Енигма Инвест АД гр. София Представяме на Вашето внимание следния собствен недвижим имот СВИНЕКОМПЛЕКС СТАМБОЛОВО, с. Стамболово, общ. Павликени, обл.

Размер: px
Започни от страница:

Download "Енигма Инвест АД гр. София Представяме на Вашето внимание следния собствен недвижим имот СВИНЕКОМПЛЕКС СТАМБОЛОВО, с. Стамболово, общ. Павликени, обл."

Препис

1 Енигма Инвест АД гр. София Представяме на Вашето внимание следния собствен недвижим имот СВИНЕКОМПЛЕКС СТАМБОЛОВО, с. Стамболово, общ. Павликени, обл. Велико Търново, с идентификационен , представляващ животновъдно предприятие, състоящо се от 37 бр. свинарници, и 27 бр. обслужващи сгради, с достъп до комуникации и ел. напрежение, вода, стоманобетонова конструкция с полезна височина от 3,5 м. за животновъдните халета, с общ капацитет бр. прасета и комплексно разрешително за дейността. Върху имота няма тежести. Линк към имота от Google Maps - Характеристики: Местоположение: Имотът се намира в непосредствена близост до с. Стамболово, на 10 км от гр. Павликени и на 25 км в западна посока от гр. Велико Търново, на 30 км от международен път Е772 (София-Варна), на 210 км от гр. София. Непосредствени съседи на обекта са само земеделски земи, като са спазени нормативните изисквания за отстояния от жилищни и други животновъдни обекти. Районът в който се намира предлагания имот (северен централен район) е изключително подходящ за животновъдство, като в него са разположени редица големи ферми като тези в с. Българско Сливово, с. Варана, с. Самоводене, гр. Горна Оряховица, гр. Дебелец, с. Беляковец, гр. Севлиево, с. Юделник, с. Вардим, гр. Лясковец, с. Вързулица, с. Писанец, с. Голямо Враново. В района са разположени и редица големи кланници за животни в гр. Плевен, гр. Левски, с. Малчика, гр. Ловеч, както и редица месопреработватели като Авис с. Йовглав, Интер мес гр. Плевен, Биляна мес с. Българско Сливово, О скари Плевен, Евромес Левски, Чонков с. Аспарухово, Плевен мес Плевен, Елит мес Велико Търново. Прилежащ терен: Самият свинекомплекс е разположен върху прилежащия терен с площ 175,693 дка, в регулация, с геодезическо заснемане, представляващ част от кадастралната карта, с идетификатор Освен основната площадка, обектът включва още 6 бр. спомагателни терени, извън регулация, с изградени съоръжения както следва: прилежащ терен с площ 176,676 дка, извън регулация, върху който са изградено отпадните съоръжения утаителни лагуни. прилежащ терен с площ 10,826 дка, с изградено съоръжение междинен утаител; прилежащ терен с площ 16,537 дка, с изградено съоръжение помпена станция; прилежащ терен с площ 3,159 дка с изградено съоръжение торова площадка; прилежащ терен с площ 0,531 дка; прилежащ терен с площ 0,762 дка, с изграден подземен резервоар за водоснабдяване на свинекомплекса; Разположението на прилежащите терени и съоръженията на свинекомплекса е видно от следната схема:

