ИНФОРМАТОР юни 2019 г. На страниците на този брой: Брой 1, 2019 г. Какво се случи на Майската конференция на БАУХ 1 Представяме ви... 4 Етичен кодекс

Размер: px
Започни от страница:

Download "ИНФОРМАТОР юни 2019 г. На страниците на този брой: Брой 1, 2019 г. Какво се случи на Майската конференция на БАУХ 1 Представяме ви... 4 Етичен кодекс"

Препис

1 юни 2019 г. На страниците на този брой: Брой 1, 2019 г. Какво се случи на Майската конференция на БАУХ 1 Представяме ви... 4 Етичен кодекс на БАУХ 5 Лятото е тук и дори в офиса ви ухае на море Новини от БАУХ 6 Преди да отпрашите с 200 км/ч към плажа, ви предлагаме да отделите половин час на нашия бюлетин приятно четене! Генерални спонсори:

2 Стр. 1 Над 40 лектори и повече от 350 участници обсъждаха активирането на ресурсите на пазара на труда Тема на двудневно обсъждане, споделяне на практики и научени уроци станаха ресурсите на българския пазар на труда и начините, по които да активизираме скритите му резерви. Конференцията се проведе на 30 и 31 май 2019 г. в хотел Рила в Боровец и бе организирана от Българска асоциация за управление на хора. На събитието присъстваха над 350 участника, които се включиха в различни формати на представяне, дискутиране и размяна на експертиза с повече от 40 лектори представители на различни индустрии и организации, вкл. законодателна и изпълнителна власт. Миглена Узунова-Цекова, председател на УС на БАУХ, откри официално конференцията точно в 14 ч. на 30 май и с това даде старт на двудневния HR маратон, който обхвана разнообразни теми, всички с практическа и професионална насоченост: Новите роли в сферата на управлението на човешки ресурси, Нови и иновативни канали за привличане на кандидати, Поверителност и защита на личните данни и Административни предизвикателства на пазара на труда. Във втория конферентен ден водещ лектор бе Том Хаак, директор на HR Trend Institute, който представи водещите европейски и световни тенденции в развитието на пазара на труда и управлението на хора. След него топката пое Иван Нейков от Балканския институт за труда и социалната политика, който зададе тон за спецификите на родния пазар на труда. След него на сцената се качи доц. Ралица Ганева, която акцентира върху анализ на данни и предвиждания за състоянието на българския пазар на труда към 2032 г. Водещи HR професионалисти споделиха проекти и добри практики на своите компании по още три теми: Как да развиваме специалистите, от които имаме нужда, вътре в компанията и/или в партньорство с образователни институции?, Привличане на кандидати с позитивни фирмени практики и Как да активираме нишовите резерви на пазара на труда? Специален гост, закриващ събитието, пък бе Кралицата на шорттрека Евгения Раданова, която даде възможност на част от участниците да се докоснат до трите й олимпийски отличия. Двудневното събитие приключи с обща снимка. Българска асоциация за управление на хора изказва специална благодарност на всички лектори и участници, които се включиха в събитието. Презентации и снимки може да намерите ТУК.

3 Стр. 2 Равносметката?!? Над 22 часа програма с повече от 40 лектори в препълнени зали. Още снимки вижте ТУК Ще се видим отново през октомври, но в София - очаквайте подробности за следващата ни конференция!

