ОТНОВО МАЧ ЗА ИСТОРИЯТА. Армейци, Базел (3:1) преклониха глава пред армейците.

Размер: px
Започни от страница:

Download "ОТНОВО МАЧ ЗА ИСТОРИЯТА. Армейци, Базел (3:1) преклониха глава пред армейците."

Препис

1

2

3

4 ОТНОВО МАЧ ЗА ИСТОРИЯТА Армейци, Походът на ЦСКА в Европа продължава. Със сигурност тазгодишното участие на тима ни в европейските клубни турнири ще се помни дълго. Отборът ни сътвори истински подвиг като отстрани цели 4 съперника до момента, за да влезе с гръм и трясък в групите на Лига Европа, редом с най-големите отбори на Стария континент. Малтийският Сиренс (2:1), БАТЕ Борисов (2:0), Б36 Торшавн (3:1) и Базел (3:1) преклониха глава пред армейците. ЦСКА отново е там, където му е мястото в група А на турнира, заедно с отборите на Рома (Италия), Йънг Бойс (Швейцария) и Клуж (Румъния). Съдбата отреди първият двубой от груповата фаза на турнира да се играе на 22 октомври на Националния стадион Васил Левски, а съперник е румънският шампион Клуж. Явно това 56- то участие на ЦСКА в Европа,

5 от 1956-а година досега е орисано да бъде изпълнено с много адреналин, емоции и незабравими мигове. Припомняме Ви, че на 21-ви октомври 1956-а година тимът ни направи своя впечатляващ дебют на европейската сцена, отново на Васил Левски и разгроми тогавашния румънски шампион Динамо (Букурещ) с 8:1. Сега нещата са сходни, но и различни. Съперник отново е първенецът на северната ни съседка, стадионът е същия, датата почти идентична, остава само да се поздравим с нова историческа победа и да продължим своята щастлива европейска приказка. Заради пандемията от коронавирус само 30% от капацитета на стадиона може да бъде зает, но въпреки това вярваме, че Вие, нашите верни привърженици, отново ще бъдете нашия 12-и играч и ще ни подкрепяте до последен дъх и с цялото сърце! Заедно можем всичко! Нека приказката продължи... САМО ЦСКА!

6 ТОВ А Е К ЛУ Ж Клуж е шесткратен шампион на страната (2008, 2010, 2012, 2018, 2019,2020 г.). Клубът е основан през 1907 година, но въпреки вековната си история отборът никога не е бил сред грандовете на румънския футбол и има едва 17 сезона в най-висшата дивизия. По-големите си успехи постига в последните 5 години, когато става на три пъти шампион и печели три пъти Купата на Румъния. През 2008 г. дебютира в групите на Шампионската лига и въпреки че завършва на последното четвърто място, успява да постигне историческа първа победа срещу Рома с 2:1, а през настоящата година двата отбора ще се срещнат още два пъти в група А на Лига Европа. През сезони 2010/2011 и 2012/2013 г. отново успява да се класира в групите на Шампионската лига. Има и две участия в групите на Лига Европа през 2009/2010 и 2019/2020 г. Това ще е трето участие на тима в груповата фаза на турнира.

7 В Р А Т А Р И 34. Кристиан Балгардеан 12. Гжегож Сандомиерски 74. Йонуц Рус 89. Ото Хиндрих СТАРШИ ТРЕНЬОР Дан Петреску ЗАЩИТНИЦИ 16. Матео Сушич 4. Кристиан Манеа 14. Ясмин Латовлевич 92. Майк Цестор 45. Марио Камора 13. Денис Чиботариу 55. Пауло Соуса 3. Андрей Бурча ПОЛУЗАЩИТНИЦИ 37. Михай Бордеяну 94. Каталин Ицу 11. Майкъл Перейра 8. Дамян Джокович 6. Луиш Коимбра 27. Александру Кипчу 28. Овидиу Хобан 10. Чиприян Деак 7. Адриан Паун 23. Раул Хайдук 18. Валентин Костаче НАПАДАТЕЛИ 9. Билел Омрани 22. Габриел Дебелюх 77. Якуб Войтуш 99. Марио Рондон Основан 1907 г. Държава Румъния Стадион д-р К. Радулеску Капацитет души Президент Йоан Варга Прозвище железничари