2 Прилежащите терени са държавна собственост, като има възможност за извършване на процедура по закупуването им по реда на ЗСПЗЗ. Изградените върху тях съоръжения са собственост на дружеството и включени в цената. Сграден Фонд: Сградният фонд се състои от 54 бр. сгради с обща разгърната застроена площ м2, от които, включващи 37 бр. свинарници, с площ от 468 м2 до 840 м2, 2 бр. кантари, 2 бр. трафопостове, цех за колбаси (без оборудване), автокантар, помпена станция и др. разположени върху прилежащия терен с площ м2. Към сградите се включват и съоръжения - помпена станция, резервоар и междинен утаител, торова площадка, както и изградени съоръжения за освобождаване от отпадъците утаителни лагуни с площ м2., разположени непосредствено до р. Росица, южно от свинекоплекса. Полезната височина на халетата от 3 м дава възможност за изграждане, на пълна технологична линия за отглеждане на животни, включваща поилки, хранилки, стенни отоплителни тела (конвектори, топлообменници). На покривите на всяко хале са изградени вентилационни шахти, като част от вентилационната система, използвани за циркулация и извод на мръсен въздух. Големите отстояния между сградите позволяват монтаж на бордови вентилатори. Изградената система осовобждаване от отпадъците и съоръженията към нея дават възможност за отвеждането на отпадъците от животновъдството директно към утаителя. Подовата настилка е в добро състояние, с изградени основи за боксове за отглеждане на животните. Сградите се продават без оборудване, което е демонтирано и за да добиване представа за сградите са приложени снимки на тях от вън и от вътре. Обща РЗП на животновъдните сгради м2. Разположението на свинекоплекса и сградите е видно от приложеното геодезическо заснемане и извадка от кадастралния регистър:

3 Сградите са както следва: 1. 3 бр. свинарници за бременни свине масивни тухлени сгради с площ 468 м2 всяка, интернитови покриви, полезна височина от 3 м, в добро състояние.

4 2. 3 бр. свинарници за разплод масивни тухлени сгради с площ 468 м2 всяка, интернитови покриви, полезна височина от 3 м, в задоволително състояние бр. свинарници за майки-кърмачки масивни тухлени сгради с площ 711 м2 всяка, интернитови покриви, полезна височина от 3 м, в добро състояние бр. свинарници за подрастващи прасета масивни тухлени сгради с площ 630 м2 всяка, интернитови покриви, полезна височина от 3 м, в задоволително състояние.

5 5. 12 бр. свинарници за угояване масивни тухлени сгради с площ 840 м2 всяка, интернитови покриви, полезна височина от 3 м, в задоволително състояние. 6. свинарник за нерези масивна тухлена сграда с площ 230 м2, интернитов покрив, с полезна височина 3 м, в задоволително състояние. 7. изолационен свинарник масивна тухлена сграда с площ 603 м2, интернитов покрив, с полезна височина 3 м, в задоволително състояние бр. автокантари функциониращи, с площ 48 м2 и 15 м2 съответно, в добро състояние.

6 9. Кланница - масивна тухлена сграда с площ 91 м2, керемиден покрив, в добро състояние. 10. Ветеринарна лечебница - масивна тухлена сграда с площ 141 м2, керемиден покрив, в добро състояние. 11. Трупосъбирателен пункт - масивна тухлена сграда с площ 52 м2, керемиден покрив бр. Помпени станции масивни тухлени сгради, с площ 60 м2 и 54 м2, разположена в терен южно от свинекомплекса, непосредствено до р. Росица. Към едната е изграден и трафопост на приложената снимка.

7 13. 2 бр. Трафопостове, с площ 105 м2, на единият от които е разположен в свинекоплекса и служи за захранването му, а другият непосредствено до помпената станция. Масивни тухлени сгради с покриви от бетонна плоча и битум. 14. складове за имущество - площ 140 м2, представляващи масивна тухлена сграда с интернитов покрив. 15. Цех за колбаси масивна сграда с площ 300 м2., с ламаринен покрив и плоча, с пристроени към него гаражи, като вътрешно е в незадоволително състояние. 16. КТП масивна сграда с площ 320 м Компресорно помещение - масивна сграда с площ 41 м Административна сграда масивна тухлена сграда, с площ 595 м2, на 2 етажа, с покрив от плоча и ламарина.

8 Комплексно Разрешително: - Свинекоплексът разполага с комплексно разрешително 146-Н-И0-А0/2009г. за експлоатация на 8 бр. сгради - инсталации за интензивно отглеждане на свине за угояване и 14 бр. сгради инсталации за интензивно отглеждане на свине-майки. Достъп до имота до имота има изграден собствен асфалтов път от с. Стамболово. Достъпът се осъществява чрез портал в южната част на имота. Обособени бяла и черна зона с филтър за дезинфекция. Имотът има ограда от бетонни панели с височина 2 м. продължение на цялата си граница. Портал от бяла към черна зона: Електроснабдяване обектът разполага с работещо електорозахранване от собствен трафопост в имота, на ниско и средно напрежение и трифазен ток.