4 Стр. 3 Генерални спонсори на конференцията

5 Стр. 4 Представяме ви Abilitics, нов член на БАУХ, с обратна връзка за конференцията Споделени добри практики от конференцията на БАУХ в Боровец Колко често се сблъскваме с иновации в човешките ресурси, но не сме убедени дали тяхното приложение ще доведе до желаните резултати? Точно за това конференцията на Българска асоциация за управление на хора е изключително полезна да помогне на HR лидерите да споделят открито добрите практики със свои колеги, с което да позволят на HR общността да се развива. Това сподели Росен Живков за конференцията ни в Боровец в своята статия-обзор на процеса по дигитална трансформация на HR в България. В статията са разгледани теми като: Иновативни подходи за набиране на таланти споделени от: Experian - нови платформи за рефериране на таланти, GSK използване на Instagram, Lufthansa Technik Sofia - ангажиране на родители и ученици, и Kaufland чрез кампанията върни се за коледа, остани завинаги. Стратегическата роля на HR в развитието на организацията Микро-учене Споделяне на репутацията на талантите извън организацията, иновативна практика въведена от DXC Обратна връзка чрез използване на мобилно приложение и индивидуална обратна връзка от клиент към служител, практика въведена в Coca Cola HBC Трансформация на организацията от работодател в employee experiences provider Отговор на въпроса дали чатботите ще заменят рекрутърите За повече информация можете да прочетете статията тук: Росен е управител на Абилитикс, ИТ компания която специализира в сферата на разработка и внедряване на HR системи и чатботи с дълъг списък с клиенти, сред които British Telecom, Coca Cola HBC, LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, A1, Vivacom, KPMG и др. Ще се видим отново през октомври, но в София - очаквайте подробности за слезващата ни конференция!

6 Стр. 5 ЕТИЧЕН КОДЕКС НА БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ХОРА Напомняме, че на проведеното на 13 ноември 2018 г. извънредно общо събрание на членовете на Българска асоциация за управление на хора бе приет нов Етичен кодекс. Документът съдържа морално етични правила за поведение на членовете на Асоциацията и съставлява препоръчителен акт за всички други специалисти по управление на хора, извършващи дейност на територията на Република България. Съдържанието на Етичният кодекс е достъпно на сайта на БАУХ ТУК.

7 Стр. 6 НОВИНИ Миглена Узунова-Цекова, Председател на УС на БАУХ, старши директор Човешки ресурси и член на Лидерския екип на А1 България, бе избрана за член на Управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България. Миглена получи доверието на участниците в Общото събрание на организацията на 17 юни, заедно с още две представителки на бизнеса, които стават членове на УС: Гергана Иванова, съсобственик и управител на The Smarts и ПР агенция Параграф 42 и Ирена Цакова, директор Разрешителни и правни дейности в Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД и Дънди Прешъс Металс Крумовград ЕАД. *** На 13 юни Георги К. Първанов, член на УС на БАУХ, бе един от панелистите в събитието " Мост към бизнеса: Многообразие и включване на пазара на труда", организирано от Институт Отворено Общество. Той сподели, че приоритет на бизнеса в България е да приобщи хората от специфичните групи към трудовия пазар. Това бе акцент и на проведената преди седмици Майска конференция на БАУХ.

8 Стр. 7 НОВИНИ На 4 юни 2019 г. изпълнителният директор на Българска асоциация за управление на хора, г-жа Геновева Бакърджиева, представи резултатите от европейския проект на тема "Age-Diverse Workforce Management for HR Managers", по който БАУХ бе партньор. Това се случи на редовна среща по проект Erasmus+ INNOV`AGE на Европейската асоциация на обществените пощенски оператори. Поканата за участието на г-жа Бакърджиева дойде от Български пощи, които освен участник по проекта на Европейската асоциация, са и активен член на БАУХ. *** На 11 юни Фондация на бизнеса за образованието проведе годишното си събитие: Пътуване в бъдещето за кариерни консултанти надпревара с времето и новите технологии Г-жа Геновева Бакърджиева бе сред десетките участници, от името на Българска асоциация за управление на хора, пред които бе демонстрирана иновативната кариерна игра в триизмерен виртуален свят, която има за цел да запознае младите хора с професиите и уменията на бъдещето.