8 ЖОКЕРЪТ АХМЕДОВ Преди по-малко от година ЦСКА привлече в редиците си едно момче което се превърна в изключително важна фигура в състава и на няколко пъти буквално спаси отбора в последните минути на мачовете. Дебютира с гол, влизайки като резерва и стори същото при първото си участие в евротурнирите. Само три минути му бяха необходими, за да се разпише и във вратата на Базел, подпечатвайки билета ни за груповата фаза на Лига Европа. Така винаги на точното място в точния момент Ахмедов се превърна в най-големия жокер на ЦСКА. Ето какво сподели той специално за Вас - верните армейски привърженици. Какво е мнението ти за представянето ни до момента и какви са очакванията ти за груповата фаза в ЛЕ? След като сме в групите имайки 4 победи от 4 мача, няма как да не сме доволни. Играхме срещу сериозни отбори и си заслужихме мястото в Лига Европа. Сега обаче трябва да продължим с доброто представяне и да защитаваме името и традициите, които ЦСКА има в Европа. Само преди две години дебютира в А група с екипа на Дунав. Днес играеш в групите на ЛЕ с ЦСКА. Осъзнаваш ли колко бързо се случва всичко около теб? Да, така е. Определено до момента ми върви в дебютите. Наистина всичко във футбола се случва много бързо, но това е така и в двете посоки. Един футболист никога не трябва да се главозамайва, нито пък да се отчайва, защото всичко може да се промени за минути. Благодарен съм на Бог, че през последните години при мен всичко се променя само в положителна посока и днес имам възможността да играя за ЦСКА на европейската сцена.

9 До момента основно влизаш като резерва. Какво мислиш за тази си роля? Приемам всяка една роля, която треньорът ми даде. Единственото важно нещо за мен е да помагам на отбора. Няма никакво значение по какъв начин и за колко минути, просто искам да бъда полезен. Щастлив съм, че до момента се получава и се надявам това да продължи. За пръв през този сезон в евротурнирите ще играем с публика. Колко важно ще бъде това за нас? Това е много важно за нас. Всички знаем, че подкрепата им винаги е била основната сила на отбора. Аз и съотборниците ми ще направим всичко по силите си, за да се представим достойно и да ги накараме да се гордеят.

10 СТРАЖЪТ БУСАТО Бразилският вратар Густаво Бусато акостира на Армията миналото лято и бързо бързо се утвърди като несменяем титуляр под рамката на вратата. Още в първите си изяви той демонстрира увереност, спокойствие и класа като записа дълга поредица от сухи мрежи. Сега направи и своя дебют в евротурнирите, при това с две последователни спасени дузпи в първите два евросблъсъка, които отвориха пътя пред тима ни към груповата фаза на турнира. Какво очаква стражът на червените за предстоящите сблъсъци в Лига Европа и колко далеч може да стигне отборът ни вижте - в следващите редове. Бусато, ти заключи вратата си, за да отключиш пътя на ЦСКА към груповата фаза на Лига Европа. Какво е усещането след този успех? - В началото това бе само мечта, но с всеки изминал мач видяхме, че можем да вървим напред стъпка по стъпка и да превърнем мечтите си в реалност. Осъзнаваме добре, че с всяко излизане на терена буквално имаме шанса да пишем историята на клуба, а това е огромна привилегия за всеки спортист. Аз давам всичко от себе си, за да върша максимално добре своята работа и се радвам, че в двубоите до момента се представих на висота и помогнах на отбора да се класира за групите на Лига Европа. Знам, че това не се е случвало от десет години и това прави успехът още по-сладък. Колко далеч може да стигне нашият отбор в турнира? - Трябва да продължим да играем мач за мач и да излизаме във всяка среща за победа. Всеки двубой на международната сцена е като финал за нас и ако излезем максимално концентрирани и мобилизирани, можем да излезем от групата и да играем на пролет в директните елиминации на турнира.

