промоцията, нито за претенции за получаване на награди, предявени след изтичането на срока на Промоцията. Организаторът на Промоцията не носи отговорност дали и при какви условия печелившият Участник ще реализира наградата. Организаторът на Промоцията не поема никакви допълнителни ангажименти към Участниците в Промоцията, освен изрично посочените в настоящите Общи Условия. Ангажиментът на Организатора на Промоцията по предоставяне на наградите на печелившите Участници се изчерпва с връчване на съответните награди-ваучери на Участниците, които са ги спечелили и са поискали те да им бъдат предоставени. IX. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ Не се допуска размяна на награди за паричната им равностойност или за други материални или нематериални изгоди. Ако, поради обстоятелства, които са извън контрола на Организатора на Промоцията, на Организатора не му е възможно да предостави посочените в раздел VII награди, Организаторът си запазва правото да предоставя в замяна други награди на същата стойност. X. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА Организаторът на Промоцията има право по своя преценка да прекрати Промоцията по всяко време. Прекратяването на Промоцията се обявява по реда, посочен в Раздел IV по-горе. В тези случаи на Участниците не се дължи компенсация за участието им в Промоцията. Организаторът няма да носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от Участниците ползи, резултат от такова прекратяване на Промоцията.

6 XI. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ Всеки потенциален спор между Организатора на Промоцията и Участниците в същата се решава чрез преговори, а при невъзможност за постигане на споразумение, спорът ще се решава от компетентния съд в гр. София. Настоящата разпоредба има силата на изрично споразумение по смисъла на чл. 117, ал. 2 от ГПК. XII. ПУБЛИЧНОСТ С участието си в настоящата Промоция Участниците декларират и се съгласяват, че предоставят личните си данни доброволно, като необходимо условие за участие в Промоцията и за ползването на правата, които могат да придобият с участието си в нея и предоставят изричното си съгласие Организаторът на Промоцията да обработва предоставените от тях лични данни за целите на Промоцията, както и се съгласяват, в случай на получаване на награда и при желание от страна на Организатора, да бъдат снимани и записвани, а техните имена, снимки, записи или други лични данни да бъдат разгласени публично чрез публикуването и разпространението им в печатни материали, видеозаписи, звукозаписи, уебсайта и Facebook страницата на Организатора и др.под., без Организаторът на Промоцията да дължи заплащане за това.

Промоция "Мол София ще почерпи" на Mall of Sofia

Промоция Мол София ще почерпи на Mall of Sofia ПРОМОЦИЯ ШОПИНГ СПРИНТ С COSMOPOLITAN ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ШОПИНГ СПРИНТ С COSMOPOLITAN ( Промоцията ) се организира и провежда

Подробно

ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ (

ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ( ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O. Пловдив

Подробно

Разбий сърцето на Mall Plovdiv

Разбий сърцето на Mall Plovdiv ПРОМОЦИЯ РАЗБИЙ СЪРЦЕТО НА МОЛА ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията РАЗБИЙ СЪРЦЕТО НА МОЛА ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O.

Подробно

Условия на играта2018_docx

Условия на играта2018_docx Условия на играта: 1. Определения: "Игра" - промоционална игра с награди Зимни емоции", която се провежда от Организатора в съответствие с определените за нея Правила. Играта се провежда в интернет на

Подробно

ПРОМОЦИЯ ВЕЛО НАГРАДИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ВЕЛО НАГРАДИ ( Промоцията ) с

ПРОМОЦИЯ ВЕЛО НАГРАДИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ВЕЛО НАГРАДИ ( Промоцията ) с ПРОМОЦИЯ ВЕЛО НАГРАДИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ВЕЛО НАГРАДИ ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O. Пловдив EАД, ЕИК 115777778,

Подробно

Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания "Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard" 1. Организатор

Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard 1. Организатор Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания "Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard" 1. Организатор на кампанията. Общи условия на кампанията. 1.1. Организатор

Подробно

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от г., 10:0

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от г., 10:0 УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от 01.10.2019 г., 10:00 часа УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА

Подробно

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организ

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организира и провежда от Бургас Плаза АД, ЕИК 175247688, със

Подробно

Промоционална кампания „ Всяка седмица- количка с подаръци от Carrefour” на Park Mall, гр

Промоционална кампания „ Всяка седмица- количка с подаръци от Carrefour” на Park Mall, гр Промоционална кампания Точно навреме! Гледай филмите в Кино Арена IMAX и участвай в томбола за един от 15 часовника Samsung Galaxy WatchActive. Общи условия на Кампанията I. Организатор и Общи Условия

Подробно

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организа

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организа ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria е Галерия

Подробно

Официални правила за организиране и провеждане на играта 10 години празнуваме приятелството", промоционална игра за канала Fox Life Организатор и офиц

Официални правила за организиране и провеждане на играта 10 години празнуваме приятелството, промоционална игра за канала Fox Life Организатор и офиц Официални правила за организиране и провеждане на играта 10 години празнуваме приятелството", промоционална игра за канала Fox Life Организатор и официални правила на Играта 10 години празнуваме приятелството"

