В настоящия брой на „Информационен бюлетин ИНТРАМА” ще откриете:

Размер: px
Започни от страница:

Download "В настоящия брой на „Информационен бюлетин ИНТРАМА” ще откриете:"

Препис

1 Стр. 1 В настоящият брой на ИНТРАМА ще откриете: - Конвекционни фурни за печене пред... Метал сепаратори от... Консумативи Bizerba улеснете... Най-скъпите марки в... стр.1 стр.2 стр.8 стр.9 I. Новости в областта на технологиите и машините Конвекционни фурни за печене пред клиента Конвекционните фурни модел LT-4 на Salva са предназначени за всеки бизнес при който е необходимо изпичане, готвене или затопляне на продукти директно пред погледа на клиента. Уредите са идеални за инсталиране в магазини, пекарни, ресторанти, кухни и т.н. Основнни предимства: Направени изцяло от неръждаема стомана; Висока топлинна защита; Капацитет: 4 тави с размер 60 х 40 см; Генератор за пара чрез впръскване на вода в турбината; Аларма за край на печенето; Халогенно осветление; Произведени съгласно европейските норми; Компактни размери 839 x 748 x 611 мм; Атрактивна цена.

2 Стр. 2 Метал сепаратори от Метал сепаратори за връзка с пълначни машини Метал сепараторите от серия LIQUISCAN VF са предназначени за сканиране и отделяне на метални частици в прата излизащ от пълначни машини или волфове. Има възможност уреда да се инсталира между пълначка и клипавтомат. Метал сепаратори за течни продукти Метал сепараторите серия LIQUISCAN PL са предназначенни за сканиране и отделяне на метални примеси или частици в течни продукти, които подлежат на изпомпване. Разнообразието от диаметри на тръбите на уредите ги прави подходящи за вграждане в инсталации за производство на лютеница, кетчуп, майонеза, горчица, сосове, конфитюри и т.н.

3 Стр. 3 Метал сепаратори за насипни и гранулирани продукти Метал сепараторите от серия RAPID са предназначени за улавяне и отделяне на всички видове метал (стомана, алуминий, мед и т.н.) в насипни или гранулирани продукти. Металното замърсяване се отделя чрез Quick Flap отделяща система. 1 Вход на продукта 2 Детектор 3 Метална частица 4 Отделяща клапа 5 Отделителен изход 6 Изход за провереният продукт 7 Отделяща секция Метал сепараорите от този тип намират широко приложение в хранително-вкусовата, химическата и др. промишленост.

4 Стр. 4 II. Консумативи - сервиз Консумативи Bizerba улеснете вашите ежедневни дейности 1. Спрей за премахване на етикети в много случай премахването на самозалетващи етикети е трудна задача, дори когато отсраните хартиеният слой винаги остава лепило, което не може да бъде премахнато. Тук на помощ идва спреят за премахване на етикети на Bizerba: премахва самозалепващите етикети бързо, лесно и ефективно; отстранява лепилният слой без следи; не поврежда повърхностите; има приятен портокалов аромат. 2. Почистващата пяна за твърди повърхности и стъкло е предназначена за почистване на метал, пластмаса или стъкло, отстранява не само прах, но и масло, грес и други лубриканти. Освен антистатичен ефект, пяната затруднява натрупването на нови замърсявания. 3. Смозочен материал за конкакт с хранителни продукти Редовното смазване и поддържане на основните възли във вашите машини и оборудване се отплаща с дългогодишна безотказна работа. Той се използва за смазване на лагери, шпиндели, връзки, конвеерни вериги, валове и др. Може да се използва там където машината има пряк конкакт с хранителни продукти. Отговаря на най-стриктните изисквания на NSF-H1.