11 Какви са очакванията ти за двубоя с Клуж? - Очаквам труден мач срещу Клуж, подобно на всички двубои досега, но ние ще подходим сериозно и ще се подготвим на сто процента. Сигурен съм, че имаме сили да се поздравим с още една победа в Европа. До момента спаси две дузпи, подготвяш ли се по някакъв по-специален начин за тях? - Аз не мисля само за дузпите, а как да бъда полезен на отбора през целия мач. Щастлив съм, ако успея да спася дузпа, защото това е плод на голям труд и съм готов, ако това се случи да продължа да отразявам изстрели от бялата точка. Имаш специален ритуал преди всеки мач. Разкажи ни малко повече за него. - Да, така е. Благодаря на Бог преди всяка среща за възможността, че мога да участвам в нея. Силно вярващ човек съм и считам, че вярата е всичко. Без Божията помощ няма как да постигнем успехи. Стана баща за пръв път и то в България. Какво е чувството? - Чувството е невероятно! Това е още една сбъдната мечта за мен, както тази да играем в груповата фаза на Лига Европа. Едно послание към феновете за финал. - Вярвам, че ще ни подкрепят, както само те умеят, с тяхна помощ ще успеем да се поздравим с победата и да ги зарадваме отново, защото го заслужават! Публиката на ЦСКА е номер едно в България и искам да им благодаря за подкрепата през целия сезон.

12 ГЕРОЯТ ТИАГО Португалският атакуващ полузащитник без съмнение прави най-силния си сезон с ЦСКА. Апогей на отличните му изяви на терена бе мегасблъсъкът на Санкт Якоб Парк срещу Базел. Той се появи в игра след като отборът ни изоставаше с 1:0 и обърна развоя на срещата с две попадения в 72-та и 88-та минута, като така записа завинаги името си в историята на клуба. Португалецът има над сто мача с червената фланелка и много ключови голове. Ето какво сподели той. Как оценяваш постигнатото до момента в Лига Европа? - Имахме много трудни мачове. Това, че всичко се решаваше в една среща правеше отговорността ни на терена още по-голяма. Но се радвам, че успяхме да запишем четири последователни победи и по този начин придобихме още по-голямо самочувствие за предстоящите европейски сблъсъци. Какви са очакванията ти за тях? - Ще направим всичко възможно, за да спечелим, колкото се може повече мачове в нашата група. Знаем, че ще ни бъде много трудно, но ние ще направим всичко по силите си, за да докажем, че успехът ни до този момент не е случаен. Имаме ли сили да излезем от групата и да продължим към директните елиминации? - Ще дадем всичко от себе си, за да се представим на високо ниво във всеки мач. А накрая ще броим точките. Мисля, че имаме шансове да сме сред първите два отбора в крайното класиране на група А.

13 В първия мач посрещаме Клуж. Какво да очакваме от този двубой? - Клуж са много силен отбор, както всички други в нашата група, но ние влизаме в срещата с нагласата само и единствено за победа. В съзнанието на всички футболисти трябва има увереност и вяра в крайния успех. Изигра над сто мача с червената фланелка във всички турнири. Кой от тях ще запомниш завинаги? - Най-важният мач в кариерата ми изобщо е този срещу Базел. Влязох като резерва, когато изоставахме с 0:1 и с две попадения успях да обърна развоя на срещата. Чувството е неописуемо, винаги ще помня този миг. По-важното е, че отборът спечели и вече сме в групите на Лига Европа. Сега мачовете ще са пред публика. Това ще ви даде ли допълнителен стимул? - Да, публиката на ЦСКА винаги е била нашия дванадесети играч и ни е подкрепяла безрезервно и в хубави, и в лоши моменти. Искам да благодаря на всеки един наш привърженик и да му обещая, че ще направим и невъзможното тимът ни да продължи напред в турнира и европейската приказка да продължи през пролетта.