9 Допълнително има изграден втори трафопост в помпената станция южно от свинекомплекса. В производствените сгради липса окабеляване, ел. таблата се нуждаят от ремонт. Изградено е електрозахранването от трапофопоста до халетата. Мръсен канал отпадъчните води от дейността се отвежда по изградена, канализация на гравитачен принцип до междинен утаител, с възможност за изграждане на сепаратор, южно от имота, където се отделя течна от твърда маса и течната маса - изградени утаителни лагуни, намиращи се южно от имота непосредствено до р. Росица, а твътдата маса на отбелязаната торова площадка. ВиК водоснабдяването се осъществява от собствена помпена станция с изграден кладенец, намираща се южно от комплекса. От помпената станция водата се отвежда до резервоар над комплекса, от който по изградена водопроводна система на гравитачен принцип стига до производствените и поддържащи сгради. Предназначение - имотът е с основно предназначение за животновъдство. Подходящ за, свиневъдство и птицевъдство (патици, бройлери, носачки), овцевъдство, като големите халета дават възможност за отглеждане на големи бройки животни на едно място, след вътрешно преустройство. Общият годишен капацитет на свинекомплекса е бр. прасета за угояване, или 100 бр. прасета дневно. След преустройство може да бъде използван за отглеждане на други животни и птици, като общата РЗП на животновъдните сгради от м2 дава следните минимални вместимости, в зависимост от вида на отглежданите животни: Кокошки носачки за яйца, на подово отглеждане бр.; Бройлери за угояване, в зависимост от теглото от до бр. на подово отглеждане; Майчино стадо кокошки за яйца за излюпване на малки пилета бр.; Патици за затлъстен черен дроб бр.; Гъски за затлъстен черен дроб бр.; Овце бр.; Шилета бр.; Млечни крави бр.; Телета от до бр. в зависимост от възрастта; Множеството на брой идентични помещения дават възможност за съвместяване на няколко дейности, като това превръща предлагания обект в добра основа за изграждане на цялостна технологична схема, обхващаща всички дейности от животновъд до краен клиент: отглеждане, кланица, цех за колбаси, складова и логистична база, администрация. Освен за основната му дейност, обектът е подходящ и за набор от алтернативни дейности, като: Производствена и складова дейност големите сгради, подходящите им форма и размери, отстояния от 2 км от жилищни обекти дават възможност за преустройството им в производствени халета за различни отрасли на лека и средна промишленост, включително изграждане на къси поточни линии, както и за складова дейност за различна продукция. Цени: Продажна цена: лв. Посочените цени са без ДДС. За контакти: Кристина Томова; тел.: ; е-mail: ktomova.enigma@melinvest.bg Таня Сомова, тел.: , е-mail: tsomova.enigma@melinvest.bg

ÊÄÍ îáÿâëåíèå

ÊÄÍ îáÿâëåíèå 1. Съвкупна продажба на: 1.1. ПИ с кадастрален идентификатор 14218.550.360 с площ 2484 кв.м. с административен адрес гр.габрово, ул. Капитан Дядо Никола 42 с трайно предназначение: урбанизирана, начин

Подробно

ÊÄÍ îáÿâëåíèå

ÊÄÍ îáÿâëåíèå 1. Съвкупна продажба на 1.1. ПИ с кадастрален идентификатор 14218.550.360 с площ 2484 кв.м. с административен адрес гр.габрово, ул. Капитан Дядо Никола 42 с трайно предназначение: урбанизирана, начин на

Подробно

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "СЪНШАЙН КОУСТ" СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС СЪНШАЙН КОУСТ СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, о СОБСТВЕНОСТ НА АСВ ЕАД Местоположение: Имотът се намира извън населено място- южно от с. Рогачево, община Аксаково, област Варна на 25 км северно от град Варна, на 12 км от к.к. Златни пясъци, на 8 км