5 Стр. 5 Основните предимства: - предпазва, почиства и смазва всичко в един продукт; - предпазва от корозия и оксидация; - удължава живота на механичните части; - няма вкус и мирис 4. Почистващият препарат за неръжданела стомана придава блясък на всички метални повърхности, като ги почиства лесно и бързо, освен това има антистатичен ефект и предотвратява наслояването на нови замърсявания и следи от отпечатъци. 5. Почистващ препарат за отстраняване на наслоени замърсявания от прах и омазнявания използва се за почистване на печатащи валове, като ги почиства ефективно и щадящо. Препарата е безвреден за всички видове пластмаси. 6. Смазочният материал Paraliq H1 е предназначен за смазване на машини и оборудване, които влизат в директен контакт с хранителни продукти, като той отговаря на найстриктните изисквания на NSF-H1. 7. Не всички машини и оборудване работят в нормални климатични условия, някои са изложени на много ниски температури, други на много високи или пък работят при висока влажност, тук на помощ идва Synth H1 на Bizerba. Това е смазочен материал, който помага на машините да работят и издържат на екстремни темапаратури от 40 С до С, като той отговаря на най-стриктните изисквания за смазочни материали за контакт с хранителни продукти според NSF-H1. 8. Почистващият препарат за TFT/LCD дисплей не само почиства и придава блясък на тъч-скрийн дисплеи и монитори, но и действа като дезинфектант, не оставя следи и предпазва от развитие на микроорганизми. 9. IPA cleaner е почистващ препарат за термоглави, който премахва натрупаните замърсявания от термоглавите на принтерите без да оставя следи.

6 Стр. 6 III. Полезно и любопитно Най-скъпите марки в света са Apple, Google и IBM Технологичните марки са сред най-скъпите в света, стойността им расте, а тези брандове оказват влияние на почти всички останали сектори. Това са част от тенденциите, очертани от тазгодишната класация на марките с най-голяма стойност BrandZ Top100, подготвена от компанията "Милуорд Браун", поделение на рекламния гигант WPP. Подреждането се прави според стойността на отделните марки, а не на компаниите, като се имат предвид няколко фактора като доколко брандът помага за приходите, как го възприемат клиентите и каква е прогнозата за потенциалния му растеж. Заради популярността на таблета ipad и телефона iphone сред потребителите марката "Епъл" (Apple) заема първото място в класацията за 2011 г. Стойността е изчислена на близо млрд. долара и се е повишила с над 80% спрямо 2010 г. От първата класация от 2006 г. насам компанията на Стив Джобс е увеличила стойността на бранда си с феноменалните 859%, или 137 млрд. долара. За да се разбере по-добре ефектът на силния бранд, създателите на класацията посочват, че за същия период пазарната капитализация на "Епъл" се е увеличила 5 пъти до млрд. долара. Така тя изпреварва миналогодишния лидер - Google. Според "Милуорд Браун" "цената" на бранда на световната търсачка е намаляла с 2 на сто за година и той "струва" около млрд. долара. Тройката се затваря от IBM, която обаче отстъпва едно място спрямо миналогодишното подреждане. В първата десятка е и друг IT гигант - "Майкрософт" (Microsoft), който е на пето място със стойност на марката млрд. долара. В топ 10 са "Ей Ти енд Ти" (AT&T) и "Чайна мобайл" (China mobile). Анализът на "Милуорд Браун" показва, че общата стойност на всички 100 бранда в класацията се повишава със 17% до 2.4 трилиона долара основно заради започналото възстановяване на икономиката. Всеки трети долар от тези 2.4 трилиона се пада на технологичните марки. За силното им представяне говори и още едно първо място на компания от сектора - социалната мрежа Facebook за първа година влиза в класацията и попада директно на 35-о място заради голямото "поскъпване" на стойността на бранда с 264% спрямо 2010 г. Тенденцията за добро представяне на технологичните марки се потвърждава и от големия скок на китайската търсачка "Байду" (Baidu), която се изкачи до 29-о място в класацията, като само преди две години заемаше 75-ото. Доброто представяне на бранда се обяснява с това, че все повече китайци я предпочитат, тъй като отговаря на специфичните им потребности, обусловени от езиковите и културните особености.