Подробно

Microsoft Word - Promo-rules May'17 - July'17 official.docx

Microsoft Word - Promo-rules May'17 - July'17 official.docx ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ С НАГРАДИ Duracell AMJ 17 Кампанията се разделя на две части: Национална СМС кампания - състезание с награди, обвързана с покупка, валидна само при изпълнение на посочените

Подробно

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ В СВЕТА НА FERRARI В ИТАЛИЯ Раздел 1. Предмет Настоящите Правила ( Правилата ) определят

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ В СВЕТА НА FERRARI В ИТАЛИЯ Раздел 1. Предмет Настоящите Правила ( Правилата ) определят ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ В СВЕТА НА FERRARI В ИТАЛИЯ Раздел 1. Предмет Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията за провеждане на Игра под мотото Ексклузивно

Подробно

Общи условия за участие в игра Слимспайсинг. Тези Общи условия уреждат реда, условията и начина за участие в играта Слимспайсинг, наричана за краткост

Общи условия за участие в игра Слимспайсинг. Тези Общи условия уреждат реда, условията и начина за участие в играта Слимспайсинг, наричана за краткост Общи условия за участие в игра Слимспайсинг. Тези Общи условия уреждат реда, условията и начина за участие в играта Слимспайсинг, наричана за краткост Играта, която е организирана от Търговско представителство

Подробно

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯ НА SHELL КОЛЕКЦИЯ МОТОРЧЕТА DUCATI (изменени на г.) Раздел 1. Предмет на правилата Настоящите Правила ( Прави

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯ НА SHELL КОЛЕКЦИЯ МОТОРЧЕТА DUCATI (изменени на г.) Раздел 1. Предмет на правилата Настоящите Правила ( Прави ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯ НА SHELL КОЛЕКЦИЯ МОТОРЧЕТА DUCATI (изменени на 05.07.2019 г.) Раздел 1. Предмет на правилата Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията за провеждане на

Подробно

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА на Играта Колело с награди I. Организатор на Играта Играта се организира и провежда от Бургас Плаза АД, ЕИК , със седалище

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА на Играта Колело с награди I. Организатор на Играта Играта се организира и провежда от Бургас Плаза АД, ЕИК , със седалище ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА на Играта Колело с награди I. Организатор на Играта Играта се организира и провежда от Бургас Плаза АД, ЕИК 175247688, със седалище и адрес на управление гр. София, р-н Средец, бул. Цар

Подробно

Раздел 1. Предмет ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ SCUDERIA FERRARI Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията з

Раздел 1. Предмет ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ SCUDERIA FERRARI Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията з Раздел 1. Предмет ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ SCUDERIA FERRARI Настоящите Правила ( Правилата ) определят реда и условията за провеждане на Игра под мотото Спечели награди Scuderia

Подробно

З А П О В Е Д

З А П О В Е Д Утвърждавам Административен Ръководител-председател на : /Красимир Семов/ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ В РАЙОНЕН СЪД МОНТАНА І. ПОНЯТИЕ И ВИДОВЕ ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ 1. Обществената информация

Подробно

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА-УКАЗАНИЯ ЗА ЗАЛАГАНИЯ В ИГРАТА ЛОТО 6 от В играта Лото 6 от 47 се провежда едно теглене всеки ден в централните Новини от

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА-УКАЗАНИЯ ЗА ЗАЛАГАНИЯ В ИГРАТА ЛОТО 6 от В играта Лото 6 от 47 се провежда едно теглене всеки ден в централните Новини от ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА-УКАЗАНИЯ ЗА ЗАЛАГАНИЯ В ИГРАТА ЛОТО 6 от 47 1. В играта Лото 6 от 47 се провежда едно теглене всеки ден в централните Новини от 19:30 до 20:00 ч. по Нова телевизия. 2. Тегленията

Подробно

Правила за достъп до обществена информация.docx

Правила за достъп до обществена информация.docx І. ПОНЯТИЕ И ВИДОВЕ ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ 1. Обществената информация по смисъла на Закона за достъп до обществена информация е всяка информация, свързана с обществения живот в Република България и даваща

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИК

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИК РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ-11-529-3 от 09.08.2019 г. ДО Г-Н ВАЛЕНТИН МАРКОВ УПРАВИТЕЛ НА ИНОВА АВТОРЕМОНТ ЕООД РАЙОН СЕРДИКА Ж.К. БАНИШОРА БЛ. 41А, ВХ. В, АП. 45 ГР. СОФИЯ, 1233

Подробно

ОБЩИ УСЛОВИЯ 1. С настоящите Общи условия се уреждат условията за използване на услугите, предлагани чрез интернет страницата (нар

ОБЩИ УСЛОВИЯ 1. С настоящите Общи условия се уреждат условията за използване на услугите, предлагани чрез интернет страницата   (нар ОБЩИ УСЛОВИЯ 1. С настоящите Общи условия се уреждат условията за използване на услугите, предлагани чрез интернет страницата www.milahristova.bg (наричана по-долу за краткост Сайт ) 2. За целите на тези