Подробно

Проект „Интегриран проект за водния цикъл на гр

Проект „Интегриран проект за водния цикъл на гр ПРОЕКТ ИЗГРАЖДАНЕ НА РЕГИОНАЛНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ В РЕГИОН ВЕЛИКО ТЪРНОВО Процедура с референтен : BG161PO005/10/2.10/07/22 Изграждане на регионални системи за управление на отпадъците

Подробно

Microsoft Word - Naredba prilojenia.doc

Microsoft Word - Naredba prilojenia.doc П Р И Л О Ж Е Н И Я КЪМ НАРЕДБА 4/ОбС Козлодуй 1. Приложение 1- цени на отдадените под наем помещения 2. Приложение 2 цени на отдадените под наем терени 3. Приложение 3 цени за отстъпено право на строеж

Подробно

ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ

ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ОБЩИНСКИТЕ КОНЦЕСИИ НА ОБЩИНА ШУМЕН (2018 2020 г.) Индивидуализация на проекта за концесия Наименование на проекта за Предмет концесия (наименование на на Обект на концесията концесията)

Подробно

Публичен регистър на въведените в експлоатация строежи Удостов ерение Дата Наименование на строежа Местонахождение г. Разширение на про

Публичен регистър на въведените в експлоатация строежи Удостов ерение Дата Наименование на строежа Местонахождение г. Разширение на про Публичен регистър на въведените в експлоатация строежи Удостов ерение Дата Наименование на строежа Местонахождение 1 1 11.01.2018 г. Разширение на производствена сграда в УПИ XV, кв.6, ПУП на СПЗ,, част

Подробно

PIPES FOR LIFE ЦЕНОВА ЛИСТА от ECOBOX Модулни пречиствателни станции

PIPES FOR LIFE ЦЕНОВА ЛИСТА от ECOBOX Модулни пречиствателни станции ЦЕНОВА ЛИСТА от 19.07.2019 ECOBOX Модулни пречиствателни станции ECOBOX Модулни пречиствателни станции - от EЖ4 до EЖ52 съгл. EN12566, над EW60 съгл. ATV122 Код ТО EAD/V04 Код ТО EAD/V04 ECOBOX/Air - ПОЧИСТВАНЕ

Подробно

ЖИЛИЩЕН ФОНД ПРЕЗ 2008 ГОДИНА

ЖИЛИЩЕН ФОНД ПРЕЗ 2008 ГОДИНА ЖИЛИЩЕН ФОНД ПРЕЗ 2008 ГОДИНА През 2008 г. жилищният фонд в страната се състои от 2 134 хил. сгради или с 0.1% повече в сравнение с 2007 година. Общо в България са регистрирани 3 767 хил. жилища, като

Подробно

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф.

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф. Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М и н и с т ър н а з е м е д е л и е т о и х р а н и т е ДО МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДОКЛАД от проф. д.с.н. Димитър Греков - министър на земеделието и

Подробно

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 90 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Про

О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д Р Е Ш Е Н И Е 90 Взето на заседание на Общински съвет Ивайловград, проведено на година, Про О Б Щ И Н С К И С Ъ В Е Т И В А Й Л О В Г Р А Д 90 Общинският съвет на основание чл. 27, ал. 6 от ЗМСМА Общинският съвет приема Отчет за дейността на Общински съвет Ивайловград и постоянните комисии към

Подробно

Приложение 1

Приложение 1 ТАКСИ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ УСЛУГИ ПРИЛОЖЕНИЕ 1 към чл.39 от Наредба за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на Община Шумен. Шифър Наименование на услугата Такса на услугата

Подробно

ÎÁßÂËÅÍÈÅ-6

ÎÁßÂËÅÍÈÅ-6 по ред Описание на обособените обекти/стаи/ на семеен хотел Феникс, съгласно схеми на АГКК Таблица 1 идентификатор площ, м2 ид.ч. м2 обща площ м2 ПАРТЕР 1 ет.0 /нула/,обект стълбище. 67800.504.232.1.31