7 Стр. 7 "Развитието на технологичните марки е неудържимо, но също толкова важно е и влиянието им върху брандовете от всеки друг сектор и тяхната реакция на бързо дигитализиращата се информация", смятат анализаторите от "Милуорд Браун". "Амазон" изпревари "Уолмарт" Показателен за това как технологиите променят останалите сектори е и фактът, че за първа година онлайн магазинът "Амазон" (Amazon) изпреварва американската верига магазини "Уолмарт" (Walmart) като най-скъпия бранд от търговията на дребно. Анализаторите от "Милуорд Браун" отбелязват и друга тенденция в тазгодишната класация - настъпление на марки от бързо развиващи се пазари. От 11 нови бранда в подреждането повече от половината са на китайски компании. За първи път в класацията влиза и китайска компания за облекла - Metersbonwe. В BrandZ Top100 от тази година са и най-голямата руска банка Сбербанк, както и една от големите бразилски банки - "Итау" (Itaú). Според "Милуорд Браун" въпреки възстановяването на икономиката и доходите в световен мащаб потребителите през миналата година са останали предпазливи. Променили са се обаче поведението им и начинът, по който избират продуктите. Потребителите излязоха от кризата по-скептични. Разчитат все повече на технологиите, за да намерят продуктите на най-добра цена и с най-добри отзиви, като търсят информация през мобилните си телефони дори когато са пред щанда в магазина. Според "Милуорд Браун" това се отразява и на начина, по който компаниите комуникират с клиентите - разчитат все повече на социалните мрежи и мобилните приложения, за да стигнат до по-младите клиенти. Не се отказват обаче от телевизионните реклами. Те обаче вече са насочени към по-възрастните потребители. Класация на марките по стойност прави и маркетинговата компания "Интербранд" (Interbrand). Подреждането на компанията излиза през есента, но според данните от миналата година най-скъпият бранд в света е "Кока-Кола" (Coca-Cola). Марката оглави класацията за 11-а поредна година и беше оценена на млрд. долара. Според BrandZ Top100 през 2011 г. тя струва близо 73.8 млрд. долара. В класацията на "Интербранд" за миналата година "Епъл" заемаше едва 17-о място и се оценяваше на млрд. Долара. Ето и топ 10 на най-скъпите марки: 1. Apple; цена: 153,285 млрд. долара; поскъпване с 84% спрямо 2010 г. 2. Google; цена: 111,498 млрд. долара; поeвтиняване с 2% спрямо 2010 г. 3. IBM; цена: 100,849 млрд. долара; поскъпване със 17% спрямо 2010 г. 4. McDonald's; цена: 81,016 млрд. долара; поскъпване с 23% спрямо 2010 г. 5. Microsoft; цена: 78,243 млрд. долара; поскъпване с 2% спрямо 2010 г. 6. Coca Cola; цена: 73,752 млрд. долара; поскъпване с 8% спрямо 2010 г. 7. AT&T; цена: 69,916 млрд. долара; без промяна спрямо 2010 г. 8. Marlboro; цена: 67,522 млрд. долара; поскъпване с 18% спрямо 2010 г. 9. China Mobile; цена: 57,326 млрд. долара; поскъпване с 9% спрямо 2010 г. 10. General Electric; цена: 50,318 млрд. долара; поскъпване с 12% спрямо 2010 г. Автор: Зорница Латева; източник:

ПОДДРЪЖКА НА ШПРИЦ ФОРМИ, ИНЖЕКЦИОННИ МАТРИЦИ, ИНСТРУМЕНТАЛНА ЕКИПИРОВКА И СИСТЕМИ С ВОДНО ОХЛАЖДАНЕ START IT CLEAN

ПОДДРЪЖКА НА ШПРИЦ ФОРМИ, ИНЖЕКЦИОННИ МАТРИЦИ, ИНСТРУМЕНТАЛНА ЕКИПИРОВКА И СИСТЕМИ С ВОДНО ОХЛАЖДАНЕ   START IT CLEAN ПОДДРЪЖКА НА ШПРИЦ ФОРМИ, ИНЖЕКЦИОННИ МАТРИЦИ, ИНСТРУМЕНТАЛНА ЕКИПИРОВКА И СИСТЕМИ С ВОДНО ОХЛАЖДАНЕ www.techindustrybg.com START IT CLEAN КОИ СМЕ НИЕ? Тех Индустри България ЕООД е инженерно-търговска

Подробно

Данни за използването на мобилни устройства в България

Данни за използването на мобилни устройства в България Данни за използването на мобилни устройства в България януари 2016 Пиеро97 Мобилно потребление в България Процент от хората, ползващи смартфон 48% 3 456 000 смартфона са в употреба (48% от цялото население).