9 За контакти: София 1000 ул. Княз Александър I 16Б, ет. 4, ап. 14 Тел Лице за контакт: Екатерина Тонова etonova@bapm.bg Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да развива найдобрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, чрез това да повишава добавената стойност за организациите и да допринася за обогатяване на потенциала и професионалната изява на хората. Асоциацията работи и в посока подпомагане и развитие на професионалистите в областта на управлението на човешките ресурси, издигане статута на професията и установяване на високи стандарти в работата, съизмерими със световните практики и тенденции в професията. Създадена през 2000 г., към момента асоциацията има над 850 индивидуални и корпоративни членове. Българска асоциация за управление на хора е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на човешки ресурси (WFPMA). Последвайте ни в социалните мрежи, пишете ни и на мейл bapm@bapm.bg! Пожелаваме ви весело лято!

Майска конференция на БАУХ 2019 За Българска асоциация за управление на хора Българска асоциация за управление на хора е единствената национално предс

Майска конференция на БАУХ 2019 За Българска асоциация за управление на хора Българска асоциация за управление на хора е единствената национално предс Майска конференция на БАУХ 2019 За Българска асоциация за управление на хора Българска асоциация за управление на хора е единствената национално представена организация на директорите, мениджърите и специалистите

Подробно

Slide 1

Slide 1 XIV Международна конференция Лидерство и управление на хора 06 08 юни 2013 г., Албена ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОЦЕНКА НА КОМПЕТЕНЦИИТЕ НА РАБОТНАТА СИЛА Този документ е изготвен с финансовата помощ на

Подробно

ОРГАНИЗАТОР ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНьор Околна EHS среда, здравословни и безопасни условия на труд 08 октомври 2015 г. София Хотел Балкан НАЧАЛО партньори фору

ОРГАНИЗАТОР ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНьор Околна EHS среда, здравословни и безопасни условия на труд 08 октомври 2015 г. София Хотел Балкан НАЧАЛО партньори фору EHS Индустриален клъстер Средногорие е сдружение с нестопанска цел, сформирано на базата на индустриалнорегионален принцип, което обединява интересите, възможностите и целите на големите индустриални компании

Подробно

ОРГАНИЗАТОР ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР СРЕБЪРЕН ПАРТНЬОР КОРПОРАТИВНОТО ПРИСЪСТВИЕ КОНФЕРЕНЦИЯ КРЪГОВА ИКОНОМИКА И ОКОЛНА СРЕДА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ + 10 октомвр

ОРГАНИЗАТОР ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР СРЕБЪРЕН ПАРТНЬОР КОРПОРАТИВНОТО ПРИСЪСТВИЕ КОНФЕРЕНЦИЯ КРЪГОВА ИКОНОМИКА И ОКОЛНА СРЕДА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ + 10 октомвр КОНФЕРЕНЦИЯ КРЪГОВА ИКОНОМИКА И ОКОЛНА СРЕДА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ + 10 октомври 2019 СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН ЗАЛА СЕРДИКА www.srednogorie.eu ЗА НАС Организатор на събитието е Индустриален клъстер Средногорие,

Подробно

Microsoft Word - m_lazarova.doc

Microsoft Word - m_lazarova.doc ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯ МЕЖДУНАРОДНА ДЕЙНОСТ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ Д О К Л А Д от Магдалена Лазарова - член на Висшия съдебен съвет и председател на комисия Публична комуникация и Александра Бръзицова

Подробно

Брой 1, 2019 г. Месечен бюлетин Българска асоциация за управление на хора Юли 2019 г. МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН БАУХ юли 2019 г. Есенната конференция на Българс

Брой 1, 2019 г. Месечен бюлетин Българска асоциация за управление на хора Юли 2019 г. МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН БАУХ юли 2019 г. Есенната конференция на Българс Брой 1, 2019 г. Месечен бюлетин Българска асоциация за управление на хора Юли 2019 г. МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН БАУХ Есенната конференция на Българска асоциация за управление на хора ще се проведе на 18 октомври

Подробно

28 юни 2019 година гр. Пловдив хотел Империал зала Империал начало: часа ПОКАНА ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА БНАЕМПК ЗА РЕДОВНО ОТЧЕТНО ОБЩО СЪБРАНИЕ Уважаем