14 Вратари: 1. Густаво Бусато, 25. Димитър Евтимов, 12. Ивайло Илиев Защитници: 2. Юрген Матей, 3. Жеферсон, 11. Петър Занев, 5. Александър Бучков, 15. Тибо Вион, 18. Брадли Мазику, 19. Иван Турицов, 28. Пламен Гълъбов, 26. Валентин Антов Халфове и нападатели: 21. Амос Юга, 13. Юнус Санкаре, 20. Тиаго Родригес, 6. Емил Ценов, 10. Стефано Белтраме, 30. Георги Йомов, 7. Енрике Рафаел, 8. Греъм Кери, 14. Жул Кейта, 24. Джером Синклер, 17. Адалберто Пеняранда, 22. Али Соу, 23. Ахмед Ахмедов, 29. Марк-Емилио Папазов

15

16

КАРТИЧКИ, SMS-И, ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН 2019

КАРТИЧКИ, SMS-И, ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН 2019 Валентин (Вальо )/Валентина(Валя) Произхожда от латинското дума "валео", което значи да бъдеш здрав. Името придобива особена по пулярност преди близо век след излизането на рома на на Жорж Санд "Валентин".

Подробно

Isaiah Sees the Future Bulgarian PDA

Isaiah Sees the Future Bulgarian PDA Библия за Деца представя Исая вижда бъдещето Написана от: Edward Hughes Илюстрирана от: Jonathan Hay Адаптирана от: Mary-Anne S. Преведена от: Nikola Dimitrov Произведена от: Bible for Children www.m1914.org

Подробно

Slide 1

Slide 1 Нека и са събития, свързани с един и същ опит. и са независими, ако Знаем, че и Нека и са събития, свързани с един и същ опит. и са независими, ако и РВ Три събития са независими в съвкупност, ако и В

Подробно

ЕКСПЛОДИРАЩИ ТОЧКИ ГЛАВА 1 МАШИНИ Добре дошли на борда на нашето приключение. Това е математическо приключение базирано върху една моя история (аз съм

ЕКСПЛОДИРАЩИ ТОЧКИ ГЛАВА 1 МАШИНИ Добре дошли на борда на нашето приключение. Това е математическо приключение базирано върху една моя история (аз съм ЕКСПЛОДИРАЩИ ТОЧКИ ГЛАВА 1 МАШИНИ Добре дошли на борда на нашето приключение. Това е математическо приключение базирано върху една моя история (аз съм Джеймс), която не е истинска. Когато бях дете, аз

Подробно

КАРТИЧКИ ЗА ВЕЛИКДЕН 2018

КАРТИЧКИ ЗА ВЕЛИКДЕН 2018 Христос Возкресе! Да славим името Господне и да се радваме на неговата благост! Да пребъде! **** Честито Въскресение Христово! Да бъде волята на нашия Създател! Да сме живи да сме здрави! 1 / 10 Христос

Подробно

Slide 1

Slide 1 16 НОЕМВРИ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ТОЛЕРАНТНОСТТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ НАСЪРЧАВАНЕ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА В ОБЩУВАНЕТО РАЗПРОСТРАНЯВАТ: МЕСТНА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ

Подробно

Свети Димитър

Свети  Димитър Денят на прошката Колко хубаво и колко приятно е братя да живеят заедно! (Пс.132:1) Така Бог изразява радостта си, когато хората живеят в мир и разбирателство, като родни братя. Колко е хубаво, когато

Подробно

Microsoft Word - ДППНММ16

Microsoft Word - ДППНММ16 Пневматична пушка 10 м. Момчета 40 изстрела Индивидуално класиране Кл. N: Състезател Отбор С Е Р И И Резултат 1 2 Пламен Емилов Тракия 103.9 100.7 101 100.5 406.1 2 12 Георги Канев Тракия 102.5 100 101.3

Подробно

ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА: ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ ИЗГОТВИЛ: БОГО

ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА: ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ ИЗГОТВИЛ: БОГО ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА: ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ ИЗГОТВИЛ: БОГОМИЛА МИЛЧЕВА- СТАРШИ УЧИТЕЛ НАЧАЛЕН ЕТАП ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Подробно

conflicts.pages

conflicts.pages Най-добрият план за решаване на семейни конфликти Поредица за семейните 1 отношения Най-добрият план за решаване на семейните конфликти от Стоян Георгиев 2 Copyright 2017. Semeistvo.bg. Може да се споделя,

Подробно

Трансформация на негативните емоции

Трансформация на негативните емоции www.diyo-coach.com 1 4 Съвета Как Да Получиш Максималното От Този Уебинар 1. Разпечатай работната тетрадка преди да се видим, така би могъл да си отбележиш ключовите моменти и да направиш упражненията,

Подробно

Спасианна Русева срещи с успеха

Спасианна Русева срещи с успеха Спасианна Русева срещи с успеха Съдържание Предговор...7 Проф. Минко Балкански...9 Проф. Боян Христофоров... 27 Проф. Юлия Кръстева... 43 Проф. Жорж Стамон (Георги П. Стамов)... 85 Д-р Дарина Кръстинова...