Подробно

ПРИЛЕПЧИВА ГРЕС NSF H1- СЕРТИФИЦИРАНА ЗА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ (ХВП) ФАРМАКОПЕЙНО КАЧЕСТВО ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯПОЛУПРОЗРАЧНА, БЕЗ

ПРИЛЕПЧИВА ГРЕС NSF H1- СЕРТИФИЦИРАНА ЗА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ (ХВП) ФАРМАКОПЕЙНО КАЧЕСТВО ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯПОЛУПРОЗРАЧНА, БЕЗ ПРИЛЕПЧИВА ГРЕС NSF H1- СЕРТИФИЦИРАНА ЗА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ (ХВП) ФАРМАКОПЕЙНО КАЧЕСТВО ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯПОЛУПРОЗРАЧНА, БЕЗ МИРИС, БЕЗ ВКУС БЕЗ ОРГАНОЛЕПТИЧНИ ЕФЕКТИ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА

Подробно

BG

BG BG За нас История Алфа-Плам разполага с най-модерни технологии, халета и складове, които създават възможност за производство на повече от 180 000 единици годишно. Съвременните машини на известни европейски

Подробно

Copy of Приложение 1-Техн. спец.

Copy of Приложение 1-Техн. спец. Приложение 1 ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ Артикул Изисквания Ориенти Мярка Опаковка ровъчни кол-ва 1. Прах за пране - бяло 600 Кг 2 кг Да е подходящ за всички видове тъкани. Да не алергизира. Мостра. 2. Прах

Подробно

EventPlus.bg - бъдете видими за организатори на събития

EventPlus.bg - бъдете видими за организатори на събития платформата, свързваща организатори на събития със зали, оборудване и услуги Само в Eventplus.bg филтри за търсене поспециализирани критерии Само в Eventplus.bg организаторите могат да търсят по специализирани

Подробно

Slide 1

Slide 1 GO GLOBAL ПАЗАРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗНОС ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Таня Койчева Служба по търговско-икономически въпроси, гр. Лондон 18 юни 2019 г. Съдържание Макроикономически показатели Фактори на търсенето Сектори

Подробно

Най-хрупкавата коричка Нежно докосване с ПАРА Мултифункционална фурна с функция за пара PlusSteam

Най-хрупкавата коричка Нежно докосване с ПАРА Мултифункционална фурна с функция за пара PlusSteam Най-хрупкавата коричка Нежно докосване с ПАРА фурна с функция за пара PlusSteam Пекарна вкъщи, домашно приготвен хляб Фурните Electrolux PlusSteam притежават всички характеристики на мултифункционалните

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Цветослав Цачев Главен инвестиционен консултант, ЕЛАНА Трейдинг Какво се случи с акциите през 2015 г. Сектори със спад Кои тенденции ще въздействат Кои са акциите с перспектива да растат 1 Съдържание Какво

Подробно

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Представяне на фирмата и профил на търсения доставчик Ноември 2018 Мехерних Северен Рейн - Вестфалия Район на Кьолн-Бон-Аaхен 70.000 м2 площ 320 служители 55 инженери, техници и програмисти DIN EN ISO

Подробно

Климатизация, Отопление, Възобновяеми Енергийни Източници Котли, Бойлери, Термопомпи, Климатици, Слънчеви Панели Термосифонна система под налягане Елт

Климатизация, Отопление, Възобновяеми Енергийни Източници Котли, Бойлери, Термопомпи, Климатици, Слънчеви Панели Термосифонна система под налягане Елт Термосифонна система под налягане Елтерм, модел Standart Технически данни I. Водосъдържател: 2,5мм стомана с двоен вътрешен емайл. След водосъдържателя има мантел с дебелина 1,5мм, който е свързан в затворен

Подробно

BR 30/4 C Bp Pack Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии BR 30/4 C Bp Pack е иновативната и мощна алтернатива на