Подробно

1-registar izrab. UP

1-registar izrab. UP Публичен регистър на актовете за изработване на устройствени планове и на измененията им 1 215 13.02.2017 г. Разрешение да се възложи изработването на комплексен проект за инвестиционна инициатива със

Подробно

П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ И ВЕЩИТЕ - ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА Февруари 2019 година

П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ И ВЕЩИТЕ - ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА Февруари 2019 година П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ И ВЕЩИТЕ - ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА Февруари 2019 година І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програмата отразява намеренията

Подробно

ДО: Г-Н НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР У В Е Д О М Л Е Н И Е за инвестиционно предложение от ИГРО ШАИН ЕООД, (име, адрес и телефон за контакт

ДО: Г-Н НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР У В Е Д О М Л Е Н И Е за инвестиционно предложение от ИГРО ШАИН ЕООД, (име, адрес и телефон за контакт ДО: Г-Н НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР У В Е Д О М Л Е Н И Е за инвестиционно предложение от ИГРО ШАИН ЕООД, (име, адрес и телефон за контакт, гражданство на възложителя физическо лице) Гр. Варна,

Подробно

1-registar izrab. UP

1-registar izrab. UP Публичен регистър на актовете за изработване на устройствени планове и на измененията им 1 215 13.02.2017 г. Разрешение да се възложи изработването на комплексен проект за инвестиционна инициатива със

Подробно

PROGRAMA2009

PROGRAMA2009 П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИ - ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА СИЛИСТРА ПРЕЗ 2009 г. І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящата програмата отразява намеренията на Община Силистра за управление

Подробно

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от редовно заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 6 от г. РЕШЕНИЕ 37 На основание чл.21, ал1, т.

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от редовно заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 6 от г. РЕШЕНИЕ 37 На основание чл.21, ал1, т. ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ИСПЕРИХ ОБЩИ РЕШЕНИЯ от редовно заседание на Общински съвет - Исперих ПРОТОКОЛ 6 от 21.01.2016г. 37 На основание чл.21, ал1, т.23 и ал.2 от ЗМСМА, чл.66а от Закона за общинската собственост

Подробно

ДО ДИРЕКЦИЯ

ДО ДИРЕКЦИЯ ОБЩИНА СИЛИСТРА *ул. Симеон Велики 33 ((086) 82 42 43 Факс: (086) 82 33 43 7500 Силистра e-mail: mayor@silistra.bg; www.silistra.bg ДО Д-Р МАРИЯ ДИМИТРОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - СИЛИСТРА Д О К

Подробно

ПРОЕКТ! П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА ПЕРНИК ЗА 2015 г. І. Общи положения Настоящата програма з

ПРОЕКТ! П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА ПЕРНИК ЗА 2015 г. І. Общи положения Настоящата програма з ПРОЕКТ! П Р О Г Р А М А ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА ПЕРНИК ЗА 2015 г. І. Общи положения Настоящата програма за придобиване, управление и разпореждане с общинско

Подробно

по ред ВиК оператор Вид услуга Утвърдени пределни цени от КЕВР на ВиК услуги (лв./куб.м без ДДС) Решение на КЕВР, считано от В

по ред ВиК оператор Вид услуга Утвърдени пределни цени от КЕВР на ВиК услуги (лв./куб.м без ДДС) Решение на КЕВР, считано от В по ред ВиК оператор Вид услуга Утвърдени пределни цени от КЕВР на ВиК услуги (лв./куб.м без ДДС) Решение на КЕВР, считано от 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ВиК - Батак град Батак " ВиК - Белово" град Белово ВиК

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА ИГОР КУРЧАТОВ ГР. КОЗЛОДУЙ ДОКЛАД СЪХРАНЕНИЕ НА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ С МНОГО НИСКА АКТИВНОСТ Въведение Съ

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА ИГОР КУРЧАТОВ ГР. КОЗЛОДУЙ ДОКЛАД СЪХРАНЕНИЕ НА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ С МНОГО НИСКА АКТИВНОСТ Въведение Съ ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА ИГОР КУРЧАТОВ ГР. КОЗЛОДУЙ ДОКЛАД СЪХРАНЕНИЕ НА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ С МНОГО НИСКА АКТИВНОСТ Въведение Съгласно стратегията за управление на РАО, изграждането

