ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА "GALLERIA ТЪРСИ МЛАДИ ТАЛАНТИ" НА MALL GALLERIA СТАРА ЗАГОРА 1. Организатор на конкурса Galleria търси млади талант

Размер: px
Започни от страница:

Download "ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА "GALLERIA ТЪРСИ МЛАДИ ТАЛАНТИ" НА MALL GALLERIA СТАРА ЗАГОРА 1. Организатор на конкурса Galleria търси млади талант"

Препис

1 ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА "GALLERIA ТЪРСИ МЛАДИ ТАЛАНТИ" НА MALL GALLERIA СТАРА ЗАГОРА 1. Организатор на конкурса Galleria търси млади таланти Организатор на конкурса Galleria търси млади таланти ( Конкурсът ) е Галерия Стара Загора АД, ЕИК , със седалище и адрес на управление гр. София 1756, ул. Лъчезар Станчев 5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда Б, ет. 7, представлявано от Дани Беркович и Зив Гиги 2. Място на провеждане на конкурса Galleria търси млади таланти Конкурсът се организира и провежда на територията на търговски и развлекателен комплекс Mall Galleria Стара Загора, находящ се в гр. Стара Загора, ул. Хан Аспарух 30, като регистрацията за участие става предварително на онлайн адрес 3. Продължителност на конкурса Galleria търси млади таланти Протичането на конкурса е разделено на 3 етапа: - онлайн регистрация за участие в периода 01 март - 25 март 2016г. включително в интернет страницата на мола - предварителни кастинги на записалите се за участие кандидати на 28 и 29 март 2016г.; - финали на 2 април и 9 април 2016г. в зоната за хранене на мола. 4. Условия за участие в конкурса Galleria търси млади таланти Всеки желаещ да участва в конкурса трябва: 1/ да е ученик в VII, VIII, IX, X, XI или XII клас; 2/ да има достъп до интернет от настолен/преносим компютър или от друго смарт устройство; 3/ в периода на записване за участие март 2016г. включително - на страницата на Mall Galleria да попълни онлайн регистрационен формуляр с 3 имена, дата

2 на раждане, учебно заведение и клас, телефон за връзка, електронен адрес и да избере категорията, в която се откроява таланът му измежду: - Музика с подкатегории: пеене музикален инструмент - Изобразително изкуство - Театрално майсторство 4/ след избор на категорията, в която участникът желае да демонстрира талант, на екрана на устройството ще се изпише важен текст за датата на явяване на предварителен кастинг, както и по-специфични изисквания, свързани с това явяване пред журито на "Galleria търси млади таланти" 5/ при успешно завършване на онлайн регистрацията за "Galleria търси млади таланти", участникът трябва да се яви заедно с родител/настойник на бюро "Информация" в мола не покъсно от 25 март 2016г. Родителят/настойникът следва да подпише на място Декларация за съгласие (образен наличен в онлайн формуляра за записване) и да се легитимира с лична карта. Участникът също следва да носи документ за самоличност, както и заверен за втори срок на учебната 2015/2016г. ученически бележник. Тогава всеки кандидат ще получи и индивидуален номер, с който да се яви на предварителните кастинги. 5. Членове на журито на "Galleria търси млади таланти" Журито се състои от следните изявени културни дейци: 5.1. Категория Изобразително изкуство: Юлия Славова, учител по рисуване СОУ Васил Левски Тошо Стефанов, художник и ръководител на школа Живопис ; Зоя Георгиева, учител по изобразително изкуство СОУ "Христо Ботев" - Стара Загора 5.2. Категория Пеене: Младен Станев, хор майстор Дърважна опера Стара Загора Веселин Божков, художествен ръководител на вокална студия Розов свят Марияна Димитрова, художествен ръководител на детска музикална формация Звездопад 5.3. Категория Музикален иснтрумент:

3 Младен Станев, хор майстор Дърважна опера Стара Загора Паулина Захариева, концерт майстор Държавна опера Стара Загора, Павлина Кангалова, завеждащ катедра Пиано при СМУ Христина Молфова 5.4. категория Театрално майсторство: Ивелин Керанов, директор Драматичен театър Гео Милев, Дарин Петков, директор Държавен куклен театър Стара Загора; Александър Бориславов, актьор 5.5. Гост-жури в състав: Иванка Сотирова, заместник-кмет Хуманитарни дейности, Община Стара Загора Инж. Георги Ранов, областен управител Област Стара Загора 6. Предварителни кастинги, финали 6.1. Предварителните кастинги ще се проведат както следва: - Изобразително изкуство: 28 март, понеделник, в 13:00ч. в Galleria Platinum Club (ниво 2 в Mall Galleria) - заповядайте да разберете кои са 10-те участника в категория изобразително изкуство, които ще продължат напред в надпреварата за талантливи деца. - Пеене: 28 март, понеделник, в 14:00ч. в Galleria Platinum Club (ниво 2 в Mall Galleria) - Театрално майсторство: на 29 март, вторник, в 13:00ч. в Galleria Platinum Club (ниво 2 в Mall Galleria), - Музикален инструмент: 29 март, вторник, в 15:00ч. в Galleria Platinum Club (ниво 2 в Mall Galleria) В случай на огромен интерес към някоя от трите категории Пеене, Музикален инструмент и Театрално майсторство и прекалено много записали се участници, Организаторът си запазва правото да удължи времето за прослушване, като допълнителната дата за кастинг ще бъде своевременно сведена до знанието на всички кандидати в съответната категория на 26 март 2016г. посредством анонс на сайта на Mall Galleria публикация във фейсбук събитието на страницата на мола и/или чрез телефонно обаждане на посочените в регистационната форма контакти Гласуването е на принципа на мнозинството, като за всяка категория ще бъдат избрани по 10 финалисти, един от които ще спечели едногодишна стипендия в размер на 1800лв Финалите са насрочени за следните дати, като в случай на форс мажор Организаторът си запазва правото да промени и/или допълни датите, за което своевременно ще информира финалистите:

4 - 2 април, събота - категории Изобразително изкуство и Театрално майсторство; - 9 април, събота категории Пеене и Музикален инструмент 6.4. След като прослуша всички явили се кандидати в категории Пеене, Музикален инструмент и Театрално майсторство, журито ще разполага с един час да дебатира и избере 10-те финалиста във всяка категория. Имената на избраните финалисти ще бъдат своевременно обявени на място в мола, във фейсбук страницата на същия и в уеб сайта Организаторът ще се свърже с финалистите посредством телефонно обаждане, за да ги информира за точен час на провеждане на финалите. 7. Особености: 7.1/ Категориите, в които ученици между 7ми и 12ти клас могат да се запишат за участие, са: - пеене; - музикален инструмент; - театрално майсторство; - изобразително изкуство. 7.2/ Кандидатите трябва да вземат под внимание следните изисквания: - изисквания към категория Пеене: Индивидуални акапелни изпълнения, свободен формат на участие, като при необходимост от музикален съпровод, кандидатът трябва да носи синбек запис на избраната мелодия на аудио носител (DVD диск, флаш памет) Участникът да е в състояние да реагира при прекъсване от страна на журито, да импровизира, да изпълни различни задачи. Времетраене: до 2 минути на участник - изисквания към категория Музикален инструмент: Индивидуално изпълнение, не в група или формация. Ако музикалният инструмент, на който кандидатът ще демонстрирате таланта си, е различен от пиано, моля, същият да го носи със себе си в деня на предварителния кастинг (виж т. 6.1 по-горе) Максимално време на кандидат: 3 минути - изисквания към категория Театрално майсторство:

5 За предварителните кастинги всеки участник да подготви басня, стихотворение и монолог; да бъде в готовност да изпълни и трите материала; да има готовност за допълнителни сценични задачи (етюди, импровизации) Максимално време на участник: 5 минути - изисквания към категория Изобразително изкуство: Тема: Пролет Размер на творбата: 35/50 см, картон Техника: Живопис или графика Критерии, по които журито ще оценява: изразителност на рисунката и креативност; култура на цвета; цветови съчетания - създаване на цветова гама и хармония. Всеки участник има право да участва само с една творба, която задължително трябва да донесе на бюро "Информация" в мола в периода 1-25 март 2016г., като на гърба на рисунката трябва да изпише трите си имена, дата на раждане, клас и училище, адрес и телефон за връзка (може и на родител) 7.3/ протичане на предварителните кастинги: кандидатът се явява с подготвен репертоар за категории Пеене, Музикален инструмент и Театрално майсторство (виж т.5.3 погоре), а за категория Изобразително изкуство кандидатите трябва да донесат творбата си до 25 март най-късно на бюро "Информация" (виж т.4.5 и т.7.2 по-горе). 7.4/ оползотворяване на стипендията: за частни уроци, учебници и учебни помагала, за курсове, обучения и семинари, държавни такси за обучение в специализирани учебни заведения и/или ВУЗ-ове, олимпиади и пр. чрез предоставяне на касови бонове и/или разписки за направените плащания 7.5/ до финал ще бъдат допуснати 10 участника, като един от тях ще спечели съревнованието в своята категория и ще получи правото всеки месец в продължение на една календарна година да получава стипендия в размер на 150лв. 7.6./ Един кандидат, отговарящ на условията, може да се запише за участие еднократно, като избере една от четирите категории. Не се допуска един участник да се яви на кастинг за повече от една категория. 8. Стипендиите: Наградният фонд на конкурса Galleria търси млади таланти представлява 4 броя едногодишни стипендии, всяка в размер на 1800лв. Стипендиите ще се изплащат на победителя във всяка категория по един от двата начина:

6 - считано от месец април 2016г. в продължение на една календарна година - до месец март 2017г. включително - по 150лв. месечно чрез банков превод по сметка, посочена от печелившия или неговия родител, на която единият от двамата е титуляр; или - цялата сума от 1800лв. накуп чрез банков превод на предоставена банкова сметка и при условие, че в срок до 5 дни след получаване на сумата титулярът или негов пълномощник ще предостави касов бон (касови бонове) съгласно т.7.4 по-горе 9. Критерии за участие в конкурса Galleria търси млади таланти В конкурса имат право да участват всички ученици между 7-ми и 12-ти клас със заверен втори срок на учебната 2015/2016г. и които отговарят на изискванията в т Преотстъпване на стипендията Победителите във всички 4 категории нямат право да преотстъпват стипендията си на трети лица. 11. Публичност Всички участници в конкурса предоставят на Организатора правото да използва личните им данни, да ги фотографира и да публикува техни снимки с цел популяризиране на конкурса, както и където намери за добре. 12. Защита на личните данни Организаторът Галерия Стара Загора АД е надлежно регистриран администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни и има право да обработва и съхранява предоставените лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни и приложимите норми на българското законодателство, както и да ги използва за информиране на участниците в предстоящи промоактивности, организирани от "Галерия Стара Загора" АД. Всеки участник има право по всяко време да поиска от организаторa да заличи, коригира или блокира негови лични данни, като направи това писмено на адрес: София 1756, ул. "Лъчезар Станчев" 5, Софарма Тауърс, сграда Б, ет.7 или на електронната поща на организаторите: reception@galleriasz.bg

7 13. Общи условия С участието си в конкурса Galleria търси млади таланти клиентите на Mall Galleria Стара Загора се съгласяват да спазват условията и разпоредбите на гореописаните общи правила. Общите правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на конкурса на интернет адрес: С участието си в конкурса Galleria търси млади таланти кандидатите се съгласяват, че неспечелване на стипендия не означава, че кандидатът няма талант или е по-малко талантлив. Изборът на победител е изцяло подчинен на настоящите Общи условия и се определя от преценката и вота на журито. Всички участници се съгласяват да приемат избора на журито като краен и окончателен, и се отказват от претенции във тази връзка. Организаторът на конкурса си запазва правото да допълва или променя Общите условия, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на горепосочената интернет страница. Организаторът си запазва правото да преустанови провеждането на конкурса по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организа

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организа ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ С MALL GALLERIA БУРГАС 1. Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria (играта) Организатор на играта Сбъдни мечтата си с Mall Galleria е Галерия

Подробно

Условия на играта2018_docx

Условия на играта2018_docx Условия на играта: 1. Определения: "Игра" - промоционална игра с награди Зимни емоции", която се провежда от Организатора в съответствие с определените за нея Правила. Играта се провежда в интернет на

