PowerPoint Presentation

Подобни документи
Портфолио на Миглена Стефанова Димова

Slide 1

Портфолио на учителя – Веселка Ангелова

ПОРТФОЛИО НА Йорданка Стефчова Стефанова

ПОРТФОЛИО на Халил Ахмедов Имамов СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО Математика В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПОДАВАНЕ ОТГОВО

ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

Портфолио на Даяна Зашкева

ПОРТФОЛИО на Адиле Юсеинова Имамова СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА В СУ Св.Паисий Хилендарски с.абланица СЪДЪРЖАНИЕ: РЕЗЮМЕ ФИЛОСОФИЯ НА ПРЕПО

портфолио

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation

Презентация на PowerPoint

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО

Професионално портфолио на Евелина Огнянова Таинова Учител в прогимназиален етап на основното образование по История и цивилизация в ОУ”Митропо

PowerPoint Presentation

ПОРТФОЛИО

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО на ============================== УЧИТЕЛ в Национално музикално училище

ПОРТФОЛИО НА ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ТОДОРОВА

УЧИТЕЛСКО ПОРТФОЛИО

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Специализирано обучение: Новият учител в клас - трудности и предизвикателства

ПОРТФОЛИО

Бутони за управление Общи сведения Философия на преподаване Квалификации награди Отговорности на учителя Научнометодическа д-ост Резултати от педагог.

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ГР. БЛАГОЕВГРАД бул. Васил Левски 60 тел

Лични данни:

П Л А Н

Портфолио

Портфолио На Васил Георгиев Аджиков Учител по Физическо Възпитание и Спорт ОУ Митрополит Авксентий Велешки Гр.Самоков

НА Старши учител по физическо възпитание и спорт при СОУ"Вичо Грънчаров"гр.Горна Оряховица

Non-linear Green Marble

Invest in New Bulgaria

гр. Койнаре, общ. Червен бряг, обл. Плевен, ул. Христо Ботев 1, тел /2423; GSM ; Портф

Примерен годишен план за квалификационната дейност

Microsoft PowerPoint - 02_Gergana Andreeva_FBO [Compatibility Mode]

ЗА КВАЛИФИКАЦИОННАТА ДЕЙНОСТ

Портфолио на Дея Пламенова Янакопулу

Препис:

ПОРТФОЛИО НА Кремена Георгиева Митева

Кремена Георгиева Митева 0899 129363 kremena761976@abv.bg Образование и обучение Дати 1990 1993 1994-1997 2017- Име и вид на образователната институция Гимназия Николай Лилиев гр.варна Техникум по икономика Г.С.Раковски гр. Варна ШУ Еп. К. Преславски гр. Шумен Наименование на придобитата квалификация Администратор-документалист Банково, застрахователно и осигурително дело Трудов стаж: Дати Заемана длъжност Име на работодателя www.mechtateli.eu 2017 днешна дата 2010-2017 2005-2010 1996 2005 Помощник - учител Помощник - възпитател Оператор на машини Оператор на машини ЧСУ Мечтатели, Варна, България (www.mechtateli.eu) ЧЦДГ Д-р Мария Монтесори ООД Пикант ЕООД Транж

Философия на преподаване Новите условия изискват ново образование и обучение. За съвременния български учител е необходимо да притежава компютърна грамотност в определена степен, която изисква нов начин на мислене и търсене на нови стратегии, технологии и педагогически техники на преподаване. Моята философия за образованието поставя в центъра ученика необходимо е индивидуалните различия да се разпознават, уважават и дори поощряват. Смятам, че всички ученици имат силни страни и целта на образованието е да ги идентифицира и надгражда. Отчитам ролята на семейството и смятам, че трябва заедно да работим върху развиването на индивидуалните потребности на ученика.

Отговорности на педагога Отговорностите ми са свързани с подпомагане дейността на учителя като помощник-учител по учебновъзпитателната дейност и преподаване на предмета Иновации. Изпълнявам нормата за задължителна преподавателска работа и другите задължения, включени в длъжностната ми характеристика. Преподавам учебния предмет и общувам с учениците на книжовен български език и ги подпомагам да усвояват книжовноезиковите норми. Участвам в работата на педагогическия съвет и изпълнявам неговите решения. Стремя се да опазвам живота и здравето на учениците по време на образователновъзпитателния процес и на други дейности, организирани от училището.

Методи на преподаване Използвам подходящи образователни техники и различни методи за преподаване в зависимост от учебните планове и програми, специфичното за учебните предмети. Усъвършенствам уменията си на учител за планиране и подбор на подходящи нови и интерактивни методи, а също и други презентации по дадени теми, игри, които дават оптимален резултат в конкретна учебна ситуация, реализират междупредметни връзки и са моята образователна стратегия за повишаване мотивацията на учениците за учене. Обогатявам учебния процес с интересни факти и занимателни елементи. Ценя свободата на мислене и поощрявам идеите на учениците.

БЪДЕЩИ ПЛАНОВЕ Посещаване на курсове и обучения в областта на педагогиката, методики на преподаване и други. Усъвършенстване на уменията за планиране и подбор на подходящи, нови и интересни методи, средства и материали, подходящи за съответната тема. Провокиране интереса на учениците в търсене, подбор и работа с различни източници на информация. Развитие на други иновативни методи на обучение. Поддържам и повишавам професионалната си квалификация.

САМОНАБЛЮДЕНИЕ Контактна личност съм. Имам добри взаимоотношения с хората, които ме заобикалят. Уважавам и съм добронамерена към колеги, ученици и родители. Съпричастна съм към техните успехи и неуспехи. Държа на коректно, позитивно общуване и сътрудничество при добър психологически климат. Способност за вземане на решения и справяне със ситуации от различен характер. Умения за работа в екип и създаване на мрежи от отношения.