Подробно

Молитва към Ангела Пазител

Молитва към Ангела Пазител Молитва към Ангела Пазител www.prophet-elias.com Молитва към Ангела Пазител Свети Ангеле Христов! Припадам пред тебе и те моля, свети пазителю мой, който си ми даден още от светото Кръщение, за да пазиш

Подробно

Решения на задачите от Тема на месеца за м. март 2018 Даден е многоъгълник, който трябва да бъде нарязан на триъгълници. Разрязването става от връх къ

Решения на задачите от Тема на месеца за м. март 2018 Даден е многоъгълник, който трябва да бъде нарязан на триъгълници. Разрязването става от връх къ Решения на задачите от Тема на месеца за м. март 2018 Даден е многоъгълник, който трябва да бъде нарязан на триъгълници. Разрязването става от връх към несъседен връх и открай до край, без линиите на разрезите

Подробно

Jesus Heals the Blind Bulgarian PDA

Jesus Heals the Blind Bulgarian PDA Библия за Деца представя Исус Изцерява Слепецът Написана от: Edward Hughes Илюстрирана от: Janie Forest Адаптирана от: Ruth Klassen Преведена от: Никола Димитров Произведена от: Bible for Children www.m1914.org

Подробно

О Б Щ И Н С К И

О Б Щ И Н С К И ВОЛЕЙБОЛ за УЧЕНИЧЕСКА КУПА ВАРНА 2019 год. ЮНОШИ XI- XII клас I. УЧАСТВАЩИ ОТБОРИ гр. А гр. В 1. МГ Д-р Петър Берон 1. ПГТ Проф.А.Златаров 2. ВТГ Г.С.Раковски 2. V ГПЧЕ Й.Екзарх 3. ІІІ ПМГ Ак.Попов 3.

Подробно

Устойчиви и предвидими резултати в турбулентни времена

Устойчиви и предвидими резултати в турбулентни времена Устойчиви и предвидими резултати в турбулентни времена Райна Миткова-Тодорова ЕОС Матрикс ООД Съдържание 1. Кои сме ние 2. Защо коучинг 3. ЕОС коучинг програма 4. Резултати 5. Следващи стъпки 6. Lessons

Подробно

СВЕТИ ВАЛЕНТИН ХОРОСКОПИ

СВЕТИ ВАЛЕНТИН ХОРОСКОПИ Вижте хороскопа за Свети Валентин, 14 февруари, който за нас е празник и на любовта, и на виното. Вижте как ще си изкарате този ден, както и какви напътствия имат за вас звездите, за бъде изживяването

Подробно

Jesus Feeds 5000 People Bulgarian

Jesus Feeds 5000 People Bulgarian Библия за Деца представя Исус Нахранва 5000 Човека Написана от: Edward Hughes Илюстрирана от: Janie Forest Адаптирана от: Ruth Klassen Преведена от: Никола Димитров Произведена от: Bible for Children www.m1914.org

Подробно

Какво се случи през летен семестър на учебната 2014/2015г.?

Какво се случи през летен семестър на учебната 2014/2015г.? Какво се случи през летен семестър на учебната 2014/2015г.? Успехът е да харесваш себе си, да харесваш това, което правиш и начина, по който го правиш! - Мая Ангелу Следвайки това кредо, ние успяхме да

Подробно

ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА В БЪЛГАРИЯ СЪСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВИ

ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА В БЪЛГАРИЯ СЪСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВИ РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ КАКВО И КАК? Технологии, иновации конкурентоспособност, интелигентен растеж, ФНТС, 13/3/14 Румен Атанасов 1 Дискусията в Европа Съобщение на ЕК По-силна европейска промишленост за растеж