Подробно

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от г., 10:0

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от г., 10:0 УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА ВДЪХНОВИ НИ СЪС СПОРТНА ВИЗИЯ И СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ 3-ТЕ ВАУЧЕРА НА СТОЙНОСТ 200 лева от 01.10.2019 г., 10:00 часа УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В INSTAGRAM ИГРА

Подробно

Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания "Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard" 1. Организатор

Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard 1. Организатор Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard Общи условия на промоционалната кампания "Безплатна доставка с farmhopping и Mastercard" 1. Организатор на кампанията. Общи условия на кампанията. 1.1. Организатор

Подробно

17 СУ „Дамян Груев“

17 СУ „Дамян Груев“ СРЕДНО УЧИЛИЩЕ Христо Ботев ЗНАНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО! КАКВО ПРЕДСТОИ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ VII КЛАС? Успешно полагане на изпитите чрез тест от националното външно оценяване Успешно завършване на VII клас и получаване

Подробно

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези пра

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези пра ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА VI ПЛУВEН МАРАТОН АРХЕОЛОГИЯ 21 юли 2019 година ГРАД БЯЛА, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЛАСТ ВАРНА ГЛАВА ПЪРВА ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл.1 Тези правила уреждат условията и реда за организиране на VII

Подробно

1 ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ-БУРГАС ОБЩИНА СОЗОПОЛ СДРУЖЕНИЕ РАДОСТ НА БРЕГА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ КМЕТСТВО АХЕЛОЙ О Р Г А Н И З И Р А Т ТРИН

1 ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ-БУРГАС ОБЩИНА СОЗОПОЛ СДРУЖЕНИЕ РАДОСТ НА БРЕГА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ КМЕТСТВО АХЕЛОЙ О Р Г А Н И З И Р А Т ТРИН 1 ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ-БУРГАС ОБЩИНА СОЗОПОЛ СДРУЖЕНИЕ РАДОСТ НА БРЕГА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ КМЕТСТВО АХЕЛОЙ О Р Г А Н И З И Р А Т ТРИНАДЕСЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ИЗКУСТВА РАДОСТ НА

Подробно

ПРАВИЛНИК за условията и реда за осъществяване на закрила на децата с изявени дарб.doc

ПРАВИЛНИК за условията и реда за осъществяване на закрила на децата с изявени дарб.doc П Р А В И Л Н И К ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ЗАКРИЛА НА ДЕЦА С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ УЧИЛИЩАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ЗАВЕТ РАЗДЕЛ І Общи положения Чл. 1. С този Правилник се определят условията

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Преместване на ученици в държавните и в общинските училища, Приемане на ученици в VIII клас в непрофилираните училища профилирани и професионални гимназии, обединени и средни училища на места определени

Подробно

Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услу

Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услу Задължител информация Образователни услуги 2 Правно основание за административта 3 Орган, който предоставя /издава 4 Процедура по предоставяне /издаване Преместване ученици в държавните и в общинските

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължител информация Образователни услуги административта /издава 4 Процедура по предоставяне /издаване Преместване ученици в държавните и в общинските училища образование - чл. 147 и чл. 148. Директор

Подробно

Промоция "Мол София ще почерпи" на Mall of Sofia

Промоция Мол София ще почерпи на Mall of Sofia ПРОМОЦИЯ ШОПИНГ СПРИНТ С COSMOPOLITAN ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията ШОПИНГ СПРИНТ С COSMOPOLITAN ( Промоцията ) се организира и провежда

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължител информация Образователни услуги 1 Наименование административта услуга 2 Правно основание за предоставянето административта услуга/издаването 3 Орган, който предоставя административта услуга/издава

Подробно

izmenenie pyrvi klas

izmenenie pyrvi klas ПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА ЗА ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС В УЧИЛИЩАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ШУМЕН. Чл. 6, ал. 2 се изменя така: Децата в Списъка по постоянен/настоящ адрес се разпределят

Подробно

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организ

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА Baby Run: Бебешки Маратон I. Организатор на Събитието Събитието Baby Run:Бебешки Маратон, наричанo за краткост Събитието, се организира и провежда от Бургас Плаза АД, ЕИК 175247688, със