Подробно

Майска конференция на БАУХ 2019 За Българска асоциация за управление на хора Българска асоциация за управление на хора е единствената национално предс

Майска конференция на БАУХ 2019 За Българска асоциация за управление на хора Българска асоциация за управление на хора е единствената национално предс Майска конференция на БАУХ 2019 За Българска асоциация за управление на хора Българска асоциация за управление на хора е единствената национално представена организация на директорите, мениджърите и специалистите

Подробно

Приложение

Приложение ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ЗАПОВЕД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ По Чл.417 от ГПК 1. Съд Съд:... Адрес:...... Град:...... Пощенски код... Получено от съда на... / попълва се от съда / Дело... / попълва се от съда / 2. Заявител/кредитор:

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ДОСТАВЧИК София, август 2019 г.

Подробно

ПРОЕКТ З А К О Н ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ (обн. ДВ. бр. 67 от 1999 г.; изм. и доп. бр. 1 от 2000 г., бр. 25, 99 и 110

ПРОЕКТ З А К О Н ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ (обн. ДВ. бр. 67 от 1999 г.; изм. и доп. бр. 1 от 2000 г., бр. 25, 99 и 110 ПРОЕКТ З А К О Н ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ (обн. ДВ. бр. 67 от 1999 г.; изм. и доп. бр. 1 от 2000 г., бр. 25, 99 и 110 от 2001 г., бр. 45 от 2002 г., бр. 95 от 2003 г.,

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-ЖА МАРИАНА МАСУРСКА УПРАВИТЕЛ НА АЛФА АКАУНТ М ЕООД РАЙОН ТРИАДИЦ

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ от г. ДО Г-ЖА МАРИАНА МАСУРСКА УПРАВИТЕЛ НА АЛФА АКАУНТ М ЕООД РАЙОН ТРИАДИЦ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР Изх. РГ-11-614-4 от 08.08.2019 г. ДО Г-ЖА МАРИАНА МАСУРСКА УПРАВИТЕЛ НА АЛФА АКАУНТ М ЕООД РАЙОН ТРИАДИЦА Ж.К. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ БЛ. 17, АП. 3 ГР. СОФИЯ,

Подробно

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, гр. Смолян Гр.Смолян,Бул България УТВЪРДЕНИ:Заповед РД

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, гр. Смолян Гр.Смолян,Бул България УТВЪРДЕНИ:Заповед РД УТВЪРДЕНИ:Заповед РД07-1361 от 07.09.2018г. ПРАВИЛА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ЗДОИ Регистриране и разглеждане на заявленията за достъп до обществена информация Дейността по

Подробно

No Title

No Title ТАРИФА за таксите и разноските към Закона за частните съдебни изпълнители Приета с ПМС 92 от 19.04.2006 г., обн., ДВ, бр. 35 от 28.04.2006 г., изм. и доп., бр. 24 от 12.03.2013 г. Раздел I Обикновени такси

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/1

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/1 РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ УТВЪРДИЛ: /п/ ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД - ДОБРИЧ /заповед 27/16.01.2019 г./ ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИ

Подробно

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези пра

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези пра ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези правила уреждат условията и реда за организиране на VII

Подробно

НАЦИОНАЛНА АМАТЬОРСКА ЛИГА ПО БАСКЕТБОЛ 3х г. Турнир по баскетбол 3х3 на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ 3х3) НАРЕДБА Юли

НАЦИОНАЛНА АМАТЬОРСКА ЛИГА ПО БАСКЕТБОЛ 3х г. Турнир по баскетбол 3х3 на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ 3х3) НАРЕДБА Юли НАЦИОНАЛНА АМАТЬОРСКА ЛИГА ПО БАСКЕТБОЛ 3х3 07.07.2015 г. Турнир по баскетбол 3х3 на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ 3х3) НАРЕДБА Юли 2015 г. Съдържание I. Общи разпоредби...3 II. Записване

Подробно

Microsoft Word - Правила за достъп до електронни дела_edit.doc

Microsoft Word - Правила за достъп до електронни дела_edit.doc РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В И С Ш С Ъ Д Е Б Е Н С Ъ В Е Т ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИ СЪДЕБНИ ДЕЛА В ЕДИННИЯ ПОРТАЛ ЗА ЕЛЕКТРОННО ПРАВОСЪДИЕ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ 1.

Подробно

Microsoft Word - el-summons.docx

Microsoft Word - el-summons.docx РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УТВЪРЖДАВАМ: АДМ. РЪКОВОДИТЕЛ ПРЕДСЕДАТЕЛ: Д. ВАСИЛЕВ ПРАВИЛА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ И ПРИЗОВКИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН ПОЩЕНСКИ АДРЕС ПО РЕДА НА ЧЛ. 137, АЛ. 2 АПК, ВР. ЧЛ. 42, АЛ. 4 И СЛ.

Подробно