BR 30/4 C Bp Pack Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии BR 30/4 C Bp Pack е иновативната и мощна алтернатива на Много компактната и тежаща само 14 kg лека подопочистваща машина на батерии е иновативната и мощна алтернатива на ръчното почистване на твърди подови настилки на площи от 20 до 200 m². Подът е сух веднага

Подробно

nomenklatura 2010_korigirana_MTITS

nomenklatura 2010_korigirana_MTITS ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ 1 2 3 4 5 6 7 Белина - обикновена, за цялостна дезинфекция, съдържа до 20 гр. хлор/л., пластмасова бутилка, 1 л. Кислол обикновен, за дезинфекция и измиване на санитарни възли, мивки,

Подробно

|FIRMA1|

|FIRMA1| Нагреватели С П И Р А Л Н И R O L L M A X Стр. 1 от 7 Спиралните тръбни нагреватели Rollmax са произведени по специална технология, което ги прави найдобрия избор при повечето изисквания. Съпротивителният

Подробно

U-PVC Водопроводни системи под налягане

U-PVC Водопроводни системи под налягане U-PVC Водопроводни системи под налягане U-PVC Водопроводни системи под налягане пречистена вода PVC-U са произведени в съответствие със стандартите EN 1452-2. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ Тръбите U-PVC (непластифициран

Подробно

EventPlus.bg - бъдете видими за организатори на събития

EventPlus.bg - бъдете видими за организатори на събития платформата, свързваща организатори на събития със зали, оборудване и услуги Категория Ивент Център Визуална реклама Представете Вашия хотел като Ивент Център Ключови факти Местоположение Категория Капацитет

Подробно

В настоящия брой на „Информационен бюлетин ИНТРАМА” ще откриете:

В настоящия брой на „Информационен бюлетин ИНТРАМА” ще откриете: Стр. 1 В настоящия брой на ИНТРАМА ще откриете: - Печатница ИНТРАМА Това което е опция за другите, при нас е... Просто монтирайте и работете. Улеснете вашата работа с... Уникално фолио от... Супермаркетите

Подробно

Layout normal

Layout normal HUBER решения за MBR-приложения Технологична техника с точните параметри от един производител за перфектно третиране на отпадъчните води Технологията НUBER MBR Технологията HUBER MBR е една комбинация

Подробно

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо

Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на осо Германия IBS уред за почистване на части тип М Уредът е с височината на работна маса и с много голяма работна повърхност. Идеален за почистване на особено големи и тежки части. 1 / 2 Начин на функциониране

Подробно

Microsoft Word - KATALOG_AUGUST_2013

Microsoft Word - KATALOG_AUGUST_2013 Неподвижна жалузийна решетка използва се за вземане и изхвърляне на въздух през отвори във вертикални ограждащи елементи стени, прозорци. Формата на ламелите предотвратява постъпването на дъждовни капки

Подробно

Hoval Firmengruppe

Hoval Firmengruppe Кондензен газов котел UltraGas предимства Кондензен газов котел UltraGas UltraGas (15-90) Иновативна кондензна технология за еднофамилни и многофамилни домове. UltraGas (125-2000D) Голямо спестяване на

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation SPACE 400 BI COMBI 70 cm ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ SPACE 400 Ново измерение при уредите за вграждане с +40% допълнително пространство* Интуитивно & лесно ползване ПО-ДОБРА РАБОТА МОДЕРЕН ДИЗАЙН ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Подробно

СЕПАРАТОРИ,КЛАС iДАНЪЧНА ФАКТУРА ДРЕЙН ЕНД КО ЕООД

СЕПАРАТОРИ,КЛАС iДАНЪЧНА ФАКТУРА ДРЕЙН ЕНД КО ЕООД ЛИНЕЙНО И ТОЧКОВО ОТВОДНЯВАНЕ, РЕВИЗИИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ. ОПИСАНИЕ Oписание: Отводнителни стандартни, душ и шлиц улеи, подови сифони и финори от неръждаема стомана Предназначение:

Подробно

Фин Коутинг Системс ООД

Фин Коутинг Системс ООД Фин Коутинг Системс ООД Address Contact Person Mobile Number Email ул. Тутракан 44 Русе 7000 Област Русе, Bulgaria 0877406331 info@fincoating.bg За нас Фин Коутинг Системс ООД е създадена през 2016 година

Подробно

Продуктов каталог = = Страница 1

Продуктов каталог = = Страница 1 = = Страница 1 ИНФО- БУЛМЕД 2002 Фирма Булмед 2002 ЕООД е основана през 2002 г. в град Раковски с цел производство и търговия с мед и пчелни продукти. Благодарение на сплотения ни колектив и най-вече на

Подробно

Примерни тестове Тема 2 Маркетингова среда 1. Кои от изброените сили и субекти се съдържат в правната и нормативната среда: 2. Кои от следните показат

Примерни тестове Тема 2 Маркетингова среда 1. Кои от изброените сили и субекти се съдържат в правната и нормативната среда: 2. Кои от следните показат Примерни тестове Тема 2 Маркетингова среда 1. Кои от изброените сили и субекти се съдържат в правната и нормативната среда: 2. Кои от следните показатели не може да използва фирма, производител на хляб

Подробно

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1

KUNGSFORS_buying_guide_A4_BG_1 РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ KUNGSFORS Серия Интелигентното съхранение осигурява повече свободнопространство в кухнята. Серията KUNGSFORS предлага открити рафтове и решения за съхранение на съдове за готвене,

Подробно

ПАЗАРЕН БЮЛЕТИН И КОМЕНТАР ЗА ПЕРИОДА 10 август август 2015г. Валутен пазар EUR/USD През изминалата седмица зелените пари понижиха сериозно ст

ПАЗАРЕН БЮЛЕТИН И КОМЕНТАР ЗА ПЕРИОДА 10 август август 2015г. Валутен пазар EUR/USD През изминалата седмица зелените пари понижиха сериозно ст ПАЗАРЕН БЮЛЕТИН И КОМЕНТАР ЗА ПЕРИОДА 10 август 2015 14 август 2015г. Валутен пазар EUR/USD През изминалата седмица зелените пари понижиха сериозно стойността си,като на сесията в сряда достигна 1,1214

Подробно

Slide 1

Slide 1 СИСТЕМИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ Напълно автоматизирани и лесни за употреба, машините за климатици на Robinair са разработени за достъпна поддръжка на различните климатични системи в

Подробно

СПРЕЙ СРЕЩУ ПЯНА.cdr

СПРЕЙ СРЕЩУ ПЯНА.cdr КАК ДА СИ ИЗМИЕМ КОЛАТА НА АВТОМИВКА НА САМООБСЛУЖВАНЕ СРЕЩУ EASY WASH - ОБОРУДВАНЕ ЗА АВТОМИВКИ НА САМООБСЛУЖВАНЕ www.car-wash.bg НАЧИНИ ЗА НАНАСЯНЕ НА ПРЕПАРАТ (ПРЕПАРАТ СМЕСЕН С ВОДА) Нанасянето на

Подробно

ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ОКТОМВРИ 2012 ГОДИНА

ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ОКТОМВРИ 2012 ГОДИНА ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ОКТОМВРИ 2012 ГОДИНА Индекс на потребителските цени (ИПЦ) Индексът на потребителските цени за октомври 2012 г. спрямо септември 2012 г. е 100.3%, т.е. месечната

Подробно

Онлайн продажби - Христо Митков, 2019г

Онлайн продажби - Христо Митков, 2019г Facebook, Linked In, Instagram, Youtube - Hristo Mitkov 1. ПОТРЕБИТЕЛСКО ПОВЕДЕНИЕ 2. ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА И ПРОДАЖБИ НА ПРАКТИКА 3. СТИМУЛИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТ ПРОДАЖБИТЕ Каква е общата стратегия на фирмата?