Подробно

ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ, СТАРА ЗАГОРА УТВЪРДИЛ: Галина Тонева Директор на ППМГ Гео Милев Стара Загора ПРАВИЛА ЗА ОПРЕДЕЛЯН

ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ, СТАРА ЗАГОРА УТВЪРДИЛ: Галина Тонева Директор на ППМГ Гео Милев Стара Загора ПРАВИЛА ЗА ОПРЕДЕЛЯН ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ГЕО МИЛЕВ, СТАРА ЗАГОРА УТВЪРДИЛ: Галина Тонева Директор на ППМГ Гео Милев Стара Загора ПРАВИЛА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължител информация Образователни услуги административта /издава 4 Процедура по предоставяне /издаване Преместване ученици в държавните и в общинските училища образование - чл. 147 и чл. 148. Директор

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Приемане деца в първи клас в държавните и в общинските училища Задължител информация Образователни услуги 1 Наименование административта услуга 2 Правно основание за предоставянето административта услуга/издаването

Подробно

НАЦИОНАЛНА АМАТЬОРСКА ЛИГА ПО БАСКЕТБОЛ 3х г. Турнир по баскетбол 3х3 на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ 3х3) НАРЕДБА Юли

НАЦИОНАЛНА АМАТЬОРСКА ЛИГА ПО БАСКЕТБОЛ 3х г. Турнир по баскетбол 3х3 на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ 3х3) НАРЕДБА Юли НАЦИОНАЛНА АМАТЬОРСКА ЛИГА ПО БАСКЕТБОЛ 3х3 07.07.2015 г. Турнир по баскетбол 3х3 на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ 3х3) НАРЕДБА Юли 2015 г. Съдържание I. Общи разпоредби...3 II. Записване

Подробно

О Б Щ И Н С К А П Р О Г Р А М А НА МЕРКИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕЦА С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА ПРЕЗ 2018 Г. ПРОЕКТ Раздел I Общи положен

О Б Щ И Н С К А П Р О Г Р А М А НА МЕРКИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕЦА С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА ПРЕЗ 2018 Г. ПРОЕКТ Раздел I Общи положен О Б Щ И Н С К А П Р О Г Р А М А НА МЕРКИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕЦА С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА ПРЕЗ 2018 Г. ПРОЕКТ Раздел I Общи положения 1. Общинската програма е разработена на основание

Подробно

Приложение 5 Размер на всеки вид стипендия и периода, за който се отпуска Вид стипендия Размер в лв. Период 1 Месечни стипендии 1.1 За постигнати обра

Приложение 5 Размер на всеки вид стипендия и периода, за който се отпуска Вид стипендия Размер в лв. Период 1 Месечни стипендии 1.1 За постигнати обра Приложение 5 Размер на всеки вид стипендия и периода, за който се отпуска Вид стипендия Размер в лв. Период 1.1 За постигнати образователни резултати за 1.1.1 За успех Отличен 6 50 учебен 1.1.2 За успех

Подробно

Природо – математическа гимназия “Добри П

Природо – математическа гимназия “Добри П ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА за отпускане на стипендии в ППМГ Добри Чинтулов, гр. Сливен Настоящите правила са изработени въз основа на ПМС 328 от 21 декември 2017 г. за условията и реда за получаване на стипендии

Подробно

t. 3

t. 3 ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ШУМЕН Д О К Л А Д Н А З А П И С К А От Стоян Русев- председател на ПК по Култура, културноисторическо наследство, интеграционна политика и вероизповедания ОТНОСНО: Приемане

Подробно

Преместване на ученици в държавните и в общинските училища

Преместване на ученици в държавните и в общинските училища Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услуга/издаването на индивидуал 1 / 28 Закон за предучилищното

Подробно

АНКЕТА

АНКЕТА О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т - Б Е Л Е Н Е град Белене - 5930, ул. България 35, тел. 0658/3 10 61, e-mail: obs.belene@gmail.com, www.belene.bg П Р А В И Л Н И К ЗА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ НА ДЕЦА С ИЗЯВЕНИ

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължителна информация Образователни услуги административната /издаването на административната /издава административната /издаване на Преместване на ученици в държавните и в общинските училища Закон за