28 юни 2019 година гр. Пловдив хотел Империал зала Империал начало: часа ПОКАНА ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА БНАЕМПК ЗА РЕДОВНО ОТЧЕТНО ОБЩО СЪБРАНИЕ Уважаем 28 юни 2019 година гр. Пловдив хотел Империал зала Империал начало: 15.00 часа ПОКАНА ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА БНАЕМПК ЗА РЕДОВНО ОТЧЕТНО ОБЩО СЪБРАНИЕ Уважаеми госпожи и господа, Управителният съвет на Българска

Подробно

организатор: Индустрия ЕНЕРГЕТИКА ОКОЛНА СРЕДА 2014 Политики, Пазари, Предизвикателства 12 юни 2014, София, хотел Хилтън начало форумът програма регис

организатор: Индустрия ЕНЕРГЕТИКА ОКОЛНА СРЕДА 2014 Политики, Пазари, Предизвикателства 12 юни 2014, София, хотел Хилтън начало форумът програма регис организатор: Индустрия ЕНЕРГЕТИКА ОКОЛНА СРЕДА 2014 Политики, Пазари, Предизвикателства 12 юни 2014, София, хотел Хилтън форумът програма регистрация Индустрия ЕНЕРГЕТИКА ОКОЛНА СРЕДА Конференцията има

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation МЕЖДУНАРОДНА HR КОНФЕРЕНЦИЯ АКТИВИРАНЕ НА РЕСУРСИТЕ НА ПАЗАРА НА ТРУДА 30-31 май 2019 г. Хотел Рила, Боровец ИЗСЛЕДВАНИЯ И ОСНОВНИ ДАННИ ОТ ПАЗАРА НА ТРУДА, ТЕНДЕНЦИИ, СПЕЦИФИКА доц. д-р Ралица Симеонова-Ганева

Подробно

ГОДИШЕН ПЛАН НА ДЕЙНОСТИТЕ КЪМ ОБЩИНСКА СТРАТЕГИЯ ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ Г. НА ОБЩИНА ГЪРМЕН Приет с Решение 6

ГОДИШЕН ПЛАН НА ДЕЙНОСТИТЕ КЪМ ОБЩИНСКА СТРАТЕГИЯ ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ Г. НА ОБЩИНА ГЪРМЕН Приет с Решение 6 ГОДИШЕН ПЛАН НА ДЕЙНОСТИТЕ КЪМ ОБЩИНСКА СТРАТЕГИЯ ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ 2019-2020 Г. НА ОБЩИНА ГЪРМЕН Приет с Решение 620 от Протокол 50 от 04.04.2019 г. Гърмен, 2019 г.

Подробно

Презентация на PowerPoint

Презентация на PowerPoint ЦМЕДТ АМАЛИПЕ W W W. A M A L I P E. CO M ОБРАЗОВАТЕЛНИЯТ МЕДИАТОР В ПРАКТИКАТА НА ЦЕНТЪР АМАЛИПЕ: ПОСРЕДНИК ЗА ЕФЕКТИВНОТО ВКЛЮЧВАНЕ НА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ 2018 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Международна HR конференция на БАУХ 2019 г. Улови духа на Райфайзен Рада Йосифова Началник отдел Човешки ресурси 31 май 2019 Боровец Визия 2025 ВИЗИЯ 2025 : Ние сме най-препоръчваната финансова група МИСИЯ:

Подробно

Microsoft PowerPoint ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint ppt [Compatibility Mode] Въздействието на дигиталните библиотеки върху е-образованието и тенденции за разгръщане сериозния им потенциал сред потребителите Резултати от Междинно проучване за оценка на въздействието на програма

Подробно

Академия Меланом е научно пространство за иновациите в онкодерматологията, което обединява всички специалисти, посветени на лечението на пациенти с ме