Подробно

ПАЗАРЕН БЮЛЕТИН ЗА ПЕРИОДА 15 АПРИЛ АПРИЛ 2013Г. През изминалата седмица волатилността на пазарите остана по-висока от средното за последните

ПАЗАРЕН БЮЛЕТИН ЗА ПЕРИОДА 15 АПРИЛ АПРИЛ 2013Г. През изминалата седмица волатилността на пазарите остана по-висока от средното за последните ПАЗАРЕН БЮЛЕТИН ЗА ПЕРИОДА 15 АПРИЛ 2013 19 АПРИЛ 2013Г. През изминалата седмица волатилността на пазарите остана по-висока от средното за последните три месеца. Щатските рискови активи регистрираха спад

Подробно

ПЕРАЛНИ МАШИНИ

ПЕРАЛНИ МАШИНИ ПЕРАЛНИ МАШИНИ Krebe-Tippo D.O.O е компания с 60-годишен опит и традиции в сферата на производството на индустриалните перални и други машини. Компанията се разраства и разширява постоянно. Бързо и умело

Подробно

ПЯНА ЧРЕЗ НАБУЛИЗАТОР - НЕ.cdr

ПЯНА ЧРЕЗ НАБУЛИЗАТОР - НЕ.cdr ВАЖНО ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА АВТОМИВКИ! EASY WASH - ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ ПРИ ОБОРУДВАНЕ ЗА АВТОМИВКИ НА САМООБСЛУЖВАНЕ ЗАЩО НЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА АКТИВНА ПЯНА ЧРЕЗ НЕБУЛИЗАТОР? EASY WASH - ОБОРУДВАНЕ ЗА

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Резултати от проучване на индустрията по управление на вземания в България Асоциация на колекторските агенции в България март 2015 г. Накратко за проучването Проведено през януари и февруари 2015 г. съвместно

Подробно

ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ЮЛИ 2013 ГОДИНА

ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ЮЛИ 2013 ГОДИНА ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ЮЛИ 2013 ГОДИНА Индекс на потребителските цени (ИПЦ) Индексът на потребителските цени за юли 2013 г. спрямо юни 2013 г. е 99.5%, т.е. месечната инфлация е

Подробно

ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ДЕКЕМВРИ 2013 ГОДИНА

ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ДЕКЕМВРИ 2013 ГОДИНА ИНФЛАЦИЯ И ИНДЕКСИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ДЕКЕМВРИ 2013 ГОДИНА Индекс на потребителските цени (ИПЦ) Индексът на потребителските цени за декември 2013 г. спрямо ноември 2013 г. е 100.3%, т.е. месечната

Подробно

THIS PRODUCT IS FOR

THIS PRODUCT IS FOR GLOBAL REFINISH SYSTEM Май 2006 Информация за продукта 2K GREYMATIC UHS PRIMA ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА D8018 бял D8019 черен D8024 сив 2K БЪРЗ GreyMatic е гама от 2K грунд фюлери, подходящи за много различни

Подробно

Презентация на PowerPoint

Презентация на PowerPoint За какво ще си говорим тук и сега? Все още млад татко 8+ опит в Дигиталния маркетинг Състезава се в тежка категория на Inbound Marketing техниките Над 600 реализирани кампании Над 90 клиента, 60 активни

Подробно

Presentacia

Presentacia +359 889 473 168 / +359 885 780 750 office@webnime.com www.webnime.com Уебниме ООД гр. София, Красно село, бул. Цар Борис III, N99-101 гр. Варна, бул. Сливница 5, ет. 2, офис 2 Pančićeva 18, Stari grad,

Подробно

Дисплеи

Дисплеи Дисплеи РАМКИ Snap Естетична снап рамка. Бърза смяна на графиката. Отваряш профила - поставяш графиката - затваряш профила. Широк профил 25 mm. Гаранция за здравина. Дебело антирефлектерно фолио. Конструкция:

Подробно

1 Българска асоциация на електротехниката и електрониката БРАНШ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА ПРИНОС ЗА ИЗНОСА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2018 Г.

1 Българска асоциация на електротехниката и електрониката БРАНШ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА ПРИНОС ЗА ИЗНОСА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2018 Г. 1 Българска асоциация на електротехниката и електрониката БРАНШ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА ПРИНОС ЗА ИЗНОСА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2018 Г. 2 Браншът Електротехника и електроника обхваща изцяло два раздела и

Подробно