Подробно

НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКО-БАНКОВА ГИМНАЗИЯ ГРАД СОФИЯ 1408, бул. Витоша 91, тел , факс , ЗАПОВЕД от

НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКО-БАНКОВА ГИМНАЗИЯ ГРАД СОФИЯ 1408, бул. Витоша 91, тел , факс ,   ЗАПОВЕД от НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКО-БАНКОВА ГИМНАЗИЯ ГРАД СОФИЯ 1408, бул. Витоша 91, тел. 02 952 08 57, факс 02 952 30 25, e-mail: tbg1@abv.bg ЗАПОВЕД 2021-1121 от 6.02.2019 г. На основание чл. 258, ал. 1 и чл. 259,

Подробно

ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ (

ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ( ПРОМОЦИЯ КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА Промоцията КОЛИЧКАТА ЗА ЩАСТИЕ ( Промоцията ) се организира и провежда от M.O. Пловдив

Подробно

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Приложение към заповед РД -08-086/12.06.2014 г. на Директора на Областна дирекция Земеделие Благоевград ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА За регистриране и разглеждане на искания за достъп до обществена информация в Областна

Подробно

УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойн

УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойн УКАЗАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Изберете Детски градини или Яслени групи в детски градини Изберете меню Регистрация Попълнете входните данни за родител/настойник на детето: Всички полета, отбелязани със звездичка,

Подробно

СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" З А П О В Е Д РД / г. На основание ПМС 90 от г. за условията и реда за предоста

СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ З А П О В Е Д РД / г. На основание ПМС 90 от г. за условията и реда за предоста СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" З А П О В Е Д РД 19-111/25.02.2019 г. На основание ПМС 90 от 26.05.2000 г. за условията и реда за предоставяне на стипендии на студентите, докторантите и специализантите

Подробно

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕДОВНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СПАРКИ ЕЛТОС АД, ГР. ЛОВЕЧ Управителният съвет на СПАРКИ ЕЛТО

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕДОВНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СПАРКИ ЕЛТОС АД, ГР. ЛОВЕЧ Управителният съвет на СПАРКИ ЕЛТО ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА РЕДОВНО ПРИСЪСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА СПАРКИ ЕЛТОС АД, ГР. ЛОВЕЧ Управителният съвет на СПАРКИ ЕЛТОС АД, гр. Ловеч на основание разпоредбата на чл. 223,

Подробно

Microsoft Word - Инфо приемане и преместване.docx

Microsoft Word - Инфо приемане и преместване.docx Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на административната услуга 2 Правно основание за предоставянето на административната услуга/издаването на 3 Орган, който предоставя административната

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължител информация Образователни услуги 1 Наименование административта услуга 2 Правно основание за предоставянето административта услуга/издаването 3 Орган, който предоставя административта услуга/издава

Подробно

ПРОЕКТ НА ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА РЕЧНИТЕ БАСЕЙНИ В ДУНАВСКИЯ РАЙОН 2016 – 2021г.

ПРОЕКТ НА ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА РЕЧНИТЕ БАСЕЙНИ В ДУНАВСКИЯ РАЙОН 2016 – 2021г. РАЗДЕЛ 12 Лица за връзки и процедурите за получаване на документация и информация за програмите от мерки и данните от мониторинга XII - 1 12.1. Лица за връзки за получаване на документация и информация

Подробно

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО КЛАСИРАНИЯ ЗА ПРИЕМ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗА 2019 ГОДИНА 07 януари 2019г. 10:00 Публикуване на свободните места за предстоящото кла

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО КЛАСИРАНИЯ ЗА ПРИЕМ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗА 2019 ГОДИНА 07 януари 2019г. 10:00 Публикуване на свободните места за предстоящото кла ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО КЛАСИРАНИЯ ЗА ПРИЕМ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗА 2019 ГОДИНА 07 януари 2019г. Публикуване на свободните места за 11 януари 16:30 Системата се затваря за 14 януари От 14 януари до 16:30ч.

Подробно

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА Задължителна информация Образователни услуги 1 Наименование на Преместване на ученици в държавните и в общинските училища 2 Правно основание за Закон за предучилищното и училищното предоставянето на образование

Подробно