Подробно

Microsoft Word - протоколли турнир Тракия 2015

Microsoft Word - протоколли турнир Тракия 2015 Турнир Тракия 2015 0.2-03.12.2015 МОМЧЕТА ПИСТОЛЕТ МОМЧЕТА ПУШКА име фамилия отбор I II III IV V VI общо 1 НЕДЕЛЧО ГЕОРГИЕВ ДИМИТРОВ ТРАКИЯ 92 88 89 89 358 2 НИКОЛАЙ РАНГЕЛОВ ТОШЕВ ТРАКИЯ 88 87 84 89 348

Подробно

Rich Man Poor Man Bulgarian PDA

Rich Man Poor Man Bulgarian PDA Библия за Деца представя Богаташът и беднякът Написана от: Edward Hughes Илюстрирана от: M. Maillot и Lazarus Адаптирана от: M. Maillot и Sarah S. Преведена от: Никола Димитров Произведена от: Bible for

Подробно

21ви Декември На 21ви Декември, доброволка от дом за бездомни и хора пристрастени към алкохол и наркотици, на име,,стела Марис, дойде в 34 ОУ,Стою Шиш

21ви Декември На 21ви Декември, доброволка от дом за бездомни и хора пристрастени към алкохол и наркотици, на име,,стела Марис, дойде в 34 ОУ,Стою Шиш 21ви Декември На 21ви Декември, доброволка от дом за бездомни и хора пристрастени към алкохол и наркотици, на име,,стела Марис, дойде в 34 ОУ,Стою Шишков при 6А клас. Тя се казва Ива Богданова. Тя ни разказа

Подробно

Noah and the Great Flood Bulgarian PDA

Noah and the Great Flood Bulgarian PDA Библия за Деца представя Ной И Големият Потоп Написана от: Edward Hughes Илюстрирана от: Byron Unger и Lazarus Адаптирана от: M. Maillot и Tammy S. Преведена от: Никола Димитров Произведена от: Bible for

Подробно

Българска Федерация Кану-Каяк | БФКК

Българска Федерация Кану-Каяк | БФКК Race: 89 K2 1000 Момчета Place Boat 1 Дунав МИЦОВ Радостин 19825, КРАЧУНОВ Виктор 19557 25 2 Тракия АНГЕЛОВ Крум 19911, НИКОЛОВ Никола 19913 23 3 Спорт за теб и мен УНЧЕВ Емилиен 19463, СТОИЧКОВ Светослав

Подробно

Microsoft Word - Държавен турнир Търговище

Microsoft Word - Държавен турнир Търговище Пневматична пушка 10 м. Момчета 40 изстрела -------------- 1 3683 Александър Жеков Снайпер 92 98.4 93.7 92.8 97.1 382 2 3668 Алекзандър Йонков Светкавица 91.8 95 96.4 92.6 375.8 3 3666 Фатих Еролов Светкавица

Подробно

Кръгчета на пързалката Текст на Пако Хименес

Кръгчета на пързалката Текст на Пако Хименес Кръгчета на пързалката Текст на Пако Хименес Всички права запазени. Нито книгата като цяло, нито части от нея могат да бъдат възпроизвеждани под каквато и да е форма. Оригинално заглавие Vueltas En La

Подробно

Jesus the Great Teacher Bulgarian PDA

Jesus the Great Teacher Bulgarian PDA Библия за Деца представя Великият Учител Исус Написана от: Edward Hughes Илюстрирана от: Byron Unger и Lazarus Адаптирана от: E. Frischbutter и Sarah S. Преведена от: Никола Димитров Произведена от: Bible

Подробно

Община Тунджа - Добре дошли, приятели! Добре дошли, манастирци!

Община Тунджа - Добре дошли, приятели! Добре дошли, манастирци! Под това мото премина Първият събор на българи и гърци от село Голям манастир, община Тунджа, провел се на 19 юли 2009 г. в местността Църквата на Манастирските възвишения. Организатори на събора са кметството

Подробно

Dian BonevBrother HL-1210W

Dian BonevBrother HL-1210W Страница 1 М10 (12) 0,5 км 35 м 0 КТ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 Алекс Сархачев 4:43 57 58 59 88 Финал Узана Габрово 1:12 2:04 3:32 4:29 4:43 (1) 1:12 0:52 1:28 0:57 0:14 (3) 2 Ники Гаджев 4:58 57 58 59 88 88

Подробно