Академия Меланом е научно пространство за иновациите в онкодерматологията, което обединява всички специалисти, посветени на лечението на пациенти с ме Академия Меланом е научно пространство за иновациите в онкодерматологията, което обединява всички специалисти, посветени на лечението на пациенти с меланом и други кожни злокачествени заболявания. Създадена

Подробно

ОРГАНИЗАТОР СРЕБЪРНИ ПАРТНЬОРИ БРОНЗОВ ПАРТНЬОР КОРПОРАТИВНО ПРИСЪСТВИЕ КОНФЕРЕНЦИЯ ИНДУСТРИЯ ЕНЕРГЕТИКА КЛИМАТ CLIMATE-FRIENDLY ENERGY & INDUSTRY CON

ОРГАНИЗАТОР СРЕБЪРНИ ПАРТНЬОРИ БРОНЗОВ ПАРТНЬОР КОРПОРАТИВНО ПРИСЪСТВИЕ КОНФЕРЕНЦИЯ ИНДУСТРИЯ ЕНЕРГЕТИКА КЛИМАТ CLIMATE-FRIENDLY ENERGY & INDUSTRY CON КОНФЕРЕНЦИЯ ИНДУСТРИЯ ЕНЕРГЕТИКА КЛИМАТ CLIMATE-FRIENDLY ENERGY & INDUSTRY CONVERTING CHALLENGES TO ОPPORTUNITIES 06 юни 2019 СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН ЗАЛА СЕРДИКА www.srednogorie.eu ЗА НАС Организатор на събитието

Подробно

Училищен план за противодействие на училищния тормоз (вариант 1)

Училищен план за противодействие на училищния тормоз (вариант 1) СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ИВАН ВАЗОВ, ГР. СТАРА ЗАГОРА УЧИЛИЩЕН ПЛАН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА УЧИЛИЩНИЯ ТОРМОЗ за учебната 2016/2017 г. Приет на заседание на ПС с Протокол 18/ 07.09.2016 г. Планът за училищния тормоз

Подробно

ОРГАНИЗАТОР ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР В ПАРТНЬОРСТВО СЪС СТОЛИЧНА ОБЩИНА КОНФЕРЕНЦИЯ КРЪГОВА 8 ИКОНОМИКА 1 И ОКОЛНА 0 СРЕДА 2 Технологии, системи и решения 2

ОРГАНИЗАТОР ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР В ПАРТНЬОРСТВО СЪС СТОЛИЧНА ОБЩИНА КОНФЕРЕНЦИЯ КРЪГОВА 8 ИКОНОМИКА 1 И ОКОЛНА 0 СРЕДА 2 Технологии, системи и решения 2 КОНФЕРЕНЦИЯ КРЪГОВА 8 ИКОНОМИКА 1 И ОКОЛНА 0 СРЕДА 2 Технологии, системи и решения 2 октомври 2018 ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР ГРАД СОФИЯ www.srednogorie.eu ЗА НАС Организатор на събитието е Индустриален клъстер

Подробно

Microsoft PowerPoint - Presentation_SOR_meeting [Kompatibilitási mód]

Microsoft PowerPoint - Presentation_SOR_meeting [Kompatibilitási mód] SORанализ Област Пазарджик Любов Тренкова Гергана Калоянова Цели на проект InnoFOOD SEE създаване на механизми за координиране на научно-изследователския и технологичен подход с политиките в областта на

Подробно

Брошура новини N 4, Ноември 2018 Project Number ES01-KA Проекта VALITS: направихме го! СЪДЪРЖАНИЕ НА БРОШУРАТА Обзор на последната ме

Брошура новини N 4, Ноември 2018 Project Number ES01-KA Проекта VALITS: направихме го! СЪДЪРЖАНИЕ НА БРОШУРАТА Обзор на последната ме Брошура новини N 4, Ноември 2018 Project Number 2016-1-ES01-KA202-025068 Проекта VALITS: направихме го! СЪДЪРЖАНИЕ НА БРОШУРАТА Обзор на последната международната среща и финалната конференция Фото галерия