Подробно

МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА

МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА На основание чл. 59, ал. 2 от ППЗДС във връзка с чл. 45, ал.3 от ППЗДС обявява повторни търгове за продажба на недвижими имоти - частна държавна собственост, в управление на

Подробно

No Title

No Title Приложение 9 (Изм. - Решение 3 по Протокол 75 от 22.01.2015 г.) Услуги, извършвани от направление "Контрол в инвестиционното проектиране, координация в строителството и градоустройство" и районните администрации

Подробно

The EOS Group

The EOS Group Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен Представяне на инвестиционен проект Дом за стари хора за италиански пенсионери в Плевен и финансови инструменти Семинар на Съвета по инвестиции към БТПП

Подробно

З А П О В Е Д

З А П О В Е Д ГР. ЯМБОЛ 30.08.2017г. Заповед РД-07-0900 от 30.08.2017г. на Кмета на Община Тунджа - Ямбол, Публичен търг с явно наддаване за продажба на общински недвижим имот, както следва: - втори етаж от 2МС застроена

Подробно

CB 23/5 CB 23/5 е портална автомивка с 5 четки с две таванни сушащи системи, 1 двойка странични сушащи системи и множество възможност за оборудване Ма

CB 23/5 CB 23/5 е портална автомивка с 5 четки с две таванни сушащи системи, 1 двойка странични сушащи системи и множество възможност за оборудване Ма е портална автомивка с 5 четки с две таванни сушащи системи, 1 двойка странични сушащи системи и множество възможност за оборудване Максималната височина на автомобилите, които ще се мият е 2,30 m. За

Подробно

(Microsoft Word - \316\301\337\302\310_\307\317\321\312.doc)

(Microsoft Word - \316\301\337\302\310_\307\317\321\312.doc) О Б Щ И Н А О М У Р Т А Г На основание чл.5 от Наредбата за търговете и конкурсите О Б Я В Я В А Приватизация, чрез търгове с явно наддаване за следните общински нежилищни обекти, невключени в имуществото

Подробно

CB 3 Гъвкава, бърза и икономична - CB 3 съчетава тези три качесва в една портална автомивка, която отговаря и на най-високите изисквания. 1 Висококаче

CB 3 Гъвкава, бърза и икономична - CB 3 съчетава тези три качесва в една портална автомивка, която отговаря и на най-високите изисквания. 1 Висококаче Гъвкава, бърза и икономична - съчетава тези три качесва в една портална автомивка, която отговаря и на най-високите изисквания. 1 Висококачествена система за управление. 3 Вградена помпа ВН Усъвършенстваният

Подробно

на обявата 747 Дата на обновяване : February 15, :00 Селска къща продава България, Габрово област, Череша кв.м BGN Парагон пред

на обявата 747 Дата на обновяване : February 15, :00 Селска къща продава България, Габрово област, Череша кв.м BGN Парагон пред на обявата 747 Дата на обновяване : February 15, 2019 00:00 Селска къща продава България, Габрово област, Череша 3 1 260 кв.м. 685623 BGN Парагон предлага за продажба комплекс от реставрирана къща, съседни

Подробно

ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с п

ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с п ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ - ОБЩИНСКАТА СОБСТВЕНОСТ В ОБЩИНА БРЕЗОВО ПРЕЗ 2012 г. (приета с решение на Общиски съвет-брезово..., взето с протокол... от...2012 г.) І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ. Настоящата

Подробно

prilojenie - vytreshni kompensirani promeni - investicionna programa - october 2013.xls

prilojenie - vytreshni kompensirani promeni - investicionna programa - october 2013.xls Годишна No Наименование и местонахождение на обектите задача 2013 1 2 4 Раздел Б ИНВЕСТИЦИОННА ПРОГРАМА ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА КАПИТАЛОВИТЕ РАЗХОДИ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА ПРЕЗ 2013 г. ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВЪТРЕШНИ КОМПЕНСИРАНИ

Подробно