Подробно

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНА бул. Сливница 189, тел.: ; тел./факс: ; tcc_var

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНА бул. Сливница 189, тел.: ; тел./факс: ;   tcc_var ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ВАРНА бул. Сливница 189, тел.: 756-756; тел./факс:745-937; e-mail: tcc_varna@yahoo.com Училищен план за насърчаване и повишаване

Подробно

Приоритет, Цел, Мярка, Дейност Средства местните власти на Средства държавния бюджет на Фондове на ЕС, друга чуждестранна и донорска помощ Цел 1: Инст

Приоритет, Цел, Мярка, Дейност Средства местните власти на Средства държавния бюджет на Фондове на ЕС, друга чуждестранна и донорска помощ Цел 1: Инст Приоритет, Цел, Мярка, Дейност Средства местните власти на Средства държавния бюджет на Фондове на ЕС, друга чуждестранна и донорска помощ Цел 1: Институционално укрепване на местната власт за постигане

Подробно

Програма за превенция на ранното напускане на училище

Програма за превенция на ранното напускане на училище ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ, ГРАД ХАСКОВО 6300, гр. Хасково,бул. Г.С.Раковски 24, тел. 038 622642; e-mail:ou_rilski @abv.bg УТВЪРЖДАВАМ: Тонка Ченгелова 1 / 6 Директор ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА РАННОТО

Подробно

*|MC:SUBJECT|*

*|MC:SUBJECT|* Проектът "АГРОЛАБС" има за цел да стимулира производството и разпространението на иновативни селскостопански и хранителни продукти на територията Балкани Средиземно море като организира местни вериги за

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Годишен доклад за дейността за 2017 г. на сдружение Образование България 2030, съгласно чл. 40, ал. 2 от ЗЮЛНЦ Нашата визия и мисия Сдружение Образование България 2030 обединява организации от публичния,

Подробно

[Presentation title] [Speaker’s name]

[Presentation title] [Speaker’s name] WOMEN IN BUSINESS Насърчаване на предприемачеството сред младите жени в Дунавския регион д-р Ралица Жекова Изпълнителен директор Регионална агенция за предприемачество и иновации - Варна (РАПИВ) 17.10.2018,

Подробно

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Асоциация на завършилите ТУЕС Годишна програма за 2019г. Кои сме ние Технологично училище Електронни системи (ТУЕС) Вече 30 години ТУЕС подготвя лидерите на ИТ сектора. Възпитаниците му са сред найтърсените

Подробно

Работен план и Бюджет на Сдружение Болкан Асист за 2014 година Главната цел на сдружението през 2014 година ще бъде да постигнем устойчивост в дейност

Работен план и Бюджет на Сдружение Болкан Асист за 2014 година Главната цел на сдружението през 2014 година ще бъде да постигнем устойчивост в дейност Работен план и Бюджет на Сдружение Болкан Асист за 2014 година Главната цел на сдружението през 2014 година ще бъде да постигнем устойчивост в дейността на организацията и да надградим постигнатото през

Подробно

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ «АРХ.КАМЕН ПЕТКОВ ПЛОВДИВ УТВЪРЖДАВАМ:... /ДИРЕ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ «АРХ.КАМЕН ПЕТКОВ ПЛОВДИВ УТВЪРЖДАВАМ:... /ДИРЕ МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ «АРХ.КАМЕН ПЕТКОВ ПЛОВДИВ УТВЪРЖДАВАМ:... /ДИРЕКТОР:Мариана Спасова/ ПРОГРАМА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАВНИ

Подробно

Устойчиви и предвидими резултати в турбулентни времена

Устойчиви и предвидими резултати в турбулентни времена Устойчиви и предвидими резултати в турбулентни времена Райна Миткова-Тодорова ЕОС Матрикс ООД Съдържание 1. Кои сме ние 2. Защо коучинг 3. ЕОС коучинг програма 4. Резултати 5. Следващи стъпки 6. Lessons

Подробно